Page 1


L’escola ofereix a tots els alumnes un conjunt d’activitats que volen incidir en el procés formatiu dels alumnes des d’una vessant lúdica. L’oferta d’activitats és àmplia i variada i adreçada als gustos i interessos dels alumnes i van des del treball amb la música, el ball, la llengua, els esports... Les activitats que enguany conformen el nostre catàleg són:


kumon Aquest programa de matemàtiques proporciona a l’alumne una base sòlida de càlcul i el prepara per afrontar amb èxit els diferents continguts matemàtics.

Cursos: des d’Ed. Infantil Horari: Migdies

racó de biblioteca Els contes, la imaginació, els personatges, les històries, els herois... Qui no ha escoltat un conte i s’ha quedat bocabadat com els nens? Ara pots acompanyar i gaudir amb ells tots els divendres al Racó de Biblioteca. Us animeu a passar una bona estona en família? Cursos: Ed. Infantil Horari: divendres de 17:45 a 18:45 h

Preu: 10 euros/mes


Robòtica Avui en dia, els més petits de casa neixen amb les noves tecnologies sota el braç. Utilitzar qualsevol aparell, per nou o complicat que sigui, és una diversió per a ells, no una obligació com a vegades ens pot semblar a nosaltres. Els tallers de robòtica que plantegem estan pensats perquè els alumnes puguin gaudir aprenent en el què, per a ells, els hi semblarà una estona d’esbarjo. A cada sessió treballaran valors tan importants com compartir, col·laborar, treballar en grup, valorar el treball dels altres... A més a més, adquiriran conceptes bàsics (i no tan bàsics) de mecànica, programació i energia. Resumint, el principal objectiu de la robòtica educativa és que alumnes de totes les edats aprenguin d’una forma molt més atractiva, entretinguda i emocionant, conceptes i idees que a vegades se’ls poden fer més feixucs i avorrits.

Cursos: des de 1r d’Ed. Primària ns a 2n d’ESO Horari: Dijous de 14:15 a 15:15 h

Preu: 25 euros/mes

Nota: Places reduïdes, per ordre d’inscripció. Caldrà un grup mínim de 16 per començar l’activitat.


Guitarra L’activitat de Guitarra vol despertar i educar en l’expressió musical, amb un instrument assequible i fàcil de tocar. Ens agrada que des d’edats primerenques obrim la seva ment i les seves opcions d’oci, de cara a dedicar-se a aquesta disciplina més endavant. Tenim grups d’iniciació i de continuitat. No t’ho pensis, segur que aquesta extraescolar està feta a la teva mida. T’esperem!

Cursos: Ed. Primària i ESO Horari: Dilluns de 14:00 a 15:00 h (grup 1) Dimarts de 14:00 a 15:00 h (grup 2) Dimecres de 14:00 a 15:00 h (grup 3)

Preu: 20 euros/mes


cuina freda Si t'agrada tastar nous sabors, descobrir noves textures, remenar cassoles, car les mans a la massa i sorprendre els teus familiars i amics amb receptes originals i amb les que es llepin els dits, t'animem a formar part del que serà el nou Sant Andreu MASTER CHEF. Elaborarem les millors i més suculentes receptes de cuina freda. Amb aquesta activitat pretenem que l'art de la cuina arribi als nostres nens i nenes en forma de joc divertit. Aprendre a cuinar és un bon camí per estimular els bons hàbits alimentaris, implicar els més petits de la casa en l'elaboració de nous plats que els donaran una bona oportunitat per tastar aquells aliments que menys els agraden i tot d'una manera ben atractiva. A més, aprendran a treballar de forma cooperativa. Si la idea t'engresca corre, vine i apunta't perquè qui sap… potser surt d'entre tots vosaltres el nou Ferran Adrià, Karlos Arguiñano o Carme Ruscalleda…

Cursos: Primària Horari: dijous de 13:00 a 14:00

Preu: 20 euros/mes


Cant Coral Aquest any arrencarem amb una nova oportunitat de gaudir i de trobar-nos amb la música. Amb el suport de l’Orfeó Badaloní des del Conservatori Professional de Música de Badalona, constituirem la nostra pròpia coral escolar. Durant el curs participarem en activitats dins de l’escola i de la nostra ciutat, així com un concert nal amb altres corals escolars de Badalona. Si t’agrada cantar, aquesta és la teva oportunitat!

Cursos: Ed. Primària Horari: Divendres de 14:00 a 15:00 h

Preu: 22 euros/mes

Nota: Places reduïdes, per ordre d’inscripció. Caldrà un grup mínim de 20 per començar l’activitat.


jumping clay Jumping Clay és una argila molt fàcil de manipular, que estimula els cinc sentits. Involucrar-los en el seu aprenentatge desencadena mecanismes que permeten desenvolupar diferents capacitats, afavorint així la formació integral del nen. Jugar amb els altres transmet també la necessitat de fer coses amb els altres, afavoreix el treball en equip i les creacions grupals, i per tant educar en el món global en el qual ells també hi viuen. La tècnica del modelatge treballa molts conceptes matemàtics com la simetria, la proporció, el càlcul de tamanys i la planicació de tasques, i tot sense que ells ho notin. Qui s’apunta?

Cursos: Ed. Infantil i Primària Horari: Dilluns de 14:00 a 15:00 (Infantil) Dimecres de 17:30 a 18:30 (Primària)

Preu: 28 euros/mes


A la nostra oferta d’extraescolars no ens podem oblidar de l’esport. L'esport ajuda als nens a desenvolupar-se tan física com mentalment. L'activitat física hauria de formar part del seu dia a dia, ja que els benecis són múltiples: els ajuda en el desenvolupament psicomotor i a relacionar, els ensenya a seguir unes regles, a treballar en equip, a reconèixer la importància de l'esforç personal i a posar-se metes . Us presentem, tot seguit, els que podeu practicar amb nosaltres:

Taekwondo El Taekwondo es un esport olímpic basat en l’autodefensa. Us podeu apuntar qualsevol nen o nena, des de P4, que tingui curiositat per conèixer aquest esport. Es tracta de divertir-se fent un esport basat en l’autocontrol i la disciplina. Es fonamenta en el respecte envers els altres. altresaltresaltre.

Cursos: des de P4 Horari: Dimarts i divendres de 17:30 a 18:30 (Infantil) Dimarts i divendres de 17:30 a 18:30 (petits de primària) Dimarts i divendres de 18:30 a 19:30 (mitjans) Dimarts i divendres de 19:30 a 20:30 (grans)

Preu: 26,5 euros/mes


Futbol L’activitat extraescolar de futbol és un esport col·lectiu que permet el desenvolupament motriu, cognitiu i de relacions interpersonals i inserció social. Volem que l’alumne tingui una visió àmplia del futbol i les seves possibilitats, al mateix temps que trobi l’activitat el més motivant possible, creixi en valors com l’esforç, la cooperació, el joc en equip. T’agrada? Doncs vine!

Cursos: des de 1r d’Ed. Primària ns a 2n d’ESO Horari: Dilluns de 13:15 a 14:15 h (1r i 2n) Dimarts de 13:15 a 14:15 h (3r i 4t) Dimecres de 13:15 a 14:15 h (5è i 6è) Divendres de 13:15 a 14:15 h (noies de 4t a 6è)

Preu: segons la categoria


bàsquet L’esport en edat escolar, i en concret el bàsquet, té una gran importància en el desenvolupament físic, social i psicològic del nen, a més és un gran complement a l’ensenyament obligatòri, per aconseguir una educació integral. Oferir esports d’equip en un ambient escolar armonitza salut, educació i oci. Començant en edats avançades, amb l’escola de bàsquet, ns arribar a categories superiors. No ho dubtis, aquest és el teu equip!

Cursos: Des de P5 ns a Batxillerat Horari: Segons la categoria

Preu: segons la categoria


muntanyisme Si algú es pregunta si els nens i la muntanya són compatibles... no seguiu, denitivament sí. Aquesta barreja màgica de natura, oci sa, amics, esforç personal, tes aconseguides i tranquil.litat, aporta als nens un entorn privilegiat per créixer i gaudir. Aproteu l’oportunitat. Veniu amb nosaltres!

Cursos: Ed. Primària i ESO Horari: Una sortida al mes, els diumenges

Preu: 41 euros/any


L'expressió corporal i el treball psicomotriu és un element fonamental en el desenvolupament de la persona. Les activitats de dansa formen un bloc important de les activitats extraescolars ja que afavoreixen el treball d'expressió i obertura de l'alumne cap als altres.

Segons l’edat i, per tant, el seu desenvolupament, l´alumne necessita diferents activitats, és per això que us proposem un ventall ample, perquè cadascú trobi el que més li AGRADI.

Ballet Activitat enfocada al desenvolupament psicomotor i cognitiu dels alumnes mitjançant l'ús de la música i la dansa. L'objectiu principal és promoure la iniciació en el món de la dansa. La metodologia utilitzada es basa en el joc simbòlic, els exercicis de ritme, la manipul·lació amb diferents objectes i una pinzellada del llenguatge propi de la dansa clàsica i la seva disciplina. Es promou molt l'evolució de capacitats com l'elasticitat, coordinació, ritme i força, sempre respectant la maduració pròpia de cada infant. Tan a Nadal com a nal de curs es fa una representació del treball realitzat durant el curs. Cursos: Ed. Infantil Horari: dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30

Preu: 25 euros/mes


T.B.A. teatre, ball i aprenentatge Activitat enfocada al desenvolupament artístic i creatiu dels alumnes, dins l'àrea de la representació teatral i del ball promovent així l'aprenentatge cultural de les dues àrees. Metodològicament es basa en un treball creatiu, corporal i cooperatiu a partir d'exercicis musicals i coreogràcs. Es treballen coreograes dels musicals actuals i dels clàssics de sempre. A part de tot això durant les classes s'imparteix un entrenament físic incidint en la coordinació, la força, l'elasticitat i el ritme tenint en compte les necessitats i capacitats personals de cada alumne. Tan a Nadal com a nal de curs es fa una representació del treball realitzat durant el curs.

Cursos: Ed. Primària Horari: Dimarts i dijous de 13:00 a 14:00 h

Preu: 25 euros/mes


HipHop El hip hop és un moviment artístic que va néixer a nals dels anys 70 als barris més coneguts de Nova York. Es coneix com una cultura que ha marcat tendència al món de la dansa. Les classes de hip hop estan compostes per diferents estils de ball com el new style, popping, locking passant pel sexy style, breakdance i molts més. Es realitzen fent un calentament amb diferents moviments especícs tot acabant amb una coreograa. Activitat enfocada al desenvolupament artístic i creatiu dels alumnes, dins l'àrea de la representació teatral i del ball promovent així l'aprenentatge cultural de les dues àrees. Metodològicament es basa en un treball creatiu, corporal i cooperatiu a partir d'exercicis musicals i coreogràcs. Es treballen coreograes dels musicals actuals i dels clàssics de sempre. A part de tot això, durant les classes s'imparteix un entrenament físic incidint en la coordinació, la força, l'elasticitat i el ritme tenint en compte les necessitats i capacitats

Cursos: Ed. Primària 1r i 2n ESO Horari: Segons la categoria

Preu: 25 euros/mes


petits missioners Ens preocupa el què passa al món, no tots els nens tenen les mateixes oportunitats que nosaltres, volem fer un cop de mà als nostres amics i companys... Sí! Els petits missioners és la teva activitat! Apunta’t i no deixis que el cor s’adormi! Cursos: Ed. Primària Horari: dimecres de 14:00 a 14:30h

Preu: gratuïta

conrmació Ara tens l’oportunitat de preparar-te per a la teva Conrmació. Fer un pas endavant en les teves creences, plantejar-te coses que mai t’havies plantejat o donar raó de la teva fe. Déu t’està esperant. Vine! Cursos: 1r Batxillerat Horari: a convenir

Preu: gratuïta


ajuda’ns a ajudar Obre els teus ulls, mira al teu voltant i descobriràs un altre món, on les coses no són tan fàcils... Tens l´oportunitat d´ajudar als altres, d´escoltar i compartir moments únics fent tasques de voluntariat a hospitals, centres d´acollida, casals d´avis, menjadors socials, quart món... El teu somriure i la teva ajuda poden alegrar la vida de molts infants, joves i grans... ni que sigui per uns instants! Un gest solidari que il.lumina la vida dels altres! Vine! Apunta´t! Sempre és hora de fer el bé! T´esperem!

Cursos: 3r i 4t d’ESO Batxillerat Horari: a concretar

Preu: gratuïta


En un món globalitzat com és el nostre, l’aprenentatge dels idiomes és primordial. No ens cal justicar que el dia de demà els idiomes seran una eina bàsica de treball i els obrirà portes. Aprotem les ganes d’aprendre, cervells que absorveixen quantitats enormes d’informació, per introduir més idiomes.

anglès Cursos: Des d’Ed. Infantil Horari: segons grups

Preu: 49,95 euros/mes inscripció 40 euros

alemany Cursos: ESO i Batxillerat Horari: a convenir

Preu: segons hores Nota: Serà convocada una reunió informativa per tal de crear els grups i posar-nos d’acord amb els horaris


Folletó extraescolars  

Oferta d'extraescolars del curs 2013-2014 del Col.legi Sant Andreu