Page 1

Speeltuin ’t Span Tirolstraat 112a 1827 EX Alkmaar Telefoon: (072) 56 192 56 www.speeltuinhetspan.nl

't Span.indd 1

04-03-14 15:33


Wat zijn jouw rechten en plichten? Check onze website www.kinderrechtswinkelnhn.nl

Onze hulp is GRATIS!

Wat mag je verdienen met je bijbaan en hoe werkt dat? Spijbelen, wat zijn eigenlijk de consequenties? In aanraking gekomen met de politie en weet je niet wat je moet? Je ouders gaan scheiden, wat nu? Heb jij een vraag over jouw rechten en plichten? Neem dan contact op met ĂŠĂŠn van onze medewerkers. En we kijken samen welke rechten en plichten jij hebt. Je kunt bij ons langskomen voor een afspraak, maar natuurlijk kun je ook met ons schrijven, bellen, chatten of mailen. Kijk voor de openingstijden en locatie op onze website. www.kinderrechtswinkelnhn.nl info@kinderrechtswinkelnhn.nl

1222183_kinderrechtswinkel_40.indd 1

Ka

p s alo n

R e a al

30-10-12 09:01 1222183_kinderrechtswinkel_40.indd 2

Damesen herenkapsalon

30-10-12 09:01

Voor de kinderen is er altijd een leuke verrassing Jannie Lont Reaalstraat 6 1827 GR Alkmaar (Daalmeer NW) e-mail: info@kapsalonreaal.nl website:www.kapsalonreaal.nl 072-5614862

't Span.indd 2

04-03-14 15:33


Openingstijden 2014 ‘t Span heeft de ruimste openingstijden van alle speeltuinen in Alkmaar. Iedere dag geopend van 10:00 – 17:00 uur. We gaan open op zondag 23 maart en sluiten op de laatste dag van de herfstvakantie, zondag 19 oktober 2014. Bij slecht weer, groot onderhoud of personele omstandigheden kan hiervan worden afgeweken. Voorkom teleurstelling en bel bij twijfel naar ’t Span: (072) 56 192 56 of kijk op onze website www.speeltuinhetspan.nl.

Tarieven 2014 Onze tarieven blijven ook dit jaar onveranderd laag. De entreeprijs voor een los kaartje is 2,00 euro voor kinderen vanaf 2 jaar. Onder de 2 jaar kunnen kinderen gratis naar binnen, net als volwassenen. We verkopen ook 10 x spelen kaarten voor 16,00 euro. Het voordeligst is natuurlijk ons gezinsabonnement. Voor slechts 25,00 euro per jaar kunt u met het hele gezin komen spelen. U kunt bij ons ook betalen met de Alkmaar Pas.

Bestuur Speeltuin ‘t Span

't Span.indd 3

Jan Cornelis den Ouden - Voorzitter voorzitter@speeltuinhetspan.nl

Tanja Vorstenbosch - Bestuurslid Evenementen evenementen@speeltuinhetspan.nl

Monique Hodde - Secretaris secretariaat@speeltuinhetspan.nl

Daniëlla de Ronde - Bestuurslid Onderhoud onderhoud@speeltuinhetspan.nl

Pieter Vorstenbosch - Penningmeester penningmeester@speeltuinhetspan.nl

Monica Biesboer - Bestuurslid Vrijwilligers vrijwilligers@speeltuinhetspan.nl

Algemene informatie info@speeltuinhetspan.nl

Brigit Tammer - Bestuurslid Algemene zaken algemeen@speeltuinhetspan.nl

04-03-14 15:33


Voorwoord

Van de voorzitter … Nog even en het is weer zover, Speeltuin ’t Span opent zijn deur voor de 22ste keer. Al 22 jaar spannen de vrijwilligers van ’t Span zich met veel plezier in om er weer wat fantastisch van te maken! Ook zo dit jaar! Dit jaar staat geheel in het teken van sport en beweging. Sport is dan ook het thema van het komende jaar. We hebben heel veel in petto. Zo hebben we diverse dans– en sportdemonstraties (bijvoorbeeld Judo), spelletjes, de ballonnen en nog veel meer op de openingsdag. Niet alleen tijdens de opening komt sport ter sprake. Ook gaan we het hele jaar door leuke sportevenementen organiseren op onze eigenwijze span manier. Dat wordt leuk; gillen, brullen en voornamelijk bewegen! Dus ik zou zeggen, doe je judo pak aan en komt allen naar de speeltuin. Ik wens een ieder heel veel plezier toe en een gezellige tijd bij ’t Span, ook namens al onze vrijwilligers! Tot gauw,

Voorzitter Stichting Speeltuin ’t Span

't Span.indd 4

04-03-14 15:33


Parkeren rondom Speeltuin ‘t Span Het speeltuinseizoen gaat binnenkort weer van start. Wij hopen dat u weer in grote getalen onze speeltuin komt bezoeken. Omdat we willen dat iedereen een leuk speeltuinseizoen krijgt, verzoeken wij u rekening te houden met onze buurtbewoners. Deze ondervinden helaas steeds meer hinder van (verkeerd) geparkeerde auto’s van bezoekers van ‘t Span. Ook ontvangen wij klachten over auto’s die te hard rijden. Wij willen dit zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Wij vragen u dan ook het liefst met de fiets of lopend naar de speeltuin te komen. Komt u toch met de auto, houdt er dan rekening mee dat u niet meer voor de deur kunt parkeren. De gemeente heeft een paaltje geplaatst aan het eind van de Tirolstraat naar de speeltuin. U kunt uw auto parkeren op de grotere parkeerterreinen in de omgeving, zoals - in de Arubastraat (nabij Stedelijk Dalton College Alkmaar), - aan de Laan van Athene (ingang De Groene Voet nabij sportschool Tom van der Kolk), - op de parkeerterreinen bij winkelcentrum Daalmeer aan de Johanna Naberstraat. In de buurt zijn er nog enkele parkeerplaatsen in de Korhoenstraat en in diverse zijstraten van de Vogelweg. Uiteraard blijft het mogelijk voor mensen in het bezit van een invalidenkaart te parkeren op de desbetreffende plaatsen voor de deur. Meldt u zich hiervoor even aan de balie.

't Span.indd 5

04-03-14 15:33


Evenementen 2014 Het thema van dit seizoen is SPORT. Dit zal weer in alle spelletjes en activiteiten terugkomen. Alle evenementen zijn onder voorbehoud van weersomstandigheden. Houdt de website goed in de gaten! Zondag 23 maart — OPENING VAN HET SPEELSEIZOEN Eindelijk het is weer zover. De lente is begonnen en alle kinderen kunnen weer komen dartelen in de speeltuin. Om 11:00 uur gaat de poort van de speeltuin open. Een uurtje later, dus om 12:00 uur, opent de voorzitter het speelseizoen en kan het feest beginnen.

Tot 16:00 uur kunnen de kinderen en hun ouders zich vermaken met diverse demonstraties en workshops met medewerking van Sportinstituut Tom van der Kolk en Danscentrum De Bruijn-Bonel, zoals Zumba, K3-dansen, streetdance en judo. Ook met de andere sport-, spel- en dansactiviteiten zal niemand zich een moment vervelen. Uiteraard ontbreekt ook dit jaar de ballonnenwedstrijd niet. De ballonnen worden om ongeveer 14:00 uur gezamenlijk de lucht in gelaten. Alles wordt muzikaal ondersteund door de Dj's Bram Tabak en Rens Zoet. De speeltuin sluit om 17:00 uur.

Entreekaarten voor dit openingsfeest kosten 2,00 euro. Kaarten kunnen op 8/9 en 15/16 maart van 12:00-17:00 uur gekocht worden aan de balie van de speeltuin en natuurlijk op de openingsdag zelf.

't Span.indd 6

04-03-14 15:33


Maandag 21 april (2e Paasdag)— PAASFEEST De speeltuin is open vanaf 13:00 uur. Om 13:30 uur begint het eieren zoeken. Wie vindt de eieren die de paashaas heeft verstopt? De sportende paashaas zelf wil je vast wel een handje helpen.

Voor het goede doel stelt een aantal vrijwilligers zich weer beschikbaar als doelwit om met echte eieren bekogeld te worden. Eieren kosten 1,00 euro per stuk. De opbrengst is dit jaar voor de CliniClowns. Entreekaarten voor het paasfeest kosten 1,00 euro. Zondag 11 mei — MOEDERDAG Neem moeder mee naar de speeltuin en ze krijgt van ons het eerste kopje koffie gratis met iets lekkers erbij. Zondag 15 juni — VADERDAG Vandaag zijn de papa’s aan de beurt om mee te gaan naar de speeltuin. Ze krijgen van ons het eerste kopje koffie gratis met iets lekkers erbij.

't Span.indd 7

04-03-14 15:33


Zaterdag 21 juni — MIDZOMERDAG Van 8:00 tot 12:00 uur staan wij met een stand buiten de poort om de duizenden wandelaars van de Wandelvierdaagse Alkmaar te ontvangen. Dit is de laatste dag van de wandelvierdaagse en alle wandelingen vanaf 15 kilometer komen langs ‘t Span. Ze kunnen bij ons een hapje en een drankje kopen. Kom ze aanmoedigen tussen het spelen in de speeltuin door! Van 12:00 tot 16:00 uur Landelijke speeltuindag Kom lekker buiten spelen op landelijke speeltuindag 2014. Vanmiddag is de speeltuin GRATIS geopend voor bezoekers van alle leeftijden. We hopen op mooi weer en vooral veel bezoekers, want we gaan heel leuke Oudhollandse spelletjes doen, zoals touwtrekken, snoep of koekhappen en hoelahoep. golfspel, visspel, ballenspel, sjoelen, kegelen, snoep-

Van 16:00 tot 20:00 uur Midzomerfeest We gaan allerlei gezellige en sportieve spelletjes doen, zoals bloemenkransjes maken, bellen blazen, koekhappen en touwtrekken. Daarna spreiden we onze kleedjes uit en gaan we lekker picknicken. Entree is 2,00 euro per persoon (voor iedereen vanaf 2 jaar), dit is inclusief een kop soep en een broodje worst. Uiteraard zal een kampvuur niet ontbreken. Zelf een kleedje meenemen en eventueel meer picknickspullen voor de picknick.

OPROEP In de speeltuin zijn we doppen aan het sparen. Spaart u mee? Het is voor een goed doel, namelijk voor het aanschaffen van een blindengeleidehond. Voor meer informatie: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/diversen/52872-dopjesactie-voorblindengeleidehonden.html.

't Span.indd 8

04-03-14 15:33


Zaterdag 5 en zondag 6 juli—TENTENKAMP Van zaterdag 5 juli 13:00 uur tot zondag 6 juli 11:00 uur kunnen de kinderen weer kamperen in ‘t Span. Ze moeten zich twee weken van te voren opgeven voor dit supergave evenement. Inschrijfformulieren liggen aan de balie van de speeltuin. Kosten zijn 8,50 euro en VOL=VOL. Wat gaan we doen: Olympic games, vossenjacht, schat zoeken, kampvuur en nog veel meer leuke dingen.

Zaterdag 6 september — VERRASSINGSDAG Van 12:00 tot 17:00 uur zijn er vele spelletjes, waaronder schat zoeken en heerlijke modderspelletjes! Trek oude kleren aan, je kunt vies worden. Entree is 1,00 euro.

Sponsoring Speeltuin ‘t Span Speeltuin ‘t Span is een stichting zonder winstoogmerk. Dit betekent dat alle inkomsten volledig worden besteed aan aanschaf en onderhoud van speeltoestellen, het gebouw en het organiseren van activiteiten voor de kinderen. Naast de inkomsten uit entreegelden en abonnementen is ’t Span afhankelijk van giften van donateurs en sponsorgelden van bedrijven. Wanneer uw kinderen te oud zijn om de speeltuin te bezoeken, denkt u dan eens na over het donateurschap. Dat kan heel gemakkelijk door gewoon uw lidmaatschap te blijven betalen. Heeft u een eigen bedrijf en wilt u ons sponsoren? Dit kan onder meer door te adverteren in ons programmaboekje, op onze website of op verschillende manieren uw naam en gegevens te tonen in onze speeltuin. U kunt ook ‘vriend’ worden van de speeltuin en naamsvermelding krijgen op het vriendenbord. Meer weten? Neemt u dan vrijblijvend contact op met onze voorzitter Jan Cornelis den Ouden via telefoonnummer: (072) 56 192 56 of per e-mail: voorzitter@speeltuinhetspan.nl.

't Span.indd 9

04-03-14 15:33


s op

MAART zaza 2222

wo wo 16 16

zo zo 11 11 MOEDERDAG MOEDERDAG

do do 55

di

zozo 2323 OPENING OPENING

do do 17 17

ma ma 12 12

vr vr

66

wo

ma ma 2424

vrvr 18 18 Goede Goedevrijdag vrijdag

didi 13 13

za za 77

do

didi 2525

zaza 19 19

wo wo 14 14

zo zo 88

1e 1e pinksterdag pinksterdag

vr

_______ M / Vwo wo 2626

zozo 20 20 1e 1epaasdag paasdag

do do 15 15

ma ma 99

2e 2e pinksterdag pinksterdag

za

dodo 2727

ma ma 21 21 PAASFEEST PAASFEEST

vrvr 16 16

di di

vrvr 2828

didi 22 22

za za 17 17

wo wo 11 11

ma

zaza 2929

wo wo 23 23

zo zo 18 18

do do 12 12

di

zozo 3030 zomertijd zomertijd

do do 24 24

ma ma 19 19

vr vr

13 13

wo

ma ma 3131

vrvr 25 25

didi 20 20

za za 14 14

do

zaza 26 26 Koningsdag Koningsdag

wo wo 21 21

zo zo 15 15 VADERDAG VADERDAG

didi 1 1

zozo 27 27

do do 22 22

ma ma 16 16

ma

wo wo 2 2

ma ma 28 28 meivakantie meivakantie

vrvr 23 23

di di

di

dodo 3 3

didi 29 29 meivakantie meivakantie

za za 24 24

wo wo 18 18

wo

vrvr 4 4

wo wo 3030 meivakantie meivakantie

zo zo 25 25

do do 19 19

do

ma ma 26 26

vr vr

vr

1226005 ns.

________

_______

________

_______

_______

_______

_______

APRIL APRIL

zaza 5 5

MEI MEI

10 10

zo

17 17

20 20

zozo 6 6

do do 11

meivakantie meivakantie

didi 27 27

MIDZOMERDAG za za 21 21 MIDZOMERDAG

za

ma ma 7 7

vrvr 22

meivakantie meivakantie

wo wo 28 28

zo zo 22 22

zo

didi 8 8

zaza 33

meivakantie meivakantie

do do 29 29 Hemelvaartsdag Hemelvaartsdag

ma ma 23 23

ma

wo wo 9 9

zozo 44

Herdenking Herdenking

vrvr 30 30

di di

di

dodo 1010

ma ma 55

Bevrijdingsdag Bevrijdingsdag

za za 31 31

wo wo 25 25

wo

vrvr 1111

didi 66

meivakantie meivakantie

do do 26 26

do

zaza 1212

wo wo 77

meivakantie meivakantie

vr vr

vr

JUNI JUNI Zo Zo 11

24 24

27 27

zozo 1313Tegoedbon voor do 88 gratis meivakantie meivakantie ma 22 Tegoedbon voor 1 x za za 28 28 1do x keer spelen (als ma keer gratis spelen (als 4 1 0 014 ma 14 vr 9 meivakantie di 3 zo 29 ma 14je zelf al lid bent, neem vr 9 eenmeivakantie zo een 29 vriendje2mee!) vriendje2mee!) di 3 je zelf al lid bent, neem didi 1515

't Span.indd 10

zaza 10 10

wo wo 44

ma ma 30 30

04-03-14 15:33

za zo


SEPTEMBER

JULI di

1

ma 1

za

27

wo 22

2

zo

28

do 23

wo 2

di

do 3

wo 3

ma 29

vr

24

terdag sterdag

vr

4

do 4

di

za

25

terdag sterdag

za

5

TENTENKAMP

vr

5

zo

26

zo

6

TENTENKAMP

za

6

n (als 014 2mee!)

OKTOBER VERRASSING

wo 1

ma 27

zo 7

do 2

di

ma 8

vr

3

wo 29

di

za

4

wo 10

zo

5

do 11

ma 6

ma 18

vr

12

di

7

za

1

di

za

13

wo 8

zo

2

wo 20

zo 14

do 9

ma 3

do 21

ma 15

vr

10

di

vr

22

di

16

za

11

wo 5

za

23

wo 17

zo

12

do 6

zo

24

do 18

ma 13

herfstvakantie

vr

7

ma 25

vr

19

di

14

herfstvakantie

za

8

di

za

20

wo 15

herfstvakantie

zo

9

wo 27

zo 21

do 16

herfstvakantie

ma 10

do 28

ma 22

vr

17

herfstvakantie

di

vr

29

di

23

za

18

wo 12

za

30

wo 24

zo

19

do 13

zo

31

do 25

ma 20

vr

di

ma 7 di

8

wo 9 do 10

DAG DAG

MERDAG MERDAG

30

zomervakantie 5 juli tot en met 15 augustus AUGUSTUS

19

26

't Span.indd 11

9

26

21

dierendag

Span open

wintertijd

28 Span open

do 30 vr

31

halloween NOVEMBER

SLUITING

Span open

4

11

vr

14

za

15

Span open

Span open ST. MAARTEN Span open

04-03-14 15:33


Speelregels Speeltuin ‘t Span

Wie mogen er spelen? - Alle kinderen tot 14 jaar. Kinderen tot 2 jaar hebben gratis toegang. - Kinderen die jonger zijn dan 6 jaar, alleen wanneer er een volwassene bij is. - Abonnementhouders met een geldig abonnement. - Kinderen die hebben betaald voor de toegang. Wie let er op in de speeltuin? - De vrijwilligers van ’t Span hebben uitsluitend algemeen toezicht. - Volwassenen blijven altijd zélf verantwoordelijk voor het toezicht op hun kind(eren). - Bezoekers van de speeltuin dienen altijd de aanwijzingen van de Span medewerkers op te volgen. Gebeurt dit niet, dan wordt de bezoeker uit de speeltuin verwijderd. Scholen/schoolreisjes/grote groepen? - Reserveren mag tot maximaal 80 personen zodat er ruimte blijft voor andere bezoekers. - Bij het reserveren dient er altijd de naam en telefoonnummer van een contactpersoon te worden doorgegeven. - Scholen mogen gratis gebruik maken van waterkannen en bekers van ‘t Span. De meesters en juffen zijn verantwoordelijk voor uitgifte. Wat mag niet in de speeltuin? - Alcohol. - Roken elders in de speeltuin dan op het terras. - Huisdieren. - Wangedrag. - Rommel op de grond gooien. Rommel hoort in de vuilnisbakken. - Fietsen of brommers meenemen in de speeltuin. - Speeltoestellen langdurig bezet houden; andere kinderen willen ook graag spelen. - Opzettelijk speeltoestellen, speelgoed of andere materialen vernielen. De vernieler moet de kosten zelf vergoeden. Belangrijk! - Het betreden van de speeltuin geschiedt op eigen risico. De stichting is niet aansprakelijk voor schade of verlies van persoonlijke eigendommen. Dit geldt ook voor persoonlijk letsel, opgedaan in de speeltuin en indien veroorzaakt door oneigenlijk gebruik van de speeltoestellen. - Bij diefstal en/of ernstige misdragingen wordt altijd aangifte gedaan bij de politie.

't Span.indd 12

04-03-14 15:33


Verhuur Spanruimte Verhuur kantine/feestjes? - De speeltuin staat ook ter beschikking voor het geven van (verjaardags)feestjes. - Dit kan tijdens openingstijden. Het is dan uiteraard geen besloten feest en de gewone en treeprijzen gelden - Buiten openingstijden kunnen de speeltuin en de kantine verhuurd worden. Er zijn dan geen andere mensen aanwezig (behalve een vrijwilliger van de speeltuin). Dit kost 75,00 euro per dagdeel. Verdere informatie is te krijgen aan de balie van de speeltuin.

Herfst– en winteropening Vanaf de eerste woensdag na de afsluiting van het speeltuinseizoen zijn wij iedere week op woensdag- en zondagmiddag geopend van 13:30 tot 16:00 uur. Dat is dit jaar vanaf 22 oktober. Ook bij slecht weer zijn we open. Dan hebben we een leuke binnen activiteit. Entree 1,00 euro per keer. Dinsdag 11 november met Sint Maarten is de speeltuin ook open van 17:00-20:00 uur voor de kinderen die langs komen met een lampion en een liedje.

't Span.indd 13

04-03-14 15:33


Praktijk voor medische massagetherapie en natuurgerichte therapieën.

Medische massagetherapie: Dit is een lichaamsgerichte therapie die bestaat uit massagetherapie, triggerpointmassage, bindweefsel/ deeptissue massage, stretching, reflexologie, lymfedrainage, acupressuur en lichte bot manipulaties. Deze massages zijn heel persoonsgericht en kunnen variëren van zachte/rustige massages tot zeer stevig. Zo wordt er gewerkt aan spieren, gewrichten, pezen, botten, bindweefsel, meridianen/accupressuur punten en indirect aan de organen. Ervaring heeft geleerd dat professionele massages hulp kan bieden bij een scala aan gezondheidsklachten. Een aantal voorbeelden zijn;

Nieuwsgierig naar Aikido? Je kunt op elk moment beginnen. Volwassenen 1 gratis proefles. Kinderen 2 gratis proeflessen. Met AlkmaarPas 10% korting op de introductiecursus. Geen inschrijfgeld!

Vermoeidheid, stress, spanningen, rsi, fibromialgie, schouder-rugnekklachten, zwangerschapsklachten, slechte doorbloeding, hoofdpijn, migraine, stijve spieren en of gewrichten. Ook is het goed voor sporters (preventies tegenblessures), helpt het bij afvallen, tegen cellulitus en het brengt (innerlijke) rust. De behandelingen worden gegeven door Ed Zuiderent, paramedisch geneeskundig therapeut, massagetherapeut en nutrientist. Kijk voor meer informatie en behandelvormen op de website: www.energievitaal.nl

Energie Vitaal: Laan van Brussel 74, 1825GS Alkmaar, 0613591438

't Span.indd 14

Info en aanmelding bij: Stephan Bouman (secretaris) secretaris@natuurlijkaikido.nl telefoon 06-36120090

04-03-14 15:33


Vrijwilligers gezocht

De vrijwilligers van Speeltuin 't Span maken het ieder jaar weer mogelijk dat de kinderen veilig kunnen spelen. Wat is er nu leuker dan actief zijn in een ontspannen sfeer! Wij zijn op zoek naar vrijwilligers voor het houden van toezicht en/of de verkoop van abonnementen en etenswaren. Ook kunnen wij handige papa’s en opa’s (maar natuurlijk ook mama’s) goed gebruiken voor de klusjes in de speeltuin. Wilt u meedenken over alles wat er in de speeltuin gebeurt? Word dan commissielid en ondersteun het bestuur bij PR-activiteiten, het organiseren van evenementen of secretariaatswerkzaamheden. Wat bieden wij? - Een leuke functie als vrijwilliger. - Inwerkperiode met begeleiding door een ervaren vrijwilliger. - GRATIS gezinsabonnement. - GRATIS koffie/thee voor uzelf tijdens werktijd. - Een gezellige inloopmiddag iedere laatste vrijdag van de maand (v.a. 17.00 uur) met een drankje en een hapje. - Een gezellig vrijwilligersfeest aan het eind van ieder seizoen. Wat verwachten wij van een vrijwilliger? - Goed kunnen omgaan met kinderen en hun ouders/begeleiders. - Goede sociale vaardigheden. - Onbesproken gedrag met kinderen is een vereiste. - Minimum leeftijd van 18 jaar. - Minimaal 2 dagdelen per maand beschikbaar zijn. Meer informatie? Kom gezellig langs en laat u volledig informeren door één van onze enthousiaste vrijwilligers. U kunt uiteraard ook vrijblijvend telefonisch contact opnemen via (072) 56 192 56. Informatie vindt u ook op onze website www.speeltuinhetspan.nl. Stuur een email naar vrijwilligers@speeltuinhetspan.nl. Wij nemen dan contact met u op.

't Span.indd 15

04-03-14 15:33


Lid worden van speeltuin ‘t Span? Voor 25,00 euro per jaar kunt u met het hele gezin komen spelen. Vul de gegevens op onderstaande bon volledig in en lever deze in bij ’t Span of stuur deze naar: Secretariaat Speeltuin ’t Span Postbus 9452, 1800 GL Alkmaar Het abonnementsgeld kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL02RABO0141226005 t.n.v. Stichting Speeltuin Alkmaar Noord o.v.v. uw volledige naam en adresgegevens. Ja, ik meld mij aan als lid van ’t Span: Naam: ____________________________________________________________________ M / V Adres: ____________________________________________________________________ Postcode:

_______________

Woonplaats:_______________________________

Telefoonnr.:

_______________

E-mailadres: _______________________________

Naam kind 1: __________________________________ Geboortedatum: ______________ Naam kind 2: __________________________________ Geboortedatum: ______________ Naam kind 3: __________________________________ Geboortedatum: ______________ Naam kind 4: __________________________________ Geboortedatum: ______________ A.u.b. alleen de gegevens van de kinderen tot 14 jaar invullen

Kortingsbonnen!

Tegoedbon voor een glas limonade en een zakje chips

Tegoedbon voor een waterijsje naar keuze

4 201 4 201

Tegoedbon voor een waterijsje naar keuze

4 201

Tegoedbon voor een kopje koffie of thee

Tegoedbon voor een kopje koffie of thee

't Span.indd 16

Tegoedbon voor een glas limonade en een zakje chips

4 201 4 201

04-03-14 15:33


/V

Waar je nog écht spelen kan!

Speeltuin ‘t Span Volg ‘t Span op Twitter en Facebook:

4

4

't Span.indd 17

04-03-14 15:33


Hair at Home Lid worden van speeltuin ‘t Span? is de knipservice bij ú thuis!

Voor U25,00 kunt met het hele gezin komen spelen. Vul de gegevens op hoeft de euro deur nietper meer jaar uit om te wordenugekapt door een hairstyliste meer dan 20in jaaren ervaring! onderstaande bonmetvolledig lever deze in bij ’t Span of stuur deze naar: In de regio Alkmaar en Heerhugowaard knipt Anita op dinsdag en donderdag tussen 9.00 en 21.30 opSecretariaat Speeltuin ’t Span afspraak. Postbus 9452, 1800 GL Alkmaar Bel voor het maken van een afspraak:

Het abonnementsgeld kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL02RABO0141226005 Stichting Meo is een non-profit organisatie die drukwerk faciliteert en websites voor non-profit organisaties. t.n.v. Stichting Speeltuin Alkmaar Noord o.v.v. uw bouwt volledige naam en adresgegevens.

072-5721480

Ja, ik meld mij aan als lid van ’t Span: Raadpleeg voor tarieven :

Wij leveren druk- en DTP werk voor wijkkranten en buurtprojecten maar ook patientenverenigingen in heel Nederland. Stichting MEO Edisonweg 24 a 1821 BN Alkmaar tel: 072-5114967 mob: 06-23015874 www.stichtingmeo.nl info@stichtingmeo.nl

Naam: ____________________________________________________________________ M / V www.knipserviceaanhuis.nl Adres: ____________________________________________________________________ Postcode:

_______________

Woonplaats:_______________________________

Telefoonnr.:

_______________

E-mailadres: _______________________________

Naam kind 1: __________________________________ Geboortedatum: ______________ Naam kind 2: __________________________________ Geboortedatum: ______________ Naam kind 3: __________________________________ Geboortedatum: ______________ Naam kind 4: __________________________________ Geboortedatum: ______________ A.u.b. alleen de gegevens van de kinderen tot 14 jaar invullen

Tego je ze

't Span.indd 18

04-03-14 15:33


/V

Tegoedbon voor 1 x keer gratis spelen (als 014 je zelf al lid bent, neem een vriendje2mee!)

't Span.indd 19

Tegoedbon voor 1 x keer gratis spelen (als 014 je zelf al lid bent, neem een vriendje2mee!)

04-03-14 15:33


HERHALING MEGA ACT HERHALING MEGA HERHALING MEGAACT AC

KOM LANGS OP Fi tn e s s c lu

e n 20 13 b v a n 20 12 r!

n te a lk m a a in d e g e m e e

Klaas Bootpad 2, 1827 CX Alkmaar • Tel. 072 - 76 76 100 • www.tomvanderkolk.nl • info@tomvanderkolk.nl

Nieuw Nieuw Nieuw Nieuw Ni

Cros Fit Challenge NU M GRAT ET* IS

SPOR

TTAS

!

*Vraag aag naar de voorwaarden.

1 week

gratis pr

oberen

Kwaliteit Vernieuwend Respect Sporten van 3,5 tot 80 jaar Gezelligheid Topsport Persoonlijkheid

't Span.indd 20

04-03-14 15:33

Speeltuin 't span  
Speeltuin 't span