Page 1


“ Vårt samarbete med SPG Event har tagit employer branding till en helt ny nivå” Frida Enkvist - Marketing and event manager Swedbank

“SPG Event har en enorm kunskap och kreativa lösningar när det gäller event” Lotta Eklöw - Eventansvarig / Hi3G

“Deras kreativa höjd i kombination med en enastående nivå på service är av sällan skådat slag” Ulrika Lövdal - Senior Communication Manager The Absolut Company

“Vi löser det” känns kännetecknande för SPG Event!” Björn Visell - Försäljningsdirektör Canal Digital Sverige AB

“SPG Event fixade allt!” Johanna Matsdotter - Projektansvarig Devsum 2016

“Jag blir ständigt positivt överraskad och är mycket glad att ha dem som samarbetspartner” Tomas Adolfsson . Brand manager / Heineken


MEET THE FAMILY

STEFAN PAYMER VD/Partner stefan.paymer@stureplansgruppen.se 0766-321379

JESSICA ERIKSSON Försäljningsansvarig jessica.eriksson@stureplansgruppen.se 0766-321380

MIKAEL ÖSTERFORS Account Manager mikael.osterfors@stureplansgruppen.se 0768-869192

IVAR LINDGREN Account Manager ivar.lindgren@stureplansgruppen.se 0734-486630

NIKITA JÖNSSON Account Manager nikita.jonsson@stureplansgruppen.se 0708-195037

JOHN ISERSTÅL vice VD john.iserstal@stureplansgruppen.se 0733-803787

JOSEFIN NORDLUND Projekt & Produktionsledning josefin.nordlund@stureplansgruppen.se 073-5137309

MARCUS PERSSON Projekt & Produktionsledning marcus.persson@stureplansgruppen.se 0735-009475

ANNA GRANSTEDT MÖLLER Projekt & Produktionsledning anna.gm@stureplansgruppen.se 0702-696121

SOFIA EKLUND Projekt & Produktionsledning sofia.eklund@stureplansgruppen.se 0730-711471

Be s ö k s adress: STU R EGATAN 4, 2 tr BOX 55719 | 114 35 STO CKHO LM - Eller besö k o ss o n lin e: SPGEVENT. S E


VI HJÄLPER DIG GÖRA INTRYCK SPG Event grundades 2007 och är en del av Sveriges största nöjeskoncern Stureplansgruppen, som bedriver verksamhet inom restaurang-, nöjes-, kongress-, festival-, konsert-, catering-, hotell- och upplevelseindustrin. Meningsfulla möten kräver ett tydligt syfte och en stark idé. Vi genomför alla typer av möten och event där vi alltid levererar ett aldrig svikande engagemang, delaktighet och kreativitet. Tillsammans med er anordnar vi bland annat pressvisningar, modevisningar, utställningar, banketter, mässor, konferenser, konserter och kongresser. SPG Event är idag en komplett eventbyrå med en stark position på marknaden. Att vi är en del av Sveriges största nöjesorganisation Stureplansgruppen är en stor konkurrensfördel som ger oss exklusiv tillgång till några av Stockholms främsta eventlokaler, stjärnkockar och ett svårslaget kontaktnät i nöjesbranschen. Tillsammans skapar vi helhetslösningar med ett starkt innehåll. Företagsevent i anslutning till Sveriges största musikevenemang, produktlanseringar på spännande locations, sommarmingel i Humlan, en middagsbjudning på Supper eller en gala på Berns, är bara en bråkdel av alla möjligheter vi sitter på. Tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att prata meningsfulla möten, kreativa idéer och starka resultat!

STEFAN PAYMER, VD/Partner


EVENTPRODUKTION Vi älskar starka upplevelser och tror att er målgrupp uppskattar engagerande evenemang med inspirerande innehåll. Sedan starten 2007 erbjuder vi ett fullskaligt utbud av tjänster inom eventproduktion – allt från design och dekor, till ljud, ljus, idé, koncept samt visuella effekter. Vare sig det handlar om stora galor, konferenser, banketter eller företagsmingel, fyller vi ert event med starkt innehåll och gör det omtalat. SPG Event har genom åren specialbyggt åtskilliga eventlösningar, både i våra egna lokaler, ute på mässor och festivaler. Alltid med optimal teknisk precision och uppskattade resultat.


GALAKVÄLLAR

AKTIVERINGAR & PUBLIKA EVENT

MINGEL

RELEASEFESTER & PREMIÄRER

CATERING & OFF SITE EVENTS

TEMAFESTER

VÄLGÖRENHETSARRANGEMANG

MIDDAGSEVENT


MÖTEN & KONFERENSER Stureplansgruppen Event har exklusiv tillgång till flera av Sveriges mest eftertraktade möteslokaler. Vi har stor erfarenhet av att skräddarsy konferenser för alla storlekar och grupper. Flera av våra lokaler är unika i sitt slag och erbjuder möjligheter som inte går att hitta någon annanstans. Därför kan vi erbjuda optimala lokaler för vilket typ av möte du än efterfrågar. Vår erfarenhet och expertis hjälper oss att förstå förutsättningarna för ditt planerade möte - från början till slut. Vi hanterar allt från inbjudningar, anmälningar, dekor och branding, till utvärdering och dokumentation. Det vi inte har inhouse, ordnar vi genom vårt kontaktnät. Allt för att ditt möte, konferens eller kongress ska genomföras med högsta kvalitet.


INOMHUS & UTOMHUSMÄSSOR

KONFERENS PÅ BERNS ELLER CHINA TEATERN

INTERAKTIVA MÖTEN

STUDIEBESÖK

EXKLUSIVA & PRIVATA LOKALER

WORKSHOPS

KONGRESSER & STÖRRE MÖTEN

MINDRE MÖTEN


EVENT UTOMLANDS SPG Event är inte bara starka på hemmaplan. Konferera på Franska Rivieran eller åk på teambuildningresa till Island. Testa River Rafting i Kroatien eller skåla med kollegorna i Barcelona. Hela världen är vår spelplan och bara fantasin sätter gränser för vad vi kan erbjuda. Vår ambition är att genomföra ert event i en härlig miljö där vi tar ett helhetsansvar för alla era önskemål. Vi jobbar tillsammans med er från projektets start till uppföljning och ser till att hålla en röd tråd genom hela arrangemanget.


KONFERERA PÅ VITA STRÄNDER

TEAMBUILDINGRESA KROATIEN

RES TILL OKÄND DESTINATION

FALLSKÄRMSHOPP I MAROCCO

ÖKENÄVENTYR I DUBAI

JUBILEUM MED STORSTADSPULS


VARUMÄRKESAKTIVERING Vi vet hur du får ut det bästa ur ett sponsorskap och de möten som uppstår mellan dig och dina kunder under en sponsoraktivering. I detta forum är din målgrupp ofta extra nyfiken på ditt varumärke och då är det avgörande att kunna ta till vara på intresset samtidigt som man mäter effekten. Varumärkesaktivering handlar om att lyckas integrera och förankra en varumärkesstrategi genom ett konsekvent agerande i sin marknadsföring. Möjligheten att skapa en tydlig varumärkesupplevelse förvaltas då bäst med hjälp av kreativitet, smart PR och relevans. Genom dokumentation kan aktiveringen också förlängas och leva vidare efter sponsoraktiviteterna. SPG Event har planerat och utfört flera lyckade sponsoraktiveringar i samband med Summerburst, Dans Dakar, November Lights och under flera andra evenemang. Vi fungerar som din partner genom hela sponsringsprocessen.


DRYCKESTURNÉ MED SPENDRUPS

BRANDING PÅ FESTIVALER

SERIEPREMIÄR FÖR GAME OF THRONES

MARKNADSAKTIVITETER

JUBILEUMSFEST

PRODUKTLANSERING


CATERING I vår verksamhet ingår många av Sveriges populäraste krogar och flera kända kockprofiler. Griffins’ Steakhouse, Supper, Berns och Niklas är några av de kvalitativa restauranger vi kan erbjuda catering från. Med en sådan uppsättning matproffs i ryggen kan vi mätta och överraska vilket sällskap som helst, vare sig det rör sig om en 15-rättersmiddag för sju personer eller en 3-rättersmiddag till ett par tusen gäster.


EKSTEDT

GRIFFINS’ STEAKHOUSE

HILLENBERG

SUPPER

NIKLAS

KONDITORIET

KÅKEN

SPG CATERING


AKTIVITETER Genom våra populära restauranger kan SPG Event erbjuda paketerade mat- och dryckesupplevelser. Utmana kollegorna i den matinspirerade tävlingen ”Kockarnas kamp” på restaurang Griffins’. Vinner du över chefen när det kommer till att stycka lax eller vispa äggvita? Vill ni kombinera konferens, aktivitet och middag passar en drinkskola på Gamla Riksarkivet perfekt. Få mer kunskap om skaldjur genom Hillenbergs ostron- och skaldjursskola, eller avsluta middagen med en magisk dessertprovning på Niklas. SPG Event skräddarsyr aktiviteterna efter just era önskemål.


DRINKSKOLOR

MATLAGNINGSKURSER

KOCKARNAS KAMP

TEAMBUILDINGAKTIVITETER

FESTIVALER

UPPLEV STOCKHOLM


LOKALER Inom Stureplansgruppen finns det många event - och möteslokaler. Här har vi valt att nämna några av våra mest populära och flexibla lokaler. Vi erbjuder lokaler för alla slags behov: från kreativa lanseringar, premiärer och galor till uppskattade after work-mingel, kundträffar, företagsevent, kongresser och mässor.


STOCKHOLM CITY CONFERENCE CENTRE

BERNS SALONGER

GAMLA RIKSARKIVET

SPY BAR

STURECOMPAGNIET

LE BON PALAIS


RESTAURANGER Mat, dryck och service är ryggraden i Stureplansgruppen verksamheter. Stureplansgruppen driver ett tjugotal restauranger, där alla restauranger har sitt egna uttryck, sin unika atmosfär och sitt exklusiva köksteam med starka krögare. Vår ambition är att ständigt ligga i branschens framkant och de senaste trenderna inom mat, dryck, musik, design och livsstil ska återspeglas på våra restauranger. Vare sig du letar efter en avkopplande plats för ett lunchmöte eller en trerätters-middag i en avskild del på en trevlig restaurang - vi har det som krävs för att uppfylla era önskemål.


EKSTEDT

GRIFFINS’ STEAKHOUSE

HILLENBERG

SUPPER

NIKLAS

NOSH AND CHOW

GRAND ESCALIER

BERNS ASIATISKA


NATTKLUBBAR Efter en trevlig och välsmakande middag kanske man vill fortsätta kvällen med fest och dans. Stureplansgruppen erbjuder flertalet alternativ i Sveriges nattliv. Låt oss veta era önskemål så kommer vi att göra vårt allra bästa för att kvällen ska bli precis som ni har tänkt er.


SPY BAR

BERNS

STURECOMPAGNIET

THE WALL

SUITE

V*****

V COCKTAIL

HELL’S KITCHEN


Be sรถ k sa dres s : S T UR EGATA N 4, 2 tr BOX 557 19 | 114 35 STOCKHOLM - Eller b esรถk oss online: SP GE VE N T.SE

Spgeventfolder digital  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you