Page 1

Zondag 23 september 2012

Pakaradag

Op de jaarlijkse Pakaradag, treffen we in vogelpark Avifauna een wereld aan vogels. De Pakaradag staat in het teken van biotopen ontdekken, kennis en veel gevleugelde bewoners. Vogelpark Avifauna is het eerste vogelpark ter wereld en één van de meest bezochte en bekendste vogelparken van Europa. Avifauna levert een bijdrage aan de biodiversiteit in de natuur door

Als deelnemer aan de Pakaradag, bent u één van de eersten die deze nieuwe ontwikkelingen in het park met eigen ogen kunt aanschouwen! Wij hebben dit jaar gekozen voor een gevarieerd programma: het eerste deel van het programma na de ontvangst bestaat uit presentaties door Joost Lammers (curator Vogelpark Avifauna) en Gerd Theel (dierenarts voor vogels Dierenartspraktijk Naarden).

natuurbeschermings-programma’s en aan de biodiversiteit in de dierentuinen en vogelparken door fokprogramma’s. In Vogelpark Avifauna wordt nog druk gebouwd aan de Pantanal en het nieuwe broedcentrum met een educatieve ontvangstruimte waar uitleg kan worden gegeven over de noodzaak van het centrum en de vogelsoorten die er te zien zijn en naar verwachting zal e.e.a. deze zomer gereed zijn.

Na de lunch met een uitgebreide koffietafel is er een rondvaart met catering van 5 kwartier gepland over het Braassemermeer. Waar u kunt genieten van een prachtig groen polderlandschap, spot u watervogels, weilanden en de molens Na de rondvaart kunt u de soorten uitvogelen en in het vogelpark ziet u ze letterlijk vliegen tijdens de vogeldemonstraties of ervaar de wereldwijde biotoop belevingen.

Wij hebben ook nog een leuke verrassing, naast een interactieve quiz waar de antwoorden vooral in het park worden gevonden, voor alle deelnemers in petto. De deelnamekosten voor deze interactieve dag bedragen Euro 45,- voor leden en Euro 47,50 voor niet leden.

10.00 uur. Ontvangst & koffie Valkenzaal, Parkrestaurant

De deelnamekosten zijn inclusief alle genoemde activiteiten en catering voor deze dag en behalve uzelf en een goed humeur hoeft u dus zelf helemaal niets mee te nemen!

12.30 uur. Koffietafel/ lunch

U kunt zich nu al per email aanmelden voor de Pakaradag via info@pakara.nl

Presentaties Dhr. J. Lammers, curator Vogelpark Avifauna Dhr. G. Theel, dierenarts voor vogels Dierenartspraktijk Naarden.

13.30 uur Vogeldemonstratie 14.00 uur. Rondvaart 15.15 uur. Parkbezoek 17.00 uur. Prijsuitreiking quiz

Voor vragen kunt u telefonisch contact opnemen met Winny Weinbeck (tussen 19.00-20.00 uur) 030 696 15 59 of schriftelijk: Nijenheim 32-39, 3704 AV, Zeist

Wij zien u graag op deze informatieve, interactieve en bovenal heel gezellige Pakaradag!

2012-09-23 Pakaradag2012webbanner  
2012-09-23 Pakaradag2012webbanner  
Advertisement