Page 7

R E P O R TA G E

BdbhsIhiciis dio molesent int pel et adis exped exeriosam rerrovit facere doloreSkellefteåbördige Dick Eriksson har peria si repro ommolestia quodi to etusa volorrunto doluptis aut laut voluptat ut landat Trollhättan. Stadens nya a dis exeruptium utemqui duntia dipsae experi idebis est, ut est idel moloreiaut näringslivschef trivs inte bara i sin officia sam comnias adic.

nya yrkesroll – utan också med livet som helhet.

– De heter Dixdotter i efternamn, det är bara de som gör det i hela världen. Namnförslaget kom från Catarina. Något annat som båda föräldrarna ville var att döttrarna skulle satsa på naturvetenskap. – Men ingen är i närheten! Två hamnade inom modevärlden, och är

jätteduktiga. Men det är ju så långt från naturvetenskap man kan komma. Den yngsta tjejen har inte riktigt landat i vad hon vill, men bara det inte blir mode, säger Dick på skoj innan han fortsätter lite allvarligare: – Men de ska veta vad vi tycker, sedan får de göra vad fasen de vill.

Hur nöjd är du med livet nu? – På en skala från ett till tio? Det är nog tio. Jag har inget annat jag drömmer om än att få fortsätta som jag gör. Jag är oerhört lycklig med den jag lever tillsammans med, och dessutom säger hon detsamma om mig.

STADSPORTEN 7 / 2013

7

Stadsporten nr 7  
Stadsporten nr 7  
Advertisement