__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

Vacature Sr. Medewerker Dagelijks Onderhoud en Kwaliteit voor 36 uur per week (CAO Wonen schaal H - maximaal € 4.084 bij een fulltime dienstverband) Accuratesse en kwaliteit staan bij jou hoog in het vaandel.

Interesse?

Je stelt niet alleen een correcte planning op, maar coördineert deze je geeft hiervoor opdracht aan de eigen dienst en aan derden. Je denkt mee bij de jaarlijkse begroting voor het dagelijks onderhoud.

Spreekt de functie je aan, dan word je van harte uitgenodigd om vóór 14 maart 2021 je CV met motivatie te sturen naar: → PenO@stek-wonen.nl

Dat kwaliteit voorop staat, blijkt uit jouw evaluaties over de processen en de geleverde prestaties van de aannemers. Je verzamelt en analyseert de informatie, zodat het management jouw analyse als sturingselement kan gebruiken.

Vermeld in het onderwerp de vacante functie.

Dit kan jij

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marion de Gier, telefonisch te bereiken op 06-2328 3140.

Je bewaakt de efficiency en je bent het aanspreekpunt en de functioneel leidinggevende van de vakmannen. Je coördineert de afhandeling van complexe technische storingen.

Wij vragen van alle medewerkers bij indiensttreding een VOG te overleggen.

Je bent de linking pin tussen het klant contact centrum, wonen en vastgoed. Samen met hen optimaliseer je de kwaliteit en toetst de contractafspraken. De verbeterpunten resulteren in proces- en productinnovatie.

Dit weet jij Je werk- en denkniveau is MBO+. Je hebt ervaring met coachen. Je beschikt over technische en bouwkundige kennis en begrijpt hoe de interne organisatie- en bedrijfsprocessen in elkaar steken. Verder ben je bekend met VCA. Kennis van Lean en Tobias AX is een pré.

Stek en competenties Alle Stek-medewerkers hebben klantgerichtheid, samenwerken en eigenaarschap als kerncompetenties. Jouw functie-specifieke competenties zijn besluitvaardigheid en organisatiesensitiviteit. Overbodig om te zeggen dat je kunt plannen en organiseren. Uiteraard ben je resultaatgericht.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Stek als werkgever

Woonstichting Stek is na de fusie van 1 juli 2020 een krachtige woningcorporatie in de Bollenstreek. Nu is de tijd aangebroken om te bouwen aan de interne organisatie en vacatures in te vullen. Als je maatschappelijk betrokken, proactief en energiek bent, dan ben je bij Stek op je plek. Spreekt de functie jou aan en ben je nieuwsgierig? Dan komen we graag met jou in contact. Open en dichtbij, dat is hoe we bij Stek te werk gaan. Wij voelen ons verantwoordelijk voor een gezonde, veilige en prettige werkomgeving. Dat komt terug in onze waarden die wij actief uitdragen naar huurders en collega’s. De ambities die hierbij horen willen we in 2025 gerealiseerd hebben. Benieuwd welke dat zijn? → Lees ze hier.

Profile for Woonstichting Stek

Vacature sr medewerker dagelijks onderhoud en kwaliteit  

vacature sr medewerker dagelijks onderhoud en kwaliteit

Vacature sr medewerker dagelijks onderhoud en kwaliteit  

vacature sr medewerker dagelijks onderhoud en kwaliteit