Page 1

Stayokay Amsterdam Zeeburg


Stayokay Hostels op unieke plekken Stayokay is een keten van hostels op de mooiste plekjes in Nederland. De hostels zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en de meeste hebben een eigen bar, terras en restaurant, vergaderfaciliteiten en feestruimtes.

Kust, natuur en cultuur Vanuit de hostels kunnen onze gasten alle kanten op: uitwaaien langs de kust, de bossen in of cultuur snuiven in de mooiste steden. Een uniek verblijf tegen een voordelig tarief, dat is de kracht van Stayokay.

Inspirerende vergader- en feestlocaties Stayokay is ideaal voor vergaderingen, workshops en bedrijfsfeesten, maar ook voor feesten en partijen met vrienden en familie. Stayokay biedt bijzondere locaties tegen een aantrekkelijke prijs, goede service en professionele ondersteuning. De hostels hebben een informeel karakter, op mooie plekken in Nederland. Zo raak je gegarandeerd geĂŻnspireerd!

Aanbieding op maat Vanzelfsprekend kun je altijd overleggen voor een aanbieding op maat. De hostels bieden veel flexibiliteit en denken graag met je mee om tot een passend programma te komen.

Stayokay Amsterdam Zeeburg


Duurzaam en sociaal Puur, vers en eerlijk Verblijf je bij Stayokay, dan ben je Goed bezig! Stayokay vindt duurzaamheid belangrijk. Dat gaat verder dan het afval scheiden en groene stroom. De hostels bieden zoveel mogelijk fairtrade en biologische producten. Zo is het brood biologisch, de koffie UTZ Certified en heeft de thee het Rainforest Alliance keurmerk. Daarnaast beschikt Stayokay over het Europees Ecolabel en zijn we ISO gecertificeerd. Natuurlijk is Stayokay voortdurend in beweging om nog meer duurzame initiatieven te ontwikkelen. Als gast draag je hier automatisch een steentje aan bij!

Goed bezig! Goed bezig! is veel meer dan alleen lekker en verantwoord eten en drinken. Het staat ook voor het leuke leven, het leven bij Stayokay. Of het nu gaat om een avondje stappen of je eigen bed opmaken in het hostel. Het is allemaal Goed bezig!

“Dat ontbijt van Stayokay, daar kan ik naar uitkijken�

Stayokay Amsterdam Zeeburg


Duurzaam en sociaal Stay4all: een klasse-idee! Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen moeten thuisblijven. Hun ouders kunnen de kosten voor een schoolkamp niet dragen. Stay4all wil daar een stokje voor steken en betaalt voor deze leerlingen het verblijf. Het doel van dit project: de hele klas gaat op reis, niemand blijft achter!

Vergader bij Stayokay en steun dit goede doel Door te vergaderen bij Stayokay, steun je dit initiatief automatisch. Van het vergadertarief gaat 1 euro per persoon naar Stay4All. Kijk voor meer info op stayokay.com/stay4all

“Voor het groepsgevoel is het heel belangrijk dat een klas compleet is op schoolkamp. Alleen dan houden leerlingen een warme herinnering over aan hun schooltijd.� Barbara Ottho leerkracht op basisschool Hannie Schaft (Zandvoort)

<naam> Stayokay Amsterdam Zeeburg


Stayokay Zeeburg Sinds 2007 is Stayokay Amsterdam Zeeburg gevestigd in een monumentaal pand, een voormalige school uit 1900. Dit levert een zeer modern hostel op in een klassiek jasje. De inrichting is door designbureau Edward van Vliet / SEVV gerealiseerd. Het hostel biedt fantastische mogelijkheden voor bijvoorbeeld vergaderingen , beurzen en evenementen.

Ideale vergaderfaciliteiten Stayokay Amsterdam Zeeburg beschikt over uitgebreide vergaderfaciliteiten. Het pand beschikt over diverse zalen en ruimtes die zeer geschikt zijn voor zowel zakelijke als feestelijke bijeenkomsten. De brasserie en het restaurant kunnen ook worden ingezet als feestlocatie voor grootschalige events van 100 tot 1.250 gasten. Stayokay Amsterdam Zeeburg is de trotse winnaar van de tweede plek van de Publieksprijs 2015 van Meetingreview in de categorie XL!

• Het hostel ligt in de bruisende Indische buurt van Amsterdam Oost, dicht bij het centrum • Zeven multifunctionele zalen van 22 tot 256 m2 • WiFi door het hele gebouw • Restaurant, lounge en vide goed te gebruiken voor subruimtes • Air-conditioning in de vergaderzalen

Goed bereikbaar Stayokay Amsterdam Zeeburg is goed te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. De tram -en bushaltes liggen op loopafstand, net als het treinstation Amsterdam Muiderpoort. Tram 14 Bus 22 en 65 Tram 3,7 Bus 37,40,41 NS Amsterdam Muiderpoort

Stayokay Amsterdam Zeeburg

: op 250 m. afstand : op 350 m. afstand : op 750 m. afstand : op 750 m. afstand : op 750 m. afstand


Impressie Stayokay Zeeburg

Stayokay Amsterdam Zeeburg


Bijzonder feestelijk Audiovisuele hulpmiddelen Prijs per dag incl. btw

Beamer (scherm is inclusief zaalhuur)

€ 25,-

Laptop

€ 50,-

Microfoon

Op aanvraag

DJ-set

Op aanvraag

Lichtset feest

Op aanvraag

Overige audiovisuele middelen

Op aanvraag

Stayokay werkt samen met een professioneel audiovisueel bedrijf, waarmee gezamenlijk aan jouw wensen en/of budget een geschikte invulling gegeven kan worden. In de Celebeszaal is geen geluidsinstallatie aanwezig.

Stayokay Amsterdam Zeeburg


Impressie Stayokay Zeeburg

Stayokay Amsterdam Zeeburg


Events Events op maat Tot 1.250 personen Stayokay Amsterdam Zeeburg is ook zeer geschikt voor evenementen of feesten voor een groter gezelschap. Door gebruik te maken van het centraal gelegen restaurantgedeelte met de aangrenzende bar kun je ook met grote gezelschappen terecht. Deze ruimtes zijn geschikt voor meerdere doeleinden, zoals congresruimte, beursruimte of als feestlocatie met bijvoorbeeld een DJ of een band. Een groot evenement organiseren betekent altijd maatwerk. Daarom denkt Stayokay Amsterdam Zeeburg graag met je mee om een passende offerte op te stellen. Door de ervaring met diverse grote evenementen, staat Stayokay garant voor het succes daarvan. Door de samenwerking met een gerenommeerd bedrijf voor audiovisuele middelen zijn al je wensen te realiseren.

Waarom Stayokay Amsterdam Zeeburg? • • • • • •

Ervaring in het organiseren van (meerdaagse) grote evenementen Eén vast contactpersoon, zowel bij de voorbereiding, het opmaken van de offerte, de coördinatie en het aanspreekpunt op de dag zelf tot aan de evaluatie Geschikt voor zowel zakelijke als feestelijke evenementen Samenwerking met professioneel audiovisueel bedrijf Diverse multifunctionele ruimtes onder één dak Samenwerking met IIRE en Studio K voor nog meer capaciteit

Wie gingen je voor…? De onderstaande organisaties hebben met veel plezier in Stayokay Amsterdam Zeeburg een evenement verwezenlijkt: Artsen zonder Grenzen, Philips, Ymere, Bavaria, Gemeente Amsterdam, Activity International, Hogeschool van Amsterdam, Woonstichting de Key, Hostelling International, European Cultural Foundation, Berenschot Groep, ING, Wikimedia, Jazzfest, De Alliantie en vele andere bedrijven.

Stayokay Amsterdam Zeeburg


Bijzonder feestelijk Zaalhuur Het centraal gelegen restaurant van Stayokay Amsterdam Zeeburg met de aangrenzende bar bieden volop mogelijkheden voor grote gezelschappen. Dagdeel

Twee dagdelen

Avond- en weekendtarief (dagdeel)

Javazaal 1

€ 150,-

€ 250,-

€ 100,-

Javazaal 2

€ 150,-

€ 250,-

€ 100,-

Borneozaal 1

€ 150,-

€ 250,-

€ 100,-

Borneozaal 2

€ 150,-

€ 250,-

€ 100,-

Javazaal 1&2

€ 250,-

€ 450,-

€ 175,-

Borneozaal 1&2

€ 250,-

€ 450,-

€ 175,-

Celebeszaal

€ 125,-

€ 200,-

€ 85,-

Restaurant

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Zaal

• Prijzen zijn inclusief 21% BTW • Alle zalen (behalve het restaurant) zijn voorzien van een projectiescherm

Stayokay Amsterdam Zeeburg


Bijzonder feestelijk Capaciteit zalen

LENGTE

BREEDTE

M2

RECEPTIE - FEEST

Javazaal 1

8,5m

5,8m

50

50

Javazaal 2

8,5m

5,8m

50

50

Borneozaal 1

8,5m

5,8m

50

50

Borneozaal 2

8,5m

5,8m

50

50

Javazaal 1&2

11,7m

8,5m

100

100

Borneozaal 1&2

11,7m

8,5m

100

100

Celebeszaal

8,5m

4,5m

38

32

29,5m

6,5-9,5m

256

1250*

Restaurant

* Maximaal

aantal personen in restaurant, brasserie en vide

Stayokay Amsterdam Zeeburg


Bijzonder feestelijk Plattegrond zalen, restaurant, bar en lobby Stayokay

Stayokay Amsterdam Zeeburg


Bijzonder feestelijk Borrelmogelijkheden Prijs per persoon

Omschrijving

€ 6,50

Verschillende warme en koude hapjes met uiteraard een lekkere bitterbal…

Stayokay’s best

€ 9,-

Tomaat-mozzarella spiesjes, assortiment mini-quiches, borrelplateau met nootjes, groente met dip en groentechips, komkommer gazpacho, pita’s met houmous en babaganoush en natuurlijk Kwekkeboom bitterballen

Aziatisch

€ 8,50

Garnalen in filodeeg, yakitori sticks en loempia’s

Borrelarrangement 1 uur

€ 14,50

Drie drankjes per persoon bier, frisdranken, huiswijn en een assortiment van koude en warme hapjes

Borrelarrangement 2 uur

€ 21,50

Bier, frisdranken, huiswijn, port, sherry, vermout en een assortiment van koude en warme hapjes geserveerd in Brasserie Bite & Drink

Hollands

Stayokay Amsterdam Zeeburg


Bijzonder feestelijk Lunch Stayokay werkt zoveel mogelijk met biologische en/of fairtrade producten. Prijs per persoon Incl. btw

Lunchbuffet (vanaf 17 personen)

Broodjeslunch

Luxe unch

Stayokay Amsterdam Zeeburg

Omschrijving

€ 12,-

In buffetvorm geserveerd in het restaurant: Soep van de dag, biologisch wit & bruin brood en vers afgebakken broodjes, een variatie aan kaas en vleeswaren, diverse salades met dressings naar keuze, warme snack, fruit, melk, karnemelk en jus d’orange.

€ 12,-

Naar keuze geserveerd in vergaderzaal* of restaurant: Soep van de dag, biologisch wit & bruin brood en vers afgebakken broodjes, een variatie aan kaas en vleeswaren, diverse salades met dressings naar keuze, warme snack, fruit, melk, karnemelk en jus d’orange. (* = bij lunch in de zaal schalen met belegde broodjes)

€ 14,50

Naar keuze geserveerd in vergaderzaal* of restaurant: Soep van de dag, biologisch wit & bruin brood en vers afgebakken luxe broodjes, een variatie aan luxe beleg, diverse salades met dressings naar keuze, warme snack, fruit, melk, karnemelk en jus d’orange. (* = bij lunch in de zaal schalen met belegde broodjes)


Bijzonder feestelijk Diner Prijs per persoon Incl. btw

Dagmenu

€ 16,-

Omschrijving

In buffetvorm geserveerd in ons restaurant: Menu van de dag met diverse salades, soepen, hoofdgerechten en desserts

€ 19,50

Oosters buffet geserveerd met diverse gerechten: Oosters runderstoofvlees, kip-saté, groente in zoetzure saus, bami, nasi en diverse bijgerechten

Tapas buffet

€ 20,50

Tapas buffet met verschillende kleine hapjes: Albondiga’s, Merquez worstjes, gegrilde kippenvleugels, calamares, gegrilde groenten, gemarineerde champignons, Patatas Bravas, brood met tapenades en aioli

Mediterraans buffet

€ 21,50

Mediterraans geïnspireerd buffet: Couscous- en Griekse salade, kip piri piri, gestoomde tilapia, gegrilde groenten, geroosterde aardappels, brood met tapenades en houmous

Oosters buffet

Walking dinner

v.a. € 19,50

Uitgeserveerd in vergaderzaal of restaurant: Een opeenvolging van kleine, verrassende, koude en warme gerechten, waarbij je zelf een selectie maakt uit de diverse smaakvolle mogelijkheden

• Buffetten serveren wij vanaf twintig personen. • Voor groepen kleiner dan twintig personen serveren wij ons dagmenu . • Specifieke wensen of bepaald budget? Wij bieden graag een alternatief aanbod uit.

Stayokay Amsterdam Zeeburg


Bijzonder feestelijk Drankarrangementen Arrangement

Prijs per persoon

Omschrijving

Hollandse bar – 1 uur

€ 12,50

Bier, frisdranken, huiswijn, port, sherry, vermout

Hollandse bar – 2 uur

€ 17,50

Bier, frisdranken, huiswijn, port, sherry, vermout

Hollandse bar – 3 uur

€ 22,50

Bier, frisdranken, huiswijn, port, sherry, vermout

Hollandse bar – 4 uur

€ 27,50

Bier, frisdranken, huiswijn, port, sherry, vermout

Internationale bar – 1 uur

€ 17,50

Bier, frisdrank, huiswijn, binnen- en buitenlands gedestilleerd

Internationale bar – 2 uur

€ 25,-

Bier, frisdrank, huiswijn, binnen- en buitenlands gedestilleerd

Internationale bar – 3 uur

€ 32,50

Bier, frisdrank, huiswijn, binnen- en buitenlands gedestilleerd

Internationale bar – 4 uur

€ 40,-

Bier, frisdrank, huiswijn, binnen- en buitenlands gedestilleerd

Stayokay Amsterdam Zeeburg


Bijzonder feestelijk Dranken KOUDE DRANKEN

Frisdrank, mineraalwater

€ 2,-

Diverse sappen

v.a. € 2,75

Bavaria bier

v.a. € 2,50

Bavaria malt

€ 3,10

Speciaal bieren

v.a. € 3,50

Glas huiswijn

€ 3,25

Fles huiswijn

€ 15,50

Fles prosecco

€ 22,50

Diverse whisky’s

v.a. € 4,50

Jenever, vieux, Jägermeister, Apfelkorn

v.a. € 2,75

Breezer, Smirnoff Ice

.

Prijs per drankje

Diverse likeuren

€ 4,50

v.a. € 3,60

WARME DRANKEN

Koffie

€ 2,-

Thee

€ 2,-

Thermoskan koffie, thee (circa 10 kopjes)

€ 11,-

Stayokay Amsterdam Zeeburg


Meer informatie? Stayokay Amsterdam Zeeburg staat met een enthousiast team voor je klaar om op een persoonlijke, informele en professionele wijze jullie dag tot een succes te brengen! Yasmin Hussein zal met plezier je vragen beantwoorden en invulling geven aan al je wensen en ideeĂŤn! Stayokay Amsterdam Zeeburg Adres :Timorplein 21 â&#x20AC;&#x201C; 1094CC, Amsterdam Tel. :020-5513194 E-mail :zakelijk@zeeburg.stayokay.com

facebook.com/StayokayAmsterdamZeeburg @StayokayAMSZB

Tot ziens in Stayokay Amsterdam Zeeburg!

Stayokay Amsterdam Zeeburg

Stayokay amsterdam zeeburg bijzonder feestelijk  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you