Page 1

Fagmanden anbefaler -

Den ĂŚgte vare

Nye vinduer og døre fra Outrup for optimalt energiforbrug og bedre sikring

!

Outrups greb er designet af Monica Ritterband

1


Uanset hvordan du bor – Outrup har de rigtige kvaliteter Sortimentet af vinduer og døre fra Outrup matcher enhver bolig – fra det klassiske og traditionelle til det enkle og stilrene – fra renoveringsopgaver til nybyggeri. Fugt og kuldenedfald

– gode grunde til at udskifte...

Utilstrækkelig sikring

For stort varmeforbrug

Afskallede gamle vinduer 2


Bredt produktsortiment Outrups sortiment fordeler sig på to grundserier, MODERN og CLASSIC – herunder forskellige modultyper og materialevarianter. Valgmulighederne er utallige og kan kombineres på kryds og tværs. Sortimentets bredde gør det muligt at løse næsten alle typer af vindues/døre opgaver.

Træ

Træ/alu

Komposit

Behageligt fyrretræ med min 90% kernetræ i udadvendte dele

Vedligeholdelsesfrit på udvendig side

Højisolerende slanke profiler

Fremtidssikre energiløsninger Nye vinduer hjælper dig med at sænke energiforbruget i din bolig. Du kan få en fremtidssikret energiløsning ved at vælge Outrups vinduer med 3-lags glas. Faktisk afgiver vinduet med 3-lags glas mere varme til boligen, end det taber – en form for miniradiator.

Outrup tilbyder vinduer og døre i energiklasserne A, B og C.

I samarbejde med Rockwool® har Outrup udviklet 3-lags energivinduer med isolerede karme, der lever op til BR 2020.

Effektiv sikring Trygge rammer skaber trygge mennesker. Derfor fremstiller Outrup vinduer og døre i fyrretræ med integrerede sikringsbeslag som standard. Beslag der gør det ekstra svært at bryde ind. Der er mulighed for at supplere med ekstra sikring efter behov og ønsker.

Som standard leveres en række af Outrups døre i fyrretræ med kraftige hagekolver.

Et stærkere slutblik, der er monteret og fræset ind i træet, gør det yderst vanskeligt at tvinge dørblad/ramme og karm fra hinanden.

Hagekolver gør sig også gældende på vinduessortimentet i fyrretræ.

Elegant design Monica Ritterband har designet Outrups grebs-serie, der med et stilrent og stramt udtryk matcher både MODERN og CLASSIC serien i fyrretræ. 3


Vælg det vindue, der matcher din bolig Nyt byggeri, 70’er parcelhus, funkisbolig eller 60’er bungalow? Ældre byhus, bondehusidyl, murermestervilla eller eksklusivt palæ? Uanset din bolig, så har vinduernes design en afgørende betydning for hele husets udtryk. De to serier fra Outrup, MODERN og CLASSIC, giver dig det bedste grundlag for at vælge vinduer, der passer til dit hus.

DB8-2

Enkelt og minimalistisk – MODERN serien er især velegnet til moderne boligbyggeri og renovering af parcelhuse fra de seneste årtier.

DB8-2-3

DB8-4-6

DB8-6

MODERN

DB8-6-15

DB8-6-9

CLASSIC

Type: Fast, topstyret, sidehængt, modul

Type: Palæ, dannebrog, by- og bondehuse DB8-6-9B

DB8-8

DB8-8-12

Materiale: Træ, træ/alu, komposit

Materialer: Træ, træ/alu

Tilbehør: Åbningsindstillinger, bremse, sikring, greb, sikkerhed

Tilbehør: Sprosser, greb, ventil, sikkerhed DB8-8-20

Glas: Lavenergi: 3-lags, lydisolering, solafskærmning

M5-2 M5-2

Rammevinduer

M5-2/2-1 M5-2L M5-2L FK5-ORFK5-ORM5-2/2-1

Modulvinduer

DB8-2

M5-1-3K M5-1-3K

DB8-8-12B

Glas: Lavenergi: 3-lags, lydisolering, solafskærmning

M5-3/2-1 M5-3/2-1

DB8-2-3

DB8-4-5 DB8-2-3B DB8-2-5 By- og

bondehusvinduer

Vinduer M5-2/2S M5-2/2S

D B 8-4-10

Romantik og traditioner – CLASSIC serien oser af charme og autensitet. Stilen er velegnet til renovering og nybyggeri, hvor det klassiske udtryk med sprosser er fremtrædende. DB8-4-6B

4

D B 8-4

DB8-2-5 DB8-2-3B

M5-3L-S1M5-3L-S2 M5-3L-S2 M5-3L-S1 M5-3L M5-3L DB8-6 DB8-4-6B

DB8-5 D B 8-4 Dannebrogsvinduer

DB8-6-9

DB8-5-6 DB8-4-6 Frederiksberg vinduer

D BPalæ8-4-10

vinduer

DB8-6-15


➀ Fornyelse af 60’er villaen med moderne vinduer gør det stramt og elegant på én gang. ➁ Store vinduespartier med sprosser giver karakter og skaber stemning. ➂ Klassiske dannebrogsvinduer understreger husets linier og materialer på tag og facade. ➃ 80’er villaen med funktionelle vinduer.

➃ ➅

➄ ➄ Se ind, se ud. Vinduespartiet med lige linier lader lyset komme ind til husets beboere. ➅ Højt til himlen med Vesterhavet som nabo. Storslået udsigt gennem de smukke vinduer med elegante sprosser.

Vinduer

5


Vælg den dør, der giver din bolig karakter Døren er husets velkomst til dets beboere og gæster. Enten som et perfekt match til husets byggestil, eller som en fræk og anderledes kontrast. Uanset dit ønske, så tilgodeser Outrups brede dørsortiment ethvert behov – både hvad angår design, funktionalitet og holdbarhed.

Moderne og enkel dør. Sidepartiet i glas sikrer lys i entreen.

Palædøren gør sit for at byde velkommen og for at bevare husets klassiske stil.

Hoveddøre

Terrassedøre

Palædøre

Fyldnings- Pladedøre døre

Vi anvender kun de bedste materialer til en Outrup dør. Træet er den ene side af sagen. Den anden er de konstruktionsmæssige principper, der fra starten sikrer effektiv beskyttelse af skjulte og udsatte steder. Det forlænger levetiden i det omskiftelige danske vejr.

6

Døre

Hæve/skydedøre

Outrup dørprogram er omfattende og kan anvendes til både renovering og nybyggeri. Det betyder, at du altid kan finde en dør, der passer netop til din bolig og til den funktion, du ønsker.


➀ Så bliver det ikke mere enkelt! Maksimalt lysindfald fra terrassen ind i stuen. ➁ Terrassedøren som hæve/skydedør lukker op for sol, sommer og luft – nemt og bekvemt. ➂ Funktionel og enkel stil tillader masser af lysindfald. ➃ Vindueskarnappen har fået sin egen dør med udgang til terrassen.

➄ Fyldningsdøren og vinduespartierne i den klassiske genre er helt unikke og byder et storslået velkommen.

➄ Døre

7


Outrup Vinduer & Døre er en familieejet og ejerledet dansk virksomhed beliggende på Mors. I 45 år har Outrup produceret kvalitetsvinduer og døre efter individuelle mål og ønsker.

Vinduer og døre fra Outrup forhandles udelukkende gennem dygtige tømrer-snedkermestre. Det er din fagmand, der tager mål, prissætter og sørger for en korrekt og effektiv montage af dine nye vinduer og døre. Hos din fagmand kan du også få gode råd om optimering af energien i din bolig, sikringsbeslag, vedligeholdelse, solafskærmning og ventilering.

Prøv Outrups Vinduesdesigner

Med Outrups Vinduesdesigner på www.outrup.dk kan du nemt og hurtigt prøve forskellige vinduer og døre med fotos af dit eget hus. Du får et realistisk og overbevisende indtryk af, hvordan netop dit hus vil se ud med nye vinduer og døre fra Outrup.

Den ægte vare – med garanti: Outrup Vinduer & Døre fremstår i dag som en stor, moderne fabrik, der aldrig går på kompromis med kvaliteten og de håndværksmæssige traditioner. Virksomheden er selvfølgelig tilsluttet: • Dansk Vindues Certificering og overholder som minimum Vinduesindustriens normer og standarder

• 5 års garanti og en produktionsansvarsforsikring, der også dækker uafhængigt af Outrup

• CE-godkendte produkter, som opfylder EU’s byggevaredirektiv

• Outrups produkter er godkendt af energimærkningsordningen

Kontakt din lokale håndværker

Outrup Vinduer & Døre A/S Outrupstræde 31 . 7900 Nykøbing Mors Telefon 96 70 82 00 . Fax 97 74 44 91 www.outrup.dk

8

Outrup Vinduer Husstands Brochure  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you