Page 11

D 11

WOENSDAG 5 JULI 2017

Help kinderen goed een scheiding door versterken. De stem van het kind is belangrijk. Zij moeten niet in loyaliteitsproblemen komen. Als ouders hun kinderen enigszins kunnen steunen en begrijpen tijdens hun scheidingsproces, doen ze al heel veel. Dit is een zware periode voor ouders en daarom begeleid ik ze daarin. Want hoe vervelend een scheiding ook is, er zijn ook mogelijkheden na een scheiding.”

DEVENTER - Een scheiding is al vervelend genoeg, maar als er kinderen in het spel zijn is het nog belangrijker om de scheiding zo ‘gemakkelijk’ mogelijk te laten verlopen. FrankMediation zet mensen graag in hun kracht om het juiste besluit te nemen over hun relatie. Voor kinderen is het helemaal belangrijk dat het contact met de ouders goed blijft. “Dan komt er een oplossing die voor het gezin tevredenstellend is: eerlijk en goed houdbaar.” “Kinderen zijn een kwetsbare groep en hebben een juiste begeleiding nodig als de ouders gaan scheiden. Om deze kwaliteit te bieden ben

ik gaan samenwerken met kinder- en jongerencoach Caroline Muller uit Deventer.

Zij heeft scheidingsbegeleiding als één van haar specialisaties. Zo kunnen wij elkaar

“Relatie- of scheidingsmediation is een vakgebied waarbij ik naast het relationele en menselijke proces ook aandacht heb voor de zakelijke en juridische kant van het scheiden. Als de menselijke kant

Tegels komen rechtstreeks van de fabriek scheelt veel in de prijs en dat merkt de klant.” De tegels die HWH Tegels voert, zijn gerenommeerde merken. Zo zijn Alaplana, Durstone en Levantina Spaanse en Italiaanse tegels van topkwaliteit.

DEVENTER - Sinds oktober afgelopen jaar is HWH Tegels te vinden op het industrieterrein. “Deze locatie is perfect”, zegt de heer Van Huisduinen. “Goed parkeren, een ruime showroom en natuurlijk onze levering rechtstreeks vanaf de fabriek zijn onze sterke punten.” “Onze levertijden zijn een paar weken, waarbij wij de tegels thuis afleveren als de klant dat wil. Naast particulieren en bedrijven kunnen ook zzp-ers in de bouw hier goed terecht. Wij leveren een goed kwaliteitsproduct tegen een scherpe prijs. Dit komt door onze loca-

“Design, kwaliteit en technologie maken van Alaplana een begrip in de Spaanse tegelsector. Dit merk is erg toekomstgericht en blijft altijd streven naar verbetering om de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren.” tie (geen dure A-locatie) en doordat wij rechtstreeks vanaf de fabriek leveren. Dit

Het merk Durstone levert een hoog esthetisch gehalte. “Architectuur, design…alles

van het scheiden voldoende belicht wordt tijdens de mediation, worden de emoties in goede banen geleid en is er een basis om een goede afsluitende regeling te treffen. Daar hebben kinderen baat bij. Daarom is het zo belangrijk om goed uit elkaar te gaan, waarbij je in gesprek blijft en vooral ook de kinderen in hun waarde laat. Jullie worden ex-partners, maar geen ex-ouders! Ik ga graag met jullie aan de slag.” Voor meer informatie: www. frankmediation.nl. Bereikbaar via e-mail frank@ frankmediation.nl en telefoon 06-51000073. Aangesloten bij de beroepsvereniging ADR.

Rommelmarkt

Deventer Op Stelten DEVENTER - Tijdens het internationaal buitentheaterfestival Deventer Op Stelten is de stad één groot theater, met in totaal ruim 150 nationale en internationale topvoorstellingen in de historische binnenstad van Deventer en locaties in en rondom het centrum. Van vrijdagavond 7 tot en met zondagmiddag 9 juli zijn op monumentale pleinen, in parken en straten, kerken en kleinere locaties theatervoorstellingen te zien uit Frankrijk, Duitsland, Spanje, Engeland, België en Nederland. De toegang tot het festival is gratis, met uitzondering van enkele voorstellingen, onder andere in de Schouwburg. Voor meer informatie: www. deventeropstelten.nl

telt mee en overal wordt over nagedacht. Levantina is ook een van onze merken en zij hebben een eenvoudige missie: met duurzame mijntechnieken decoratieve oplossingen bieden. Met deze merken, en natuurlijk alles dat wij uit catalogussen kunnen bestellen, bieden wij elke klant de juiste tegel. En dat met onze service en scherpe prijzen.”

DEVENTER - Op zaterdag 15 juli van 10.00 tot 17.00 uur houden de bewoners van de Sanatoriumdwarsstraat een rommelmarkt/tuinverkoop. De Sanatoriumdwarsstraat is een markante straat in het Rode Dorp. Een aantal bewoners woont er al meer dan dertig jaar. Er zijn de laatste jaren veel nieuwe bewoners in de straat gekomen.

Door de specifieke vorm en artistieke kwaliteit is Deventer Op Stelten uitgegroeid tot een toonaangevend festival voor internationaal buitentheater. Het programmeren van voorstellingen op hoog niveau, zowel in letterlijke als figuurlijke zin, maakt het festival onderscheidend ten opzichte van andere festivals in binnen- en buitenland.

Het adres van HWH Tegels is Rostockstraat 4. De zaak is geopend op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur. Website: www.hwhtegels.nl

Het doel is zoveel mogelijk te verkopen, maar ook kennismaken met de vele nieuwe bewoners. Voor de kinderen zijn er springkussens, een ballenbak en een ballonnenclown. De entree is gratis.

Van hoogstaand buitentheater tot openluchtvoorstellingen hoog boven het publiek, van theater op stelten tot spektakel op hoog niveau, van humoristische acts tot intieme theaterconfrontaties.

preston dreamcollectie

per 2

Normaal

35,- per stuk

49,-

Hoofdkussen Preston Silver Met rits dus in dikte aan te passen en anti-allergisch. Origineel Comforel. 60x70cm

boxspring Royal 20 vlak Preston boxspring Royal 20 2 gestoffeerde boxsprings, 2 gestoffeerde pocket-veermatrassen, 1 hoofdbord van 80 of 100 cm hoog. Tijk topper met verkoelend effect, Climate Control, voor intensere slaap. Royal 20 vlak 140x200 van 1860,- voor 1395,Royal 20 elektrisch140x200 140x200 van 3327,- voor 2495,Ook 140, 160 en 180x210cm leverbaar.

vanaf 1860,-

1395,-

, al ruim 30 jaar slaapspecialist! Apeldoorn

Nunspeet

Stationsstraat 37, 055 - 522 15 76 Ds. Martiniuslaan 8, 0341-256721 preston

135,-

89,Preston Silver synthetisch 4 seizoenen dekbed. Tijk: 100% witte luxe microfibre Vulling: 100% gesiliconiseerde vezel Comfortabel dekbed en licht in gewicht. 140x200 normaal 135,- nu 89,In alle maten leverbaar.

Kijk ook op onze website: www.slaapidee.nl

Nieuwsblad stedendriehoek deventer wk 27  
Nieuwsblad stedendriehoek deventer wk 27  
Advertisement