Page 1

Skagenstur. Af Natasja.

Onsdag d. 24. oktober. Vi var så heldig der var blevet reserveret en x-bus der kørte os direkte til Frederikshavn og derefter med tog til Skagen så gik vi til vandrerhjemmet der var ikke ret langt. Da vi kom til vandrehjemmet sagde Rolf velkommen til os og han fortalte hvordan vi skulle opføre os. Rolf er ham der ejer vandrehjemmet. Da han havde sagt det gik vi ned og hentede cykler det tog lidt tid. Så cyklede vi på Grenen det var hyggeligt. Men der var også lidt langt at gå, men det overlevede vi pænt. Helt ude på Grenen, var der nogen der var. Vi så også en sæl den var sød men den var skadet i den ene side. Da vi skulle til bage til cyklerne var der nogen der ikke kunne lade være med at gå ind i de der bunkers tyskerne havde lavet. Så cyklede vi til den tilsandede kirke det var lidt sjovt at se kun tårnet stå tilbage. Også det vi havde ventet på - at få fri og få noget aftensmad. Vi fik kødsovs, ris og salat. Vi skulle være på værelserne klokken 21.30 og ro klokken 22.00. Det var ikke alle der faldt til ro der.


Torsdag d. 25. oktober. Klokken 7.30 blev vi vækket eller sådan næsten da mange af os var vågen. Så skulle vi få tøj på og sådan noget. Så klokken 8.00-9.00 spiste vi morgenmad og smurte madpakker. Da vi havde spist og smurt tog vi ud på et museum det handlede om en masse billeder. Vi fik en rundtur af Hanne. Hanne var rigtig sød og rigtig dygtig til at fortælle os om nogen billeder. Så fik vi lidt fri leg. Arrhh fri leg og fri leg det ved jeg ikke rigtig om man kan kalde det man må jo kun KIGGE på billederne og ikke løbe eller noget. Det var der nogen der ikke rigtig kunne finde ud af det, men det gik. Så cyklede vi til et andet museum og det var hyggeligt at se det de brugte den gang i gamle dage.Der var en redningsbåd, redskaber, rige huse, og fattige huse og så var der en mølle. Så cyklede vi til bolcheriet, der lavede vi en karamel slikkepind og så hvordan de lavede det. Og der var også en masse bolcher de havde lavet så kunne vi også lave bland selv bolcher. Så fik vi også lov til at gå rund i gå gaden og shoppe. Så var der jo også lige nogen der skulle i matas. Da vi havde shoppet cyklede vi til vandrer hjemmet. Og fik en time der så cyklede vi ned med cyklerne og gik hjem og fik aftensmad. Denne nat kunne vi godt sove og næsten ikke komme op igen.

fredag d. 26. oktober Vi spiste morgenmad. Også fik vi lidt fri leg det var ikke så lang tid så skulle vi ud så sagde rolf farvel og han ville gerne se os igen. Så gik vi ned til toget og i toget spiste vi slik og hyggede os. Da vi kom til Frederikshavn gik vi direkte over til bussen og der var ikke så meget plads i bussen det var lidt træls men vi overlevede. Vi kørte fra Frederikshavn til Aalborg. I Aalborg fik vi en times tid inden vi skulle med bus igen. Så kørte vi til Løgstør der skulle mig, Ulrick og Benjamin af. Så kørte de andre til Ranum.


Skagen Natasja  

dagbog fra skagen

Advertisement