Page 1

5 klasse tur til Skagen

lavet af Christian BC og Bagger


Onsdag den 24.-10. skulle vi til Skagen på hyttetur. Først skulle vi med bus, så var der en pause her spiste vi madpakker. Så skulle vi med tog så kørte toget til Skagen. Så skulle vi hen til vandrehjemmet. Rolf bød os velkommen. Først skulle vi have at vide hvem vi skulle sove på værelse med. Jeg skulle sove med Bagger, Niklas og Ulrik. Niklas´s mor hjalp os med at lægge lagner på vores senge. Og så skulle vi pakke ud. Bagefter skulle vi leje cykler. Vi gik ned til cykeludlejeren. Her fik alle cykler. Niklas, Amanda og Astrid fik en mindre cykler, så det tog lang tid. Men endelig var vi klar.


Nu cyklede vi ud til Grenen. Der blæste en del, men solen skinnede også, det var dejligte. Vi gik det sidste stykke ud til Grenen. Der var en sød sæl. Så cyklede vi ud til den tilsandede kirke. Vi havde modvind men vi klarede turen. Hjemme på vandrerhjemmet fik vi en lille pause inden vi skulle spise aftensmad. Vi fik Chili con carne og salat buffet. Det smagte rigtig godt. BC spillede på Janes ipad. Vi skulle være på værelset kl 21.30 og der skulle være ro på værelset kl 22. God nat sov godt.


Torsdag den 25.-10. Vi fik morgenmad kl 8.00. Der var ost og marmelade, brød og yoghurt. Alle sammen smurte en lækker madpakke. Vi skulle mødes udenfor fordi vi skulle cykle til Skagens museum.

På Skagens museum var der mange gamle og flotte malerier både store og små. Her ser vi på Sankt Hans blus på Skagen strand.

Så var vi på bolcheriet der duftede godt der inde, men vi lavet ikke bolcher men vi lavede karamel slikkepinde. Man blev lækker sulten og bag efter måtte vi købe i gågaden det var sjovt.


Så var vi på Skagens by og egns museum og det var sjovt og hyggeligt og der var gamle skibe og det blæste og solen skinnede. Der var også en gammel mølle og gamle huse og fisker huse. Der var dækket bord og der var plastik mad. I fiske huset var der fiske grej.

Så skulle vi pakke og så skulle vi hjem det bliver skønt at komme hjem selv om det har været en rigtig hygge tur.. Men det var svært for nogen at bære det ned til toget, men vi klarede den lige. Det var en hygge tur hjem. Farvel Skagen.

dagbog  

dagbog fra skagen

Advertisement