Page 1

Stall Øysand Ridekurs på alle nivåer!

Meld deg på ridekurs i dag! www.stall-oysand.no rideskolen@stall-oysand.no ∗ mob. 951 92 545


Om Øysand Ri deskole Øysand Rideskole legger til rette for et trygt og tillitsvekkende møte med hest. Vi betrakter oss som spesialister på grunnleggende rideopplæring, og på håndtering av hest og utstyr. I Undervisningen på Øysand Rideskole legger vi vekt på å gi deltagerne bred kunnskap om hestehold. Derfor undervises det i hestestell, oppsaling, og sikkerhet ved siden av rideundervisningen. På videregående nivå ser vi også på fôring, bandasjering m.m. Dette er viktig læring,

som vi mener gir enda bedre kontakt med hesten, og skaper trygghet. Med hjelp av erfarne instruktører har vi funnet frem til et opplegg vi er sikre på dere vil bli fornøyd med. Det blir lagt vekt på sikkerhet, kvalitet og variasjon i undervisningen, samtidig som det skal være gøy og utfordrende på alle nivåer. Utfordringene kommer også i form av stil og sits samt sprang- og dressurkonkurranser for våre elever.

Velkommen til oss!


Ridekurs Privattimer Vi har kurs for nybegynnere, øvede og viderekommende elever, voksne som barn. Kursene går over 10 uker, med 13 undervisningstimer. 3 av timene består av teoretisk undervisning og annen omgang med hest. Undervisningen foregår i trygge omgivelser, av dyktige instruktører som gleder seg til å dele sine kunnskaper med DEG! Rideskolehestene er våre aller viktigste samarbeidspartnere, og disse er nøye utvalgt for å gjøre ridetimene dine til en lærerik fornøyelse! De fleste kursene går på ettermiddagen, men vi setter også opp formiddagskurs ved behov. Gruppene deles inn etter alder og nivå, og vi har egne voksenkurs!

På privattimene får du instruktøren helt for deg selv, og du kan lære i fred og ro! Det blir full fokus på deg, slik at du får maksimalt utbytte av treningen! Passer for deg som ikke har mulighet til å binde deg til et fast opplegg eller for deg som tenker på å melde deg på et kurs, men vil prøve om det er noe for deg først. Også en fin mulighet for deg som går på kurs, men føler at du trenger litt ekstra oppfølging eller ønsker mer intensiv trening. Du kan være alene, eller sammen med flere på privattimene. Privattimer bestilles fra gang til gang, eller du kan avtale faste privattimer. Ved faste privattimer gis det rabatt.

www.stall-oysand.no ∗ rideskolen@stall-oysand.no ∗ mob. 951 92 545


Enkelte lørdager (fra 12.00-15.00) setter vi av til PONNIKLUBB for de minste barna (5-10år) ! Her får barna 3 timer spekket med morsomme og lærerike hesteaktiviteter. Det blir puss og stell, leieridning, aktiviteter i stallen, barna får bli med på fôring, hestefilm, leker m.m. Vi varierer aktivitetene fra gang til gang. Vi spiser vaffel i kroa og koser oss! Du melder deg på fra gang til gang, og min. 3 dager før den aktuelle dagen. Det lønner seg å være tidlig ute for å sikre deg plass!

Bursdagsfeiring Lyst på en annerledes bursdag, i stallen sammen med dine firbeinte bestevenner? Da har vi det du ser etter! Aktiviteter som kos og stell i stallen, leieriding og kjøring, og langbord i kroa. Den perfekte måten å feire dagen på for den som er bitt av hestebasillen! Aktivitetene tilpasses etter alder og nivå på barna! Varighet ca 3 timer. Ta kontakt, så skreddersyr vi et opplegg som passer ditt selskap!

Hest på fôr Våre skolehester trenger flinke ryttere! Som fôrrytter for en av våre skolehester har du ansvaret for hesten 3 dager hver uke. I avtalen inngår ukentlig undervisning i sprang/dressur. Som fôrvert for en av våre hester får du: ∗ Lære mer om å ha ansvaret for en hest. ∗ Mulighet til å utvikle deg som rytter ∗ Være en del av et trivelig og utviklende stallmiljø ved Stall Øysand. ∗ Mulighet til å starte stevner med oppfølgning. www.stall-oysand.no ∗ rideskolen@stall-oysand.no ∗ mob. 951 92 545

Alle foto er gjengitt med tillatelse. Fotografer: Lene Aasenhus Brå & Oda Strandheim Lykke

Ponniklubb

Stall Øysand  
Stall Øysand  

Liten presentasjon av hva vi tilbyr av opplæring på vårt senter.

Advertisement