Page 1

WONEN EN LEVEN.. Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter Uitgave 6: 20 maart 2012

Volop kansen tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 31 maart a.s.

WONEN EN LEVEN..

Dé huis-aan-huis woonkrant voor de reële levensgenieter

Profiteer van de kansen die de NVM Open Huizen Dag u biedt. Gemiddeld brengen meer dan honderdduizend mensen deze dag een bezoek aan één of meerdere deelnemende huizen. Naast advertenties in diverse regionale media kunt u alle deelnemende huizen bekijken op www.funda.nl. In deze uitgave van Wonen en Leven staan de deelnemende huizen van Roelse Makelaardij, Van Egmond Makelaardij, Meesters Makelaardij en Klein Makelaardij. Met onze objectieve en professionele ondersteuning wordt deze ongedwongen dag voor de koper en verkoper kansrijker. Met wellicht een succesvolle transactie als eindresultaat!

De NVM Open Huizen Dag vindt plaats op zaterdag 31 maart a.s. van 11.00 tot 15.00 uur.

WONEN EN LEVEN..

V.l.n.r.: Gijsbert van Egmond, Menno Klein, Jan Meesters en Stephan Roelse

Wij heten u van harte welkom!

ALTIJD DE BESTE BEGELEIDING!

De 10 meest gestelde vragen over de hetreële kopen en verkopen Dé huis-aan-huis woonkrant voor levensgenieter van een huis

Goed gevoel. NVM.

Vanaf het moment dat uw interesse ge­ wekt wordt in een woning tot het moment waarop u het contract van uw nieuwe huis tekent, loopt u tegen allerlei vragen aan. Niet zo vreemd, want een huis kopen doet u niet elke dag. Een makelaar van de NVM makelaar dat hij zijn werk doet volgens strenge doet dat wel, daarom kunnen we u op de kwaliteitseisen en zijn vak uit­oefent naar eer en meeste vragen snel een goed antwoord geweten in dienst van u als consument. Trans- geven. Hieronder beantwoorden we de 10 parant en duidelijk. Kundig en betrouwbaar. meest gestelde vragen zodat u weet waar u staat wanneer u op zoek gaat naar dat Afschaffing wettelijke eed huis van uw dromen. Sinds 1 maart 2001 is de titel makelaar niet langer wettelijk beschermd en wordt de makelaar 1. Wanneer ben ik in onderhandeling? niet meer bij de rechtbank beëdigd. Vanaf die U bent pas in onderhandeling als de verkopende tijd mag iedereen zich makelaar noemen. Deze partij reageert op uw bod door een tegenbod te vrijheid levert voor u als consument geen enkele doen. U bent echter nog niet in onderhandeling garantie op dat vakbekwaamheid en ethiek als de verkopende makelaar aangeeft dat hij uw voldoende zijn gewaarborgd. bod met de verkoper zal bespreken.

Beëdigd NVM-makelaar staat voor kennis, betrouwbaarheid en kwaliteit Hoe kunt u er als consument zeker van zijn dat uw makelaar bij de aankoop of verkoop van uw woning of bedrijfspand kennis van zaken heeft? En hoe kunt u er van op aan dat uw makelaar de kwaliteit biedt die nodig is om u met raad en daad bij te staan? Die garantie heeft u als u een NVM-makelaar in de arm neemt.

In de meeste gevallen betreft de aan- of verkoop van een woning een aangrijpende gebeurtenis. De Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) meent dat de consument bij zo’n transactie optimaal moet worden begeleid De afschaffing van de wettelijke eed is voor de door een kundige en betrouwbare makelaar. NVM, de grootste brancheorganisatie met ruim Daarom kan toekenning van het NVM-lidmaat- 4.000 aangesloten makelaars, reden geweest schap alleen als de vakbekwaamheid en ethiek om destijds een eigen beëdiging in het leven van de makelaar objectief en onomstotelijk te roepen. De NVM wil daarmee meer dan ooit zijn aangetoond. Vervolgens zien wij als NVM benadrukken dat het kiezen voor een bij de voortdurend toe op de kwaliteit van de NVM- NVM aangesloten makelaar een veilige keuze makelaar en doen we intensief aan kennisover- is: een keuze voor kwaliteit en betrouwbaardracht. Want het NVM-keurmerk staat voor heid. kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij een NVM makelaar heeft u dus de beste Met het afleggen van de eed belooft de NVM- garantie voor kwaliteit.

Colofon Oplage: 47.500 ex. Projectbegeleiding: SteinHoeve Media & Reclame/Haastrecht

2. Mag een makelaar doorgaan met bezich­ tigingen als er al over een bod onderhandeld wordt? Ja, dat mag. Een onderhandeling hoeft namelijk nog niet tot een verkoop te leiden. Bovendien kan het zijn dat de verkoper graag wil weten of er meer belangstelling is. Overigens mag ook met meer dan één gegadigde tegelijk worden onderhandeld. Een NVM-makelaar moet dit wel duidelijk melden. Vaak zal de verkopende NVM-makelaar aan belangstellenden vertellen dat een pand, zoals dat heet, ‘onder bod’ is. Als belangstellende

mag u dan wel een bod uitbrengen, maar de makelaar mag dan pas met u in onderhandeling treden als de onderhandeling met de eerste geïnteresseerde beëindigd is. De NVM-makelaar doet geen mededelingen over de hoogte van biedingen. Dit zou namelijk overbieden kunnen uitlokken. 3. Wanneer ik de vraagprijs bied, moet de verkoper de woning dan aan mij verkopen? Nee. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs moet worden gezien als een uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als u de vraagprijs biedt, kan de verkoper dus nog beslissen of hij uw bod aanvaardt of niet, of dat hij zijn makelaar een tegenbod laat doen. 4. Kan de verkoper de vraagprijs van een woning tijdens de onderhandeling ver­hogen? Ja, de verkoper kan besluiten de vraagprijs te verhogen of te verlagen. Daarnaast kunt u als potentiële koper echter ook besluiten om tijdens de onderhandelingen uw bod weer te verlagen. Zodra de verkopende partij een tegenbod doet, vervalt namelijk uw eerder gedane bod. 5. Hoe komt de koop tot stand? Als verkoper en koper het eens zijn over de belangrijkste zaken (zoals de prijs, de opleveringsdatum en de Lees verder op pagina 21.

Verspreiding: huis aan huis in Gouda (Goverwelle, Noord & Stolwijkersluis), Reeuwijk, Stolwijk, Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Vlist, Bergambacht, Ammerstol, Schoonhoven, Lekkerkerk, Benschop, Lopik, Lopikerkapel, Papekop, Jaarsveld, Polsbroek, Montfoort, Oudewater, Snelrewaard, Linschoten, Driebruggen, Waarder en Hekendorp.

Bergambacht

Oudewater

Haastrecht

Montfoort - Lopik

www.vanegmondmakelaardij.nl

www.meesters.nl

www.kleinmakelaardij.nl

www.roelsemakelaardij.nl


2 Haastrecht – Provincialeweg Oost 42A

UUR

BOG TE H

Gelegen langs de Provincialeweg tussen Haastrecht en Oudewater. Geschikt voor meerdere bedrijfsactiviteiten. Nog te huur bedrijfsgedeelte unit 2.3 van ca. 60 m² en een ruim buitenterrein van ca. 500 m2. Bedrijfshal (unit): ca. 60 m2 groot en v.v. een overheaddeur. Huurprijs: € 3.818,40 per jaar. Buitenterrein: aan de voorzijde van deze bedrijfsruimtes is een groot terrein van ca. 500 m2 aanwezig. Huurprijs: € 6.500,- per jaar.

Gouda – Koerierspad 4 Vraagprijs: € 109.000,- op basis van erfpacht • Bouwjaar: ca. 1962 • Inhoud: ca. 325 m³

• Woonopp.: ca. 110 m2 • Perceelopp.: 133 m²

OPEN HUIS, ECHTER BEZICHTIGEN OP AFSPRAAK

Deze moderne eengezinswoning met vier kamers ligt op een leuke locatie in GoudaOost. De woning is goed onderhouden en voorzien van een moderne keukeninrichting met veel opbergruimte. Bel voor meer informatie met ons kantoor.

Reeuwijk – Bunchestraat 6

De winter is voorbij! De winter is voorbij; zie de lammetjes in het editie van onze woonkrant genoeg te inspireren landschap: nieuw leven. Dus ziet de nieuwe om één van onze woningen te komen bekijken editie van “Wonen en Leven“ ook weer en wie weet te kopen! het levenslicht. Graag staan we nog even stil bij onze vorige editie. Wij hebben twee mensen gelukkig kunnen maken met een skiarrangement in SnowWorld. De gelukkige winnaars zijn de heer Boere en mevrouw Van Jeveren. Wij hopen dat ze een geweldige tijd hebben gehad in de sneeuw. Maar nu weer de lente!! Die biedt volop kansen. De zin om iets anders te willen en te doen neemt toe. Een mooie tijd dus om naar een nieuw huis te gaan kijken. Vandaar dat we deze editie gelijk laten lopen met de landelijke NVM Open Huizen Dag van 31 maart a.s.. Op deze dag is het voor u als koper mogelijk om vrijblijvend vele Menno Klein (l) en de heer Boere, één van de verschillende woningen te bekijken. Een ideale SnowWorldwinnaars. mogelijkheid om u te oriënteren en wellicht zelfs te kopen. Het is voor u als koper nog extra Hoogstraat 94 voordelig om een woning voor 1 juli te kopen en te hebben afgenomen. De kans bestaat dat 2851 BH Haastrecht de overdrachtsbelasting weer terug naar het Tel.: 0182 - 50 3091 oude niveau gaat van 6% i.p.v. de huidige 2%. Wij hopen u in ieder geval met deze nieuwe www.kleinmakelaardij.nl

Haastrecht – Zwarteweg 9

Vraagprijs: € 135.000,- k.k.

• • • •

Bouwjaar: ca. 1962 Inhoud: ca. 180 m³ Woonopp.: ca. 70 m² VVE bijdrage: € 268,- per maand

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.

• Woonopp.: ca. 65 m2 • Inhoud: ca. 230 m3 • Perceelopp.: ca. 138 m²

Hoekappartement met extra raam in de zijgevel zodat bij deze woning veel licht binnen komt. Het appartementencomplex heeft een gemeenschappelijke tuin met mogelijkheid voor een ligplaats voor een boot en vaarverbinding naar de Reeuwijkse Plassen.

Gouda – Raam 21

Aan een van de mooiste straten van Haastrecht staat deze karakteristieke woning. Deze voormalige huurwoning wordt casco opgeleverd. De ca. 14 meter diepe achtertuin is voorzien van een berging, een kas en een achterom.

Gouda – Bloklandpolderstraat 2

Vraagprijs: € 179.000,- k.k. IN PRIJS

D!

VERLAAG

• • • •

Bouwjaar: ca. 2000 Gebruiksopp.: ca. 85 m2 Inhoud: ca. 280 m³ Bijdrage VVE € 140,50 p/m

Vraagprijs: € 192.500,- k.k.

IS!

OPEN HU

Vraagprijs: € 198.000,- k.k.

IS! OPEN HU

• Woonopp.: ca. 100 m2 • Perceelopp.: 140m2

Leuke hoekwoning. Ideaal als u op zoek bent naar een woning met veel ruimte op de begane grond. Hier bevinden zich dan ook nog een slaapkamer en een badkamer. De leuke ruimte beneden is vooral te danken aan de zeer ruime “woon-eetkamer-keuken”. Ook de tuin die naast en achter de woning ligt is ruim te noemen. Hierin is een zeer praktische berging aanwezig. Boven zijn nog twee slaapkamers.

Fantastische 4-kamer maisonnettewoning met veel ruimte en een royaal dakterras. Dankzij de splitlevel tref je hier geen alledaagse indeling aan. Hierdoor ontstaan er veel mogelijkheden om eigen aparte zit- of werkruimtes te creëren. De woning is gelegen op loopafstand van het centrum van Gouda.

Gouda – Zaagmolenkade 10

• Bouwjaar: ca. 1991 • Inhoud: ca. 285 m³

Haastrecht – Willem Alexanderlaan 15 • • • •

Bouwjaar: ca. 1989 Inhoud: ca. 285 m³ Woonopp.: ca. 100 m² Perceelopp.: 125 m²

Vraagprijs: € 210.000,- k.k.

IS! OPEN HU

Deze woning ligt in een vriendelijke en rustige straat. Ruime keuken en tuingerichte woonkamer. Op de 1ste verdieping is een grote ouderslaapkamer gemaakt. Deze is gemakkelijk weer om te toveren naar twee ruime slaapkamers. Ook is er nog een slaapkamer op de 2de verdieping v.v. een dakkapel. Kortom een huis met veel ruimte.

Haastrecht – Madelief 14

Vraagprijs: € 190.000,- k.k.

Vraagprijs: € 239.000,- k.k.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Bouwjaar: ca. 1965 Woonopp.: ca. 85 m² Inhoud: ca. 260 m³ Perceelopp.: 114 m²

Aan een mooie brede laan met in het midden een fraaie waterpartij staat deze tussenwoning. De woning heeft een zeer grote achtertuin en ligt in de populaire wijk “de Hofkamp”. Deze wijk is gerenoveerd tot een plezierige en ruim opgezette woonwijk. In de nabijheid van de woning is een fraaie kinderspeelplaats gekomen en er is volop parkeergelegenheid.

Vlist – Willem-Alexanderstraat 17

Wonen in een landelijke omgeving? Kom eens kijken in deze leuke hoekwoning met aangebouwde keuken en berging. Met voor-, zij- en achtertuin. Ex huurwoning.

• • • •

• • • •

Bouwjaar: ca. 1983 Gebruiksopp.: ca. 105 m2 Inhoud: 305 m3 Perceelopp.: 150 m²

Deze fraaie eengezinswoning is gelegen nabij het Haastrechtse bos in een zeer kindvriendelijke buurt. De begane grond is uitgebouwd waardoor u hier een zeer ruime woonkamer heeft. Boven fraaie dakkapel over de gehele breedte van het huis. Diepe en prachtig aangelegde achtertuin op het zuid-westen.

Kijk op www.kleinmakelaardij.nl


Haastrecht – Hoogstraat 49

Gouda – Colijnstraat 33

Vraagprijs: € 242.500,- k.k.

• Bouwjaar: ca. 1930 • Inhoud: ca. 280 m³ • Perceelopp.: 120 m²

! PEN HUIS

O

Vraagprijs: € 245.000,- k.k.

! PEN HUIS

O

Zodra u het huis binnenkomt merkt u direct dat deze meer te bieden heeft dan u in het begin had gedacht. Op de begane grond is dankzij een ruime uitbouw – het hart van het huis – een heuse woonkeuken ontstaan. Door de lichtkoepel en de openslaande deuren naar de tuin is het een huis waar veel licht binnen komt. Zowel de grote zitkamer en de overige ruimtes zullen u aangenaam verassen.

Gouda – Gravin Jacobastraat 20 Vraagprijs: € 269.500,- k.k. !

IN

RLAAGD PRIJS VE

IS!

OPEN HU

Gouda – Oranje Nassaulaan 1 • • • •

Bouwjaar: ca. 1936 Inhoud: ca. 345 m³ Gebruiksopp.: ca. 117 m2 Perceelopp.: 142 m²

Haastrecht – Amaliahof 33

EN HUIS!

OP

Bouwjaar: ca. 1953 Inhoud: ca. 320 m³ Gebruiksopp.: ca. 110 m2 Inpandige garage/berging: ca. 10 m2 Perceelopp.: 210 m²

In dit huis is verrassend veel ruimte. Voorzien van onderhoudsarme kunststofkozijnen. Parkeren op eigen terrein met de mogelijkheid om een inpandige garage/praktijk/werkruimte te maken. Brede achtertuin en aan de voorkant vrij uitzicht.

Vraagprijs: € 278.500,- k.k.

IS! OPEN HU

Op goede stand en zeer centrale locatie in sfeervolle jaren ’30 woonwijk gelegen goed onderhouden, uitgebouwde (begane grond en 1e verdieping) eengezinswoning v.v. woonkeuken, ruime badkamer, fraai aangelegde voor- en achtertuin met onderheid terras, berging en achterom.

Vraagprijs: € 279.000,- k.k.

• • • • •

• • • • •

Bouwjaar: ca. 1959 Inhoud: ca. 365m³ Gebruiksopp.: ca. 130 m2 Perceelopp.: 263 m² Garage en berging: ca. 24 m2

Ruime hoekwoning met vijf (slaap)kamers, een eigen parkeerplaats en een garage. Ligt voor “Goudse begrippen” zeer uniek. Zowel aan de voorzijde als aan de zijkant is er een groenstrook met een fraaie waterpartij en mooie bomen. De winkels liggen op loopafstand en ook de uitvalswegen zijn snel te bereiken.

Lopik – Kolfbaan 4 • Bouwjaar: ca. 2006 • Gebruiksopp.: ca. 100 m2 • Inhoud: 260 m3

Vraagprijs: € 279.000,- k.k.

Modern recent gebouwd complex gelegen nabij het rustieke centrum van Haastrecht. Goed afgewerkte drie-kamer woning op de 4de woonlaag. Het gehele appartement is met zorg en stijl afgewerkt. Door zijn ligging op de bovenste etage heeft u een groots uitzicht. Zonnig balkon.

• • • •

Bouwjaar: ca. 1998 Gebruiksopp.: ca. 110 m2 Inhoud: ca. 350 m³ Perceelopp.: 221 m²

Deze goed onderhouden woning is gelegen in de kleine woonkern Cabauw. In en rondom de woning is zeer handig met de bestaande ruimte omgegaan zodat hier een prettige en geborgen woonsfeer is ontstaan. Woning is voorzien van een riant dakterras en parkeergelegenheid op eigen terrein.

De Egel Mode w w w. ege l m o d e . n l

pen naar bank is el.

k kan heel eenvoudig met de

dige betalingsverkeer wordt

w rekening bij de Rabobank.

el erg makkelijk!

ww.rabobank.nl/overstappen.

Overstappen zonder moeite. Dat is het idee. Rabobank. Een bank met ideeën.

Overstappen naar de Rabobank is kinderspel.

THE BARN

5 k.nl/overstappen

VENDUCCI

Overstappen naar de Rabobank kan heel eenvoudig met de

Overstappen zonder moeite. Dat is wordt het idee. Overstapservice. Zelfs uw huidige betalingsverkeer automatisch omgezet naar uw rekening bij de Rabobank. Dat maakt overstappen Overstappen zonder moeite. Dat is het idee. Rabobank. Een bank met ideeën. wel heel erg makkelijk!

Rabobank. Een bank met ideeën. Kijk voor meer informatie op www.rabobank.nl/overstappen.

www.rabobank.nl/overstappen

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Winkelcentrum Goverwelle 2807 HA Gouda T: 0182 585244 E: info@egelmode.nl

Prins Hendrikstraat 3 2411 CR Bodegraven T: 0172 610112 E: info@egelmode.nl

Kijk op www.kleinmakelaardij.nl


4 Gouda – Breevaarthoek 41 Vraagprijs: € 298.000,- k.k. EN HUIS INRUIL EIG BAAR K BESPREE

Hekendorp – Oostkade 2 • Bouwjaar: ca. 2001 • Inhoud: ca. 410 m³ • Woonopp.: ca. 153 m²

Vraagprijs: € 325.000,- k.k.

• • • • •

! PEN HUIS

O

Onder architectuur ontworpen complex. De woning die wij u mogen aanbieden is een 3-kamer hoekappartement op de tweede etage met een inpandige garage. Naast de gebruikelijke voorzieningen treft u hier ook een gezamenlijke vier-seizoenentuin en een botenhelling aan.

Gouda – Helena Rietbergstraat 9 Vraagprijs: € 335.000,- k.k.

• • • •

Bouwjaar: 1920-1935 Gebruiksopp.: ca. 120 m2 Inhoud: ca. 360 m³ Oppervlak garage: ca. 22 m2 Perceelopp.: 230 m2

Karakteristiek huis en een unieke ligging met de mogelijkheid om uw boot voor de deur aan te leggen. Leuke jaren ’30 woning met veel ruimte in en rond de woning. Met maar liefst vier slaapkamers. Naast de woning een vrijstaande garage met zadeldak waardoor er ook nog veel opbergruimte is.

Rotterdam – Arent van ’s-Gravesandestraat 9 Bouwjaar: ca. 1964 Inhoud: ca. 340 m³ Woonopp.: ca. 125 m² Perceelopp.: 299 m²

Vraagprijs: € 345.000,- k.k.

• • • •

IS!

OPEN HU

Bouwjaar: ca. 1979 • Dakterras: ca. 22 m2 Inhoud: ca. 460 m³ • Perceelopp.: Woonopp.: ca. 175 m² ca. 217 m2 Garage: ca. 18 m2

Op een zeer aantrekkelijke locatie staat deze ruime 5-kamer woning. Deze woning staat op eigen grond. De woning is op tal van zaken, zoals de keuken en badkamer meegegaan met de tijd. Deze woning is altijd goed onderhouden. Twee jaar geleden zijn het dak van het huis en het dak en het voegwerk van de garage vernieuwd. Kortom een zorgeloos huis.

Half vrijstaand herenhuis met 6 kamers gelegen aan een riant plantsoen en in een zeer kindvriendelijke buurt. Naast de woning ligt een oprit met een vrijstaande garage. De achtertuin is fraai aangelegd en grenst aan het water.

Haastrecht – Provincialeweg Oost 34

Haastrecht – Provincialeweg Oost 74

Vraagprijs: € 425.000,- k.k.

Vraagprijs: € 465.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

• • • • •

Bouwjaar: ca. 2002 Woonopp.: ca. 90 m2 Inpandige berging: ca. 18 m2 Inhoud: ca. 350 m3 Perceelopp.: 890 m²

• • • • •

EN HUIS!

OP

Deze woning is goed onderhouden en zeer geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een woning waarbij een slaapkamer en badkamer op de begane grond een wens zijn. De tuin ligt rondom de woning en is v.v. een vijver, diverse terrassen, plantenborders en een aparte houten berging.

Karakteristiek huis met een mooie combinatie van voldoende kamers, fantastisch uitzicht over polder en rivier met veel parkeerruimte. De woning telt maar liefst vier kamers waarvan één slaapkamer op de begane grond is. Deze woning heeft bovendien een zeer ruime garage met extra bergruimte op de vliering.

Haastrecht – Provincialeweg West 52

Stolwijk – Goudseweg 73

Vraagprijs: € 548.000,- k.k.

Vraagprijs: € 569.000,- k.k.

• • • •

Bouwjaar: ca. 1900 Inhoud: ca. 560 m³ Woonopp.: ca. 220 m² Perceelopp.: 796 m²

! PEN HUIS

O

IN PRIJS

D!

VERLAAG

Deze goed afgewerkte woning met maar liefst 6 (slaap)kamers ligt aan de Hollandse IJssel en is uniek te noemen. Zo kijkt u vanuit uw woonkamer en keuken prachtig uit over de rivier en heeft u uw eigen ligplaats voor een boot. De woning is, dankzij haar indeling, zeer geschikt voor mensen die een praktijk en/of kantoor aan huis willen hebben.

Reeuwijk – Waterdekmos 21 Vraagprijs: € 580.000,- k.k.

IS! OPEN HU

Bouwjaar: ca. 1906-1930 Inhoud: ca. 400 m³ Woonopp.: ca. 135 m² Perceelopp.: 865 m²

Gouderak – Dorpsstraat 132 • Bouwjaar: ca. 1989 • Inhoud: ca. 580 m³ • Woonopp.: ca. 200 m² • Perceelopp.: 273 m2

Vraagprijs: € 595.000,- k.k. !

IN

RLAAGD PRIJS VE

Haastrecht – Grote Haven 30

Vraagprijs: € 640.000,- k.k.

Vraagprijs: € 690.000,- k.k.

• • • •

Bouwjaar: 1962 Woonopp.: ca. 265 m2 Inhoud: ca. 720 m3 Perceelopp.: 1.858 m²

Op een fantastische locatie aan de Hollandse IJssel staat deze vrijstaande woning. De woning heeft vijf slaapkamers, een vrijstaande garage met aangebouwde carport en een riante tuin. Magnifiek uitzicht vanuit de woonkamer. Een bezoek hier is zeer zeker de moeite waard. Gelet op de bouw/indeling is de woning ook zeker geschikt voor eventuele dubbele bewoning.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

• • • •

Bouwjaar: ca. 1900 Inhoud: ca. 450 m³ Woonopp.: ca. 140 m² Perceelopp.: 1.010 m²

Op een unieke locatie gelegen karakteristieke en goed onderhouden vrijstaande woning. Met een dubbele garage welke zeker geschikt is voor een praktijk- of werkruimte. Kortom een prachtig huis waar u kunt wonen en werken tegelijk.

Haastrecht – Provincialeweg West 30B

OP

• • • •

Vrijstaand herenhuis met een riante loods/ garage. Grote veranda aan de achterzijde van de woning en veel leuke details in en aan het huis. Dit is een perfect huis voor degene die ruimte, vrijheid en een karaktervol huis zoekt. Hier is het heel goed mogelijk om wonen en werken te combineren zodat u nooit meer in de file hoeft te staan.

Deze prachtige 2-onder-1-kap woning is in 2003 zodanig vergroot dat u hier maar liefst vijf ruime slaapkamers en een praktische werkkamer heeft. Ook de begane grond is zeer praktisch ingedeeld met een aparte tv-hoek, zitkamer en woonkeuken. De achtertuin is op het zuiden gericht met aanlegsteiger en vrijstaande houten berging. De fraai aangelegde voortuin is ruim en biedt plek voor het parkeren van 2 auto’s.

EN HUIS!

Bouwjaar: ca. 1930 Woonopp.: ca. 100 m2 Garage: ca. 40 m2 Inhoud: ca. 450 m3 Perceelopp.: 655 m²

EN HUIS!

OP

• • • •

Bouwjaar: ca. 1965 Gebruiksopp.: ca. 165 m2 Inhoud: ca. 500 m3 Perceelopp.: 1.298 m²

Luxe bungalow gelegen op een prachtige locatie aan het water met vrij zicht! Centrale ligging in de dorpskern van Haastrecht. De woning dateert uit 1965 en is in 2001 geheel gerenoveerd. Rondom een prachtige tuin.

Kijk op www.kleinmakelaardij.nl


De mensen willen duidelijkheid...!!

Pastoorsakker 25 T IN VERKOCH2012 R B JAN/FE

Tappersheul 9

HT VERKOC

HT

VERKOC

Op het moment dat dit artikel wordt geschreven, gaan onze belangrijkste politieke kopstukken uit de coalitie het Catshuis in. Met de bedoeling een plan te maken waarin de nodige miljarden bezuinigd moeten gaan worden. Maar op het moment dat u dit leest, hoop ik van harte dat de uitkomst inmiddels bekend is, want de mensen willen duidelijkheid! De belangrijkste reden van de huidige problematiek in de woningmarkt is te wijten aan de onzekerheid die wordt gecreëerd. Want aan de belangrijkste peilers van ons leven wordt gemorreld zoals je baan, je pensioen en ons zorgstelsel. Daarnaast wordt er volop gedreigd met veranderingen in de hypotheekrenteaftrek, dalende uitkeringen, hogere werkloosheid en een arsenaal aan bezuinigingsmaatregelen. Door deze aanhoudende onzekerheid durft niemand meer een woning te kopen en zeker niet zonder eerst zijn eigen woning verkocht te hebben. Heel begrijpelijk, maar wel heel vervelend want zodoende blijft wel de gehele woningmarkt op slot. Kom met duidelijkheid en dan weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Want dreigen doet meer zeer dan het daadwerkelijk uitvoeren. Als we uiteindelijk weten waar we aan toe zijn, dan komt langzaam het vertrouwen weer terug. En dan kunnen we weer plannen

maken en vervolgens weer gaan uitgeven en investeren. Er wel van uitgaande dat er niet Dijkgraaflaan 158 te hard wordt bezuinigd, want dan is er niets meer om uit te geven.

Hennepakker 55

HT VERKOC

HT

VERKOC

Duidelijkheid betekent voor de woningmarkt dat men weer durft te kopen, ook als de huidige woning nog niet is verkocht. Kortom, met duidelijkheid zal de woningmarkt langzaam maar zeker weer gaan aantrekken. De Open Huizen Dag komt dan misschien precies op het juiste moment. U bent echt Kabelslag 27 geïnteresseerd in een andere woning? Kom dan op 31 maart bij de deelnemende woning­en kijken, de koffie staat klaar... Wilt u een woning bezichtigen die niet mee doet? U kunt deze woning op deze dag ook op de bekende manier bezichtigen, bel ons voor een afspraak.

Kokos 8

T O.V. VERKOCH

Gebeurt er dan nog wel iets? Natuurlijk wel! Gelukkig zijn er nog starters, denken wij als makelaar mee met potentiële kopers/ verkopers o.a. door “treintjes” te maken en Marktstraat 21 eventueel de woning tijdelijk te verhuren. En daarnaast durven sommigen nog wel degelijk hun nek uit te steken. Zodoende zijn er toch nog de nodige woningen in 2012 verkocht. (Zie de woningen hiernaast.)

HT

VERKOC

Rodezand 22

HT VERKOC

HT

VERKOC

Donkere Gaard 25 3420 DA Oudewater T 0348 - 56 56 56

Team Meesters Makelaardij

Oudewater – Molenstraat 17

Haastrecht – Pinksterbloem 7

Vraagprijs: € 195.000,- k.k.

! PEN HUIS

O

• Bouwjaar 1994 • Gebruiksoppervlakte 66 m² (incl. terras) • Servicekosten € 46,- per maand

Vraagprijs: € 215.000,- k.k.

IS! OPEN HU

Op loopafstand van de binnenstad en op de 2e verdieping gelegen, een uitstekend onderhouden 2-KAMERAPPARTEMENT met een zonnig dakterras met panoramisch uitzicht en een ruime berging op de begane grond. Woonkamer met laminaatvloer, moderne open keuken, ruime slaapkamer. Parkeergelegenheid en busstation nabij het appartement.

OUDEWATER – HENNEPAKKER 29 Vraagprijs: € 217.000,- k.k.

IS! OPEN HU

IN PRIJS

D!

VERLAAG

OUDEWATER – Hendrik van Viandenstraat 1 • • • •

Bouwjaar 1988 Perceeloppervlakte 112 m² Gebruiksoppervlakte 63 m² Inhoud woning 193 m³

Vraagprijs: € 219.000,- k.k.

IS! OPEN HU

IN PRIJS

D!

VERLAAG

OUDEWATER – Oost IJsselkade 21

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

Vraagprijs: € 235.000,- k.k.

AGD! S VERLA

IN PRIJ

• • • •

Bouwjaar 1967 Perceeloppervlakte 120 m² Gebruiksoppervlakte 98 m² Inhoud woning 305 m³

Tegen het centrum gelegen, een uiterst nette EENGEZINSWONING met een geheel bestrate achtertuin, ruime stenen berging en achterom. Een hele leuke woning met parkeren voor de deur.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

• • • •

Bouwjaar 1958 Perceeloppervlakte 203 m² Gebruiksoppervlakte 100 m² Inhoud woning 334 m³

Op een “geweldig plekkie” met prachtig vrij uitzicht en gelegen aan de rand van de stad, een uitgebouwde HOEKWONING met een aangebouwde stenen berging en een heerlijke zonnige diepe achtertuin met achterom.

OUDEWATER – Hendrik van Viandenstraat 10

OP

Bouwjaar 1981 Perceeloppervlakte 126 m² Inhoud woning 323 m³ Gebruiksoppervlakte 101 m²

Gelegen in een gezellige en kindvriendelijke woonwijk, een uitstekend onderhouden eengezinswoning met stenen berging en een lekkere zonnige tuin. Het centrum en voorzieningen zoals winkels en scholen liggen in de directe omgeving.

Een plaatje van een (STARTERS)WONING met een 11 meter diepe en fraai aangelegde tuin op het Zuidwesten met een stenen berging en achterom. In 2003 is de woning rigoureus verbouwd. De woning is gelegen in de populaire en kindvriendelijke wijk Noort Syde.

EN HUIS!

• • • •

EN HUIS!

OP

NIEUW!

• • • •

Bouwjaar 1985 Perceeloppervlakte 82 m² Gebruiksoppervlakte 116 m² Inhoud woning 332 m³

Gelegen op een schitterende locatie langs de Hollandse IJssel en op loopafstand van de binnenstad, een ruime EENGEZINSWONING met achtertuin en een stenen berging met achterom.

Kijk op www.meesters.nl


6

V.O.N.: 2% overdrachtsbelasting en notariskosten voor rekening van verkoper!

OUDEWATER – Strengen 110

OUDEWATER – R.S. van Rooijenstraat 3

Vraagprijs: € 235.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

IN PRIJS

• Bouwjaar 1994 • Gebruiksoppervlakte (excl. terras) 85 m² • Zonnig terras van 18 m²

Vraagprijs: € 235.000,- k.k.

• • • •

NIEUW!

D!

VERLAAG

Gelegen aan een autoluwe straat en toch parkeren voor de deur; een geheel verbouwde ruime TUSSENWONING met fraaie AANBOUW/SERRE en een diepe en geheel bestrate achtertuin met dubbele berging en achterom. De woning is gelegen dichtbij alle voorzieningen en het centrum. Gewoon een lekkere (starters)woning, kom kijken...

Schitterend gelegen nabij singel en fiets-/ wandelpad, een uitstekend onderhouden en ruim 4-KAMERAPPARTEMENT met een heerlijk ZONNIG DAKTERRAS. Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping en is zo bijzonder door de extra (werk)kamer. De berging ligt in het souterrain.

Oudewater – Papenhoeflaan 35 Vraagprijs: € 239.000,- k.k.

Bouwjaar 1963 Perceeloppervlakte 138 m² Gebruiksoppervlakte 103 m² Inhoud woning 328 m³

Oudewater – Wijngaardstraat 27b • • • •

Bouwjaar 1973 Perceeloppervlakte 171 m² Gebruiksoppervlakte 124 m² Inhoud woning 356 m³

Vraagprijs: € 240.000,- k.k. !

LAAGD RIJS VER

IN P

Gelegen in een geliefde en ruim opgezette woonwijk en dichtbij voorzieningen zoals supermarkt en scholen, een RUIME EENGEZINSWONING met een vrijstaande stenen berging en een fraai aangelegde zonnige (Z) achtertuin met achterom. Sinds 2004 is er veel vernieuwd en in 2007 geheel voorzien van kunststof kozijnen.

• Bouwjaar 2005 • Gebruiksoppervlakte 80 m²

Gelegen in hartje Oudewater, een zeer ruim 2-KAMERAPPARTEMENT op de begane grond met patiotuin, separate berging en een eigen vaste parkeerplaats. Royale woonkamer (50 m2) met eiken vloerdelen en schuifpui naar terras, L-vormige half open keuken, ruime slaapkamer met openslaande deuren naar patio, luxe badkamer. Tevens nog patio, terras en berging.

Hekendorp – Kolonel Stamfordstraat 1

OUDEWATER – Prinses Margrietstraat 2

Vraagprijs: € 244.000,- k.k.

Vraagprijs: € 249.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

IN PRIJS

D! VERLAAG

• • • •

Bouwjaar 1996 Perceeloppervlakte 120 m² Gebruiksoppervlakte 113 m² Inhoud woning 329 m³

NIEUW!

Een uitstekend onderhouden moderne HOEKWONING MET VRIJSTAANDE STENEN GARAGE, tuin met achterom en gelegen in een (kind)vriendelijke woonwijk. In 2008 is de CV-ketel vervangen en in 2009 is de badkamer, elektra en de gehele zolderverdieping vernieuwd en zijn er twee grote kunststof dakkapellen geplaatst.

• • • •

Bouwjaar 1969 Perceeloppervlakte 181 m² Gebruiksoppervlakte 113 m² Inhoud woning 344 m³

Op een fraai plekje en dichtbij het centrum gelegen, een HOEKWONING met prachtig vrij uitzicht aan de voorzijde. De tuin is gelegen op het zuiden en heeft tevens een ruime stenen berging met achterom. Eventuele mogelijkheden voor uitbouw aan de zijkant. Er zijn maar liefst 5 slaapkamers.

Stijlvol wonen bij Voorbrood Meubelen!

Meubelserie “Karat” Topklasse meubelen in diverse afmetingen, kleuren e.d. leverbaar. Kijk voor meer informatie op: WWW.KARAT.NU

Profiteer van ons “alles onder één dak” principe! Bij ons vindt u een eigen stoffeerderij, meubelmakerij, Deco Shop en deskundige woonadviseurs. Kom langs in onze showroom van 6000 m2. En u weet: altijd 10 - 30% korting op onze gehele collectie! Dorpsstraat 119 2761 AN Zevenhuizen Tel.: (0180) - 63 11 11 Fax: (0180) - 63 30 24 E-mail: info@voorbrood.nl

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Vrijdag tot 21.00 uur. Zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Zondag gesloten. www.voorbrood.nl

Kijk op www.meesters.nl


OUDEWATER – Hekelen 33

OUDEWATER – G.R. van Kinschotstraat 28

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.

• • • •

EN HUIS!

OP

Bouwjaar 1991 Perceeloppervlakte 105 m² Gebruiksoppervlakte 114 m² Inhoud woning 331 m³

Vraagprijs: € 255.000,- k.k.

NIEUW!

Vraagprijs: € 265.000,- k.k. !

LAAGD RIJS VER

IN P

Bouwjaar 1961 Perceeloppervlakte 169 m² Gebruiksoppervlakte 103 m² Inhoud woning 309 m³

Rustig en gunstig gelegen, een keurige en uitstekend onderhouden HOEKWONING met serre/uitbouw. Tevens een inpandig te bereiken GARAGE en een separate aangebouwde berging alsmede een heerlijke zonnige ‘binnen’ tuin.

Gelegen in de gewilde en kindvriendelijke wijk Noort Syde, een uitstekend onderhouden en 3 meter uitgebouwde EENGEZINSWONING met een geheel bestrate achtertuin met een stenen berging en achterom.

OUDEWATER – Papenhoeflaan 68

• • • •

OUDEWATER – Rodezand 18 • • • •

Bouwjaar 1980 Perceeloppervlakte 144 m² Gebruiksoppervlakte 120 m² Inhoud woning 372 m³

Vraagprijs: € 267.500,- k.k.

Bouwjaar ca. 1800 Perceeloppervlakte 127 m² Gebruiksoppervlakte 72 m² Inhoud woning 237 m³

Knusse woning met eigen GARAGE!! Gelegen in het centrum van Oudewater, een knusse en sfeervolle STADSWONING met een vrijstaande stenen GARAGE en een ca. 10 meter diepe zonnige achtertuin met achterom.

Gelegen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk, een compleet verbouwde en uiterst comfortabele EENGEZINSWONING met stenen berging en een grotendeels bestrate zonnige(ZW) achtertuin met achterom.

OUDEWATER – Rodezand 31

• • • •

OUDEWATER – Broeckerstraat 10

Vraagprijs: € 269.000,- k.k.

• • • •

Bouwjaar 1875 Perceeloppervlakte 85 m² Gebruiksoppervlakte 146 m² Inhoud woning 457 m³

Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

• • • •

Bouwjaar ca. 1900 Perceeloppervlakte 135 m² Gebruiksoppervlakte 109 m² Inhoud woning 345 m³

Gelegen in de historische binnenstad, een SFEERVOLLE STADSWONING met in de aanbouw een vernieuwde woonkeuken, 3 ruime slaapkamers en een heerlijke en fraai aangelegde achtertuin met stenen berging en veel groen. Vrij parkeren voor de deur.

Een verrassend ruime KARAKTERISTIEKE STADSWONING met maar liefst 5 slaapkamers, gelegen tegen het centrum van Oudewater met aan de achterzijde een kleine stadstuin/patio met achterom en dakterras.

OUDEWATER – Burg. Zielhuisstraat 4 Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

NIEUW!

• • • •

Bouwjaar 1969 Perceeloppervlakte 274 m² Gebruiksoppervlakte 104 m² Inhoud woning 334 m³

Gelegen in de populaire wijk Hoenkoop en dichtbij “Pinkeltje”, een 2-onder-1-kap woning met een grote stenen garage (3,5 x 6,5 m), grote oprit en een 12 meter diepe achtertuin met achterom. Een “buitenkans”, ideaal voor iemand met ‘twee rechterhanden’...

OUDEWATER – Dijkgraaflaan 166 Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

IS! OPEN HU

• • • •

Bouwjaar 1975 Perceeloppervlakte 150 m² Gebruiksoppervlakte 142 m² Inhoud woning 376 m³

Een keurig onderhouden ROYALE EENGEZINSWONING met stenen berging, vooren achtertuin met achterom en gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “Klein Hekendorp”. In 2006 is de woning o.a. geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing en dit jaar is de CV ketel nog vernieuwd.

Specialisten in optimale veiligheid Met een gevoel van veiligheid leven in uw huiselijke omgeving samen met degenen die u dierbaar zijn. Spee Inbraakbeveiliging biedt u oplossingen om veilig en ongestoord te leven. - Beveiligingsadvies - Hoogwaardig hang- en sluitwerk, sloten en sluitsystemen Spee Inbraakbeveiliging B.V. Marconistraat 68x, 2809 PE Gouda Postbus 262, 2800 AG Gouda www.speeinbraakbeveiliging.nl

- Kluizen - Toegangscontrolesystemen - 24 uur service T F M E

0182-547052 0182-547053 06-51426559 info@speeinbraakbeveiliging.nl

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Oudewater – Marktstraat 23 Vraagprijs: € 299.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

• • • •

Bouwjaar ca. 1900 Perceeloppervlakte 123 m² Gebruiksoppervlakte 118 m² Inhoud woning 386 m³

Een ruim en stijlvol gerenoveerde, KARAKTERISTIEKE STADSWONING met een heerlijke zonnige tuin en ruime berging aan de voorzijde, gelegen in de historische binnenstad en vlakbij de terrassen en de winkels.

Kijk op www.meesters.nl


8

V.O.N.: 2% overdrachtsbelasting en notariskosten voor rekening van verkoper!

Oudewater – PapenhoefLAAN 51 Vraagprijs: € 299.000,- k.k.

NIEUW!

OUDEWATER – Zuiderwal 11 • • • •

Bouwjaar 1976 Perceeloppervlakte 207 m² Gebruiksoppervlakte 141 m² Inhoud woning 395 m³

Vraagprijs: € 300.000,- k.k. AGD! S VERLA

IN PRIJ

Ideaal gelegen in een kindvriendelijke omgeving, dus in de nabijheid van alle voorzieningen zoals supermarkt en scholen, een KEURIGE en RUIME HOEKWONING met GARAGE en een fraai aangelegde zonnige (Z) achtertuin met achterom.

OUDEWATER – Wijdstraat 27

Vraagprijs: € 312.500,- k.k.

Vraagprijs: € 319.000,- k.k.

O

• • • •

Bouwjaar ca. 1900 Perceeloppervlakte 91 m² Gebruiksoppervlakte 105 m² Inhoud woning 330 m³

Gelegen in het historische centrum, een STIJLVOL GERENOVEERDE STADSWONING met dakterras en gezellige stadstuin met stenen berging en achterom. Sfeervolle woonkamer met nieuwe eiken vloerdelen, origineel balkenplafond, schouw met antiek tegeltableau en nieuwe gashaard. Woonkeuken en bijkeuken. Drie slaap-/werkkamers, luxe badkamer. Parkeergelegenheid achter de woning.

Oudewater – Joostenplein 20 Vraagprijs: € 320.000,- v.o.n.

• • •

Bouwjaar 1998 Gebruiksoppervlakte 88 m² (excl. balkon 10 m²) Servicekosten € 121,62 per maand

Vraagprijs: € 342.500,- k.k.

IN PRIJS

D! VERLAAG

Bouwjaar omstreeks 19e eeuw Inhoud woning 565 m³ Woonoppervlakte 175 m² Dakterras 100 m²

Gelegen midden in het centrum van Oudewater met prachtig uitzicht over de Haven en de Markt, een royaal en MONUMENTAAL APPARTEMENT gelegen op de 1e, 2e en 3e verdieping met een riant zonneterras (100 m²), alsmede een eigen vaste parkeerplaats en berging op de begane grond.

Bouwjaar 1981 Gebruiksoppervlakte 189 m² Zonnig DAKTERRAS ca. 125 m² Inpandig te bereiken GARAGE 25 m²

Vraagprijs: € 349.000,- k.k.

Waar vind je in Oudewater een APPARTEMENT van bijna 190 m² met een groot dakterras van 125 m² en ook nog eens met een GARAGE? Die is er niet, behalve op deze fraaie locatie aan de rand van het centrum van Oudewater. Gelegen op de 1e verdieping en met een inpandig te bereiken garage op de begane grond. Totaal 5 kamers en alles heerlijk gelijkvloers...

IS!

• • • •

Oudewater – Wijdstraat 26 • • • •

OPEN HU

Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1950 Perceeloppervlakte 65 m² Gebruiksoppervlakte 128 m² Inhoud woning 393 m³

OUDEWATER – Wijngaardstraat 31

OUDEWATER – Goudsestraatweg 6

OUDEWATER – PAPENHOEFLAAN 92

• • • •

In 2004 compleet verbouwd en gelegen midden in het gezellige centrum van Oudewater, een STIJLVOL WOON/ WINKELPAND MET DAKTERRAS en op de begane grond een ideale mogelijkheid voor winkel, atelier of praktijk aan huis.

Een zeer aantrekkelijk en centraal gelegen luxe 3-kamerappartement met zonnig balkon, gelegen op de 3e verdieping en met een berging op de begane grond. Het appartementencomplex beschikt over meerdere liften en ligt dichtbij alle voorzieningen. Vanaf het balkon een weids uitzicht over Oudewater e.o..

Vraagprijs: € 348.000,- k.k.

Bouwjaar 1997 Perceeloppervlakte 137 m² Gebruiksoppervlakte 125 m² Inhoud woning 375 m³

Gelegen op loopafstand van het centrum van Oudewater, een VERRASSEND RUIME en uiterst nette HOEKWONING met een geheel bestrate en zonnige achtertuin met een fietsenberging en een achterom die direct uitkomt bij de achtergelegen parkeerplaats.

Oudewater – Leeuweringerstraat 50

! PEN HUIS

• • • •

Vraagprijs: € 349.000,- k.k. Oudewater met zo’n 10.000 inwoners ligt zeer centraal in Nederland, tussen Woerden en Gouda. Een prachtige stad, bijna 750 jaar oud, gemakkelijk bereikbaar en met goede voorzieningen.

• • • •

Bouwjaar ca. 1900 Perceeloppervlakte 156 m² Gebruiksoppervlakte 150 m² Inhoud woning 525 m³

In het gezellige centrum gelegen, een ruime en karakteristieke stadswoning met 16 m diepe achtertuin. Tevens winkelbestemming. Sfeervolle woonkamer met deels fraaie, oude houten vloerdelen en deels marmer, open haard met schouw, open keuken en vloerverwarming. Vier slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen. Bergzolder op 3e verdieping.

OUDEWATER – Kabelslag 10 (vrije markt) perceelopp. ca. 764 m2

FRAAIE KAVEL

Kavelprijs: € 350.000,- incl. btw IN PRIJS

D!

VERLAAG

Aan de rand van de stad, in de uiterste NoordWesthoek – en toch dicht bij het centrum – staat een uitgebouwd herenhoekhuis, met een ruime aparte garage dichtbij en de nodige openbare parkeerplaatsen. De ruime woonkamer met open haard, keuken en zonnige voor- en achtertuin en 4 kamers voor slapen, studie en hobby’s op de 1e etage. Onder een schuin dak op de 2e etage een zeer ruime slaapkamer en badkamer. Het is hier heerlijk leven, al vanaf de bouw in 1975. De woonomgeving met vrij uitzicht op de unieke Touwfabriek met binnenkort te bouwen industrieel erfgoed EN naast het huis het in 2010 aangelegde 12 ha. grote Ruyghe Wey-park, maken het niet eenvoudig dit unieke plekje te verlaten. De huidige bewoners willen wat kleiner en gelijkvloers gaan wonen en nemen met weemoed afscheid van huis en de fraai aangelegde tuinen. Kom gewoon eens kijken.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

In opdracht van de Gemeente Oudewater bieden wij een bouwkavel aan van respectievelijk ca. 764 m² (inclusief een strook water), gelegen op een fraaie en unieke locatie in de wijk Noort Syde II en achter de woningen aan de NoordLinschoterzandweg. Er moet een vrijstaande woning worden gebouwd conform het ter plaatse

geldende bestemmingsplan “Partiele herziening bestemmingsplan De Noort Syde II d.d. 5 febr. 2009” alsmede de Algemene Verkoopvoorwaarden van gemeentegrond. (De kosten voor de levering van de kavel bij de notaris alsmede de kadastrale inmetingskosten zijn voor rekening van koper. Deze zullen ca. € 2.000,- bedragen.)

Kijk op www.meesters.nl


OUDEWATER – Oost IJsselkade 10 Vraagprijs: € 350.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

IN PRIJS

D! VERLAAG

Oudewater – Papenhoeflaan 144 • • • •

Bouwjaar 1982 Perceeloppervlakte 68 m² Gebruiksoppervlakte 140 m² Inhoud woning 435 m³

Vraagprijs: € 365.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

IN PRIJS

D!

VERLAAG

Vraagprijs: € 385.000,- k.k.

IS! OPEN HU

Hekendorp – Goejanverwelle 6 • • • •

Bouwjaar 1976 Perceeloppervlakte 295 m² Gebruiksoppervlakte 159 m² Inhoud woning 493 m³ (excl. garage)

Vraagprijs: € 399.000,- k.k.

IS! OPEN HU

IN PRIJS

D!

VERLAAG

Op een ideale locatie gelegen, een uiterst comfortabele en RUIME 2-ONDER-1-KAP ­WONING met onderhoudsvrije dubbele dakkapel, extra RUIME GARAGE met twee loopdeuren, eigen oprit en een zonnige vooren achtertuin. Ruime L-vormige woonkamer met dichte haard en deur naar tuin. Luxe woonkeuken. Vijf slaapkamers, luxe badkamer.

OUDEWATER – Strengen 144

Vraagprijs: € 399.000,- k.k.

Vraagprijs: € 450.000,- k.k.

IN PRIJS

• • • •

Bouwjaar ca. 1920 Perceeloppervlakte 244 m² Gebruiksoppervlakte 229 m² Inhoud woning 605 m³

EN HUIS!

OP

Uniek wonen op een schitterende locatie binnen de kern van Cabauw. Een zeer ruime en uiterst sfeervolle HALF VRIJSTAANDE WONING die veel mogelijkheden biedt zoals kantoor-/praktijkruimte aan huis. Volledig verbouwd en uitstekend onderhouden, de woning heeft een zonnige voortuin en een ruime daktuin van 40 m2 met de achterzijde direct gelegen aan de Wetering.

OUDEWATER – Ravelijnstraat 22 Vraagprijs: € 479.000,- k.k.

Bouwjaar ca. 1980 Perceeloppervlakte 276 m² Gebruiksoppervlakte 156 m² Inhoud woning 468 m³

• • • •

Bouwjaar 1993 Perceeloppervlakte 296 m² Gebruiksoppervlakte 169 m² Inhoud woning 485 m³

Deze ruime geschakelde 2-ONDER-1-KAP WONING met een grote inpandige berging/ garage en met een 18 m diepe en zonnige achtertuin is gelegen aan een autoluw, rustig en kindvriendelijk pleintje in de wijk ‘Noort Syde’, tevens op loopafstand van het authentieke centrum van Oudewater.

Oudewater – Ravelijnstraat 28 • • • •

Bouwjaar 1985 Perceelsoppervlakte 295 m² Gebruiksoppervlakte 205 m² Inhoud woning 515 m³

Vraagprijs: € 497.500,- k.k.

SNELREWAARD (GEM. OUDEWATER) – Zuid-Linschoterzandweg 78a • • • •

• • • •

Bouwjaar 1985 Perceeloppervlakte 247 m² Gebruiksoppervlakte 186 m² Inhoud woning 594 m³

Op één van de mooiste plekjes van Oudewater, EEN ROYALE 2-ONDER-1-KAP WONING (TYPE SPLIT-LEVEL) MET INPANDIGE GARAGE, praktijkruimte, fraai aangelegde tuin op zuidwesten en met schitterend uitzicht over het park, de vijver en de Hollandse IJssel. In 2009 zijn de keuken en de laminaatvloer vernieuwd.

Dichtbij de binnenstad gelegen en aan de achterzijde schitterend vrij uitzicht over de Hollandsche IJssel en veel groen, een royale en grotendeels verbouwde SPLIT-LEVEL-WONING met een inpandige GARAGE en een 17 meter diepe zonnige tuin (ZW).

Vraagprijs: € 498.000,- k.k.

• • • •

Prachtig gelegen aan de Hollandse IJssel en met vergunning voor aanleg van een bootje, een RUIME 2-ONDER-1-KAP WONING MET GARAGE, zonnig terras en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. Sinds 2004 veel vernieuwd: o.a. vloeren, isolatie, keuken en in 2009 zijn badkamer en CV-ketel vernieuwd.

Cabauw (Gem. Lopik) – Cabauwsekade 33 D! VERLAAG

Bouwjaar 1974 Perceeloppervlakte 261 m² Gebruiksoppervlakte 161 m² (incl. garage) Inhoud woning 495 m³ (incl. garage)

In een (kind)vriendelijke wijk gelegen, een zeer RUIME 2-ONDER-1-KAP WONING met een inpandig te bereiken stenen garage. Tevens een eigen oprit, een 13 meter diepe en zeer zonnige achtertuin (ZWW). Keuken en CV-ketel zijn slechts 4 á 5 jaar oud. Tevens de nodige screens en rolluiken.

Een ROYAAL en KARAKTERISTIEK HERENHUIS met groot dakterras en inpandige garage. Gelegen op een schitterende locatie midden in de binnenstad en met prachtig vrij uitzicht over de Hollandse IJssel en stadskern.

Oudewater – Papenhoeflaan 106

• • • •

Vraagprijs: € 499.000,- k.k.

Hekendorp – Goejanverwelle 13

IN PRIJS

Bouwjaar 1998 Perceeloppervlakte 1.020 m² Gebruiksoppervlakte 74 m² Inhoud woning 218 m³

D!

VERLAAG

Altijd al vrij willen wonen en toch op loopafstand van de stad? Dan is dit uw kans! Landelijk gelegen op een schitterende locatie langs het riviertje “de Lange Linschoten”, een vrijstaande woning (type mobilhome) met een fraai aangelegde tuin met een op afstand bedienbaar hek, vlonderterras en riant zwembad. Tevens nog een ideale hobbyruimte.

Haastrecht – Bernhardlaan 11 Vraagprijs: € 525.000,- k.k. IN PRIJS

D!

VERLAAG

• • • •

Bouwjaar ca. 1967 Perceeloppervlakte 1.175 m² Gebruiksoppervlakte 171 m² Inhoud woning 535 m³

Gelegen op het mooiste plekje van Haastrecht, in de wijk Hofkamp en aan het idyllische riviertje “De Vlist”, een HOEKWONING MET EEN HAGELNIEUWE UITBOUW en een royale tuin pal aan het water en vanuit de woning en de tuin prachtig vrij uitzicht over het water en aan de overzijde gelegen weilanden. Altijd zoiets gewild, kom kijken en overtuig u zelf...

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

• • • •

Bouwjaar 1955/2008 Perceeloppervlakte 565 m² Gebruiksoppervlakte 181 m² Inhoud woning maar liefst 605 m³!

Een verrassend ruime en stijlvol verbouwde VRIJSTAANDE WONING met riante kelder en een heerlijke royale en 30 meter diepe achtertuin met terras, achterom, eigen oprit (2 parkeerplaatsen) en meerdere bergingen. In 2006 is de bestaande woning compleet gerenoveerd met aan de achterzijde een nieuwe aanbouw.

Kijk op www.meesters.nl


10

V.O.N.: 2% overdrachtsbelasting en notariskosten voor rekening van verkoper! Vraagprijs: € 545.000,- k.k.

Oudewater – Brede Dijk 6c

OUDEWATER – Oude Singel 43 Vraagprijs: € 585.000,- k.k.

• • • •

EN HUIS!

OP

NIEUW!

Bouwjaar 1976 Perceeloppervlakte 523 m² Gebruiksoppervlakte 127 m² Inhoud woning 481 m³

Een buitenkans om te wonen op een prachtige plek met veel groen en op een steenworp afstand van het centrum van Oudewater, een uniek gelegen VRIJSTAANDE WONING met een vrijstaande houten berging met rieten kap en een fraai aangelegde zonnige tuin met diverse zithoekjes rondom de woning.

Driebruggen – Hoogeind 58 • • • •

Bouwjaar 1998 Perceeloppervlakte 370 m² Gebruiksoppervlakte 186 m² Inhoud woning 618 m³

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

• • • •

IS! OPEN HU

Op loopafstand van het centrum van Oudewater, een stijlvol en in 1998 nieuw gebouwde GESCHAKELDE WONING met een inpandig te bereiken GARAGE en een 22 meter diepe zonnige achtertuin met achterom. De woning heeft maar liefst 5 slaapkamers! Het feit dat er nog nooit zo’n woning te koop heeft gestaan zegt wel iets…

Oudewater – Lijnbaan 21

Bouwjaar/renovatie: 1935/1996 Perceeloppervlakte 1.800 m² Gebruiksoppervlakte 140 m² Inhoud woning 400 m³

Landelijk gelegen, een uiterst sfeervolle, luxe en compleet gerenoveerde VRIJSTAANDE WONING met een fraai aangelegde tuin met diverse terrassen. in 2006 aan de achterzijde uitgebouwd. Mogelijkheid voor kantoor/slaapkamer met sanitair op de begane grond. Woonkamer met open haard en massieve parketvloer. Overal prachtig vrij uitzicht. Vergunning voor aanbouw aanwezig!

Vraagprijs: € 595.000,- k.k.

Oudewater – Lijnbaan 3

IS!

OPEN HU

• • • •

Bouwjaar 1993 Perceeloppervlakte 548 m² Gebruiksoppervlakte 170 m² Inhoud woning 569 m³

Vraagprijs: € 599.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

IN PRIJS

D! VERLAAG

Gelegen in de (villa)wijk Noort Syde, een ruim en uitstekend onderhouden VRIJSTAAND WOONHUIS met een INPANDIG TE BEREIKEN GARAGE. Fraai aangelegde ruime tuin met terras rondom. Woonkamer met eiken parketvloer, gashaard en openslaande deuren naar tuin. Indirect open keuken met toegang tot bijkeuken. Vier slaap-/werkkamers.

• • • •

Bouwjaar 1995 Perceeloppervlakte 415 m² Gebruiksoppervlakte 189 m² Inhoud woning 635 m³ (incl. garage)

Gelegen in een rustieke villawijk, een verrassend ruime en uitstekend onderhouden VRIJSTAANDE WONING met maar liefst 5 slaapkamers en alarm. Tevens een diepe en inpandig te bereiken GARAGE (7,60 x 3,37 m) met eigen oprit alsmede een fraai aangelegde en zonnige tuin met terras.

BENSCHOP – Benedeneind Zuidzijde 377

Te koop 14 ruime eengezinswoningen in noorT syde ii

Vraagprijs: € 649.000,- k.k.

• • • •

Bouwjaar 1930, verbouwd in 1995 Perceeloppervlakte 2.430 m² Gebruiksoppervlakte 182 m² Inhoud woning 589 m³

Gelegen midden in het Groene Hart aan een bomenrijke lintbebouwing ligt deze vooroorlogse, speelse en keurig onderhouden VRIJSTAANDE WONING met grote schuur/ berging en een groot verhard terrein, een buitenkans voor degene die op zoek is naar een ruimte voor hobby of werk.

Oudewater – Laan van Snelrewaard 2 Vraagprijs: € 650.000,- k.k. !

Prachtig wonen in Oudewater Voor iedereen die prachtig wil wonen, omringd door groen en toch dicht bij de stad is gemeente Oudewater de ideale woonplaats.

verdieping en twee slaapkamers en de mogelijkheid tot aanleg van een tweede badkamer op de tweede verdieping.

Woningbouwvereniging Oudewater bouwt twee rijen met elk zeven ruime eengezinswoningen in de wijk Noort-Syde II. De twee rijen woningen liggen met de achtertuinen naar elkaar toe, gescheiden door een brandgang. Eén rij kijkt vrij uit op de polder. De rijen krijgen een bijzondere uitstraling door de toepassing van natuurleien op de steile schuine kap vanaf de eerste verdiepingsvloer.

Koopsommen vanaf € 280.000,- tot € 315.000,v.o.n. Alle verkoopprijzen zijn inclusief 19% btw.

De woningen van drie bouwlagen bestaan uit een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer op de eerste

Overweegt u een woning te kopen, dan kunt u contact opnemen met Meesters Makelaardij 0348 – 565 656.

Een informatiebrochure met o.a. technische informatie en plattegronden is af te halen bij Woningbouwvereniging Oudewater of Meesters Makelaardij. U kunt de brochure ook downloaden van www.wbvoudewater.nl.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

IN

RLAAGD PRIJS VE

• • • •

Bouwjaar 1995 Perceelsoppervlakte 740 m² Woonoppervlakte 170 m² Inhoud woning 565 m³

Rustig gelegen aan de rand van Oudewater maar toch dichtbij het centrum, een uitstekend onderhouden vrijstaande villa met rondom een prachtig aangelegde tuin alsmede ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. L-vormige woonkamer met open haard en dubbele openslaande deuren naar tuin/terras, luxe woonkeuken, bijkeuken. Drie slaap/werkkamers.

Oudewater – Donkere Gaard 15-16 Vraagprijs: € 775.000,- k.k.

• • • •

Bouwjaar ca. 1900 Perceeloppervlakte 409 m² Gebruiksoppervlakte woning ca. 140 m² Inhoud woning + pakhuis ca. 1.140 m³

Gelegen aan de gracht op één van de mooiste locaties in het centrum, ruime karakteristieke stadswoning met bedrijfsruimte en diepe zonnige stadstuin met achterom. De bedrijfsruimte is tevens te gebruiken als woning, maar ook als garage of opslag. Bedrijfsruimte (BG en verd.) ca. 165 m².

Kijk op www.meesters.nl


Hekendorp – Hekendorpse Buurt 61

POLSBROEK (Gemeente Lopik) – Noordzijdseweg 133 a

Vraagprijs: € 780.000,- k.k.

Vraagprijs: € 1.150.000,- V.O.N.

• • • •

Bouwjaar ca. 1930 Perceeloppervlakte 9.839 m² Gebruiksoppervlakte 240 m² Inhoud woning 664 m³

Net even buiten Oudewater, een landelijk gelegen en verrassend ruime VRIJSTAANDE WONING met veel privacy, grote schuur van 11 x 10 meter alsmede een stenen garage/ hooiberg. Rondom de woning heerlijk vrij uitzicht over de polders. Mogelijkheid voor het houden van paarden of kleinvee.

OUDEWATER – Rodezand 19

Huurprijzen bedrijfsruimtes: vanaf € 750,- per maand Huurprijs kantoorruimte: € 1.458,- per maand

Huurprijs: € 800,- per maand

Op een uitstekende locatie gelegen vlakbij de snelweg A12 en midden op het industrieterrein Tappersheul, verschillende BEDRIJFSHALLEN van resp. 120 en 192 m² met alle voorzieningen aanwezig. Tevens nog een kantoorruimte van ca. 370 m².

Opp. woning 155 m² Inh. woning 535 m³ Opp. schuur/garage 792 m³

KANTOORRUIMTE

BOG

Een representatieve KANTOORRUIMTE gelegen op de begane grond tegen de binnenstad van Oudewater met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Aanvaarding: per direct mogelijk.

Een totaal verhuurbare oppervlakte van 89 m².

Huurprijzen excl. btw.

Huurprijs is excl. btw en excl. gas/licht/water.

OUDEWATER – Populierenweg 10 (ind.terr. Tappersheul)

Papekop (Gem. Oudewater) – Papekopperdijk 8

Huurprijs: € 900,- per maand

Huurprijs: € 54.000,- per jaar (excl. btw)

BOG

• • •

Een schitterend en landelijk gelegen VRIJSTAAND WOONHUIS met prachtig aangelegde tuin met grote (vis)vijver, grote SCHUUR /GARAGE (16 x 9 m) en gelegen op 1,5 ha. eigen grond. Deze stek is o.a. geschikt voor paardenliefhebbers, maar ook als u gecharmeerd bent van het echte “buiten wonen”.

OUDEWATER – kastanjeweg/Wilgenweg (ind.terr. Tappersheul)

BOG

• Bwjr. woonhuis 1990 • Bwjr. schuur/garage 1996 • Perc.opp. 15.655 m²

BEDRIJFSHAL BEDRIJFSHAL voor opslag van ca. 190 m2 met alle voorzieningen aanwezig en gelegen op een uitstekende locatie van het industrieterrein Tappersheul te Oudewater. Totaal verhuurbare oppervlakte van ca. 190 m². Aanvaarding: in overleg (kan spoedig).

BOG

In het buitengebied op 2 km van Oudewater en op slechts 3 km van de A12 is een geheel nieuwe bedrijfshal gebouwd. De bedrijfsruimte is ca. 1.150 m2 groot, inclusief ca. 150 m2 kantoorruimte en een verhard buitenterrein (1.000 m2) met ruime parkeermogelijkheden. Bestemming: De bedrijfshal heeft de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden/opslag’. Oplevering: in overleg.

Huurprijs is excl. btw en excl. gas/licht/water.

Winnaars SnowWorld­ arrangement bekend! Ten tijde van onze decemberuitgave ver­ keerden wij nog volop in winterse sferen en kondigden daarom aan twee complete ski-arrangementen te verloten onder onze opdrachtgevers en lezers.

• Jarenlange ervaring (sinds 1928!) in ambachtelijk rietdekken • Aanbrengen van geheel nieuwe daken • Onderhoud en renovatie van rieten daken • Gespecialiseerd in spraymethode ter voorkoming van mos en alggroei

Daan de Brauwer en Ron Verkerk, beiden woonachtig in Oudewater, zijn de gelukkige winnaars en hebben de cadeaucheques inmiddels in ontvangst genomen!

Donkere Gaard 25 3420 DA Oudewater T 0348 - 56 56 56

Vakmanschap, professionaliteit en kwaliteit op het gebied van rieten daken:

Daan de Brauwer en Ron Verkerk, Oudewater

Per direct diverse woningen (tijdelijk) Te Huur!!

AANGESLOTEN BIJ VAKFEDERATIE RIETDEKKERS

Laageind 18, 3465 KJ Driebruggen • T 0348-502576 • E info@rietdekkervandijk.nl WWW.RIETDEKKERVANDIJK.NL

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Kijk op www.meesters.nl


12 Bergambacht – Hoofdstraat 38f Vraagprijs: € 137.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

• • • •

Woonkamer met balkon op het westen Moderne badkamer Bijdrage VVE € 100,- per maand Privé berging in de onderbouw

Een prachtig 2-kamer appartement op de bovenste verdieping, met lift bereikbaar, midden in het dorp naast de winkels en het café. Van binnen is het een paar jaar geleden compleet vernieuwd. De badkamer, de keuken, de vloer en wanden, alles is om door een ringetje te halen.

Schoonhoven – ’s-Heerenbergstraat 4C Vraagprijs: € 154.000,- v.o.n.

IS! OPEN HU

• • • •

Modern 3-kamer appartement 2 balkons Luxe keuken Ideaal gelegen nabij centrum, winkels, scholen en sportgelegenheden

Voorjaar 2012 Nog steeds hebben we te maken met een woningmarkt die zich grillig beweegt. De politieke besluiteloosheid en de berichtgevingen rondom de economie maken het een dagelijks terugkerende uitdaging om woningen te verkopen.

van 2011 is zij als assistent makelaar bij ons komen werken en inmiddels heeft zij haar HBO opleiding makelaardij afgerond en het diploma behaald. Met dit diploma op zak kan de laats­ te stap gezet worden. Die naar Beëdigd NVM makelaar.

Gelukkig komen we iedere dag nog mensen tegen die “op de markt” zijn. Immers is het nu voor kopers een zeer interessante tijd. De woningprijzen fluctureren en verkopers kiezen vaak hun eigen stratgie in plaats van te verge­ lijken met de buren. En dat kan weer betekenen dat bepaalde woningen soms bijzonder aantrekkelijk aangekocht kunnen worden. Soms zo aantrekkelijk dat de verkoop van de eigen woning nog moet plaats vinden.

De NVM heeft criteria samengesteld die be­ palen welke werkzaamheden een medewerker mag uitvoeren, gekoppeld aan het kennis­ niveau. Dit om de consument zo goed en deskundig mogelijk te adviseren en begeleiden. Met haar KRMT kwalificatie zijn wij bijzonder blij, het geeft de ruimte om nog slagvaardiger en breder te werken hetgeen onze klanten ten goede komt!

Dit is echt een TOP appartement. Het ligt op de bovenste verdieping van een zeer goed onderhouden en keurig uitziend gebouw. Heerlijk hoor, geen bovenburen, uitzicht over de daken en de boomtoppen, geen voorbijgangers, hooguit een vogel... Lekker rustig. En van binnen ziet het er ook super uit.

Uiteraard zijn ook wij zeer benieuwd wat de minister gaat besluiten met betrekking tot de V.O.N. huidige verlaging van de overdrachtsbelasting. 2% EXTRA Blijft die na 30 juni op 2% of gaat het terug KORTING! naar de oorspronkelijke 6%? Voor een gemiddelde starter kan dit al snel een verschil maken in de hypotheek van € 8.000,-. Serieus geld! Wij verwachten dat er kandidaten zijn die het Schoonhoven – Mr. Kesperstraat 5c zekere voor het onzekere zullen nemen en dit voorjaar proberen een woning te kopen. Vraagprijs: € 157.000,- k.k. • Ruime, lichte woning met balkon op het zuiden Wij zijn er klaar voor. Komt u maar langs, wij • Prachtige badkamer met inloopdouche RIJS! VRAAGP laten graag zien wat een prachtige woningen NIEUWE • 2 slaapkamers er te koop staan! • Bijdrage VVE € 99,50 per maand

Wonen op niveau! Letterlijk en figuurlijk. Dit appartement is werkelijk een plaatje. En als we over plaatjes praten... dat geldt ook voor het uitzicht. Gelegen op de bovenste verdieping heb je een super uitzicht over Schoonhoven. De 3 torens van het stadscentrum in het zicht en verder veel licht en lucht.

Schoonhoven – Oude Singel 130 Vraagprijs: € 174.900,- k.k.

! PEN HUIS

O

GPRIJS! WE VRAA

NIEU

Vanaf 14 maart beschikt ons kantoor over een Kandidaat Register Makelaar/Taxateur, in de persoon van Jessica van Vliet. In het najaar Burg. Uilkensstraat 1 2861 AD Bergambacht Tel.: 0182 - 35 57 88

info@vanegmondmakelaardij.nl www.vanegmondmakelaardij.nl

Bergambacht – Burgemeester Winklerstraat 15 • • • •

Stadswoning 2 slaapkamers Stenen berging in achtertuin Schilderwerk buiten grotendeels uitgevoerd in 2010

Vraagprijs: € 182.500,- k.k.

! PEN HUIS

O

NIEUW!

Het is een lief huis... Je eerste huis. Waar je later altijd met plezier aan terug denkt. Midden in de binnenstad, op loopafstand van de winkels en andere voorzieningen, gezellig in een klein rijtje gelegen, iets terug van de straat met aan de voorzijde lekker wat ruimte en natuurlijk die fraaie singel.

Schoonhoven – Keurmeestersstraat 22

Ammerstol – Capellelaan 25

Vraagprijs: € 185.000,- k.k.

Vraagprijs: € 189.000,- k.k.

IS! OPEN HU

• • • •

Open keuken met inbouwapparatuur 4 slaapkamers Luxe badkamer Tuin op het zuiden

IS! OPEN HU

Bergambacht – Hof ter Bergen 6

EN HUIS!

OP

• 2 slaapkamers • Stenen buitenberging • Balkon op het zuiden • In centrum gelegen

Een appartement wat op de verdieping ligt maar de voordeur op de begane grond heeft. Dat is prachtig. Dat royale trappenhuis wat er bij hoort, de fraaie glazen bouwstenen van onder tot boven en heel praktisch, bergruimte in de hal! En als extraatje... Het is één van de weinige appartementen dat vanuit de woonkamer een prachtig uitzicht heeft over de parkachtige tuinen van de Raadhuisstraat, en zicht op de kerktoren.

• • • •

2-onder-1-kap woning Tuingerichte zitkamer met schuifpui 2 slaapkamers Geheel hardhouten kozijnen met dubbel glas

Als je niet kan kiezen dan is dit huis ideaal! Waarom? Omdat het een heerlijk huis is, uitgebouwd, goed gelegen en omdat er een prachtige schuur bij zit. Ruim 14 m2, een prachtplek om lekker in te hobbyen. Zo heb je de ideale combi van wonen en hobby bij elkaar.

Keurig verzorgd. Dat kunnen we met zekerheid zeggen. Deze woning blinkt uit in de straat! Als je voor de deur staat zie je een prachtige woning, strak in de lak, de karakteristieke witte gevel met de fraaie erker, de tuin netjes bijgehouden... Dat belooft wat!

Vraagprijs: € 189.000,- k.k.

Jessica van Vliet

Ammerstol – Wilhelminastraat 1 • • • •

Keuken met inbouwapparatuur Balkon over hele breedte van woonkamer Slaapkamer van 21 m2 Bijdrage VVE € 99,22 per maand

Eigenlijk is het voor iedereen geschikt. Of je nu starter bent of senior het is gewoon lekker makkelijk. Een lift, gelijkvloers, brede gangen en perfect afgewerkt! Het appartement ligt op de 1e verdieping en is te vinden aan de rand van de dorpskern, dicht bij de winkels en vlakbij de polder.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Vraagprijs: € 197.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

• • • •

Vrijstaande eengezinswoning 3 slaapkamers Moderne badkamer en keuken Tuin op het westen gelegen

Het is misschien wel het leukste straatje van Ammerstol. Een gezellig straatje net onder aan de dijk, geen verkeer, doodlopend, hooguit een wandelaar! Oude gevels, allemaal anders, lekker rustig. En met een paar treden de trap op sta je boven aan de dijk. Gelijk aan de Lek.

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl


Ammerstol – Meubelmakerstraat 22

Bergambacht – Hof ter Bergen 11 koopsom: € 199.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

• • • •

Grote living met balkon Keuken met inbouwapparatuur Slaapkamer van ruim 20 m2 Geschikt voor iedereen!

Vraagprijs: € 199.000,- k.k.

Meer dan 100 m2 wonen!! En dan ook nog een eigen parkeerplaats en een privéberging. Dat wilt u niet missen! Een werkelijk prachtig appartement, bijzonder ruim van opzet en luxe van uitvoering. Een heerlijk balkon op het zuidwesten met een vergezicht langs het dorp richting de polder.

Lekkerkerk – Julianastraat 1 Vraagprijs: € 199.000,- k.k.

! PEN HUIS

O

NIEUWE

RIJS!

VRAAGP

Berkenwoude – Prins Bernhardstraat 30 • • • •

Woonkamer in U-vorm Woonkeuken 3 slaapkamers Houten berging in de achtertuin

Vraagprijs: € 199.000,- k.k.

IS! OPEN HU

Lekkerkerk – Watersniplaan 25

Vraagprijs: € 199.000,- k.k.

Vraagprijs: € 199.000,- k.k.

NIEUW!

• • • •

4 slaapkamers Moderne badkamer Stenen berging in achtertuin Goed onderhouden schilderwerk

• • • •

Mooie keuken met inbouwapparatuur 4 slaapkamers Moderne badkamer Nette aangelegde tuin met stenen schuur

Wat een huis! Tot in de puntjes verzorgt. En dat aan de binnenkant en aan de buitenkant. Het huis nagenoeg geheel gemoderniseerd en vernieuwd sinds 2000. Van vloer tot muur, van keuken tot badkamer alles is beetgepakt. Dit is echt een woning die je zo kan betrekken!!

Bergambacht – Meidoornstraat 100

OP

3 slaapkamers Open, luxe keuken met inbouwapparatuur Aangebouwde stenen schuur Tuin voorzien van fraaie sierbestrating

Een keurig onderhouden eengezinswoning. Prachtig gelegen in een bijzonder rustig straatje, dicht bij de rivier de Lek en met een diepe tuin op het zuiden gelegen. Van binnen is de woning perfect, je kan hem zo betrekken. Werkelijk de moeite waard om de woning te bekijken.

Een verrassend huis! Door de jaren heen flink verbouwd en groter dan je denkt. Zelfs met een echte woonkeuken! En wat je absoluut niet verwacht... Een hartstikke leuke tuin, goed gelegen op het westen, veel privacy en ook nog flink aan de maat.

EN HUIS!

• • • •

IS! OPEN HU NIEUW!

Een prachtige hoekwoning met een zeer zonnige tuin op het westen. Keurig onderhouden en lekker ruim. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe kozijnen aan de achterzijde, grotendeels dubbel glas, verzorgd sanitair, een keurige tuin etc. Vanuit de woonkamer heeft u een een panoramisch uitzicht over de singel.

• • • •

3 slaapkamers Moderne badkamer Geheel dubbel glas Uitgebouwde woonkamer

Een verrassing! Dat is het goede woord. En dan bedoelen we als eerste de woonkamer. Als je daar in staat dan is het bijna schrikken. Wat een ruimte. Natuurlijk komt dat door de fraaie aanbouw die er gemaakt is. Niet alleen de kamer is groot, ook boven is het huis een streep ruimer gemaakt.

Bergambacht – Godevaertshoef 21 Vraagprijs: € 207.500,- k.k.

! PEN HUIS

O

• • • •

Woonkamer in L-vorm 3 slaapkamers Luxe badkamer Tuin met onderheide tuinmuur en houten berging

Gewoon een lekker huis! Allereerst praktisch, door de achteraanbouw met de bijkeuken en de keuken ideaal voor de gezinnen met kinderen. En dat geldt ook voor de kamers. Zowel de woonkamer als de slaapkamers zijn ruim van opzet en praktisch in gebruik.

Schoonhoven – Galvanistraat 60 Vraagprijs: € 209.000,- k.k.

IS! OPEN HU

• • • •

Een idee voor iedereen die geen hypotheek bij de Rabobank heeft. Wanneer uw rentevaste periode dit jaar afloopt, ziet uw leven er waarschijnlijk heel anders uit dan toen u de hypotheek afsloot. De producten van de Rabobank geven rust tijdens veranderingen in uw leven.

Ruime eengezinswoning 4 slaapkamers Luxe badkamer Centrale ligging

Toch blijft dat heerlijk, een doorzonwoonkamer. Altijd is er licht in huis en komt wel ergens het zonnetje naar binnen. Dan ben je altijd vrolijk. Vrolijk wordt je ook van de ruimte. Wat een huis. Dat begint al omdat de woning zo lekker breed is. Ruim 6 meter!!

Nu en in de toekomst. Wilt u ook de rust ervaren van producten van de Rabobank? Maak een afspraak met een Rabobank-adviseur of kijk op rabobank.nl/oversluiten.

Een huis moet rust geven. Dat is het idee. Rabobank. Een bank met ideeën.

Bergambacht – Burgemeester Huijbrechtstraat 134 Vraagprijs: € 212.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

NIEUWE

RIJS!

VRAAGP

• • • •

Eengezinswoning Ruime tuin op het westen 4 slaapkamers Stenen berging aanpandig

Waar woon je nu prettig? Waarschijnlijk op veel plaatsen, maar dit deel van Bergambacht is toch bijzonder. Lekker even een rondje lopen na het werk. Door het park, langs de molen. Dat kan hier bijzonder goed. Straks woont u er bijna naast. Binnen een minuut staat u in het groen.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

www.rabobank.nl/oversluiten

Let op! Geld lenen kost geld Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl


14 Bergambacht – Meidoornstraat 98

Bergambacht – Westerhoef 24 Vraagprijs: € 215.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

• • • •

Ruime woonkamer van bijna 30 m2 Luxe toiletruimte en moderne badkamer 4 slaapkamers Tuin op het zuiden

Vraagprijs: € 217.500,- k.k.

EN HUIS!

OP

Zoek je een heerlijk huis? Lekker ruim en ideaal geschikt voor een gezin? Dan is dit huis er eentje die je niet mag missen! Keurig onderhouden aan de buitenkant met boven kunststof kozijnen met dubbele beglazing, een extra (kunststof) dakkapel en onderhoudsvrije betimmering rondom de dakgoot.

Schoonhoven – Edelsmidsdreef 64 Vraagprijs: € 219.000,- k.k.

! PEN HUIS

O

• • • •

Ammerstol – Hoepmakerstraat 79 Ruime en lichte woonkamer 4 slaapkamers ( 5e mogelijk) Fraai aangelegde tuin met blokhut Speelmogelijkheden voor de deur

Schoonhoven – Lorentzhof 13

EN HUIS!

OP

NIEUWE

RIJS!

VRAAGP

Open keuken met inbouwapparatuur 3 slaapkamers Luxe, ruime badkamer Zeer vrije ligging

In dit huis kom je niet meer van de bank af. Wat een heerlijke plek!! Een doorzonwoonkamer met een voortuin die niet lijkt te eindigen en dan een breed plantsoen met een singel. En wat dacht je van de achtertuin?? Heerlijk gelegen op het westen, werkelijk heel de middag en de avond de zon. Lekker hoor, uit het werk nog een poosje buiten zitten in het avondzonnetje.

Vraagprijs: € 219.000,- v.o.n.

IS! OPEN HU

Heerlijk! Een doorzonwoonkamer waardoor het altijd lekker zonnig is. Wat opvalt is de breedte van de woning, ruim 6 meter!! En wat dacht u van 4 slaapkamers op 1 verdieping en een ruime badkamer?! Deze woning is uitzonderlijk goed onderhouden van binnen en van buiten.

Vraagprijs: € 224.500,- k.k.

• • • •

• • • •

Gedeeltelijk dubbel glas Screens aan de achterzijde en de zijkant Parkeren op eigen terrein Rustig gelegen

Een hoekwoning met ruim 200 m2 eigen grond. Lekker gelegen op de zuiderzon. Ideaal, of je starter bent of doorstromer. Dit is werkelijk een heerlijk huis. Drie prachtige slaapkamers, een grote zolder, stenen berging, en zelfs een overkapping om lekker in de avond nog onder te kunnen zitten.

Bergambacht – Burgemeester Huijbrechtstraat 144 • • • •

Open keuken met inbouwapparatuur 4 slaapkamers Luxe badkamer Geheel dubbel glas met ventilatieroosters

Vraagprijs: € 224.500,- k.k.

IS! OPEN HU NIEUW!

• • • •

Moderne hoekwoning 3 slaapkamers (4e mogelijk) Hypermoderne badkamer Ruime zolder met dakkapellen

Een super huis! Super door de grootte, de enorme uitbouw aan de achterzijde en de twee dakkapellen. Maar ook super door de zeer fraaie staat van afwerking, de luxe badkamer, de ruime keuken etc. Wat dacht u van de diepe achtertuin. Pal op het westen, heerlijk vrij vanwege de hoekligging van de woning en bijzonder onderhoudsvriendelijk.

Heerlijk. Wonen in een hofje. Ideaal voor de kinderen! Die kunnen voor de deur spelen terwijl u een oogje in het zeil houdt vanaf de bank. Hier treft u dat. Een mooie en ruime woning in een rustige en vriendelijke omgeving. En wat voor een woning... Een plaatje om te zien.

Schoonhoven – Copernicussingel 49 Vraagprijs: € 224.500,- k.k.

! PEN HUIS

O

• • • •

Zeer goed onderhouden eengezinswoning Woonkamer voorzien van houten vloerdelen Open keuken en moderne badkamer Geheel voorzien van buitenzonwering

Een lekkere ruime eengezinswoning. Goed onderhouden en ook nog eens op een prachtig plekje in Schoonhoven, aan een singel! Wat wil je nog meer? Misschien 4 grote slaapkamers of een keurig aangelegde achtertuin of een mooi vrij uitzicht vanuit de woonkamer de straat op?

Schoonhoven – Reinier de Graafstraat 19 Vraagprijs: € 224.900,- k.k.

IS! OPEN HU

• • • •

Ruime open keuken met inbouwapparatuur 4 slaapkamers Nieuwe badkamer Zeer fraai aangelegde tuin met stenen berging

Van der MarkVerzekeringen: ook uw partner in hypotheken! Wij zijn uw adres voor al uw financiële zaken: niet alleen op het gebied van verzekeringen en pensioenen, maar ook op het gebied van hypotheekadvies! Financiële dienstverlening is mensenwerk: onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten dus regelmatig met hun neus in de studieboeken… en laten geen kans onbenut om u met goed advies van dienst te zijn!

De woning is perfect. Vijf jaar geleden is nagenoeg alles vernieuwd. Van vloer tot plafond, van elektra tot loodgieterwerk. Overal is naar gekeken. Dit betekend dat van binnen het huis ook helemaal anno nu is. Je kunt er zo in!

Schoonhoven – Waagmeestersstraat 19 Vraagprijs: € 224.900,- k.k.

EN HUIS!

OP

• • • •

Keuken met diverse inbouwapparatuur 4 slaapkamers Luxe en moderne badkamer Gevels recent gereinigd, voegwerk vernieuwd

Soms zijn ook wij verbaasd. Dan kom je ergens binnen en zie je iets wat je totaal niet verwacht. Deze woning is om meerdere redenen uniek. Bijvoorbeeld de woonkamer, groot vanwege een uitbouw, de dakopbouw, de prachtig aangelegde tuin, de moderne afwerking, noem maar op, eigenlijk kun je er zo in!

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Pleinstraat 23

Tel: 0182 - 354601

info@vandermarkverzekeringen.nl

2861 XG Bergambacht

Fax: 0182 - 352440

www.vandermarkverzekeringen.nl

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl


Bergambacht – Weidestraat 9

Berkenwoude – Kerkweg 22 Vraagprijs: € 224.500,- k.k.

EN HUIS!

OP

• • • •

Zonnige en lichte woonkamer 3 slaapkamers Grote open zolderruimte Tuin met stenen berging

Vraagprijs: € 224.900,- k.k.

EN HUIS!

OP

Appartement 2 slaapkamers Inpandige berging op de begane grond 1 koper dient minimaal de leeftijd van 55 te hebben (seniorenlabel)

Werkelijk perfect onderhouden, het ligt op de tweede verdieping en is met een lift bereikbaar. En wat zo leuk is... De woonkamer heeft een panoramaraam waarmee u richting de dorpskern kijkt, door de hoogte van het gebouw en de breedte van het raam heeft u een bijzonder leuk uitzicht vanaf de keukentafel!

Stel je eens voor... Je bent jong, woont in een rijtjeswoning of misschien nog bij je ouders thuis. Dan is er nu de mogelijkheid om je eerste 2-onder-1-kap woning te kopen. Vrij gelegen met ruime achtertuin op het zuidoosten. Wie had dat verwacht?

Lopik – Uiterwaard 34

• • • •

Schoonhoven – Sparrenstraat 6

Vraagprijs: € 224.900,- k.k.

• • • •

Woonkamer 25 m2 Ruime keuken met inbouwapparatuur 3 slaapkamers Voorzien van elektrische zonwering

Vraagprijs: € 224.900,- k.k.

IS! OPEN HU

Soms is een huis een verrassing. En die is het leukst als je eigenlijk niet weet wat je kunt verwachten. Natuurlijk is de buitenkant bekend. Maar voor de binnenkant houden we het spannend. Speciaal op verzoek van de eigenaren! Wij nodigen u uit om dit huis te komen ervaren.

Bergambacht – Boterbloem 13 Vraagprijs: € 229.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

• • • •

Leuke eengezinswoning 4 slaapkamers 11 meter diepe achtertuin met stenen berging en prieel Gelegen in geliefde woonomgeving

Een super fijne woning in een wijk waar je heerlijk kan wonen. Zo een woning die optimaal is gebouwd en waar je aan de buitenkant praktisch geen onderhoud aan hebt. Aan de binnenkant kan je je eigen ding doen. Nodig is het niet per se maar mogelijk natuurlijk wel.

Bergambacht – Henry Dunantstraat 19 • • • •

Woonkamer van ca. 36 m2 Moderne en ruim opgezette keuken 3 slaapkamers Tuin op het zuiden

Vraagprijs: € 229.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

Soms is het af. Helemaal af. Strak van binnen, strak van buiten, uitgebouwd, opgebouwd, modern en goed. Deze woning heeft het allemaal. Een prachtige tussenwoning met een uitgebouwde woonkamer, een dakkapel voor, een dakkapel achter en een heerlijke patio op het zuiden.

• • • •

Mooie keuken vz. van vloerverwarming. 4 slaapkamers Diverse elektrische zonwering aan vooren achterzijde Tuin op het westen met deels onderheid terras

Misschien zie je het aan de voorkant niet, maar het is echt een flink huis! Dat merk je als je binnen staat. De woonkamer is meer dan alleen doorzon, uiteraard helpt de achteraanbouw met daar in de keuken natuurlijk een flink stuk mee. Maar ook boven, flinke slaapkamers en op de tweede verdieping een forse dakkapel.

Bergambacht – Dr. Albert Schweitzerstraat 67

Berkenwoude – Koningin Julianastraat 58

Vraagprijs: € 234.000,- k.k.

Vraagprijs: € 235.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

• • • •

Woonkamer voorzien van natuurstenen vloer Moderne keuken 4 slaapkamers Centrale ligging

IS!

OPEN HU

Vraagprijs: € 235.000,- k.k.

Ruime woonkamer met balkon 3 slaapkamers Ruime badkamer Bijdrage VVE € 192,31 p.m. (financieel zeer gezonde VVE)

Uniek voor Berkenwoude!! Een enorm ruim appartement, midden in de dorpskern. En ruim is het zeker. 3 slaapkamers, een woonkamer/ keuken van bijna 50 m2 en een flink balkon op het westen. In totaal zelfs bijna 120 m2! Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping en is per lift bereikbaar.

Stelt u zich eens voor... Een bijzonder ruime eengezinswoning, een flinke garage met bergzolder en dan ook nog eens een carport. Dat is toch redelijk uniek. Zo midden in het dorp, in een bijzonder kindvriendelijke wijk met diverse speeltuintjes, voetbalveldje etc. in de directe omgeving.

Bergambacht – Pinksterbloem 10

• • • •

Berkenwoude – Dreef 36 • • • •

Lichte en open woonkamer Open keuken voorzien van inbouwapparatuur 4 slaapkamers Complete en nette badkamer

Vraagprijs: € 239.000,- k.k.

IS! OPEN HU

Dit is 1 van de grotere eengezinswoningen, net wat breder, een wat steilere kap. Werkelijk een pracht huis om in te wonen, veel privacy, lekker energiezuinig en bijzonder verrassend. Verrassend is het ook van binnen. Keurig onderhouden, helemaal van deze tijd ingericht, u kunt er zo in!

• • • •

Ruime uitbouw achterzijde woning Keuken met inbouwapparatuur (2009) 3 slaapkamers Fraai aangelegde achtertuin met vlonder aan het water

De polder als achtertuin! Dan zakt de moed je al in de schoenen. Dat is alleen voor de grote portemonnee. Maar niet in Berkenwoude! Daar hebben we een prachtige eengezinswoning met een mooie en diepe tuin, grenzend aan een breed water en aan de weilanden. Uitzicht zo ver het oog reikt.

Ammerstol – Aan de Dwarssloot 23

Groot-Ammers – Eiberplantsoen 51

Vraagprijs: € 239.000,- k.k.

Vraagprijs: € 239.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

• • • •

Mooie complete badkamer op begane grond 3 slaapkamers Tuin met houten berging op zuid-westen Prachtige afwerking, superstrak en modern

Loop er rustig even om heen. Dan ziet u dat niet iedere woning hetzelfde is! Want waar treft u nu een hoekwoning met een woonkamer van bijna 8 meter breed! En wat dacht u van een oprit met een eigen parkeerplaats?! En dan praten we nog niet eens over de binnenkant.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

EN HUIS!

OP

NIEUWE

RIJS!

VRAAGP

• • • •

3 slaapkamers en ruime open zolder Moderne keuken en badkamer Gehele woning voorzien van dubbel glas Zeer fraai aangelegde tuin

Werkelijk perfect verbouwd en uitgebouwd. Aan de achterzijde is de woonkamer 3 meter (!!) vergroot. Aan de voorzijde zien we ook meteen dat er uitgebouwd is. Een flink stuk berging is er bij gekomen. En om het dan compleet te maken... De zolder is voorzien van een vaste trap zodat hier nu met gemak twee kamers gemaakt kunnen worden.

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl


16 Bergambacht – Secretaris Schipperstraat 6

Bergambacht – Sleedoorn 57

Vraagprijs: € 249.900,- k.k.

koopsom: € 255.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

• • • •

Ruime en lichte woonkamer 3 slaapkamers Ruime badkamer Garage

EN HUIS!

OP

Vraagprijs: € 259.000,- k.k.

IS! OPEN HU

• • • •

Ruim appartement Gelegen op 2e verdieping Privéparkeerplaats Met lift

Uniek in zijn soort. Een 4-kamer appartement!! Zelden komt zo iets in de verkoop. Sterker nog, zelden word er een appartement gebouwd met 3 slaapkamers. en dat is niet het enige, het is op een hoek gelegen, lekker vrij uitzicht twee kanten op, hierdoor ook meerdere raampartijen waardoor de lichtval in het appartement super is.

Echt midden in het dorp! Een prachtige plek. En dan ook nog eentje met min of meer vrij uitzicht. Het is één van die bijzondere 2-onder-1-kap woningen. Met garage en een bijzonder grote tuin van 209 m2! Uitstekend onderhouden en heerlijk comfortabel.

Vlist – Willem-Alexanderstraat 6

• • • •

Ouderkerk aan den IJssel – Geerlaan 33 Woonkamer met weids uitzicht Luxe keuken met inbouwapparatuur 3 slaapkamers Tuin met meerdere terrassen

Vraagprijs: € 259.000,- k.k.

• • • •

Stel: je kijkt ’s ochtends uit het raam en je geniet van een weids uitzicht over de landerijen! Adembenemend, alsof u een schilderij bekijkt dat elke dag veranderd. De woning zelf is ruim, met 3 slaapkamers en een grote zolderruimte. De Vlist. Alleen het woord spreekt bij veel mensen al tot de verbeelding. Een plekje midden in het Groene Hart waar rust en ruimte heel gewoon is.

Ruime woonkamer Semi-open keuken 2 slaapkamers Zeer luxe badkamer

Wonen voor jong en oud. Dat kan in appartementencomplex “Polderstaete”, aan de rand van Ouderkerk aan den IJssel. Het appartement bestaat uit drie kamers en is gelegen op de 2e verdieping met een balkon van ca. 15 m2 op het westen.

Bergambacht – Dijklaan 98 Vraagprijs: € 274.500,- k.k.

De prijswinnaars van het SnowWorld arrangement van onze wintereditie

EN HUIS!

OP

NIEUWE

Ammerstol – Lekdijk 11

! PEN HUIS

O

NIEUWE

RIJS! VRAAGP

2-onder-1-kap woning 3 slaapkamers Vrij uitzicht over polderlandschap Groot perceel grond van 478 m2

Heerlijk wonen. Vrij, aan de rand van het dorp en de polder. Ideaal voor de tuinliefhebber maar ook zeker voor de hobbyist. Achter dit huis is het werkelijk een verrassing wat u tegenkomt. Een prachtige stenen schuur met grote zolder, ideaal voor de liefhebber van hobby en knutselen.

De prijswinnaars zijn (vrnl) de heer en mevrouw Zanen en mevrouw Schep. Zij hebben van Gijsbert van Egmond (l) de cheque ontvangen. Wij wensen hen veel plezier in Snowworld!

vraagprijs: € 288.000,- k.k.

RIJS!

VRAAGP

• • • •

• • • •

3 slaapkamers Nieuwe keuken (2010) Kunststof kozijnen met dubbel glas 2 à 3 privéparkeerplaatsen voor de woning

Een degelijk gebouwde, ruime woning op Eén van de mooiste plekjes in de omgeving. Want...de woning ligt op dijkniveau en kijkt aan de achterzijde vanuit de woonkamer en de tuin royaal uit over de Lek!! Zittend in uw luie stoel heeft u een volledig vrij uitzicht over de rivier en de voor- en naast gelegen groengebieden.

Mijn Mijn

MIJN RAAMDECORATIE MIJN RAAMDECORATIE MIJN MIJN RAAMDECORATIE RAAMDECORATIE

Ammerstol – Nieuweweg 1 Vraagprijs: € 298.000,- k.k.

IS! OPEN HU

• • • •

Ruime en verrassende woning 2 slaapkamers 2 badkamers Mooie tuin met royale veranda

Het voormalige postkantoor in Ammerstol, gebouwd in 1901 voor de zalmvissers. Dat is wonen te midden van de historie. Dit pand ademt het verleden nog uit. Prachtige hoge plafonds, oude paneeldeuren, granito vloeren, noem het maar op... En het is wel te vinden.

Bergambacht – Sleedoorn 43 Vraagprijs: € 299.000,- k.k.

IS!

OPEN HU

RAAMDECORATIE RAAMDECORATIE

Op maat gemaakt OpRAAMDECORATIE maat gemaakt RAAMDECORATIE Op Op maat maat gemaakt gemaakt

De sfeer van Rivièra Maison vindt u terug in deze mooie

• • • •

Zeer ruim appartement Ruime woonkamer met open keuken 3 slaapkamers Geheel voorzien van elektrische screens

Een werkelijk perfect appartement. Voorzien van alle gemakken die u zo graag wilt hebben. Prachtig op een hoek gelegen op de eerste verdieping met een eigen parkeerplaats en een eigen berging in de kelder. En van binnen helemaal af. De huidige bewoners hebben werkelijk alles gedaan wat zij graag wilden.

collectie De collectie bestaat prachtige De sfeer raamdecoratie. van Rivièra Maison vindt u terug in uit deze mooie horizontale jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en collectie raamdecoratie. De collectie bestaat uit prachtige gordijnen. raamdecoratie wordtvouwgordijnen precies op maat horizontaleElke jaloezieën, rolgordijnen, en De sfeer van Rivièra Maison vindt u terug in deze mooie voor uw ramen gemaakt en bestaat uit stijlvolle stoffen in gordijnen. Elke raamdecoratie wordt precies op maat De sfeer raamdecoratie. van Rivièra Maison vindt u terug in uit deze mooie collectie De collectie bestaat prachtige mooie, pure tinten die u van ons gewend bent. De sfeervoor uw ramen gemaaktDe en collectie bestaat uit stijlvolle stoffen in collectie raamdecoratie. bestaat uit prachtige horizontale jaloezieën, rolgordijnen, vouwgordijnen en volle accessoires voorons eengewend totaal nieuwe beleving mooie, pure jaloezieën, tintenzorgen die u rolgordijnen, van bent. De sfeerhorizontale vouwgordijnen en gordijnen. Elke raamdecoratie wordt precies op maat in raamdecoratie. volle accessoires zorgen voor een totaalprecies nieuwe op beleving gordijnen. Elke raamdecoratie wordt maat voor uw ramen gemaakt en bestaat uit stijlvolle stoffen in in raamdecoratie. voor uwpure ramen gemaakt en bestaat uit stijlvolle in mooie, tinten die u van ons gewend bent. stoffen De sfeerKom langs en maak kennis met deze unieke collectie. mooie, pure tintenzorgen die u van bent. De sfeervolle accessoires voorons eengewend totaal nieuwe beleving Kom accessoires langs en maak kennis met deze unieke collectie. volle in raamdecoratie.zorgen voor een totaal nieuwe beleving in raamdecoratie.

DECORETTE VAN DE VELDE verf | behang | gordijnen | zonwering | tapijt DECORETTE VAN DE VELDE verf | behang | gordijnen | zonwering | tapijt

Winkelhof Bergambacht Hoofdstraat 21 Winkelhof Bergambacht 0182 - 35 17 43 Hoofdstraat verf | behang21 | gordijnen | zonwering | tapijt www.mijndecorette.nl 0182 35 17 verf | behang 43 | gordijnen | zonwering | tapijt www.mijndecorette.nl Winkelhof Bergambacht

DECORETTE VAN DE VELDE DECORETTE VAN DE VELDE Hoofdstraat 21 Winkelhof Bergambacht 0182 - 35 1721 43 Hoofdstraat www.mijndecorette.nl 0182 - 35 17 43 www.mijndecorette.nl

MET GEMAK MIJN MEEST CREATIEVE WOONATELIER Kom langs en maak kennis met deze unieke collectie.

Kom GEMAK langs enMIJN maakMEEST kennisCREATIEVE met deze unieke collectie. MET WOONATELIER

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

MET GEMAK MIJN MEEST CREATIEVE WOONATELIER MET GEMAK MIJN MEEST CREATIEVE WOONATELIER

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl


Bergambacht – Henry Dunantstraat 88

Ammerstol – Lekdijk 178

Vraagprijs: € 319.000,- k.k.

Vraagprijs: € 319.000,- k.k.

• • • •

Grote, lichte woonkamer Open keuken met inbouwapparatuur 3 slaapkamers Garage v.v. verwarming, water en roldeur

• • • •

U zit op uw terras of in de woonkamer, met een fantastisch uitzicht over de rivier de Lek. De schepen varen voor uw deur langs! Misschien wel een van de mooiste en betaalbare plekjes met dit prachtige uitzicht. Aan de dijk tussen Schoonhoven en Bergambacht, met de achterzijde grenzend aan de dorpskern.

U kent ze ongetwijfeld. Die semi-vrijstaande huizen met “de puntjes”. Er staan er maar een paar en ze zijn bijzonder leuk. Geschikt ook voor meerdere doelgroepen. Enorm ruim beneden want hier kan een slaapkamer en een badkamer bij, maar ook meer dan genoeg ruimte boven.

Bergambacht – Lekdijk Oost 34 Vraagprijs: € 319.000,- k.k.

! PEN HUIS

O

NIEUWE

RIJS!

VRAAGP

Bergambacht – Hoofdstraat 76G • • • •

Sfeervolle woonkamer Bijzonder grote woonkeuken 4 slaapkamers Tuin grenzend aan de polder

Vraagprijs: € 324.900,- k.k.

• • • •

Bijna onopvallend ligt dit huis langs de dijk. Verstopt in een bocht, prachtig verscholen in het groen, vrij gelegen en heerlijk rustig. En dicht bij het centrum van Bergambacht. Een buitenkans! Dat kunnen we met zekerheid zeggen. Deze 2-onder-1-kap woning is een plaatje om te zien.

Bergambacht – Weegbree 5 Vraagprijs: € 324.900,- k.k.

EN HUIS!

OP

2 slaapkamers (voorheen 3) Tuin op het zuiden gelegen Geheel dubbel glas en goede isolatie Blokhut aan de achterzijde

Bijzonder lichte woonkamer 2 slaapkamers Geheel voorzien van zonwering Eigen privéparkeerplaats

Nu hoeft u zich niet meer af te vragen welke prioriteit voorrang heeft! Centraal wonen op het dorp of luxe, comfortabel en royaal wonen. Een prachtig appartement, gelegen op de eerste verdieping, twee slaapkamers, een living van circa 65 m2 en een balkon van ongeveer 18 m2.

Schoonhoven – Koestraat 60 • • • •

3 slaapkamers Luxe badkamer Keurig aangelegde tuin op het zuid-oosten Balkon en dakterras v.v. kunststof vloerdelen

Vraagprijs: € 345.000,- k.k. WONEN NIEUWE

EN EN WERK RIJS!

VRAAGP

Moderne, luxe keuken Geschikt voor werken aan huis Volledig gerenoveerd in 2005 Gelegen in het centrum

Een ideaal pand, uitermate geschikt voor meerdere doeleinden, denk eens aan een atelier, winkel, kantoor of natuurlijk gewoon heel veel woonruimte!. De begane grond is zo ingericht dat er diverse mogelijkheden zijn. Wonen doen we boven. Buiten is een dakterras gelegen op het westen met prachtig uitzicht.

Prachtig... Die mooie brede straat, groenstrook, bomen en water voor de deur. Een rij met woningen die anders zijn dan anders. Deze woning springt er meteen uit, gelegen op de hoek. Het eerste dat opvalt is de prachtige erker en het dakterras op het westen.

Het verstoren van uw nachtrust laten wij graag aan iemand anders over

• • • •

Schoonhoven – Lopikerhof 8 Vraagprijs: € 357.000,- k.k.

! PEN HUIS

O

NIEUWE

RIJS! VRAAGP

• • • •

Ruim appartement 2 slaapkamers Afgesloten privé garage in parkeerkelder CV ketel HR 2011

Dit gebouw is zeer goed en luxe gebouwd. Dat ziet u al als u voor de deur staat. Een prachtige entree, een royale hal met een enorm hoog plafond en vervolgens de lift naar de verdiepingen. Dit appartement is het mooist gelegen en op de eerste verdieping. En... Op loopafstand van de sfeervolle winkelstraten.

Bergambacht – Korenbloem 1a Vraagprijs: € 374.900,- k.k.

IS! OPEN HU

NIEUWE

RIJS!

VRAAGP

• Ruime en lichte woonkamer • Schitterende keuken opgesteld in Maxi-Line • 2 sanitaire ruimten waarvan één complete badkamer • Totaal perceeloppervlakte van 265 m2

Een geschakeld herenhuis. En dan gelegen in één van de leukste wijkdelen van Bergambacht. Vlak bij de polder, een autoluwe straat en het speelveld op zichtafstand. Een woning met een verrassend ruime opzet, een prachtige, besloten tuin op het zuiden, 4 slaapkamers op één verdieping, een garage en een oprit.

Lekkerkerk – Schuwacht 186 Vraagprijs: € 389.000,- k.k.

NIEUW!

Havenstraat 164 2871 EC SCHOONHOVEN

T 0182-388028 M 06-29002406

E info@financieelcomfort.com I www.financieelcomfort.com

Deskundig advies op het gebied van hypotheken en verzekeringen

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

• • • •

Ruime woonkeuken van bijna 35 m2 Luxe badkamer 3 slaapkamers Grote tuin met vrijstaande stenen schuur

Een uniek huis op een uniek plekje! Dat mogen we hier stellen. Met een perceel grond rondom het huis van bijna 600 m2 en een inhoud van 400 m3 is het prachtig om te wonen. De woning is van binnen en van buiten helemaal vernieuwd/ gerenoveerd. Werkelijk overal is aandacht aan besteed en alles ziet er spik en span uit.

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl


18 Schoonhoven – Bij de Watertoren 24b

Ammerstol – Capellelaan 55

Vraagprijs: € 398.000,- k.k.

Vraagprijs: € 399.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

• • • •

Begane grond voorzien van parketvloer Elektrische zonwering bij de serre 4 slaapkamers en zeer ruime zolder Alarminstallatie

• • • •

Kom hier maar kijken want het is totaal niet wat u denkt dat het is. Het is vrij, het is enorm groot, er zit een prachtige grote tuin bij en het is alles wat u zoekt als u een stap meer wil. Hier kunnen we met recht zeggen dat we een geschakelde 2-onder-1-kap woning hebben met een garage en parkeerplaats.

Bergambacht – Houtstraat 69 Vraagprijs: € 399.000,- k.k.

IS! OPEN HU NIEUW!

Leuk, een perceel grond in de breedte. En niet zo maar een perceel, want het is 1.100 m2 eigen grond! Dan krijg je een heel ander gezicht, de buren zitten verder weg waardoor het vrijstaand wonen nog meer tot zijn recht komt. Er zij diverse terrassen en een stenen garage in de tuin.

Gouderak – Pijlkruid 26 • • • •

Luxe keuken van SieMatic 5 slaapkamers 2 parkeerplaatsen op eigen terrein Bijzonder grote tuin op het zuiden

Vraagprijs: € 429.000,- k.k.

• • • •

OP

*Vraag naar de voorwaarden.

Lekkerkerk – Tiendweg West 15b

Schoonhoven – Ereprijs 4

EN HUIS!

4 slaapkamers op één verdieping Met ruime garage Gelegen in een geliefde woonomgeving Onderheid terras aan achterzijde woning

Waar vind je dat nog? Lekker in het weekeinde aan de keukentafel zitten en al mijmerend over het Zuid Hollandse polderlandschap kijken. Met de koeien en de schapen grazend in de wei en de vogels al duikelend door de lucht. Deze woning geeft u de gelegenheid!!!

Een prachtige 2-onder-1-kap woning die gebouwd is in een stijl en kwaliteit die vandaag de dag nog steeds iedereen aanspreekt. En dan praten we nog niet eens over de binnenkant. Wat denkt u van een garage van 30 m2 of die fraaie, ruime woonkamer en half open eetkeuken?

Vraagprijs: € 439.000,- k.k.

Vrijstaande woning Perfect schilderwerk binnen en buiten 3 slaapkamers Fraai aangelegde tuin met veel zon en mogelijkheden

• • • •

Vraagprijs: € 439.000,- k.k.

Keuken met inbouwapparatuur 3 slaapkamers (4de mogelijk) Luxe badkamer Fraai aangelegde tuin

IS!

OPEN HU

Een heerlijk huis! En zo lekker groot. Laten we zeggen, een ideale woning. De accenten van de bouwstijl uit de jaren ’30, een eigen oprit, carport en een schuur zo groot dat er een auto in zou kunnen. Ook van binnen verrassend. Een royale woonkamer, 3 grote slaapkamers en een enorme zolder.

• Woonkamer met uitzicht over de Tiendweg • Begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming • 4 slaapkamers • Tuin rondom voorzien van beschoeiing

Stel u zoekt een andere woning. Wat wenst u dan? Meer ruimte, een eigen garage, flinke tuin en... Niet onbelangrijk, vrijstaand. Dan komt u dit huis tegen. Mooi om te zien, randje Lekkerkerk, ruim, op loopafstand van de voetbalvelden en het dorpscentrum. Dat is toch wat iedereen wil? Vrij wonen bij alle voorzieningen.

Aanpakkers in tuinontwerp, grond-, weg- en waterbouw

Bij uw nieuwe huis hoort een mooie tuin! Waardebon voor: 10% KORTING

op aanleg van een nieuwe tuin

10% KORTING

op onderhoudsbeurt/reorganisatie van een bestaande tuin

NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN VRIJBLIJVEND ORIËNTEREND GESPREK! Tel. (0182) 35 18 61 of bezoek onze website www.amolenaar.nl

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Het hoveniersbedrijf Beschouw uw tuin als verlengstuk van uw woning die u, mits goed uitgevoerd, veel extra woonplezier kan verschaffen. Vanuit onze professie zien wij mogelijkheden waar u wellicht nooit aan gedacht hebt. In ieder geval zorgen wij ervoor dat uw tuin in volledige harmonie is met uw woning met gebruikmaking van de beste materialen.

U kunt bij ons ook terecht voor: - grondwerkzaamheden - tuinontwerp, aanleg en onderhoud - (sier)bestrating Hoveniers- en aannemersbedrijf G.W.W.

A. Molenaar v.o.f.

Tussenlanen 20/b | 2861 CD Bergambacht | Telefoon: (0182) 35 18 61 Fax: (0182) 35 11 64 | E-mail: info@amolenaar.nl | Website: www.amolenaar.nl

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl


Berkenwoude – Kerkweg 18 Vraagprijs: € 439.000,- k.k.

Bergambacht – Kadijkselaan 42 • • • •

Grote woonkamer in L-vorm 2 slaapkamers en een 3e mogelijk Aparte werkkamer op de begane grond Perceeloppervlakte 655 m2

Vraagprijs: € 479.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

Aan de rand van de oude dorpskern aan een boerenweg met een breed water voor de deur. Een mooi erf met meer dan voldoende mogelijkheden om te parkeren en een prachtige, diepe tuin. Keurig onderhouden en een uitdaging voor iedereen die van tuinieren houdt! Van binnen omdat de woning een zeer functionele indeling kent. Wij laten het u graag zien!!

Bergambacht – Paardebloem 13 Vraagprijs: € 489.000,- k.k.

IS! OPEN HU NIEUW!

Vrijstaande eengezinswoning 3 slaapkamers Schuur (2008) met tuinkamer/gastenverblijf Meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein

Sfeervolle vrijstaande woning met schuur aan de mooie Kadijkselaan, op loopafstand van de dorpskern en de polder. Landelijk wonen, water rondom, uiteraard een eigen toegangsbrug en een prachtig perceel eigen grond van bijna 600 m2.

Ammerstol – Lekdijk 144-146 • • • •

Vrijstaande woning met garage Moderne keuken 3 slaapkamers Zeer luxe badkamer

Vraagprijs: € 498.000,- k.k.

! PEN HUIS

O

Prachtig wonen, een kindvriendelijke omgeving, goed onderhouden, noem maar op. Schitterend gelegen, direct grenzend aan de polder met een vrij uitzicht over de weilanden tot Schoonhoven aan toe. De woning ligt bijzonder mooi op de kavel. Rondom is er een prachtige tuin die aan de achterzijde ook nog eens grenst aan een breed water.

Bergambacht – Dijklaan 15 Vraagprijs: € 498.000,- k.k.

• • • •

• • • •

Enorme woonkeuken met openslaande deuren naar de tuin Grote woonkamer met openhaard 3 slaapkamers 2 badkamers

Een dubbel woonhuis. Wat voor mogelijkheden zal dat niet geven?!? Eén voor u en één voor...uw bijna volwassen kind, of voor uw moeder, misschien zelfs voor de verhuur. Zegt u het maar. Dit is een werkelijk ideaal huis. Een voormalige T-boerderij aan de dijk, vlak bij de dorpskern van Ammerstol.

Polsbroek – Noordzijdseweg 115 • • • •

Ruime woonkamer (60 m2) Woonkeuken 5 slaapkamers 358 m2 eigen grond

Vraagprijs: € 498.000,- k.k. NIEUWB

OUW

2-onder-1-kap in de overtreffende trap!! Met dit volume spreken we bijna over een villa. En vanuit de bouw zijn er gelijk nog wat extra wijzigingen toegepast. Bijvoorbeeld de aanbouw achter de woning en de garage die is aangepast zodat het nu woonkeuken is.

• • • •

Woonkamer met openslaande deuren naar de tuin 5 slaapkamers Complete badkamer Garage van ca. 26 m2

Aan de rand van de dorpskern wordt een prachtig nieuw huis gebouwd. In de stijl van een karakteristieke woonboerderij. Het voorste deel is te koop. Met erf en ongeveer 700 m2 grond. Uiteraard heeft u inspraak in de afwerking.

Bergambacht – Dijklaan 17 Vraagprijs: € 519.000,- k.k.

Joris Veer Woninginrichting, gevestigd aan de Voorhaven 9 te Schoonhoven is een speciaalzaak op het gebied van woninginrichting, met een uitgebreide collectie in gordijnen, vitrages, tapijt, vinyl, PVC, laminaat, shutters, raamdecoratie en buitenzonwering. "Met de juiste vakkennis, breed assortiment en persoonlijke aandacht gezamenlijk naar een tevreden eindresultaat".

• • • •

Zeer royale woonkamer Luxe keuken en badkamer 4 slaapkamers Parkeren op eigen terrein

Een zeer bijzonder huis. Wat u niet ziet is een zeer royale achteraanbouw en een verloop van de living achter de garage. U staat versteld van de fantastische oppervlakte van deze woonkamer. Dat samen met een fraaie erker en een half open keuken maken de begane grond tot een prachtige ruimte. Alle materialen zijn hoogwaardig! * Vraag naar de voorwaarden.

Schoonhoven – Haven 19 Vraagprijs: € 539.000,- k.k.

• • • •

Rijksmonument Circa 1.200 m3 inhoud 8 kamers Tuin met achterom

Bouwjaar 1402. Dat is nog voor de tijden van de rijke kooplieden, de postkoets en de trekschuit. Voor zover het na te gaan is ligt de oorsprong van dit pand rondom deze tijd. De tijd van edellieden en kastelen. Door de eeuwen heen is het pand ongetwijfeld diverse malen veranderd tot uiteindelijk het fraaie en statige grachtenpand zoals het nu is.

Schoonhoven – Wal 55 Vraagprijs: € 549.000,- k.k.

Joris Veer Woninginrichting Voorhaven 9 - SCHOONHOVEN - T. 0182-381978 De showroom is geopend van woensdag t/m zaterdag

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

• • • •

Centrale ligging Inhoud van bijna 900 m3 Mogelijkheid tot werken aan huis Woning in de loop der jaren gerenoveerd

Stel u heeft een woning met 9 kamers. Een serre waar een gemiddeld restaurant jaloers op kan zijn, een voorgevel van 13 strekkende meter en een heuse stadstuin. Dan praten we niet meer over een stadswoning maar over een stadsvilla. Dat is een object wat zeker de moeite van het kijken waard is.

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl


20 Schoonhoven – Lopikerweg 56 Vraagprijs: € 570.000,- k.k.

Schoonhoven – Robert Kochlaan 26 • • • •

Vrijstaand landhuis 4 slaapkamers Moderne badkamer met o.a. whirlpool Mogelijkheid tot huur/koop van extra grond

Vraagprijs: € 579.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

Aan de rand van Schoonhoven staat dit uiterst royale, uitgebouwde en sfeervolle landhuis. Woonkamer met schuifpui naar het terras (W), grote erker en in het midden de keuken. Op de begane grond is de complete badkamer en zijn er twee slaapkamers.

Vraagprijs: € 598.000,- k.k.

! PEN HUIS

O

Woonkamer in een L-vorm (50 m2) 4 slaapkamers Nieuwe keuken met inbouwapparatuur Parkeren op eigen terrein

Met recht een villa! Tot in detail afgewerkt. De binnenkant, de buitenkant, de tuin, werkelijk alles ziet er tip top verzorgt uit. En helemaal 2011. Echt een huis om zo te betrekken. Alles is uitgevoerd in moderne kleuren en met hedendaagse materialen.

* Vraag naar de voorwaarden

Schoonhoven – Oude Haven 13

• • • •

Schoonhoven – De Montignylaan 22 • Stuukplafonds met ornamenten • Enorme stadstuin met veel zon • Berging in de achtertuin • Rijksmonument, nagenoeg geheel gerenoveerd

Vraagprijs: € 598.000,- k.k.

! PEN HUIS

O

Gelegen aan een mooie laan met veel groen Rustige ligging Aangebouwde serre Gebouwd onder architectuur

Deze villa is uniek, zeer mooi op een perceel van 800 m2 gelegen met een vrijstaande houten garage/berging en nog voorzien van authentieke details. Kijk bijvoorbeeld eens naar het fraaie glas-in-lood in het trappenhuis en wat te denken van de eerste granito vloeren in de keuken en de hal.

Wat een pand! Hier waant u zich in de “Gouden Eeuw”. U zult versteld staan van de unieke bouwstijl van dit pand. Aan de voorzijde oogt het statig, groot en zelfs de aanbouw rechts hoort er bij. De verrassing ziet u niet vanaf de straat.

Haastrecht – Jaagpad 14

• • • •

Schoonhoven – Tiendweg 5

Vraagprijs: € 599.000,- k.k.

• • • •

Vrijstaande Villa 2 ruime slaapkamers (eenvoudig een 3e kamer te realiseren) Zeer ruime en luxe badkamer Deels voorzien van vloerverwarming

Vraagprijs: € 599.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

Rondom het huis is alles tot in detail afgewerkt. Een prachtig smeedijzeren hekwerk dat elektrisch te openen is, rondom gemetselde tuinmuren, en een dubbele garage die zo groot is dat er met gemak twee auto’s in kunnen staan! Van binnen is het perfect, u zult versteld staan.

Schoonhoven – Debeijelaan 8 Vraagprijs: € 639.000,- k.k. GPRIJS! WE VRAA

NIEU

• • • •

Woonkamer over gehele breedte woning 3 slaapkamers Buitenschilderwerk ged. 2011 Fraai perceel rondom de woning

Randje Schoonhoven, rustiek, de dijk bijna grenzend aan de achtertuin, het idyllische laantje aan de voorzijde. En op loopafstand van het zwembad, de jachthaven en het stadscentrum. Dat is toch wat iedereen wil? Vrij wonen bij alle voorvoorzieningen. Laten we zeggen een bijzonder huis.

Bergambacht – Benedenberg 39 • Vrijstaande villa • Living van 60 m2 • Aparte woonkeuken van 16 m2

Vraagprijs: € 840.000,- v.o.n.

IS!

OPEN HU NIEUWB

Een heerlijk huis met veel leefruimte en een fraaie kavel eigen grond. Helemaal vrijstaand met veel privacy, gelegen in een zeer fraai stukje van Schoonhoven. De enorme tuin die ligt op het zuiden en gelegen is aan water. Van binnen kunt u het het beste komen ervaren. De eigenaren hebben de villa enige jaren geleden helemaal op zijn kop gezet.

OUW

Bergambacht – Kadijk 1 Vraagprijs: € 649.000,- k.k. EN

GELEG NDELIJK

LA

• Zeer ruime woonkamer met zijaanbouw • Vernieuwde keuken (2008) • Begane grond voorzien van fraaie plankenvloer • 4 ruime slaapkamers

De meest unieke plek van Bergambacht! Wonen met aan drie zijden de polder, in een autovrije buurt, op loopafstand van de dorpskern met 1.880 m2 eigen grond. Helemaal vrijstaand en een grote garage. De woning is van het type semi-bungalow. Ideaal voor diverse doelgroepen.

Lekkerkerk – De Werf 16 Vraagprijs: € 698.000,- k.k.

• • • •

Vrijstaande villa 4 slaapkamers 2 badkamers Eigen oprit met meerder parkeerplaatsen

Een villa, maar dan in de overtreffende trap. Een hoogstandje van de architect. Bij deze woning is goed nagedacht over de ligging op de dijk, de enorme tuin die zich met name aan de achterzijde van de woning bevind en de uitstraling gezien vanaf de achterkant. We kunnen met een gerust hart zeggen dat dat zeker de mooiste kant is!!

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

• • • •

Vrijstaande woning met garage 4 slaapkamers 650 m3 inhoud Perceeloppervlakte circa 950 m2

Een woning die met zorg en aandacht wordt gebouwd. De kwaliteit straalt er van af. Dat begint al met het aangezicht. Een prachtige bouwvorm met de ogenschijnlijk aparte entree en een fraaie erker aan de zijkant. Maar zeker ook het riet gedekte dak, de chique gevelstenen

In collegiale verkoop met: Era de Koning Makelaardij

en de perfect gedetailleerde raamkozijnen. Alle binnenmuren zijn gemetseld, de isolatie is optimaal, de kamers zijn licht en ruim van opzet en er is nog steeds keuze om de woning zelf af te bouwen naar uw eigen wensen.

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl


Stolwijk – Beijerscheweg 88 Vraagprijs: € 749.000,- k.k.

• Vrijstaande woning met garage • 4 slaapkamers • 650 m² inhoud • Perceeloppervlakte circa 950 m²

Met recht een traditioneel gebouwd landhuis. Mooie royale ruimten, slapen beneden, een dubbele garage en een heuse serre maken het tot een prachtig huis. Het begrip “landhuis” kunnen we hier wel letterlijk nemen. Het ligt midden in de polder op een perceel grond waar werkelijk van alles mogelijk is. Tuinieren, hobbydieren, paarden, verzin het maar.

Interesse in dit huis? Schakel uw NVM-aankoopmakelaar in

Bergambacht – Lekdijk-West 111 D

Bergambacht – Ambachtstraat 3

Huurprijs vanaf: € 500,- per maand

Huurprijs vanaf: € 1.250,- per maand

BE

D

END GOE

NROER DRIJFS O

BE

en een verdieping van 100 m². Er zijn twee parkeerplaatsen voor de bedrijfshal.

• Huurperiode 5 jaar met 5 optie jaren • Waarborgsom 3 maanden • Huurovereenkomst conform model ROZ

Binnendijks gelegen op circa 2 km vanaf Bergambacht treft u deze moderne bedrijfshal, deel uitmakend van een verzamelgebouw van 5 units.

Bij binnenkomst via de loopdeur vinden we de pantry, toilet en meterkast (7 groepen en krachtstroom). Hier is een deel ingedeeld als kantoorruimte, deze scheidingswanden kunnen desgewenst worden verwijderd. Verder is de hal één open ruimte.

Uw kantoor op een zeer prominente plek?? Aan het begin van het bedrijventerrein van Bergambacht ligt dit zeer fraaie en bijzonder in het oog springende gebouw. Recht tegenover diverse gerenommeerde bedrijven en een royaal parkeerterrein.

De bedrijfshal bestaat uit 100 m² netto vloeroppervlakte op de begane grond

De overheaddeur is 4,50 m. hoog en 3,50 m. breed. De vrije doorrijhoogte is 3,80 m.

• • •

Gasaansluiting t.b.v. CV Bedrijven tot maximaal categorie III Wet Milieubeheer Vloerbelasting 2.000 kg/m²

D

END GOE

NROER DRIJFS O

Het kantoor is gelegen op de eerste verdieping en heeft een zelfstandige opgang vanaf de rechterzijde van het pand. Aan de linkerzijde zijn twee privé parkeerplaatsen beschikbaar. Het pand is royaal van opzet met in totaal circa 125 m2 vloeroppervlakte verdeeld in diverse ruimten.

De 10 meest gestelde vragen over het kopen en verkopen van een huis Vervolg van pagina 1 ontbindende voorwaarden), legt de verkopende makelaar de afspraken schriftelijk vast in een koopakte. Ontbindende voorwaarden zijn hierin een belangrijk onderwerp. U krijgt als koper niet automatisch een ontbindende voorwaarde. Wilt u bijvoorbeeld een ontbindende voorwaarde voor de financiering, dan moet u dit melden bij het uitbrengen van uw bod. Het is dan ook belangrijk dat de partijen het eens zijn over aanvullende afspraken en ontbindende voorwaarden voordat de koopakte wordt opgemaakt. Zodra beide partijen de koopakte hebben ondertekend en de koper een afschrift van deze akte heeft ontvangen, treedt voor u als particuliere koper de wettelijke bedenktijd van drie dagen in werking. Binnen deze tijd kunt u als koper alsnog afzien van de aankoop. Doet u dit niet, zijn de financiën rond en vormen ook eventuele andere ontbindende voorwaarden geen obstakel meer, dan zal op de afgesproken opleveringsdatum de overdracht plaatsvinden bij de notaris.

veel belangstellenden die de vraagprijs bieden of benaderen, dat het moeilijk te bepalen is wie de beste koper is. In dat geval kan de verkopende makelaar – in overleg met de verkoper – besluiten de lopende onderhandelingen af te breken en de biedprocedure te wijzigen om vervolgens te kiezen voor bijvoorbeeld een inschrijvingsprocedure. Hierbij hebben alle bieders een gelijke kans om het hoogste bod uit te brengen. Alvorens het systeem te wijzigen, dient de makelaar uiteraard eerst de eventueel gedane toezeggingen na te komen. 7. Mag een makelaar van de NVM een bela­ chelijk hoge prijs vragen voor een woning? De verkoper bepaalt in overleg met zijn NVMmakelaar waarvoor hij zijn woning verkoopt. De koper kan onderhandelen over de prijs, maar de verkoper beslist.

8. Wat is een optie? Een optie in juridische zin geeft een partij de keuze om door een eenzij6. Mag een makelaar van de NVM tijdens dige verklaring een koopovereenkomst met een de onderhandeling het systeem van ver­ andere partij te sluiten. Partijen zijn het dan wel koop wijzigen? Ja, dat mag. Soms zijn er zo eens over de voorwaarden van de koop, maar de

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

koper krijgt bijvoorbeeld nog een week bedenktijd. Bij de aankoop van een nieuwbouwwoning is zo’n optie nog wel gebruikelijk. Bij het aankopen van een bestaande woning niet. Het begrip ‘optie’ wordt daarbij vaak ten onrechte gebruikt. Dan heeft het de betekenis van bepaalde toezeggingen die een verkopende NVM-makelaar kan doen aan een belangstellende koper tijdens het onderhandelingsproces. Zo’n toezegging kan bijvoorbeeld inhouden dat een belangstellende koper een paar dagen de tijd krijgt om na te denken over een bod. De makelaar van de NVM zal in de tussentijd proberen niet met een andere partij in onderhandeling te gaan. De belangstellende koper kan deze tijd gebruiken om een beter inzicht te krijgen in zijn financiering of in de gebruiksmogelijkheden van de woning. Een optie kunt u niet eisen; de verkoper en de verkopende NVM-makelaar beslissen zelf of er in een onderhandelingsproces bepaalde toezeggingen worden gedaan. 9. Moet een makelaar als eerste met mij in onderhandeling gaan als ik de eerste ben die belt voor een bezichtiging of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee. De verkopende

makelaar bepaalt samen met de verkoper de verkoopprocedure. Hij heeft wel de plicht u daarover te informeren. Hebt u serieus belangstelling, vraag de makelaar dan wat uw positie is. Dat kan teleurstelling voorkomen. 10. Zit de makelaarscourtage in de ‘kosten koper’? Nee. Onder ‘kosten koper’ vallen de kosten die de overheid koppelt aan de overdracht van een woning. Dat zijn de overdrachtsbelasting (6%), de notariskosten voor het opmaken van de leveringsakte en de kosten voor het inschrijven daarvan in de registers. Daarnaast dient de koper rekening te houden met de (notaris)kosten voor de opmaak en inschrijving van de hypotheekakte. Heeft de verkopende partij een makelaar ingeschakeld om de woning te verkopen, dan komen de kosten hiervan voor zijn rekening. De verkopende makelaar is immers belangenbehartiger van de verkoper en niet van u als koper. Om deze reden is het doorgaans ook verstandig om zelf een makelaar van de NVM in te schakelen. De makelaarscourtage voor een aankopende makelaar komt wel voor rekening van de koper.

Kijk op www.vanegmondmakelaardij.nl


22 Lopik – Binnenhof 25 Vraagprijs: € 125.000,- k.k.

taGGle.nl - 145306

• • • •

Bouwjaar 1982 Woonoppervlakte 32 m² Inhoud woning 80 m³ Servicekosten € 40,- p.m.

De prijswinnaars van het SnowWorldarrangement zijn bekend! Naar aanleiding van de bonnenactie in onze vorige editie van Wonen en Leven hebben wij twee winnaars getrokken.

Keurig afgewerkt en goed onderhouden 2-kamer appartement met berging in centrum van Lopik. Het appartement heeft een woonkamer met balkon (zuidwesten) over de gehele breedte van de woning. De badkamer is in 2007 geheel vernieuwd. Schilderwerk buiten is in 2011 gebeurd. Ideaal voor starters!

Mevrouw Schimmel en mevrouw Schep hebben wij hierdoor beiden kunnen verrassen met een compleet verzorgd arrangement voor twee personen bij SnowWorld.

Lopik – Wielsekade 11 Vraagprijs: € 164.500,- k.k.

taGGle.nl - 363745

• Bouwjaar 1996 • Woonopp. 47 m²

• Inh. woning 136 m³ • Servicek. € 50,- p.m.

Dit verassende, speelse en geheel in lichte kleurstelling uitgevoerde zeer goed onderhouden 2-kamer hoekappartement is gelegen in centrum van Lopik. Het appartement is gelegen op de 1e verd. van een kleinschalig appartementencomplex. De ruime sfeervolle woonkamer heeft aan alle zijden ramen en heeft een schuifpui naar het terras (zuiden) met uitzicht op de binnentuin. Ideaal voor starters of alleenstaanden.

Lopik – Jan van Aemstelstraat 47 Vraagprijs: € 169.500,- k.k.

taGGle.nl - 625460

• • • •

Bouwjaar 1960 Perceelsoppervlakte 188 m² Woonoppervlakte 85 m² Inhoud woning 250 m³

Nabij het centrum van Lopik gelegen hoekwoning. De woning kenmerkt zich door de ruime indeling, een achtertuin met achterom op het westen, drie slaapkamers (9, 12 en 7 m²) op de 1e verdieping en een bergzolder te bereiken met losse trap. Tevens is de garage te koop voor € 20.000,- k.k..

Montfoort – G. van Damstraat 29 Vraagprijs: € 173.500,- k.k.

taGGle.nl - 778786

• • • •

taGGle.nl - 181457

Bouwjaar 1980 Woonoppervlakte 65 m² Inhoud woning 180 m³ Servicekosten € 100,- p.m.

Team Roelse Makelaardij

V.l.n.r. en v.b.n.b.: Nanny van Vliet, Stephan Roelse, Ingrid VendrigDionisius, Marianne Looijenga-Roelse en Lianne Hanemaaijer-Rijneveld

Kantoor Lopik Binnenhof 1, 3411 AX Lopik T 0348-550055 / F 0348-550382 www.roelsemakelaardij.nl

Kantoor Monfoort Hoogstraat 13, 3417 HA Montfoort T 0348-400114 / F 0348-400092 info@roelsemakelaardij.nl

Vraagprijs: € 175.000,- k.k.

• Bouwjaar 1968 • Perceelsopp. 150 m²

• Woonopp. 110 m² • Inh. woning 300 m³

Deze ruime eengezinswoning is gelegen nabij het centrum van Lopik met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. De woning heeft een ruime woonkamer, achtertuin met stenen berging. Op de 1e verdieping een mogelijkheid voor drie ruime slaapkamers, een moderne en complete badkamer met ligbad, separate douche, wastafel en toilet is reeds geplaatst. Ruime zolderverdieping met mogelijkheden voor twee slaapkamers.

Verrassend ruim en speels ingedeeld 2-kamer hoekappartement met een groot balkon gelegen op de 1e verd.. De lichte ruime woonkamer is v.v. vaste kast (mogelijke werkhoek) en deur naar het balkon (O). De open keuken is v.v. eenvoudig keukenblok met losse apparatuur. Badkamer en cv-ketel zijn vernieuwd in 2007. Op de begane grond is de berging.

Polsbroek – Dorp 9 • Bouwjr. 2008-2009 • Woonopp. 62 m²

• Inh. woning 165 m³ • Servicek. € 133,-/mnd.

In het centrum van Montfoort ligt dit 3-kamer appartement op de 1e verdieping. Een lift is aanwezig. Woonkamer (31 m²), open keuken, doucheruimte met inloopdouche, toiletruimte, cv-ruimte met wasmachine- en wasdroger aansluiting. 2 slaapkamers. Het gehele appartement is v.v. laminaatvloer, optimaal geïsoleerd, draai-/kiepramen aanwezig en voldoende parkeerruimte.

Lopik – Europasingel 23 Vraagprijs: € 196.500,- k.k.

Wij heten u van harte welkom op één van onze kantoren voor een vrijblijvend gesprek, de koffie staat klaar!

Lopik – Emmalaan 5

Montfoort – Schoolstraat 28 Vraagprijs: € 188.500,- k.k.

Wij wensen hen veel plezier toe in SnowWorld!

Vraagprijs: € 189.500,- k.k.

• Bouwjaar begin 1900 • Woonopp. 90 m² • Perceelsopp. 75 m² • Inh. woning 260 m³

Eigenlijk betreft het een nieuwbouw woning, want deze jaren ’30 woning is vanaf 2010 volledig verbouwd en geheel vernieuwd. De woning is direct te bewonen! De woning heeft aan de voorzijde een terras met in alle jaargetijden een fantastisch uitzicht over de weilanden en vaart. De woonkamer is licht en zonnig (18 m²). De drie slaapkamers op de 1e verdieping hebben een oppervlakte van 10, 11 en 13 m².

taGGle.nl - 123722

Lopik – Wielsekade 10 • Bouwjaar 1969 • Perceelsopp. 180 m²

• Woonopp. 110 m² • Inh. woning 325 m³

Deze ruime eengezinswoning is gelegen nabij het centrum van Lopik, met aan de voorzijde vrij uitzicht en aan de achterzijde een ruime tuin met aansluitend een berging en garage. De lichte doorzon woonkamer heeft een parketvloer en open haard. De woning heeft in totaal 5 slaapkamers. De achtertuin is deels bestraat, heeft een vijver en ruime stenen berging. De garage heeft een elektrische kanteldeur.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Vraagprijs: € 198.500,- k.k.

taGGle.nl - 569608

• • • •

Bouwjaar jaren ’30 Perceelsoppervlakte 195 m² Woonoppervlakte 80 m² Inhoud woning 225 m³

Tegen het centrum van Lopik aan met alle benodigde voorzieningen binnen handbereik, treft u deze karakteristieke 2-onder-1kap woning aan. De woning verkeert grotendeels nog in originele staat, waardoor vele authentieke details nog aanwezig zijn. De woning beschikt over 4 slaapkamers. Oplevering op korte termijn mogelijk.

Kijk op www.roelsemakelaardij.nl


Lopik – Teenschiller 10

Lopik – Burg. Schumanlaan 28

Vraagprijs: € 198.500,- k.k.

• Bouwjaar 2005 • Woonopp. 70 m²

• Inh. woning 210 m³ • Servicek. € 130,- p.m.

Het gebouw is mooi gelegen in de woonwijk met volop groen, een vrije ligging en v.v. liftinstallatie. Kenmerkend voor het 3-kamer hoekappartement is de vrije ligging en zeer goede en lichte afwerking. Het appartement heeft een sfeervolle woonkamer (22,5 m²) met grote schuifpui naar het balkon (zuidwest). Twee slaapkamers van 13 en 6 m². Het betreft een compleet en direct bewoonbaar appartement!

taGGle.nl - 399924

Lopik – Meidoornlaan 14 • Bouwjaar 1966 • Perceelsopp. 145 m²

• Woonopp. 98 m² • Inh. woning 310 m³

In een kindvriendelijke woonwijk ligt deze in nette staat verkerende tussenwoning. Aan de achterzijde grenzend aan pleintje ideaal om veilig buiten te spelen. Doorzon woonkamer v.v. laminaatvloer, schouw en vrij zicht aan vooren achterzijde. De achtertuin is 12 m diep, met stenen berging en overkapping. Drie slaapkamers op 1e verd. van 10, 8, 18 m² en vierde slaapkamer op 2e verdieping.

taGGle.nl - 721045

Lopik – Maria Louiselaan 19

taGGle.nl - 374551

• Bouwjaar 1972 • Perceelsopp. 135 m²

• Woonopp. 116 m² • Inh. woning 325 m³

Deze mooie tussenwoning bevindt zich in een ruim opgezette woonwijk, vlakbij het centrum. Er is in ruime mate parkeergelegenheid aanwezig. De woning heeft een moderne keuken (2007) en badkamer (2005). De 2 slaapkamers op de 1e verd. van 21 en 9 m² zijn v.v. vaste kastruimte. De 2e verd. heeft een open zolderruimte met 3 dakramen, hier kunnen 2 slaapkamers gerealiseerd worden.

taGGle.nl - 561101

Lopik – Moerasbos 15

Vraagprijs: € 200.000,- k.k.

Vraagprijs: € 219.500,- k.k.

Vraagprijs: € 199.950,- k.k.

Vraagprijs: € 209.950,- k.k.

IS! OPEN HU

• Bouwjaar 2001 • Perceelsopp. 112 m²

• Woonopp. 90 m² • Inh. woning 290 m³

In de rustige en kindvriendelijke woonwijk “de Gaarden” bevindt zich deze in uitstekende staat verkerende tussenwoning met houten berging. Deze woning is ideaal geschikt voor starters en doorstromers. De woning beschikt over 3 slaapkamers van 8, 11 en 12 m², alle v.v. een laminaatvloer en dakkapel. De keurig aangelegde zonnige achtertuin is op het zuiden gelegen.

taGGle.nl - 465177

Lopik – Moerasbos 9 • Bouwjaar 1972 • Perceelsopp. 146 m²

• Woonopp. 120 m² • Inh. woning 330 m³

Jaren ’70 woningen kenmerken zich door de ruime opzet. Deze in goede staat verkerende eengezinswoning met 4 ruime slaapkamers (voorheen zelfs 5) heeft een parkeerplaats op eigen terrein, dakkapel, diepe en vrij gelegen achtertuin op het westen. De badkamer is modern uitgevoerd v.v. ligbad, doucheruimte, toilet en wastafel. Rondom heeft de woning kunststof kozijnen met dubbel glas.

Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

• Bouwjaar 2001 • Perceelsopp. 114 m²

• Woonopp. 90 m² • Inh. woning 290 m³

In rustige en kindvriendelijke woonwijk “de Gaarden” ligt deze leuke woning met houten berging. Ideaal geschikt voor starters en doorstromers. De woning heeft een goed afwerkingsniveau: spachtelputz wandafwerking, recent uitgevoerd schilderwerk, nette vloeren. 3 slaapkamers op de verdieping met aan de voor- en achterzijde een dakkapel, bergzolder met mogelijkheid voor 4e slaapkamer.

taGGle.nl - 540499

Montfoort – Anne Franklaan 38 Vraagprijs: € 225.000,- k.k.

• Bouwjaar ± 1970 • Perceelsopp. 147 m²

• Woonopp. 110 m² • Inh. woning 340 m³

Perfect onderhouden! Dat is de juiste omschrijving voor deze in zeer goede staat verkerende tussenwoning. Sfeervolle Z-vormige woonkamer v.v. houten vloerdelen, houtkachel, dichte keuken met een L-vormige nette inbouwkeuken met inbouwapp. Ruime en zonnige achtertuin met grote stenen schuur en achterom. 1e verd.: 3 ruime slaapkamers, complete badkamer. 2e verd.: voorzolder, 2 slaapkamers v.v. dakkapel, volop bergruimte.

taGGle.nl - 669242

Montfoort – Tijmhof 11

Dru Metro 130 XT/3

etro Nieuw Dru M

130 XT!!

Vraagprijs: € 235.000,- k.k.

Aan een kindvriendelijk, ruim opgezet hofje, bevindt zich deze hoekwoning met diepe tuin op het oosten. Tuingerichte woonkamer met schuifpui naar achtertuin (12,5 m). Aan de achterzijde van de woning is een veranda gemaakt. Aan de voorzijde een groot raam van vloer tot plafond waardoor er extra lichtval aanwezig is. Totaal 4 slaapkamers. Een ideale woning voor doorstromers en/of starters!

Een prachtige nieuwe serie, de Metro 130. In deze serie kunt u heel veel keuzes maken, daardoor kunt u een eigen haard uitkiezen die aan uw eisen voldoet. U kunt kiezen uit: 1. Haard 2. Achterwand 3. Interieur.

Keuzes: 1. Front/ Tweezijdig/ Driezijdig/ XTL/ Tunnel 2. Ceraglass/ Zwart glad. 3. Greystone/ Carrara/ Berken/ Bruin.

Nog meer voordelen zijn extra hoge vlammen, verhoogde ruit en extra veiligheid.

Mosterdmolenweg 2B, Montfoort T 0348– 470222

WWW.DOLDERMANOPENHAARDENENKACHELS.NL

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

• Bouwjaar: 2002 • Woonopp.: 91 m² • Perceelsopp.: 128 m² • Inhoud 293 m³

taGGle.nl - 282435

Lopik – Rozehof 10 Vraagprijs: € 235.000,- k.k.

• Bouwjaar ± 1970 • Perceelsopp. 237 m²

• Woonopp. 125 m² • Inh. woning 350 m³

Uiterst complete hoekwoning met aanbouw en stenen garage. De woning heeft op de begane grond een sfeervolle woonkamer, complete en luxe keuken, ruime bijkeuken/ hobbyruimte. Parkeerplaats. Achtertuin op het zuiden met stenen garage. 1e verdieping met drie mooie slaapkamers, moderne doucheruimte, toilet. 2e verdieping met ruime zolderkamer. Kortom een woning met een mooie ligging die u van binnen moet zien!

Kijk op www.roelsemakelaardij.nl


24 Montfoort – Jan de Rijkelaan 33 Vraagprijs: € 236.500,- k.k.

Montfoort – Fluitenkruidhof 14

• Bouwjaar 1967 • Perceelsopp. 133 m²

• Woonopp. 100 m² • Inh. woning 310 m³

Deze verrassende tussenwoning is qua indeling op de begane grond bijna geheel gewijzigd. De L-vormige complete inbouwkeuken v.v. inbouwapparatuur bevindt zich aan de voorzijde en over de volle breedte van de woning aan de achterzijde treft u de tuingerichte woonkamer aan. Achtertuin gelegen op het zuidwesten. Moderne badkamer met inloopdouche, wastafel, vrij hangend toilet. 3 mooie slaapkamers. 2e Verd. ruime 4e slaapkamer met grote dakkapel.

taGGle.nl - 780863

Lopik – De Weide 63

! PEN HUIS

O

taGGle.nl - 202243

• Bouwjaar 1999 • Perceelsopp. 158 m²

• Woonopp. 105 m² • Inh. woning 359 m³

Verrassende hoekwoning met erker aan de achterzijde en extra uitbouw aan de voorzijde van de woning. Tuingerichte woonkamer met driehoekige erker, parketvloer, dichte L-vormige keuken. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten. Op de 1e verd. 2 slaapkamers (terugbrengen naar 3 slaapkamers is eenvoudig mogelijk), badkamer v.v. douche, wastafel en 2e toilet. Open zolderruimte, het realiseren van een extra slaapkamer is mogelijk.

Lopik – Teenschiller 11

Vraagprijs: € 245.000,- k.k.

• • • •

Bouwjaar 1977 Perceelsoppervlakte 195 m² Woonoppervlakte 167 m² Inhoud woning 527 m³

Deze zeer ruime geschakelde woning is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met royale opbouw op de 2e verdieping, een carport, 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aan de voorzijde en zonnige diepe achtertuin. De woning beschikt over 4 slaapkamers op de 1e verdieping. De 2e verdieping (2007) dient nog ingedeeld te worden (3 slaapkamers met badkamer is goed mogelijk).

taGGle.nl - 433897

Lopik – Rembrandtlaan 7 Vraagprijs: € 249.500,- k.k.

EN HUIS!

OP

• Bouwjaar 1991 • Perceelsopp. 150 m²

• Woonopp. 124 m² • Inh. woning 353 m³

Lopik – Landscheijding 57 Vraagprijs: € 257.500,- k.k.

! PEN HUIS

O

taGGle.nl - 440364

• Bouwjaar 1994 • Perceelsopp. 188 m²

• Woonopp 110 m² • Inh. woning 345 m³

Deze mooie, goed onderhouden en extra brede hoekwoning is gelegen op een mooie, rustige plek in een kinvriendelijke woonwijk. Sfeervolle L-vormige woonkamer met houten vloerdelen, haard met inzetkachel, schuurwerk plafond en schuifpui naar de tuin. Op de 1e verd. 2 slaapkmrs, moderne badkamer (2000) met hoekligbad, douche, 2e toilet en wastafel. 2e Verd. ruime overloop met 3e slaapkmr. De extra brede achtertuin is op het zuidwesten gelegen.

Benschop – Dorp 193 Vraagprijs: € 265.000,- k.k.

• • • •

Bouwjaar 1920 + 1970 Perceelsoppervlakte 130 m² Woonoppervlakte 170 m² Inhoud woning 450 m³

In het centrum van Benschop bevindt zich deze voormalige kapperszaak met bijbehorende woning. Het geheel is voor vele combinatie-doeleinden geschikt, maar ook geheel als woning te gebruiken. Alle benodigde voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken. Het geheel heeft verrassend veel ruimte, zeker een bezichtiging waard!

taGGle.nl - 933178

Montfoort – Bovenkerkweg 64 Vraagprijs: € 269.500,- k.k.

IS! OPEN HU PRIJS STERK IN D!!! VERLAAG

Vraagprijs: € 249.500,- k.k.

• • • •

Bouwjaar 2005-2006 Woonoppervlakte 70 m² Inhoud woning 225 m³ Servicekosten € 130,- per maand

Uniek hoekappartement met 2 slaapkmrs, balkon en een riant dakterras van 70 m² gelegen in de kindvriendelijke woonwijk ‘De Gaarden’. Het gebouw is eind 2006 opgeleverd waardoor het geheel in een meer dan goede staat verkeert. De woonkamer ligt aan de achterzijde, heeft vrij uitzicht en geeft toegang tot het balkon en dakterras met in de zomer de gehele dag zon.

taGGle.nl - 619274

Montfoort – Mannenhuisstraat 8

In een rustige woonwijk ligt deze uitstekend onderhouden tussenwoning met vrijstaande berging in de brede achtertuin (Oosten). Tuingerichte woonkamer (6m breed) met houten vloer, complete inbouwkeuken aan de voorzijde. Op de verdieping 3 slaapkmrs (2 met dakkapel). Luxe badkamer v.v. ligbad, doucheruimte, wastafelmeubel, toilet en designradiator. 4e slaapkmr op de zolder met volop bergruimte.

taGGle.nl - 354924

taGGle.nl - 928682

Vraagprijs: € 239.500,- k.k.

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.

EN HUIS!

OP

taGGle.nl - 268894

• Inhoud: 230 m³ • Servicek.: € 120,- p.m.

In de binnenstad van Montfoort bevindt zich dit luxe afgewerkte driekamer hoekappartement gelegen op de 2e en bovenste verdieping (lift aanwezig). Op de begane grond en 1e verdieping bevindt zich het medisch centrum. Vanuit de lichte woonkamer (38 m²) is er vrij uitzicht naar de Grote Gracht. De L-vormige open inbouwkeuken is voorzien van nagenoeg alle inbouwapparatuur. De 2 slaapkamers hebben een oppervlakte van 10 en 7 m².

Stijlvol en betaalbaar wonen bij Voorbrood Meubelen Wie gezellig wil woonshoppen in een ontspannen en informele sfeer moet zeker eens naar Voorbrood Meubelen aan de Dorpsstraat 119 in Zevenhuizen. In de riante showroom van 6.000 m2 vindt u bankstellen, fauteuils, tafels en stoelen, kasten, dressoirs en slaapkamers in ver­ schillende stijlen en een aparte deco-shop met woonaccessoires van o.a. Riverdale.

De geschiedenis van Voorbrood Meubelen gaat terug tot 1918. De grootvader van dit familiebedrijf startte indertijd in Rotterdam een meubelmakerij. De pakhuizen aan de Zwarte Paardenstraat in Rotterdam overleefden het bombardement niet en er werd uitgeweken naar Zevenhuizen. Stofferen werd aan de acti­ viteiten toegevoegd en vanaf 1954 ook meubelverkoop. De directe verkoop kreeg de • Bouwjaar 1993 • Inh. woning 235 m³ • Woonopp. 95 m² • Servicek. € 126,- /mnd. overhand en de productie voor derden werd afgebouwd. Nu runnen de broers Piet en Johan Voorbrood, de kleinkinderen van de oprichter, Dit ruime 3-kamer hoekappartement ligt op de een flinke showroom met een uiteenlopend tweede verdieping en heeft een vrij uitzicht. Via assortiment meubelen. een centrale entree met trappenhuis en lift bereikt u de woning. U treft hier een riante woonkamer Meubelen in moderne, klassieke en roman­tische van 45 m² met open L-vormige keuken, ruim stijl staan in diverse sfeerkamers opgesteld. balkon en twee slaapkamers. Op de begane Zo’n uitgebreid assortiment maakt het kiezen grond berging en voor de deur voldoende niet altijd even gemakkelijk… maar dan kunt u parkeerruimte. Geheel voorzien van een NIEUWE rekenen op de hulp van deskundige adviseurs LAMINAATVLOER. die rustig de tijd voor u nemen. Voorbrood

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

• Bouwjaar: 2007 • Woonopp.: 85 m²

Meubelen is een CBW-erkende woonwinkel en geeft 3 jaar garantie op de aangeschafte meubelen. Bezorgen en monteren van de meubelen bij u thuis is standaard gratis. Wie alvast een indruk wil krijgen van het assorti­ ment kijkt op www.voorbrood.nl. En wie zich wil overtuigen van de kwaliteit van de meubelen, de aantrekkelijke prijzen en de deskundige begeleiding brengt zeker een bezoek aan Voorbrood Meubelen! Voorbrood Meubelen Dorpsstraat 119 Zevenhuizen (ZH) Tel. (0180) 63 11 11

Kijk op www.roelsemakelaardij.nl


Montfoort – Zevenhuisstraat 3 Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

Cabauw – Kerklaan 7 • Bouwjaar 1900-1910 • Woonopp. 101 m² • Perceelsopp. 80 m² • Inh. woning 270 m³

Deze stadswoning heeft een speelse indeling, beschutte binnenplaats en een royaal zonnig dakterras. Sfeervolle royale woonkamer v.v. houten vloerdelen, moderne open keuken v.v. inbouwapparatuur, moderne badkamer en aan de achterzijde bijkeuken/inpandige berging. Op de 1e verd. twee slaapkamers met houten vloerdelen en een dakkapel. 2e verd. bergzolder over de hele lengte van het huis.

taGGle.nl - 750969

IS! OPEN HU

• Bouwjaar begin 1900 • Woonopp. 125 m² • Perceelsopp. 655 m² • Inh. woning 375 m³

Lopik – Lopikerweg Oost 91 Vraagprijs: € 349.500,- k.k.

taGGle.nl - 304669

Vraagprijs: € 329.500,- k.k.

• Bouwjaar 1961 • Perceelsopp. 440 m²

• Woonopp. 115 m² • Inh. woning 355 m³

Vraagprijs: € 349.500,- k.k.

EN HUIS!

OP

• • • •

Bouwjaar 1955 Perceelsoppervlakte 340 m² Woonoppervlakte 100 m² (exclusief garage) Inhoud woning 290 m³ (exclusief garage)

Montfoort – Irenestraat 7 Vraagprijs: € 369.000,- k.k.

IS! OPEN HU

taGGle.nl - 477028

Bouwjaar 1997 Woonoppervlakte 112 m² (excl. dakterras) Inhoud woning 315 m³ Servicekosten ± € 100,- per maand

Dit uniek gelegen, tegen het centrum en toch vrij, ruime 3-kamer appartement bevindt zich op de 1e verdieping, heeft een goed op de zon gelegen dakterras en een separate garage op eigen afgesloten terrein. Woonkamer van 6x6 m. Twee slaapkamers van resp. 10,5 m² en 16,5 m². Bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine- en droger. Lift aanwezig.

Vraagprijs: € 349.500,- k.k.

• Bouwjaar 1994 • Perceelsopp. 188 m²

• Woonopp. 144 m² • Inh. woning 462 m³

Deze mooie en unieke hoekwoning is aan de achterzijde van een mooie en extra brede uitbouw voorzien. Ideale woning voor een groot gezin, er zijn namelijk 5 ruime slaapkamers. De woning is geheel voorzien van oude stijlkenmerken, hierbij moet u denken aan sierlijsten langs de plafonds, nieuwe houten binnendeurkozijnen in de gehele woning met “stompe” paneeldeuren, deurlijsten, hoge plinten langs de vloer, etc.

taGGle.nl - 957262

Jaarsveld – Veldensteinlaan 2A • Bouwjaar 1999 • Inh. woning 331 m³

• Woonopp. 112 m² (exclusief balkons)

Tegen het centrum van Montfoort, bevindt zich in het kleinschalige appartementengebouw “IJsselhof” dit ruime 3-kamer hoekappartement op de begane grond. In de kelder van het gebouw bevindt zich een eigen parkeerplaats en een ruime separate fietsenberging. Een royale woonkamer, open keuken met een keurige L-vormige inbouwkeuken en is v.v. inbouwapparatuur. Ruime bijkeuken. Groot terras van 13 m². 2 ruime slaapkamers.

Benschop – Benedeneind NZ 352 Vraagprijs: € 398.500,- k.k.

• • • •

Montfoort – Miep Giesstraat 31

Op een mooie locatie tegen het centrum van Montfoort, met vrij uitzicht richting de Hollandse IJssel, bevindt zich deze vrijstaande woning met extra ruime garage. Doorzon woonkamer, dichte keuken met nette keukenopstelling met gedeeltelijk inbouwapparatuur, kelderkast en bijkeuken. Ruime achtertuin met een achterom en stenen garage. 4 slaapkamers.

taGGle.nl - 449217

• Woonopp. 145 m² • Inh. woning 450 m³

IJsselstein – Benschopperweg 2D

Montfoort – Boslaan 3 Vraagprijs: € 349.500,- k.k.

• Bouwjaar 1972 • Perceelsopp. 159 m²

Deze ruime eengezinswoning met een stenen garage moet u van binnen zien! De woning is zowel aan de voor- als achterzijde uitgebouwd en heeft op de begane grond een geheel gewijzigde indeling. Verder is de woning ideaal voor een groot gezin, namelijk 5 slaapkamers. Ruime luxe woon-/eetkeuken v.v. alle gewenste inbouwapparatuur, luxe badkamer, geweldige aanbouw, perfecte afwerking!!

In het buitengebied van de gemeente Lopik bevindt zich deze vrijstaande woning. In voldoende mate is er parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. Aan de voorzijde vrij uitzicht over de weilanden met aansluitend de Lekdijk. De woonkamer heeft een schouw met afvoerkanaal t.b.v. gaskachel. De verdieping heeft 4 ruime slaapkamers en de zolder heeft mogelijkheid voor extra slaap-/werkkamer.

taGGle.nl - 171930

Bouwjaar 1995/1996 Perceelsoppervlakte 253 m² Woonoppervlakte 124 m² Inhoud woning 345 m³

Deze mooi gelegen hoekwoning met garage is aan de rand van het landelijke Cabauw gelegen met vrij uitzicht aan de achterzijde over de weilanden. De woning kenmerkt zich met name door de ruime woonkamer, woon-/ eetkeuken en vrije ligging. Op de 1e verd. zijn 3 slaapkamers (9, 15, 13 m²). De zolderruimte is middels vlizotrap te bereiken.

Altijd al “buiten” willen wonen met uitzicht over de weilanden in alle rust? Nu heeft u de mogelijkheid tot koop van een halfvrijstaande woning met mooie vrije en ruime tuin (zuiden) en bijgebouw. De woning beschikt over een woonkamer met schouw met houtkachel, een ruime woonkeuken, complete badkamer met bubbel-hoekbad/luxe douchecombinatie en wastafel en 4 slaapkamers op de verdieping.

taGGle.nl - 656525

• • • •

Montfoort – Bovenkerkweg 25

Lopik – Graafdijk 78A Vraagprijs: € 299.950,- k.k.

Vraagprijs: € 289.000,- k.k.

Vraagprijs: € 398.000,- k.k.

IS! OPEN HU

• Bouwjaar 1922-1932 • Perceelsopp. 570 m²

• Woonopp. 150 m² • Inh. woning 500 m³

Deze uiterst charmante en in zeer goede staat verkerende originele jaren ’30 woning met enorm veel oude stijlkenmerken zoals originele paneeldeuren met hang- en sluitwerk en glas in lood, bevindt zich aan de rand van het prachtige dorp Jaarsveld. Het betreft een halfvrijstaande woning met apart vrijstaand woonhuisje-studio annex studeerruimte of kantoor aan huis, prachtig gelegen met vrij uitzicht en een grote tuin.

taGGle.nl - 239650

Benschop – Dorp 235 • • • •

Bouwjaar begin 1900, verbouwd in de jaren 70 Perceelsoppervlakte 1.955 m² Woonoppervlakte 215 m² Inhoud woning 625 m³

In het buitengebied van de gemeente Lopik treft u deze eenvoudige maar zeer ruime woning aan. Er zijn volop mogelijkheden aanwezig om hier een schitterende plek van te maken om heerlijk te genieten van het “buiten” wonen. Tevens is er een ruime garage aanwezig en een grote hobbyschuur. De woning dient aangepast te worden aan het huidige wooncomfort.

Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Vraagprijs: € 425.000,- k.k.

taGGle.nl - 458969

• Bouwjaar begin 1930 • Woonopp. 120 m² • Perceelsopp. 1710 m² • Inh. woning 400 m³

Deze karakteristieke vrijstaande woning bevindt zich in het buitengebied van Benschop, maar ligt toch dichtbij alle benodigde voorzieningen. Het geheel kenmerkt zich met name door de ruimte in en om de woning, aanbouw aan woning, verschillende bijgebouwen en zeer ruime kavel. De woning verkeert verder in een eenvoudige en nette staat. Modernisering aan het huidige wooncomfort is gewenst.

Kijk op www.roelsemakelaardij.nl


26 Montfoort – Willeskop 50a Vraagprijs: € 450.000,- k.k.

! PEN HUIS

O

taGGle.nl - 621271

Montfoort – Majoraan 1 • • • •

Vraagprijs: € 659.000,- k.k.

Bouwjaar 1965 Perceelsoppervlakte 811 m² Woonoppervlakte 127 m² Inhoud woning 352 m³

Deze fraai in het buitengebied gelegen twee onder een kapwoning heeft een ruim perceel, garage, schuur, kas en berging. Aan de voorzijde in ruime mate parkeerruimte op eigen terrein aanwezig, aan de achterzijde een diepe tuin, grenzend aan een weiland. Doorzon woonkamer, dichte keuken, 3 slaapkamers en ruime zolderetage.

Lopik – Lopikerweg Oost 20 Vraagprijs: € 698.500,- k.k.

taGGle.nl - 426703

taGGle.nl - 497734

• Woonopp. 192 m² • Inh. woning 677 m³

Deze nagenoeg nieuwe vrijstaande villa met inpandig te bereiken garage is gelegen aan een kindvriendelijk hofje. Aan de voorzijde eetkamer, aansluitend open keukenruimte voorzien van luxe L-vormige inbouwkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tuingerichte woonkamer heeft een erker aan straatzijde, dubbele deur naar achtertuin met een groot zonneterras en geeft toegang tot de bijkeuken, werkkamer en garage. 3 slaapkamers (5 slaapkamers mogelijk).

taGGle.nl - 684356

Montfoort – Heeswijk 88 • Bouwjr. 1860, • Woonopp. 225 m² verbouwd 2006 • Inh. woning 860 m³ • Perceelsopp. 3.495 m²

Net in het buitengebied van de gemeente Lopik gelegen, bevindt zich deze vrijstaande (voormalige) boerderij. De woning is geheel verbouwd in 2006, waarbij de achterzijde geheel nieuw geplaatst is. De woning heeft een zeer ruime woonkamer (58 m²), woon-/eetkeuken (33 m²), bijkeuken, serre (40 m²), dubbele garage, 4 slaapkamers en 2 badkamers. Kortom een zeer ruime woning met vele gebruiksmogelijkheden.

Montfoort – Steenovenweg 18 Vraagprijs: € 825.000,- k.k.

• Bouwjr. 2004/2005 • Perceelsopp. 418 m²

Vraagprijs: € 750.000,- k.k.

IS! OPEN HU

• Bouwjaar 1962, • Woonopp. 144 m² verbouwd vanaf 2004 • Inh. woning 420 m³ • Perceelsopp. 3275 m²

Deze vrijstaande woning kenmerkt zich met name door de goede staat van onderhoud en de ruimte in en om de woning. De woning is volledig verbouwd, is optimaal geïsoleerd en heeft een zeer mooie ruime garage/schuur met 3 verdiepingen. Ideale plek voor wonen en werken aan huis en/of voor de hobbyist te gebruiken. Kortom: deze woning moet u zien!

taGGle.nl - 242865

Montfoort – Lieve Vrouwegracht 17 • Bouwjaar 1978 • Opp. bedrijfsruimte • Perceelsopp. 1.555 m² 118 m² • Woonopp. 143 m² • Inh. woning 475 m³

Vraagprijs: verkocht

HT VERKOC

Aan de rand van het bedrijventerrein, op loopafstand van het centrum over de IJsselkade, bevindt zich deze mooi gelegen (bedrijfs-)woning met bedrijfsruimte en ruim buitenterrein. Mogelijkheden voor nieuwbouw van bedrijfsruimte, vele gebruiksmogelijkheden buitenterrein. Kortom; een mooie plek voor wonen en werken te combineren.

Deze woning is succesvol verkocht door Roelse Makelaardij.

Nog enkele woningen te koop! ✓ Landelijk ruim wonen; ✓ Stel uw eigen woning samen; ✓ Alle voorzieningen van Schoonhoven/Lopik zijn op geringe afstand; ✓ Enkele woningen hebben een blijvend vrij uitzicht.

De woningen worden in opdracht van

Woningbouwvereniging ‘Lopik’

gebouwd

Bouwnummer 21 is in prijs verlaagd naar

€ 365.000,- v.o.n.

Tevens zijn er nog 3 twee-onder-éénkapwoningen beschikbaar met ruime afbouwmogelijkheden (maatwerk)

www.nieuwcabbau.nl Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Verkoopinformatie en verkoop via:

Roelse Makelaardij Lopik b.v.

Binnenhof 1, 3411 AX LOPIK tel. 0348-55 00 55 lopik@roelsemakelaardij.nl www.roelsemakelaardij.nl

Kijk op www.roelsemakelaardij.nl


Montfoort – Tasveld 15

Lopik – Copenweg 37

Huurprijs: € 70,- p/m2/jr (excl. 19% BTW)

Huurprijs vanaf: € 1.250,- p/mnd (excl. 19% BTW)

BOG

BOG

Op het industrieterrein van Montfoort ligt deze opslagruimte met aan voorzijde een overheaddeur. Hier is ook de kantoorruimte. Pantry en toiletruimte wordt gedeeld met andere gebruiker. De locatie is zeer gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen A2 en A12 via de provinciale weg N210 en N204. De te huren bedrijfs-/opslagruimte heeft een totaal opp. van bijna 375 m2. De vrije hoogte van de bedrijfshal bedraagt 6.60m.

Lopik – Beatrixplantsoen 1c - Gezondheidscentrum

Oudewater – Wilgenweg 16

Huurprijs vanaf: € 130,-

Huurprijs vanaf: € 70,- p/m2/jr

t/m € 155,- p/m /jr (excl. BTW) 2

BOG

• Bouwjaar 2011 • Verhuurbaar vloeropp. 144 m², totaal 163 m²

BOG

Op een mooie locatie centraal in Lopik is nieuw gebouwd het Medisch Centrum. Hier bevinden zich 2 huisartspraktijken, apotheek, fysiotherapie praktijk en is de thuiszorg gevestigd. Er is per direct nog een ruimte beschikbaar. De te verhuren ruimte is (uitsluitend) bestemd voor aan gezondheidszorg gerelateerde activiteiten. Opleveringsniveau casco: • Koeling- en verwarmingsunits met eigen thermostaat; • Ventilatie op basis van CO2-sturing; • Centraal inbraak- en brandalarm met doormelding naar meldkamer; • Systeemplafond inclusief verlichtingsarmaturen; • Wandafwerking; • Lift naar de verdieping.

Op een mooie zichtlocatie bevindt zich deze nieuw gebouwde bedrijfsruimte. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen A2 en A12 via de provinciale weg N210 en N204. De te huren units beschikken over een bedrijfsruimte op de beg. grond van 108 m2 en een 1e verdieping van 105 m². De vrije hoogte van de beg. grond bedraagt 4.90m, 1e verdieping 2.60m. Optioneel is het plaatsen van een entresolvloer mogelijk.

• • • •

Bedrijfsruimte 1: 1.120 m² (i.o. te splitsen) Bedrijfsruimte 2: 496 m² Kantoorruimte: 200 m² Bedrijfsruimte 3: 1.083 m² (optioneel te huren)

Op het bedrijventerrein “Tappersheul” bevinden zich twee BEDRIJFSPANDEN welke direct voor verhuur beschikbaar zijn. Beide bedrijfspanden en kantoorruimte verkeren in een nette staat van onderhoud en zijn per direct beschikbaar. Indien gewenst is een extra bedrijfspand beschikbaar van nog eens 1.083 m².

Lopik – Bedrijfsweg 5a Huurprijs: € 1.100,- p/mnd (excl. 19% BTW)

BOG

• Bouwjaar 2005 • Verhuurbaar vloeroppervlak: 120 m²

Fraaie kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping gelegen (totaal 120 m²) in een vrijwel nieuw bedrijfspand op het bedrijventerrein "De Copen" te Lopik. Het bedrijventerrein is goed bereikbaar via A12 en A2 en provinciale weg N210. Verder een uitstekende (snel-)busverbinding vanuit Utrecht en Rotterdam.

Opleveringsniveau volledig afgewerkt: • Vloerbedekking; • Scheidingswanden; • Data netwerk; • Sanitaire groep; • Pantry.

Restauratie – nieuwbouw – renovatie – onderhoud – interieurbouw Uw (ver)bouwpartner uit de Krimpenerwaard.

ontwerp advertentie steinhoevemedia.nl

w w w. b e e k b o u w. n l Bovenstaande panden staan in verkoop bij:

Steinsedijk 47 2851 LC Haastrecht (0182) 50 93 95 (06) 29 01 22 88

Kijk op www.roelsemakelaardij.nl


Uw nieuwe woning in 2012? II Bergambacht, Dijklaan-West Uw nieuwe woning in 2012? Bergambacht, Dijklaan-West II Uw nieuwe woning in 2012?

Bergambacht, Dijklaan-West II Eenmooi mooi dorpmidden midden in in het van Krimpenerwaard, grenzend aanaan de rivier Bergambacht, Dijklaan-West II Een dorp het polderlandschap polderlandschap vandede Krimpenerwaard, grenzend de rivier

deLek, Lek,nabij nabijhet hetGroene GroeneHart Harten enop op steenworp steenworp afstand afstand van van de deEen de Randstad! Randstad! Wie Wievan vanrust, rust,ruimte ruimte en mooi dorp midden in het polderlandschap van de Krimpenerwaard, grenzend aan de rivier en water houdt, zal zich in het gunstig gelegen Bergambacht metzijn zijnvele vele voorzieningenmeer meer dan water houdt, zal zich in Hart het gunstig gelegen Bergambacht met de Lek, nabij het Groene enhet op polderlandschap steenworp afstand van Randstad! Wievoorzieningen van rust, ruimte enrivier Een mooi dorp midden in van dede Krimpenerwaard, grenzend aan de dan thuis voelen. Zeker in een van de nieuwe en comfortabele woningen aan de Dijklaan-West thuis voelen. Zeker in een van de nieuwe en comfortabele woningen aan de Dijklaan-West II is II het waterdehoudt, zal zich het gunstig Bergambacht vele voorzieningen meerruimte dan Lek, nabij het in Groene Hart engelegen op steenworp afstandmet vanzijn de Randstad! Wie van rust, en prachtig wonen in zal Bergambacht. is hetwater prachtig wonen in van Bergambacht. thuis voelen. Zeker in een de nieuwe comfortabele woningen Dijklaan-West II ismeer het dan houdt, zich in het gunstigen gelegen Bergambacht met aan zijnde vele voorzieningen prachtig wonen in Zeker Bergambacht. thuis voelen. in een van de nieuwe en comfortabele woningen aan de Dijklaan-West II is het NOG 1 HOEKWONING TE KOOP! prachtig wonen in Bergambacht. NOG21 WONINGEN HOEKWONING TE TE KOOP! NOG KOOP! UW NOG 1 HOEKWONING TE KOOP!

START BOUW START BOW 12 0UW UIN EGR O O T0B12 BSBTA 2

T R A T S GE

BEGIN 2 BEGIN 2012

• Woonoppervlakte ca. 121 m²

• Woonoppervlakte ca. 121 m²ca. 192 m² • Kaveloppervlakte van • Kaveloppervlakte ca. 192 m² vanaf ca. 35 m² • •Riante lichtevan woonkamer Woonoppervlakte ca. 121ca. m²35 m² • Riante lichte woonkamer vanaf • •1eKaveloppervlakte verdieping: 3 slaapkamers en een van ca. 192 type Grutto •Eengezinswoning 1e verdieping: 3 slaapkamers en eenm² •badkamer Riante lichte woonkamer •badkamer Woonoppervlakte ca. 121 m²vanaf ca. 35 m² • Ruime zolderetage met diverse indelings• 1e verdieping: 3 slaapkamers en een ••Ruime zolderetage met diverse indelingsKaveloppervlakte van ca. 192 m² badkamer mogelijkheden •mogelijkheden Riante lichtezolderetage woonkamer vanaf ca. indelings35 m² • Ruime met diverse • Vrijstaande stenen berging ••Vrijstaande stenen berging 1e verdieping: 3 slaapkamers en een badkamer mogelijkheden • Ruime zolderetage met diverse • Vrijstaande stenen berging Koopsom € 289.950,v.o.n. Koopsom € 289.950,v.o.n.

indelingsmogelijkheden Koopsom € 289.950,• Vrijstaande stenen bergingv.o.n.

Eengezinswoningen type Grutto Eengezinswoningen Grutto

Koopsommen vanaf € 249.950,- v.o.n.

Eengezinswoningen type Grutto

NOG ENKELE TE KOOP! NOG ENKELE TE KOOP!

• 4 tussenwoningen en 4 hoekwoningen • 4 tussenwoningen en 4 hoekwoningen • Woonoppervlakte vanaf ca. 110 m² • Woonoppervlakte vanaf ca. 110 m² • 4 tussenwoningen hoekwoningen • Kaveloppervlakte van ca. en 1324m² tot • Woonoppervlakte vanaf ca. 110 m² • Kaveloppervlakte van ca. 132 m² tot Eengezinswoning type Fuut 201 m² Kaveloppervlakte ca.ca. 132 201 m²• lichte 4 tussenwoningen en 4van hoekwoningen •• Grote woonkamer vanaf 31m² m²tot 201 m² • Grote lichte woonkamer vanaf ca. Woonoppervlakte vanaf ca.en110 m² m² •• 1e verdieping: 3 slaapkamers een31 • Grote lichte woonkamer vanaf m² • 1e verdieping: 3 slaapkamers een • badkamer Kaveloppervlakte van ca. 132en m² totca. 20131m² • 1e verdieping: 3 slaapkamers een badkamer •• Riante zolderetage met div. indelingsGrote lichte woonkamer vanaf ca.en31 m² badkamer • Riante zolderetage met div. indelings• mogelijkheden 1e verdieping: 3 slaapkamers en • Riante zolderetage • Vrijstaande stenen bergingmet div. indelingsmogelijkheden een badkamer mogelijkheden • Riante zolderetage metberging div. indelings• Vrijstaande stenen stenen berging • Vrijstaande Koopsommen van € 229.950,tot

NOG ENKELE TE NOG ENKELE TEKOOP! KOOP!

mogelijkheden

264.950,v.o.n. Koopsommen van €berging 229.950,tot tot • Vrijstaande stenen Koopsommen van € 229.950,264.950,v.o.n. v.o.n. 264.950,Koopsommen vanaf € 229.950,- v.o.n.

Eengezinswoningen type Fuut Eengezinswoningen type Fuut Eengezinswoningen type Fuut

www.bouwfonds.nl/bergambacht www.bouwfonds.nl/bergambacht

www.bouwfonds.nl/bergambacht

BF 260x362 Makelaar 2.indd 1 BF 260x362 Makelaar 2.indd 1

07-12-11 15:13 07-12-11 15:13

Wonen en Leven nr 6  

Makelaarskrant Van Egmond - Bergambacht, Meesters - Oudewater en Klein - Haastrecht., Roelse - Monfoort, Lopik

Wonen en Leven nr 6  

Makelaarskrant Van Egmond - Bergambacht, Meesters - Oudewater en Klein - Haastrecht., Roelse - Monfoort, Lopik

Advertisement