Page 1

STEEN WRIST ØRTS

STEM PERSONLIGT PÅ

STEEN

Den 19. november 2013 Til kommunalvalget har vi brug for DIN stemme. Og jeg håber at du vil stemme personligt på mig. Det er afgørende for at vi får nye kræfter i med værdierne i orden valgt til byrådet.

NYE KRÆFTER TIL BYRÅDET I FREDERICIA

Scan denne QR kode og bliv mindet om valget og mit navn på valgdagen.

Pernille Rosenkrantz-Theil, Medlem af folketinget (A) Tidligere chef for Steen og nuværende ven:

Jeg har brug for dig til at: • Invitere mig gerne ud på din arbejdsplads eller måske hjem til kaffebordet • Bestil en plakat til din nærmeste lygtepæl • Bestille foldere som denne, du selv kan dele ud blandt venner, familie og kollegaer • Eller bare til at give mig en god idé  Så hvis du vil være med i kampen for nye kræfter til byrådet i Fredericia så tøv ikke med at kontakte mig:

Steen Wrist Ørts Rudolf Steiner Allé 54, 7000 Fredericia tlf.: 29 16 42 61 - mail@steenwrist.dk steenwrist.dk /steenwrist

SCAN DENNE QR kode og få et visitkort sendt til din smartphone

carlsson-g.dk - tlf.: 25 33 05 77

“Det er svært ikke at blive glad, når man støder på en mand som Steen Wrist. Han er en usædvanlig krydsning mellem et hurtigt snurrende hoved, et åbent menneske med stor indlevelse og lydhørhed over for andre mennesker, og så har han en knivskarp bullshitdetector, som er helt afgørende, hvis man skal kunne bevæge sig rundt i den politiske verden. Hvis jeg boede i Fredericia ville jeg stemme på Steen Wrist.”


Om Steen:

Mærkesager og Værdier!

Jeg er født og opvokset på Vestkysten, hvor jeg har været beskæftiget indenfor vindmølleindustrien og fiskeriet. I 2005 flyttede jeg til Fredericia. Et valg jeg aldrig har fortrudt. Jeg elsker naturen her, og ikke mindst beliggenheden midt i Danmark C. I dag er jeg ansat som konsulent i Fagforbundet 3F, hvor jeg hver eneste dag for lov til, at arbejde ud fra de værdier, som ligger mig nærmest. 3F bygger nemlig på det demokratisk socialistiske menneskesyn. Siden jeg flyttede til Fredericia, er jeg blevet far til to dejlige drenge, Mads på 7 år og Victor på 4 år. Selvom mit liv er meget 3F, er mine egene 3 F’ere er i nævnte rækkefølge altså:

Først og fremmest Far: Jeg har valgt, at dedikerer denne

valgkamp til mine drenge. Alt hvad jeg gør, skal på en eller anden måde forbedre hverdagen for vores børn. Hvad enten det er en bedre skolegang, børnehaven, job og uddannelsesmuligheder, når de kommer dertil i livet. Vi skal med andre ord, altså til igen at lave politiske løsninger, som rækker længere end til næste valg. Vi skal turde træffe de beslutninger, som rækker flere år ud, også i vores børns fremtid.

Fredericia:

Jeg kan i dag ikke forstille mig, at skulle bo andre steder. Det vigtigste for mig er, at vi i vores kommune har PLADS TIL ALLE og BRUG FOR ALLE. Vi burde f.eks. hellere give ufaglærte en kommunal praktikplads, fremfor en passiv kontanthjælp. Det handler også om, at når vi som kommune skal have udført opgaver, så skal vi sikre, at det sker under ordnede forhold. Vi skal turde stille krav om ordentlige forhold.

Fagforeningsmand:

Når man dagligt møder resultaterne af dårlige politiske beslutninger, går ud over medlemmerne, så gør det kæmpe indtryk. Det er indtrykket af de medlemmer, som pludselig står uden arbejde, og måske endda helt uden et forsørgelsesgrundlag. De mange unge som dagligt kæmper en kamp for at, gennemføre den uddannelse, som ellers skulle sikre dem fodfæste på arbejdsmarkedet, ikke ikke kan få den nødvendige praktikplads. Eller de offentlige ansatte medlemmer, som møder et borgerligt politisk mål om øget udlicitering, hvor kvaliteten af deres arbejde nu ligger under for profit til private virksomheder.

Jeg går til valg, som en del af det stærkeste hold i Fredericia. Se hele holdet og vores fælles valgprogram på a7000.dk For mig er det særlig vigtigt, at vi i Fredericia Kommune kæmper for at skabe: • Tryghed for vores børn gennem hele livet • Flere jobs • Plads til alle og brug for alle Vi er medborgere og ikke et nummer i køen Der er helt afgørende for politik, at det kommer nede fra op, og ikke dikteret oppe fra ned. Jeg tror ikke på politikerlede – jeg tror derimod på, at medborgere skal lede politikerne. Så har du en kommentar, god idé eller helt andet. Så tøv ikke med at kontakte mig på mail@steenwrist.dk eller 29 16 42 61.

Stem personligt på Steen Wrist Ørts

valgkampsfolder  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you