Produktkatalog 2024 DK

Page 136

NYHED

Hvidevareklemme, type WCT

Kapacitet 750-1500 kg

Avanceret hvidevareklemme med innovativ klemmejustering Den innovative WCT honorer de strengeste krav fra de førende globale producenter og distributører af hvidevarer, blandt andet takket være vores innovative 6-punkts klemmejustering. Aldrig før har det været så nemt, så hurtigt og så præcist! Vores WCT dækker kapaciteterne fra 750-1500 kg. Aggregatet fås med to forskellige bakkedesigns, bakker med enkelt og dobbelt udligning. Bakker med dobbeltudligning er det perfekte valg, hvis flere rækker med colli skal håndteres samtidig. Bakkernes friktionsgummi kan roteres for dermed at forlænge levetiden. Hvidevareklemmen er med vores specialdesignede T-spor profiler, som danner over- og undervange. Det sikrer et vridningsstabilt stel. Aggregatet leveres med udskiftelige slidbrikker på bakkernes underside. De tekniske data, såsom vægt, frembygning og tyngdepunkt, optimerer restkapaciteten markant og tilføjer høje og markedsledende værdier til trucken.

136

Som standard har klemmen sideskift. Klemmens ventil har dobbelt låse- og trykjustering, som kan tilpasses det specifikke håndteringsbehov. For at sikre synkron bevægelse af bakkerne har ventilen indbygget flowdivider. Hydrauliske slanger følger gængse standarder og kan derfor hurtigt skiftes, hvis de beskadiges under driften. De kraftige T-spor profiler er forsynet med udskiftelige foringer i PEmateriale, som sikrer en lav friktion og lang levetid.

TILVALG: • Mange forskellige bakkelængder, inklusiv slidelementer • Mulighed for lastgitter • Mulighed for forskellige friktionsplader på bakkerne


Issuu converts static files into: digital portfolios, online yearbooks, online catalogs, digital photo albums and more. Sign up and create your flipbook.