Page 1

Samen voor Elkaar Bosch & Vaart

Wat doet een contactpersoon?

Er wordt in Bosch & Vaart al veel gedaan aan burenhulp. En dat moet ook vooral zo blijven. Zelf bent u misschien ook al mantelzorger. Maar er gaat veel veranderen in de zorg. Daarom wordt het nog belangrijker dat we meer naar elkaar omkijken en af en toe een helpende Straat: hand toesteken. Onder de naam: Samen voor ElContactpersoon: kaar. In elke straat is een Adres: contactpersoon. Samen vormen de E-mailadres: contactpersonen de projectTelefoonnummer: groep.

De contactpersoon zorgt dat burenhulp geregeld wordt samen met vrijwilligers uit de straat. De contactpersoon is geen professionele hulpverlener. De vrijwilligers zijn er natuurlijk niet voor acute en ernstige problemen maar voor de dagelijkse handen spandiensten. De contactpersoon kan helpen met doorverwijzen naar professionele hulp als dat nodig is.

Wat doet een vrijwilliger?

Vrijwilligers gezocht

Een vrijwilliger doet als dat nodig is, af en toe boodschappen, een klusje, maakt een wandeling, drinkt eens een kopje koffie bij een buur of zorgt voor vervoer.

Ook in uw straat zoeken we vrijwilligers die iets willen betekenen in de straat. Vindt u het leuk om mee te doen dan kunt u zich aanmelden bij de contactpersoon. Ook als u zelf behoefte heeft aan hulp van een vrijwilliger kunt u dit aan de contactpersoon laten weten.

flyer samenvoorelkaar mrt14  
flyer samenvoorelkaar mrt14