Page 1

Stayokay Amsterdam Vondelpark


Stayokay Hostels op unieke plekken Stayokay is een keten van hostels op de mooiste plekjes in Nederland. De hostels zijn gevestigd in bijzondere gebouwen en de meeste hebben een eigen bar, terras en restaurant, vergaderfaciliteiten en feestruimtes.

Kust, natuur en cultuur Vanuit de hostels kunnen onze gasten alle kanten op: uitwaaien langs de kust, de bossen in of cultuur snuiven in de mooiste steden. Een uniek verblijf tegen een voordelig tarief, dat is de kracht van Stayokay.

Inspirerende vergader- en feestlocaties Stayokay is ideaal voor vergaderingen, workshops en bedrijfsfeesten, maar ook voor feesten en partijen met vrienden en familie. Stayokay biedt bijzondere locaties tegen een aantrekkelijke prijs, goede service en professionele ondersteuning. De hostels hebben een informeel karakter , op mooie plekken in Nederland. Zo raak je gegarandeerd geĂŻnspireerd!

Aanbieding op maat Vanzelfsprekend kun je altijd met ons overleggen voor een aanbieding op maat. De hostels bieden veel flexibiliteit en we denken graag met je mee om tot een passend programma te komen.

Stayokay Amsterdam Vondelpark


Duurzaam en sociaal Puur, vers en eerlijk Verblijf je bij Stayokay, dan ben je Goed bezig! Stayokay vindt duurzaamheid belangrijk. Dat gaat verder dan het afval scheiden en groene stroom. De hostels bieden zoveel mogelijk fairtrade en biologische producten. Zo is het brood biologisch, de koffie UTZ Certified en heeft de thee het Rainforest Alliance keurmerk. Daarnaast beschikt Stayokay over het Europees Ecolabel en zijn we ISO gecertificeerd. Natuurlijk is Stayokay voortdurend in beweging om nog meer duurzame initiatieven te ontwikkelen. Als gast draag je hier automatisch een steentje aan bij!

Goed bezig! Goed bezig! is veel meer dan alleen lekker en verantwoord eten en drinken. Het staat ook voor het leuke leven, het leven bij Stayokay. Of het nu gaat om een avondje stappen of je eigen bed opmaken in het hostel. Het is allemaal Goed bezig!

“Dat ontbijt van Stayokay, daar kan ik naar uitkijken�

Stayokay Amsterdam Vondelpark


Duurzaam en sociaal Stay4all: een klasse-idee Het gebeurt steeds vaker dat leerlingen moeten thuisblijven. Hun ouders kunnen de kosten voor een schoolkamp niet dragen. Stay4all wil daar een stokje voor steken en betaalt voor deze leerlingen het verblijf. Het doel van dit project: de hele klas gaat op reis, niemand blijft achter!

Vergader bij Stayokay en steun dit goede doel Door te vergaderen bij Stayokay, steun je dit initiatief automatisch. Van het vergadertarief gaat 1 euro per persoon naar Stay4All. Kijk voor meer info op stayokay.com/stay4all

“Voor het groepsgevoel is het heel belangrijk dat een klas compleet is op schoolkamp. Alleen dan houden leerlingen een warme herinnering over aan hun schooltijd.� Barbara Ottho leerkracht op basisschool Hannie Schaft (Zandvoort)

<naam> Stayokay Amsterdam Vondelpark


Stayokay Amsterdam Vondelpark Stayokay Amsterdam Vondelpark is gevestigd in de oude Amsterdamsche Huishoudschool direct gelegen aan het Vondelpark. Vanzelfsprekend biedt dit fantastische mogelijkheden voor een bijzonder evenement. Bovendien kun je na afloop van de bijeenkomst heerlijk genieten van de gezellige Amsterdamse horecagelegenheden in de buurt. Of profiteren van het rijke culturele aanbod op loopafstand: Rijksmuseum, Van Gogh Museum of het Stedelijk Museum. Feest & Vergaderfaciliteiten Stayokay Vondelpark beschikt over 1 vergaderzaal. Deze zaal is gelegen op de begane grond en is dé ideale ruimte voor vergadering en andere bijeenkomsten zoals brainsormsessies of presentaties. De zaal is voorzien van alle audiovisuele hulpmiddelen om je bijeenkomst tot een succes te maken. De bar, lobby en restaurant kunnen ook worden ingezet als feestlocatie voor grootschalige events tot 600 personen. Het restaurant heeft een prachtig uitzicht op het Vondelpark. Stayokay Vondelpark , de perfecte locatie: • Het hostel ligt in het centrum van amsterdam • Op loopafstand van vele musea en attracties • Schitterend monumentaal gebouw in het vondelpark • Dynamische & internationale omgeving • Mogelijkheid tot lunchen in het vondelpark (picknick)

‘Het is heerlijk om bij Stayokay met mijn verkoopteam te brainstormen. De sfeer in zo’n hostel geeft de juiste energie.’ Goed bereikbaar Stayokay Amsterdam Vondelpark is goed en snel te bereiken met het openbaar vervoer (tien minuten van Amsterdam CS) met o.a. tram 1,2 en 5

Stayokay Amsterdam Vondelpark

Salesmanager telecombedrijf


Stayokay Amsterdam Vondelpark

Stayokay Amsterdam Vondelpark


Vergaderen

U-VORM

CARRÃ&#x2030;

SCHOOL

CABARET

THEATER

RECEPTIE FEEST

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

250

Bar / Brasserie

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

Op aanvraag

75

NVT

NVT

NVT

NVT

NVT

NVT

250

Lobby 1)

M2

Op aanvraag

BREEDTE

Restaurant Zaal Amsterdam

LENGTE

BLOK

Capaciteit zalen

1) De lobby is alleen te gebruiken in combinatie met andere zalen.

Stayokay Amsterdam Vondelpark


Vergaderen Audiovisuele hulpmiddelen Prijs per dag Beamer

€75,00

Video/ dvd-speler met televisie

€35,00

Flip-over

€10,00

Whiteboard Overige audiovisuele middelen op aanvraag

Stayokay Amsterdam Vondelpark

Incl. zaalhuur


Vergaderen Vergaderarrangementen Prijs per persoon

4-uurs vergaderarrangement

8-uurs vergaderarrangement

12-uurs vergaderarrangement

Omschrijving

€ 20,50

• 1 vergaderruimte voor 1 dagdeel met flip-over / whiteboard • Stayokay pennen, notitieblok en Stayokay vergaderkoffer • Onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende het verblijf • assortiment muffins en snoepjes • Gratis WiFi

€ 38,00

• 1 vergaderruimte voor 2 dagdelen met flip-over / whiteboard • Stayokay pennen, notitieblok en Stayokay vergaderkoffer • Onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende het verblijf • assortiment muffins en snoepjes • Stayokay vergaderlunch • frisdrankassortiment; 1 flesje per persoon • Gratis WiFi

€ 57,00

• 1 vergaderruimte voor 3 dagdelen met flip-over / whiteboard • Stayokay pennen, notitieblok en Stayokay vergaderkoffer • Onbeperkt koffie, thee en ijswater gedurende het verblijf • assortiment muffins en snoepjes • Stayokay vergaderlunch • Stayokay 3-gangen diner in buffetvorm • Frisdrankassortiment: 2 flesjes per persoon • gratis WiFi

Toelichting Elke vergadering/bijeenkomst is altijd naar specifieke wensen aan te passen.

Stayokay Amsterdam Vondelpark


Lunchen in het park

Een verzorgde lunch in het Vondelpark Wat is er nou fijner om bij mooi weer te pauzeren en te lunchen in het Vondelpark? Stayokay verzorgt graag een uitgebreide broodjeslunch in het park. Met slecht weer is het restaurant met uitzicht over het park natuurlijk ook beschikbaar.

Stayokay Amsterdam Vondelpark


Vergaderen Vergaderbreaks Prijs per persoon

Omschrijving

Ochtendbreak

€ 7,00

Croissant met jam & boter, handfruit en jus d’orange

Healthbreak

€ 6,00

Biologische sapjes, mueslireep en fruit

Middagbreak

€ 6,00

Hostelspecifiek, bv soep met brood

Borrelarrangement 1 uur

€ 12,50

Bier, frisdranken, wijn, olijven en nootjes

Hollandse hapjes

€ 6,00

Bitterballen, kaasstengels, kaas, leverworst, mosterd en uitjes

Mediterrane hapjes

€ 8,00

Calamares, tapasgarnalen, ciabatta met tapenade

Oosterse hapjes

€ 10,00

Vegetarische loempiaatjes, yakitori en garnalen in filodeeg

Stayokay Amsterdam Vondelpark


Vergaderen Lunch & diner

Lunchbuffet

€ 11,50

In buffetvorm geserveerd in ons restaurant: Soep, biologisch wit & bruin brood en vers afgebakken broodjes, 2 soorten kaas, 3 soorten vleeswaren, diverse zoetwaren, groene salade met dressings naar keuze, diverse salades, warme snack, handfruit, melk, karnemelk en jus d’orange.

Broodjeslunch

€ 11,50

Naar keuze geserveerd in vergaderzaal of restaurant: Assortiment van vers afgebakken broodjes (2 per persoon) met verschillend beleg, fruit, melk, karnemelk en jus d’orange.

Luxe broodjeslunch

€ 14,50

Naar keuze geserveerd in vergaderzaal of restaurant: Soep, assortiment van vers afgebakken luxe broodjes (2 per persoon) royaal belegd, verse fruitsalade, melk, karnemelk en jus d’orange.

Dinerbuffet

€ 15,50

In buffetvorm geserveerd in ons restaurant: 2 soorten soepen, 2 soorten salades, 4 warme gerechten en 2 soorten desserts.

Luxe dinerbuffet

v.a. € 19,50

Stayokay Amsterdam Vondelpark

Vraag naar onze menusuggesties.


Meer informatie? Jouw contactpersoon bij Stayokay Amsterdam Vondelpark staat altijd voor je klaar om verder te praten over al je wensen en ideeën. Stayokay Amsterdam Vondelpark Zandpad 5 1054 GA Amsterdam 020-58 98 999 vondelpark@stayokay.com Tot snel!

Routebeschrijving OPENBAAR VERVOER Vanaf Schiphol (Optie 1) Neem bus 197 op Schiphol Plaza (de eerste bushalte aan de rechterkant). Stap uit bij halte Leidseplein (t.o. American Hotel). Loop (met het American Hotel aan je rechterhand) rechtdoor richting het Marriot Hotel en ga hier linksaf. Zandpad is de tweede straat rechts (smalle straat net voor de ingang van het Vondelpark). Het hostel bevindt zich aan het einde aan je rechterhand. Vanaf Schiphol (Optie 2) Neem de trein naar Amsterdam Centraal Station. Vanaf het Centraal Station neem je tram 1, 2 of 5 naar het Leidseplein. Steek de Leidsebrug over, aan je rechterhand zie je het American Hotel. Loop rechtdoor richting het Marriot Hotel en ga hier linksaf. Zandpad is de tweede straat rechts (smalle straat net voor de ingang van het Vondelpark). Het hostel bevindt zich aan het einde aan je rechterhand. Vanaf Amsterdam Amstelstation Kom je via het Amstelstation, dan neem je tram 12 en stap je uit bij halte Van Baerlestraat. Ga de trap af het Vondelpark in en je ziet het hostel aan je linkerkant (volg de borden naar het hostel). Voor het plannen van de treinreis adviseren we gebruik te maken van www.ns.nl. Klik op deze link voor de exacte ligging van het hostel. http://goo.gl/T9t62 of kijk op de volgende pagina. PARKEREN Bij het hostel zelf is geen eigen parkeergelegenheid; parkeren is mogelijk in een nabijgelegen parkeergarage voor € 68 per 24 uur. Je kunt ook gebruik maken van de Park and Ride (P+R) bij het Olympisch Stadion of World Fashion Centre (€ 8 per 24 uur incl. maximaal 5 OV kaartjes.). Voor de routebeschrijving kun je kijken op http://www.parkeren-amsterdam.com.

Stayokay Amsterdam Vondelpark

Bijzonder zakelijk amsterdam vondelpark  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you