Page 1

Symposium

Katten en Stress

Datum: 12 januari 2013 Locatie: De Biltsche hoek Sprekers: Vicky Halls & Sarah Heath Prijs: €125,Voor de snelle beslissers is er een vroegboekkorting. Bij inschrijving en betaling vóór 15 oktober betaalt u €115,-.


Sprekers symposium: Vicky Halls: Vicky Halls is een vooraanstaand kattengedragstherapeut uit Engeland. Haar informatieve en zeer onderhoudend geschreven boeken over haar leven als gedragstherapeut gaven haar internationale bekendheid. En terecht! Vicky werkt ondertussen wereldwijd om gedragsproblemen bij katten op te lossen.

Sarah Heath: Sarah Heath is gedragsdeskundig dierenarts en komt eveneens uit Engeland. Ze heeft een aantal boeken geschreven en levert regelmatig haar bijdrage aan veterinaire publicaties op het gebied van dierengedrag. Ze geeft wereldwijd lezingen over dierengedrag en doet dit op haar eigen, zeer gewaardeerde, manier. Katten kunnen net als mensen stress ervaren. Dit is doorgaans niet zo erg maar als een kat te veel en te lang stress ervaart dan kan dit medische- en/of gedragsproblemen veroorzaken. Hoe kunt u stress herkennen en wat kunt u doen om stress bij katten te voorkomen. Wat is de relatie tussen stress en medische problemen. Op al deze vragen krijgt u antwoord tijdens dit symposium. Het gehele symposium zal in het Engels zijn en is compleet verzorgd met lunch, koffie en thee. Deze dag wordt georganiseerd door Gedragsadviesbureau en Catcetera en is bedoeld voor iedereen die met katten werkt of zich verder wil verdiepen in het verbeteren van het welzijn van katten door stress te voorkomen of te verlagen. Ook ge誰nteresseerde katteneigenaren zijn uiteraard welkom! Inschrijven via www.gedragsadviesbureau.nl.

2013-01-09 katten Flyer_symposium  
2013-01-09 katten Flyer_symposium  
Advertisement