Page 1

My Hsin-Ni arcmaszkok


Aloe Vera + Vitamin E Mask - Aloé Vera + E-vitamin maszk A maszk természetes Aloé Vera kivonat tartalma, ami ritka aminosavakkal, fehérjékkel és vitaminokkal rendelkezik, megfelelő nedvességet képes nyújtani a bőrnek. Jótékonyan befolyásolja a bőr anyagcsere folyamatait és biztosítja a bőrnek a megfelelő tápanyagokat. Az E – vitamin elsősorban antioxidánsként működik, ami hatásosan meggátolja a szabadgyökök kialakulását, valamint lassítja a bőr öregedési folyamatait. Kiszerelés:5db/Box Használati utasítás/Alkalmazás: Bontsa ki a tasakot. Vegye ki a hatóanyaggal átitatott nedves szövetmaszkot a tasakból. Válassza le a maszkról a gyöngypapírt, majd a gondosan letisztított arcra helyezze fel a maszkot. Illessze az arcára és nyomkodja rá finoman, majd hagyja rajta 25- 30 percig. A hatóidő leteltével távolítsa el az arcról a maszkot és a bőrön maradt kivonatot gyengéden masszírozza bele a bőrbe.


Arbutin Whitening Mask - Arbutin Whitening Mask Az arbutin a tirozináz nevű enzim megfékezője, amely blokkolja a melanin pigmentjének szintézisét. Ezenkívül a maszk számos növényből nyert C – vitamin kivonatot tartalmaz, mely fehéríti a bőrt, csökkenti a melanociták aktivitását. Visszaadja az arcnak a ragyogó fehérséget és egyenletes színét,valamint lassítja az öregedés folyamatát.A maszkban lévő hyaluronsav elősegíti a mélyrétegű intenzív hidratálást, az erőteljes rejuvenációt, valamint megelőzi a ráncok kialakulásának lehetőségét illetve csökkenti a meglevő ráncok mélyégét. Kiszerelés:5db/Box Használati utasítás/Alkalmazás: Bontsa ki a tasakot. Vegye ki a hatóanyaggal átitatott nedves szövetmaszkot a tasakból. Válassza le a maszkról a gyöngypapírt, majd a gondosan letisztított arcra helyezze fel a maszkot. Illessze az arcára és nyomkodja rá finoman, majd hagyja rajta 25- 30 percig. A hatóidő leteltével távolítsa el az arcról a maszkot és a bőrön maradt kivonatot gyengéden masszírozza bele a bőrbe.


Q10 Collagen Firming Mask - Q10 feszesítő kollagén maszk A kollagén erősíti a bőr szerkezetét és segíti a bőr rugalmasságát. A Q10 koenzim biztosítja bőrének a regeneráló hatását és segíti a bőr ellenálló képességét. Az érett, metabolikus aktivitással rendelkező bőr revitalizálásra alkalmas. Védi a bőrt az oxidatív stressz okozta, lipid peroxidáció ellen.A tengeri alga kivonat erőteljesen segíti a bőr hidratáltságát. Ez a maszk gazdag hatóanyag tartalmának köszönhetően megfelelően hidratálja, táplálja a bőrt. Rendszeres használatával a bőrt feszessé, bársonyossá teszi. Kiszerelés:5db/Boksz Használati utasítás/Alkalmazás: Vegye le a gyöngypapírt, majd az arc letisztítása után helyezze a maszkot arcára. Nyomkodja meg enyhén az arcon és körülbelül 20-30 percig hagyja rajta, majd távolítsa el a maszkot. Gyengéd arc masszázs után hagyja a kivonatot felszívódni .


Caviar Extract Masks - Kaviár kivonatos maszk A kaviár kivonatra úgy tekintenek,mint az „óceán gyöngyére”. A kaviár rendkívül gazdag esszenciális aminosavakban, peptidekben, nyomelemekben, esszenciális zsírsavakban és más létfontosságú komponensekben. Értékes hatóanyag mely, segít a bőr fiatalságának megőrzésében, regeneráló és ránctalanító hatású, valamint jótékonyan befolyásolja a kollagén és elasztin termelődését a bőrben. A maszkhoz adott Fagus sylvatica (bükkfa levél kivonat) enyhe vérbőség fokozó hatású. A maszk E-vitamin tartalma elsősorban antioxidánsként működik, ami hatásosan meggátolja a szabadgyökök kialakulását, valamint lassítja a bőr öregedési folyamatait. Kiszerelés:5db/Box Használati utasítás/Alkalmazás: Vegye le a gyöngypapírt, majd az arc letisztítása után helyezze a maszkot arcára. Nyomkodja meg enyhén az arcon és körülbelül 20-30 percig hagyja rajta, majd távolítsa el a maszkot. Gyengéd arc masszázs után hagyja a kivonatot felszívódni .


Hyaluronan & Blue-Green Algae Hydrating Double Lifting Mask – Hyaluron és kék alga Hidratáló Double Lifting Maszk A hyaluronsav a kötőszövet fontos alkotóeleme, a sejtek közötti állomány kitöltésével, a kollagénháló erősítésével biztosítja a bőr mélyhidratációját, rugalmasságát, feszességét. A kék alga kivonat nagy mennyiségű proteint tartalmaz, mely feszesít, újrastruktúrálja a bőr szerkezetét, fenntartja a bőr rugalmasságát valamint nagy mértékben táplálja a bőrt. A maszk rendszeres használatával a bőre megfelelően hidratált, feszes, üde és selymes lesz. Kiszerelés:5db/Box Használati utasítás/Alkalmazás: Vegye le a gyöngypapírt, majd az arc letisztítása után helyezze a maszkot arcára. Nyomkodja meg enyhén az arcon és körülbelül 20-30 percig hagyja rajta, majd távolítsa el a maszkot. Gyengéd arc masszázs után hagyja a kivonatot felszívódni .


Q10 & Royal Jelly Double Lifting Mask - Q10 és méhpempő Double Lifting maszk A maszk két fő komponense a Q10 és méhpempő. A Q10 koenzim segíti a bőrszövetek megújulását, intenzív regenerálódását, növeli a bőr ellenálló képességét, lassítja az öregedés folyamatait. A méhpempő gazdag aminosavakban, nyomelemekben(pld. kén, mangán, nikkel, kobalt) . Nagy mennyiségben tartalmaz B – vitamint ( B1, B2, B3, B5, B6 ), ezenkívül C-, D-, E-, H-vitamint is tartalmaz. Eme hatóanyagok segítségével jótékonyan támogatja a bőr anyagcsere folyamatait. Növeli a bőr hidratáltságát, regenerációját, valamint lassítja az öregedés folyamatait. A két Q10ből és méhpempőből keletkezett gyorsan ható fejlett formula láthatóan megemeli bőrt, miközben erőteljes tápláló hatását kifejti. Rendszeres használatával megszünteti a ráncokat és visszaadja a bőr fiatalosságát. Kiszerelés:5db/Box Használati utasítás/Alkalmazás: Vegye le a gyöngypapírt, majd az arc letisztítása után helyezze a maszkot arcára. Nyomkodja meg enyhén az arcon és körülbelül 20-30 percig hagyja rajta, majd távolítsa el a maszkot. Gyengéd arc masszázs után hagyja a kivonatot felszívódni .


Luxury Series-Gold Total Care Mask A maszk fő hatóanyagai: arany ion, hyaluronsav, kollagén, pentavitin(szacharid izomerát). Az arany ion intenzíven felerősíti a többi hatóanyag működését. Kedvezően befolyásolja az élettani folyamatokat, gyorsítja a beépülő hatóanyagok működését. Az arany ion elősegíti a hyaluronsav jobb felszívódását, hasznosulását az epidermisben, és katalitikus hatásával pozitívan befolyásolhatja a sejtek regenerálódását és újraképződését, valamit a megfelelő hidratáltságát. Pentavitin( szacharidizomerát), „nedvesség-mágnes” természetes hidratáló, mely egy nagy kapacitású nedvességmegkötő komponens. Aktívan hidratálja a bőrt, csökkenti a lehetséges irritációt. A kollagén minden esetben hidratál, feszesít, ránctalanít és rugalmasít. Ez a speciális hatóanyagokkal átitatott maszk segít lekötni a szabadgyököket. A sejtek ionjait egyensúlyban tartja ezáltal lassítja illetve megelőzi a bőr öregedési folyamatait. Rendszeres használatával a bőr tökéletesen feszes, sima, üde és egészséges lesz. Kiszerelés:5db/Box Használati utasítás/Alkalmazás: Bontsa ki a tasakot. Vegye ki a hatóanyaggal átitatott nedves szövetmaszkot a tasakból. Válassza le a maszkról a gyöngypapírt, majd a gondosan letisztított arcra helyezze fel a maszkot. Illessze az arcára és nyomkodja rá finoman, majd hagyja rajta 25- 30 percig. A hatóidő leteltével távolítsa el az arcról a maszkot és a bőrön maradt kivonatot gyengéden masszírozza bele a bőrbe.


Luxus Series Nano-Platinum Total Care maszk Nano platina részecskék aktív hatóanyagként segítik a bőr mélytáplálását, feszesítését, regenerálódását és a hidratációjának a helyre állítását. A kollagén erősíti a bőr szerkezetét valamint segít a bőr rugalmasságának megőrzésében. A hyaluronsav, a kötőszövet egyik fontos alkotóeleme. A sejtek közötti állomány kitöltésével, a bőrben jelenlevő kollagén erősítésével segíti a bőr rugalmasságának megőrzését. Ez a speciális hatóanyagokkal átitatott maszk segít a bőr nedvességének megtartásában, megújítjásában és megfiatalításában. A maszk rendszeres használatával a bőr bársonyosan puhává és simává válik. Kiszerelés:5db/Box Használati utasítás/Alkalmazás: Bontsa ki a tasakot. Vegye ki a hatóanyaggal átitatott nedves szövetmaszkot a tasakból. Válassza le a maszkról a gyöngypapírt, majd a gondosan letisztított arcra helyezze fel a maszkot. Illessze az arcára és nyomkodja rá finoman, majd hagyja rajta 25- 30 percig. A hatóidő leteltével távolítsa el az arcról a maszkot és a bőrön maradt kivonatot gyengéden masszírozza bele a bőrbe


További információ Somogyi Brothers Kereskedelmi Kft. Somogyi László vezérigazgató mobil: + 36207766 405 Website: www.myhsin-ni.hu

Soós Judith Kozmetikai szakértő Telefon : +36306441488 E-mail: judithsoos@gmail.com


my Hsin8  

arcmaszkok