Page 1

Zalen en faciliteiten


Zalen en faciliteiten bij de Protestantse Diaconie van Amsterdam Bij de Protestantse Diaconie van Amsterdam zijn verschillende zalen te huur voor bijeenkomsten zoals vergaderingen, presentaties en borrels. De Gelagkamer in het Corvershof is een stijlkamer in de stijl van een Amsterdams cafĂŠ. Met de bar, haard, aangrenzende keuken, aangrenzende binnenplaats en ingebouwde audiovisuele middelen is dit de meest geoutilleerde zaal. Vergaderen kan tot 26 personen, presentaties tot 50 personen en borrels in de zomer tot 100 gasten.

De Regentenkamer van het Corvershof is de originele vergaderzaal van het bestuur van het Corvershof. De historische zaal is geschikt voor vergaderingen tot 26 personen. De zolder van de Van Limmikstichting is een authentieke zolderruimte van 350 vierkante meter die flexibel en multifunctioneel is ingericht. Met maximaal 120 gasten kunt u hier uw evenement onder de historische kapconstructie plaats laten vinden. In alle zalen is Wifi aanwezig.


Service bij uw bijeenkomst De Diaconie is geen professionele locatieverhuurder, we werken liever op een manier die bij onze identiteit past. Ieder draagt zijn steentje bij en samen vormt dat een bijzondere en geslaagde bijeenkomst. De catering en gastheerschap bij uw evenement besteden we graag uit aan verschillende organisaties die daarmee hun cliĂŤnten kans geven om zinvol bezig te zijn en te groeien. Ons cateringaanbod is mede om die reden eenvoudig te noemen. De huismeester heeft diverse audiovisuele middelen tot zijn beschikking die bij uw bijeenkomst gebruikt kunnen worden.

Ook kunt u er voor kiezen alles in eigen beheer te verzorgen of aan uw eigen cateraar over te laten. Voor het gebruik van onze zalen hanteren we marktconforme tarieven, voor participanten van ons centrum of onze doelstellingen rekenen we echter aanzienlijke korting op deze huurprijzen.


Gelagkamer

20-50 personen

Dagdelen Ochtend: Middag: Avond:

09:00 - 13:00 13:00 - 17:00 19:00 - 23:00

Prijs € 500,00 per dagdeel Mogelijke opstellingen Grote U: 26 personen Kleine U: 20 personen Board: 20 personen Plenair: 50 personen Café: 32 personen Staand: 50 personen Gelagkamer Beamer en scherm: Loopmicrofoon: Flip-over:

€ 50,00 € 25,00 € 25,00


In de fraaie Gelagkamer kunt u in klassieke sfeer vergaderen tot 26 personen of een receptie houden tot wel 40 gasten.

Kleine U opstelling

CafĂŠ opstelling

Board opstelling

Grote U opstelling Plenaire opstelling


Regentenkamer

26 personen

Dagdelen Ochtend: Middag: Avond:

09:00 - 13:00 13:00 - 17:00 19:00 - 23:00

Prijs € 500,00 per dagdeel Mogelijke opstellingen Board: 26 personen (Tafel kan niet verschoven worden). Regentenkamer Beamer en scherm: Flip-over:

€ 50,00 € 25,00


De Regentenkamer is een prachtige ruimte met plaats voor 26 mensen om aan de grote tafel te vergaderen. Omringd door kunstwerken en een mooi uitzicht kunt u hier in stijl met elkaar overleggen.

Board opstelling


Zolder van Limmikhof

16-120 personen

Dagdelen Ochtend: Middag: Avond:

09:00 - 13:00 13:00 - 17:00 19:00 - 23:00

Prijs € 725,00 per dagdeel Mogelijke opstellingen Board: 16 personen Café: 32 personen Plenair: 70 personen Staand: 120 personen Gelagkamer Beamer en scherm: € 50,00 Loopmicrofoon: € 25,00 Geluids- en lichtinstallatie (per uur, inclusief technicus): € 75,00


De zolder van het Van Limmikhof is ingericht als multifunctionele ruimte. Het jeugdwerk van de Diaconie heeft hier haar basis en met hun wensen is rekening gehouden, zodat de ruimte een prettige uitstraling heeft. Daarnaast is de zolder prima geschikt voor grotere bijeenkomsten en conferenties tot ruim 70 personen (zittend) of 120 personen (staand).

Zolder indeling


Evenementen Onze zalen, tuin en binnenplaats zijn ook zeer geschikt voor het organiseren van evenementen. Gebruik bijvoorbeeld de Zolder van het Van Limmikhof voor een congres met de overige zalen als workshopruimtes of organiseer een festival in de tuin. Evenementen die hier al plaatsvinden zijn: Het Hoftuin zomerfeest, ons signatuurevenement waar we jaarlijks honderden Amsterdammers ontvangen. De Daklozendag, muziek, workshops, activiteiten en eten voor alle daklozen van Amsterdam. Het Amsterdam Light Festival, tientallen kunstwerken en duizenden bezoekers verspreidt door Amsterdam. Hoftuin is het festivalhart.

Toch noemen bezoekers onze locatie nog steeds “een oase van rust midden in de stad� en buiten de evenementen om hebben ze helemaal gelijk.


Catering Voor het verzorgen van uw vergadering werkt de Protestantse Diaconie samen met Cordaan, de Regenboog en Blend. U zult worden verwelkomd en bediend door hun cliÍnten. Zij verzorgen graag voor u: Koffie, thee en een koekje Sap en fris. Lunch, bijvoorbeeld bestaande uit: - assortiment luxe belegde broodjes en bagels (2pp) - melk, karnemelk en verse jus d’orange - een mix van muffins en brownies Vraag gerust ook naar de mogelijkheden voor het houden van een borrel of diner.


Voorwaarden De Protestantse Diaconie is vrijgesteld van btw, over de genoemde prijzen wordt dus geen btw geheven. Alle prijzen zijn voorbehouden aan eventuele prijswijzigingen. Elke annulering moet schriftelijk of per email aan de Protestantse Diaconie worden gemeld. De Protestantse Diaconie brengt de volgende bedragen in rekening, afhankelijk van de datum van annulering door de huurder: - annulering meer dan 1 week voor de huurdatum: â‚Ź 30,00 - annulering tussen 1 week en 2 dagen voor de huurdatum: 25% van de huur - annulering minder dan 2 dagen voor de aanvang van de huurdatum: 100% van de huur voor meer informatie kunt u terecht op www.diaconie.org.


Zalen en faciliteiten Contact Protestantse Diaconie Amsterdam Jeroen van Slooten Nieuwe Herengracht 18 1018 DP Amsterdam Tel: 020 - 535 30 34 Mobiel: 06 - 30401719 verhuur@diaconie.org

Protestantse Diaconie - Brochure Zalenverhuur  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you