Page 1

Rock’s Megazine


Els origens del Rock and Roll Rock and roll és un gènere de música popular que va sorgir als Estats Units a finals dels 1940 i principis dels 1950. El Rock and Roll es una variant de blues, el rhythm and blues, el country, la música folk, el gospel i el jazz. Aquest nou genere va ser conegut a tot al món i es va anar desenvolupant fins a tenir un Rock modern. El Rock and Roll principalment els seus instruments són una o dues guitarres electriques, contrabaix i una bateria. L’origen de la paraula Rock and Roll prové de els mariners cuan es referien al moviment del baixell Rock: Moviment endavant i enderrera, i Roll: Moviment cap els costats. Algúns artistes o bandes conegudes varen ser; Elvis Preysley, The Beatles, AC/DC, Chuck Berrys entre d’altres...

Estrella Rodríguez

La Vestimenta La vestimenta dels nois del rock and roll, és vestien amb uns pantalons alts y ajustats amb unes xaquetes de cuero amb unes bambes, el cabell el portaven amb un tupè molt alt engominat, les noies portaven unes faldilles que no passaven dels genolls i portaven uns mitjons llargs amb unes espardenyes i una camisa de punt amb el cabell recullit amb una cua alta amb un llaç.

Berta Barceló


Els instruments Els instruements son la base principal del rock’n’ roll, ja que sense ells aquest tipus de música no hagués existit, ja que porten una musicalitat, i un so característic del rock’n roll. Els instruments utilitzats en les bandes d’aquest tipus són: la veu, guitarra elécrica, baix i bateria. La veu és el principal instrument i els altres instruments l’han d’acompanyar. La guitarra eléctrica va sorgir al 1935, en evolució de la guitarra acústica i té un paper bastant important, i a vegades en toquen 2 en les bandes. El contrabaix és el que porta el ritme de la base sonora, però amb l’aparició del baix, doncs es va substituint per aquest instrument més modern. La bateria, és un dels instruemnts més característics del rock, ja que és l’únic instruemnt de percusíó que hi ha i fa molts sons i també perquè quan ens dieun rock’n roll, en el priemer que pensem es en la bateria.

Ariadna Romero


GRUPS I ARTISTES DE ROCK’N’ROLL ELVIS PRESLEY Va néixer el 8 de gener del 1935, va ser un dels cantants més famosos del segle XX. Era conegut com el rei del Rock and Roll. Va néixer a Tupelo, Missisipi i als 13 anys ja va començar al seva carrera com artista. Els géneres que tocava era Rock and Roll, Pop, Rockabilly, Country, Blues, Gospel... El que més es destacava de ell era la seva impressionant veu i el seu ball. A més a més tocava la guitarra, el piano i el baix.

Judit Llosa.


Els Beatles Els Beatles va ser un grup de rock ingles que va sorgir en el any 1960, va ser un dels grups que va ser més conegut i que va tindre més exit, durant la història de música popular. Aquest grup va ser format a Liverpool i estava constituït per quatre nois; John Lennon (guitarra rítmica, vocalista), George Harrison (guitarra solista, vocalista) Paul McCartney (bajo, vocalista) y Ringo Starr (batería, vocalista). Aquest grup va començar amb uns generesl com el Rock’n’Roll y el skiffle, incorporant pop i classics. El logotip de els Beatles tenia un significat la T, que estava més baixa simbolitzaba la bateria

Estrella Rodríguez

ROCKS MEGAZINE  
ROCKS MEGAZINE  

Treball de música

Advertisement