Page 1

Open huizen tijdens Woondag zaterdag 22 juni: nieuwbouwprojecten open Een verkoopstart, een open huis of een eerste paal. Maar ook een architectuurroute of een woningbeurs. In Rotterdam vinden vaak woonevenementen plaats. Om u meer overzicht te bieden, organiseert Rotterdam Marketing Woonpromotie regelmatig een Woondag. Op die dag bundelt zij zo veel mogelijk van deze events. De eerstvolgende Woondag is komende zaterdag 22 juni. Op deze pagina aandacht voor de open huizen.

De Landbouwtoren: rustig wonen bij Hart van Zuid Een snelle en stadse manier van leven, in combinatie met rust, ruimte, privacy en ontspanning. Dat vind je in de Landbouwtoren in Rotterdam. Daar komen de rust van tuindorp Vreewijk en grootstedelijke voorzieningen bij elkaar. Zaterdag 22 juni, tijdens de Woondag, kunt u tussen 11.00 en 13.00 uur de modelwoningen bekijken. De Landbouwtoren krijgt 140 luxe en betaalbare huurappartementen, verdeeld over 22 verdiepingen. De twee-, drie- en vierkamerappartementen variëren in oppervlakte van 79 tot 97 vierkante meter. Het gebouw wordt op 1 juli opgeleverd. Adembenemend uitzicht De toren biedt een adembenemende uitzicht over de stad. U beschikt over een eigen parkeerplek in de afgesloten, deels

overdekte parkeergarage. Behalve in de toren zijn ook appartementen in de galerij in verhuur. Net als een aantal eengezinswoningen met een groot dakterras. Zuidplein, Ahoy en Zuiderpark Voorzieningen als Het Zuiderpark, Ahoy, winkelcentrum Zuidplein en het Ikazia Ziekenhuis bevinden zich ‘om de hoek’. Verder zijn er uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer, zoals de metro.

Open tijdens Woondag van zaterdag 22 juni (11.00-13.00 uur): hoek Veldstraat/Verlengde Motorstraat. www.landbouwbuurt.nl.

Appartement in De Landbouwtoren.

Voordeelactie impuls verkoop Nieuw Crooswijk De verkoop van de laatste deelprojecten in Nieuw Crooswijk in Rotterdam heeft een flinke impuls gekregen. Dat komt door de actie waarbij u tot 70.000 euro voordeel krijgt op de aankoop van een woning. Het gaat om Huis van Groei (appartementen) en Huis van Zon (eengezinswoningen). Tijdens de Woondag van zaterdag 22 juni kunt u beide projecten bezoeken. Deelproject Huis van Groei, waarin zich appartementen bevinden, wordt in de volksmond ook wel ‘Kuifje’ genoemd. Dat heeft te maken met de karakteristieke, overhellende vorm. De prijzen van de nog beschikbare appartementen beginnen, dankzij de voordeelactie, bij 246.000 euro (v.o.n.). De appartementen tellen drie of vier kamers en hebben allemaal een loggia of dakterras. Ook beschikt u over een eigen parkeerplaats en een berging in de onderbouw. Het gaat om compleet afgewerkte appartementen, met een badkamer, toilet en luxe keuken.

Vanaf 246.000 euro Deelproject Huis van Zon bestaat uit eengezinswoningen met vijf, soms zes of acht kamers. U beschikt verder over een dakterras en een grote, verhoogd aangelegde voortuin. Bovendien heeft u een of twee parkeerplaatsen in de afgesloten stallingsgarage onder de woning. Dankzij de voordeelactie beginnen de prijzen van de nog beschikbare woningen bij 249.000 euro (v.o.n.). Net als bij de appartementen gaat het bij de eengezinswoningen om compleet afgewerkte huizen, met een badkamer, toilet en een luxe keuken.

Open tijdens de Woondag van zaterdag 22 juni (10.00-13.00 uur): verkoopcentrum Nieuwe Crooswijkseweg 10. www.nc2018.nl.

Nieuw Crooswijk.

Rotterdams wonen doe je op de Lloydpier De Nieuwe Maas als levend schilderij. Veel ruimte. Voorzieningen als een supermarkt, restaurants, een basisschool en kinderopvang om de hoek. En veel comfort. Rotterdams wonen doet u op de Lloydpier in Rotterdam. Verschillende nog beschikbare appartementen zijn sterk in prijs verlaagd. In het informatiecentrum komt u er zaterdag 22 juni, tijdens de Woondag, alles over te weten. Verspreid over diverse projecten vindt u op de Lloydpier appartementen in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen voor een diverse drie- of vierkamerappartementen of voor een van de luxe penthouses op de bovenste woonlagen. Uw appartement is standaard voorzien van fraai sanitair in de badkamer en het toilet. U parkeert uw auto in de stallingsgarage onder het complex, waarin u ook uw berging heeft. Vanaf 195.000 euro De meeste appartementen zijn koopappartementen. De prijzen daarvan beginnen bij 195.000 euro (v.o.n.).

De Lloydpier.

Open tijdens de Woondag van zaterdag 22 Juni (13.30-15.00 uur): informatiecentrum Kratonkade 660 (elke zaterdag open). www.lloydpier.info.

Wil je op de hoogte blijven van het woonnieuws uit Rotterdam? Meld je dan op woneninrotterdam.nl aan voor de e-mail nieuwsbrief. Je kunt het nieuws ook volgen via social media: Twitter (@wereldwonenrdam) Facebook (www.facebook.com/woneninrotterdam.nl). De Stichting Woonpromotie Rotterdam, die de redactie voor deze pagina verzorgt, wordt gesponsord door de Rabobank.

Woondag rotterdam juni 2013  

Pagina in huis-aan-huis blad Dichtbij met artikelen over de Woondag in Rotterdam, op zaterdag 22 juni 2013.

Advertisement