Page 1

Stichting Aquarius - voor schoon water

ZEEMEERMINNENPARADE2012

Sponsorbrochure

www.ZEEMEERMINNENPARADE.NL


2010

Sponsoren zonder u geen schoon water 1e zEEMEERMINNENPARADE Zeemeerminnenparade zonder u geen creativiteit Zeemeerminnenrace zonder u geen parade Zeemeerminnenparty zonder u geen werk! e

1 zeemeerminnen Conventie

Keyfigures Toeschouwers, deelnermers, publicaties.

Workshops (naaien, schilderen)

2011

2012

Zeemeerminnenparade Zeemeerminnenrace Zeemeerminnenparty

Zeemeerminnenparade Zeemeerminnenrace Zeemeerminnenparty

2 zEEMEERMINNENPARADE e

2e zeemeerminnen Conventie Workshops (naaien, schilderen)

3e zeemeerminnen Conventie Workshops (naaien, koken, schilderen) (jeugd)Debatten

Wereldrecord Aan de 29th Mermaidparade (2011) in New York namen 3.000 deelnemers verkleed als zeemeermin, piraat, walvis of ander zeewezen deel. Wij willen in 2012 dit wereldrecord verbreken met 3.500 deelnemers.

Publicaties - 8 publicaties (Flair, Trouw, AD, Nu.nl) - 3 reportages regionale tv - > 130 deelnemers - â&#x201A;Ź106.000 advertentiewaarde - 215 retweeted en shared Den Haag - city of peace and justice - 260.000 inwoners - 1.300.000 toeristen jaarlijks - 2.500.000 inwoners < 50 km - 2 luchthavens < 50 km - 5 km strand New York 2011 - 400 groepen - 3.000 deelnemers - 25.000 toeschouwers

3e zEEMEERMINNENPARADE

Mermaidparade New york

Waarom

sponsor worden

Wat willen wij Van de Zeemeerminnenparade een brand event maken. Dit houdt in dat de naam van de hoofdsponsor wordt verwerkt in de naam van het evenement.

Wat krijgt u De Zeemeerminnenparade bestaat in Naast het commerciele voordeel voor Hoe uw bedrijf komt ook het maatschappe2012 3 jaar. Met de Zeemeerminnen- 5.000 A2 posters lijk karakter van uw bedrijf tot uiting. - 2 paginaâ&#x20AC;&#x2122;s in krant Metro parade vragen wij jaarlijks aandacht Dit is goed voor uw imago en werkt begin juni voor schoon zeewater en het begin - 250.000 flyers in krant Metro van de zomer. Het komend jaar willen door op de tevredenheid van uw half juni wij daar een wereldrecord aan toevoe- stakeholders. - reclame op regionale radio, gen. televisie en social media Weeki Watchi, - bekende DJ voor de ZeeEvenement meerminnenparty Wij organiseren elk jaar op 21 juni in Erik Van Loon Scheveningen de ZeemeerminnenpaStichting Aquarius rade. Het is een leuk en bijzonder Voor Schoon Water evenement.


Grootste van Europa De Zeemeerminnenparade in Scheveningen is na de Mermaidparade in New York, de grootste Zeemeerminnenparade ter wereld en daarmee de grootste van Europa. Midzomernacht 21 juni (midzomernacht) is de gebeurtenis waarbij de zon, vanuit de aarde gezien, de meest noordelijke of zuidelijke positie bereikt. Midzomerfeest In de komende jaren willen wij de Zeemeerminnenparade bij voldoende deelnemers verplaatsen naar het weekend dichts bij 21 juni ligt. Inwoners uit Scandinavische landen verlaten dan massaal de stad naar het platteland te gaan om daar een nacht lang te feesten: eten, dansen, drinken, kampvuurtjes en muziekoptredens.

18:00-20:00

20:00-21:00

De Zeemeerminnenparade is een gekke, blije, kleurrijke optocht van jong tot oud verkleed als zeemeermin, walvis, dolfijn, piraat, spongebob voor schoon zeewater.

De Zeemeerminnenrace is de zomerse De Zeemeerminnenparty is voor tegenhanger van de Nieuwjaarsduik volwassenen. Tijdens de party dansen en vindt voor het Kurhaus plaats. deelnemers van 21:00 tot diep in de nacht voor schoon zeewater en het begin van de zomer. Snelste zeemeermin In plaats dat men op 1 januari in ijskoud water duikt, rennen de deelnemers op Party 21 juni onder een stralende zon met De Zeemeerminnenparty wordt gehouden hun staart tussen hun benen 25 meter in een aantal strandtenten voor het over het strand, 10 meter door het Kurhaus en iedereen van 18 jaar en water kopje onder en weer terug om de ouder is van harte welkom tijdens dit titel “De Snelste Zeemeermin van strandfeest. Europa”. DAnce for Water Veiligheid De opbrengst van de party is voor Dance Vanwege verdrinkingsgevaar mogen For Water. Dance For Water financieert kinderen jonger dan 12 jaar alleen en/of realiseert schoon water projecten onder begeleiding deelnemen aan de in binnen- en buitenland. zeemeerminnenrace. De Haagse Reddingsbrigade ziet met onze ordehandDeelnemen havers toe op de veiligheid van alle De entree bedraagt € 12,50 per persoon, deelnemers. dit is inclusief een welkomstdrankje en hapje. Deelnemers aan de Parade en/of Strandrolstoelen Race krijgen € 2,50 korting. Voor de Samen met Stichting Gdag en Stichting Zeemeerminnenparade betalen individuBiesieklette stellen wij strandrolstoelen ele deelnemers € 2,50 en groepen € 20,-. beschikbaar voor gehandicapten. De Zeemeerminnenrace is gratis.

zeemeerminnenparade zeemeerminnenrace

Locatie De boulevard van Scheveningen is perfect voor de Zeemeerminnenparade. De deelnemers paraderen vanaf het Kurhaus over de boulevard 800 meter noordwaarts en gaan dan aan het eind van de boulevard het strand op om via de vloedlijn terug te paraderen. de Mooiste Zeemeermin Direct na de Zeemeerminnenparade wordt bekend gemaakt wie de mooiste Zeemeermin van 2012 is. Naast een prijs voor de mooiste Zeemeermin hebben wij ook een prijs voor jongeren en groepen. Europese editie De Zeemeerminnenparade is de grootste Zeemeerminnenparade van Europa en met onze sponsoren willen wij deze leidende positie behouden.

21:00-02:00

zeemeerminnenparty


Wereldrecord

Tarieven

Zeemeerminnenparade Zeemeerminnenrace Zeemeerminnenparty Conventiie Alles

Door middel van een wereldrecordpoging willen wij meer deelnemers dan ooit enthousiast maken voor schoon zeewater en het begin van de zomer. 3500 deelnemers Om in de Guinness Book Of Records te komen hebben wij tenminste 3.500 deelnemers nodig. Het huidige record staat op naam van de Mermaidparade New York en staat op 3.000 deelnemers. ANBI Stichting Aquarius is aangemerkt als een ANBI instelling. Hierdoor zijn giften van bedrijven en particulieren aftrekbaar van de belasting.

voorwaarden Om te mogen worden meegeteld moeten alle deelnemers iets op het hoofd dragen, iets om het middel hebben en iets in de hand houden dat verwijst naar een zeemeermin, piraat, haai of een ander zeewezen. City promotie Met u steun kunnen wij schoon zeewater, Den Haag - Scheveningen en haar inwoners op zowel milieu, cultureel, economisch als ook op creatief gebied promoten.

Adverteren

Sponsoren

Guinnes book of records

Brons Zilver

Goud

€ 2.500 € 10.000 € 25.000 € 500 € 2.000 € 5.000 € 1.000 € 4.000 € 10.000 € 2.500 € 10.000 € 25.000 € 5.000 € 20.000 € 50.000

bRONS Als sponsor is u naam en logo altijd zichtbaar: - Uw naam en logo worden in alle berichten genoemd. - Uw naam en logo komt op de website, poster, flyers, etc - 25 genodigden krijgen een VIP-arrangement. ZILVER Uw naam en logo komt prominenter in beeld met de volgende extra’s op het bronspakket: - U krijgt eigen beachflags langs de route - 100 genodigden krijgen een VIP-arrangement. GOUD U naam en logo staat altijd op de voorste rij inclusief de volgende extra’s: - Uw naam en logo wordt verwerkt in de naamgeving van het evenement (“Sponsor Zeemeerminnenparade”) - Uw naam en logo komen extra groot terug in al onze berichten, website, beachflags, finishbord, etc - U krijgt eigen beachflags langs de route en bij de start en finish - U mag de naam en logo van de Zeemeerminnenparade exclusief in allerlei publicaties gebruiken - 250 genodigden krijgen een VIP-arrangement.

1/8 1/8 1/4

1/2 1/1 PAGINA € 350

€ 250

1/8

€ 175 € 100

Web (bezoek 400 per dag) G

Goud Zilver Brons Roulerend Tarieven B R € 75 p/j Z

R

Beachflags

Om de 25 m. beachflags met de naam en logo van de hoofdsponsor onder aan de vlaggen.

Dranghek doeken

Hoofdsponsor 5 op 10 doeken Sponsor 3 op 10 doeken Subsponsor 2 op 10 doeken


Agenda Stichting Aquarius vraagt het hele jaar aandacht voor schoon water

Voor schoon water

agenda

www.stichtingaquarius.nl/agenda

22/03Wereld Water Dag Op Wereld Water Dag maken wij elk jaar in Nederland een rivier schoon. In 2009 de Schie, in 2010 de Rotte, in 2011 de Amstel en in 2012 de Oude IJssel. www.stichtingaqaurius.nl/wereldwaterdag 20-21/06 Zeemeerminnenparade In Den Haag organiseren wij elk jaar op 21 juni (midzomernacht) de Zeemeerminnenparade, Zeemeerminnenrace en Zeemeerminnenparty om aandacht te vragen voor schoon water en het begin van de zomer. www.zeemeerminnenparade.nl JULI-AUGUSTUS King Of The Rivers In juli en augustus komen honderden deelnemers uit binnen- en buitenland naar Nederland om in Rotterdam op 29 juli en in Amsterdam op 26 augustus te zwemmen voor schoon water. www.kingoftherivers.com

Contact: Erik van Loon 085 7855 403 www.zeemeerminnenparade.nl info@zeemeerminnenparade.nl Facebook/Twitter We Support:

03/09 Royal amstel swim Op de eerste zondag van september sluiten wij het open water seizoen in Nederland feestelijk af met de Royal Amstel Swim, het oudste open water zwemevenement van Europa. www.amstelswim.nl 03/12 wereldGehandicaptendag Wij vragen elk jaar samen met Stichting Gdag op wereld gehandicapten dag aandacht voor mensen met een beperking. Open water zwemmen maakt daar jaarlijks een belangrijk onderdeel van uit. www.wereldgehandicaptendag.nl

sponsorbrochure2012  

ZEEMEERMINNENPARADE2012 www.ZEEMEERMINNENPARADE.NL Stichting Aquarius - voor schoon water

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you