__MAIN_TEXT__

Page 1

K ATA L O G I 06/2019

Tervetuloa elämä.


Kaikki kiinnostava tapahtuu keittiössä

Elämä on joskus sotkuista. On juhlia, joissa kaikki notkuvat keittiössä. On tahroja, roiskeita ja kokkauskokeilujen jälkiä. On keittiöpuutarhurin yrttimultaa ja pienten piirtäjien kynänjälkiä.

Nämä eivät kuitenkaan ole huolen, vaan juhlan aihe. Sillä ne ovat merkkejä eletystä elämästä, hetkestä, johon on tartuttu. Ja voihan ne aina pyyhkiä pois. Toisin kuin muistoja.


Sisällys Stalan tarina

4

StalaTex 6 Digitaaliset työkalut

10

Seitsikko

12

Stala*Tailor-made

20

Altaat Lagom

28

Max

32

Neo 36 Combo

40

Ease

42

Lyria 46 Jazz

50

Jätelajittelu

52

Varusteet 56 Suunnitteluohjeet

58

KI T

ARV

1 O S AN A N 9 –

0

A

AN

AT

T ASIAKKA

AT

IV

NPS

75

ASIAKKA O

ST I T Y Y T Y VÄ

ISE

TU

TUT

Tervetuloa elämä. Stala.

24

T

Stalan tuotteet on muotoiltu ja tehty kestämään elämää. Tehty meille, jotka nautimme vaivattomuudesta, laadusta ja keittiössä tekemisestä.

Komposiittialtaat


Suomalainen perheyritys Lahdesta Stalan osaava ja sitoutunut henkilökunta uuden tehtaan edessä.

Me olemme perheyritys. Perhe ja yritys. Meille tämä tarkoittaa kestäviä arvoja, yhteistyötä ja yhteen hiileen puhaltamista. Mutta myös yrittäjyyden vaatimaa kunnianhimoa, näkemyksellisyyttä ja tinkimätöntä laatua.

Reinon tytär Tuija toimii nykyään Stalan toimitusjohtajana.

Stalan altaat valmistetaan syvävetämällä laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä.

Osaamisemme ydin on kyvyssä yhdistää ruostumaton teräs, suomalainen muotoilu sekä ymmärrys elämästä. Stalan aikakautena tiskipöydästä on kasvanut keittiön rosterinen monitoimipiste ja keittiöstä olohuoneen jatke, jonne myös vieraat ovat tervetulleita.

Hitsaaja Lauri valmistaa pesupöytiä vuosikymmenien ammattitaidolla.

4

Ja kuten elämä keittiössä muuttuu, kehittyy myös Stala vastaamaan uusiin tarpeisiin. Stala on olemassa, koska haluamme luoda kestävää muotoilua, joka asettuu osaksi ihmisen elämää.


Mallistopäällikkö Jari suunnittelee Stalan allastuotteet.

50 vuotta arjen muotoilua

Tarinamme suomalaisen arjen muotoilijoina alkaa 1970-luvulla. Reino Rajamäki oli juuri ostanut rstpesupöytäbisneksen Upolta, kun kiihkeä uudisrakentamisen aika alkoi. Maalta muutettiin kaupunkeihin työn perässä ja uusia asuinalueita syntyi keskustojen ympärille. Keittiössä tuoksui Stalan rosteritasolla kokattu uunilenkki ja silakkalaatikko. Vuosituhannen vaihteessa kodeissa tapahtui muutos avokeittiöiden myötä. Ruokaohjelmissa tutut julkkiskokit esittelivät ammattikeittiöitään, joissa terästasot hohtivat houkuttelevasti. Rosterista tuli salonkikelpoista ja Stalasta uuden ajan airut.

Tuotantopäällikkö Pasi valvoo Seitsikko-pesupöytien valmistusta.

Nykyään, kuten aina ennenkin, toimintaamme ohjaavat muotoilu toimivuus ja laatu. Tämä koskee sekä tuotteitamme, asiakassuhteitamme että omaa toimintaamme. Lahdessa sijaitsevalta tehtaaltamme viemme Design from Finland -merkillä varustettuja tuotteita yli kymmeneen maahan.

Tarja vastaa toimitusketjusta yli 98 % toimitusvarmuudella.

5


StalaTex™ herättää

ruostumattomat teräspinnat eloon Keittiön pinnat nousevat aivan uudelle tasolle, kun StalaTex pistää rosterin kuosiin. StalaTexissä yhdistyvät ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet sekä kauniit, sisustukselliset kuosit. Ne luodaan modernilla ja ympäristöystävällisellä laser-teknologialla, joka piirtää muotoilijoiden kädenjäljen rosterille. Näin tuttu ja turvallinen materiaali näyttäytyy uudessa, lämpimämmässä valossa ja toivottaa elämän tervetulleeksi keittiöön.

6

Uuden olemuksensa ansiosta rosteri kestää kovan käytön lisäksi myös uteliaita katseita. Itse asiassa, se suorastaan kerää niitä. Mallistosta löytyy erilaisia kuoseja, joten jokainen voi löytää omaan sisustustyyliinsä sopivan vaihtoehdon. Tervetuloa kauniimpi keittiö. Tervetuloa elämä.

Uniikki materiaali vain Stalalta.


SAV I

RU O T O

COL L EC T IO N H AR R I KO S K IN E N Käsivaralla piirretyt kuosit siirtyvät ruostumattoman teräksen pintaan uudella laserteknologialla.

LE H T I

V I I VA

K E NNO

H AV U

TUNTURI

JÄ Ä L AU T TA

Huom! Jäälautta-kuosi on yksi iso kuva, jonka ulkonäkö muuttuu tason tai levyn koosta riippuen. Katso esimerkkejä nettisivuiltamme.

7


StalaTex-tuotteet valmistetaan mittatilaustyönä Lahden tehtaallamme.

Ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet, kuten hygieenisyys, ekologisuus ja kuumankestävyys ovat nyt saatavilla entistäkin houkuttelevammassa muodossa. StalaTex-kuosi ei kulu kovassakaan käytössä ja se häivyttää lisäksi naarmujen ja tahrojen erottuvuutta tasopinnoista. StalaTex on materiaali, jonka käytölle vain mielikuvitus on rajana. StalaTex-kuoseissa on erilaisia sävyjä, jotka näyttäytyvät valosta ja ympäröivistä materiaaleista riippuen hieman eri tavoin. Tason pinnassa kuvio näyttäytyy eri tavalla kuin esimerkiksi välitilalevyssä.

Esitteen kuosit ovat niin lähellä todellista kuin painoteknisesti on mahdollista. Tarkista sävy aina oikeasta mallipalasta jälleenmyyjämme luona. Kuosit ovat jatkuvia eli koko tuote on samaa kuviota. Seitsikko-pesupöydissä altaat ovat sileää, kuvioimatonta terästä, itse taso on kauttaaltaan kuvioitu reunat mukaan lukien.

Suunnittele StalaTex-tuotteet uudistuneella Stala*Designer-ohjelmalla.

8


StalaTex-tuotteet 1

UUDISTUNEET SEITSIKKO-KEITTIÖTASOT •• Tason pituudet 300 – 3000 mm, 5 mm välein •• Syvyydet 400, 450, 500, 550, 590, 600, 610, 620 tai 635 mm •• Paksuudet 20, 30 tai 40 mm •• Kahdeksan erilaista allasmallia sekä altaattomat tasot •• Liesiaukko ja hananreikä valittavissa tarpeen mukaan

UUDISTUNEET VÄLITILAJA PEITELEVYT

2

PANEL – 8 MM VÄL I T IL AL E V Y •• •• •• ••

3

Pituus 200 – 3000 mm, 5 mm välein Korkeus 50 – 700 mm, 5 mm välein Tukeva mdf-alustarakenne Asennusvalmis taustalevy keittiön ja kodinhoitohuoneen välitiloihin

US – 0,7 MM PEI T EL E V Y •• Pituus 100 – 3000 mm, 1 mm välein •• Korkeus 50 – 1000 mm, 1 mm välein •• Soveltuu esimerkiksi kaapin sivujen peitelevyksi ja hyllykaappien taustaksi

Lu e lisä ä stala.fi/stalatex

1. Seitsikko-keittiötasot 2. Välitilalevyt 3. Peitelevyt ja sokkelilevyt

9


Digitaaliset työkalut Stala on kehittänyt alan parhaat digitaaliset työkalut suunnittelijoiden ja jälleenmyyjien käyttöön. Niiden avulla altaiden, tiskipöytien ja terästasojen suunnittelu ja valinta sujuvat nopeasti ja helposti. Kaikki digitaaliset työkalumme ovat käytettävissä 24/7.

2D 3D

BIM-objektit Objektikirjastot sekä yksittäiset allastuotteet ladattavissa nettisivuiltamme 2D- ja 3D-muodossa.

Suunnitteluohjelmat Stala*Designerin avulla suunnittelet ikoniset Seitsikko-tuotteet ja StalaTex-kuosit. Tailor-made -suunnitteluohjelman avulla piirrät täysin sinulle räätälöidyt terästasot.

www

Nettisivut Mobiilioptimoidut sivumme tarjoavat kattavan tuoteinformaation lisäksi hyödyllisiä vinkkejä ja ohjeita tuotteiden suunnitteluun, valintaan sekä huoltoon.

Verkkokauppa Laajan tuotevalikoiman lisäksi löydät verkkokaupasta altaiden, jätevaunujen ja postilaatikoiden varaosat.

@

Kr

Uutiskirje Tiedotamme uutuuksista, mallistomuutoksista, tapahtumista ja muista tärkeistä asioista sähköisen uutiskirjeen kautta. Olethan mukana postituslistalla?

UUTTA – Visuaalisaattori StalaTex-suunnittelun apuna toimii visuaalisaattori, jonka avulla hahmotat miltä eri kuosit näyttävät terästason, tiskipöydän ja välitilalevyn pinnassa.

10


Helppokäyttöiset suunnitteluohjelmat Suosittu suunnitteluohjelmamme Stala*Designer on uudistunut. Olemme lisänneet suunnitteluohjelmaan mahdollisuuden lisätä useita tuotteita samaan suunnitelmaan. Mikäli haluat katsoa miltä StalaTexkuosit näyttävät valmiissa pinnassa, voit katsella esimerkkejä uudesta visuaalisaattorista. Designer-suunnitteluohjelman avulla piirrät helposti ja nopeasti Seitsikko-tiskipöytiä, terästasoja sekä välitilaja taustalevyjä. Saat ohjelmasta kuvan, tuotekoodin ja hinnan suunnitelmallesi. Tason pituuden voit määrittää 5 mm välein 30 sentistä aina 3 metriin saakka. Tasopaksuuksia ja -syvyyksiä on useita, valitse niistä itsellesi sopivin. Lisäksi voit valita haluamasi altaan sekä sen sijainnin 5 mm tarkkuudella ja liesiaukon koon ja sijainnin millin tarkkudella. Hananreiät teemme

Suunnittele Seitsikko ja StalaTex-tuotteet uudella Stala*Designer-suunnitteluohjelmalla.

maksutta mikäli niin haluat ja saat tasosi alapuolelle tuen hanalle. Kun suunnitelma on valmis, voit tilata tuotteen jälleenmyyjän kautta. Valmistamme tuotteet Lahden tehtaallamme, josta toimitamme ne mittojesi mukaan nopealla toimitusajalla. Tailor-made -suunnitteluohjelma antaa sinulle vapaat kädet oman tason suunnitteluun. Voit piirtää pitkiä tasoja ja saumattomia kulmaratkaisuja sekä valita useita altaita samaan tasoon. Tailor-made -tuotteet valmistetaan käsityönä Ruotsin Skövdessä.

Stala Tailor-made suunnitteluohjelmalla saat vielä monipuolisemman valikoiman terästasoihin.

11


Keittiötasot

STALA*Seitsikko

uudistunut tiskipöytämallisto Ikoninen Seitsikko-tuoteperhe on uudistunut. Olemme tuoneet uusia allasmalleja ja ohuen, 20 mm tasopaksuuden täydentämään suosittua Seitsikkosarjaa. Lisäksi ainutlaatuinen StalaTex-kuviointi nostaa Seitsikko-terästason varteenotettavaksi vaihtoehdoksi keittiön ja kodinhoitohuoneen tasomateriaaliksi.

Mittojen mukaan valmistettavissa Seitsikko-tasoissa ja tiskipöydissä on yli miljoona erilaista variaatiota. Voit valita tason pituuden, syvyyden ja paksuuden omien mittojesi mukaan. Altaita on kahdeksan erilaista, joten löydät varmasti omaan tarpeeseesi sopivan altaan. Altaan paikan voit määrittää 5 mm tarkkuudella ja halutessasi valita valmiiksi tehdyn hananreiän, joka sisältyy hintaan ilman eri veloitusta. Valmiiksi tehdyn hanareiän etu on myös tason mukana toimitettava hanatuki, joka varmistaa hanan tukevuuden tasossa.

F-Seitsikko, jossa StalaTex-kuosi Tunturi.

12


Keittiötasot

Seitsikkoon saa aukon liesitasolle.

Uusi K-Seitsikko allas on moderni ja tilava.

Terästasot ovat taas muodissa ja Seitsikosta saat parasta vastinetta rahalle. Korkealaatuiset, kestävät ja hygieeniset rst-tasot valmistetaan Lahden tehtaallamme sinun mittojesi mukaan. Sinulle räätälöity on meille standardi – myös hinnallisesti. Kokeile helppokäyttöistä Stala*Designer-suunnitteluohjelmaa ja tee oma suunnitelmasi. Saat kokonaisuudelle mittakuvan, koodin ja hinnan. Tukeva alustarakenne, kosteudenkestävä mdf-levy ja -tukirimat.

Lu e lisä ä stala.fi/seitsikko

Seitsikko-pesupöytien teknisiä tietoja

REUNAPROFIILI

Taso • Pituus 300 – 3000 mm, 5 mm välein. • Syvyys 400 – 635 mm, mallikohtainen. • Paksuus 20, 30 tai 40 mm. • Reunaprofiili: suora tai korotettu. HUOM! Kun valitset suoran reunamuodon, tulee kahden tai 1,5 altaan malleissa tasoon allassyvennysalue. • Pinta: sileä, Deko tai StalaTex. Leveys 635 mm ja korkeus 40 mm ei saatavana Deko-pinnalla. • Seitsikkoon saa lisämaksusta yhden aukon liesitasolle. • Terästaso ilman altaita on Seitsikko H.

Suora

Korotettu

ALLASSYVENNYSALUE

AUKKO LIESITASOLLE

Allas • 8 allasmallia – uudet altaat K ja M. • Pituussuunnassa altaan paikan voi valita 5 mm välein. • F-malleissa pieni allas voi olla ison altaan oikealla tai vasemmalla puolella. • Altaan etäisyys reunasta min. 40 mm. Alv 0 %

Lisäveloitus Deko-kuviosta Liesitason aukko: yksi aukko Vaijeriventtiili 1 altaalle Vaijeriventtiili 1,5 tai 2 altaalle

32,78 123,79

Suora reuna ja 2 tai 1,5 allasta

PINTA

Alv 24 %

40,65 / tuote 153,50 / tuote

25,73

31,90

39,35

48,80

Sileä

Deko

13


Keittiötasot

Alakaapin minimileveys

K Seitsikko

Hinta € UUTUUS

Varusteet

M Seitsikko

Varusteet

14

UUTUUS

Pituus mm

Alv 0%

Alv 24%

StalaTex Alv 0%

StalaTex Alv 24%

580-800

455,95

565,38

601,85

746,30

900

457,64

567,47

604,08

749,07

1000

460,26

570,72

607,54

753,35

1100

466,27

578,17

615,47

763,19

1200

471,47

584,62

622,34

771,70

1300

479,25

594,27

632,61

784,44

1400

482,68

598,52

637,14

790,05

1500

486,99

603,87

642,83

797,11

1600

493,93

612,47

651,99

808,46

1700

499,94

619,92

659,92

818,30

1800

508,61

630,67

671,36

832,49

1900

511,19

633,87

674,77

836,71

2000

518,08

642,42

683,87

848,00

2100

526,71

653,12

695,26

862,12

2200

533,65

661,72

704,41

873,47

2300

539,65

669,17

712,34

883,31

2400

547,48

678,87

722,67

896,11

2500

557,80

691,67

736,30

913,01

2600

566,59

702,57

747,90

927,39

2700

575,38

713,47

759,50

941,78

2800

584,17

724,37

771,10

956,17

2900

592,96

735,27

782,71

970,56

3000

601,75

746,17

794,31

984,94

Pituus mm

Alv 0%

Alv 24%

StalaTex Alv 0%

StalaTex Alv 24%

480-800

438,19

543,36

578,41

717,23

900

439,88

545,45

580,64

720,00

1000

442,50

548,70

584,10

724,28

1100

447,70

555,15

590,97

732,80

1200

451,13

559,40

595,49

738,41

1300

455,44

564,75

601,19

745,47

1400

458,91

569,05

605,76

751,15

1500

464,96

576,55

613,75

761,05

1600

467,54

579,75

617,15

765,27

1700

470,97

584,00

621,68

770,88

1800

475,28

589,35

627,37

777,94

1900

477,90

592,60

630,83

782,23

2000

481,37

596,90

635,41

787,90

2100

485,68

602,25

641,10

794,97

2200

494,31

612,95

652,50

809,09

2300

502,10

622,60

662,77

821,83

2400

508,10

630,05

670,70

831,67

2500

515,89

639,70

680,97

844,40

2600

524,52

650,40

692,36

858,53

2700

533,31

661,30

703,96

872,92

2800

542,10

672,20

715,57

887,30

2900

550,89

683,10

727,17

901,69

3000

559,68

694,00

738,77

916,08


Hinta €

L Seitsikko

580

Varusteet

N Seitsikko

, 5 mm välein

Varusteet

Keittiötasot

Alakaapin minimileveys

Pituus mm

Alv 0%

Alv 24%

StalaTex Alv 0%

StalaTex Alv 24%

580-800

399,72

495,65

527,63

654,26

900

404,03

501,00

533,32

661,32

1000

409,23

507,45

540,19

669,83

1100

412,66

511,70

544,71

675,44

1200

416,98

517,05

550,41

682,51

1300

420,44

521,35

554,99

688,18

1400

426,49

528,85

562,97

698,08

1500

429,07

532,05

566,38

702,31

1600

432,50

536,30

570,90

707,92

1700

436,81

541,65

576,60

714,98

1800

439,44

544,90

580,05

719,27

1900

442,90

549,20

584,63

724,94

2000

447,22

554,55

590,32

732,00

2100

455,85

565,25

601,72

746,13

2200

463,63

574,90

611,99

758,87

2300

469,64

582,35

619,92

768,70

2400

477,42

592,00

630,19

781,44

2500

486,05

602,70

641,58

795,56

2600

494,84

613,60

653,19

809,95

2700

503,63

624,50

664,79

824,34

2800

512,42

635,40

676,39

838,73

2900

521,21

646,30

688,00

853,11

3000

530,00

657,20

699,60

867,50

Pituus mm

Alv 0%

Alv 24%

StalaTex Alv 0%

StalaTex Alv 24%

480-800

284,92

353,30

376,09

466,36

900

286,61

355,40

378,33

469,13

1000

289,23

358,65

381,79

473,42

1100

295,24

366,10

389,72

483,25

1200

300,44

372,55

396,58

491,76

1300

308,23

382,20

406,86

504,50

1400

311,65

386,45

411,38

510,11

1500

315,97

391,80

417,08

517,18

1600

322,90

400,40

426,23

528,53

1700

328,91

407,85

434,16

538,36

1800

337,58

418,60

445,61

552,55

1900

340,16

421,80

449,01

556,78

2000

347,06

430,35

458,11

568,06

2100

355,69

441,05

469,50

582,19

2200

362,62

449,65

478,66

593,54

2300

368,63

457,10

486,59

603,37

2400

376,45

466,80

496,92

616,18

2500

386,77

479,60

510,54

633,07

2600

395,56

490,50

522,14

647,46

2700

404,35

501,40

533,75

661,85

2800

413,14

512,30

545,35

676,23

2900

421,93

523,20

556,95

690,62

3000

430,72

534,10

568,56

705,01

Jos pituus ylittää hinnastorivin pituuden, katsotaan hinta seuraavan pituuden mukaan, esim. 1050 mm pitkän tason hinta 1100 mukaan.

15


Keittiötasot

Alakaapin minimileveys

Hinta €

A Seitsikko

LVI-numero

Alv 0%

Alv 24%

StalaTex Alv 0%

StalaTex Alv 24%

800 5912001*

429,03

532,00

566,32

702,24

900

430,77

534,15

568,61

705,08

1000 5912003*

433,39

537,40

572,07

709,37

1100

435,97

540,60

575,48

713,59

1200 5912005*

438,59

543,85

578,94

717,88

1300

441,17

547,05

582,34

722,11

1400 5912007*

444,60

551,30

586,87

727,72

1500

450,69

558,85

594,90

737,68

1600 5912009*

455,85

565,25

601,72

746,13

1700

462,74

573,80

610,82

757,42

1800

468,79

581,30

618,80

767,32

1900

474,84

588,80

626,79

777,22

2000

478,27

593,05

631,31

782,83

2100

484,35

600,60

639,35

792,79

2200

491,25

609,15

648,45

804,08

2300

499,03

618,80

658,72

816,82

2400

507,66

629,50

670,11

830,94

2500

515,40

639,10

680,33

843,61

2600

524,19

650,00

691,94

858,00

2700

532,98

660,90

703,54

872,39

2800

541,77

671,80

715,14

886,77

2900

550,56

682,70

726,74

901,16

3000

559,35

693,60

738,35

915,55

Pituus mm

Varusteet

* varastomalli = sileä pinta, paksuus 30,

s=40 mm, syvyys 600, käännettävä malli

F Seitsikko S-mitta, etäisyys tason reunasta altaan reunaan, 40 mm.

LVI-numero

Alv 0%

Alv 24%

StalaTex Alv 0%

StalaTex Alv 24%

5912018*

461,01

571,65

608,53

754,58

463,63

574,90

611,99

758,87

465,32

577,00

614,23

761,64

469,64

582,35

619,92

768,70

475,69

589,85

627,90

778,60

479,16

594,15

632,49

784,28

483,47

599,50

638,18

791,34

487,78

604,85

643,87

798,40

492,94

611,25

650,69

806,85

1700

499,88

619,85

659,84

818,20

1800

506,77

628,40

668,94

829,49

1900

511,97

634,85

675,80

838,00

2000

514,56

638,05

679,21

842,23

2100

524,88

650,85

692,84

859,12

2200

530,93

658,35

700,82

869,02

2300

537,86

666,95

709,98

880,37

2400

555,36

688,65

733,08

909,02

2500

554,23

687,25

731,59

907,17

2600

563,02

698,15

743,19

921,56

2700

571,81

709,05

754,79

935,94

2800

580,60

719,95

766,40

950,33

2900

589,39

730,85

778,00

964,72

3000

598,18

741,75

789,60

979,11

Pituus mm

s-mitta

620-800

220

900 1000

F-mallissa s-mitta ilmoitetaan aina pieneen altaaseen.

1100

F-malleissa pieni allas voi olla ison altaan oikealla tai vasemmalla puolella.

1400

1200

Varusteet

620

5912020* 5912022*

1300 820

5912024*

1500 1600

620

420

5912026*

* varastomalli = sileä pinta, paksuus 30,

s=40 mm, syvyys 600, käännettävä malli

16


Hinta €

C Seitsikko

LVI-numero

Alv 0%

Alv 24%

StalaTex Alv 0%

StalaTex Alv 24%

420-800 5912035*

284,92

353,30

376,09

466,36

286,61

355,40

378,33

469,13

1000 5912037*

289,23

358,65

381,79

473,42

1100

295,24

366,10

389,72

483,25

1200 5912039*

300,44

372,55

396,58

491,76

1300

308,23

382,20

406,86

504,50

1400

311,65

386,45

411,38

510,11

1500

315,97

391,80

417,08

517,18

1600

322,90

400,40

426,23

528,53

1700

328,91

407,85

434,16

538,36

1800

337,58

418,60

445,61

552,55

1900

340,16

421,80

449,01

556,78

2000

347,06

430,35

458,11

568,06

2100

355,69

441,05

469,50

582,19

2200

362,62

449,65

478,66

593,54

2300

368,63

457,10

486,59

603,37

2400

376,45

466,80

496,92

616,18

2500

386,77

479,60

510,54

633,07

2600

395,56

490,50

522,14

647,46

2700

404,35

501,40

533,75

661,85

2800

413,14

512,30

545,35

676,23

2900

421,93

523,20

556,95

690,62

3000

430,72

534,10

568,56

705,01

Pituus mm

900 Huom! Varaa ylivuodolle 30 mm tilaa.

420

Varusteet

Keittiötasot

Alakaapin minimileveys

5 mm välein

* varastomalli = sileä pinta, paksuus 30,

s=40 mm, syvyys 600, käännettävä malli

E Seitsikko

Varusteet

Pituus mm

Alv 0%

Alv 24%

StalaTex Alv 0%

StalaTex Alv 24%

420-800

399,72

495,65

527,63

654,26

900

404,03

501,00

533,32

661,32

1000

409,23

507,45

540,19

669,83

1100

412,66

511,70

544,71

675,44

1200

416,98

517,05

550,41

682,51

1300

420,44

521,35

554,99

688,18

1400

426,49

528,85

562,97

698,08

1500

429,07

532,05

566,38

702,31

1600

432,50

536,30

570,90

707,92

1700

436,81

541,65

576,60

714,98

1800

439,44

544,90

580,05

719,27

1900

442,90

549,20

584,63

724,94

2000

447,22

554,55

590,32

732,00

2100

455,85

565,25

601,72

746,13

2200

463,63

574,90

611,99

758,87

2300

469,64

582,35

619,92

768,70

2400

477,42

592,00

630,19

781,44

2500

486,05

602,70

641,58

795,56

2600

494,84

613,60

653,19

809,95

2700

503,63

624,50

664,79

824,34

2800

512,42

635,40

676,39

838,73

2900

521,21

646,30

688,00

853,11

3000

530,00

657,20

699,60

867,50

Jos pituus ylittää hinnastorivin pituuden, katsotaan hinta seuraavan pituuden mukaan, esim. 1050 mm pitkän tason hinta 1100 mukaan.

17


Keittiötasot

Hinta €

H Seitsikko

UUTUUS

400/450/500/550/590/ 600/610/620/635

300 – 3000, 5 mm välein

Pituus mm

Alv 0%

Alv 24%

StalaTex Alv 0%

StalaTex Alv 24%

300-800

248,35

307,95

327,82

406,50

900

249,64

309,55

329,52

408,61

1000

250,93

311,15

331,23

410,72

1100

254,58

315,68

336,05

416,70

1200

258,72

320,81

341,51

423,47

1300

262,10

325,00

345,97

429,01

1400

265,48

329,20

350,43

434,54

1500

271,69

336,90

358,63

444,70

1600

278,90

345,84

368,15

456,50

1700

286,11

354,78

377,67

468,30

1800

290,32

360,00

383,22

475,20

1900

297,39

368,76

392,55

486,77

2000

304,41

377,47

401,82

498,26

2100

311,74

386,56

411,50

510,26

2200

318,59

395,05

420,54

521,47

2300

325,39

403,48

429,51

532,60

2400

332,21

411,94

438,52

543,76

2500

338,63

419,90

446,99

554,27

2600

345,97

429,00

456,68

566,28

2700

352,40

436,98

465,17

576,81

2800

358,83

444,95

473,66

587,33

2900

365,26

452,92

482,14

597,86

3000

371,69

460,90

490,63

608,38

Parasta vastinetta rahalle TA S O M AT E R I A A L I P I T U U S 2,4 M

18

ALLAS

T YÖ S TÖT

60 cm kaappiin

KO KO N A I S H I N TA

altaan aukotus & asennus, hananreikä, reunan kiillotus

sis. alv 24 %

L-S E I T S I K KO T E R Ä S TA S O

+

+

S I S Ä LT Y Y H I N TA A N

=

592 €

PA R A S H I N TAL A AT U S U H D E!

L A M I N A AT T ITA S O

+

+

50 €

=

686 €

Laminaattitason hinta: 85 € / jm Asennusaika 1 tunti

K I V I TA S O

+

+

350 €

=

1 392 €

Kivitason hinta: Ikea 549 € / m2


Keittiötasot

Hinta €

Taustalevyt ja sokkelit Panel

Välitilalevy taustarakenteella • keittiön ja kodinhoitohuoneen välitila

Alv 0%

Alv 24%

StalaTex Alv 0%

StalaTex Alv 24%

302,14

374,65

398,82

494,54

Alv 0%

Alv 24%

StalaTex Alv 0%

StalaTex Alv 24%

US, hinta m2

246,09

305,15

324,84

402,80

Deko-kuvio, per tuote

32,78

40,65

Koodi

PANEL, hinta m2 Minimiveloitus 0,5 m2 paksuus 8 mm

US

Välitilalevy ilman rakennetta • välitila, sokkeli, kaapin pääty- tai sivulevy, aamiaiskaapin taustaseinä 100 – 3000, 1 mm välein

Koodi

Minimiveloitus 0,1 m2 paksuus 0,7 mm

* Huom! Deko-kuviolla maksimikorkeus 710 mm

UB Taustalista 58 mm

10 mm

Koodi

200 – 3000 mm

Pinta: sileä Pituus 200 – 3000 mm, 5 mm välein.

UB, 200–800 mm 800–3000 mm /per 100 mm

Alv 0%

Alv 24%

68,06

84,40

6,45

8,00

Toimitukseen sisältyy 2-puoleinen teippi kiinnitystä varten.

Taustalista UB

US taustalevy, jossa StalaTex-kuosi Jäälautta

PANEL-välitilalevy, joissa StalaTex-kuosi Savi

19


Keittiötasot Kiinteä taustakorotus suojaa takaseinää roiskeilta – saumattomasti.

STALA*Tailor-made

Räätälöidyt terästasot STALA*Tailor-made -keittiötasot ovat arjen luksusta sinulle, joka haluat laadukkaat työtasot mittojesi mukaan valmistettuna. Voit suunnitella kotiisi räätälöidyt tasot, jotka täyttävät toiveesi mittojen, työstöjen ja altaiden suhteen. Valitsemalla Tailor made -tasot sinun ei tarvitse tyytyä tavanomaisiin ratkaisuihin, vaan saat juuri sellaisen lopputuloksen kuin haluat.

20

Premium-keittiötasot valmistetaan yli vuosisadan ammattitaidolla Ruotsin Skövdessä. Laajasta valikoimasta löydät valinnanmahdollisuuksia lähes rajattomasti. Saat siis juuri sinulle räätälöidyn tason, joka kestää aikaa, katseita ja käyttöä vuodesta toiseen.

UUTTA! Tiskipöydän voi suunnitella myös työtason päälle.


Keittiötasot

Tailor-made mahdollistaa myös keittiön saarekkeet ja niemekkeet.

Räätälöityjen terästasojen valmistaminen on käsityötä, joka vaatii erityistä osaamista ja huolellisuutta. Furhoffs on yksi Ruotsin vanhimmista terästasojen valmistajista ja ylpeä tuotteidensa laadusta. Tailor-made -tasot valmistetaan lujasta ja laadukkaasta teräksestä, joka on vähintään 1,25 mm paksua. Se on siis reilusti paksumpaa verrattuna tavallisiin tiskipöytiin. Tasojen alustarakenne on tukevaa levyä, jonka ansiosta ne vaimentavat ääntä ja kestävät reilua käyttöä vuodesta toiseen.

Räätälöityjen tasojen toimitusaika on noin kolme viikkoa. Tasot toimitetaan huolellisesti pakattuina kuljetusvaurioiden välttämiseksi. Kaikki tasot tarkastetaan ennen niiden lähettämistä asiakkaalle.

Lu e lisää stala.fi/tailormade

Saumaton kulmaratkaisu räätälöitynä mittojen mukaan.

Tason paksuuden päätät itse. Kuvassa 70 mm paksu terästaso.

21


Keittiötasot

Näin helppoa se on: 1.

2.

Valitse tason muoto ja pintakäsittely

3.

Mallistossamme on neljä erilaista tasotyyppiä ja kaksi erilaista pintakäsittelyä.

Jotta tasosi on varmasti toimiva ja käytännöllinen, voit valita jokaiseen reunaan haluamasi reunamuodon.

Terästasosi valmistetaan antamiesi mittojen mukaan – juuri kuten sen haluat.

Suora, korotettu vai viistetty? Kaikki reunat voivat olla erilaisia!

4.

Valitse allas

Lisävalinnat

Laajasta valikoimasta löydät varmasti omaan makuusi sopivan altaan – tai vaikka useita.

Jos haluat liesiaukon tai työstön ilmastointihormille, me teemme sen valmiiksi.

Sijoita allas suunnitteluohjelmassa tasossa haluamaasi paikkaan.

Voit valita tasoon niin monta allasta kuin haluat.

22

Valitse reunamuodot

Lieden viereen voi valita myös muotoillun laskutason. Muistathan, että teemme hananreiät veloituksetta?


Keittiötasot

Tailor-made -mallistosta löydät yli 3 metriä pitkät tasot. Liesitason upotus terästasoon onnistuu helposti.

23


Upotettavat altaat

STALA*Kvartsikomposiittialtaat Stalan kvartsikomposiittialtaissa yhdistyvät hyvä design sekä maksimaalinen toiminnallisuus. Kolmesta eri mallista löydät varmasti itsellesi sopivan altaan. Uusi, innovatiivinen CEG-50B -kvartsikomposiittiallas on puhtaasti tyylikkäin valinta moderniin keittiöön.

Suuri musta komposiittiallas on sisustussuunnittelijoiden suosikki!

24

Tilavassa altaassa on helppo pestä uunipellit ja suuret keittiövälineet. Erikoispinnoitettu Stala*Clean -sihtilevy hylkii likaa ja helpottaa altaan puhtaanapitoa. Tiskausta helpottamaan olemme suunnitelleet varmatoimisen pop up -venttiilin, joka avaa ja sulkee altaan pohjaventtiilin napin painalluksella.


HUULLOS- JA ALTA-ASENNUKSEEN

PÄÄLLEASENNUKSEEN

Combo CEG-50BF

LVI-koodi: 592 2143

LVI-koodi: 592 2147

Altaan syvyys: 170/210 mm Painonapin aukko on työtasossa Ø 35 mm.

Altaan syvyys: 170/210 mm Painonapin aukko on työtasossa Ø 35 mm.

Varusteet

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

463,71 575,00

Upotettavat altaat

Combo CEG-50B

Hinta €

Varusteet

Alv 0 %

Alv 24 %

463,71 575,00

CEG-50BF sulautuu lähes saumattomasti mustaan kivitasoon.

25


Altaiden asennustavat

Alakaapin minimileveys

CEG51-57B/G on kestosuosikki – siinä yhdistyvät suuri allas, pieni kaatoallas sekä veden virtaamista edistävä pohjamuotoilu.

Upotettavat altaat

Kestosuosikkimme CEG51-57-kvartsikomposiittiallas on suunniteltu nykyaikaisen keittiön tarpeisiin. Ison ja pienen kaatoaltaan yhdistelmä mahdollistaa monipuolisen altaan käytön. Vedenvirtaamista edistävä pohjamuotoilu varmistaa veden valumisen viemäriin ja design-pohjasihti kruunaa altaan modernin ilmeen.

VIN

PÄÄLLEASENNUKSEEN

Combo CEG51-57B

Combo CEG51-57G

LVI-koodi: 592 2031

LVI-koodi: 592 2129

Altaan syvyys: 180 mm

Altaan syvyys: 180 mm

Varusteet

Hinta € Alv 0 %

Varusteet

Alv 24 %

KK

I!

Katso lisävarusteet s. 56–57

Hinta € Alv 0 %

362,10 449,00

Alv 24 %

362,10 449,00

HUULLOS- JA ALTA-ASENNUKSEEN

Combo CEG51-57BF

Combo CEG51-57GF

LVI-koodi: 592 2123

LVI-koodi: 592 2130

Altaan syvyys: 180 mm Varusteet

Altaan syvyys: 180 mm

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

362,10 449,00

26

Varusteet

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

362,10 449,00


Altaiden asennustavat

Alakaapin minimileveys

Pieneen tilaan mahtuva CEG40-50B on helppo asentaa mihin tahansa tasomateriaaliin.

Upotettavat altaat

Kompakti CEG40-50B allas on erityisesti pieniin tiloihin sopiva, hana-alueellinen tiskiallas. Voit asentaa sen jopa 40 cm allaskaappiin ja hana-alue varmistaa hanan tukevuuden ja vesiturvallisuuden kaikissa tasomateriaaleissa.

PÄÄLLEASENNUKSEEN

CEG40-50B LVI-koodi: 592 2142

Altaan syvyys: 200 mm Varusteet

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

281,45 349,00

27


Upotettavat altaat Lagom-altaissa on moderni kulmasäde R15.

STALA*LAGOM

modernit MONOreuna-altaat Lagom on yksinkertaisesti paras. Se on huippulaadukas ja monipuolinen allassarja, josta löytyy kaiken kokoisiin allaskaappeihin sopiva malli. Lagomin ajanmukainen ja vähäeleinen muotoilu sopii kaikkiin keittiötyyleihin. Altaat on muotoiltu mahdollisimman tilaviksi ja helposti puhdistettaviksi.

Lagom-mallisto koostuu 13 tuotteesta. Yksialtaiset mallit ovat erittäin tilavia, joten niissä mahtuu tiskaamaan huoletta suuretkin keittiöastiat. Kaksialtaisten mallien juju on modernissa, kapeassa välikannaksessa, joka säästää tilaa allaskaapissa. Lagom on käyttäjäystävällinen tiskiallas, joka sopii tarpeen mukaan aina 40 cm kaappikoosta 80 cm tai suurempaan kaappiin.

LAGOM-T34 sopii mainiosti myös kodinhoitohuoneeseen.

28


MONOreuna - soveltuu kaikkiin altaiden asennustapoihin

LAGOM-34

Alakaapin minimileveys

LAGOM-40

UUTUUS

LVI-koodi: 5922158

UUTUUS

LVI-koodi: 5922161

Altaan syvyys: 200 mm

Hinta €

Varusteet

Alv 0 %

Hinta €

Varusteet

Alv 24 %

Alv 0 %

225,00 279,00

LAGOM-50

UUTUUS

LVI-koodi: 5922164

Altaan syvyys: 200 mm

Altaan syvyys: 200 mm

Hinta €

Varusteet

Alv 0 %

Hinta €

Varusteet

Alv 24 %

Alv 0 %

281,45 349,00

LAGOM-T34

UUTUUS

LVI-koodi: 5922166

Altaan syvyys: 200 mm

Altaan syvyys: 200 mm

Hinta €

Varusteet

Alv 0 %

Hinta €

Varusteet

Alv 24 %

Alv 0 %

257,26 319,00

Alv 24 %

273,39 339,00

LAGOM-T71

UUTUUS

LVI-koodi: 5922167

UUTUUS

LVI-koodi: 5922168

Altaan syvyys: 200 mm Varusteet

Alv 24 %

402,42 499,00

LAGOM-T40

UUTUUS

LVI-koodi: 5922165

LAGOM-T50

Alv 24 %

241,13 299,00

LAGOM-71

UUTUUS

LVI-koodi: 5922162

Upotettavat altaat

Altaan syvyys: 200 mm

Altaan syvyys: 200 mm

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

313,71 389,00

Varusteet

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

434,68 539,00

29


MONOreuna - soveltuu kaikkiin altaiden asennustapoihin

LAGOM-18-34

Alakaapin minimileveys

LAGOM-34-18

UUTUUS

LVI-koodi: 5922156

UUTUUS

LVI-koodi: 5922159

Upotettavat altaat

Altaiden syvyydet: 140 ja 200 mm

Altaiden syvyydet: 200 ja 140 mm

Hinta €

Varusteet

Alv 0 %

Hinta €

Varusteet

Alv 24 %

Alv 0 %

483,06 599,00

LAGOM-18-50

483,06 599,00

LAGOM-50-18

UUTUUS

LVI-koodi: 5922157

UUTUUS

LVI-koodi: 5922163

Altaiden syvyydet: 140 ja 200 mm

Altaiden syvyydet: 200 ja 140 mm

Hinta €

Varusteet

Alv 0 %

Alv 24 %

523,39 649,00

LAGOM-34-34

Alv 24 %

Varusteet

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

523,39 649,00

UUTUUS

LVI-koodi: 5922160

Altaiden syvyydet: 200 mm

Varusteet

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

563,71 699,00

MONOreuna mahdollistaa kaikki asennustavat.

LAGOM-34-18 on parhaimmillaan asennettuna tasoon altapäin.

30


Upotettavat altaat

Laadukkaan MONOreunan ansiosta Lagom-altaiden asennus on helppoa joko tason päälle, huullokseen tai tason alle. Hana-alueellisia altaita suosittelemme ensisijaisesti puu- ja laminaattitasoon. Tukeva hana-alue suojaa tasoa vesiroiskeilta ja antaa erinomaisen tuen hanalle.

Kivitasoon sopivat parhaiten hana-alueettomat altaat, jolloin hanareikä tehdään tasoon. Asennustapoja on monia, joista suosituin on tason alle asennus. Lagom – sopivasti kaikkea eikä mitään liikaa

LAGOM-34-18 mahtuu 60 cm allaskaappiin.

LAGOM-T34 on pienen keittiön pelastus – se mahtuu 40 cm allaskaappiin.

31


Upotettavat altaat

STALA*MAX design-altaat Stalan Max-altaat ovat tavallista syvempiä ja niissä tilankäyttö on maksimoitu helpottamaan isojen astioiden, kuten uunipeltien ja suurten kattiloiden puhdistamista. Altaiden ylellisen kiiltävä pinta sekä selkeä muotoilu tekevät niistä pohjoismaiseen makuun sopivan moderneja ja yksinkertaisia. Ainutlaatuisen pohjamuotoilun ansiosta vesi virtaa tehokkaasti pois altaasta, mikä helpottaa tiskaamista ja altaan siistinä pysymistä.

Max-altaissa on MONOreuna, joten ne sopivat kaikkiin tasomateriaaleihin ja asennustapoihin; työtason päälle, huullos- ja alta-asennukseen. Design-ylivuoto ja pohjaventtiili viimeistelevät altaan modernin ilmeen. Hana-alueellisissa altaissa on vakiona erittäin vahva hanatuki, joka mahdollistaa hanan valinnan tyylistä tinkimättä.

Ainoana markkinoilla – veden virtausta edistävä pohjamuotoilu

32


MONOreuna - soveltuu kaikkiin altaiden asennustapoihin

Alakaapin minimileveys

MX-40

LVI-koodi: 592 2141

LVI-koodi: 592 2127

Altaan syvyys: 200 mm

Altaan syvyys: 200 mm

Varusteet

Hinta € Alv 0 %

Varusteet

Hinta €

Alv 24 %

Alv 0 %

394,35 489,00

MX-70

LVI-koodi: 592 2126

LVI-koodi: 592 2139 540

740

500

700

Altaan syvyys: 200 mm

Hinta € Alv 0 %

400

440

400

440

Varusteet

Alv 24 %

412,10 511,00

MX-50

Altaan syvyys: 200 mm

Upotettavat altaat

MX-30

Varusteet

Hinta €

Alv 24 %

Alv 0 %

448,39 556,00

Alv 24 %

499,19 619,00

MXT-50

MXT-70

LVI-koodi: 592 2138

LVI-koodi: 592 2137 740

505

400

700

Altaan syvyys: 200 mm Varusteet

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

563,71 699,00

Altaan syvyys: 200 mm Varusteet

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

644,35 799,00

33


Max-altaiden edut

Upotettavat altaat MONOreuna mahdollistaa kaikki asennustavat.

Hana-alueellisissa Max-altaissa on erittäin vahva hanatuki.

34


Upotettavat altaat

MX-50 sopii erinomaisesti kivitason alle asennettuna.

Tyylikäs ja minimalistien design pohjoismaiseen makuun.

35


Upotettavat altaat

STALA*Neo

MONOreuna-altaat Helppohoitoinen STALA*Neo-allasperhe on nykyaikainen ja linjakas monitoimiallas. Joka kulmasta viimeistelty, harmoninen Neo on muotoiltu moderniksi perinteitä kunnioittaen. Siksi se kestää sekä käytön että katseet. Neossa on enemmän Stalan lujaa terästä, se on suunniteltu kodin monipuolisiin tarpeisiin. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat lisäävät käytännöllisyyttä.

36

Neo*MONOreuna-altaat on helppo asentaa ja sopivat kaikkiin asennustapoihin: päältä-, alta- ja huullosasennukseen. Erinomainen hanatuki mahdollistaa korkean hanan asennuksen. Nykyaikaisesti perinteinen allas sopii keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen.


MONOreuna - soveltuu kaikkiin altaiden asennustapoihin

Alakaapin minimileveys

Neo N40-48

Neo N50-58

LVI-koodi: 592 2108

LVI-koodi: 592 2109

Alv 0 %

500 mm

Altaan syvyys: 180 mm

Hinta €

Varusteet

Alv 24 %

426,61 529,00

Alv 0 %

450,81 559,00

Y-1124

Neo N50-91L

Neo N50-91R

LVI-koodi: 592 2113

LVI-koodi: 592 2112

500 mm

910 mm

500 mm

340 mm

910 mm

500 mm

500 mm

Altaan syvyys: 180 mm

Altaan syvyys: 180 mm Varusteet

Hinta € Alv 0 %

Varusteet

Hinta €

Alv 24 %

594,35 737,00

Y-1124

Alv 0 %

Neo N4017-63R

LVI-koodi: 592 2117

LVI-koodi: 592 2116 624 mm

Varusteet

Hinta €

Alv 24 %

577,42 716,00

Alv 0 %

Neo N4017-91R

LVI-koodi: 592 2115

LVI-koodi: 592 2114

Hinta €

Varusteet

170

340 mm

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

684,68 849,00

340 mm

500 mm

Altaiden syvyydet: 140 mm ja 180 mm

Alv 0 %

Y-1124

500 mm

340 mm

400 mm

170

400 mm

910 mm

910 mm

Varusteet

Alv 24 %

577,42 716,00

Y-1124

Neo N4017-91L

340 mm

340 mm

Altaiden syvyydet: 140 mm ja 180 mm

Hinta €

Y-1124

400 mm 170

170

Alv 0 %

340 mm

500 mm

340 mm

Varusteet

500 mm

624 mm

400 mm 340 mm

Altaiden syvyydet: 180 mm ja 140 mm

Alv 24 %

594,35 737,00

Y-1124

Neo N4017-63L

Altaiden syvyydet: 180 mm ja 140 mm

Alv 24 %

340 mm

Y-1124

340 mm

500 mm

340 mm

Hinta €

Varusteet

Upotettavat altaat

400 mm

Altaan syvyys: 180 mm

500 mm

579 mm

479 mm

Y-1124

Alv 24 %

684,68 849,00

37


Neo-altaiden edut

Upotettavat altaat

Moderni ja pelkistetty muotoilu sopii hyvin erilaisiin keittiöihin

Asennusystävällinen – voit sijoittaa kiinnikkeet kiinnityskiskossa haluttuun kohtaan.

Monitoimiallas, joka sopii keittiöön ja kodinhoitohuoneeseen.

38

Reilun kokoiset laskutasot suojaavat työtasoa kosteudelta.


Puhdistusohje teräsaltaille ja tiskipöydille Tahranpoisto

Pese tuote emäksisellä pesuaineella (pH yli 8). Huuhtele hyvin ja kuivaa pehmeällä liinalla. Näin poistat asennusaikaiset epäpuhtaudet altaan ja tason pinnalta.

•• Pinttynyt lika •• Rasvatahrat •• Kahvi- tai teetahrat •• Suola- ja kalkkijäljet •• Pintaan tarttuneet ruostetahrat

Ylläpito – pese, huuhtele ja kuivaa Pyyhi aina työskentelyn jälkeen tahrat pöydän pinnasta pehmeällä pyyhkeellä, pesuliinalla tai sienellä. Käytä puhdistukseen lämmintä vettä ja nestemäistä astianpesuainetta. Tämän jälkeen huuhtele pinta puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla.

i Upotettavat altaat

Ennen ensimmäistä käyttöä

1) Pese teräspinta hyvin emäksisellä puhdistusaineella, kuten Cif cream tai Universal Stone 2) Anna pesuaineen vaikuttaa 15 minuuttia 3) Puhdista pinta kevyesti hangaten taikasienen tai puhdistusliinan avulla 4) Huuhtele huolellisesti ja kuivaa pinta Kun epäpuhtaudet on poistettu altaan pinnalta, muodostaa ruostumattoman teräksen sisältämä kromi yhdessä ilman hapen kanssa suojaavan passiivikalvon puhtaan pinnan päälle.

Suola- ja kalkkitahrat

Tahranpoiston jälkeen

15 min

Anna pesuaineen vaikuttaa 15 minuuttia

VINKKI! Vältä happoa sisältävien keittiösaippuoiden käyttöä (esim. sitruunahappo), äläkä jätä valurautaisia astioita märälle rstpinnalle. Huuhtele ja kuivaa allas käytön jälkeen, jolloin se pysyy siistinä vuodesta toiseen.

39


Upotettavat altaat P50-60 on tiskialtaiden kestosuosikki.

STALA*Combo

MONOreuna-altaat Combo-altaat ovat Stalan malliston kestosuosikkeja, jotka sopivat niin keittiöihin kuin kodinhoitotiloihin. Kahdessa hana-alueellisessa altaassa on syvä, tilava allas ja vahva hanatuki vakiona. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut altaat on muotoiltu perinteisen moderneiksi ja ne sopivat erilaisiin tasomateriaaleihin. MONOreunan ansiosta Combo CS -altaat voi asentaa haluamallaan tavalla, esimerkiksi tason päälle tai huullokseen.

Monikäyttöiset Stalan keittiövarusteet, kuten leikkuulaudat ja valutusastiat lisäävät käyttömukavuutta ja tekevät Combo-altaasta todellisen monitoimialtaan. Ruoanlaitto, tiskaaminen ja nyrkkipyykki sujuvat vaivatta kun valitset reilunkokoisen Combo-altaan.

Ohut ja viimeistelty MONOreuna asettuu siististi tason päälle.

40


MONOreuna - soveltuu kaikkiin altaiden asennustapoihin

Alakaapin minimileveys

Kun käytät minimilevyistä alakaappia ja asennat altaan korkean komeron tai lieden viereen tai ryhmän äärimmäiseen alakaappiin, kaapin toista väliseinää on lovettava.

Combo P40-50

LVI-koodi: 592 2029

LVI-koodi: 592 2030

Altaan syvyys: 180 mm

Altaan syvyys: 180 mm

Hinta €

Varusteet

Alv 0 %

Varusteet

Hinta €

Alv 24 %

Alv 0 %

348,39 432,00

Combo CS-40

LVI-koodi: 592 2057

LVI-koodi: 592 2058 430 mm 340 mm

370 mm

340 mm

370 mm

530 mm

500 mm

400 mm

Altaan syvyys: 180 mm

Altaan syvyys: 180 mm

Hinta € Alv 0 %

Y-1124

Alv 24 %

331,45 411,00

Combo CS-50

Varusteet

Upotettavat altaat

Combo P50-60

Hinta €

Varusteet

Alv 24 %

386,29 479,00

Alv 0 %

Alv 24 %

336,29 417,00

Y-1124

Combo CS-17 LVI-koodi: 592 2059

Altaan syvyys: 140 mm Varusteet

Hinta € Alv 0 %

Y-1124

Alv 24 %

295,16 366,00

Alta-asennettavan kiinnikepussi Y-1591 veloituksetta

VIN

Combo CS -altaat sopivat tason päälle-, alle- tai huullosasennukseen.

KK

I!

Katso lisävarusteet s. 56–57

41


Upotettavat altaat

STALA*Ease

MONOreuna-altaat Suosittu Ease-tuoteperhe on suunniteltu palvelemaan nykykeittiön tarpeita. Puhdaslinjaisen ja virtaviivaisen muotoilun ansiosta laskutaso on toiminnallinen ja vesiroiskeet on helppo pyyhkiä pois laskutason päältä. Modernin ulkonäön viimeistelevät tyylikkäät designsihdit, joiden ansiosta ruoantähteiden siivoaminen altaan pohjalta käy kätevästi.

Ease-altaiden MONOreuna mahdollistaa eri asennustavat ja pyöristettyjen sisäreunamuotojen ansiosta uudet mallit on nyt helpompi kiinnittää tasoon altapäin. Laadukkaissa Ease-altaissa on myös erinomainen hanatuki, joka mahdollistaa korkeiden hanojen asennuksen.

Käytännöllinen laskutaso suojaa tasoa vesiroiskeilta.

42


MONOreuna - soveltuu kaikkiin altaiden asennustapoihin

Alakaapin minimileveys

Kun käytät minimilevyistä alakaappia ja asennat altaan korkean komeron tai lieden viereen tai ryhmän äärimmäiseen alakaappiin, kaapin toista väliseinää on lovettava.

Ease PA-40-40

Ease MA-40-40S

LVI-koodi: 592 2101

LVI-koodi: 592 2040

400 mm 340 mm

725 mm

340 mm

720 mm

Altaiden syvyydet: 180 mm

Altaiden syvyydet: 180 mm

Hinta € 361,29 448,00

Y-1124

Alv 0 %

Alv 24 %

Y-1124

Ease PF-40-17L

Ease PF-40-17R

LVI-koodi: 592 2102

LVI-koodi: 592 2103 615 mm

340 mm

340 mm

400 mm

500 mm

615 mm

170 mm

340 mm

170 mm 340 mm

540 mm

540 mm

Altaiden syvyydet: 180 mm ja 140 mm

Altaiden syvyydet: 140 mm ja 180 mm

Hinta €

Varusteet

Alv 0 %

Y-1124

Alv 24 %

399,19 495,00

400 mm

Alv 0 %

Hinta €

Varusteet

500 mm

Varusteet

Varusteet

Alv 0 %

Alv 24 %

345,16 428,00

Hinta € Alv 24 %

345,16 428,00 Y-1124

Ease MF-40-17S

Ease MC-40S

LVI-koodi: 592 2038

LVI-koodi: 592 2036

545 mm

Altaiden syvyydet: 180 mm ja 140 mm

Varusteet

Altaan syvyys: 180 mm

Hinta € Alv 0 %

Y-1124

Varusteet

Alv 0 %

Alv 24 %

373,39 463,00

Hinta € Alv 24 %

281,45 349,00 Y-1124

43

Upotettavat altaat

500 mm

793 mm


Ease-altaiden edut

Upotettavat altaat

KäytännÜllinen laskutaso suojaa tasoa vesiroiskeilta. Ease-altaissa on vahva hanatuki.

Tilavat, puhdaslinjaiset altaat.

Design-pohjaventtiilit.

44


MONOreunan edut

Upotettavat altaat

MONOreuna sopii eri asennustapoihin.

MONOreunan ansiosta siivous on helppoa.

Reilun kokoinen, toiminnallinen laskutaso.

45


Upotettavat altaat

STALA*Lyria

tiskialtaat

Lyria on perinteinen tiskiallas moderniksi muotoiltuna. Altaat ovat tilavat ja riittävän syvät, jotta niissä voi huoletta tiskata käsin tai vaikkapa pestä nyrkkipyykkiä. Reilun reunamuodon ansiosta Lyria-allas on varma valinta sinne, missä kaivataan helppohoitoista ja vesiroiskeita kestävää ratkaisua. Lyria-allasperhe käsittää viisi mallia, joista kahdessa on lyhyt laskutaso altaan vieressä. Symmetriset altaat voi asentaa joko laskutaso oikealle tai vasemmalle puolelle.

Laskutaso suojaa keittiötasoa vesiroiskeilta, laskutason päälle voi myös huoletta laskea märät astiat tai isot kattilat. Laskutasossa on kaato altaaseen päin. Lyria-altaat ilman laskutasoa ovat tilavia ja niissä on reilu reunamuoto. Altaat on helppo asentaa tason päälle ja kaikissa Lyria-altaissa on tilaa säästävä vesilukko koripohjaventtiileillä vakiovarusteena.

Lyria on edullinen valinta keittiöaltaaksi.

46


Altaiden asennustavat

Kun käytät minimilevyistä alakaappia ja asennat altaan korkean komeron tai lieden viereen tai ryhmän äärimmäiseen alakaappiin, kaapin toista väliseinää on lovettava.

Alakaapin minimileveys

Lyria L40-S

Lyria L40-17S

LVI-koodi: 592 2104

LVI-koodi: 592 2105

500 mm

340 mm

500 mm

Upotettavat altaat

400 mm

630 mm

340 mm

Altaan syvyys 180 mm

Altaiden syvyydet: 180 mm ja 130 mm

Hinta €

Varusteet

Alv 0 %

Alv 0 %

175,81 218,00

Alv 24 %

213,71 265,00

Lyria L50-60 LVI-koodi: 592 2146

Hinta €

Varusteet

Alv 24 %

Lyria L40-17 6

417791

LVI-koodi: 592 2106

138784

Altaan syvyys: 180 mm

Altaiden syvyydet: 180 mm ja 130 mm

Hinta €

Varusteet

Alv 0 %

Hinta €

Varusteet

Alv 24 %

Alv 0 %

233,06 289,00

Alv 24 %

229,84 285,00

Lyria L40-40 LVI-koodi: 592 2107

500 mm

400 mm

830 mm

340 mm

Altaiden syvyydet: 180 mm

Varusteet

340 mm

730 mm

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

213,71 265,00

VIN

KK

I!

Katso lisävarusteet s. 56–57

47


Lyria-altaiden edut

Upotettavat altaat Lyria-altaat asennetaan tason p채채lle. Reilu reunamuoto suojaa vesiroiskeilta.

Syvimm채t ja tilavimmat altaat hintaluokassaan.

Laskutasollisissa malleissa on kaato altaaseen p채in.

48

Perinteinen allasmallisto moderniksi muotoiltuna.


Henkilökunnan suosikit mallistostamme

Upotettavat altaat

Tuija H.

Tailor-Made-moduli

– Reilu reunamuoto viehättää minua ja antaa vapauden puuhata keittiössä omaan suurpiirteiseen tyyliini. Asentaisin tämän ”tiskipöytämodulin” kahden puutason väliin.

Jari

CEG-50B

– Tässä altaassa on niin suuri roskasihti, että se kerää ruoantähteet altaan pohjalle. Pienen silikonikahvan avulla se on helppo nostaa pois altaan pohjalta käsiä likaamatta. Ja mikä parasta, sihdin voi huoletta pestä astianpesukoneessa.

Juhana

LAGOM-50-18

– Uudesta Lagom-sarjasta tuli heti suosikkini. Ja koska mottoni on ”suuri on kaunista”, on malli Lagom-50-18 itselleni juuri passeli. Iso allas on tarpeeksi iso uunipeltien ja grilliritilöiden pesuun. Kapea välikannas on myös plussaa!

Merja

StalaTex™

– StalaTex-kuosit saavat rosterin näyttäytymään aivan uudella tavalla. Se sopii mielestäni materiaalina täydellisesti myös keittiön välitilaan. Kuoseista Jäälautta on ehdoton suosikkini!

49


Upotettavat altaat Jazz-altaat sopivat erityisen hyvin kodinhoitohuoneeseen.

STALA*Jazz

irtoaltaat

Pyöreä, nelikulmainen vai mini? Valitse mieleisesi allas Stalan monipuolisesta irtoallasmallistosta. Jazz-irtoaltaat sopivat moneen käyttötarkoitukseen, niin keittiöön, kodinhoitotilaan, kesämökille kuin julkiseenkin tilaan. Eri kokoiset, muotoiset ja syvyiset Stalan Jazz-altaat soveltuvat asennettavaksi mihin tahansa tasomateriaaliin ja ne on helppo sijoittaa juuri haluttuun kohtaan. Tasapohja-allas toimii hyvin myös erillisenä altaana esimerkiksi huoltotiloissa.

50

Altaan asennustapa mainittu kunkin tuotteen kohdalla Alakaapin minimileveys

P-40PT/P/U: Kun altaan asennus­leveys on 340 mm, minimikaappi­koko on 40 cm: kun käytössä on 40 cm:n kaappi, altaan kiinnikkeille ja ylivuodolle on tehtävä loveus kaapin väliseiniin. Reunaan asennettaessa kaapin minimi koko on 50 cm. Kun asennus­leveys on 400 mm, minimikaappikoko on 50 cm.


Neliö P-40PT

TempoPyöreä T-38PT (upotettava) LVI-koodi: 592 2122

(upotettava) LVI-koodi: 592 2054

TempoPyöreä T-38P

Neliö P-40P

(huullosmalli) LVI-koodi: 592 2241

(huullosmalli) LVI-koodi: 592 2242

TempoPyöreä T-38U

Neliö P-40U

P-50 LVI-koodi: 592 2024

T-38P T-38U

Upotettavat altaat

T-38PT

Altaan syvyys 170 mm

MONOreuna, sopii kaikkiin asennustapoihin

(alta-asennettava) LVI-koodi: 592 2351

(alta-asennettava) LVI-koodi: 592 2357

P-40PT

Altaan syvyys 180 mm

P-40P P-40U

Altaan syvyys 180 mm

Alta-asennettavan kiinnikepussi Y-1591 veloituksetta

Hinta € Varusteet

Alv 0 %

PT P U

Alv 24 %

149,19 185,00

Hinta € Varusteet

181,45 225,00 197,58 245,00

Tasapohjaallas P-40-T

Alv 0 %

PT P U

Alv 24 %

153,23 190,00

Kiinnikepussi Y-1591 veloituksetta

161,29 200,00 177,42 220,00

Pyykkiallas P-59071U

LVI-koodi: 593 2002

Varusteet

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

241,13 299,00

Mini P-17PT (upotettava) LVI-koodi: 592 2050

Mini P-17P

(tasoallas) LVI-koodi: 592 2140

(huullosmalli) LVI-koodi: 592 2246

Mini P-17U (alta-asennettava) LVI-koodi: 592 2354

Hana- ja allas kiinnitetään seinään

P-17PT

P-17P P-17U

Altaan syvyys 140 mm Altaan syvyys 140 mm Seinän taustalevyn korkeus 250 mm

Altaan syvyys 230 mm

Hinta € Varusteet

Hinta € kannakkeet, taustalevy

Alv 0 %

Varusteet

Hinta €

Alv 24 %

133,06 165,00

Alv 0 %

U

Alv 24 %

245,97 305,00

Varusteet

Alv 0 %

PT P U

Alv 24 %

153,23 190,00 161,29 200,00 177,42 220,00

51


Säilytä tiskiharjat ja pesuainepullot kätevällä rosterihyllyllä!

Jätelajitteluvaunut EKOC8-4SK lajittelee roskat fiksusti.

STALA*EkoCombo

jätelajitteluvaunut

Selkeälinjainen EkoCombo helpottaa keittiöaskareita. Keittiö­jätteiden lajittelu käy vaivattomasti lähellä työpistettä. Oikein valitut materiaalit ja selkeä muotoilu tekevät vaunuista helposti puhdistettavat. Astiat ovat läpikuultavan valkoiset.

52

Teräksiset kiskot liukuvat äänettömän kevyesti ja vaunu sulkeutuu pehmeästi kiskojen vaimennustoiminnon ansiosta. EkoCombo voidaan asentaa halutulle korkeudelle altaan alle tai viereiseen kaappiin. Stalan EkoCombo mallistosta löytyy 80 cm ja 60 cm kaappiin sopivat tuotteet.


Alakaapin minimileveys

EkoC8-4SK

EkoC6-3SK

LVI-koodi: 595 2030

LVI-koodi: 595 2024

Kaksi 16 ja kaksi 10 litran ­jäteastiaa. Asennus 80 cm kaappiin.

Alv 24 %

352,82 437,50

Hinta € Kaksi 10 ja yksi 16 litran jäteastiaa. Asennus 60 cm kaappiin.

Alv 0 %

Alv 24 %

264,92 328,50

EkoCombo voidaan asentaa halutulle korkeudelle altaan alle tai ergonomisesti korkeammalle viereiseen kaappiin. Etulevy ei kuulu toimitukseen. 16 ja 21 litran design-ämpärit soveltuvat hyvin tavaroiden säilytykseen – ämpäreitä voi ostaa erikseen.

STALA*EkoLine Ekosystem2-2 LVI-koodi: 595 1922 Neljä 10 litran jäteastiaa kahdessa tasossa sekä ongelmajäteastia. Valkoinen teräsrunko ja kalustejalat. Ilmastointiliitäntä­valmius. Varustettavissa etulevyin, joiden koko 195 x 350 mm.

10 litran design-ämpäri soveltuu myös tavaroiden säilytykseen – ämpäreitä voi ostaa erikseen.

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

264,92 328,50

53

Jätelajitteluvaunut

Hinta € Alv 0 %


Jätelajitteluvaunut

Ovimekanismin avulla vaunu liukuu itsestään ulos kaapista, kun ovi avataan.

STALA*EkoLine

jätelajitteluvaunut EkoLine-mallistosta löytyy tilatehokkaita ratkaisuja moneen tarpeeseen. Yksikerroksiset EkoLine-jätelajitteluvaunut mahtuvat samaan allaskaappiin pesupöydän kanssa. Pehmeästi liukuvat kuulalaakerikiskot kestävät käyttöä vuodesta toiseen.

EkoLinen lisävarusteena on saatavissa ovi­mekanismi sekä biokansi. Ovimekanismin avulla roska-astiat liukuvat ulos, kun kaapin ovi avataan. Biokansi on tehokas hajunpoistaja. Voit ostaa 10, 16 ja 21 litran Design-ämpäreitä erikseen.

Myös asennus on helppoa ja yksinkertaista. Ruuvaat vain vaunun pohjakiskot kiinni alakaapin pohjalle, nostat vaunun paikoilleen ja tuote on käyttövalmis.

EKO-2PK on testivoittaja!

54

Pieni ongelmajäteastia paristoille ja polttimoille.


Merkkien selitykset:

alakaapin oven minimileveys

alakaapin oven minimileveys ovimekanismilla

Eko-2SK

Eko-2PK

LVI-koodi: 595 1908

LVI-koodi: 595 1906

LVI-koodi: 595 1904

442

Kaksi 10 litran ja yksi 16 litran jäteastiaa sekä ongelmajäteastia.

375

442

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

74,11

91,90

375

Hinta €

16 ja 21 litran jäteastiat sekä ongelmajäteastia.

340

340

340

Eko-3SK

Alv 0 %

Alv 24 %

70,08

86,90

245

Hinta €

Kaksi 10 litran jäteastiaa sekä ongelmajäteastia.

Alv 0 %

Alv 24 %

44,27

54,90

Biokansi

Eko-1K

Eko2-1

LVI-koodi: 595 1902

LVI-koodi: 595 2005

Y-1240

23

Jätelajitteluvaunut

LVI-koodi: 595 1942 0m m

45 mm

340

320

m 178

495

245

Yksi 21 litran jäteastia sekä ongelmajäteastia.

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

45,89

56,90

Design-ämpäri 10 litraa

Alv 0 %

Alv 24 %

66,05

81,90

Biojäteastian hajun-poistaja. Kannessa aktiivihiilisuodatin. Mukana toimitetaan neljä vaihto­suodatinta. Suodattimen vaihto kolmen kuukauden välein. Sopii Stalan 10 litran jäteastioihin.

8,79

359 mm

Alv 24 %

10,90

Ovimekanismi

Alv 0 %

Alv 24 %

10,08

12,50

23,50

359 mm

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

10,89

13,50

Biokannen vaihtosuodatin paketti

Y-1234

LVI-koodi: 595 1932

230 mm

Hinta €

Ovimekanismi

Y-1233

18,95

300 mm

Alv 0 %

Alv 24 %

Y-1253 LVI-koodi: 595 1919

300 mm

179 mm

Hinta €

Hinta € Alv 0 %

Design-ämpäri 21 litraa

Y-1252 LVI-koodi: 595 1918

300 mm

230 mm

Hinta €

Kaksi 10 litran jäteastiaa sekä ongelma­jäteastia.

Design-ämpäri 16 litraa

Y-1251 LVI-koodi: 595 1917

179 mm

195

m

LVI-koodi: 595 1935

Y-1245 LVI-koodi: 595 1947

Kaapin min. leveys 40 cm. Sopii malleihin: Eko-1K ja Eko-2PK.

Hinta € Alv 0 %

18,95

Alv 24 %

23,50

Kaapin min. leveys 50 cm. Sopii malleihin: Eko-2SK ja Eko-3SK.

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

18,95

23,50

Sisältää neljä vaihtosuodatinta. Aktiivihiili

Hinta € Alv 0 %

8,79

Alv 24 %

10,90

55


STALA*Keittiövarusteet Stalan keittiövarusteet on suunniteltu helpottamaan ruoanlaittoa ja kattamista. Hedelmien ja vihannesten pesu, huuhtominen ja valutus sujuvat kätevästi valutusastioiden avulla. Voit huoletta kaataa pastan ja riisin keitinvedet mustan silikonilävikön läpi altaan pohjalla. Lämpökäsitellystä puusta ja karkaistusta lasista valmistetut leikkuulaudat soveltuvat niin leivän, vihannesten kuin lihan käsittelyyn. Tyylikäs musta silikonialusta suojaa työtasoja kuumilta kattiloilta, sillä se kestää lämpöä 250 astetta.

Lävikkö Set-1

Leikkuulauta Set-2

LVI-koodi: 592 2144

LVI-koodi: 592 2145

54

mm

0m

2m

m

30

250

m

137 mm

29 mm

250

Varusteet

Taipuisa ja tilava, sekä kahvojensa ansiosta kätevä silikonilävikkö sopii loistavasti niin vihannesten pesuun kuin pastan keitinvesien valutukseen. Lävikkö kestää kuumaa ja sen voi pestä astianpesukoneessa.

Muotoilunsa, kokonsa ja silikonitassujensa ansiosta lauta pysyy vakaasti minkä tahansa altaan ja tason päällä. Tyylikäs ja ergonominen, lämpökäsitellystä puusta valmistettu lauta sopii myös tarjoiluastiaksi. Sopii kaikkiin altaisiin.

Hinta € Alv 0 %

mm

Alv 24 %

Hinta €

31,45 39,00

Leikkuulauta Cut-8

Valutusastia Silent-1

Silikonialusta Cook-1

LVI-koodi: 592 2131

LVI-koodi: 592 2096

LVI-koodi: 592 2400

Alv 0 %

Alv 24 %

47,58

59,00

0 37 36

mm

m

m

m

8m

0 37

50 mm

5 mm 2 5 0 mm

Leikkuulauta iskunkestävää karkaistua lasia. Helposti puhdistettava ja astianpesukoneen kestävä.

1 95

mm

250

Materiaalina ruostumaton te­räs ja silikoni­reunat. Astianpesukoneen kestävä.

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

40,28 49,95

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

32,22

39,95

* Sopii: Seitsikko-tiskipöydät (ei uudet mallit M ja K), Lagom-altaat joiden syvyysmitta on 340 mm, Neo-, Ease-, Combo-teräsaltaat, Lyria, P-50, P-17PT/P, kvartsi­komposiittialtaat CEG51-57B/G ja CEG40-50B.

56

5 mm

Taipuisa, kuumuutta kestävä musta silikonialusta. Kuumankesto 250 astetta, suojaa tasoja kuumilta kattiloilta ja paistinpannuilta. Astianpesukoneen kestävä.

mm

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

32,22 39,95


STALA*Muut varusteet Lisävarusteiden avulla voit täydentää vesipisteen toiminnallisuutta. Esimerkiksi käytännöllisellä pesuaineannostelijalla saat tiskiaineen käden ulottuville ja katseilta piiloon. Luonnonharjaksesta valmistettu Stala-tiskiharja soveltuu pehmeiden harjasten ansiosta herkimpienkin astioiden, kuten kristallilasien pesuun. Puhdistussieni Clean-2 poistaa pinttyneimmänkin lian ja auttaa pitämään altaan puhtaana.

Muut varaosat löydät Stalan nettisivujen webshopista! SET-2 sopii kaikkien altaiden päälle lisälaskutilaksi.

Magneettinen koripohjaventtiili, sihti

Designsihti

Koripohjaventtiilin sihti

Y-1121

LVI-koodi: 592 2148

Y-1124

Tulppa Y-1107 LVI-koodi: 597 8946

Y-1109 LVI-koodi: 592 2411

Ruostumaton teräs ja muovi, Ø 90.

Ruostumaton teräs ja muovi, Ø 90.

Ruostumaton teräs ja muovi, Ø 90.

Sopii: Seitsikkotiskipöydät, Jazz, Lyria, Combo P-50, P40-50 ja P50-60 altaat. Vakiovaruste Neo-, Max-, Lagom-, Ease- ja Combo CS altaissa, jotka on valmistettu vuoden 2016 jälkeen.

Sopii altaisiin, joissa on vesilukko vaijeriohjauksella: Seitsikko, Jazz ja CEG51-57B/G.

Sopii malleihin: Seitsikko, Lyria, Combo-rst-altaat ja -keittiötasot, Neo, Ease, Max, CEG40-50B, P-50, T-38P/PT/U, P-40P/PT/U ja P-17P/PT/U.

Hinta €

Hinta €

Alv 0 %

Alv 24 %

Alv 0 %

Alv 24 %

13,67

16,95

13,67

16,95

Pesuaineannostelija Y-1560

Hinta € Alv 0 %

9,60

Alv 24 %

11,90

Hinta € Alv 0 %

Alv 24 %

6,85

8,50

Tiskiharja Brush-1

Puhdistussieni Clean-2

LVI-koodi 592 2407

LVI-koodi 592 2132 70

LVI-koodi 592 2421

Varusteet

LVI-koodi: 592 2155

mm

82 m

55 mm

m

25 mm 110 mm

Päältä täytettävä. Materiaalina kromattu metalli, säiliö läpi­näkyvä muovi. Säiliön syvyys tason pinnasta 270 mm, tilavuus 5 dl. Voidaan asentaa 1-50 mm paksuihin tasoihin. As. reikä 35 mm Ø.

Hinta €

Alv 0 %

Alv 24 %

31,41

38,95

Luonnonharjaksista valmistettu tiskiharja kestää pidempään kuin tavallinen tiskiharja. Liota harjaa 1–2 vrk ennen käyttöönottoa.

Hinta € Alv 0 %

8,75

Alv 24 %

10,85

Puhdistussieni, joka irrottaa pinttyneenkin lian RST- ja kvartsikomposiittialtaista. Vakiovarusteena kvartsikomposiittialtaissa CEG51-57B/G sekä CEG-50B.

Hinta €

Alv 0 %

4,80

Alv 24 %

5,95

57


Ohjeita suunnittelijoille

Mallikohtaiset lisähuomautukset

Merkkien selitykset

Tarvittaessa kaapin välisenää on lovettava kiinnikkeitä, ylivuotoa ja hanaa varten. Vaadittavat loveukset on tarkistettava aina tapauskohtaisesti asennuspaikalla. Loveuksiin voivat vaikuttaa altaan sijainti kaapissa, putkistojen läpiviennit sekä muut kiinteät haitat allaskaapin läheisyydessä. Mallikohtaiset lisähuomiot on merkitty kaappi­symbolin viereen tähdellä. Ne koskevat erityisesti minimikaappileveyttä ja reunaan asennusta eli asennusta seinän, lieden tai korkean kaapin viereen, tai asennusta ryhmän reunimmaiseksi. Jos olet epävarma altaan soveltuvuudesta kohteeseen, ota yhteyttä lähimpään Stala-myyjään.

alakaapin minimileveys

Alakaapin minimikoko

Kun valitset allasta, huomioi suositeltavan alakaapin minimi­koko. Allaskohtaisen minimi­­kaappikoon näet kaappisymbolista. Kaappi­ symbolin sisällä oleva numero kertoo alakaapin minimi­leveyden. Leveys vaihtelee allaskohtaisesti (40/50/60/80/100 cm).

Asennustavat: Sivukuva tasoon upotuksesta.

Väliseinän loveus

Seinää vasten asennettaessa erityisesti kivitason vaatima vähimmäismitta 25 mm, jolloin altaan S-mitta seinästä on 60 mm ja alakaapin väliseinän loveus saattaa olla tarpeen.

Sivukuva altapäin asennettavasta altaasta.

Sivukuva huullos­ asennuksesta.

Sivukuva seinäkiinnityksestä

väliseinän loveus

Suosittelemme hana-alueellisten monoreuna-altaiden asentamista joko tason päälle tai huullokseen.

Huomautukset

• Jos tuotteessa on huomauttamista, siitä on ilmoitettava välittömästi valmistajalle. • Viallista tuotetta ei saa asentaa. • Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. • Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Palautukset

• Asiakkaan erikoismitoilla tehtyjä tuotteita ei oteta takaisin. • Mikäli toimitettu varastotuote joudutaan asiakkaan toivomuksesta ottamaan takaisin, maksaa tilaaja tuotteen rahti- ja vakuutusmaksut. Hyvitys palautetusta tuotteesta on 70 % laskutusarvosta. • Palautukset käsitellään vain, kun lähetykseen on merkitty Stalan antama palautusnumero.

Vesilukot

Koripohjaventtiili

Vaijeripohjaventtiili auki

kiinni

UUSI KAPEAMPI VESILUKKO

Stala-altaat toimitetaan tilaa säästävillä vesilukoilla. Tilaa säästävän vesilukon alle jää tilaa esim. jätelajittelu­vaunulle.

58

auki kiinni

Koripohjaventtiilin irroitettava teräksinen roskasihti on helppo tyhjentää.

Vaijeripohjaventtiili aukeaa mallista riippuen joko nuppia kääntämällä tai nappia painamalla.


Upotettavat altaat kaappikoon mukaan 30 cm kaappi

MX-30

CS-17

40 cm kaappi

P-17PT/P/U

CEG40-50B*

45 cm kaappi

LAGOM-34 LAGOM-T34* P-40PT/P/U*

L40-S*

MC-40S*

50 cm kaappi

MX-40

LAGOM-40

LAGOM-T40

CS-40

N40-48

P40-50*

P-40PT/P/U

T-38PT/P/U

60 cm kaappi

MX-50

N50-58

LAGOM-34-18*

N4017-63L*

MXT-50

LAGOM-50

N50-91L*

LAGOM-18-34*

N4017-63R*

LAGOM-T50

N50-91R*

L40-17*

CEG51-57B CEG51-57BF

P50-60*

CS-50

L40-17S*

N4017-91L*

CEG51-57G CEG51-57GF

PF-40-17L*

CEG-50B CEG-50BF

P-50

L50-60

PF-40-17R*

N4017-91R*

P-59071U

MF-40-17S*

80 cm kaappi

MX-70

LAGOM-34-34

MXT-70

MA-40-40S*

LAGOM-71

LAGOM-T71

PA-40-40*

LAGOM-50-18

L40-40*

LAGOM-18-50


ES-FI | Paino: Painotalo Plus Digital 06/2019

StalaOy stala_official stala_official StalaOy Stala Oy

03 882 1133 sink.sales@stala.com stala.fi

Stala Oy Yrittäjänkatu 4 15170 Lahti

Toimintaamme ohjaavat standardit ISO 14001:2015 sekä ISO 9001:2015. Stala-tuotteita myyvät hyvinvarustetut keittiö­ kalusteliikkeet, rauta­kaupat ja lvi-liikkeet.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Profile for Stala Oy

Stala tuotekatalogi 2019 FI  

Kaikki kiinnostava tapahtuu keittiössä - Stalan tuotteet on muotoiltu ja tehty kestämään elämää. Tehty meille, jotka nautimme vaivattomuudes...

Stala tuotekatalogi 2019 FI  

Kaikki kiinnostava tapahtuu keittiössä - Stalan tuotteet on muotoiltu ja tehty kestämään elämää. Tehty meille, jotka nautimme vaivattomuudes...

Profile for stalaoy