Programmakrant Woonkamerfestival Gooise Meren 15 mei 2022

Page 1

Gooise Meren

Voorwoord door Alexander

Luijten

Wethouder Cultuur Gooise Meren Kunst is van iedereen en cultuur is overal. Wat dat betreft komt de afschaffing van de corona-beperkingen op het juiste moment. We mogen weer bij elkaar over de vloer komen voor een goed gesprek, een bakje koffie, een ontmoeting. Als je zo lang op eigen huis en haard bent aangewezen voelt dat heel fijn. De Stichting Culturele Evenementen heeft de koe bij de hoorns gevat en organiseert op 15 mei aanstaande weer het Woonkamerfestival Gooise Meren.

zondag 15 mei 2022

Hartelijk welkom bij Woonkamerfestival Gooise Meren! Op zondag 15 mei vindt dit festival eindelijk plaats in heel Gooise Meren. In november 2021 hebben we het festival door corona last-minute moeten annuleren. Maar nu gaat het gebeuren! Bijna alle wijken doen mee en je kunt in 33 woonkamers gratis genieten van 33 verschillende optredens. Verderop in deze krant vind je het uitgebreide programma overzicht. Wie treedt waar op en hoe laat. Maak aan de hand

van dit overzicht je eigen festival route van woonkamer naar woonkamer. Ook leggen we precies uit hoe het werkt op deze dag en wie dit allemaal mogelijk hebben gemaakt. Blader snel verder en .. bewaar deze programmakrant om tijdens het woonkamerfestival mee te nemen voor jouw persoonlijke route!

Tip: Kijk op 15 mei nog even op de website of op Facebook voor eventuele laatste wijzigingen.

Wat is er leuker dan tussen de schuifdeuren, in de woonkamer, bij de buren en iets verderop te kijken en te luisteren naar interessante acts, verpletterende performances, muziek, zang en dans. Kunst en cultuur gratis en voor niets opsnuiven in huiselijke kring, lekker dichtbij en laagdrempelig, daar word je vanzelf vrolijk van. In no-time zijn in Gooise Meren meer dan 30 ‘woonkamers’ gevonden waar jonge en verborgen talenten, artiesten in de dop, doorgewinterde muzikanten of kunstenaars een optreden zullen verzorgen. U leest er in deze krant meer over. Ik ga me laten verrassen. Wellicht komen we elkaar nog tegen op zondag 15 mei. Veel plezier toegewenst!

Speerpunten van Woonkamerfestival Gooise Meren ✔ Wij willen cultuur voor iedereen toegankelijk maken. ✔ Wij verbinden het festival aan een lokaal goed doel of maatschappelijk thema. Dit jaar hebben wij gekozen om het woonkamerfestival te verbinden aan stichting Vier het Leven (zie pagina 6) ✔ Samenwerking met lokale stichtingen, verenigingen en bedrijven staat hoog in het vaandel. ✔ Zo groen mogelijk! Kom op de fiets of lopend. Zo sparen we met z’n allen het milieu. ✔ Het woonkamerfestival heeft als doel om met lokale partners en de opbrengst van de donaties het festival te organiseren. Voor alle activiteiten die kosten met zich mee brengen, is geprobeerd een lokaal bedrijf te vinden die dat kosteloos of tegen kostprijs wil doen. Iedereen die een bijdrage heeft geleverd: bedankt!

www.woonkamerfestivalgooisemeren.nl


Hoe werkt het precies Op zondag 15 mei treden 33 artiesten op in diverse woonkamers in Gooise Meren. Elke artiest treedt drie keer 30 minuten op in één woonkamer op vaste tijden. De exacte tijden en de namen inclusief beschrijving van de artiest(en) vind je in deze krant vanaf pagina 3. Als bezoeker maak je, al naar gelang je persoonlijke smaak en interesse, een route voor deze dag. ✔ Je hoeft je NIET van tevoren aan te melden ✔ Je belt ongeveer 10 minuten voordat het optreden begint aan bij de woonkamer en geniet! Wat als de woonkamer vol is?

Wanneer een artiest of groep populair is kan een woonkamer natuurlijk vol zijn. Dus.. kom op tijd! En mocht je toch voor een gesloten deur staan? Niet getreurd! De optredens vinden drie keer per dag plaats en je kunt altijd een paar straten verderop gaan genieten van een ander optreden. Laat je verrassen!

Hoeveel kost het? NIETS!

De artiesten treden belangeloos op en ook de woonkamers doen vrijwillig mee. Zo kan IEDEREEN genieten van deze optredens. Maar uiteraard brengt de organisatie van dit evenement kosten met zich mee. Daarom vragen we een vrijwillige bijdrage. Neem contant geld mee en stop dat in de Festivalbus die klaar staat in iedere woonkamer OF scan de QR code in de woonkamer en doneer. Bedankt alvast!

Waar kan ik wat eten of drinken?

In de meeste woonkamers word je iets te drinken aangeboden. Bovendien zijn er vier horecagelegenheden, hier kun je ook genieten van een artiest en tussendoor een drankje kopen of iets eten. Zij sponsoren ons en maken het mogelijk om dit woonkamerfestival te organiseren. Dit zijn: ✔ Trev’s soep | Kapelstraat 17a ✔ Jan Tabak | Amersfoortsestraatweg 27 ✔ Fier | dr. Abraham Kuyperlaan 1a ✔ Vesting Brouwerij Comenius | Tegenover Westwalstraat 27

Ik heb nog een vraag

Heb je een vraag of een leuk idee, stuur ons gerust een mailtje: stichtinggce@gmail.com

Silvia en Sylvia

De organisatie

Wij, Silvia van Beusekom en Sylvia van Stuijvenberg, hebben het woonkamerfestival in Gooise Meren georganiseerd. En wat een feest was alleen de voorbereiding al! Weet je dat er in Gooise Meren namelijk hele leuke, goede en verrassende artiesten wonen? En dat heel veel bewoners op deze speciale dag hun woonkamer graag openstellen en inrichten als een mini theater. De aanmeldingen stroomden binnen en zo dachten we op zondag 14 november een woonkamerfestival te kunnen organiseren. Maar helaas…

Jouw droomhuis vinden? Dat is een feestje bij ons!

Begin 2020 gooide de pandemie roet in het eten, waardoor die editie een jaar uitgesteld moest worden. Het festival zou vervolgens plaatsvinden op 14 november 2021 en toen gebeurde het weer! Twee dagen van tevoren moesten we door het sterk aantal toegenomen corona meldingen het festival afblazen. Maar onder het motto drie keer is scheepsrecht gaat het nu echt gebeuren op zondag 15 mei! We hebben geweldige sponsors gevonden en hebben samenwerking gezocht met de lokale organisatie stichting ‘Vier Het Leven’. Wij vinden het lokale karakter van dit festival erg belangrijk. Samen bereik je altijd meer! Wij zijn blij verrast door alle enthousiaste reacties op het woonkamerfestival. Iedereen heeft weer zin in muziek, contact en gezelligheid. Na de publicatie van ons eerste krantenartikel stroomden de eerste aanmeldingen al binnen. Uit alle buurten meldden grote en kleine woonkamers zich aan. Gelukkig wilden bijna alle artiesten en woonkamers die in november mee zouden doen opnieuw deelnemen. In deze krant vind je het complete programma met 33(!) locaties en artiesten. Wij hebben samen aan de keukentafel heel wat uren (met heel veel plezier!) doorgebracht om alles goed te organiseren. Wij hopen dan ook dat op 15 mei iedereen, zowel deelnemers als bezoekers, een fantastische dag mogen beleven. En dat er in de 33 woonkamers mooie persoonlijke ontmoetingen ontstaan.

Markstraat 15, Naarden - Vesting - 035- 6942 757 - www. mouthaan.nl - info@mouthaan.nl

Wij willen uit de grond van ons hart alle woonkamereigenaren en artiesten bedanken voor hun vrijwillige bijdrage aan deze editie van Woonkamerfestival Gooise Meren!


Programmaoverzicht Naarden Vesting e.o. 1 Thorbeckelaan 88

4 Muziek 12.30 | 14.00 | 15.30

Matching Socks www.matchingsocks.nl Akoestische, meerstemmige uitvoeringen van hedendaagse hits en ultieme guilty pleasures. Van The Carpenters tot KT Tunstall, van George Micheal tot Kygo – fris uit de sokkenla!

2 Kap. G.A. Meijerweg-hoek Vestingpad (bunker P2)

Muziek De Sjaak 13.00 | 14.30 | 16.00 Jeroen: welke tekst gaan we doorgeven? Daan: eigen liedjes, vriendschap en leverworst. Andy: Ik hou niet van leverworst. Eric: moet jij maar eens opletten.

3 Tegenover Westwalstraat 27 (Vesting Brouwerij Comenius)

Clous van Mechelen en Nol van Bennekom 13.30 | 15.00 | 16.30 Muziek Fragment uit theatervoorstelling over zanger Tol Hansse.

4 Havenlaan 6

6

Muziek Hillsome South 14.00 | 15.30 | 17.00 Hillsome South speelt country & americana muziek met solide zang en mooie harmonien, zowel covers als eigen werk.

3 2

5 Amersfoortsestraatweg 1 (Naarderheem)

Muziek Peter en Per Tutti small 13.30 | 15.00 | 16.30 Verschillende klassieke liederen worden gezongen door Peter Rieken, soms samen met zijn vrouw Monique en deze worden muzikaal begeleid door twee klarinetten.

6 Majoor Kampsstraat 3 (De Plataan)

Muziek Bluesband ‘High Heel Sneakers’ 14.00 | 15.30 | 17.00 Bluesband HIGH HEEL SNEAKERS brengt met veel passie de Blues en Rythm and Blues uit Amerika. Een ode aan de helden uit hun muzikale jeugd.

5 1

Muiderberg 7 Paulinelaan 1a

Muziek Luc zingt Luisterliedjes 12.30 | 14.00 | 15.30 www.luczingt. nl - In zijn eigen woonkeuken zingt Luc Runderkamp, bekend van het Ouderen Songfestival, pareltjes uit het Nederlandse liedrepertoire: Bannink, Wilmink, Sonneveld, Jules de Corte, Boudewijn de Groot, Herman van Veen e.a.

7 8

9

8 Paulus Potterlaan 9

Korte verhalen Muziek EnZo 13.30 | 15.00 | 16.30 Korte verhalen van ‘Bomans tot Bijlo’ afgewisseld met informatie over de auteur en de bijpassende muziekfragmenten door Dorinde Smit Duyzentkunst.

9 Aalscholver 17

Muziek De Zingende Jukebox 14.00 | 15.30 | 17.00 Hou je van zingen? Kom dan naar deze voorstelling! Wij hebben een uitgebreid repertoire met bekende liedjes. Indien je wilt kun je uit volle borst meezingen.

www.woonkamerfestivalgooisemeren.nl


Rembrandt- en Brediuskwartier 14 Jan Toebacklaan 9

Muziek 12.30 | 14.00 | 15.30

Four Fun www.facebook.com/fourfun01 Four Fun, een veelzijdig close harmony kwartet (sopraan, alt, tenor, bariton) zingt a capella en met swingende pianobegeleiding. Repertoir jazz, easy listening en pop.

17

14

15

16

19

15 Amersfoortsestraatweg 27 (NH Hotel)

Muziek Henk de Jonge en Gertian Maassen 13.00 | 14.30 | 16.00 EXPECTATIONS in BLACK and WHITE Klassieke en semi-klassieke pianosolo’s: Beethoven, Chopin, Schubert, Theo Uden Masman en improvisaties gelardeerd met muziekgerelateerde gedichten..

16 Flevolaan 43

Theater Rein van Schagen 13.30 | 15.00 | 16.30 Oude circusclown bereidt zich voor op een optreden dat nooit gespeeld zal worden. Een tragikomedie waarin heden en verleden, verlangen en weemoed door elkaar spelen.

18 11 10

17 Rubenslaan 15

Muziek Coming Home 14.00 | 15.30 | 17.00 Een intiem concert, vol zachte lieve meditatieve en dwarse liedjes. Om te luisteren, herkennen, mee te zingen of een traan bij te laten. Doorspekt met persoonlijke verhalen.

13

12

18 Simon Stevinweg 58

Muziek Stevin Trio 12.30 | 14.00 | 15.30 Van bach tot romantiek en terug, piano, viool en cello nemen jullie mee in de tijd.

19 Jacobus Bellamylaan 14

Muziek 21-08 (akoestisch trio) 13.00 | 14.30 | 16.00 De liefde voor singer/songwriter, bluesy rock en moderne country komen samen in mooie, melodische en stoere luisterliedjes, uitgevoerd uit een zangeres, gitarist en bassist.

Bussum centrum 10 Kapelstraat 17A

Muziek Fré & C 12.30 | 14.00 | 15.30 Prachtige liedjes, Frederiek zingt, Coen begeleidt haar op de gitaar. Ballads , Uptempo, Pop, Jazz , Soul. Covers maar wel in eigen jasje, kortom dat wordt genieten!

11 Kapelstraat 4

Muziek 13.00 | 14.30 | 16.00

Tom Veltman www.veltmanmusic.com Tijdens het optreden van Tom gebruikt hij liedjes en verhalen om mensen te raken, een gevoel van saamhorigheid te geven en ze te laten dansen.

12 Singel 6

23

20 26

Muziek 13.30 | 15.00 | 16.30

Vita & Ronald www.vitaronald.nl Vita & Ronald is een semi-akoestisch duo uit Hilversum met een repertoire dat het best valt te omschrijven als Americana. Ze spelen country-, blues- pop-, rocken folksongs.

13 Cereslaan 21

22

Muziek Grand Cru 14.00 | 15.30 | 17.00 Grand Cru zingt bloedstollend mooie liedjes, Spaanstalig, Engelstalig, met passie en muzikaliteit. Of je wordt er stil van, of je wil gaan dansen. Het kan allemaal bij de mooie liedjes van Grand Cru.

21

25 24


Bussum Zuid 27 Fokke Bleekerstraat 38

Muziek PAGAM 12.30 | 14.00 | 15.30 Muzikaal duo met 2 gitaristen/vocalisten. Semi-akoestische muziek op zeer eigen wijze gebracht. Van beroemde popsongs, evergreens, folk, Jazz, blues, country tot onvervalste Rock and Roll én eigen werk. Een hoog “feelgood” gehalte.

28 Mezenlaan 19

Muziek Phoenix Jazz Collective 13.00 | 14.30 | 16.00 Jazzband met zang, sax, piano, gitaar, bas en drums. Wij spelen standards en funky classics in een eigen interpretatie.

29 Zwaluwlaan 63

Muziek La La Familia 13.30 | 15.00 | 16.30 Als vader-dochterduo spelen zij hun favoriete muziek; een kruising tussen Jazz, Soul, Blues en soms een anderstalig tintje. Ze swingen de sterren van de hemel!

30 Lijsterlaan 257

Parkwijk, Stationsbuurt en Spiegel

Muziek Maaike Siegerist 12.30 | 14.00 | 16.00 Zonnige en beeldschone jazz songs over wonen in Londen, reizen door China, en meer. “A glorious voice.” Stem en gitaar, met de Engelse Jonni Slater op piano.

20 Zwarteweg 24

31 Dr. Abraham Kuyperlaan 1 A (FIER)

Muziek Hans Mobach 13.00 | 14.30 | 16.00 Delen uit de Goldberg Variaties van J.S. Bach voor piano met toelichting.

21 Herenstraat 54a

Muziek The Add Libs 13.30 | 15.00 | 16.30 The Add Libs swingen en ‘grooven’ erop los met soul, R’nB, Jazz en een vleugje Country! Met golden oldies en prachtige ballads laten ze niemand onberoerd!

22 Piersonlaan 16

Cabaret 14.00 | 15.30 | 17.00

Jenneke en Sanne www.jennekeensanne.com Tweestemmige Nederlandstalige Kleinkunstliedjes die raken, met een lach en een traan. Begeleid op piano en gitaar. Bijvoorbeeld Kaandorp, Yentl en de Boer en ook eigen liedjes.

23 Pater Wijnterlaan 16

Muziek 12.30 | 14.00 | 15.30

Muziek G-Age Jazzmen 14.00 | 15.30 | 17.00 G-Age Jazzmen staan te popelen om jong en oud te laten genieten van hun toegankelijke jazzy tonen. Swing lekker mee en geniet van de muziek en de sfeer in de band!

32 Oosterpad 42

Muziek Basic 13.00 | 14.30 | 16.00 Gitarist met 2 zangeressen spelen en zingen herkenbare jazz, pop, ned. talige ofwel gevarieerde muziek, meerstemmig. Bart is een professionele troubadour die gitaar speelt en zingt. Caroline en Simone zijn ervaren zangeressen en hun stemmen kleuren prachtig bij elkaar.

33 Jan Thijssenstraat 45

Muziek Marinka 13.30 | 15.00 | 16.30 Singer-songwriter met voornamelijk Engelstalige muziek, maar ook Nederlandse liedjes komen aan bod. Ze begeleidt zichzelf op de gitaar en zingt over van alles wat haar overkomt in het leven.

Trio Jam Mama www.jammama.simpsite.nl Drie vrouwen met zang, keyboard en percussie. Soul, funk en popballads met eigen teksten over leven en liefde, soms kritisch, dan weer met een knipoog.

24 Nieuwe Hilversumseweg 70

Dans Jelly Jam Dance 13.00 | 14.30 | 16.00 Jelly Jam Dance act is een dansact waarin de verbinding centraal staat. Verbinding met elkaar maar ook juist verbinding met jezelf. Dans verbindt en laat emoties stromen.

25 Plaggenweg 5

Muziek ROLEX 14.00 | 15.30 | 17.00 Roland op de Saxofoon, Lex op de Piano, samen vormen zij al jaren het duo ROLEX. Parijs. Rolex speelt alle jazz klassiekers en en eigen Jazz/ blues werk.

26 Graaf Wichmanlaan 52

32

Theater 13.00 | 14.30 | 16.00

Keijser & Does www.keijserendoes.nl HEXEN. Een 45 minuten durend stuk (voor volwassenen) over het huwelijk. Grappig en soms ook pijnlijk herkenbaar. Waardoor bladdert een huwelijk? Wat trek je aan op zo’n feest?

30

31

29

33 27

28


Samen uit, samen genieten met Stichting Vier het Leven Door de vergrijzing zijn er veel alleenstaande ouderen die het niet leuk vinden om alleen op pad te gaan en niet altijd iemand hebben die mee wil of kan. Bovendien is er een groep die zich fysiek kwetsbaar voelt, maar prima uit de voeten kan als hem of haar een ondersteunende arm geboden wordt. Dankzij de inzet van 1.900 vrijwilligers die Stichting Vier het Leven heeft weten te enthousiasmeren, worden ouderen in staat gesteld gezellig samen uit te gaan: naar het theater, een mooie balletuitvoering, opera, concert of een interessant museum. De ouderen worden thuis opgehaald door een vrijwilliger en samen met leeftijdsgenoten genieten zij van een gezellige middag of avond uit. Annerieke Vonk – Directeur en initiatiefnemer Vier het Leven: “We halen de mensen thuis op en rijden met ze naar het theater. We brengen de jassen van de gasten naar de garderobe, halen een kopje koffie en begeleiden hen naar een speciaal gereserveerd Vier het Leven-tafeltje. Tijdens de pauze en na afloop is er alle gelegenheid om na te praten. Het mooie van onze uitjes is dat we de voorstellingen echt sámen beleven. We zien mensen opbloeien, vooral ouderen die wel graag uit zouden willen, maar niet goed weten met wie. Ik heb eens iemand horen zeggen: ‘ik voel me dankzij jullie een avondje net de koningin!’ Dat is ook ons streven: mensen uit hun isolement halen, een klein clubje waar je een avond lang bij hoort. Bij wie je je echt welkom voelt, waarmee je ongecompliceerd kan genieten. Ook voor mensen die moeilijk lopen en een rollator hebben, zetten onze vrijwilligers zich graag in.” Vier het Leven bestaat ruim 16 jaar en is inmiddels in 280 gemeenten actief. Wilt u meer informatie over de activiteiten? Bel dan het landelijke telnr. 035 5245156 of bekijk de website: www.4hetleven.nl.

COLOFON Organisatie: Stichting Gooise Culturele Evenementen Contactpersonen: Sylvia van Stuijvenberg en Silvia van Beusekom Mailadres: stichtinggce@gmail.com Vormgeving: KaBé Reclame Website: www.woonkamerfestivalgooisemeren.nl Foto’s: Stichting Gooise Culturele Evenementen Oplage: 10.000 stuks

met dank aan onze sponsoren

SPORTLAB

Concepts in Health & F i t n e s s

Wil je ons sponsoren? Graag! Ga naar onze website.


BEDANKT GOOISE MEREN! We zijn hartstikke trots dat het is gelukt om samen met alle betrokkenen opnieuw het Woonkamer te organiseren! Dat het veel potentie heeft blijkt uit de vele aanmeldingen die we hebben ontvangen van enthousiaste bewoners. Maar liefst 33! Het woonkamerfestival is inmiddels vaste prik op de culturele agenda van Gooise Meren. Woonkamerfestival Gooise Meren kan niet zonder de enthousiaste hulp van de vele deelnemers. Op 15 mei zijn in Gooise Meren ongeveer 300 mensen actief als gastheer/vrouw of als optredend kunstenaar. Zonder hun gastvrijheid, enthousiasme en creativiteit zou het Woonkamerfestival niet zijn wat het nu is geworden. Daarnaast mogen we de bijdragen vanuit de verschillende partijen niet vergeten. Het was een flinke puzzel om de begroting rond te krijgen. We zijn ontzettend dankbaar voor de (financiële) steun die we hebben mogen ontvangen van onze hoofdsponsor Ellen Mouthaan, de gemeente Gooise Meren en alle andere sponsors die je in deze krant terug kunt vinden. Jan Tabak voor het beschikbaar stellen van de vergaderruimte voor

Kijk op onze website www.woonkamerfestivalgooisemeren.nl en volg ons op Facebook!

onze informatiebijeenkomst. De Albert Heijn van de Amersfoortsestraatweg in Naarden, die iedere woonkamer heeft voorzien van heerlijke thee, limonade en meer.. Ook danken wij de vier horecagelegenheden: Trev´s soep, Jan Tabak, Vesting Brouwerij Comenius en Fier. En uiteraard, last but not least, willen we jou als bezoeker bedanken voor de gulle vrijwillige bijdrage die het mogelijk maakt over twee jaar weer het Woonkamerfestival Gooise Meren te organiseren!

SCAN HIER en DONEER!

Met jouw bijdrage kunnen we dit festival organiseren. Dus neem contant geld mee of scan de QR code met je telefoon! Hillsome South

Rein van Schagen

De zingende jukebox

Grand Cru


Ellen Mouthaan

woonkamer gecombineerd met liveoptredens. Ik krijg nu al kippenvel!’, vertelt Ellen.

Goede buur

Ellen vertelt verder hoe belangrijk het is dat je de banden met je directe omgeving goed onderhoud. “Een goede buur is beter dan een verre vriend, hoe cliché ook.” Vooral op momenten dat mensen hun huis hebben verkocht horen we dit regelmatig. Die buurman die altijd zorg droeg voor de vuilniscontainer of die buurvrouw die de kat eten gaf in de vakanties blijken opeens van onschatbare waarde te zijn. Want als je de laatste keer de deur achter je dicht doet, wordt je aan die kleine dingen van de buurt herinnerd. We leven in een maatschappij waarin we steeds minder contact hebben met onze buren. Ellen legt uit dat een woonkamerfestival verbindt, maar dat je ook gewoon uit nieuwsgierigheid kan gaan. ‘’Heel veel mensen zijn wel benieuwd wat er bij hun buren gebeurd! Dagelijks zitten duizenden gluurders te kijken op Funda. Hoe zou de aanbouw van de buurman eruitzien? Nu kun je echt gluren bij de buren. Dat mag ook, want ze nodigen je zelf uit. Daarnaast verbindt het omdat je (voor het eerst) je buren ontmoet. En staat er een woonkamer in het programma waar je ooit zou willen wonen? Gaan! Dit is nog laagdrempeliger dan de een open huizendag!’’

Op 15 mei a.s. openen verschillende huizen in de gemeente Gooise Meren hun deuren voor het “Woonkamerfestival”. Hun woonkamers worden omgetoverd tot een tijdelijk podium voor lokaal talent. Van singer-songwriters met een gouden strot tot theatermakers die verrassen. Goede muziek beleven, maar dan in het huis van je buren. Eduard van Ieperen en Ellen Mouthaan van Ellen Mouthaan Makelaardij, die normaal gesproken mensen uitnodigen in woonkamers voor de verkoop, wisten meteen dat ze hoofdsponsor wilde zijn voor dit evenement. “Het intieme en persoonlijke karakter dat een huis kan geven wordt duidelijk als kijkers spontaan verliefd worden bij een bezichtiging. Soms is dat niet eens te verklaren. Ze weten het

meteen: dit wordt hun nieuwe thuis. In de afgelopen 32 jaar als makelaar kom ik dit vrijwel dagelijks tegen. Dat maakt het “Woonkamerfestival” ook zo bijzonder. Het intieme van een

Lokaal talent

Ellen ziet grote gebeurtenissen voor zich. “Je buurmeisje kan je zomaar omverblazen met haar zangtalent! Voordat ze naar De Voice vertrekt, heb jij haar maar mooi alvast live, en gratis, horen zingen op het woonkamerfestival.’’ “Kijkers die spontaan verliefd worden bij een bezichtiging. Soms is dat niet eens te verklaren. Ze weten het meteen: dit wordt hun nieuwe thuis.’’ De artiesten en de woonkamers zijn bekend en nu is het puzzelen waar te gaan kijken en luisteren. En met de belangeloze inzet van de organisatie, bewoners en artiesten belooft 15 mei weer een fantastische dag te worden.

KOM EENS LANGS VOOR EEN VERRASSENDE PROEFRIT! ?

Ambachtelijke schilders voor gedegen binnen– en buitenschilderwerk van uw bestaande woning. Graag komen we langs in uw WOONKAMER, maken duidelijke afspraken en komen samen met u tot het gewenste resultaat!

Landstraat 39-41a • 1404 JE Bussum

www.daatzelaar.nl