Page 1

CO L L EC T I O N H A R R I KO S K I N E N Kuv i oi dut ru ost u matto mat terä spinn at


European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies ja The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design ovat myöntäneet StalaTexille Green GOOD DESIGN® 2021 -palkinnon, joka on yksi maailman arvostetuimmista muotoilupalkinnoista. Green GOOD DESIGN -palkinnolla palkitaan erityisen merkittäviä uusia kansainvälisiä tuotteita, jotka edustavat äärimmäisen kestävää suunnittelua, ja täyttävät tiukimmatkin ympäristövaatimukset.


Ensi mmäi se nä maai l ma s sa Stala tuo ensimmäisenä maailmassa kuosit teräspintaan. StalaTex on saatavilla Seitsikko-keittiötasoihin, välitila- ja peitelevyihin. Ainutlaatuiset StalaTex-tuotteet valmistetaan Lahdessa huippulaadukkaasta ruostumattomasta teräksestä.


S t a l a Tex™ he rät t ä ä r u o s t u m at t om at t erä s p i n n at el oo n Keittiön pinnat nousevat aivan uudelle tasolle, kun StalaTex pistää rosterin kuosiin. StalaTexissä yhdistyvät ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet sekä kauniit, sisustukselliset kuosit. Ne luodaan modernilla ja ympäristöystävällisellä laser-teknologialla, joka piirtää muotoilijoiden kädenjäljen rosterille. Näin tuttu ja turvallinen materiaali näyttäytyy uudessa, lämpimämmässä valossa ja toivottaa elämän tervetulleeksi keittiöön. Uuden olemuksensa ansiosta rosteri kestää kovan käytön lisäksi myös uteliaita katseita. Itse asiassa, se suorastaan kerää niitä. Mallistosta löytyy erilaisia kuoseja, joten jokainen voi löytää omaan sisustustyyliinsä sopivan vaihtoehdon.

Tervetuloa kauniimpi keittiö. Tervetuloa elämä.C ol l e c t ion Har r i Kosk ine n Ensimmäisen StalaTex-malliston on suunnitellut muotoilija Harri Koskinen. Muotoiluprosessia ja malliston syntyä hän kuvaa näin: ”Lisää lämpöä ja viihtyvyyttä kotiin, siitä tässä on kyse. Uteliaisuus uutta teknologia kohtaan synnytti kipinän suunnitteluun. Kuosien aiheet kumpusivat kontrasteista, geometriasta ja assosiaatioista ympäristöön, jotka voi tunnistaa valmiista mallistosta. Pinnoista huokuu tietynlainen henkilökohtaisuus ja inhimillisyys kun tekstuurista erottaa käden jäljen”


Käsivaralla piirretyt kuosit siirtyvät ruostumattoman teräksen pintaan uudella laserteknologialla.


RUO TOSAV I

RU O TO


LE H T I

V II VA


K ENNO

H AV U


TUNTURI

JÄÄL AU T TALEH T I


S t al aText u ot t e et 1

U u d i s t u n e et S e i t s i k ko - ke i t t i öt a sot • Tason pituudet 300 – 3000 mm, 5 mm välein • Syvyydet 400, 450, 500, 550, 590, 600, 610, 620 ja 635 mm • Paksuudet 20, 30 tai 40 mm • Kahdeksan erilaista allasmallia sekä altaattomat tasot • Liesiaukko ja hananreikä valittavissa tarpeen mukaan

U u d i s t u n e et vä li t i la - j a p e i t el ev y t 2

PANEL – 8 MM VÄLITILALEVY • Pituus 200 – 3000 mm, 5 mm välein • Korkeus 50 – 700 mm, 5 mm välein • Tukeva mdf-alustarakenne • Asennusvalmis taustalevy keittiön ja kodinhoitohuoneen välitiloihin

3

US – 0,7 MM PEITELEVY • Pituus 100 – 3000 mm, 1 mm välein • Korkeus 50 – 1000 mm, 1 mm välein • Soveltuu esimerkiksi kaapin sivujen peitelevyksi ja hyllykaappien taustaksi

Suunnittele StalaTex-tuotteet uudistuneella Stala*Designersuunnitteluohjelmallamme. StalaTex-tuotteet valmistetaan mittojen mukaan Lahden tehtaallamme.


2

1

3

SAV I


Hyvä t iet ää StalaTex on materiaali, jonka käytölle vain mielikuvitus on rajana. StalaTex-kuoseissa on erilaisia sävyjä, jotka näyttäytyvät valosta ja ympäröivistä materiaaleista riippuen hieman eri tavoin. Tason pinnassa kuvio näyttäytyy eri tavalla kuin esimerkiksi välitilalevyssä. Esitteen kuosit ovat niin lähellä todellista kuin painoteknisesti on mahdollista. Tarkista sävy aina oikeasta mallipalasta jälleenmyyjämme luona. Kuosit ovat jatkuvia eli koko tuote on samaa kuviota. Seitsikko-pesupöydissä altaat ovat sileää, kuvioimatonta terästä, itse taso on kauttaaltaan kuvioitu reunat mukaan lukien. Huom! Jäälautta-kuosi on yksi iso kuva, jonka ulkonäkö muuttuu tason tai levyn koosta riippuen. Katso esimerkkejä nettisivuiltamme.

Ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet, kuten hygieenisyys, ekologisuus ja kuumankestävyys ovat nyt saatavilla entistäkin houkuttelevammassa muodossa. StalaTex-kuosi ei kulu kovassakaan käytössä ja se häivyttää lisäksi naarmujen ja tahrojen erottuvuutta tasopinnoista.

Lue lisää nettisivuiltamme stala.fi/stalatex


Tervetuloa elämä.


ES-FI-TEX 1/2019

Lu e l isää u u t u u de s t a s t a l a . f i /s t al at ex

Yrittäjänkatu 4, 15170 Lahti Puh. 03 882 1133 sink.sales@stala.com