Page 1

www.8000plus.org


2


Professional Believers in Efficiency

3


CINE SUNTEM?

4


8000 PLUS este o agenție de publicitate fondată în 2012. De ce am ales acest nume? E simplu. Pentru că ne dorim să ajungem mai sus decât cel mai înalt vârf. Din lume și din industrie. Ceea ce ne diferențiază de celelalte agenții de pe piață este, în primul rând, eficiența cu care lucrăm. Cum reușim? Respectăm trei pași simpli: - Îndrăznim să fim creativi. - Respectăm deadline-urile. - Suntem flexibili când vine vorba de cerințele, nevoile și bugetul clientului. Ce altceva? Diversitatea serviciilor pe care le oferim. Poate ai nevoie de o campanie integrată sau doar de un flyer. De o revistă sau de servicii de DTP. De comunicare în online sau de un film de prezentare. Noi îți oferim o paletă largă de opțiuni, iar tu le alegi doar pe cele care se potrivesc afacerii și bugetului tău. Oricare ar fi alegerea ta, misiunea noastră rămâne aceeaşi - Să oferim clienţilor cele mai eficiente soluţii. Pentru asta rămânem fideli valorilor în care credem: eficienţă, creativitate, simplitate, punctualitate, respect reciproc. Ce îți mai putem spune despre noi? Suntem tineri. Deschiși la minte și ambițioși. Avem experiență în publicitate, comunicare, artă, antreprenoriat și voluntariat. Suntem încrezători în forțele proprii. De ce? Pentru că avem knowhow-ul, mijloacele practice și viziunea creativă necesare business-ului tău pentru a ocupa un loc principal pe piață.

5


SERVICII

6


A. Creative Concepts B. Copywriting C. Graphic Design & DTP Logos Posters Flyers Stickers Business Cards Magazines Banners Roll-ups Stationery Design In-Store Materials Store Dressing D. Digital Web Design Social Media Newsletter Design E. Presentation Movies F. Radio & TV Commercial G. Integrated Campaign

7


A. Creative Concepts Conceptul creativ stă la baza tuturor celorlalte servicii pe care le oferim. Pentru noi e punctul de start. Recunoaștem că uneori este greu de găsit. Se lasă cu brainstorminguri târzii, idei respinse și orgolii rănite. Dar când am ajuns la el, știm că suntem pe drumul cel bun, iar totul devine mai simplu. Conceptul creativ ne oferă direcțiile necesare pentru oricare dintre serviciile pe care le-ai ales. Fie că business-ul tău are nevoie de un flyer, de un website sau de o campanie integrată, conceptul creativ va fi suportul peste care întregul proces de comunicare va fi clădit.

B. Copywriting Toată lumea a auzit că o imagine face cât o mie de cuvinte. Dar nu valorează mai mult o imagine alături de care apar cuvintele potrivite? De cele mai multe ori, serviciul de Copywriting merge mână în mână cu serviciul de Graphic Design. Art Directorul se ocupă de vizual, Copywriterul de text. Rezultatul? Un proces comunicațional complet, ce reușește să transmită mesajul potrivit, targetului potrivit.

8


C. Graphic Design & DTP În această categorie am ales să includem o gamă cât mai amplă de opțiuni, astfel încât tu să poți alege exact acele materiale grafice de care ai nevoie pentru a-ți promova business-ul. Poate ai nevoie de servicii de creație grafică. Poate îți lipsește serviciul de DTP. Poate îți sunt necesare amândouă. În următoarele pagini găsești tot ce îți trebuie.

Posters

9


Flyers

Business Cards

10


Magazines

Banners

11


Roll-ups

Stationery Design

12


Logos

13


D. Digital Astăzi, dacă nu comunici în online, nu exiști. Internetul câștigă teren pe zi ce trece, iar cine nu se conformează acestei reguli nescrise din mediul actual, are numai de pierdut. Pe scurt:

• Web Design Produsul/serviciul tău are nevoie de un website. Dar nu de orice fel. Ci de unul care să se deosebească de milioanele care apar în fiecare zi. Unul care să iasă în întâmpinarea nevoilor consumatorului, dar, totodată, să îl impresioneze. Aici putem construi acel tip de website.

14


• Social Media Te întrebi dacă e într-adevăr necesară comunicarea în Social Media? Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Pinterest sunt doar câteva dintre rețelele sociale de top, care reunesc miliarde de utilizatori. Zilnic, aceștia ajung la birou, își beau cafeaua și verifică ultimele noutăți, postări, tweeturi, update-uri. E bine ca business-ul tău să ocupe un loc în acest mediu social? Cu siguranță, da.

• Newsletter Design Un alt instrument de promovare care merită folosit în online este newsletterul. Indiferent dacă alegi ca acesta să fie trimis săptămânal, bilunar, lunar, anual, important este că abonații vor avea regulat în căsuța de e-mail informații și noutăți despre produsul/serviciul pe care îl oferi.

E. Presentation Movies Mesajul tău trebuie să ajungă la targetul produsului/serviciului tău. L-ai transmis prin imagini, l-ai transmis prin cuvinte, dar parcă nu e de ajuns. Îți dorești și altceva. Noi îți propunem un film de prezentare – un mod inedit, atractiv și eficient pentru ca mesajul să fie pe deplin înțeles de consumatori. 15


F. Radio & TV Commercial Dacă îți dorești ca produsul/serviciul tău să apară pe marile ecrane și să răsune în boxele mașinilor blocate în trafic, ai ajuns, de asemenea, în locul potrivit. Noi te putem ajuta cu scriptul pentru radio și cu storyboardul pentru TV.

G. Integrated Campaign Sau poate, de ce nu, vrei pentru business-ul tău o campanie integrată. O campanie de promovare ce utilizează cât mai multe dintre mediile de comunicare, fie ele convenționale sau nu. Nu te mulțumești cu un simplu flyer sau website, așa că alegi cât mai multe dintre serviciile prezentate mai sus. Rezultatul? Produsul/serviciul tău va fi peste tot: TV, radio, presă, outdoor, online, evenimente.

16


17


PRETURI ,

18


Servicii

Preț propus

Creative Concepts

de la 180 EUR

Copywriting Art Direction Account Management DTP Poster Flyer A4 Sticker A5 Business Cards Magazine A5 4 pages Banner / Roll-up Stationery Design In-Store Materials Store Dressing Web Design Newsletter Design Presentation Movies Radio Script TV Storyboard Integrated Campaign

35 EUR/oră de la 35 EUR/oră de la 30 EUR/oră 25 EUR/oră de la 200 EUR de la 240 EUR de la 100 EUR 60 EUR de la 350 EUR de la 100 EUR 30 EUR/oră de la 100 EUR de la 120 EUR de la 550 EUR de la 120 EUR de la 150 EUR/3 min 100 EUR 450 EUR de la 1500 EUR

Propuneri creative 1 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 2

-

Timp estimat de livrare (zile) 2

2 2 2 2 2 2 2 2 2 2 1 2 2 2

4 4 3 2 4 3 2 2 6 3 1 2 5 14

Corecturi

19


Adresă: Bd. Nicolae Titulescu 16, bl. 22, ap. 10, etaj 3, București, sector 1, 011132 T: 0040 725 860 965 E: office@8000plus.org W: www.8000plus.org

8000 PLUS  

Prezentare 8000 PLUS

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you