Produktkatalog 2024 DK

Page 150

NYHED

e-assist

Intelligente applikationer, der forbedrer din interne logistik Vi er stolte af at præsentere vores nye e-assist serie, der er velegnet til forskellige applikationer som en integreret del af vores tilbehør. Vores plug and play-løsning sikrer, at du forbedrer din generelle arbejdsgang og reducerer unødvendige håndteringsomkostninger.

e-laser liner

e-camera

e-distance sensor

5 GODE GRUNDE

til at øge din produktivitet med e-assist: 1. Plug and play-løsning

Alle komponenter i vores e-assist-program er installeret på fabrikken på alle vores aggregater og forberedt til let montering.

2. Opnå det bedst mulige udsyn Få det store overblik selv ved store løftehøjder for at sikre den korrekte position til gafler og last.

3. Let at bruge Alle systemer er lette at bruge takket være det brugervenlige design, ligesom de er forudprogrammerede. Men det vigtigste – de er også lette at kalibrere på stedet.

4. Reducer omkostninger forbundet med beskadigede produkter e-assist hjælper dig med at reducere håndteringstiden og risikoen for beskadigede produkter.

5. Høj sikkerhed Takket være smart teknologi og fuldt udsyn over hver vinkel.

150


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.