Page 1

ROTTERDAM WERELDSTAD OM IN TE WONEN ZATERDAG 22 SEPTEMBER

U BENT VAN HARTE WELKOM !

WWW.WONENINROTTERDAM.N L

ZATERDAG 22 SEPTEMBER OOK PROJECTEN OPEN IN ROTTERDAM

Woondag-Nieuwbouwdag in teken van kostenvoordeel Veel wooncomfort, weinig onderhoud, de uitstekende energieprestaties en de vrijheid om je huis naar eigen inzicht in te delen en uit te bouwen. Zomaar een paar redenen waarom mensen voor nieuwbouw kiezen. Maar er is n贸g een reden: nieuwbouw is voordeliger dan bestaande bouw. Dat is dan ook het thema van de landelijke Nieuwbouwdag,

komende zaterdag 22 september. Ook in Rotterdam, waar de Nieuwbouwdag samenvalt met de Woondag, kunt u projecten bezoeken. Op deze pagina leest u er meer over.

VAN DORP:

Betaalbaar wonen in wijk met karakter Bent u op zoek naar een nieuwe en betaalbare woning in Rotterdam? Denk dan eens aan Van Dorp, in de deelgemeente Delfshaven. In dit nieuwbouwproject vindt u appartementen, stadswoningen en maisonnettes, in verschillende grootten en prijsklassen. Van Dorp biedt u volop keuze.

WWW.WONENINROTTERDAM.NL

NIEUWBOUWPROJECT SOETENDAAL: VOOR KOPERS DIE KIEZEN VOOR ZEKERHEID

Statig wonen tussen Hillegersberg en Kralingen

U bent tijdens de Woondag-Nieuwbouwdag van 11.00 tot 15.00 uur welkom in de modelwoning aan de Van Duylstraat 10 in Rotterdam.

Ook open tijdens de Woondag-Nieuwbouwdag WWW.WONENINSOETENDAAL.NL

DE BINNENTUIN:

Starters, gezinnen en comfortzoekers Achttien stadswoningen met een royale achtertuin en/of een dakterras, en veertien luxe huurappartementen met flinke balkons, in een groene omgeving. Dat is in een notendop nieuwbouwproject Soetendaal in het Oude Noorden in Rotterdam. Maar Soetendaal is meer. Soetendaal doet denken aan vroeger tijden, met mooie gevels, erkers en Franse balkons. De woningen worden van hoge kwaliteit, zeer energiezuinig en riant: 152 tot 175 vierkante meter. Daarnaast heeft u de weelde van een royale achtertuin. Project Soetendaal is onderdeel van de Kop van Noord, tussen Hillegersberg en Kralingen. De gemeente en Woonstad Rotterdam investeren veel in verbeteringen. De architectuur is mooi en in de buurt vindt u winkels, scholen, een tramhalte en een treinstation (station Noord). De binnenstad ligt op fietsafstand. Vanaf 310.000 euro Zestien van de achttien stadswoningen in Soetendaal tellen vier lagen. Als u er vroeg bij bent, bepaalt u de indeling grotendeels zelf. De andere twee woningen krijgen twee lagen en een dakterras of een balkon. De koopsommen beginnen bij 310.000 euro (v.o.n.). De bouw start eind 2012, begin 2013. Bij oplevering zal de omgeving helemaal zijn opgeknapt.

Niet verkocht = niet gekocht Heeft u interesse, maar bent u bang uw huidige huis niet op tijd te verkopen? Woonstad Rotterdam biedt uitkomst met het Verkoop Zekerplan. U tekent de koop-/aannemingsovereenkomst voor een van de woningen en geeft de makelaar van Woonstad Rotterdam de opdracht uw huidige huis te verkopen. Als de makelaar daar binnen zes maanden niet in slaagt, kunt u zonder kosten de koop-/aannemingsovereenkomst voor uw nieuwe woning ontbinden. En wilt u op dat moment van de makelaar af, dan betaalt u ook geen intrekkingskosten. Kortom: niet verkocht = niet gekocht. Soetendaal is open tijdens de Woondag-Nieuwbouwdag van zaterdag 22 september. U bent welkom in een tent op het Soetendaalseplein in Rotterdam. 010-2330202 (Velthaak & Keijzer Makelaars/Taxateurs).

Riante appartementen met formidabel uitzicht De appartementen zijn licht en ruimtelijk, de architectuur is een spektakel, de bereikbaarheid is uitstekend en de prijzen zijn zeer aantrekkelijk. Maar The View, aan de Rijnhaven op Katendrecht, is vooral bijzonder vanwege het weergaloze uitzicht en het grote wooncomfort. De bouw is volop bezig. Vanuit The View ziet u straks de skyline van Rotterdam zoals u die nergens anders ziet. U bent getuige van de verdere wording van de Wilhelminapier, waar een nieuw en bruisend stuk Rotterdam verrijst. Maar u kijkt ook uit op de hoogbouw in het stadscentrum aan de overkant van de Nieuwe Maas. Dichterbij varen binnenvaartschepen af en aan, wat uw panorama nog meer verlevendigt. De naam van het project is niet voor niets The View. Betrokkenen zeggen dat u in The View het mooiste uitzicht van Rotterdam heeft. De prijzen van de nog beschikbare appartementen beginnen bij 273.000 euro (v.o.n.). The View is open tijdens de Woondag-Nieuwbouwdag, op zaterdag 22 september. U bent van 11.00 tot 13.00 uur welkom in het infocentrum The View Experience, in Pakhuis Santos aan de Brede Hilledijk 95. 010-3007117 (TW3 Makelaardij). 010-8208882 (Makelaar Ananta Samsuria).

Twee woonblokken met eengezinswoningen en appartementen, aan grote afgesloten binnentuinen. Het kleinschalige renovatieproject De Binnentuin in Rotterdam-Overschie biedt voor ieder wat wils: gezinnen met jonge kinderen, starters en mensen die het comfort van een appartement zoeken. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. U bent tijdens de Woondag-Nieuwbouwdag van 11.00 tot 15.00 uur welkom aan de Strijpesingel 24, 30, 32 en 56 in Rotterdam.

WANDELOORD:

Riant wonen nabij binnenstad Het ligt nabij het Kralingse Bos en de binnenstad, en heeft winkels en openbaar vervoer op loopafstand. Wandeloord, een grootschalig nieuwbouwproject in de Rotterdamse wijk Nieuw Crooswijk, krijgt steeds meer vorm. Diverse gebouwen, met appartementen en eengezinswoningen, zijn inmiddels opgeleverd. Andere zijn nog in aanbouw. U bent tijdens de Woondag-Nieuwbouwdag van 11.00 tot 14.00 uur welkom in de modelwoningen. Het adres: Nieuwe Crooswijksestraat 10 in Rotterdam.

WWW.WONENINROTTERDAML.NL/WOONDAG (meer informatie over de deelnemende projecten).

WWW.THEVIEWROTTERDAM.NL

De Stichting Woonpromotie Rotterdam, die de redactie voor deze pagina verzorgt, wordt gesponsord door de Rabobank.

ROTTERDAM WERELDSTAD OM IN TE WONEN ZATERDAG 22 SEPTEMBER

U BENT VAN HARTE WELKOM !

WWW.WONENINROTTERDAM.N L

Pagina Woondag-Nieuwbouwdag 220912  

Pagina met nieuws over projecten die meedoen aan de Woondag-Nieuwbouwdag van 22 september 2012.

Pagina Woondag-Nieuwbouwdag 220912  

Pagina met nieuws over projecten die meedoen aan de Woondag-Nieuwbouwdag van 22 september 2012.

Advertisement