Page 1

WONEN EN LEVEN.. Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter Uitgave 11: oktober 2013

OPEN HUIS WONENENLEVEN..

Deze editie van de Wonen en Leven krant staat deels in het teken van de komende Open Huizen Dag van 5 oktober. U bent op deze dag welkom bij alle deelnemers zonder het maken van een afspraak!

Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter

Wij makelaars zagen al de trend dat het kopen van een woning voor velen weer aantrekkelijk wordt. Dit werd door diverse media en ook op Prinsjesdag bevestigd. Er vinden beduidend meer verkooptransacties plaats dan het vorige jaar. Een goed moment dus voor het verkopen van uw woning of juist het kopen van een woning! Er is namelijk voor de koper nog steeds volop keuze. De lage rentetarieven maken kopen aantrekkelijk en ook de startersleningen die in vele plaatsen nog gehanteerd worden, kunnen goed benut worden.

R E B O T K O 5ENLEVEN.. WONEN uur 0 0 : 5 1 0 0 : 11

Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter

In deze uitgave treft u alle deelnemers aan van het Open Huis. Maak een lijstje van de woningen die u bezoeken wilt en maak gebruik van deze dag! Vanzelfsprekend kunt u de overige woningen ook bezoeken. Bel hiervoor de desbetreffende makelaar en wellicht is het op 5 oktober te combineren met uw lijstje.

Groot aantal woningen te bezichtigen op NVM Open Huizen Dag van 5 oktober!

Ik bestel bij het KNMI mooi zomerweer o, dat maakt een Open Huizen route wel zo aantrekkelijk. Zorgt u er dan voor dat u uw nieuwe huis komt bezoeken?

Een groot aantal woningen zijn zaterdag 5 oktober a.s. tussen 11.00 – 15.00 uur vrijblijvend te bezichtigen tijdens de NVM Open Huizen Dag. Op deze dag kan iedereen een kijkje nemen bij te koop staande woningen, zonder afspraak of verplichtingen. Geïnteresseerden kunnen eenvoudig thuis een route uitstippelen om vervolgens op

Tot ziens op 5 oktober a.s.! Stephan Roelse

hun gemak een aantal huizen te bekijken, de sfeer te proeven en prijzen te vergelijken. Een persoonlijke bezichtiging geeft een betrouwbaarder beeld dan alleen oriënteren via internet. Kijk op onze websites of op www.funda.nl voor alle deelnemende huizen!

Ter ondersteuning zijn onze NVM makelaarskantoren geopend tijdens het open huis zodat u met al uw vragen direct terecht kunt.

GOED GEVOEL. NVM.

Onderstaand enkele deelnemers aan de NVM Open Huizen Dag! Kijk snel in de krant voor alle woningen! NIEUW!

Informatie op ons kantoor beschikbaar! Kerkweg 45A - Berkenwoude Van Egmond Makelaardij

Colofon

U bent van harte welkom!

Kerkweg 77B - Berkenwoude De Koning & Witzier - Zie blz. 4

Jaagpad 8 - Haastrecht Klein Makelaardij - Zie blz. 27

Herman de Manpark 19 - Lopik Roelse Makelaardij - Zie blz. 23

Verspreiding: huis aan huis in Gouda (Goverwelle, Noord & Stolwijkersluis), Reeuwijk, Stolwijk, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Vlist, Bergambacht, Ammerstol, Schoonhoven, Lekkerkerk, Benschop, Lopik, Lopikerkapel, Papekop, Jaarsveld, Polsbroek, Montfoort, Oudewater, Snelrewaard, Linschoten, Driebruggen, Waarder en Hekendorp.

Oplage: 47.500 ex. Projectbegeleiding: NVM13-0797 poster A2 OHD geendatum.indd 1

10-06-13 15:42

dé makelaars voor vrijstaand wonen

Bergambacht

Waarder

Haastrecht

Montfoort - Lopik

www.vanegmondmakelaardij.nl

www.koningwitzier.nl

www.kleinmakelaardij.nl

www.roelsemakelaardij.nl


2

Koning & Witzier: voor vrijstaand wonen! Rust, ruimte, vrijheid…. vrijstaand wonen! Voor De Koning & Witzier zijn dit geen losse kreten maar aspecten die ons aanbod kenmerken. In de afgelopen 50 jaar hebben wij een brede bekendheid opgebouwd met de aan- en verkoop van vrijstaande woningen en woonboerderijen voor onze relaties in het Groene Hart van Nederland. De Koning & Witzier weet met haar specialistische werkwijze de juiste partijen bij elkaar te brengen. Wij behartigen als gespecialiseerd makelaar voor vrij wonen graag uw belangen. Met een grondige kennis van de regionale markt gaan we zorgvuldig en doeltreffend voor u aan het werk. Het is goed om daarbii te bedenken dat ons kantoor zich alléén maar bezighoudt met de aan- en verkoop van vrijstaande en landelijke woonobjecten. In de afgelopen jaren heeft De Koning & Witzier een uitstekende bekendheid opgebouwd bij potentiële marktpartijen en zijn we uitgegroeid tot een toonaangevend makelaarskantoor voor de verkoop van vrijstaande woningen in een breed werkgebied.

Wij maken gebruik van onze 5 sterke usp’s (Unique Selling Points), te weten: • positionering in de markt; wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van unieke vrijstaande villa’s en woonboerderijen • perfect dossier; iedere woning die wij verkopen heeft een perfect en compleet dossier. Wij starten de verkoop pas op als het gehele dossier compleet is • product; wij bieden u een hoogwaardig product en niets is ons te veel. • prijs; zorg voor een scherpe vraagprijs. Ons motto is: scherp vragen is de beste prijs ontvangen! • presentatie; uw woning wordt uitstekend gepresenteerd op Funda, onze eigen website en een verzorgde kleurenbrochure. Een goed begin is tenslotte het halve werk!

polsbroek – noordzijdseweg 171 VRAAGPRIJS: € 275.000,- k.k.

Bouw hier uw eigen woning!

bieden vanaf: € 495.000,- k.k.

EN HUIS!

OP Aan de 'smalle kant' in Polsbroek ligt deze woonkavel. De huidige, vrijstaande woning oogt charmant, maar is slooprijp. Hoofdlijnen nieuwbouw: max. 750 m³ woninginhoud (is ca. 200 m² vloeroppervlakte); max.l 200 m² bijgebouwen (bestaand recht); perceel 1.255 m². Polsbroek heeft ca. 1.200 inwoners en ligt op de grens van Utrecht en Zuid-Holland.

reeuwijk – nabij gravekoopsedijk 7

OUDEWATER – STRENGEN 2

VRAAGPRIJS: € 285.000,- k.k.

VRAAGPRIJS: € 499.000,- k.k.

Wonen waar weg en wereld ophouden…

OP

VRAAGPRIJS: € 290.000,- k.k.

Betaalbaar wonen en toch vrijstaand?...

bieden vanaf: € 499.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

Dit vrijstaande woonhuis met bijgebouw zijn gelegen langs een landelijke weg in de ‘Krimpenerwaard’ tussen Stolwijk en Gouda. De woning (inh. ca. 568 m³/ woonopp. 161 m²) en garage (ca. 8 x 6 meter) zijn gereed gekomen in 2004. De grondoppervlakte is ca. 2.100 m². Verder staan op het perceel een houten schuur met veranda en een tuinberging. De fraaie landelijke tuin met fruitbomen en knotwilgen maken het geheel af.

Sfeervol wonen aan een landelijke buurtweg………. Op een landelijke locatie, net buiten het dorp gesitueerde sfeervolle woonboerderij met enkele schuren. Het geheel is gelegen op ca. 2.300 m² eigen grond en wordt omgeven door een landelijke tuin met beschut terras. Lekker vrij wonen maar ook centraal in de Randstad. De boerderij heeft een totale inhoud van ca. 945 m³ en een woonoppervlakte van ca. 178 m².

Gelegen aan de rand van het stadje Oudewater

VRAAGPRIJS: € 520.000,- k.k.

Achter drie leilinden verscholen…

IS!

OPEN HU

Op een landelijke locatie, net buiten het dorp gesitueerde karakteristieke te renoveren boerderij met diverse schuren. Omgeven door een ruim erf en naastgelegen boomgaardje. De totale grondoppervlakte bedraagt ca. 6.650 m² eigen grond. Ondanks de rustige en landelijke ligging zit u wel met ca. 5 minuten op rijksweg A-12. De inhoud van de gehele boerderij bedraagt ca. 1.221 m³ en de woonopp. (zonder de inpandige stal) is ca. 131 m².

GOUDA – BERNADOTTENLAAN 196 (HOEK SPORTLAAN)

REEUWIJK – NIEUWDORPERWEG 11

VRAAGPRIJS: € 525.000,- k.k.

VRAAGPRIJS: € 529.000,- k.k.

IS!

Aan de rand van Hekendorp gesitueerde leuke vrijstaande woning met garage en tuinberging op 228 m² eigen grond. Achter de woning treft u een geheel bestraatte en besloten tuin. Via de inrit bereikt u het perceel met parkeergelegenheid voor 2 auto’s op de oprit. Deze locatie biedt u een leuke plek om toch een beetje buiten te wonen! De woning heeft een inhoud van ca. 296 m³ en een woonopp. van ca. 85 m².

Sfeervol wonen in een weids polderlandschap……….

Sfeervolle Finse villa met inpandige garage omgeven door een gezellige en besloten tuin met wit tuinhuisje, zonneterrassen en een vijver. Het perceel is bereikbaar via een eigen oprit en beschikt over een parkeerplaats op eigen terrein. De totale grondoppervlakte bedraagt 443 m² eigen grond. De villa heeft een inhoud van ca. 515 m³ (incl. garage) en een woonopp. van ca. 142 m².

Op een schitterend afgelegen plekje, vrijwel aan het einde van de Gravekoopsedijk te Reeuwijk, worden 2 bouwkavels te koop aangeboden van resp. 3.000 tot indien gewenst zelfs ca. 10.000 m²! Hier woont u echt middenin de natuur. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

hekendorp – opweg 6

STOLWIJK – BENEDENKERKSEWEG 108

DRIEBRUGGEN – LAAGEIND 15

EN HUIS!

OOSTEINDE 32 • 3466 LB WAARDER • T: 0348 - 502224 • www.KONINGWITZIER.nl V.l.n.r.: Fred Smits, Marja Scholte, Albert de Koning, Harriët Rupert en Peter van Rossem.

STOLWIJK – BEIJERSCHEWEG 21A

OPEN HU

GELIJK! RUIL MO WONING

Multifunctioneel woon-/werkobject in Scandinavische bouwstijl

IS!

OPEN HU

In rustige woonomgeving nabij het stadscentrum van Gouda gelegen riante, geheel onderkelderde bungalow van ca. 1.200 m³ woonoppervlak ca. 178 m², geschikt voor een groot gezin. Omgeven door een fraai aangelegde tuin met een onderheid terras, gelegen op 732 m² eigen grond. Eigen oprit, parkeergelegenheid en inpandige garage; Zeer geschikt voor praktijk c.q. kantoor aan huis (detailhandelbestemming).

Karakteristieke boerderij met vaarverbinding naar de plassen De karakteristieke boerderij ‘Bouwlust’ ligt midden in het groen en toch binnen de bebouwde kom van Reeuwijk! Scholen, winkels en kerken etc. zijn dus dichtbij. Het gaat hier om een te renoveren boerderij (woonopp.: ca. 169 m²/inhoud ca. 1.175 m³) met nog het oude boenhok, hooiberg, een schuur en tuin op ca. 2.125 m². Eventueel met meer grond te koop tot ca. 9.542 m² in totaal.

waarder – molendijk 4

Waarder – molendijk 1 Vraagprijs: € 395.000,- k.k.

Aan de rand van het dorp gesitueerd….

vraagprijs: € 398.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

IN PRIJS

Vrij uitzicht aan de rand van het dorp

D! VERLAAG

Keurig verzorgde vrijstaande woning met uitbouw en vrijstaande stenen garage. Omgeven door een nette siertuin en een riante vlonder aan de achterzijde van de woning. De totale perceeloppervlakte bedraagt 425 m² eigen grond. De woonomgeving wordt gekenmerkt door groen. Het geheel heeft een inhoud van ca. 450 m³ en een woonoppervlakte van ca. 133 m².

Degelijk gebouwde vrijstaande semi-bungalow met aangebouwde garage op een mooie vrije locatie aan de rand van het dorp. De woning wordt omgeven door een royale tuin met terras. De totale perceeloppervlakte bedraagt 960 m² eigen grond. De woning heeft een inhoud van ca. 463 m³, een woonoppervlakte van ca. 148 m² en kan geheel naar eigen wensen worden gemoderniseerd.

nieuwerbrug aan den rijn – weijland 22

langerak – lekdijk 93

Vraagprijs: € 435.000,- k.k.

Vraagprijs: € 445.000,- k.k.

Direct aan de Oude Rijn gesitueerde vrijstaande woning met eigen insteekhaven…….

! PEN HUIS

O

Vrijstaande woning met aangebouwde garage en insteekhaventje. Omgeven door een verzorgde tuin, direct grenzend aan de Oude Rijn met een terras aan het water. Via een inrit bereikt u het perceel van ca. 800 m² eigen grond, met parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning heeft een inhoud van ca. 487 m³ en een woonoppervlakte van ca. 138 m² (beiden exclusief tussenlid en garage).

driebruggen – hoogeind 5

Wonen, werken en uw hobby’s uitvoeren nabij de Lek… Woonboerderij met 700 m² schuren en stallen, op ca. 4.000 m² grond, meer grond op aanvraag. De woning (bj 1935/ woonopp. ca. 160 m²) is eenvoudig ingericht. Achter de woning is een berging van ca. 45 m² en een zolderverdieping van ca. 45 m² Vraagprijs incl. 4.000 m² grond. Extra grond te koop (ca. 40.000 m²) : € 5,25/m²

Nu een huis kopen. Ja of nee?

nieuwerbrug aan den rijn – weijland 31a

Vraagprijs: € 480.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

Absoluut unieke locatie aan de rand van het dorp!

Vraagprijs: € 485.000,- k.k.

Aan de rand van Driebruggen gesitueerd rietgedekt landhuis (bj. plm. 1968). Hier loop of fiets je zo het dorp in, naar school of naar de winkels voor de dagelijkse levensbehoeften bijv., terwijl rijksweg A-12 (Utrecht-Den Haag) met ca. 6 automin. bereikbaar is. Het geheel wordt omgeven door weilanden en enkele fraaie vrijst. woonobjecten. De perceelsgrootte bedraagt ca. 1.405 m² (incl. water). Evt. met meer grond te koop.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij: dé makelaars voor vrijstaand wonen

De Rabobank geeft antwoord op uw woonvragen.

Met prachtig weids uitzicht…..

IS!

OPEN HU

Vrijstaande woning met garage en tuinhuis, omgeven door een verzorgde tuin. Via de dam bereikt u het perceel met ruime parkeergelegenheid. De totale grondoppervlakte bedraagt ca. 1.155 m². Door de gunstige ligging t.o.v. bijv. Rijksweg A-12 zijn steden zoals Utrecht, Rotterdam en Den Haag met ca. 30 minuten bereikbaar. De woning heeft een totale inhoud van ca. 487 m³ en een woonoppervlakte van ca. 146 m².

Kijk op www.koningwitzier.nl

Krijg inzicht in uw woonmogelijkheden op rabobank.nl De woningmarkt is vaak in het nieuws. Dit kan vragen oproepen. Daarom geven we op rabobank.nl/woonvragen antwoord op vragen over wonen. Zo krijgt u meer inzicht in uw mogelijkheden en kunt u beter afwegen wat voor u een goede keuze is.

Ga naar rabobank.nl/woonvragen Samen sterker. Dat is het idee van coöperatief bankieren.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij: dé makelaars voor vrijstaand wonen

Kijk op www.koningwitzier.nl


4 BENTHUIZEN – HOGEVEENSEWEG 85 Vraagprijs: € 539.000,- k.k.

KAMERIK - VAN TEYLINGENWEG 165 Een ideaal object om paarden en/of ander hobbyvee te houden!

Vraagprijs: € 549.000,- k.k.

Met uniek polderzicht! Landelijk en zonnig gelegen sfeervolle vrijstaande woning direct gesitueerd aan de Kamerikse wetering. Met veranda en dakterras, separate dubbele garage met carport. Omgeven door een fraai aangelegde tuin met diverse terrassen en een grote natuurlijke vijver. De totale perceeloppervlakte bedraagt 1.975 m² eigen grond. De woning heeft een inhoud van ca. 415 m³ en een woonoppervlakte van ca. 117 m².

Nabij het (toekomstige) Bentwoud gesitueerde sfeervolle vrijstaande ‘20-er jaren woning’ met dierenweide, schuur, kleine ponystal, paddock en royale terrasoverkapping aan de achterzijde. De totale grondopp. bedraagt ca. 5.344 m²! Gelegen aan de doorgaande weg Zoetermeer/Benthuizen – Boskoop/Waddinxveen. De woning heeft een inhoud van ca. 390 m³ en een woonopp. van ca. 113 m².

nieuw tonge (z.h.) – duivenwaardseweg 11

woerdense verlaat – uitweg 2

bieden vanaf: € 549.000,- k.k.

Vraagprijs: € 549.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

Wilt u rustig en ruim wonen en toch op slechts ruim 35 min. van bijv. Rotterdam?

Vrij wonen op mooie kavel...

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

Vraagprijs: € 685.000,- k.k.

Vraagprijs: € 745.000,- k.k.

T ONDER VERKOCH OUD VOORBEH

moordrecht – vierde tochtweg 11

vraagprijs: € 745.000,- k.k.

Vraagprijs: € 745.000,- k.k.

Een fraai object met uitstraling!

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

Hoornaar – dorpsweg 55 Zeer fraaie boerderij Authentieke rietgedekte woonboerderij met schuur op een royaal perceel grond van ca. 4.167 m² met eigen afrit vanaf de dijk. Gelegen nabij de prachtige rivier de Lek. De boerderij betreft een Rijksmonument (div. financiële voordelen). De boerderij heeft een totale inhoud van ca. 2.633 m³, het woongedeelte heeft een inhoud van ca. 936 m³ en een woonoppervlakte van ca. 232 m².

Vraagprijs: € 599.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

IS!

OPEN HU

Royale luxe vrijstaande woning met serre en aangebouwde garage, met aan de voor- en achterzijde vrij uitzicht over uitgestrekte weilanden. Parkeren voor 2 auto’s op eigen oprit. Rondom de woning treft u een sfeervolle tuin met riant onderheid terras en oprit. De totale grondoppervlakte bedraagt 765 m² eigen grond. De woning heeft een inhoud van ca. 681 m³ en een woonoppervlakte van ca. 217 m².

IN PRIJS

D! VERLAAG

Woonboerderij (bouwjaar ca. 1880) met hooikap, twee schuren en een schuur/ garage van ca. 15,1 x 11,63 m; totale grondoppervlakte 6.966 m² gelegen tussen Oudewater en Linschoten. Deze boerderij met diverse authentieke details heeft een totale inhoud van ca. 815 m³, een woonoppervlakte van 209 m² en ligt op ca. 5 km afstand Woerden met alle voorzieningen vandien.

alphen aan den rijn – j.c. hoogendoornlaan 33a

Vraagprijs: € 625.000,- k.k.

Vraagprijs: € 640.000,- k.k.

O

Gelegen aan een uitmonding van de Nieuwkoopse Plassen… Sfeervolle vrijstaande woning, direct aan het water gelegen met fantastisch uitzicht over het brede toegangswater naar de Nieuwkoopse Plassen. Omgeven door een sfeervolle tuin met eigen aanlegsteiger, een botenhelling en diverse terrassen, op ca. 1.250 m² eigen grond/water. De inhoud van de woning bedraagt ca. 392 m³ (excl. garage) en de woonoppervlakte ca. 120 m².

Prachtig landelijk wonen...

Aan een landelijke weg te midden van een prachtig polderlandschap gelegen vrijstaande semi-bungalow met garage en schuur. Omgeven door een sfeervolle tuin met riant terras en een perceeltje grasland, totaal 2.858 m² eigen grond. Het perceel beschikt over parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning heeft een inhoud van ca. 480 m³ en een woonoppervlakte van ca. 151 m².

Op een rustige en landelijke locatie gesitueerde vrijstaande villa met garage en berging. Omgeven door een sfeervolle tuin met diverse terrassen, de totale grondoppervlakte bedraagt ca. 2.380 m² eigen grond. Het geheel is bereikbaar via een eigen inrit met elektrisch sierhekwerk. De villa heeft een inhoud van ca. 750 m³ en een woonoppervlakte van ca. 176 m².

wilnis – burg. padmosweg 69

Vraagprijs: € 775.000,- k.k.

OPEN HU

Combineer het Open Huis met het boerenlandfeest!

Vraagprijs: € 790.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

MOORDRECHT – dorpsstraat 58

. > > klassieke massage Als u wilt voorkomen dat er spanningsklachten in spieren ontstaan, het lichaam wilt ontspannen of op zoek bent naar een betere balans tussen alledaagse drukte en rust. Duur: 90 minuten

spanningsklachten . > >

try-out t a r i e f € 5 7, -

Vraagprijs: € 849.000,- k.k.

. > > kuit-en voetmassage Als uw zich even wilt onderdompelen in een ontspannen sfeer om helemaal tot rust te komen, stressgevoelens wilt verminderen of uw voeten vermoeid zijn of krampachtig aanvoelen. Duur: 90 minuten

Monumentaal wonen aan de Hollandsche IJssel… Statig monumentaal herenhuis ‘Trompelust’. Achter de woning treft u een royale sfeervolle tuin met diverse terrassen, totaal ca. 1.049 m² grenzend aan de Hollandsche IJssel. Het geheel is bereikbaar via een eigen inrit met nostalgisch sierhekwerk en biedt parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning heeft een inhoud van ca. 1180 m³ en een woonoppervlakte van ca. 346 m².

Provincialeweg Oost 69 Haastrecht • T (0182) 503 018 info@elvenhoeve.nl www.elvenhoeve.nl

nieuwerkerk aan den ijssel – 2e tochtweg 147a

papekop – papekopperstraatweg 28

ter aar – langeraarseweg 191

Vraagprijs: € 640.000,- k.k.

Vraagprijs: € 675.000,- k.k.

Vraagprijs: € 850.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

Multifunctioneel object met veel binnenen buitenruimte! Keurig onderhouden semi-bungalow met garage, twee grote schuren en een ruim verhard terrein op een gunstige locatie in de Randstad. De totale grondopp. bedraagt ca. 5.260 m². Eventueel is er aansluitend meer grond te koop (ca. 1.04.90 ha.) met een eigen inrit. De gemeente is evt. bereid om in overleg te treden over het evt. kunnen realiseren van meerdere woningen op het perceel.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij: dé makelaars voor vrijstaand wonen

Unieke kans voor wonen en werken in het buitengebied!

Woning (inhoud 465 m³) met dubbele garage, optie voor een nieuw te bouwen bedrijfshal van 1.000 m², categorie 2 en ca. 2 ha grasland. Goede aansluiting op de A12.

Kijk op www.koningwitzier.nl

Vrijstaande woning met schuren ‘Hoeve Jan’ Inhoud woning 560 m³, woonoppervlakte 170 m². Oppervlak schuurruimte 1.340 m² Het object is gelegen tussen de dorpen Wilnis en Mijdrecht aan een landelijke weg met lintbebouwing. Rondom de woning (bj. 1996) ligt een keurig aangelegde siertuin en de toegangspaden rond de gebouwen zijn verhard middels beton en asfalt. Perceeloppervlak ca. 5.000 m². Meer grond op aanvraag.

Net buiten de bebouwde kom vindt u deze woonboerderij (Rijksmonument). Dit prachtige pand grenst aan het water de ‘Buitenvaart’, een zijtak van de ‘Giessen’, en biedt u diverse mogelijkheden. Rondom de woning ligt een fantastische tuin met o.a. een eigen aanlegsteiger. De indeling van de woning is werkelijk uniek. Een pareltje in de Alblasserwaard!

Woonboerderij gelegen in prachtig polderlandschap met uitzicht op Landgoed Linschoten

nieuwkoop – j. van der haarpark 7

! PEN HUIS

Villa in het buitengebied...

Fraai landelijk woonhuis met ruime bijgebouwen en percelen grasland, totale oppervlakte ca. 2.32.20 ha. De riante woning ‘Zonrondom’ heeft een inhoud van ca. 640 m³ en een woonopp. van ca. 182 m². Dit object is voor meerdere doeleinden geschikt door de ruime woning, de goede bijgebouwen (caravanstalling), het aansluitende weiland en de vrije ligging.

snelrewaard – zuid-linschoterzandweg 3 Landelijk wonen in de Randstad...

Nabij het Bentwoud gesitueerde villa met garage en aangebouwde serre, vrijstaande schuur met paardenboxen, diverse dierenverblijven en percelen grasland. Totale grondoppervlakte ca. 15.405 m² eigen grond. De woning is omstreeks 1990 gerenoveerd/uitgebouwd en heeft een inhoud van ca. 743 m³ (incl. de aangebouwde garage) en een woonoppervlakte van ca. 226 m². De grote steden in de Randstad zijn zeer goed bereikbaar.

stolwijk – benedenheulseweg 30

Uniek gelegen geschakelde villa met dubbele garage, carport en tuinhuis. Omgeven door een riant erf met voldoende parkeergelegenheid en een gezellige tuin met diverse terrassen en veel privacy. De totale grondoppervlakte bedraagt 1.139 m² eigen grond. De woning heeft een inhoud van ca. 555 m³ en een woonoppervlakte van ca. 168 m².

Mooi, nabij dorp gelegen voormalige boerderij met hooiberg, schuren( ca. 1.200 m²), erf tuin en grasland totaal groot 9.700 m². De boerderij dient gerenoveerd te worden. Tevens is nieuwbouw van een extra woonhuis, danwel twee nieuwe woonhuizen mogelijk op deze locatie. Hoofdgebouw met erf (ca. 1.500 m²) eventueel apart te koop.

Vraagprijs: € 599.000,- k.k.

Volop ruimte voor recreatie!

Karakteristiek vrijstaand woonhuis met zomerhuis (gastenverblijf), schuur, stal, atelier en carport. Omgeven door een gezellige tuin met diverse terrassen en een royaal erf. Het perceel is bereikbaar via een eigen oprit met toegangshek, op totaal ca. 1.800 m². De woning is gelegen buiten de bebouwde kom van Alphen aan den Rijn, centraal in de Randstad en op korte afstand van de N11.

IS!

berkenwoude – kerkweg 77b

Karakteristiek woonhuis met gastenverblijf

OP

lekkerkerk – opperduit 352 Landelijk wonen nabij dorpskern...

benthuizen – hogeveenseweg 5

EN HUIS!

Geheel verbouwde boerderij met een inhoud ca. 1.400 m³ en een woonoppervlakte van maar liefst ca. 359 m²(!) Deze boerderij is echt ‘af’. Het geheel wordt omgeven door een fraai aangelegde tuin met een ruim erf en een dieren- en voetbalweide. Echt een prachtige vrije locatie met volop privacy en toch maar 900 meter van het dorp.

berkenwoude – oosteinde 4

alphen aan den rijn – steekterweg 85/87

Sfeervol verbouwde boerderij ‘Ruimzigt’

IS!

OPEN HU

Tegen inlevering van deze advertentie kunt u eenmalig een klassieke massage of kuit-en voetmassage van 90 minuten ondergaan tegen het try-out tarief van €57,-. Het try-out tarief is geldig op reserveringen geplaatst binnen vier weken.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij: dé makelaars voor vrijstaand wonen

Verscholen tussen monumentale bomen ligt deze sfeervol verbouwde boerderij ‘Ruimzigt’ met tussenlid en zomerhuis. Omgeven door een prachtige tuin met diverse terrassen, boomgaardje met fruitopstanden en parkeergelegenheid, totaal ca. 3.590 m² eigen grond. Deze locatie biedt u mooi landelijk wonen. De boerderij heeft een inhoud van ca. 1.528 m³ (incl. tussenlid) en een woonoppervlakte van ca. 424 m².

Kijk op www.koningwitzier.nl


6 stolwijk – bilwijkerweg 117 koopsom: n.o.t.k.

Ideaal geschikt als u vrij en landelijk wilt wonen en veel schuurruimte zoekt.

Lekkerkerk – tiendweg west 1

DOORN – TORENLAAN 10

Vraagprijs: € 898.000,- k.k.

Vraagprijs: € 1.295.000,- k.k.

VREELAND – NIGTEVECHTSEWEG 33 VRAAGPRIJS: € 1.400.000,- k.k. / Evt. extra grond te koop GELIJK! RUIL MO WONING

Woonboerderij “Breee Vecht”

Aan de rand van Stolwijk, net buiten het dorp, vindt u deze landelijk gelegen woning (bouwjaar ca. 1992/ inhoud: ca. 590 m³); 5 slaapkamers, ruim erf, fraaie beschoeide en boomrijke tuin, diverse ruime en praktische schuren totaal 900 m² (caravanstalling) en een perceeltje weiland op totaal ca. 8.930 m² eigen grond. Gelegen nabij uitvalswegen richting Gouda, Oudewater en Schoonhoven.

Geheel vrij gelegen, prestigieuze boerderijwoning/ landgoed aan de Vecht, bestaande uit een historisch boerderijgebouw met paardenstal, berging, hooiberg, diverse vervallen schuren/stallen, een stal bouwjaar 2009 en recreatiehoekjes aan de Vecht. Totale oppervlakte ca. 14.000 m².

berkenwoude – dreef 86

lopik – wielsekade 55

bieden vanaf: € 900.000,- k.k.

koopsom: n.o.t.k.

Stijlvol en hoogwaardig gebouwde notariswoning met vrijstaande garage. Royale vrijstaande villa met inpandig zwembad en dubbele garage

Het is landelijk wonen met hoogwaardig wooncomfort in deze vrijstaande Villa (b.j. 2006/ inh. ca. 840 m³). Aan de achterzijde uitzicht over het uitgestrekte polderlandschap. Via een eigen inrit bereikt u de sfeervolle tuin met riant terras, vlonder aan het water en perceeltje grasland. De totale grondopp. bedraagt ca. 2.171 m² eigen grond. Sport- en tennisbanen zijn op loopafstand.

PIJNACKER – WILGENWEG 58 Vraagprijs: € 925.000,- k.k.

Resideren in een prachtige omgeving….

IS!

OPEN HU

Vraagprijs: € 945.000,- k.k.

Landhuis de Linde is een duurzaam gebouwd, laag energiehuis op een toplocatie aan de rand van de Kaapse bossen. De villa ligt op 5 minuten lopen van het centrum. Vanuit Doorn naar de stad Utrecht is 25 minuten met de auto. De villa heeft 7 grote kamers, waarvan er één als Home Cinema. Het perceel beslaat 1.370 m² in eigendom. De woning is tevens voorzien van een groot souterrain.

Unieke locatie met mogelijkheden…

Mooi en landelijk gelegen bungalow ‘De Wielehof’ met diverse bijgebouwen, rondom tuin en perceel grasland. Totale oppervlakte ca. 8.965 m².Het geheel ligt aan een stille en fraaie landweg op korte afstand van Lopik en het nabijgelegen Schoonhoven, met alle aanwezige voorzieningen van dien. De ruime bungalow heeft een woonoppervlakte van ca. 158 m² en een inhoud van ca. 650 m³.

BERGAMBACHT – KADIJK 19

vlist – oost vlisterdijk 1c

Vraagprijs: € 1.260.000,- k.k.

Vraagprijs: op aanvraag

IS!

GELIJK! RUIL MO WONING

OPEN HU

Sfeervolle boerderij met inpandig gastenverblijf, aangebouwde stal met paardenboxen, diverse schuren, stapmolen, longeerbak en dressuurbak. De totale grondoppervlakte bedraagt ca. 9.518 m² eigen grond. Eventueel met meer grond te koop (aan de Onderweg, oppervlakte 2.16.05 ha). Kortom…. Een ideaal object voor de paardenliefhebber of gewoon voor degene die heerlijk vrij wil wonen met de grote steden op korte afstand!!!

kockengen – wagendijk 19

Bezoek ook: www.InDoorn.nl

Aan een landelijk weg gesitueerd en omgeven door een sfeervolle en besloten tuin met riant terras. Gelegen aan de rand van dorp Lekkerkerk en centraal in de Randstad! Totaal 1.688 m² eigen grond. Deze traditioneel gebouwde woning is in 1982 gebouwd. De woning heeft een inhoud van ca. 2.330 m³ en een woonoppervlakte van ca. 438 m² (incl. zwemhal).

ZEVENHOVEN – HOGEDIJK 19

Bungalow ‘De Wielehof’

Op prachtige landelijke locatie gesitueerde woonboerderij met huisstal, vrijstaande garage en paardenschuur/loods. Omgeven door een ruim erf, paardenbak, paddock en perceel grasland, totaal ca. 21.630 m². Ideaal geschikt voor bijv. het houden van paarden, ander hobbyvee of werken vanuit huis. De boerderij heeft een totale inhoud van ca. 1.627 m³ en een woonoppervlakte van ca. 158 m².

HAASTRECHT – PROVINCIALEWEG OOST 37

Vraagprijs: € 1.000.000,- k.k.

Vraagprijs: € 1.200.000,- k.k. GELIJK! RUIL MO WONING

GELIJK! RUIL MO WONING

Bezoek ook: www.InBergambacht.nl Op de woonboerderij Kadijk 19 is het riant wonen met veel ruimte rond de woning. Er zijn ook twee grote loodsen, een hooiberg/garage en er is ruim 1 hectare eigen grond. De woning staat op 500 meter afstand van het centrum van Bergambacht, midden in het groene hart. Het geheel is in 1998 nieuw gebouwd en heeft 12 kamers. Zie ook de plattegronden op Funda.nl.

OESTGEEST – POELGEESTERWEG 2

Karakteristieke luxueuze boerderij met sfeervolle details op een unieke locatie!!!! Langs de landelijke Oost Vlisterdijk gelegen sfeervolle woonboerderij (inhoud ca. 1.237 m³/woonoppervlak ca. 313 m²) met dubbele inpandige garage, royaal bijgebouw (kantoor) en hooiberg. Het geheel is omgeven door een fraaie tuin met natuurlijke vijver, boomgaardje en perceel weiland, totaal ca. 8.075 m². Hier woont u aan de rand van de polder met veel privacy en schitterend weids uitzicht. recent verkocht in Gouda

Vraagprijs: € 2.700.000,- k.k. Bezoek ook: www.InKockengen.nl

Bezoek ook: www.InHaastrecht.nl

Op een vrije locatie met uitzicht ligt aan de Wagendijk deze ruime villa met 366 m2 woonoppervlak. Deze villa is in 1975 onder architectuur gebouwd op een perceel van 1.285 m2. Met een overvloed aan ruimte waaronder een living met serre, vijf slaapkamers en een kantoor. Maar ook twee ruime inpandige garages. Geschikt om wonen en werken te combineren in de vorm van een kantoor en/of praktijk aan huis.

Midden in het Groene Hart gesitueerd bieden wij u deze prachtige villa op een perceel van 13.965 m2. Deze idyllisch gelegen woning ligt op de rand van een uitgestrekt weidegebied met vergezichten over het polderlandschap. Een ruim, modern opgezet geheel met 11 kamers en een ruim bijgebouw met ruimte voor diverse doeleinden.

BOSKOOP – WIJKDIJK 11

GELIJK! RUIL MO WONING

recent verkocht in boskoop

LEIDSCHENDAM – NOORTHEYLAAN 7

Vraagprijs: op aanvraag

Bijzonder hoogwaardig woonobject!

Vraagprijs: op aanvraag

IS!

IS!

OPEN HU

OPEN HU Geheel verbouwde woonboerderij ‘Polderblieck’ met nieuw gebouwd bijgebouw/ zomerhuis, garage en zwembad op unieke plek in het weidse polderlandschap tussen Reeuwijk en Boskoop. Het perceel grond ter grootte van 3.750 m² is bereikbaar middels een fraai sierhekwerk en prachtige grote bomen rond de boerderij completeren het geheel.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij: dé makelaars voor vrijstaand wonen

Prachtige locatie in de Duivenvoordecorridor! Gunstig gelegen perceel grond van ca. 2.150 m² aan de rand van Leidschendam en in het landelijke gebied tussen Leidschendam en Voorschoten. Op de kavel staat een eenvoudige maar solide vrijstaande woning met garage (inhoud ca. 650 m³), omgeven door een royale tuin. De woning dient te worden aangepast aan de eisen van deze tijd. Ook het evt. nieuw bouwen van een woonhuis behoort tot de mogelijkheden.

Kijk op www.koningwitzier.nl

Bezoek ook: www.In-Oegstgeest.nl In een rustig gedeelte van Oegstgeest, aan de rand van de Leidse Hout, staat deze karaktervolle uitstekend onderhouden vrijstaande villa uit 1934 op een prachtig perceel van 1.200 vierkante meter. Er zijn veel moderniseringen toegepast, maar het karakter van de woning is zeer goed bewaard is gebleven. Daarbij is de locatie, de Poelgeesterweg, vrijwel geheel verkeersvrij.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij: dé makelaars voor vrijstaand wonen

Kijk op www.koningwitzier.nl


Beweging in de markt?

Dijklaan-West II Bergambacht

Het is eigenlijk een rare wereld. Dat er iets aan de hand is weten we inmiddels wel. En dat we het niet van onze overheid moeten hebben geloof ik ook wel. Dan blijkt toch dat wij Nederlanders een handelsgeest hebben en dat we flexibel zijn. We gaan net zo lang door tot we weer vooruit gaan. Daar heb ik een grenzeloos vertrouwen in en dat zie ik om me heen.

Verkoop gestart!

Koopsom v.a. € 219.500,-

Het is meer dan een appartement met twee slaapkamers. Het biedt ruimte… en dat merk je. IJS Binnen is het bijzonder leuk, vooral als de zon R P G A A VR NIEUWE 0,- schijnt, wat een lichte woning! Daar word je 9 1 € 8.00 vrolijk van. En als extraatje.... het appartement heeft vanuit de woonkamer een prachtig IJS RAAGPR uitzicht heeft over de parkachtige tuinen van de V E W U NIE 0,€ 219.00 Raadhuisstraat en mooi uitzicht op de kerktoren.

schoonhoven – oude singel 50 NIEUWE

RIJS

VRAAGP

0,Vraagprijs: € 159.000,- k.k. € 225.00 • Leuke karakteristieke details Gijsbert van Egmond

• Flinke aanbouw achter het huis IS! OPEN HU • 4 IJS slaapkamers R P G VRAA NIEUWE ! • Leuke stadstuin met houten berging NIE€UW 379.000,-

Ideaal voor starters! Helemaal verbouwt en gemoderniseerd! Het is verrassend wat hier RIJS VRAAGP NIEUWE allemaal is gedaan. Het is een bijzonder leuke 0,€ 474.00woning met een flinke aanbouw achter het huis en zelfs een leuke stadstuin met een houten berging, gelegen op het westen, alles is er! Parkeren voor de deur en je bent binnen enkele passen lopen bij de Lek, het stadscentrum etc.

ken niet vervangen en de onderhandeling op scherp. Dat geeft niet, ze bewegen, zijn flexibel en brengen uiteindelijk de boel op gang.

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.

OP

Als je starter bent dan is dit werkelijk een prachtige start!! Een 2-onder-1-kapwoning met garage en oprit gelegen aan één van de mooiste lanen van Schoonhoven. Het is een verrassende woning. Met een fraaie serre naast het huis, twee slaapkamers en een flinke zolder met een dakkapel.

schoonhoven – groene singel 1

Vraagprijs: € 179.500,- k.k.

Vraagprijs: € 182.500,- k.k.

• 3-kamer appartement • Geheel voorzien van dubbel glas • Eigen privé berging • Bijdrage VVE € 95,--

! PEN HUIS

O

NIEUW!

krimpen aan de lek – neptunushof 50

stolwijk – grasakker 24

Vraagprijs: € 184.500,- k.k.

Vraagprijs: € 185.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

• Woonkamer met veel lichtinval • Keuken voorzien van inbouwapparatuur • 4 slaapkamers • Achteraanbouw met berging

Gewoon een lekker huis! Zowel woonkamer als de slaapkamers zijn ruim van opzet en praktisch in gebruik. De woning is goed en degelijk gebouwd maar, er is geen sprake van luxe. Gelegen in een bijzonder vriendelijke omgeving, heerlijk rustig in een gezellige wijk met veel groenvoorzieningen nabij sport en winkels.

• Met garage • Ruime doorzon woonkamer • 3 slaapkamer + zolder • Tuin op het oosten gelegen met stenen berging

Het blijft een prachtig stukje van Schoonhoven. Midden tussen het groen, vrij gelegen en toch heel dicht bij het centrum van de stad. Tegenover de ijsbaan in een straat met groenstroken, statige bomen en daar langs staan de woningen. Ongetwijfeld een uniek plekje om te wonen en eigenlijk ideaal voor iedereen.

Een verrassend appartement. Op de hoek van de tweede verdieping gelegen met prachtig uitzicht twee kanten op. Een heerlijk balkon, deels inpandig en twee grote slaapkamers. Uiteraard bereikbaar met een lift vanaf de begane grond. Dan hebben we het min of meer kort samen gevat.

Koopsom v.a. € 319.500,-

Van Egmond Makelaardij

• 2-onder-1-kapwoning • Ruim perceel grond van 210 m2 • 2 slaapkamers + flinke bergzolder • Met garage

schoonhoven – cellebroedersstraat 17

O

www.dijklaanwest.nl

• 4 slaapkamers • Flinke badkamer en 2de douche-/wasruimte • Zonnige tuin met achterom en stenen berging • Mogelijkheid voor koop van een aparte garage met eigen oprit voor 3 auto’s

Als je nu eens niet alles wilt zoals een ander het heeft gedaan. Maar gewoon helemaal wat jij wilt. Dat gaat hier lukken!!! Een fantastische en royale eengezinswoning die nog steeds van de eerste eigenaar is. Zoals de aannemer het destijds heeft gebouwd.

! PEN HUIS

BF_adv_Dijklaan West_265x365.indd 1

0,-

€ 149.50

schoonhoven - de montignylaan 5

EN HUIS!

Herreveld & de Vogel Makelaardij

RIJS VRAAGP

schoonhoven – mr. kesperstraat 26

4 twee-onder-een-kapwoning type Keizergans

Verkoopinformatie:

NIEUWE

Laten we dit als handvat nemen. In onze omgeving is het gelukkig een dagelijkse praktijk. En zo komt er langzaam maar zeker beweging. Ik zie het met name bij de jongelui onder ons. De starter koopt de eengezinswoning en de De zogenaamde starters. Zij hebben een baan, volgende stap is geboren. Zo brengen we met gouda – wethouder venteweg 31 elkaar de zaak in beweging. staan stabiel in het leven en willen verder. Ze hebben vertrouwen in zichzelf en de bank...... Vraagprijs: € 165.000,- k.k. • Vrijheid… Rust… Ruimte… "ach het is niet anders" is vaak het antwoord. Ik nodig u uit om tijdens de NVM Open Huizen • 2 slaapkamers + ruime bergzolder Dat ze moeten aflossen en daardoor minder hy- Dag in beweging te komen. Het is er het ideale NIEUW! • Diepe achtertuin met houten berging potheek kunnen krijgen is de realiteit van van- moment voor. Kijk en ervaar wat de mogelijk• Twee parkeerplaatsen op eigen grond daag. Het belemmert ze niet bij de koop van heden zijn, uw mogelijkheden. een woning. Misschien een stapje terug doen En om het compleet te maken, een financieel Stel je eens voor… Je bent jong... woont in een en een wat kleinere woning kopen, de keu- advies regelen wij graag voor u! appartementje of misschien nog bij je ouders thuis. Dan is er nu de mogelijkheid om je eerste hoekwoning te kopen. Vrij gelegen met diepe achtertuin op het westen. Wie had dat verwacht? De woning is lekker ruim van opzet Burg. Uilkensstraat 1 en kan een paar handige handen gebruiken. De 2861 AD Bergambacht info@vanegmondmakelaardij.nl basis is goed maar verder kan je je hart ophalen. Tel.: 0182 - 35 57 88 www.vanegmondmakelaardij.nl

6 tussenwoningen type Grutto

264.500,-

• 3-kamer appartement • Balkon op het zuiden • CV ketel 2012 • VvE bijdrage slechts € 40,- per maand

00,€ 495.0 UIS! H N E P O

Is er nu sprake van economische achteruitgang of is er sprake van crisis. Of is het allebei hetzelfde? Ik vraag het me wel eens af. Als ik om me heen hoor hoeveel vrienden, familie en bekenden hun baan verliezen, niet op vakantie gaan of financieel op de kleintjes letten dan klinkt het toch echt als crisis. Aan de andere kant spreek ik gelukkig ook veel mensen die gewoon hun werk hebben, overwerken en prima hun ding doen.

Koopsom € 389.500,-

.€ Koopsom v.a

GPRIJS

VRAA Vraagprijs: € 168.500,NIEUWEk.k.

Hoe gaat het er mee? Goed. Het is een standaard zin en een standaard antwoord. En we zeggen of vragen het allemaal. Soms meerdere malen per dag. Gaat het dan echt goed of herkennen we de wereld om ons heen niet.

1 halfvrijstaande woning type Zwaan

2 hoekwoningen type Ooievaar

bergambacht – burgemeester winklerstraat 9

IS!

OPEN HU

• Aan de rand van het dorp en direct bij de polder • 3 slaapkamers • Keurig aangelegde tuin aan het water • Geheel hardhouten kozijnen en dubbel glas

Zo goed als nieuw! Alsof er niet in gewoond is. Dit is met recht een heerlijk huis waar je zo in kan. Werkelijk alles is in uitstekende staat en keurig verzorgt. Een lekkere praktische woning, met rechte muren, veel bergruimte, een vierkante woonkamer, en heel leuk…..een aparte keuken aan de straatzijde.

18-09-2013 16:13:03

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl


NIEUWE

RIJS

VRAAGP

0,€ 495.00

10

NIEUWE

RIJS

VRAAGP

0,-

€ 149.50

bergambacht - meidoornstraat 78

lekkerkerk - beatrixplantsoen 14

krimpen aan de lek - onder de waal 19

ammerstol - europalaan 4

Vraagprijs: € 189.000,- k.k.

Vraagprijs: € 189.000,- k.k.

VRAAGPRIJS: € 217.500,- k.k.

Vraagprijs: € 249.000,k.k. .000,198

• Woonkamer met veel lichtinval • 4 slaapkamers • Achtertuin met stenen berging • Diverse speelgelegenheden voor kinderen in de omgeving

IS!

OPEN HU

IS! OPEN HU NIEUW!

krimpen aan de lek - leliestraat 6

Vraagprijs: € 189.000,- k.k.

• Ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin • Moderne keuken met inbouwapparatuur • 3 slaapkamers + zolder • Nette badkamer

! PEN HUIS

O

NIEUW!

Vraagprijs: € 192.500,- k.k.

EN HUIS!

OP

NIEUW!

Een bijzonder leuk huis op een bijzonder leuke plek!!! Een echte “vooroorlogse” 2-onder-1-kapwoning. Met eigen achterom en een werkelijk uniek stukje tuin. Deze woning is keurig onderhouden en geeft je verrassend veel ruimte.

schoonhoven - oude singel 140 Vraagprijs: € 194.000,- k.k.

• Mooie voortuin met authentiek hekwerk, trapopgang en sierkeien • Luxe keuken en badkamer • 3 slaapkamers • Ruime achtertuin met veranda en berging

IS! OPEN HU NIEUW!

vraagprijs: € 195.000,- k.k.

OP

NIEUW!

OP

Vraagprijs: € 245.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

EN HUIS!

OP

• Ruime woonkamer • 4 slaapkamers • Geheel dubbel glas • Rustige ligging

Vraagprijs: € 247.500,- k.k.

IS!

OPEN HU

schoonhoven - koestraat 89

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

VRAAGPRIJS: € 209.500,- k.k.

Vraagprijs: € 262.500,- k.k.

NIEUWE

O

RIJS

VRAAGP

NIEUWE

RIJS VRAAGP

RIJS

VRAAGP

0,€ 198.00 IJS

R VRAAGP aan den ijssel - nieuwlandsekade 41 ouderkerk NIEUWE

219.000,-

VRAAGPRIJS: € 215.000,- k.k. NIEUWE

RIJS

VRAAGP

0,-

€ 225.00

RIJS VRAAGP NIEUWE

O

379.000,-

PRIJS

VRAAG NIEUWE

0,-

€ 474.00

IS!

OPEN HU

• Vrij uitzicht aan de achterzijde • 4 slaapkamers • Luxe badkamer • Aanpandige stenen berging

Schitterend om te wonen. De plek en het huis… allebei is het optimaal. Laten we beginnen met het huis. Een prachtige goed onderhouden woning. Degelijk gebouwd met lekker veel binnenruimte en ruime woonkamer gericht op de tuin. Die tuin is uniek. Gelegen op het zuiden en ruim 16 meter diep.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

• 3 slaapkamers • Luxe, ruime badkamer • Tuin op het westen • Zeer vrije ligging

! PEN HUIS

O

NIEUWE

IS!

OPEN HU

RIJS

VRAAGP

Soms heb je een woning met een extraatje. Iets wat je niet verwacht als je voor de deur staat. Bij deze woning tref je dat. Een woonkamer waar geen einde aan lijkt te komen! En een tuin grotendeels onderheid, mooi gelegen en grenzend aan een brede sloot.

0,€ 219.00

NIEUWE

• Luxe badkamer • Stenen berging in de voortuin, houten berging in de achtertuin • Zeer kindvriendelijk gelegen

RIJS

VRAAGP

0,-

€ 225.00

9.000,-

€ 37 Vraagprijs: € 247.000,- k.k. NIEUWE

• Ruim 4-kamer appartement • Woonkamer met dakterras op het zuiden • Luxe badkamer en keuken • Bijdrage VVE € 119,-- per maand

RIJS

VRAAGP

0,-

€ 474.00

IS!

OPEN HU

Verrassend! Dat is misschien nog voorzichtig uitgedrukt. Aan de rand van de dorpskern ligt een prachtig gebouw genaamd “De Villa”. En op de bovenste laag treft u dit appartement aan. 140 m2 groot, verdeeld over twee lagen, bereikbaar met de lift en een privé berging op de begane grond.

• Ruime lichte woonkamer • 5 slaapkamers + bergzolder • Gedeeltelijk dubbel glas • Zeer vrije en ruime ligging

• Woning in authentieke stijl • Beschut dakterras met fraai uitzicht • Luxe keuken en badkamer • 3 slaapkamers

Joris Veer Woninginrichting, gevestigd aan de Voorhaven 9 te Schoonhoven is een speciaalzaak op het gebied van woninginrichting, met een uitgebreide collectie in gordijnen, vitrages, tapijt, vinyl, PVC, laminaat, shutters, raamdecoratie en buitenzonwering. "Met de juiste vakkennis, breed assortiment en persoonlijke aandacht gezamenlijk naar een tevreden eindresultaat".

schoonhoven - koestraat 128

schoonhoven - oude haven 27 Vraagprijs: € 217.500,- k.k.

NIEU

Bij deze woning waren wij min of meer sprakeloos. We praten wel eens over “perfect, erg mooi of bijzonder”. Dat zijn woorden die deze woning nog te kort doen. Wat een plaatje!! Werkelijk overal is aan gedacht. Het volledig handgemaakte interieur is fraai gedetailleerd en afgewerkt.

Dit is nu een echte ruime eengezinswoning! De woning is prima, de badkamer en het toilet zijn nog niet zo lang geleden vernieuwd. Verder een flinke woonkamer, grote slaapkamers en zelfs buitenom is het meer dan royaal. Ook een pluspunt is de zonligging. De achtertuin ligt op het westen. De dorpskern ligt op loopafstand.

Uniek voor Berkenwoude!! Een enorm ruim appartement, midden in de dorpskern. En ruim is het zeker. Drie slaapkamers, een woonkamer/ keuken van bijna 50 m2 en een flink balkon op het westen. In totaal zelfs bijna 120 m2!

0,-

€ 149.50

NIEUWE

!

OGELIJK

HUUR M

0,€ 495.00

! PEN HUIS

RIJ VRAAGP

NIEU

Hier kunnen we met recht spreken over een lichte en zeer ruime woning. Er zijn vijf flinke slaapkamers, een bergzolder, een grote tuin en een eigen garage. Om met de woorden van de verkoopster te spreken: “Een ideaal huis voor jonge gezinnen, hier ga je pas weg als de kinderen het huis uit zijn!”

bergambacht - meidoornstraat 98

• 4-kamer appartement • Ruime badkamer • Lift aanwezig • Huurprijs € 799,45 p.m. / Servicekosten € 41,95 p.m.

een eigen oprit voor de auto en een garage. Dat is eigenlijk alles wat wonen prettig maakt. GPRIJS Misschien nog de locatie…op loopafstand van A A R V E NIEUW 379.000,- het dorp en dicht bij de polder.

schoonhoven - archimedesstraat 14

berkenwoude - koningin julianastraat 58

! PEN HUIS

Uniek!!! Van buiten is het ideaal, een mooi

bergambacht - palissade 16 GPRIJS WE VRAA

Dit is geen gewone eengezinswoning! Dit is er een van het type “erg groot”! Dat zie je al als je voor de deur staat. Dat royale aangezicht, breed, een loggia, dakkapel etc. Destijds noemden we het zelfs een herenhuis. Deze woning is keurig onderhouden, grotendeels verbouwd en geeft meer dan genoeg mogelijkheden om als gezin in te wonen en te groeien.

Een bijzonder ruime woning. Dat kunnen we wel stellen. Met een enorme woonkamer, vier flinke slaapkamers en een uitgebouwde keuken is dit een ideale opstap voor je woon carrière. Gewoon een lekker huis, voortuin, achtertuin, berging voor het huis en tuinhuisje aan de andere kant.

De deskundigen onder ons zeggen dat wonen begint bij de locatie. Dan kan je hier zeker zijn van je zaak. Wat een prachtplek! Letterlijk voor de deur strekt zich de prachtige stadsgracht uit, breed en lang met als vergezicht het stadspark aan de andere kant van het water

RIJS

VRAAGP

0,- perceel van 284 m2, gelegen op het zuiden, € 225.00

• Parkeergelegenheid voor 2 auto's op eigen € terrein • Tuin op het zuidoosten RIJS VRAAGP NIEUWE • Perfect afgewerkt ,0 0 € 198.0 • Speeltuin dicht bij de woning aanwezig

• Ruime woonkamer • Open keuken voorzien van inbouwapparatuur • 4 slaapkamers • Achtertuin op het westen met stenen berging

Uniek! Hier treft u elk moment van de dag de zon in de tuin! Dat niet alleen… Ook binnen vandaan kunt u heerlijk van ‘buiten’ genieten. Natuurlijk door de ramen aan de voor- en achterkant, maar ook via het raam in de zijgevel dat een fraai ruimtelijk beeld geeft.

Vraagprijs: € 198.000,- k.k.

NIEUWE

0,€ 474.00 • 4 slaapkamers Vraagprijs: € 235.000,- k.k. 149.500,-

Het is werkelijk verrassend hoe enorm ruim dit huis is. Een woonkamer van 30 m2 en een keuken van 10 m2. Dat zie je zelden tot nooit! Uiteraard hebben we nog meer aantrekkelijke zaken, zoals vier mooie slaapkamers, een keurige staat van afwerking en een heerlijke, onderhoudsvrije tuin met een houten berging.

Vraagprijs: € 195.000,- k.k.

0,-

• Vrijstaande woning met garage • Woonkamer met massief houten vloerdelen en grote raampartijen • 3 slaapkamers waarvan 1 met balkon • Tuin op het zuiden

moordrecht - wulpendreef 4 GPRIJS S WE VRAA

NIEUWE

EN HUIS!

RIJS VRAAGP

€ 219.00

ouderkerk aan den ijssel - houtzaagmolen 5

schoonhoven - eykmanstraat 6

• 4 slaapkamers • Moderne keuken voorzien van inbouw apperatuur • Zijtuin, voortuin en achtertuin met stenen berging • Diverse speelgelegenheden voor kinderen in de omgeving

NIEUWE

0

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

RIJS

VRAAGP

€ IS! OPEN HU

€ 495.00

bergambacht - meidoornstraat 84

ammerstol - den hoeff 5 • Ruime en lichte woonkamer • Moderne keuken • 2 slaapkamers (3de mogelijk) • Prachtig aangelegde tuin met veel privacy, royale schuur en een achterom

EN HUIS!

• Ruime woonkamer • 3 slaapkamers + zolder • Tuin op het zuiden met stenen berging • Hardhouten kozijnen met dubbel glas

NIEUWE

• Zonnige woonkamer met vrij uitzicht • 3 slaapkamers (waarvan 1 op begane grond) • Hardhouten kozijnen met dubbel glas • Bergzolder

Een degelijke vrijstaande woning. Keurig onderhouden en zeer gunstig gelegen. Aan de voorkant is het een echte dijkwoning. Gezellig, onder aan de rol, trap voor de deur en een erfje. Aan de achterkant kan je er zelfs met de PRIJS E VRAAG auto bij komen!! Gewoon via de dorpskern. NIEUW ,-

Een goede binnenkomer is het halve werk. Dat gaat hier zeker lukken. Dit is een woning van het type “lekker ruim”. Een prachtige doorzonwoonkamer, drie ruime slaapkamers en een enorme zolderverdieping! In een rustige straat met meer dan voldoende parkeergelegenheid en een speelveld om de hoek.

Toch leuk als je een huis bezit dat zo in het oog springt! Dit rijtje huizen is uniek in Schoonhoven. Deze van origine zilversmidswoning ligt aan de singel, maar niet direct aan de straat; de ruime voortuin geeft een vrije ligging. De flinke achtertuin ligt op het westen en biedt uitstekende privacy met een schutting tot aan de schuur.

schoonhoven - nieuwe singel 19

IS!

OPEN HU

Een huis en een plek om op slag verliefd op te worden!! Het woord “verrassing” is hier nog licht uit gedrukt. Zodra je de hoek om komt en het plantsoen voor je ziet ervaar je het unieke van dit huis. Degelijk gebouwd en helemaal één met de omgeving.

Dit is met recht een buitenkans! Hier tref je een lichte en ruime woning. Het is een prachtige eindwoning met een zeer zonnige achtertuin op het oosten en een verrassende voortuin op het westen. Gewoon een lekker huis!

ammerstol - nieuweweg 5

• Moderne keuken met inbouwapparatuur • 2 slaapkamers + bergzolder • Luxe badkamer • Diepe zonnige achtertuin met stenen berging en achterom

• Geheel voorzien van houten kozijnen • Schilderwerk buitenzijde 2012 • Gezellige besloten achterplaats met achterom en fietsenstalling • Gelegen in het stadscentrum

Wat een leuk pand op één van de mooiste plekjes van Schoonhoven! Dat begint al als we op straat staan. Achter de voordeur gaat dat verder. Er zijn mooie karakteristieke details, twee ruime slaapkamers en er is een fijne beschutte tuin met achterom. Kortom.... Laat deze kans niet liggen!

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl

Vraagprijs: € 295.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

• Charmante stadswoning • Sfeervolle woonkeuken • Balkon met uitzicht over de stadstuinen • Houten berging in de achtertuin

Laat u verrassen door wat u niet ziet!!!! Dit is een fantastisch herenhuis met drie verdiepingen en een heerlijke, zonnige binnen stadstuin op het zuid/westen. En voordat we het vergeten….van binnen is het helemaal in de stijl zoals u een herenhuis van meer dan 100 jaar oud mag verwachten.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Joris Veer Woninginrichting Voorhaven 9 - SCHOONHOVEN - T. 0182-381978 De showroom is geopend van woensdag t/m zaterdag

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl


DE LAATSTE LUXE APPARTEMENTEN PLAN ‘T SLOT VANAF € 239.000,- v.o.n.

gouderak - veerstraat 2

haastrecht - waterlelie 15

vraagprijs: € 299.000,- k.k.

• In 2010 volledig nieuw opgeleverd • Bijzonder luxe badkamer • Begane grond geheel met vloerverwarming • Prachtige “binnentuin” gelegen op het westen

IS!

OPEN HU

Vraagprijs: € 299.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

Wooncomfort en perfectie. Dat zijn bij deze woning woorden die met nadruk aanwezig zijn. Ongetwijfeld zit u nu met vraagtekens. Dat hadden wij ook. Wooncomfort… denkt u eens aan gordijnen die op afstand bedienbaar zijn, of aan volledig op afstand te besturen verlichting. En zo kunnen wij nog wel even door gaan.

bERgAMbAchT

Als je nu op zoek bent naar meer ruimte, meer tuin, een lekkere grote woonkamer en een unieke, kindvriendelijke woning dan is het de moeite waard om hier te komen kijken! Een prachtige 2-onder-1-kapwoning met grote zijaanbouw in een autovrij deel van de straat.

bergambacht - slotgrachtlaan 22

schoonhoven - lopikerhof 8

Vraagprijs: € 315.000,- k.k.

Vraagprijs: € 317.500,- k.k.

EN HUIS!

OP

T

CONCEP K WOON

UNIE

• Living met veel lichtinval en prettig uitzicht • Ruime open keuken • Luxe badkamer • Balkon van circa 15 m2

EN HUIS!

OP

!

OGELIJK

HUUR M

Eigenlijk verkopen we gewoon een luxe 3-kamer appartement met parkeerplaats en priveberging. Gelegen in een bijzonder fraai vorm gegeven complex met een veel comfort. Volledig gericht op het westen met de woonkamer, hoofdslaapkamer en balkon. En... een leuk uitzicht.

hET kASTEEL

• Ruime woonkamer met openslaande deuren naar de tuin • 4 slaapkamers • Luxe badkamer • Houten tuinberging in de achtertuin

berkenwoude - westeinde 22 Vraagprijs: € 325.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

• Een luxe 3-kamer appartement • Zeer zonnig balkon • Afgesloten privé garage in parkeerkelder • Bijdrage VVE € 115,- per maand • Huurprijs € 975,- per maand

Dit gebouw is zeer goed en luxe gebouwd. Een prachtige entree, een royale hal met een enorm hoog plafond en vervolgens de lift naar de verdiepingen. Dit appartement is het mooist gelegen en op de eerste verdieping. En……op loopafstand van de sfeervolle winkelstraten.

Lekkerkerk - voorstraat 31c • Ruime woonkamer • 4 slaapkamers • Luxe badkamer • Garage voorzien van elektrische deur, aparte (was)ruimte en wasmachine aansluiting

Vraagprijs: € 369.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

• 3-kamerappartement • Luxe keuken en badkamer • Balkon gelegen op het zuiden met prachtig uitzicht • Privé parkeerplaats en privé berging

Wonen met vrij zicht op de rivier de Lek?! Werkelijk op de meest unieke plek in Lekkerkerk staat dit schitterende appartementencomplex. Dat zich kenmerkt door een bijzonder goede bouwkwaliteit en fraaie materialen. Hier treft u… luxe en comfort, 115 m2 oppervlakte en alles gelijkvloers.

Een 2-onder-1-kapwoning..... de wereld uit! Wat een prachtig huis. Ideaal gelegen op een fraai stuk grond, langs een boerenweg en grenzend aan de dorpskern. Flinke tuin aan drie kanten van het huis, grenzend aan het water en vrij uitzicht vanaf de bank!

n e g n i n o w s n i z e g n e e e t k i h rzaam c u s u D e g | l p o o l fortabe s m o n C e | v eschikt g 10 le p o o l s n | Leve

TE HUUR: in Gouderak Centrum hET ARSENAAL

hET bASTION

koopsommen vanaf € 239.000,- v.o.n.

ningen o w s n i z e Eeng

u Schrijf nu in!

Ruime 3- en 4-kamerappartementen • met riant buitenterras • privé parkeerplaats en berging

Tijdens de NVM Open huizen Dag OP 5 oktober a.s. van 11.00 – 15.00 uur is een modelwoning in ieder gebouw te bezichtigen! VOOR INFORMATIE: Van Egmond Makelaardij telefoon 0182 - 35 57 88

Ontwikkeling:

In Gouderak bouwt Woningstichting Gouderak 10 huurwoningen. Alle woningen hebben ten minste drie kamers en zijn levensloopgeschikt. Dat wil zeggen dat u in de woning kunt blijven wonen, ook als u ouder wordt of een handicap heeft. Het zijn eengezinswoningen met een grote begane grond en een kleine verdieping; wonen en slapen beneden, hobby en logeren boven. Vijf woningen zijn bestemd voor de sociale huur; vijf voor de vrije sector huur.

Wilt u huren? Heeft u interesse in een vrije sector huurwoning? Neemt u dan contact op met Van Egmond Makelaardij via info@vanegmondmakelaardij.nl of (0182) 355 788.

Heeft u interesse in een sociale huurwoning? Reageren op een van deze woningen kan via www.wonenindekrimpenerwaard.nl. Meer informatie over de sociale huurwoningen krijgt u bij Woningstichting Gouderak via info@wsgouderak.nl of (0182) 372 034.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Woningstichting Gouderak

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl


NIEUWE

RIJS

VRAAGP

0,-

€ 219.00

14

NIEUWE

IJS

AGPR UWE VRA

polsbroek - noordzijdseweg 223 Vraagprijs: € 375.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

• Woonkamer met uitzicht over de polder • 5 slaapkamers • Nette badkamer • Perceel oppervlakte van ca. 875m2

NIE

Dit is met recht een prachtige vrijstaande woning. Degelijk gebouwd in de jaren ‘30 en gewoon goed onderhouden! Het is een woning die prachtig op haar perceel staat. U kunt er royaal omheen lopen en aan de achterzijde zit u helemaal vrij met uitzicht over het polderlandschap.

schoonhoven - zernikelaan 27 Vraagprijs: € 398.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

• Ruime lichte woonkamer • Moderne open keuken • 4 ruime slaapkamers • Onder architectuur aangelegde voor- en achtertuin

• Vrijstaande semibungalow met garage • 3 slaapkamers (4de mogelijk) • Luxe badkamer • Rondom keurig aangelegde tuin met tuinhuisje

Het klinkt fantastisch…. Buiten de Veste. Dan mag je wat verwachten. En daar wordt u niet in teleurgesteld! Een fraai wijkje met bungalows die rustiek gelegen zijn op grote percelen grond. Autoluw, ruimtelijk en groen. Op loopafstand van het Schoonhovense stadscentrum en voorzieningen als sport, winkel en recreatie.

D

ERBOUW

REEDS V

NIEUWE

0,-

€ 474.00

RIJS

NIEUWE

RIJS

VRAAGP

0,€ 225.00 GPRIJS WE VRAA

NIEU

0,-

€ 379.00

NIEUWE

lopik - lopikerweg west 34c • Woonkeuken met toegang tot tuin • 4 slaapkamers • Grote stenen garage (vrijstaand) en houten berging • Perceeloppervlakte van ca. 730 m2

IS!

OPEN HU

VRAAG

• Serre 00,- met elektrische zonwering € 474.0 bovenverdieping • Perceeloppervlakte: 280 m2

ammerstol - achterweg 68-70

NIEUWE

• 4 slaapkamers • Ruime woonkamer en keuken • 673 m2 eigen grond • Vrijstaande bedrijfshal en vrijstaande garage

IS!

OPEN HU

• Ruime living met veel lichtinval • Ruime en luxe keuken • 2 luxe badkamers • Fraaie schuur achter de woning en nieuwe veranda met berging

Deze woning is uniek in zijn soort. Dat geldt voor de bouwstijl en zeker ook voor de locatie. Stelt u zich eens voor. Midden in de dorpskern van Ammerstol ligt een zeer bijzondere villa met een groot perceel eigen grond van 1036 m2, grotendeels omgeven door water en een enorme hoeveelheid privacy.

Vraagprijs: € 539.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

RIJS

0,-

€ 495.00

• Perceel grond van 745 m2 • 5 slaapkamers • 2 badkamers • Inpandige garage

Eigenlijk is het Schoonhoven!! De Tiendweg hoort bij Schoonhoven. Daar begint die ook. Een klein stukje verder is het vervolgens Lopik. En dan nog een klein stukje verder, waar er echt geen verkeer meer is en de natuur in volle kracht om je heen is, daar staat deze zeer degelijk gebouwde vrijstaande woning.

Op een bijzonder rustig plekje in Ammerstol staat een vrij recent gebouwde, degelijke woning met aan huis een flinke werkplaats/ loods van bijna 100 m2. Een flink erf en zelfs nog een vrijstaande garage maken dit object tot iets unieks!

VRAAGP

NIEUWE

• Vrijstaande woning met garage • Moderne keuken • 3 slaapkamers • Zeer luxe badkamers

Vraagprijs: € 498.000,- k.k.

lopik - tiendweg 7a

Vraagprijs: € 520.000,- k.k.

En dan de locatie. Werkelijk fantastisch. Zo langs het laantje tussen de Groene Singel en de dijk. Uitzicht over de ijsbaan en de polder. Aan de andere kant loopt u zo de dijk op. Heerlijk met de haren in de wind, genietend van het water en de scheepvaart. En laten we zeker noemen dat het huis eigenlijk in het centrum van Schoonhoven staat. Binnen een enkele minuut staat u centraal in de winkelstraten.

Vraagprijs: € 445.000,- k.k.

INRUIL EIGEN WONING MOGELIJK. Wonen aan het water, op één van de mooiste plekjes langs de rivier de Lek. Letterlijk de scheepvaart in uw achtertuin!! Dat niet alleen… ook aan de voorzijde ligt de woning fraai, in een kleine woonwijk, in een kindvriendelijke, autoluwe straat, tegen het centrum van Lekkerkerk aan.

De Lopikerweg ligt in een prachtige omgeving met veel ruimte. De woning ligt heel vrij, zodat u er royaal omheen kan lopen. De eigen oprit geeft toegang tot de inpandige garage, maar ook tot de vrijstaande garage achter de woning. En de achtertuin…die ligt heerlijk besloten. De woning is degelijk gebouwd en van alle gemakken voorzien.

• 4 slaapkamers en een loft-achtige

Kom je uit Schoonhoven dan ken je de plek. Denk je….. Dat dachten wij ook. Als echte Schoonhovenaren hoef je ons niets te vertellen over de woningen bij de Watertoren. Dat weet je gewoon. Nou, wij kunnen u inmiddels iets anders vertellen. Kom hier maar kijken want het is totaal niet wat u denkt dat het is. Het is vrij, het is enorm groot, er zit een prachtige grote tuin bij en het is alles wat u zoekt als u een stap meer wil. Hier kunnen we met recht zeggen dat we een geschakelde 2-onder-1kapwoning hebben met een garage en parkeerplaats.

IS!

OPEN HU

• Ruime lichte living • Royale keuken en badkamer • 5 slaapkamers • Inpandige garage en eigen parkeerplaats

ammerstol - touwbaan 40

Vraagprijs: € 479.000,- k.k.

• Begane grond voorzien van parketvloer PRIJS

VRAAGPRIJS: € 479.000,- k.k.

Groot… onvoorstelbaar, wat een ruimte. Dit pand is uniek. Lang geleden heeft het dienst gedaan als café, toen als fourniturenwinkel en later zelfs nog als supermarkt. Inmiddels is daar niets meer van terug te vinden. De huidige eigenaren hebben het hele pand op zijn kop gezet en er één royaal woonhuis van gemaakt.

219.000,-

vraagprijs: € 439.000,- k.k.

Een groot huis? Nee, een erg groot huis! Deze 2-onder-1-kapwoning is bijna uniek in zijn soort. Met een flinke garage naast het huis, een eigen oprit en drie (!) echte verdiepingen is het absoluut de moeite waard om dit huis eens te bewonderen.

RIJS VRAAGP

VRAAGP

bergambacht - paardebloem 13

• Zeer ruime woning met garage • Fraaie klassieke keuken • 6 ruime slaapkamers • Luxe badkamer

NIEUWE

0,€ 198.00

bergambacht - poorthuisstraat 32

IS!

IS!

OPEN HU IJS

• 4 slaapkamers • 2 badkamers • Tuin met diverse opstallen • Muziekstudio, atelier of kantoor aan huis, alles is mogelijk

0,€ 379.0H0UIS! N E P O

Woningruil mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden op ons kantoor.

schoonhoven - buiten de veste 8

OPEN HU

Vraagprijs: € 499.000,k.k. NIEU

RAAGPR

INRUIL EIGEN WONING MOGELIJK. Een schitterende, uitgebouwde 2-onder-1kapwoning op één van de mooiste plekjes van Schoonhoven!! Dit is met recht een bijzonder fraaie en luxe woning. Gunstig gelegen in de straat en aan de achterzijde grenzend aan een flinke speeltuin.

Vraagprijs: € 399.000,- k.k.

GPRIJS WE VRAA

149.500,-

V NIEUWE

lekkerkerk - van zoestkade 18

ammerstol - lekdijk 61

Vraagprijs: € 398.000,- k.k. GPRIJS WE VRAA

0,-

€ 225.00

0,schoonhoven - groenesingel € 495.00 1a NIEU

RIJS

VRAAGP

RIJS

VRAAGP

www.wonenindekrommedraai.nl 0,-

€ 149.50

NIEUWE

RIJS

VRAAGP

0,-

€ 198.00

Prachtig wonen, een kindvriendelijke omgeving, goed onderhouden, noem maar op. Schitterend gelegen, direct grenzend aan de polder met een vrij uitzicht over de weilanden tot Schoonhoven aan toe. De woning ligt bijzonder mooi op de kavel. Rondom is er een prachtige tuin die aan de achterzijde ook nog eens grenst aan een breed water.

NIEUWE

RIJS

VRAAGP

0,-

€ 219.00

NIEUWE

RIJS

VRAAGP

0,-

€ 225.00

NIEUWE

RIJS

VRAAGP

0,-

€ 379.00

NIEUWE

Verhuiswagens

Laad - en losklep

Personenbus

Bestelbus

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl

schep.nl

RIJS

VRAAGP

474.000,-

vanegmondmakelaardij.nl

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

vanherk.nl

delangenvdberg.nl

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl


16 lekkerkerk - opperduit 430

bergambacht - kadijk 1 Vraagprijs: € 579.000,- k.k.

• Zeer ruime woonkamer met zijaanbouw • Vernieuwde keuken (2008) • Begane grond voorzien van fraaie plankenvloer • 4 ruime slaapkamers

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

• 5 slaapkamers + hobbykamer • 2 badkamers • Vrijstaande schuur en flink parkeerterrein • Inhoud ca. 1500 m²

Stelt u zich eens voor wat hier allemaal mogelijk is! Dit pand biedt bijzonder veel mogelijkheden, wonen en werken of uw paarden “in” huis of misschien zelfs zogenaamde mantelzorg, ouders en kinderen samen onder één dak. De ruimte is er in ieder geval, werkelijk ongelooflijke hoeveel inhoud dit pand heeft!

De meest unieke plek van Bergambacht! Wonen met aan drie zijden de polder, in een autovrije buurt, op loopafstand van de dorpskern met 1.880 m2 eigen grond. Helemaal vrijstaand en een grote garage. De woning is van het type semi-bungalow. Ideaal voor diverse doelgroepen.

schoonhoven - oude haven 13

bergambacht - tussenlanen 53a

Vraagprijs: € 598.000,- k.k.

• Stuukplafonds met ornamenten • Enorme stadstuin met veel zon • Berging in de achtertuin • Rijksmonument, nagenoeg geheel gerenoveerd

IS!

OPEN HU

Vraagprijs: € 725.000,- k.k.

Aan de historische gracht van Schoonhoven, autoluw, dicht bij het park en in het oude stadscentrum. Hier treft u deze statige woning. De verrassing ziet u niet vanaf de straat. Dat is de achterzijde waar de bijzondere daklijn zichtbaar is en de prachtige achteraanbouw. Ook is er een enorme stadstuin, bijzonder vrij en rustig gelegen, volop zon en een achterom.

• Living met uitzicht over de polder • Luxe open keuken met vrijstaand kookeiland • 4 slaapkamers en 2 luxe badkamers • Perceeloppervlakte van 2.400 m²

Het huis van de architect zelf! Dan moet het iets bijzonders zijn. En goed, uitzonderlijk goed! Midden in de polder tussen Bergambacht en Schoonhoven treft u deze zeer bijzondere woning aan. Bijzonder vanwege zijn omvang, zijn strakke uitstraling en zeker ook vanwege de prachtige ligging.

hekendorp - goejanverwelle 86a

schoonhoven - koestraat 142 - 144

Vraagprijs: € 825.000,- k.k.

Vraagprijs: € 850.000,- k.k.

• 5 ruime slaapkamers • Woonniveau grotendeels met vloerverwarming • Centraal afzuigsysteem • Cv-installatie en boiler

IS!

OPEN HU

Uniek!!! Gelegen net buiten de dorpskern van Hekendorp en gebouwd op een prachtig perceel grond. Deze prachtige villa grenst aan de achterzijde aan de Hollandse IJssel en aan de voorzijde heeft u fraai uitzicht over de polder. Een fraaie tuin rondom de woning zorgt voor een vrije ligging, er is een eigen oprit en voldoende parkeergelegenheid.

• Ieder pand is voorzien van CV installatie IS! • Prachtige detaillering in timmerwerk en OPEN HU afwerking RKEN • Eventueel is gescheiden verkoop bespreekbaar E W N E WONEN • Koestraat 144 geheel voorzien van airconditioning

Een unieke combinatie van wonen en werken! Twee perfect gerestaureerde panden in het midden van de binnenstad van Schoonhoven. Hier treft u een aanbieding die zelden voorkomt. Beide panden zijn naast elkaar gelegen op één van de mooiste hoekjes van de Koestraat.

UW COMMUNICATIEPARTNER: SNEL, FLEXIBEL EN VAKKUNDIG • • • •

Vaste telefonie Mobiele telefonie Automatisering Netwerkbekabeling

Wij ontzorgen...

• Videobewaking

...en zorgen voor duidelijke informatie op het gebied van hypotheken, verzekeringen en sparen!

Noordkade 56a 2741 EW Waddinxveen T 0182 63 09 66 Kijk voor meer informatie op www.flexcom.nl

Flexcom is officieel business partner van KPN

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Bezoek onze nieuwe website: WWW.FINANCIEELCOMFORT.NL Financieel Comfort Havenstraat 164 2871 EC SCHOONHOVEN

T 0182-388028 M 06-29002406 E info@financieelcomfort.nl

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl


bedrijfsonroerend goed

18

schoonhoven - lopikerstraat 53

Waar laat ik mijn camper deze winter? VVAANNAAFF

-, , 0 0 0 0 9 9 . 2 4 €

montfoort - peperstraat 1

Deze bedrijfsloodsen en kantoor/atelierruimte liggen middenin de Krimpenerwaard en liggen daardoor zeer centraal. De hallen en het kantoor liggen op een klein bedrijven verzamelterrein. De bedrijfshallen zijn geschikt voor meerdere bedrijfsactiviteiten en ideaal als men hierbij ook nog veel buitenruimte nodig heeft. Eventueel is het ook mogelijk om de bedrijfshallen afzonderlijk (in units) te huren. Dit geeft u de kans om uw bedrijfsactiviteiten van klein naar groot te laten groeien op dezelfde locatie. In totaal is het mogelijk om alle bedrijfsruimtes te huren (in totaal 720m2).

N.N. V.O V.O

W BTW INCL.BT

berkenwoude - achterbroek 25

Bedrijfsloods 1: vanaf 160 m2 v.v. een overheaddeur. Huurprijs vanaf; € 466,67 per maand

18 18 GARAGEBOXEN GARAGEBOXENIN INLEKKERKERK LEKKERKERK TECHNISCHE VOORZIENINGEN TECHNISCHE VOORZIENINGEN

Goed bereikbaar en eenvoudig te vinden! Dit dubbele winkelpand ligt aan het begin van de Lopikerstraat. De meest toonaangevende winkelstraat in Schoonhoven. Hier treft u een autovrij gebied met hoofdzakelijk detailhandel in alle soorten en maten. Het pand is een prachtige plaatje. Kenmerkend voor de binnenstad zijn de historische panden die door hun diversiteit het straatbeeld kleuren. Deze winkel is daar een sprekend voorbeeld van. Het zijn twee voorgevels, totaal verschillend, met beide een eigen, grote etalageruimte. De toegang zit in het midden, een deur die van oorsprong behoort bij het linkse pand. Gelijk achter de gevel treft u een grote open ruimte aan van 4.65 meter breed en 13.50 meter diep. Halverwege is een opening in de muur naar de andere winkelruimte. Groot genoeg om beide winkels als één geheel te zien. • Huurperiode in overleg, minimaal 3 jaar • Aanvang huurdatum kan in overleg spoedig • Exclusief gebruikerslasten

T! R A T S

. 9 0 1 €

2

M 6 8 F A N VA

VER

- TL VERLICHTING - TL VERLICHTING - WATERTAPPUNT - WATERTAPPUNT

BEDRIJFSUNITS TEBEDRIJFSUNITS KOOP TE KOOP VANAF VANAF

€ 9W9..000000,,V-.O-.N. L..BT9 9 EXC€ V.O.N.

Huurprijs bedrijfsruimte vanaf; € 816,67 per maand

Kantoor-/atelier ruimte: ca. 120 m2 Huurprijs kantoorruimte; € 600,-- per maand

Kantoor/praktijkruimte in het centrum van Montfoort. Ind.: ruim entree tevens als wachtruimte te gebruiken, kantoorruimte (30 m²), archiefruimte, kantoorruimte (9 m²), kantoorruimte (40 m²), werkruimte, pantry, toilet. Parkeergelegenheid naast en achter kantoor mogelijk (blauwe zone). In combinatie te koop met het bovengelegen appartement aan de Peperstraat 3 van ca. 220 m². • Bouwjaar 1978 • Perceelsoppervlakte 250 m² • Kantooroppervlakte 180 m²

EXCL..BTW

huurprijs € 1.625,- p.m. excl. BTW

GE P O KO

- ELEKTRISCHE GARAGEDEUR - ELEKTRISCHE GARAGEDEUR - DIVERSE STROOMPUNTEN - DIVERSE STROOMPUNTEN

Bedrijfsloods 2: vanaf 280 m2 v.v. een overheaddeur.

BEDRIJFSUNITS IN LEKKERKERK BEDRIJFSUNITS IN LEKKERKERK

000,

vraagprijs € 350.000,- k.k.

lopik - copenweg 37

linschoten - strick van linschotenstraat 16

9 BEDRIJFSUNITS OP BEDRIJVENTERREIN DE NIEUWE WETERING TE BERGAMBACHT

Tussenlanen

en

nlan

e Tuss

n

nlaa

Mole

NOG ENKELE TE KOOP!!! Provinciale weg

BERGAMBACHT

iale

vinc

Pro

weg

0182 - 355788 www.vanegmondmakelaardij.nl

Op een mooie zichtlocatie bevindt zich deze nieuw gebouwde bedrijfsruimte. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen A2 en A12 via de provinciale weg N210 en N204. De te huren units beschikken over een bedrijfsruimte op de beg. grond van 108 m2 en een 1e verdieping van 105 m². De vrije hoogte van de beg. grond bedraagt 4.90m, 1e verdieping 2.60m. Optioneel is het plaatsen van een entresolvloer mogelijk.

Representatieve, goed onderhouden vrijstaande kantoorvilla in het centrum van Linschoten. Goed bereikbaar via rijksweg A12 via de provinciale weg N210 en N204. Aangebouwde stenen garage en parkeergelegenheid voor 4 auto’s op eigen terrein. Het huidige bankgebouw telt momenteel 6 aparte ruimten op de begane grond. Separate entree voor de 1e verd. alwaar diverse kantoorruimten zijn. Vaste trap naar 2e verd.: twee archiefruimten, bergruimten. • Begane grond: 367 m² • 1e Verdieping: 157 m² • 2e Verdieping: 30 m² (1,50m hoogte berekening)

Nijverheidsstraat

9 BEDRIJFSUNITS

SCHAKEL UW NVM MAKELAAR IN VOOR DE aan- en verkopen |

huurprijs vanaf € 1.250,- p.m. excl. 21% BTW

koopprijs € 495.000,- k.k.

aan- en verhuren | taxaties van bedrijfsonroerend goed

eg

rw Vee


20

U bent meer dan welkom!

utrecht – aziËlaan 534

montfoort – bovenkerkweg 64

koopprijs: € 125.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

• Bouwjaar 1968 • Woonopp. 56 m²

• Inhoud woning 150 m³

IS!

EN HUIS!

OP

V.l.n.r. en v.b.n.b.: Nanny van Vliet, Stephan Roelse, Ingrid Vendrig, Marianne Roelse en Lianne Hanemaaijer.

Indien u in de krant of op eigen site nog niets gevonden heeft, belt u gerust op of kom even op kantoor langs. Vaak hebben we nog een aantal woningen in de stille verkoop of komen er op korte termijn nieuwe woningen op de markt. Naast de bestaande woningen hebben we ook mooie montfoort – peperstraat 13 nieuwbouwwoningen voor u beschikbaar, zowel Vraagprijs: € 149.500,- k.k. Ook via sociale media als Facebook en Twitter TE KOOP als TE HUUR. zijn we goed te vinden en houden we u op de hoogte. Binnenkort wordt onze dienstverlening U bent van harte welkom! uitgebreid met de tool: ‘HelpMee’. Hierdoor komen de woningen nog sneller onder de aandacht Met vriendelijke groet, Roelse makelaardij Montfoort BV en via de nieuwe media! Roelse makelaardij Lopik BV Alweer een mooi, goed gevulde krant 'Wonen en Leven' ligt voor u. In deze krant treft u slechts een gedeelte aan van ons totale aanbod. Voor al onze te koop staande panden kijkt u natuurlijk op onze eigen website: www.roelsemakelaardij.nl of op www.funda.nl

Kantoor Lopik Binnenhof 1, 3411 AX Lopik T 0348-550055 www.roelsemakelaardij.nl

Vraagprijs: € 162.500,- k.k.

• Bouwjaar 2000 • Servicekosten • Woonopp. 45 m² € 75,- p.m. • Inhoud woning 121 m³

Vraagprijs: € 169.500,- k.k.

In het centrum van Montfoort ligt dit 3-kamer appartement op de 1e verdieping. Een lift is aanwezig. Woonkamer (31 m²), open keuken, doucheruimte met inloopdouche, toiletruimte, cv-ruimte met wasmachine- en wasdroger aansluiting. 2 slaapkamers. Het gehele appartement is v.v. laminaatvloer, optimaal geïsoleerd, draai-/kiepramen aanwezig en voldoende parkeerruimte.

montfoort – willeskop 106 • Bouwjaar 1920 • Perceelsopp. 167 m²

• Woonopp. 90 m² • Inhoud woning 215 m³

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

• Bouwjaar 1968 • Perceelsopp. 148 m²

• Woonopp. 85 m² • Inhoud woning 250 m³

koopprijs: € 175.000,- k.k.

In zeer goede staat verkerende, moderne en ruime eengezinswoning met 4 mooie slaapkamers in het dorpje Benschop gelegen. De woning beschikt over een ruime doorzon woonkamer met half open keuken v.v. inbouwapparatuur. In 2000 is er een nieuwe keuken, badkamer en toilet geplaatst. Kortom een bijna nieuwe jaren ’70 woning! Tevens is bij de woning een losse garage te koop.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

koopprijs: € 225.000,- k.k.

• Woonopp. 121 m² • Inhoud woning 357 m³

De verrassende ruime eengezinswoning met 4 slaapkamers is voorzien van een opbouw op de 2e verdieping. Aan de voorzijde is een ruime stenen berging en voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De tuingerichte woonkamer heeft een strakke, moderne afwerking en opp. van 24 m². De begane grond is v.v. lichte plavuizen met vloerverwarming. De achtertuin is op het zuiden en heeft een achterom.

• Bouwjaar 1971 • Perceelsopp. 215 m²

• Bouwjaar begin 1900 • Woonopp. 90 m² • Perceelsopp. 75 m² • Inhoud woning 260 m³

Het gebouw is mooi gelegen in de woonwijk met volop groen, een vrije ligging en v.v. liftinstallatie. Kenmerkend voor het 3-kamer hoekappartement is de vrije ligging en zeer goede en lichte afwerking. Het appartement heeft een sfeervolle woonkamer (22,5 m²) met grote schuifpui naar het balkon (zuidwest). Twee slaapkamers van 14 en 6 m². Het betreft een compleet en direct bewoonbaar appartement!

Kijk op www.roelsemakelaardij.nl

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

• Bouwjaar 1990 • Perceelsopp. 117 m²

• Woonopp. 97 m² • Inhoud woning 294 m³

In uitermate goede staat verkerende tussenwoning gelegen in ruim opgezette kindvriendelijke woonwijk. Zowel aan de voor- als achterzijde een open, vrije ligging. De woning heeft een nieuwe badkamer (2009), toilet (2011) en de keuken is geplaatst in 2006. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers (7, 8, 12 m²) en de 2e verd. heeft een dakkapel met 4e slaapkamer van 14 m². In deze woning is het direct genieten, u hoeft niet te klussen!

montfoort – wulverhorst 79 • Woonopp. 130 m² • Inhoud woning 386 m³

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

• Bouwjaar 1974 • Perceelsopp. 237 m²

• Woonopp. 120 m² • Inhoud woning 375 m³

Deze ruime hoekwoning ligt in een rustige straat. Er is een ruime voor- en achtertuin, tevens een zijtuin van circa 2 meter. Stenen schuur en achterom. Ind.: entree, ruime doorzonwoonkamer, keuken. 1e Verd.: drie ruime slaapkamers en badkamer met douche, toilet, wastafel en aansluiting wasmachine. Vaste trap naar 2e Verd.: slaapkamer en berging. Scholen en benodigde voorzieningen zijn op geringe afstand gelegen.

MONTFOORT – MOLENSTRAAT 14 • Bouwjaar 1974 • Perceelsopp. 156 m²

• Woonopp. 123 m² • Inhoud woning 357 m³

Vraagprijs: €249.500,- k.k.

• Bouwjaar 1989 • Perceelsopp. 140 m² • Woonopp. 96 m²

excl. garage • inhoud woning 300 m³ excl. garage

Twee-onder-een kapwoning met extra ruime garage in een rustige straat en uitzicht op de molen “De Valk”. Woonkamer met massief eiken vloerdelen, eetkamer, open keuken L-vormige, luxe inbouwkeuken v.v. inbouwapp., tussenhal met trapopgang en toilet. Achtertuin (NO) door vrije ligging volop zon. 1e verd.: 3 slkmrs, badkamer v.v. douche, wastafel en toilet. 2e verd.: voorzolder met bergruimte en 4e slkmr met bergruimte.

Een royale eengezinswoning met grote voor-, en diepe (13m), vrije en zonnige achtertuin. Lichte doorzon woonkamer met een plavuizen vloer (gedeeltelijk v.v. vloerverwarming) en open keuken. Op de 1e verd.: 3 ruime slaapkamers v.v. laminaatvloer, ruime badkamer. 2e verd.: grote voorzolder, ruime slaapkamer met dakraam en volop bergruimte in de knieschotten.

SCHOONHOVEN – SCHEEPMAKERSHAVEN 4

Vraagprijs: € 260.000,- k.k.

• Bouwjaar 1995/1996 • Perceelsopp. 253 m²

• Woonopp. 124 m² • Inhoud woning 345 m³

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

Deze mooi gelegen hoekwoning met garage is aan de rand van het landelijke Cabauw gelegen met vrij uitzicht aan de achterzijde over de weilanden. De woning kenmerkt zich met name door de ruime woonkamer, woon-/ eetkeuken en vrije ligging. Op de 1e verd. zijn 3 slaapkamers (9, 15, 13 m²) en een extra studeerkamer. De zolderruimte is middels vlizotrap te bereiken. Parkeerruimte op eigen terrein aanwezig.

• Bouwjaar 1906 • Perceelsopp. 135 m²

• Woonopp. 115 m² • Inhoud woning 390 m³

Op een unieke locatie in de binnenstad van Schoonhoven bevindt zich dit in goede staat verkerende herenhuis met volop parkeerruimte, vanuit de erker in de woonkamer fraai uitzicht over de Voorhaven en gracht. Volop mogelijkheden qua indeling aanwezig, bv. realiseren van een dakterras met uitzicht over de binnenstad en de Lek. Laat u verrassen door de ruimte in de woning, de fraaie ligging en kom eens kijken!

lopik – meester van dijkelaan 19

LOPIK – HOFSTEDE 4 • Bouwjaar 2006 • Servicekosten • Woonopp. 70 m² € 130,- p.m. • Inhoud woning 210 m³

• Woonopp. 95 m² • Inhoud woning 300 m³

In de wijk “Noord” bevindt zich deze hoekwoning met aan de voorzijde een brede straat met groenvoorziening en wetering. Tuingerichte woonkamer, keuken, en de achtertuin (lengte 11 m) is v.v. sierbestrating, achterom en fietsenberging. Op de 1e verdieping badkamer, 2 slaapkamers en op de 2e verdieping is de ruimte nog niet ingedeeld, maar is goed in te delen als overloop en 3e slaapkamer.

In Linschoten met steenworp afstand alle benodigde basisvoorzieningen, bevindt zich deze ruime hoekwoning met garage. De woning verkeert in goede staat van onderhoud. In de woning treft u momenteel 4 ruime slaapkamers aan, echter het is eenvoudig uit te breiden naar 5 ruime slaapkamers vanwege de reeds geplaatste dakkapellen aan de voor- en achterzijde. Achtertuin met stenen berging en aangebouwde overkapping.

Eigenlijk betreft het een nieuwbouwwoning, want deze jaren ’30 woning is vanaf 2010 volledig verbouwd en geheel vernieuwd. Ind. Entree, woonkamer met vrij uitzicht, moderne complete keuken, nieuwe badkamer. 1e Verd.: 3 ruime slaapkamers van 10, 11 en 13 m². Aan de voorzijde heeft de woning een terras met in alle jaargetijden een fantastisch uitzicht over de weilanden en vaart.

Vraagprijs: € 189.500,- k.k.

• Bouwjaar 1977 • Perceelsopp. 111 m²

CABAUw – KERKLAAN 7

lopik – teenschiller 10 • Woonopp. 100 m² • Inhoud woning 300 m³

OP

Nabij het centrum van Lopik gelegen hoekwoning. De woning kenmerkt zich door de ruime indeling, een achtertuin met achterom op het westen, drie slaapkamers (7, 9 en 12m²) op de 1e verdieping en een bergzolder te bereiken met losse trap. Naast de woning een losse garage te koop voor € 20.000,- k.k.

In het buitengebied van Montfoort bevindt zich deze verrassende tussenwoning met vrij uitzicht over het polderlandschap, grote, beschutte achtertuin en aangebouwde stenen berging en achterom. Ind.: hal, toilet, moderne badkamer, open keuken, doorzon woonkamer v.v. laminaatvloer en trapopgang. 1e verd.: overloop, toilet, 3 slkmrs v.v. dakkapel, vaste trap naar 2e verd. 2e verd.: open zolderruimte (stahoogte) v.v. dakraam.

benschop – oranje nassaustraat 37

EN HUIS!

montfoort – wulverhorst 145

polsbroek – dorp 9

koopprijs: € 169.500,- k.k.

Vraagprijs: € 215.000,- k.k.

In het centrum bevindt zich dit 2-kamer appartement gelegen op de 2e verd. van kleinschalige appartementengebouw. Lichte woonkamer met luxe keuken incl. inbouwapp., cv-/ wasmachine-/bergruimte, moderne badkamer met douche, wastafel, toilet, ruime slaapkamer aan achterzijde. Op de 1e verd. is er een ruim, gezamenlijk terras aanwezig.

• Bouwjaar 1960 • Perceelsopp. 188 m²

• Bouwjaar 1990 • Perceelsopp. 146 m²

lopik – landscheijding 41

linschoten – de beide vlooswijkenlaan 1 • Bouwjaar 2010/2011 • Servicekosten • Woonopp. 34 m² € 34,50 p.m. • Inhoud woning 95 m³

koopprijs: € 200.000,- k.k.

Dit ruime 3-kamer hoekappartement ligt op de tweede verdieping en heeft een vrij uitzicht. Via een centrale entree met trappenhuis en lift bereikt u de woning. U treft hier een riante woonkamer van 45 m² met open L-vormige keuken, ruim balkon en twee slaapkamers. Op de begane grond berging en voor de deur voldoende parkeerruimte. Geheel voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

Dit in zeer goede staat verkerende 2-KAMER APPARTEMENT bevindt zich op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex v.v. lift in het centrum van Lopik. De sfeervolle ruime woonkamer heeft een oppervlakte van 28 m², is afgewerkt met een mooie laminaatvloer en heeft een schuifpui naar het balkon. De slaapkamer heeft een opp. van 11 m².

lopik – jan van aemstelstraat 47 • Bouwjaar 2008-2009 • Servicekosten € 111,- • Woonopp. 62 m² per maand • Inhoud woning 165 m³

• Bouwjaar 1993 • Servicekosten € 126,- • Woonopp. 95 m² per maand • Inhoud woning 235 m³

lopik – de weide 32

Vraagprijs: € 148.000,- k.k.

montfoort – schoolstraat 28

OPEN HU

Aan de zuidzijde van Utrecht (gunstige ligging t.o.v. van de oude stad en uitvalswegen) treft u dit moderne en geheel gerenoveerde 2-kamer appartement aan op de 1e verd. Groot parkeerterrein met voldoende gratis parkeerplaatsen. Sfeervolle, zonnige woonkamer met een groot balkon met aansluitend extra zitruime. Dichte keuken v.v. nieuwe inbouwapp, slaapkamer en moderne badkamer. Het gehele appartement is v.v. een lichte parketvloer.

lopik – buitenhof 6

Kantoor Monfoort Hoogstraat 13, 3417 HA Montfoort T 0348-400114 montfoort@roelsemakelaardij.nl

koopprijs: € 199.500,- k.k.

harmelen – noordergaard 40

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

• Bouwjaar 1991 • Perceelsopp. 206 m²

• Woonopp. 93 m² • Inhoud woning 343 m³

Geschakelde semi bungalow met garage en volop parkeerruimte aan de voorzijde. De in lichte kleurstelling keuken is aan de voorzijde gesitueerd en v.v. inbouwapparatuur, tuingerichte lichte woonkamer met schuifpui naar de achtertuin, ouderslaapkamer, badkamer v.v. douche, wastafel en ligbad. Inpandig te bereiken garage. Op de verdieping 2 slaapkamers en 2e doucheruimte. Ideale seniorenwoning.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

vraagprijs: € 285.000,- k.k. IN PRIJS

D! VERLAAG

• Bouwjaar 1988 • Perceelsopp. 221 m²

• Woonopp. 135 m² • Inhoud woning 385 m³

Nabij het centrum, in een woonerf gelegen bevindt zich deze in uitstekende staat verkeerde twee-onder-een-kapwoning met garage, bijkeuken, parkeerplaats en vrij gelegen achtertuin. De sfeervolle woonkamer heeft een parketvloer en gashaard en heeft opp. van 36 m². De woning beschikt over 4 slaapkamers (6, 11, 14 en 10 m²). De achtertuin is gelegen op het zuiden. Kortom: een ideale gezinswoning!

Kijk op www.roelsemakelaardij.nl


22 montfoort– bovenkerkweg 25

montfoort – johan de ridderlaan 25

vraagprijs: € 298.500,- k.k.

koopprijs: € 299.500,- k.k.

IS!

OPEN HU

• Bouwjaar 1990 • Perceelsopp. 128 m²

• Woonopp. 140 m² • Inhoud woning 380 m³

CABAUW – VAN WIJNGAERDENSTRAAT 1

LOpik – lopikerweg oost 91

KOOPPRIJS: € 305.000,- V.O.N.

Vraagprijs: € 317.500,- k.k.

• Bouwjaar 1961 • Perceelsopp. 440 m²

Deze bijzondere drive-in woning wordt gekenmerkt door de gedeeltelijke split-level indeling. Hierdoor is een zeer royale woonkamer met een plafondhoogte van ± 3,40 m hoogte aanwezig. De sfeervolle woonkamer heeft een opp. van ± 28 m² met een grote schuifpui naar de tuin (W) v.v. een groot zonneterras. Luxe keuken, luxe badkamer, 4 slaapkamers waarvan 2 stuks met dakkapel.

In het buitengebied van de gemeente Lopik bevindt zich deze vrijstaande woning. In voldoende mate is er parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. Aan de voorzijde vrij uitzicht over de weilanden met aansluitend de Lekdijk. De woonkamer heeft een schouw met afvoerkanaal t.b.v. gaskachel. De verdieping heeft 4 ruime slaapkamers en de zolder heeft mogelijkheid voor extra slaap-/werkkamer.

montfoort – maarschalklaan 98 Vraagprijs: € 299.500,- k.k. • Bouwjaar 1972 • Perceelsopp. 159 m²

EN HUIS!

OP

• Woonopp. 145 m² • Inhoud woning 450 m³

Deze ruime eengezinswoning met een stenen garage moet u van binnen zien! De woning is zowel aan de voor- als achterzijde uitgebouwd en heeft op de begane grond een geheel gewijzigde indeling. Verder is de woning ideaal voor een groot gezin, namelijk 5 slaapkamers. Ruime luxe woon-/eetkeuken v.v. alle gewenste inbouwapparatuur, luxe badkamer, geweldige aanbouw, perfecte afwerking!!

montfoort – irenestraat 7 Vraagprijs: € 299.500,- k.k.

BENSCHOP – DORP 235

• Bouwjaar 1984 • Perceelsopp. 227 m²

koopprijs: € 300.000,- k.k.

(exclusief balkons)

• Inhoud woning 331 m³

Vraagprijs: € 349.500,- k.k.

• Woonopp. 140 m² • Inhoud woning 485 m³ • Bouwjaar 2012 • Perceelsopp. 334 m²

Zeer verrassende ruime uitgebouwde hoekwoning met parkeerplaats op eigen terrein. Ind.: entree, ruime hal, ruime toiletruimte. Tuingerichte woonkamer met aanbouw waar de eetkamer gevestigd is (44 m²). Dubbele achterdeur naar de achtertuin (Z). Aan de voorzijde is de open keuken met kookeiland. 1e verd.: 4 slaapkamers, luxe badkamer en 2e verd. bergzolder, maar een extra kamer is mogelijk door het plaatsen van een dakkapel.

oudewater – wijngaardstraat 29 • Bouwjaar 1999 • Woonopp. 112 m²

• Woonopp. 157 m² • Inhoud woning 660 m³

LOPIK – HERMAN DE MANPARK 19

• Bouwjaar 2003 • Perceelsopp. 93 m²

• Woonopp. 112 m² • Inhoud woning 400 m³

Vraagprijs: € 365.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

Romance leder

Africa leder

• Bouwjaar 1977 • Perceelsopp. 397 m² • Woonopp. 171 m²

• Inhoud woning 548 m³ excl. garage

• Bouwjaar 1999/2000 • Perceelsopp. 260 m²

• Woonopp. 150 m² • inhoud woning 471 m³

Deze vrijstaande woning met geschakelde garage en parkeerplaats op eigen terrein heeft een mooie vrije ligging aan de rand van de nieuwbouwwijk “De Gaarden”. De woning beschikt over een lichte en ruime woonkamer (32 m²) met erker en nette laminaatvloer, een ruime woon-/eetkeuken (20 m²), 4 slaapkamers en luxe complete badkamer. De achtertuin heeft mooie, beschutte en zonnige ligging v.v. sierbestrating, groot zonneterras en groenborders.

NVM

Vraagprijs: € 385.000,- k.k.

• Bouwjaar 1978 • Woonopp. 220 m²

• Inhoud woning 550 m³

In het centrum van Montfoort treft u dit bijzonder ruim en fraai gelegen appartement aan gelegen op de 1e en 2e verdieping met dakterras. Ind.: entree met trapopgang, garage. 1e verd.: hal, klein balkon, ruime woonkamer (70 m2) met open haard, dichte keuken met inbouwapp., toilet, badkamer, ruime slaapkamer (45 m2) met loggia en vaste kastruimte. 2e verd.: overloop, 2 slaapkamers, badkamer en dakterras met vrije ligging (25 m2).

Vraagprijs: € 398.500,- k.k.

IS!

OPEN HU

• Bouwjaar 1931-1944 • Woonopp. 182 m² • Perceelsopp. 1.055 m² • Inhoud woning 711 m³

Huis speciaal voor tuinliefhebbers! Zonnig, stijlvol en multifunctioneel huis met 7 kmrs, grote waranda en volop privacy. Mooie ligging in het buitengebied. Ind.: ruime hal, toiletruimte, tuinkmr, tussenkmr naar woonkmr en doorgang naar badkamer, eetkamer en keuken. Tussenhal met toiletruimte, 2e woonkmr met keuken. 1e verd. voorhuis: overloop met bergruimte, 2 slkmrs. 1e verd. achterhuis: overloop, doucheruimte, ruime slkmr.

LOPIK – SCHOUWPAD 26 Vraagprijs: € 435.000,- k.k.

! PEN HUIS

O

Vraagprijs: € 449.500,- K.K.

IS!

OPEN HU

Kom langs in onze showroom van 6000 m². En u weet: altijd 10 - 30% korting op onze gehele collectie!

Kijk op www.roelsemakelaardij.nl

Deze karakteristieke vrijstaande woning bevindt zich in het buitengebied van Benschop, maar ligt toch dichtbij alle benodigde voorzieningen. Het geheel kenmerkt zich met name door de ruimte in en om de woning, aanbouw aan woning, verschillende bijgebouwen en zeer ruime kavel. De woning verkeert verder in een eenvoudige en nette staat. Modernisering aan het huidige wooncomfort is gewenst.

• Bouwjaar 2005 • Perceelsopp. 353 m²

• Woonopp. 152 m² • Inhoud woning 532 m³

Zeer mooi gelegen en in uitstekende staat verkerende nagenoeg vrijstaande woning met garage, parkeergelegenheid op eigen oprit en ruime tuin. De woning beschikt over een royale woonkamer. Aan de achterzijde een erker waardoor een mooie gezellige woon/ eetkeuken ontstaan is. Luxe, uiterst complete badkamer. 3 Slaapkamers op de 1e verdieping en op de 2e verdieping kantoorruimte/werkkamer.

LOPIK – BURGGRAAF 19

Leverbaar in 1,5, 2, 2,5, 3 en 4 zitsbank. Ledersoorten: Romance leder en Africa leder. Ervaar het perfecte zitcomfort en de luxe uitstraling van deze bank in onze showroom! Zie voor meer informatie en mogelijkheden: WWW.VOORBROOD.NL

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

D!

VERLAAG

LOPIK – LOPIKERWEG WEST 18

Topbank model ‘Mandela’

Dorpsstraat 119 T (0180) - 63 11 11 E info@voorbrood.nl 2761 AN Zevenhuizen F (0180) - 63 30 24 www.voorbrood.nl Geopend van 9.00 - 18.00 uur. Vrijdag tot 21.00 uur. Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

IN PRIJS

Dit unieke geschakelde herenhuis met 5 slaapkamers bevindt zich aan een autolow hofje en is vergroot door de realisatie van een volwaardige 2e verdieping. Aan de voorzijde parkeerruimte op eigen terrein, alsmede de inpandig te bereiken garage. Sfeervolle en tuingerichte woonkamer met open haard en schuifpui naar de achtertuin en extra zit-/leeskamer. De achtertuin ligt op het zuiden, vrij uitzicht en privacy!

Vraagprijs: € 398.500,- k.k.

Bank Mandela

IS!

OPEN HU

MONTFOORT – PEPERSTRAAT 3

LOPIK – HOOILAND 27

Nu in de collectie van Voorbrood Meubelen:

• Bouwjaar begin 1930 • Woonopp. 120 m² • Perceelsopp. 1.710 m² • Inhoud woning 400 m³

Ruime nieuwbouwwoning in een groene en rustige omgeving met alle voorzieningen op fietsafstand. Ind: entree, hal, toilet, ruime woonkamer aan voorzijde (26m²), woonkeuken aan de achterzijde met standaard opstelling (16m²), bijkeuken met toegang tot garage/ berging. 1e Verd: 3 ruime slkmrs, toilet, badkamer v.v. ligbad, douche en wastafel. 2e Verd. toegang via vaste trap, nog in te delen, 2 slkmrs met wasruimte mogelijk.

Op steenworp afstand van de Markt ligt deze vrijstaande stadswoning met eigen parkeerplaats. Perfect onderhouden met een luxe, sfeervolle afwerking. Ind: entree, toilet, bijkeuken, tuingerichte woonkmr met dubbele deur naar achtertuin, open keuken v.v. inbouwapp. 1e verd: 3 slaapkmrs, waarvan 1 v.v. dakkapel en grote vaste kastenwand, ruime luxe badkamer v.v. douche, wastafel, handoekradiator en 2e toilet.

Tegen het centrum van Montfoort, bevindt zich in het kleinschalige appartementengebouw “IJsselhof” dit ruime 3-kamer hoekappartement op de begane grond. In de kelder van het gebouw bevindt zich een eigen parkeerplaats en een ruime separate fietsenberging. Een royale woonkamer, open keuken met een keurige L-vormige inbouwkeuken en is v.v. inbouwapparatuur. Ruime bijkeuken. Groot terras van 13 m². 2 ruime slaapkamers.

• Woonopp. 115 m² • Inhoud woning 355 m³

Deze NVM-makelaar checkt de identiteit en het betalingsgedrag van uw toekomstige bewoner

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

• Bouwjaar 2007 • Woonopp. 142 m²

• Inhoud woning 375 m³ • Terras: 48 m²

Op een unieke, zeer mooie locatie aan de rand van Lopik bevindt zich dit penthouse. Het kleinschalige appartementengebouw is v.v. lift en afgesloten parkeerkelder (2 ruime parkeerplaatsen horen bij het app). Het penthouse heeft een zeer fraaie ruime woonkamer en half open keuken (samen maar liefst 63 m²) met mooie raampartijen met weids uitzicht, 3 slaapkamers (7, 11 en 21 m²) en een dakterras van 48 m² op zuidwesten.

Kijk op www.roelsemakelaardij.nl


24 LOPIK – LOPIKERWEG OOST 75A vraagprijs: € 549.000,- k.k.

MONTFOORT – ACHTERBAAN 1 • Bouwjaar 1931-1944 • Perceelsopp. 2.300 m²

Vraagprijs: € 599.995,- k.k.

• Woonopp. 368 m² • Inhoud 1.144 m³

Op uitermate rustige plek bevindt zich dit in de afgelopen jaren compleet verbouwd achterhuis van een voormalige boerderij. In ruime mate parkeergelegenheid. De zeer ruime uitermate sfeervolle woonkamer heeft volop oude kenmerken, de opp. bedraagt 125 m². De 1e verd. heeft 3 zeer ruime slkmrs en moderne complete badkamer. De 2 verd. dient nog afgewerkt te worden (meerdere slkmrs mogelijk). Tuin dient nog verder aangelegd te worden.

MONTFOORT – WAARDSEDIJK 24 VRAAGPRIJS: € 685.000,- K.K.

• Inhoud woning 420 m³ • Inhoud garage 75 m³

• Bouwjaar 1996 • Woonopp. 192 m² • Perceelsopp. 1960 m² • Inhoud woning 600 m³

VRAAGPRIJS: € 690.000,- K.K.

• Herbouw jaren ‘70 • Perceelsopp. 301 m²

Vraagprijs: € 795.000,- k.k.

Vraagprijs: € 114.500,- k.k.

• Woonopp. 227 m² • Inhoud woning 939 m³

A’damse allure van een trapgevelwoning met stadstuin in het centrum. De royale entree/ atelierruimte leidt naar de woonruimte aan de tuinzijde. De woning heeft 8 kamers, waarvan 5 slaapkamers en een ruime werkkamer. Deze stadswoning heeft een vrijstaande garage, te gebruiken als bedrijfsruimte/atelier met eigen entree, 2 verdiepingen en eigen voorzieningen. Het geheel is opgebouwd met oorspr. 17e eeuwse steen.

• Bouwjaar 1994/1995 • Woonopp. 287 m² • Perceelsopp. 5000 m² • Inhoud woning 901 m³

Landhuis met bedrijfsruimte op een perceel van 5.000 m². De bedrijfsruimte bevindt zich onder het gehele pand. De villa heeft 4 woonlagen en bevindt zich ca. 2 km vanaf het centrum van Montfoort.. Rondom de woning is een mooie tuin aanwezig, alsmede een boomgaard, weiland voor het houden van hobby vee en wijds uitzicht over de weilanden. Kortom: een mooie plek, waar u prettig zult wonen!

Aan de rand van Montfoort gelegen, met aan de voorzijde uitzicht op het buitengebied, treft u deze vrijstaande woning met vrijstaande garage. Het gehele plaatje klopt! Gelegen op een mooi ruim perceel, vier grote slaapkamers op de verdieping en een goede werkkamer op de begane grond, zeer royale woonkamer met luxe open keuken. Zwembad in de achtertuin aanwezig!

DRU ontwerpt gashaarden waarin stijlvol design wordt verenigd met een bijzonder fraai en groot vlambeeld. Met een sfeerhaard van DRU zorgt u dus altijd voor een warme en gezellige sfeer. Bovendien is de aanschaf van een sfeerhaard van DRU nu aantrekkelijker dan ooit. Als u voor 15 Oktober 2013 een haard van DRU bestelt, ontvangt u namelijk een verrassend aantrekkelijke korting! Vraag naar de voorwaarden.

Actie geldig t/m 15 Oktober

IS!

De nazomer is begonnen, de temperatuur daalt, maar tussen de buien door schijnt af en toe de zon. Net als op de huizenmarkt. Positieve berichtgevingen kondigen een langzaam einde van de prijsdalingen aan. Makelaars zien een voorzichtige aantrek van de huizenmarkt en de politiek stimuleert met een aantal maatregelen de verkoop van woningen. Toch staan er nog vele grote, kleine, rustig of bijzonder gelegen huizen te koop. Een divers aanbod met zeker voor ieder wat wils. Weten of ook uw droomhuis hier tussen zit?

Weten welke huizen meedoen met de NVM Open Huizen Dag? Kijk dan alvast op kleinmakelaardij.nl of neem contact op met Klein Makelaardij via tel: 0182-503091. Klein Makelaardij heeft in de periode na de Open Huizen Dag een leuke en voordelige actie voor kopers. Wilt u weten wat? Kijk dan op de website www.kleinmakelaardij.nl

Vraagprijs: € 168.000,- k.k.

• Bouwjaar: ca. 1965 • Woonopp.: ca. 85 m² • Inhoud: ca. 260 m³ • Perceelopp.: 114 m²

IS!

OPEN HU

Aan een mooie brede laan met in het midden een fraaie waterpartij staat deze tussenwoning. De woning heeft een zeer grote achtertuin en ligt in de populaire wijk “de Hofkamp”. Deze wijk is gerenoveerd tot een plezierige en ruim opgezette woonwijk. In de nabijheid van de woning is een fraaie kinderspeelplaats gekomen en er is volop parkeergelegenheid.

Hoogstraat 80 2851 BH Haastrecht Tel.: 0182 - 50 3091 www.kleinmakelaardij.nl

gouda – bloklandpolderstraat 2

Vraagprijs: € 172.500,- k.k.

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.

IS!

OPEN HU IN PRIJS

D!

VERLAAG

• Bouwjaar: ca. 1954 • Inhoud: ca. 270m³ • Woonopp.: ca. 90m² • Perceelopp.: 167m²

• Bouwjaar: ca. 1991 • Inhoud: ca. 285 m³ • Woonopp.: ca. 100 m2 • Perceelopp.: 140m2

Deze leuke doorzonwoning met uitgebouwde keuken is zeer netjes bewoond en afgewerkt. Vooral aan de achterzijde zult aangenaam verrast zijn over de zeer diepe achtertuin en de fantastische grote schuur van ca. 22m2 . Bovendien is deze v.v. gas/water en elektra zodat u hier zonder veel aanpassingen een volwaardige werk gedeelte kan maken.

gouda – krugerlaan 18

Deze leuke hoekwoning is ideaal als u op zoek bent naar een levensloop bestendige woning met veel ruimte op de begane grond. Op deze verdieping is dan ook een slaap- en badkamer aanwezig. Bergruimte is er ook genoeg zo is een aparte berging aan de voorzijde van de woning aanwezig.

Haastrecht – jaagpad 79

Vraagprijs: € 183.000 ,- k.k.

• Bouwjaar ca. 1935 • inhoud ca. 300 m³ • gebruiksopp. ca. 100 m2 • 72 m² eigen grond

! PEN HUIS

Vraagprijs: € 189.000,- k.k. AAGD! IJS VERL

IN PR

Deze hoekwoning ligt in een leuke en statige laan vlakbij het centrum van Gouda. Vanuit het zijraam van de woning heeft u een mooi zicht op de Krugerlaan. De woning is ideaal voor degene die een grote tuin niet belangrijk vindt en toch in een rustige, mooie en statige omgeving wilt wonen. Kortom, een woning met veel woonruimte, een degelijke bouw en gelegen in een statige laan.

Gouda – tempelpolderstraat 7 Vraagprijs: € 215.000,- k.k.

IS!

OPEN HU NIEUW IN

Kijk op www.roelsemakelaardij.nl

haastrecht – willem alexanderlaan 15

Gouda – Groen van Prinsterersingel 38

* eerlijk en vakkundig advies * kwaliteit en duurzaamheid * uitstekende service

Dolderman Sfeerverwarming - Montfoort - 0348 – 470222

Hoekappartement met extra raam in de zijgevel zodat deze woning veel licht binnen komt. Het appartementencomplex heeft een gemeenschappelijke tuin met mogelijkheid voor een ligplaats voor een boot en vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen.

woningen van Klein Makelaardij zonder afspraak vrijblijvend te bezichtigen.

Kom dan tijdens de landelijke NVM Open Huizen Dag op zaterdag 5 oktober aanstaande langs voor een bezichtiging. Tussen 11.00 - 15.00 uur zijn welwillende kopers, belangstellenden en nieuwsgierigen van harte welkom om één van de te koop staande

Wij onderscheiden ons in:

Dru Sfeerhaarden nu extra behaaglijk geprijsd!!! Actie geldig tot 15 Oktober 2013

• Bouwjaar: ca. 1962 • Inhoud: ca. 180 m³ • Woonopp.: ca. 70 m² • VVE bijdrage: € 268,- per maand

OPEN HU

O

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

• Bouwjaar ca. 1960-1970 • Gemoderniseerd in 2000 • Gebruiksopp. ca. 70 m2 • Inhoud ca. 190 m³ • Bijdrage VVE €122,--p/m

reeuwijk – bunchestraat 6

MONTFOORT – HEESWIJK 92

MONTFOORT – IJSSELVELD 6-A

Vraagprijs: € 114.500,- k.k.

Deze kans mag je niet laten liggen, een ruim 3 kamer appartement op de 4de verdieping appartement nabij het centrum, winkels, uitvalswegen en NS-station. Benieuwd wat dit appartement voor je/jullie te bieden heeft, maak dan snel een afspraak met ons wij laten graag zien wat de mogelijkheden zijn.

MONTFOORT – KEIZERSTRAAT 36 • Bouwjaar 1995 • Woonopp. 210 m² • perceelsopp. 1585 m² • Inhoud woning 675 m³

Gouda – Willem de zwijgersingel 84

Grenzend aan de ‘Kleine Gracht’ bevindt zich deze vrijstaande woning met garage, parkeerplaatsen en ruime vrij gelegen zonnige achtertuin. Ruime hal, toilet, twee slkmrs, moderne badkamer, dichte woon-keuken v.v. apparatuur, sfeervolle doorzon woonkamer met opensl. deuren naar tuin. 1 verd. drie slkmrs en separate bergruimte. Bouwvergunning aanwezig voor uitbreiding woning en plaatsen dakkapellen.

Tussen Montfoort en Oudewater, treft u deze uitstekend onderhouden geschakelde woonboerderij met riante tuin en grote garage. De situering van de woning op het perceel geeft het gevoel vrijstaand te wonen. De tuin en het tuinhuis bieden volledige privacy. Ind:. entree; grote tuingerichte woonkmr, woonkeuken met alle app.; bijkeuken; ruime kelder. 1e Verd.: 3 ruime slpkmrs en complete badkamer. 2e Verd.: 4e slaapkmr, ruime berging.

Vraagprijs: € 725.000,- k.k.

• Bouwjaar 1965-1970 • Perceelsopp. 516 m² • Woonopp. 120 m²

NVM Open Huizen Dag 5 oktober

P!

VERKOO

• Bouwjaar ca. 1966 • woonopp. ca. 90 m² • inhoud ca. 265 m³ • 148 m² eigen grond.

Wij mogen u deze zeer nette tussenwoning aan de Hollandse IJssel aanbieden. De woning telt drie volwaardige slaapkamers en bovendien is er, dankzij de vaste trap naar de zolder verdieping, een mogelijkheid om een vierde slaapkamer te maken. Kortom, een woning met mogelijkheden en die ook nog zeer goed verzorgd is.

haastrecht – julianalaan 127 • Bouwjaar: ca. 1991 • Inhoud: ca. 375m³ • Woonopp.: ca. 135m² • Perceelopp.: 113m²

Tegenover een groenstrook ligt deze goed verzorgde uitgebouwde 6 kamer woning met eigen parkeerplaats. De woning ligt op een gunstige en rustige locatie in Gouda-Goverwelle. Dankzij de uitbouw op de begane grond heeft u hier de mogelijkheid om de woning op diverse manieren in te richten. Zodat u hier een veelzijdige woning heeft met veel (slaap-) kamers en ruimte.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Vraagprijs: € 229.000,- k.k.

• Bouwjaar ca. 1967 • woonopp. ca. 115 m²

IS!

OPEN HU IN PRIJS

D!

VERLAAG

• inhoud ca. 345m³ • eigen grond 236 m2.

Deze ruime hoekwoning met vrijstaande garage ligt in een zeer gewilde en rustige buurt van Haastrecht. Kenmerkend voor de wijk zijn de brede wegen en de vele groenen waterpartijen. De woning heeft een doorzon woonkamer en 4 slaapkamers. Bovendien heeft u in de achtertuin uw eigen vrijstaande garage. De ruime voor-/ zij- en achtertuin zorgen ervoor dat u hier als een vorst(-in) kunt gaat wonen.

Kijk op www.kleinmakelaardij.nl


26 gouda – gandhiweg 74

gouda – Oranje-Nassaulaan 1 Vraagprijs: € 230.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

• Bouwjaar ca. 1959 • Inhoud ca. 365m³ • Gebruiksopp. ca. 130 m2 • Perceelopp.: 263 m² • Garage en berging: ca.24 m2

Vraagprijs: € 239.500,- k.k.

IS!

OPEN HU IN PRIJS

D!

VERLAAG

• Bouwjaar: ca. 1993 • Inhoud: ca. 360m³ • Woonopp.: ca. 120m² • Perceelopp.: 130m²

Deze uitgebouwde 4 kamer woning met uitzicht over natuurgebied ’t Steinsegroen, is zowel op de begane grond als op de eerste verdieping uitgebouwd waardoor u een ruime woonruimte heeft. Dankzij de slaapkamer op de b.g.g., is de woning ideaal voor mensen die langer in een rustige groene buurt willen blijven wonen.

Ruime hoekwoning met vijf (slaap-)kamers, een eigen parkeerplaats en een garage ligt voor “Goudse begrippen” zeer uniek. Zowel aan de voorzijde als aan de zijkant is er een groenstrook met een fraaie waterpartij en mooie bomen. De winkels liggen op loopafstand en ook de uitvalswegen zijn snel te bereiken.

gouda – gandhiweg 92

EN HUIS!

OP

• Bouwjaar: ca. 1993 • Inhoud: ca. 390m³ • Woonopp.: ca. 130m² • Perceelopp.: 134m²

Vraagprijs: € 249.500,- k.k.

• Bouwjaar: ca.1998 • Gebruiksopp.: ca. 110 m2 • Inhoud: ca. 350 m³ • Perceelopp.: 221 m²

haastrecht – bisdom van vlietstraat 10

gouda – voorwillenseweg 145-1

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.

Vraagprijs: € 269.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

25%

IS!

OPEN HU 0VAN 11.0

R 13.00 UU

!

OGELIJK

HUUR M

• Bouwjaar: 1900-1930 • Woonopp.: ca. 100 m² • Inhoud: ca. 295 m³ • Perceelopp.: 210 m²

• Perceel I: 1255 m² • Bebouwd oppervlak • Nokhoogte: 11 meter max. 180 m² • Goothoogte: 7 meter • inhoud ca. 1600 m³

WAAR MOET JE OP LETTEN BIJ EEN BEZICHTIGING VAN EEN HUIS?

• Bouwjaar: 1920-1935 • Gebruiksopp.: ca.120 m2 • Inhoud: ca.360 m³ • Oppervlak garage: ca. 22 m2 • Perceelopp.: 230 m2

Karakteristiek huis en een unieke ligging met de mogelijkheid om uw boot voor de deur aan te leggen. Leuke jaren 30 woning met veel ruimte in en rond de woning. Met maar liefst vier slaapkamers. Naast de woning een vrijstaande garage met zadeldak waardoor er ook nog veel opbergruimte is.

rotterdam – arent van 's-gravesandestraat 9

Vraagprijs: € 299.000,- k.k.

• Bouwjaar: ca. 2005 • Inhoud: ca. 390m³ • Woonopp.: ca. 117m² • Perceelopp.: 264m²

Vraagprijs: € 299.000,- v.o.n.

EN HUIS!

OP

De woning met aangebouwde berging is gebouwd in 2005. De achtertuin ligt aan een breed stuk doorstomend water en is voorzien van een terras met aangrenzende houten vlonders en een vijverpartij. Het dorpscentrum is op loopafstand, tevens bevinden zich uitvalswegen en openbaar vervoer op korte afstand.

• Bouwjaar: ca. 1979 • Dakterras: ca. 22 m2 • Inhoud: ca. 460 m³ • Perceelopp.: • Woonopp.: ca. 175 m² ca. 217 m2 • Garage: ca. 18 m2

Op een zeer aantrekkelijke locatie staat deze ruime vijf- kamer woning. Deze woning staat op eigen grond. De woning is op tal van zaken, zoals de keuken en badkamer meegegaan met de tijd. Deze woning is altijd goed onderhouden. Twee jaar geleden is het dak van het huis, het dak en het voegwerk van de garage vernieuwd. Kortom een zorgeloos huis.

haastrecht – jaagpad 8

Vraagprijs: € 370.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

• Bouwjaar ca. 1938 • inhoud ca. 435 m³ • gebruiksopp. ca. 140 m2 • 556 m² eigen grond • Garage/werkplaats ca. 55m2 (incl .vliering).

Vraagprijs: € 395.000,- k.k.

• Bouwjaar: 1996 • Woonopp.: ca. 142 m² IS! OPEN HU • Inhoud: ca. 400 m³ K! • Perceelopp.: 334 m² IJ L E G O M

HUUR

Deze Vrijstaande jaren 30 woning heeft een zeer ruime garage/werkplaats en u heeft aan de achterzijde een fantastisch wijds uitzicht. Bovendien biedt het wonen aan de Goudseweg u eigenlijk twee werelden. Een fantastische ligging nabij het centrum van Gouda met als troef dat dit huis omringd is door het typische landschap van de Krimpenerwaard.

IS UW TUIN AL WINTERKLAAR?

Tegen inlevering van deze advertentie

Vraagprijs: € 299.000,- k.k.

Deze 2/1 kap woning is in 1996 uitgebouwd. Op de begane grond is een slaapkamer en een badkamer aanwezig zodat de woning levensloop bestendig is. Op de eerste is een ruime overloop aanwezig, 2 slaapkamer en een extra badkamer. Kortom een woning met veel ruimte, op een leuke levendige locatie in het centrum van Haatrecht

gouda – goudseweg 50

Op een van de mooiste locaties van Gouda mogen wij u een royaal perceel van 1255m² aanbieden. Op dit perceel kan 1 grote woning gebouwd worden. Ook is het mogelijk om de bestaande woning uit te bouwen. Kortom, een unieke mogelijkheid om voor een scherpe prijs op een top locatie te gaan wonen.

Leuke vrijstaande jaren '30 woning met een zeer ruime tuin. Dit is een woning om geheel om te toveren naar uw eigen woonwensen. U woont hier bovendien op loopafstand van het Haastrechtse bos en het centrum, eigenlijk is het de ideale woon combinatie!

KORTING* OP KAMERPLANTEN!

IS!

OPEN HU

Deze goed onderhouden woning is gelegen in de kleine woonkern Cabauw. In en rondom de woning is zeer handig met de bestaande ruimte omgegaan zodat hier een prettige en geborgen woonsfeer is ontstaan. Woning is voorzien van een riant dakterras en parkeergelegenheid op eigen terrein.

Royale uitgebouwde eengezinswoning met 5 slaapkamers en een riante woonkamer met het fantastische uitzicht op het Steinse Groen. De achtertuin grenst aan het water en is voorzien van diverse vlonders. Vanuit hier heeft u een schitterend uitzicht op het “Steinse Groen”.

• Bouwjaar ca. 1930 • woonopp. ca. 100 m² • inhoud ca. 285m³ • eigen grond 302 m2.

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

stolwijk – poldertocht 16

lopik – kolfbaan 4

Vraagprijs: € 239.500,- k.k.

hekendorp – oostkade 2

haastrecht – Jaagpad 10

In oude stijl opgeluisterd! Deze ruime 2/1 kap is in 1996 gebouwd. De ruimtes in de woning zijn praktisch ingedeeld waardoor u veel mogelijkheden heeft met deze woning. De ligging aan het Jaagpad is natuurlijk fantastisch en de tuin met veel privacy op het Noordwesten zorgt ervoor dat u hier ook tot laat de zon heeft.

haastrecht – provincialeweg oost 74 Vraagprijs: € 425.000,- k.k.

• Bouwjaar: ca. 1930 • Woonopp.: ca.100 m2 • Garage: ca. 40 m2 • Inhoud: ca. 450 m3 • Perceelopp.: 655 m²

Karakteristiek huis met een mooie combinatie van voldoende kamers, fantastisch uitzicht over polder en rivier met veel parkeerruimte. De woning telt maar liefst vier kamers waarvan één slaapkamer op de begane grond is. Deze woning heeft bovendien een zeer ruime garage met extra bergruimte op de vliering.

gouderak – dorpsstraat 132 Bij de bezichtiging van een huis kan het zijn dat je je meteen thuis voelt. Maar laat je niet verblinden door deze liefde op het eerste gezicht! Door alleen naar de positieve aspecten van de woning te kijken, kan het zijn dat je later voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarom een overzicht van handige tips en trucs om dit te voorkomen. Het is slim om vooraf te bedenken wat de belangrijkste eisen zijn die je aan een nieuwe woning stelt, zet deze in volgorde van belangrijkheid op papier. Omdat je met de Open Huizen Dag waarschijnlijk meerdere huizen gaat bezoeken, is het verstandig om aantekeningen te maken, zodat je later niet gegevens door elkaar haalt. Teken eventueel een simpele plattegrond. Neem ook een meetlint mee, dan hoef je niet in te schatten of die mooie hoekbank eigenlijk wel in de woonkamer past. Bovendien is het, als het is toegestaan, aan te raden foto’s te maken. Zo kun je naderhand alles nog eens goed nakijken. Iemand meenemen tijdens de bezichtigingen is altijd goed, aangezien hij/zij juist op andere dingen let, andere vragen stelt en na afloop goed kan helpen met de evaluatie.

*Geldig t/m 31 december 2013. Niet geldig op lopende acties.

Zorg dat je de woning van top tot teen bekijkt, zonder ruimtes over te slaan. Let hierbij goed op de indeling, om in te schatten of dit aan de woonwensen voldoet. Als je vochtplekken, scheuren of andere schade ontdekt, vraag dan naar de oorzaken. Zijn de plafonds brandwerend, sluiten de vloeren en plafonds goed aan op de muren en is de kruipruimte droog? Kijk goed naar de

afwerking van deuren, ramen en stopcontacten. Zitten de ramen bijvoorbeeld goed in de stopverf, verkeert het hang- en sluitwerk in goede staat en zijn er voorzieningen tegen inbrekers? Luister ook eens of er veel geluiden van buiten in het huis doordringen. Check aan de buitenkant de staat van het dak, het metselwerk, het schilderwerk en de kozijnen. Vraag tevens hoe degelijk het pand is geisoleerd om onverwacht hoge stookkosten voor te zijn. Bij een kijkje in de keuken is het raadzaam om te vragen of de ingebouwde apparatuur bij de aankoop zit inbegrepen. Let er in de badkamer op of er een aansluiting zit voor een wasmachine, of de tegels en voegen nog goed zijn en of de ventilatie voldoende is. Let op vochtplekken! Niet alleen de woning mag aan een kritische blik worden onderworpen. Ook een ritje door de wijk maken is handig. Hoe staat het bijvoorbeeld met de parkeergelegenheid en verkeersdrukte, zijn er winkels in de buurt, zijn er voorzieningen zoals artsen, apotheken en scholen en is de sfeer goed. Op www.eerste-koophuis.nl staat een handige checklist om mee te nemen naar de bezichtiging!

Achterwillenseweg 31, Gouda, T 0182 - 58 13 37, www.lifeandgarden.com

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Kijk op www.kleinmakelaardij.nl

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

Een mooie zomer ligt achter ons en de herfst doet zijn intrede… Hét moment om uw tuin winterklaar te maken! Maar wist u dat deze periode van het jaar ook uitstekend geschikt is voor het aanleggen van een nieuwe tuin? Uw tuin is het verlengstuk van uw woning die u, met het juiste onderhoud, veel extra woongenot kan verschaffen. Het hele jaar door, dus ook in de herfst en winter! AANPAKKERS IN TUINONTWERP, GROND-, WEG- EN WATERBOUW. BEL ONS VOOR EEN ORIËNTEREND GESPREK!

Bekijk diverse projecten op onze website www.amolenaar.nl

• Bouwjaar: ca. 1900 • Inhoud: ca. 450 m³ • Woonopp.: ca. 140 m² • Perceelopp.: 1.010 m²

Op een unieke locatie gelegen karakteristieke en goed onderhouden vrijstaande woning. Met een dubbele garage welke zeker geschikt is voor een praktijk- of werkruimte. Kortom een prachtig huis waar u kunt wonen en werken tegelijk.

Iedere zondag* geopend van 10.00 tot 17.00 uur! Goudkade 1 - 2802 AA Gouda

Tussenlanen 20/b | 2861 CD Bergambacht | Telefoon: (0182) 35 18 61 Fax: (0182) 35 11 64 | E-mail: info@amolenaar.nl

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

*Vanaf 6 oktober a.s.

Kijk op www.kleinmakelaardij.nl


Nieuwbouw Uitweg vanaf €180.000,- v.o.n.

NU I N VR IJ E VERKO OP

Het nieuwbouwproject Uitweg bestaat uit 13 eengezinswoningen: 5 koop- en 8 huurwoningen. De woningen zijn bijzonder gunstig gelegen in een verkeersluwe en kindvriendelijke woonwijk. Opdrachtgever: Woningbouwvereniging Lopik T (0348) 55 32 32 I www.wbv-lopik.nl

Interesse in een koopwoning? Neem contact op met: Roelse Makelaardij T (0348) 550055 I www.roelsemakelaardij.nl

Ontwikkeling en realisatie: Aannemersbedrijf J. van Daalen T (0183) 56 98 00 I www.jvandaalen.nl

Uw (ver)bouwpartner uit de Krimpenerwaard!

restauratie – nieuwbouw – renovatie – onderhoud – interieurbouw

Steinsedijk 47, 2851 LC Haastrecht T (0182) 50 93 95  M (06) 29 01 22 88 w w w. b e e k b o u w. n l

Wonen en Leven Nr.11  
Wonen en Leven Nr.11  

De huis aan huis woonkrant voor de reele levensgenieter!

Advertisement