Page 1

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ


η

1

ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

20/6

1. How It Feels to Be Hungover

2. Panic Attack Διάρκεια: 0:03:00 Σκηνοθέτης: Eileen O'Meara Είδος: animation Χώρα: Αμερική

Διάρκεια: 0:10:00 Σκηνοθέτης: Viktor Hertz Είδος: Κωμωδία Χώρα: Σουηδία Ένας άντρας ξυπνάει στην κλινική με hungover… ο γιατρός του” συνταγογραφεί” 600 ml παγωτό και δύο κωμωδίες… για να τον κάνει να νιώσει καλύτερα.

3. Αγάπη & Τσιρίδα Διάρκεια: 0:04:00 Σκηνοθέτης: Πέτρος Παπαδόπουλος Είδος: animation Χώρα: Ελλάδα Χιουμουριστικό animation για την καθημερινή ζωή ενός ζευγαριού! Συναισθήματα σε υπερβολή και ένταση. Αγάπη, θυμός, απογοήτευση, αποτυχία και πάλι αγάπη!

5. Δεκατέσσερα 14 Διάρκεια: 0:03:15 Σκηνοθέτης: NOBUTAKA SHIMODA Είδος: dance Χώρα: Ιαπωνία Η δράση τονίζεται από την επεξεργασία. Γίνεται ήχος και δημιουργεί ένα ρυθμό… Πειραματικό βίντεο όπου η εικόνα μετατρέπεται σε ρυθμικό κομμάτι..

Σας θυμίζουν κάτι οι γκρινιάρικες σκέψεις "άφησα το μάτι αναμμένο";...Που μετατρέπονται σε "είμαι έγκυος σε ένα διάβολο-μωρό"; Αυτό το animation φτιαγμένο στο χέρι εξερευνά το άγχος, τις εμμονές, και μια γυναικεία αναμονή της πραγματικότητας.

4. Χρυσόψαρο Διάρκεια: 0:14:21 Σκηνοθέτης: Γιώργος Αγγελόπουλος Είδος: Κωμωδία Χώρα: Ελλάδα Ένα μικρό αγόρι πιστεύει ότι το νέο του χρυσόψαρο είναι ομοφυλόφιλο, κάτι που τρομάζει τον συντηρητικό πατέρα του.

6. Blue Peter Διάρκεια: 0:14:28 Σκηνοθέτης: Marko Šantić Είδος: Χώρα: Κροατία Ο Πήτερ είναι ένας νεαρός αστυνομικός που μένει με του γονείς του και πρόκειται να τους κάνουν έξωση. Κατά την διάρκεια ενός συμβάντος, ο Πήτερ υπερβαίνει την εξουσία του και προστατεύει ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, του οποίου η περιουσία κατάσχεται.


ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ 5 ΛΕΠΤΩΝ 7. Transfer

8. The Last Five Minutes of the World

Διάρκεια: 0:02:56 Σκηνοθέτης: Galina Gagarinskaya Είδος: Κωμωδία Χώρα: Ρωσία Ένας υπάλληλος γραφείου πρέπει να αποκαλύψει τα μυστικά του για να επιβεβαιώσει έναν λογαριασμό τραπέζης. .

9. Un cortometraje sobre la educacion Διάρκεια: 0:19:00 Σκηνοθέτης: Sebastián Nemo Είδος: Χώρα: Χιλή

Διάρκεια: 0:08:22 Σκηνοθέτης: Jürgen Heimüller Είδος: Χώρα: Γερμανία Τι είναι σημαντικό όταν ο χρόνος τελειώνει; Πέντε άνθρωποι στα τελευταία πέντε λεπτά του κόσμου. Δύο ζευγάρια και ένας μοναχικός. Η τελευταία μπύρα. Οι τελευταίες εξομολογήσεις, ζήλιες, φιλονικίες και συμβιβασμοί. Όμως το επικείμενο τέλος τους φέρνει πάλι κοντά.

10. Rally ON/OFF Διάρκεια: 0:08:21 Σκηνοθέτης: Aleksandra Artemeva Είδος: Κωμωδία Χώρα: Ρωσία

Ο Χόρχε είναι ένας πενηντάρης καθηγητής μαθηματικώ, ο οποίος προσλαμβάνεται σε ένα σχολείο με σοβαρά προβλήματα bullying. Η αίσθηση αδυναμίας που νιώθει θα οδηγήσει και τον ίδιο στην διαφθορά. Μια ομάδα ανθρώπων πουλάει τις ψήφους τους στο συλλαλητήριο. Αφού λαμβάνουν τα χρήματά τους, φεύγουν, εκθέτοντας τις απάτες τους. Θα καταφέρει η 11. Μαμά, γύρισα ηρωίνη να αποδείξει ότι “το μέλλον είναι στα χέρια μας”;

Διάρκεια: 0:04:40 Σκηνοθέτης: Δημήτρης Κατσιμίρης Είδος: Χώρα: Ελλάδα Mια γυναίκα επιστρέφει, μετά από 40 χρόνια, στο χωριό στο οποίο γεννήθηκε. Αφορμή είναι ο θάνατος της μητέρας της. Στα χέρια της κρατάει μια παλιά φωτογραφία: μια μάνα με τα δυο αγοράκια της. Φτάνοντας στο νεκροταφείο, έρχεται αντιμέτωπη με τα πρόσωπα όλων εκείνων που άφησε πίσω της κάποτε.


2

η

ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

12. Τhe city of honey Διάρκεια: 0:07:30 Σκηνοθέτης: Moein Ruholamini Είδος: Χώρα: Ιραν Τα παιδιά που είναι μακριά από την οικογένειά τους απασχολούνται παίζοντας παιχνίδια. Εύχονται να επισκεφθούν τις κατεστραμένες από τον πόλεμο πόλεις τους, αλλά ο δρόμος για να εκπληρωθεί αυτό τ ο όνειρο είναι μακρύς.

14. Ava Διάρκεια: 0:24:01 Σκηνοθέτης: Moufida Fedhila Είδος: Χώρα: Τυνησία Ένα μικρό κορίτσι, η Άγια, μένει στην Τυνησία με τους γονείς της. Αλλά μια μέρα ένα ειδικό γεγονός αναστατώνει την ζωή τους.

16.Typhoon. Διάρκεια: 0:15:00 Σκηνοθέτης: Mstfa Mnjl Είδος: Χώρα: Ιράν Δραματική ιστορία σχέσης ενός πατέρα με τον εννιάχρονο γιό του.

21/6 13. Are You Volleyball? Διάρκεια: 0:15:00 Σκηνοθέτης: Mohammad Bakhshi Είδος: Χώρα: Ιραν Μια ομάδα Αραβόφωνων αιτούντων άσυλο φτάνουν στα σύνορα μιας Αγγλόφωνης χώρας αλλά δεν μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Έχουν συμπλοκές καθημερινά με τους στρατιώτες στα σύνορα μέχρι που ένα μουγκό παιδί γίνεται ο καταλύτης για καλύτερη επικοινωνία ανάμεσά τους..

15. Blows With The Wind Διάρκεια: 0:06:30 Σκηνοθέτης: Hazhir As'adi Είδος: animation Χώρα: Ιράν Μέσα απο μια αλληλουχία γεγονότων , ένα σκιάχτρο μεταμορφώνεται σε άνθρωπο.


ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ 5 ΛΕΠΤΩΝ

17. Starvation

18. Turbid Διάρκεια: 0:23:21 Σκηνοθέτης: Aboozar Paknejad Είδος: Χώρα: Ιραν

Διάρκεια: 0:07:12 Σκηνοθέτης: Zara Rostampour Είδος: animation Χώρα: Ιράν Μια πεινασμένη λύκαινα παγιδεύεται στα στερεότυπα που τη θέλουν ως “το μεγάλο, κακό λύκο” της ιστορίας. Πρέπει να φύγει όταν όλοι την κατηγορούν για βία και δολοφονία. Αντιμετωπίζει τον κίνδυνο του θανάτου. .

19. Short Wave

Μια ταινία για τρία μέλη μιας οικογένειας που προσπαθούν να την κρατήσουν ενωμένη

20. The Focus Διάρκεια: 0:04:15 Σκηνοθέτης: Muhammet Altunkaynak Είδος: Χώρα: τουρκία

Διάρκεια: 0:15:00 Σκηνοθέτης: Mohamad Esmaeeli Είδος: Χώρα: Ιράν Ένας εργάτης, επιστρέφοντας σπίτι του, ακούει την ομιλία ενός δικτάτορα απο τα ηχεία. Ενοχλημένος απο τον θόρυβο προσπαθεί να βρεί λύση και χάνει τον εαυτό του

21. Virtual World. Διάρκεια: 0:01:48 Σκηνοθέτης: Mohsen Khademi Είδος: Χώρα: Ιράν Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται ο καθένας τον εικονικό κόσμο διαφέρει. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην είμαστε αδιάφοροι για τον κόσμο γύρω μας.

Μιά ιστορία για την σχέση του ανθρώπου με την τεχνολογία και τα μέσα επικοινωνίας, όπου η σύγκρουση αυτή παρουσιάζεται με μεταφορικό τρόπο

22. Vultur. Διάρκεια: 0:09:53 Σκηνοθέτης: BARIS FERT Είδος: Χώρα: Τουρκία Ενας αβοήθητος Σύριος πρόσφυγας περνάει ασθενής τα σύνορα με την Τουρκία, όπου και γνωρίζει έναν δημοσιογράφο που θα τον βοηθήσει .


3

η

ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

22/6 24. Wandering

23. Kolossal

Διάρκεια: 0:05:12 Σκηνοθέτης: Lamprini. L Είδος: animation Χώρα: Ελλάδα

Διάρκεια: 0:11:00 Σκηνοθέτης: Antonio Andrisani Είδος: Κωμωδία Χώρα: Ιαπωνία Η ιστορία ενός Ιάπωνα σκηνοθέτη και της σεναριογράφου του που φτάνουν σε μια Ιταλική πόλη για να κανονίσουν τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας τους.

Ταινία κινούμενων σχεδίων , όπου μέσα απο την οπτική μιας γυναίκας ποιήτριας, παρουσιάζεται η καταπίεση και η εμπειρία του να ζείς την καθημερινότητα σε μια πόλη .

25. 10 Days that #rekt Eugene Muller Διάρκεια: 0:17:51 Σκηνοθέτης: Γιάννης Συκοβάρης Είδος: Κωμωδία Χώρα: Ελλάδα Στη Θεσσαλονίκη, το καλοκαίρι του 2015, εν μέσω δημοψηφίσματος και capital controls, o Eugene Muller προσπαθεί να κάνει το πρώτο πάρτυ στην Ελλάδα για την Ημέρα Ανεξαρτησίας.

27. Trap Διάρκεια: 0:12:00 Σκηνοθέτης: Kahra Scott-James Είδος: animation Χώρα: Νέα Ζηλανδία Βασισμένο σε πραγματική ιστορία και εμπνευσμένο από τους Νεοζηλανδούς ζωγράφους Michael Smithers και Rita Angus, ένα νεαρό κορίτσι πολεμά για την αίσθηση του “ανήκειν”..

26. Locked out Διάρκεια: 0:08:58 Σκηνοθέτης: Josefine Nitzsche Είδος: Κωμωδία Χώρα: Γερμανία Η ιστορία ενός ζευγαριού και της σχ›εσης τους που κομματιάζεται εώς την στιγμή που κλειδώνονται έξω απο το σπίτι τους .

28. Initiation

Διάρκεια: 0:15:00 Σκηνοθέτης: Δημήτρης Άντζους. Είδος: κοινωνικό/δράμα Χώρα: Eλλάδα Τρεις γηραιοί σ' ένα σκοτεινό δωμάτιο είναι έτοιμοι να παίξουν τον κόσμο σ' ένα παιχνίδι πόκερ. Μέσα από μια τελετή μύησης αναζητούν τους άξιους, που θα τους αντικαταστήσουν


29. Τhe perfect relationship

30. El Aguacate

Διάρκεια: 0:05:29 Σκηνοθέτης: Victor Mallo Είδος: Χώρα: Ισπανία Η Patri και ο Ricard έχουν την τέλεια σχέση, όμως η Patri πιστεύει πως ο Ricard της κρύβει κάτι....

Διάρκεια: 0:10:00 Σκηνοθέτης: Darwin Serink Είδος: Χώρα: Αμερική Δύο συνάδελφοι τρώνε κάθε μέρα μαζί το μεσημεριανό τους . Εν καιρώ, εντοπίζονται ελπίδες μιας μεταξύ τους σχέσης. Ο Raul βρίσκει επιτέλους το θάρος να ζητήσει την Rosa να βγούν ένα ραντεβού.

31. A message from our sponsor Διάρκεια: 0:12:37 Σκηνοθέτης: Daniel Quinn Είδος: Κωμωδία Χώρα: Αγγλία

ΔΙΑΛΛΕΙΜΑ 5 ΛΕΠΤΩΝ

Ένας ηθοποιλος παλεύει για την επιβίωση σε έναν κόσμο που ελέγχεται απο τις διαφημίσεις

32. Framed

33. Deathcar. Διάρκεια: 0:07:00 Σκηνοθέτης: Marco Jemolo Είδος: animation Χώρα: Ιταλία

Μιά noir ταινία κινουμένων σχεδίων, που ερευνεί το ρόλο της ατομικότητας στην κοινωνία

Διάρκεια: 0:12:00 Σκηνοθέτης: Ανδρέας Βακαλιός Είδος: Χώρα: Ελλάδα Ενα κορίτσι τσακώνεται με τον πατέρα της. 80 χλμ/ώρα. Ενα αγόρι οδηγεί μεθυσμένο. 100 χλμ/ώρα. Ενα αγόρι κρέμεται από το παράθυρο. 120 χλμ/ώρα. Ενα αγόρι παθαίνει επιληπτική κρίση. 140 χλμ/ώρα.


35. I - Occupy

34. Guilty Pleasure.

Διάρκεια: 0:02:25 Σκηνοθέτης: NIKOLA FINIZIO Είδος: Χώρα: Ιταλία

Διάρκεια: 0:01:20 Σκηνοθέτης: Yannik Leibacher Είδος: Χώρα: Ελβετία Επιθυμία, λαγνεία, ενοχές.. Εσύ θα ενέδινες στην σκοτεινή πλευρά του εαυτού σου;

36. Speed/dating Διάρκεια: 0:12:34 Σκηνοθέτης: Nicolas Douste Είδος: Κωμωδία Χώρα: Γαλλία Έχει εφτά λεπτά να την αποπλανήσει. Αν αποτύχει αυτή ανατινάζεται

38. Trapped

Ένα πολιτικό συμβάν διαδραματίζεται. Η Camilla βοηθά ένα τραυματισμένο διαδηλωτή, βγαίνει έξω από ένα όχημα που τρέχει για να βρεθεί σε ένα μυστηριώδες παλάτι. .

37. Funeral days Διάρκεια: 0:18:21 Σκηνοθέτης: Vladimir Feral Είδος: Χώρα: Γαλλία Ένας νεκροθάφτης ζει μια ήσυχη ζωή. Μιά μέρα η κόρη του προβλέπει τον θάνατο ενός μέλους της οικογένειας τους. Μέχρι που αυτή η μέρα έρχεται

39. Happines. Διάρκεια: 0:02:43 Σκηνοθέτης: Mohamed Maged Είδος: Χώρα: Αμερική

Παγιδευμένοι στο ίδι σημείο, την ίδια ώρα... Δεν ξέρω γιατί ...Δεν ξέρω τι να κάνω. ίσως χρειάζομαι ένα χέρι βοηθέιας ή ίσως είναι το κάρμα

Διάρκεια: 0:05:37 Σκηνοθέτης: Roman Filiev Είδος: Χώρα: Ελλάδα Η Ευτυχία είναι μια γυναίκα που προσπαθεί να βρει τον εαυτό της μέσα απο την μοναξιά.


η

4

ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

23/6

ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ

& Συναυλία


ΧΟΡΗΓΟΙ

Νίκη Ζερβού 6955954591 | 2331020810 Μ.Αλεξάνδρου 47, Βέροια

SHOP our collection www.mumu-organic.com

Profile for ΚΙΝΗΜΑΤΟΔΡΑΣΙΣ

Πρόγραμμα 5ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας  

Πρόγραμμα 5ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αλεξάνδρειας  

Profile for stergiosm
Advertisement

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded