__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Vacature Opzichter mutatie & dagelijks onderhoud Tijdelijke functie (maximaal 1 jaar) voor 18-20 uur per week

(CAO Wonen schaal G - maximaal € 3.706 bij een fulltime dienstverband) Staat klanttevredenheid bij jou centraal? Heb je een sterk inlevingsvermogen en ben je oplossingsgericht? Dan komen we graag met je in contact! Jij realiseert de opdrachtverstrekking voor mutatieonderhoud. Je houdt toezicht op de realisatie van overeengekomen prestaties met marktpartijen op het gebied van voortgang, kwaliteitsborging, verduurzaming en tijdigheid. Dit alles met zo min mogelijk overlast voor de bewoners.

Dit kan jij Jij voert inspecties en analyses uit bij onduidelijke of complexe reparatieverzoeken. Je draait je hand niet om voor het geven van advies over andere technisch zaken bij mutatieonderhoud en signaleert mogelijke verduurzaming van het woningbezit. Je draagt bij aan de conditiemeting, technische staat en het huidige niveau/kwaliteit van de bestaande voorraad en levert bij mutaties de informatie en het beheer van vastgoeddata aan. Ook ben jij verantwoordelijk voor de beoordeling en afhandeling van aanvragen ZAV-, WMO- en individuele woningverbetering en het inspecteren en handhaven hiervan.

Dit weet jij Jij bent iemand die initiatief neemt en altijd gaat voor kwaliteit en resultaat. Je beschikt over minimaal een diploma op MBO niveau 4 in een technische richting. Je hebt kennis en ervaring met bouwkundige processen en de aansturing van aannemers, maar ook met Arbo, asbesterkenning en verduurzaming woningbezit. Kennis van en ervaring met Tobias/AX is een pré.

Stek en competenties Alle Stek-medewerkers hebben klantgerichtheid, samenwerken en eigenaarschap als kerncompetenties. Jouw functie-specifieke competenties zijn flexibel gedrag, kwaliteitsgerichtheid, ondernemerschap. Uiteraard ben je resultaatgericht.

Interesse? Spreekt de functie je aan, dan word je van harte uitgenodigd om vóór 20 maart 2021 je CV met motivatie te sturen naar: → PenO@stek-wonen.nl Vermeld in het onderwerp de vacante functie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marion de Gier, telefonisch te bereiken op 06-2328 3140. Wij vragen van alle medewerkers bij indiensttreding een VOG te overleggen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Stek als werkgever

Woonstichting Stek is na de fusie van 1 juli 2020 een krachtige woningcorporatie in de Bollenstreek. Nu is de tijd aangebroken om te bouwen aan de interne organisatie en vacatures in te vullen. Als je maatschappelijk betrokken, proactief en energiek bent, dan ben je bij Stek op je plek. Spreekt de functie jou aan en ben je nieuwsgierig? Dan komen we graag met jou in contact. Open en dichtbij, dat is hoe we bij Stek te werk gaan. Wij voelen ons verantwoordelijk voor een gezonde, veilige en prettige werkomgeving. Dat komt terug in onze waarden die wij actief uitdragen naar huurders en collega’s. De ambities die hierbij horen willen we in 2025 gerealiseerd hebben. Benieuwd welke dat zijn? → Lees ze hier.

Profile for Woonstichting Stek

Vacature opzichter mutatie en dagelijks onderhoud  

Vacature opzichter mutatie en dagelijks onderhoud maart 2021

Vacature opzichter mutatie en dagelijks onderhoud  

Vacature opzichter mutatie en dagelijks onderhoud maart 2021