Page 1

BIJZONDER FEESTELIJK STAYOKAY DOMBURG


WELKOM BIJ STAYOKAY! LAAT JE VERRASSEN

UNIEKE HOSTELS OP VERRASSENDE PLEKKEN Van de kust tot midden in de bossen; Stayokay heeft door het hele land prachtige locaties. Niet alleen voor vakantiegangers, maar juist ook voor kleine en grote groepen die een sfeervolle locatie zoeken voor vergaderingen, workshops en (bedrijfs)feesten. Bij Stayokay ben je aan het juiste adres als je echt even iets anders wilt. Een informele fijne plek waar jij en je gasten zich snel thuis gaan voelen. Daar ontstaan vaak de nieuwste ideeën en gaan de neuzen als vanzelf de dezelfde kant op. Let maar op!

ONZE VERGADERBELOFTES - Persoonlijk contact - Huiselijke sfeer - Unieke locaties - Flexibele ruimtes (én dito gastvrij personeel) - Professionele begeleiding: van catering tot begeleiding van teambuildingsactiviteiten - Goed bereikbaar met auto en/of OV - Steun het goede doel Stay4all - Duurzaam ondernemen: van de keuken tot aan de vergadertafel

Stayokay Domburg


GOED BEZIG! DUURZAAM EN SOCIAAL Lief zijn voor onze planeet ĂŠn medemens. Dat vinden wij belangrijk. Jij ook? Mooi! Dan zijn we samen Goed bezig! En onder deze noemer scharen we ook al onze duurzame en sociale initiatieven die we samen met onze medewerkers en gasten opzetten ĂŠn uitvoeren. Een greep uit onze initiatieven: - Gerecyclede bedrijfskleding - Groene stroom : 100 % Nederlandse wind - Biologische en lokale producten - Duurzame bouwmaterialen

Europees Ecolabel en ISO Sinds 2008 ontvangen we het Europees Ecolabel als eerste hostelketen. Bovendien zijn we ISO gecertificeerd. Meer weten? Ga dan snel naar stayokay.com/goedbezig.

STAY4ALL: EEN KLASSE-IDEE! Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen moeten thuis blijven. Hun ouders kunnen de kosten voor een schoolkamp niet dragen. Stay4all wil daar een stokje voor steken en betaalt voor deze leerlingen het verblijf. Het doel van dit project: de hele klas gaat op reis, niemand blijft achter!

VERGADER BIJ STAYOKAY STEUN HET GOEDE DOEL! Door te vergaderen bij Stayokay, steun je Stay4all automatisch. Van het vergadertarief gaat 1 euro per persoon naar dit goede doel en beleven nog meer kinderen hun onvergetelijke schoolkamp. Kijk voor meer info op stayokay.com/stay4all.

Stayokay Domburg

GOEDGEKEURD! Sinds 2008 ontvangen we het Europees Ecolabel als eerste hostelketen. Bovendien zijn we ISO gecertificeerd. Meer weten? Ga dan snel naar stayokay.com/goedbezig.


STAYOKAY DOMBURG IMPRESSIE

Stayokay Domburg


STAYOKAY DOMBURG EVENTS, FEESTEN EN BRUILOFTEN PARTYTIME TOT 120 PERSONEN Stayokay Domburg beschikt over 3 multifunctionele zalen en diverse terrassen. Deze ruimtes zijn te gebruiken voor meerdere gelegenheden: een bruiloft, congresruimte of als feestlocatie voor kleine en grote gezelschappen. Het prachtige 13-eeuwse kasteel geeft een totaal andere sfeer aan je feest of bijeenkomst.

ALTIJD MAATWERK Een (groot) evenement organiseren betekent altijd maatwerk. Daarom maakt Stayokay Domburg graag een passende offerte voor je. Door de ervaring met diverse grote evenementen, staat Stayokay garant voor het succes daarvan. Door de samenwerking met een gerenommeerd bedrijf voor audiovisuele middelen zijn al je wensen te realiseren.

BRUILOFTEN & FEESTEN Vier je jouw bruiloft bij Stayokay Domburg? Dan wordt het zeker een mooie en onvergetelijke dag. Een receptie, het diner en ook het feest wordt tot in de puntjes verzorgd. En na afloop van het feest kunnen jouw gasten blijven slapen tegen een speciaal tarief. De volgende morgen een champagneontbijt? Geen punt. In een persoonlijke gesprek kun je al jouw wensen doorgeven, zodat er een mooi feest op maat gerealiseerd kan worden.

TERRAS

Stayokay Domburg

STAYOKAY DOMBURG IS DE PARTY PLACE TO BE: − Ervaring in het organiseren van (meerdaagse) grote evenementen; − Eén vast contactpersoon tijdens het hele traject; − Geschikt voor zowel zakelijke als voor persoonlijke events; − Multifunctionele zalen en twee terrassen; −115 slaapplaatsen verdeeld over 23 kamers; − Samenwerking met een professioneel audiovisueel bedrijf; − Samenwerking met gecertificeerde outdoorbedrijven.

BEREIKBAARHEID Vanaf de A58 neem je afslag Domburg. Blijf de borden Domburg volgen. Het hostel ligt tussen Oostkapelle en Domburg aan de rechterkant van de weg. Vanaf Oostkapelle rijd je richting Domburg. Halverwege kom je bij een rotonde een grote parkeerplaats tegen. Hier parkeer je je auto en vanaf hier loop je naar het kasteel. Van 1 april t/m 31 oktober is tussen 9.00 uur en 19.00 uur betaald parkeren. Kosten zijn € 1,10 per uur of € 6,- per dag. Voor vervoer van bagage kun je in het hostel een bolderwagen lenen.

Yes!


FEESTELIJK TROUWEN IN EEN KASTEEL De hostels van Stayokay zijn gehuisvest in unieke gebouwen. Stayokay Domburg is wel een heel bijzondere: een romantisch 13e eeuws kasteel. Ideaal voor een onvergetelijke bruiloft of huwelijksfeest. Gasten kunnen allemaal blijven slapen. De volgende ochtend kun je na een uitgebreid ontbijt afscheid nemen.

COMPLEET VERZORGD VAN A TOT Z Bij je bruiloft staat het kasteel geheel tot je beschikking. Het Slot beschikt over 3 zalen, in het kasteel zelf of in de twee koetshuizen. In de Ridderzaal wordt het diner geserveerd en na afloop kan de zaal worden omgetoverd tot een feestzaal. Groepen tot 120 personen kunnen hier terecht en gasten slapen in 2- tot 8-persoonskamers.

De huwelijksvoltrekking, lunch, diner, receptie en een spetterend feest, het kan allemaal. Stayokay Domburg denkt graag met je mee over de invulling van het programma. Bovendien leent de omgeving zich uitstekend voor mooie trouwfoto’s, maar ook voor activiteiten in het bos of op het strand.

PRIJZEN Dag

Prijs

Zaterdag inclusief overnachting

€ 4950,-

Vrijdag inclusief overnachting

€ 3850,-

Zondag, maandag, dinsdag, woensdag of donderdag, inclusief overnachting

€ 3350,-

ALTIJD EEN PROGRAMMA OP MAAT TEGEN EEN VRIENDELIJKE PRIJS! De mooiste dag van je leven vier je bij Stayokay Domburg van november t/m maart, met uitzondering van officiële feestdagen en schoolvakanties. Buiten deze periode is in overleg. Er is heel veel mogelijk en iedereen heeft weer andere wensen of ideeën. Maak een afspraak voor een rondleiding en in een persoonlijk gesprek kun je meteen al je wensen aangeven. Dan kan er een mooi feest op maat georganiseerd worden.

Stayokay Domburg


FEESTELIJK KOUDE DRANKEN

Koude dranken Frisdranken, mineraalwater

Prijs per drankje Vanaf € 2,30

Chocomel, Fristi

€ 2,30

Biologische sappen van schulp; appel, sinaasappel, appel & vlierbessen, appel & aardbeien

€ 2,75

Bavaria bier, 0.25l

€ 2,40

Bavaria malt

€ 3,10

Speciale bieren

Vanaf € 3,20

Glas huiswijn rood, wit of rosé

€ 3,50

Fles huiswijn rood, wit of rosé

€ 15,50

Port, vermout

€ 3,-

Rum, gin, wodka, whisky

Vanaf € 3,60

Jenever, Vieux, Coebergh, Schrobbelaer

Vanaf € 2,75

Amaretto, Baileys

Vanaf € 3,75

Stayokay Domburg


FEESTELIJK WARME DRANKEN

Warme dranken

Prijs

Koffie

€ 2,30

Thee

€ 2,30

Kan koffie of thee (circa 10 koppen)

€ 17,50

Mok warme chocolademelk met slagroom

€ 2,75

Stayokay Domburg


FEESTELIJK LUNCH & DINER

Lunchbuffet

€ 12,50

In buffetvorm geserveerd in het restaurant: Soep, biologisch wit & bruin brood en vers afgebakken broodjes, 2 soorten kaas, 3 soorten vleeswaren, diverse zoetwaren, groene salade met dressings naar keuze, diverse salades, warme snack, verse fruitsalade, handfruit, melk, karnemelk en jus d’orange

Soep met belegd boerenbrood

€ 10,00

Naar keuze geserveerd in vergaderzaal of restaurant: Assortiment van vers afgebakken boerenbrood (2 per persoon) met ham en kaas belegd, melk en jus d’orange

Zeeuwse koffietafel

€ 18,50

Op tafel geserveerd in het restaurant: Groentesoep, diverse soorten biologische boerenbrood, salade, biologische vleeswaren, kaas, zoetwaren, garnalenkroket, Zeeuwse bolus, koffie, thee, melk, vers fruit en vruchtensap

Stayokay dinerbuffet

€ 16,50

In buffetvorm geserveerd in het restaurant: 2 soorten soepen, 2 soorten salades, 4 warme gerechten en een heerlijk dessert

Stayokay barbecue

€ 21,50

Keuze uit diverse soorten vlees en 2 soorten salades (Vanaf 20 personen)

Stayokay Domburg


FEESTELIJK BORRELTIJD

Drankenarrangementen

Prijs per persoon

Omschrijving

Hollandse bar - 1 uur

€ 12,50

Bier, frisdranken, huiswijn, port, sherry, vermout, olijven en nootjes gedurende 1 uur

Hollandse bar - 2 uur

€ 17,50

Bier, frisdranken, huiswijn, port, sherry, vermout, olijven en nootjes gedurende 2 uur

Hollandse bar - 3 uur

€ 22,50

Bier, frisdranken, huiswijn, port, sherry, vermout, olijven en nootjes gedurende 3 uur

Hollandse bar - 4 uur

€ 27,50

Bier, frisdranken, huiswijn, port, sherry, vermout, olijven en nootjes gedurende 4 uur

Internationale bar - 1 uur

€ 17,50

Bier, frisdranken, huiswijn, Hollands- en internationaal gedestilleerd, olijven & nootjes gedurende 1 uur

Internationale bar - 2 uur

€ 24,50

Bier, frisdranken, huiswijn, Hollands- en internationaal gedestilleerd, olijven & nootjes gedurende 2 uur

Internationale bar - 3 uur

€ 30,-

Bier, frisdranken, huiswijn, Hollands- en internationaal gedestilleerd, olijven & nootjes gedurende 3 uur

Internationale bar - 4 uur

€ 35,-

Bier, frisdranken, huiswijn, Hollands- en internationaal gedestilleerd, olijven & nootjes gedurende 4 uur

Bittergarnituren & hapjes

Prijs per persoon

Omschrijving

Kaasblokjes

€ 3,50

Prijs per portie: Hollandse kaasblokjes met mosterd (Kaas is afkomstig van de kaasboerderij)

Olijven

€ 3,50

Prijs per schaaltje: combinatie van zwarte en groene olijven

Bitterballen

Bittergarnituur

Stayokay Domburg

€ 3,75

€ 4,-

Prijs per portie: 9 bitterballen met mosterd Prijs per portie: bitterballen, nasi en bami, vlammetjes, kipnugget en gehaktballetje. Totaal van 9 stuks per portie


FEESTELIJK ACTIVITEITEN - TEAMBUILDING

De directe omgeving van Stayokay Domburg biedt volop mogelijkheden voor bijzondere activiteiten. Een aantal van deze activiteiten wordt georganiseerd door gecertificeerde partners. Laat je inspireren door onze tips hieronder!

GROEPSACTIVITEITEN Een fietstocht met een Stayokay-fiets, kanovaren of een natuurwandeling met een gids. Mogelijkheden voor een gpstocht met opdrachten, boogschieten en zeskamp.

FIETS HUREN Met de enige echte oranje Stayokay-fiets de omgeving van het kasteel verkennen. Ontdek alle Zeeuwse historische dorpjes en steden en geniet op de terrasjes onderweg.

VLIEGEREN Met je eigen vlieger vliegeren op een van de mooiste stranden van Nederland; een unieke belevenis.

ACTIVITEITEN IN HET BOS SAMEN MET EEN BOSWACHTER • Stiltewandelingen • Bezoek natuurgebied “Oranjezon” • Vogels spotten • Damherten spotten in de vroege morgen

PAARDRIJDEN MET GIDS Unieke ervaring te paard langs het strand onder begeleiding van een ervaren gids.

Stayokay Domburg


TOT ZIENS IN STAYOKAY!

Stayokay Domburg staat voor je klaar om op een persoonlijke, informele en professionele wijze jullie dag tot een succes te brengen! Stayokay Domburg Duinvlietweg 8 4356 ND Oostkapelle Tel: Fax: E-mail: Web:

0118 581 254 0118 583 342 domburg@stayokay.com stayokay.com/domburg

facebook.com/StayokayDomburg @StayokayDOM Bekijk hier de routedetails.

Stayokay Domburg

Domburg Bijzonder Feestelijk  

Lees alles over mogelijkheden voor feesten en partijen in dit bijzondere 13e-eeuwse kasteel.

Domburg Bijzonder Feestelijk  

Lees alles over mogelijkheden voor feesten en partijen in dit bijzondere 13e-eeuwse kasteel.