Page 1

1 december 2016: starten Kinderwerk Een gedeelte van de leiding gaat 2x kinderwerk doen. Dat betekent dat op de startavond sommige kinderwerkgroepjes niet compleet zijn wat betreft de leiding. Hieronder de indeling voor 1 december: Kinderwerkgroepjes: 1. Harm en Sylvia (en Paula) 2. Evert Jan en Arnold (en Gerda) 3. Jurgen en Pieter (en Sylvia) 4. Willy en Lianne (en Stefan) 5. Gerda en Kirsten (en Arnold) 6. Janny en Ron (en Jurgen) 7. Anouchka en Stefan (en Lianne) 8. Paula - met hulp van Ron en/of Janny (en Evert Jan en Kirsten)

Tussen haakjes betekent dat die persoon wel meedraait in dat groepje maar voor deze avond even meehelpt met het andere groepje. Op deze manier is er bij elk groepje een ervaren leiding of iemand die dat op zich kan nemen. Wat wordt er van de leiding op 1 december verwacht?        

Maak een kinderwerk-appgroepje aan. Wie zoekt het bijbelverhaal in het Engels op? Wie gaat dit voorbereiden voor ZA? Denk hierbij aan platen of aan het uitbeelden van het verhaal naast het vertellen. Welk knutselwerkje: voorbereiden en maken in NL? Welke kinderliedjes in het Engels wil je daar met de kinderen zingen (eenvoudig)? Buitenspelletjes bedenken, heel eenvoudig houden. Welk weggeef-kadootje ga je kopen? De kosten worden door het hele groepje gedeeld. Leiding begeleidt en de jongeren voeren het uit (dus wel samen verantwoordelijk, maar de leiding houdt de regie) Voorbereiding van kinderwerk moet in februari klaar zijn. Op 9 februari kan elk groepje nog de laatste dingen regelen. Op 30 maart gaan dan alle kinderwerkgroepjes hun “werk” presenteren aan de ouders.

Zie verder het beleidsstuk Kinderwerk! Zijn er nog vragen, dan hoor ik het graag. Tot donderdag! Groetjes Willy

Kinderwerk op 1 december 2016  
Kinderwerk op 1 december 2016  

Kinderwerk op 1 december 2016

Advertisement