Page 1


ΛΙΛΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Η Λίλια Διαμαντοπούλου ζει μεταξύ Κρήτης, Βιέννης και Μονάχου. Εργάζεται στο τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης. Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με την οπτική ποίηση, λατρεύει τα λογοπαίγνια και συλλέγει βιβλία σε περίεργα σχήματα. Με τη Φιλόμουση Μυστακική Εταιρεία (philomusen.blogspot.com) οργανώνει ποικίλλες καλλιτεχνικές και ποιητικές δραστηριότητες. Τις Κυριακές, φτιάχνει βιβλία-αντικείμενα και τοποθετεί μικρές σκηνές σε σπιρτόκουτα.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ O Στέλιος Καλογεράκης σπούδασε design και illustration. Στον ελεύθερό του χρόνο σχεδιάζει κόμιξ, αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά, γράφει διηγήματα, συνθέτει μουσική και γράφει στίχους. Η σχέση του με τη μουσική, διαφαίνεται και μέσα από τη δουλειά του, αφού μία από τις πιο συχνές του ενασχολήσεις είναι η δημιουργία διαφημιστικού υλικού για συναυλίες, μουσικά - εικαστικά δρώμενα, ως υπεύθυνος οπτικής επικοινωνίας σε events και μεγάλα φεστιβάλ. Παράλληλα έχει εργαστεί στον τομέα προώθησης εταιριών και μεγάλων οργανισμών, ως υπεύθυνος οπτικής επικοινωνίας.   Στο παρελθόν έχει παρουσιάσει την εικαστική και φωτογραφική δουλεία του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις, ενώ έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.  Tα τελευταία χρόνια  ζει στο Ρέθυμνο όπου λειτουργεί το δημιουργικό του γραφείο.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΣ Ο Κωνσταντίνος Δ. Καλφούντζος, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Από το 1988 μέχρι και το 1994 έζησε στην Λάρισα, όπου παρακολούθησε μαθήματα σχεδίου και χρώματος κοντά στους ζωγράφους Ανδρέα Γιαννούτσο και Σωτήρη Αναγνωστόπουλο. Από το 1994 έως το 1998 σπούδασε ζωγραφική, χαρακτική και φωτογραφία στην ακαδημία καλών τεχνών του Λέτσε (Accademia di Belle Arti di Lecce) στο Salento της νότιας Ιταλίας, με τους καθηγητές Giuseppe Lisi, Luigia Resta, Pierluigi Bolognini και την ιστορικό και κριτικό τέχνης Marina Pizzarelli. Τον Νοέμβριο του 2002, έκανε την πρώτη του Ατομική Έκθεση στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Λάρισας στα πλαίσια του προγράμματος του Κ.Σ.Τ.Λ. και του Υπουργείου Πολιτισμού «Κυλιόμενα Δρομολόγια». Τον κατάλογο καθώς και τα εγκαίνια της έκθεσης προλόγισε η Ιταλίδα κριτικός και ιστορικός τέχνης Marina Pizzarelli και ο Ζωγράφος και Διευθυντής του Κ.Σ.Τ.Λ. Ανδρέας Γιαννούτσος. Από τον Σεπτέμβριο του 2003 ζει και εργάζεται στο Ρέθυμνο της Κρήτης όπου μέχρι και τον Μάιο του 2006 δίδασκε ζωγραφική στα Εικαστικά Εργαστήρια του Κέντρου Σύγχρονης Εικαστικής Δημιουργίας Ρεθύμνης. Έργα του ανήκουν στην συλλογή της Ακαδημίας Καλών Τεχνών του Λέτσε Ιταλίας, στην συλλογή του Εικαστικού Κέντρου Σύγχρονης Τέχνης Λάρισας, καθώς και σε ιδιωτικές συλλογές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί με την Γκαλερί «il Ponte» στη Ρώμη, με την Γκαλερί «Monopoli» στην Παβία και τους Χώρους Τέχνης «la Chimera», «Vetrina d’ arte» και «Galleria Maccagnani» στο Λέτσε Ιταλίας. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος (5709).


ΚΑΛΛΗ ΚΑΡΑΔΑΚΗ Η Κάλλη Καραδάκη γεννήθηκε το 1969, ζει και εργάζεται στο Ρέθυμνο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΩΤΗΣ Ο Δημήτρης Μηλιώτης γεννήθηκε στην Κέρκυρα όπου πήρε τα πρώτα μαθήματα ζωγραφικής με τον Νίκο Ζερβό και στη συνέχεια στην Αθήνα με τον Θόδωρο Πάντο. Σπούδασε μαθηματικά στη Φυσικομαθηματική Σχολή Αθηνών και χαρακτική στην Α.Σ.Κ.Τ. με τους Γιώργο Μηλιό, Βασίλη Καζάκο και Μιχάλη Αρφαρά. Έχει πραγματοποιήσει 14 ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πάνω από 60 ομαδικές στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έργα του βρίσκονται στη Δημοτική Πινακοθήκη Κέρκυρας, στην ιδιωτική πινακοθήκη του Μιχάλη Βραδή, στην Αlpha Bank, στη Γενική Τράπεζα και σε άλλες ιδιωτικές συλλογές.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΟΝΟΓΥΟΣ Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1965. Ζει και εργάζεται σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Το 1984, για σύντομο χρονικό διάστημα συμμετείχε στην εικαστική ομάδα «Πολυεργαστήρι» ιδρυτικό μέλος της οποίας ήταν ο ζωγράφος Κωνσταντίνος Παλιάν. Από τα τέλη του 2004 και ως τα μέσα του 2008, εργάστηκε ως αρχισυντάκτης στο περιοδικό «Yoga World» Το 2008, γίνεται η επανασύνδεση με το «Πολυεργαστήρι» και μαθητεύει ξανά υπό την καθοδήγηση του Κ. Παλιάν. Λίγο μετά, ξεκινά την ενασχόληση του με την χαρακτική έχοντας και ως εφόδιο τις σημαντικές συμβουλές του χαράκτη Ruud Matthes και την πολύτιμη βοήθεια του δασκάλου χαρακτικής Δημήτρη Καρλαφτόπουλου. Από το 2010 και για τρία χρόνια μαθητεύει στη σχολή χαρακτικής στην οποία διδάσκει ο Δ. Καρλαφτόπουλος (Κέντρο Χαρακτικής Ήλιος ). Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος (ΣΚΕΤΒΕ) και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Χαρακτών (ΕΕΧ).Έχει οργανώσει δύο συμπόσια χαρακτικής για τον ΣΚΕΤΒΕ(«Χαρακτών Γραφές 1 και 2»). Έργα του βρίσκονται σε ιδιωτικές αλλά και δημόσιες συλλογές (Εταιρία Μακεδονικών Σπουδών, Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, Bibliotheca Alexandrina της Αίγυπτου και αλλού). Έχει κάνει τρεις ατομικές και έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


ΑΜΑΛΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ Η Αμαλία Περράκη σπούδασε ζωγραφική στην ΑΣΚΤ Θεσσαλονίκης με καθηγητές τους :Β. Δημητρέα, Α. Θεοφυλακτόπουλο (ζωγραφική), τον Γ. Μήλιο (χαρακτική) και τον Γ. Κατσάγγελο (φωτογραφία). Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά (1993-2006) με την κατασκευή κούκλας από χαρτοπολτό και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις. Εργάστηκε ως επιμορφώτρια στα Εικαστικά Εργαστήρια Ρέθυμνου από το 1997 ως το 2006, και ελεύθερου σχεδίου στα Ι.Ε.Κ. Ρέθυμνου ενώ από το 1998 εργάζεται στα ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Ρέθυμνου ως καθηγήτρια εικαστικών.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΖΩΤΖΙΟΥ Η Δήμητρα Τζώτζιου γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα. Σπούδασε παιδαγωγικά στο Π.Τ.Ν. του Πανεπιστημίου Πατρών και ζωγραφική στο τμήμα Εικαστικών και εφαρμοσμένων τεχνών της σχολής καλών τεχνών του Α.Π.Θ. Ζει στην Αθηνα και εργάζεται ως δασκάλα ζωγραφικής . Έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βέροια, Βελιγράδι, Σύρο .

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΚΕΠΕΤΖΗ Γεννήθηκε & ζει στο Ρέθυμνο της Κρήτης. Σπούδασε: Αρχιτεκτονικό σχέδιο, Διακοσμητική & Ζωγραφική Αθήνα. Έχει εκδώσει δυο ποιητικές συλλογές. Έχει πάρει 5 βραβεία ποίησης & 4 ζωγραφικής. Πήρε 3 φορές το Εθνικό Βραβείο Ειρήνης & Φιλίας ABDI IPEKCI. Έχει κάνει 18 ατομικές εκθέσεις στη Σουηδία & Ελλάδα. Συμμετείχε σε 24 Διεθνείς διοργανώσεις GERMAN , MAROCCO, SWEDEN, TURKEY, ΚΥΠΡΟ, CREECE, FINLAND, SPAIN, MOGGOLIA, CHINA, NORWAY, στην 1η Bienale Σύγχρονης Τέχνης, Chapingo MEXICO, & σε 62 ομαδικές εκθέσεις στη Γερμανία, Κύπρο & Ελλάδα. Εκπαίδευση: Μικρογραφίας στην Ιταλία. Διδάσκει τέχνη-σχέδιο σε παιδιά & εφήβους. Έργα της βρίσκονται σε Πινακοθήκες της Ελλάδος στην Πρεσβεία της Φιλανδίας & σε ιδιωτικές συλλογές στην Ελλάδα, Σουηδία, Μαρόκο, Νορβηγία & Τουρκία. Έχει συμμετάσχει σε Διεπιστημονικά Διεθνή Συμπόσια με θέμα: 1ο «Το σώμα ως τόπος δημιουργίας νοημάτων», 2ο «Η απουσία, παρουσία του σώματος» 3ο «Πολύτροπες Υποθέσεις βηματισμών», 4ο «Δυνατότητες & όρια των βασισμένων στην τέχνη ποιοτικών μεθοδολογιών & περιβαλλοντικής εκπαίδευσης», 5ο «Μέθοδοι προσέγγισης & διδασκαλίας της τέχνης στην εκπαίδευση», 6ο «Ο πολιτισμός στην εκπαίδευση και η εκπαίδευση των τεχνών».


ΦΩΤΕΙΝΗ ΧΑΜΙΔΙΕΛΗ Η Φωτεινή Χαμιδιελή σπούδασε στο Rhode Island School of Design των Η.Π.Α. Εκθέτει από το 1980 και έχει παρουσιάσει τη δουλειά της σε 14 ατομικές εκθέσεις και σε περισσότερες από 90 ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Έργα της έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά έντυπα και σε εξώφυλλα βιβλίων. Εργάζεται στη Δημόσια εκπαίδευση και συνεργάζεται με την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας όπου αναπτύσσει εικαστικά προγράμματα που απευθύνονται σε παιδιά. ''Δουλεύοντας με κολλάζ βρίσκω την ευκαιρία να κατακερματίζω την εικόνα και με τα διάφορα είδη χαρτιού ανακαλύπτω υφές. Τμήμα των χαρτιών αυτών μπορεί να είναι  αποσπάσματα παλαιότερων έργων αλλά και διάφορα τυπώματα. Με ενδιαφέρει να τα ''δένω '' όλα αυτά μαζί με το σχέδιο και την γραμμή.''

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΡΑΤΣΗ Γεννήθηκε στο Βόλο Μαγνησίας το 1972. Σπούδασε Ζωγραφική στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 1996 ως το 2001 με καθηγητή τον Βαγγέλη Δημητρέα. Αποφοίτησε με άριστα και έλαβε την υποτροφία του ιδρύματος Μιχελή για μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό. Το 1990 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Βαλκανικό Συμπόσιο στο Πάντσεβο της Σερβίας. Από το 2002 ως το 2004 παρακολούθησε το πρόγραμμα του Διδακτορικού του τμήματος γλυπτικής του Universidad Politécnica de Valencia στην Ισπανία. Το 2004 κατά τη διαμονή της στη Βαλένθια έργο της βραβεύτηκε από το ινστιτούτου GALILEO GALILEI. Έχει κάνει τρεις ατομικές και έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Σπούδασε ζωγραφική στην Αθήνα με τον Θόδωρο Πάντο (1985-89) και στη Βαρκελώνη στη σχολή MASSANA (1991-92) σκηνογραφία, ενδυματολογία και φωτισμό στην Ανώτατη Δραματική Σχολή της Καταλονίας (Βαρκελώνη 1992-95) καθώς και θεατρολογία στο πανεπιστήμιο Paris 8, St.Denis (1996-97), στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος της πρωτοποριακής ομάδας ICI MEME (1996-99) η δράση της οποίας συνίσταται σε σκηνογραφικές και εικαστικές παρεμβάσεις στο αστικό τοπίο που έχουν ως στόχο να σχολιάσουν με καυστικό αλλά και συνάμα ποιητικό τρόπο την καθημερινότητα και το κοινωνικό γίγνεσθαι των κατοίκων των πόλεων. Με την ομάδα συμμετείχε σε αρκετά φεστιβάλ και πολιτιστικές διοργανώσεις μέσα και έξω από τη Γαλλία. Ασχολείται με την αφήγηση παραμυθιών από το 2008 σε συνεργασία με τον μουσικό Άλκη Πασχαλίδη με τον οποίο έχουν δημιουργήσει τα ΜΟΥΣΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. Εργάστηκε για χρόνια ως σκηνογράφος, φωτιστής και ενδυματολόγος στο Παρίσι στη Βαρκελώνη και στην Ελλάδα (Αθήνα-Κρήτη) . Για πάνω από δέκα χρόνια πραγματοποιεί επιμορφωτικά προγράμματα εκμάθησης Καλών Τεχνών για ενήλικες και θεατρικής και αισθητικής αγωγής για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, ενώ συνεργάζεται από το 2010 με την Βάσω Λίπα και τη ΜΟΥΣΑ (υπηρεσίες πολιτιστικής εκπαίδευσης). Είναι μέλος του Εικαστικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, του Συλλόγου Θεατρολόγων, ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος του Συλλόγου καλλιτεχνών για την προώθηση της τέχνης κατ-ART-ι. Έχει κάνει τρεις ατομικές εικαστικές εκθέσεις και έχει πάρει μέρος σε διάφορες ομαδικές στη Ελλάδα και το εξωτερικό.


ISABEL FERRER RIU H Isabel Ferrer Riu γεννήθηκε στη Βαρκελώνη (Καταλονία). Σπούδασε βιολογία στο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, εικονογράφηση και χαρακτική στην Ανώτατη σχολή Σχεδίου και Τέχνης Llotja (Βαρκελώνη). Εργάζεται ως εικονογράφος παιδικής λογοτεχνίας και έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και επαίνους για τη δουλειά της. Έχει πραγματοποιήσει 4 ατομικές και έχει πάρει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Ισπανία, Γαλλία και Ιαπωνία.

MAR SANCHEZ JORGE Η Mar Sánchez Jorge γεννήθηκε στη Βαρκελώνη το 1966. Σπούδασε γραφικές τέχνες , χαρακτική και καλλιτεχνική βιβλιοδεσία στο Εργαστήριο της Τέχνης του βιβλίου στην Ανώτατη σχολή Σχεδίου και Τέχνης Llotja (Βαρκελώνη) και σκηνογραφία στο Institut del Teatre στη Βαρκελώνη απ’ όπου άντλησε ποικίλα ερεθίσματα που σημάδεψαν την μετέπειτα καλλιτεχνική της πορεία. Στη διάρκεια των σπουδών της στη Llotja αλλά και μετέπειτα συμμετείχε σε διάφορες ομαδικές εκθέσεις τέχνης και βιβλίου τόσο στη Βαρκελώνη όσο και σε άλλες χώρες όπως η Γαλλία και η Ιαπωνία.

MARINA FRAGA FRANCO Η Marina Fraga Franco γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Βαρκελώνη. Σπούδασε γραφιστική, χαρακτική και τυπογραφία στην Ανώτατη σχολή Σχεδίου Llotja της Καταλωνίας στη Βαρκελώνη. Έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις γραφιστικής, χαρακτικής και τυπωμάτων στην Ισπανία, Γαλλία και Ιαπωνία. Το έργο της διαπνέεται από την αναζήτηση της γραμμής ενώ χρησιμοποιεί συχνά τεχνικές κολλάζ προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα δικό της κόσμο. ‘Ένα κόσμο όπου μπορεί να αναλογιστεί τις προσωπικές της εμπειρίες και μνήμες, ένα κόσμο – καταφύγιο για ενατένιση και στοχασμό πάνω στα συναισθήματα.


ΕLISA BENNATI H Elisa Bennati είναι χορεύτρια buto και performer. Ξεκίνησε το Butoh υπό την καθοδήγηση της χορεύτριας Sumako Koseki. Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια από τον Masaki Iwana και την Yumiko Yoshioka . Το 2010 ξεκίνησε να δίνει ατομικές και ομαδικές παραστάσεις, εντός και εκτός θεάτρου, στην Ελλάδα και στην Ιταλία. Οι παραστάσεις αυτές αποτελούν την δική της προσωπική προσέγγιση στο Butoh.

STEFAAN QUIX O Stefaan Quix είναι καλλιτέχνης πολυμέσων που ζει και εργάζεται στις Βρυξέλλες. Η δουλειά του διαμορφώνεται από τη χρήση ήχων, χρωμάτων, συνθέσεων στο χώρο και μαθηματικών και σχετίζεται με τον σύγχρονο μινιμαλισμό. Χρησιμοποιώντας αφαιρετικά στοιχεία, ο Stefaan Quix προσπαθεί να στοχαστεί με σαφήνεια και ειλικρίνεια πάνω σε ζητήματα φόρμας και εννοιών.

ΝATASKA ROUBLOV - SYLVAIN BORSATTI Η Nataska Roublov είναι αρχιτέκτονας και εικαστικός. Ζει και εργάζεται στο Παρίσι. Είναι ιδρυτικό μέλος(1996) της ομάδας αστικής σκηνογραφίας ICI MÊME, που εδρεύει στο Παρίσι. Από το 2010 ασχολείται με την περφόρμανς χρησιμοποιώντας το σώμα της και διάφορα βιομηχανικά υλικά . Στις περφόρμανς συνεργάζεται ενίοτε με τoν Sylvain Borsatti ο οποίος επεξεργάζεται και τοποθετεί τα υλικά στο σώμα της Νατασκά. Οι δράσεις αυτές σχετίζονται με την θέση του ατόμου στην κοινωνία αλλά και με τις διάφορες προσωπικές αγωνίες του ανθρώπου. Στην αρχή ο Sylvain Borsatti ήταν περβολάρης , αγρότης, έπειτα ναυτικός, ταχυδρόμος, δρομέας, διανομέας, μάγειρας, ώσπου συνάντησε το 2004 την ομάδα ICI MÊME και μαζί τους ξεκίνησε την πορεία του ως ηθοποιός και περφόρμερ. Από το 2010 συνεργάζεται με την Nataska Roublov δημιουργώντας από κοινού περφόρμανς για κλειστούς αλλά και δημόσιους χώρους. Παθιασμένος με το αστικό τοπίο είναι επίσης φωτογράφος του δρόμου περνώντας ατελείωτες ώρες περιπάτου και φωτογράφησης. Αφουγκράζεται έτσι τις μεταλλάξεις του τοπίου και των κατοίκων και εντάσσεται σ’ αυτό που ονομάζεται η τέχνη του δρόμου.


Μια έκθεση με θέμα το χαρτί και τις ποικίλες χρήσεις του στις εικαστικές τέχνες. Το χαρτί που τυπώνεται, διπλώνεται, σκίζεται κι ενώνεται, διαλύεται κι επανασυντίθεται. Η χαρακτική, η λιθογραφία, η μονοτυπία, η λινοτυπία, το κολλάζ, η τρισδιάστατη μεταμόρφωση του χαρτιού, η συμμετοχή του σώματος σε απροσδόκητες performans είναι οι τεχνικές με τις οποίες οι καλλιτέχνες συνδιαλέγονται δημιουργώντας από κοινού μια έκθεση όπου το χαρτί έχει την τιμητική του. Τη διοργάνωση της έκθεσης αναλαμβάνει ο «Σύλλογος καλλιτεχνών για την προώθηση της τέχνης κατARTι». Την επιμέλεια έχουν η Μαρία Τσουκνάκη και η Βασιλική Χαρατσή. Το σχεδιασμό των εντύπων έκανε ο Στέλιος Καλογεράκης. Εγκαίνια: 7.30 μ.μ. Ωρες λειτουργίας: πρωινά επισκέψεις σχολείων κατόπινσυνεννόησης και απογεύματα από τις 7.00 μ.μ. ως τις 10.30 μ.μ.

Εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους Σάββατο 10 και Κυριακή 11 Μαίου 2014: Οριγκάμι - κολάζ - χαρακτική Πληροφορίες - δηλώσεις συμμετοχής: (για επισκέψεις σχολείων) 28310 61585- 2831102646 και 6946269347

Paper Transformations Exhibition  

Η Μεταμόρφωση του Χαρτιού, Εικαστική Έκθεση στο Ναο της Αγ. Σοφίας στο Ρέθυμνο, Μάιος 2014. Επιμέλεια: Μαρία Τσουκνάκη, Βασιλική Χαρατσή Σχ...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you