__MAIN_TEXT__

Page 1

SPORT DIREKT


WWW.SPORTDIREKT.NO

EN AVTALE MED SPORT DIREKT SKAL LØNNE SEG!

2

Sport Direkt er landets ledende kjede innen salg av sportsutstyr til klubber, foreninger, skoler og bedrifter. Vår størrelse og posisjon er etablert på bakgrunn av fire hovedkriterier: 1

Kunnskap

3

Pris

2

Kvalitet

4

Tilgjengelighet

Store fellesinnkjøp kombinert med egne agenturer sikrer oss de beste varene til de laveste prisene. Dette vet vi er spesielt viktig for alle våre klubbkunder over hele landet.Gjør du en avtale med Sport Direkt er du sikret en samarbeidspartner som hjelper deg med å få maksimalt igjen for pengene.

Velkommen som Sport Direkt kunde!


2

Hva betyr/betydde riktig utstyr for deg?

3

Husker du første drakta du spilte i? Vi i Sport Direkt har stilt tre enkle spørsmål til gode fotball- og håndballspillere og kjente idrettsnavn. Her er svarene:

Martin Samuelsen Et av Norges klart største fotballtalenter. Spiller for West Ham (er hos Peterborough på utlån) og for det norske landslaget. 1

2

3

Mitt beste tips til unge håpefulle fotballspillere er å tilbringe så mye tid med ballen som mulig, trene på de rette tingene, ha det gøy, og å aldri gi opp! Riktig utstyr betyr for meg å gi meg selv en best mulig sjanse for å prestere på banen ved å bruke de beste skoene, leggbeskytterne og de mest behagelige klærne. Den første fotballdrakten jeg spilte i husker jeg godt. Det var en Djerv 1919 drakt, med nr 4 på ryggen. Var et stolt øyeblikk!

Magnus Gullerud Norsk Håndballspiller som til daglig spiller for tyske Minden. Gullerud er seriemester med Elverum og har også spilt i Danmark. Han spiller for det norske landslaget og var en viktig brikke da laget tok VM-sølv. 1

Det viktigste for å bli god er først og fremst å ha det gøy med idretten. For å nå helt opp, må man være tålmodig. Uten disse tingene i bunnen er det umulig å nå helt opp.

2

Riktig utstyr for meg handler om å finne ting man føler seg komfortabel i slik at alt er lagt til grunn for gode prestasjoner. I tillegg gir riktig utstyr en økt sikkerhet for å unngå skader, det er kjempeviktig!

3

Min første håndballdrakt var en rød Skarnestrøye. Husker faktisk ikke nummeret på drakten, det betydde ikke så mye for meg.

INNHOLD BALLER

9-24

BAGGER

25-28

KEEPER

29-32

MEDISINSK

33-37

REKVISITA

38-51

TRIMUTSTYR

52-60

BESKYTTELSE

61-63

ENERGIDRIKK

64

SPORT DIREKT

65-68

LØPESKO

69-70

KOMPRESJON 2XU

71-72

ADIDAS

73-83

NIKE

84-93

PUMA

94-102

HUMMEL

103-107

UMBRO

108-111

SELECT

112-115

JOMA

116-119

DOMMER

120-123

PROFILERING/PREMIER

124-137

Sport Direkt er landets ledende kjede innen salg av sportsutstyr til klubber, foreninger, skoler og bedrifter. Vi har forretninger fordelt over hele landet med dette som spesialfelt. Våre medarbeidere kjenner idretten og lagidrettens hverdag. Dette er svært viktig kunnskap for å kunne tilby nettopp din klubb rett kvalitet til rett pris.

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og prisendringer fra leverandør eller pga. endringer i valutakurs, toll og avgifter.

MERKE FOR RASK LEVERING - Produkter i katalogen merket med vår logo finnes på vårt sentrallager og i den enkelte butikk. Dette sikrer en rask og effektiv leveranse på de fleste klubbproduktene.

INNHOLD

Hva er ditt beste tips til spillere som vil bli skikkelig gode?

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

1

3


BALLER

Ståle Solbakken Kjent norsk fotballprofil med stor spillerkarriere bak seg. Mest kjent fra tiden i Lillestrøm og FC København, men har også spilt for Grue, Ham Kam, Wimbledon (i Premier League) og Aalborg. Er nå trener i FC København etter å ha trent FC Køln, Wolverhampton og Ham Kam i Norge. 1

Du må like å trene, og du må leke/trene fotball mye. Samtidig være aktiv med andre idretter i ung alder.

2

Utstyret trenger ikke være det dyreste, viktigste er at det er bra komfort og praktisk og godt å trene i.

3

Min første fotballdrakt var grønn uten nummer på ryggen. Spilte for Grues miniputter og slo Vaaler 3-0. Etter hvert spilte jeg 98% av mine kamper for Grue med nummer 7, samme som mine to favorittspillere Dalglish og Keegan.

WWW.SPORTDIREKT.NO

Brede Hangeland Forsvarsklippe for Viking, FC København, Fulham og Crystal Palace. Brede fikk 91 landskamper for Norge, mange av dem som kaptein. La opp i 2016 og jobber nå for TV2 som fotballekspert. 1

For å bli skikkelig god må man være nysgjerrig og ydmyk! Det er viktig at man trener med god kvalitet over lang tid og er tålmodig.

2

Utstyret må være skikkelig. Man blir bortskjemt med mye godt utstyr i dag, man merker det først når det ikke er det.

3

RETT PÅ NETT MED SPORT DIREKT Alle våre produkter kan også bestilles via en av våre butikker på www.sportdirekt.no, en døgnåpen og tilgjengelig butikk for alle, uansett hvor i landet du bor! På www.sportdirekt.no finner du informasjon om alle våre Sport Direkt-butikker, elektroniske Sport Direkt-kataloger og masse annen nyttig informasjon. Her finner du oversikt over klubbproduktene til de fleste merkevareleverandørene. I tillegg til alle produktene som finnes i denne katalogen vil du på våre nettsider alltid finne oppdatert informasjon på priser og produkter.

Min første drakt var FK Vidar drakt med nummer 5 på ryggen. Det har blitt noen kamper med nummer 5 på drakten opp i gjennom årene.

Tom Høgli

4

Spiller i dag for FC København. Har spilt for Bodø Glimt, Tromsø og belgiske Club Brügge. Tom har 49 landskamper for Norge og har vært kaptein for det norske landslaget 1

Spille masse og ha glede av det, det er ingenting som slår det. Samle kompiser på løkka, del lag og spill i timevis. Der ligger den beste læringen etter min mening. Spill på løkka er enormt god trening uten at man tenker på det som trening.

2

I min tidligste barndom var ikke utstyr så viktig. Etterhvert merket man hvilke sko som var mest slitesterke og som passet sin egen fot best. Idag er utstyr enormt viktig for meg. I min hverdag, som profesjonell spiller, må jeg ha sko som passer foten min slik at man kan yte sitt aller beste hele tiden.

3

Min første klubb var Skånland OIF. En liten klubb i Sør-Troms. Vi spilte i hvite og sorte Adidas-drakter. Klubben har senere spilt i Puma og Nike. Jeg tror jeg hadde nr 8.

Se vår nettside på www.sportdirekt.no


VELG SKO MED RIKTIG SÅLE!

Det finnes ulike såler med ulike knotter på fotballsko. Det finnes mange forskjellige modeller med forskjellige egenskaper og det er lurt å søke hjelp av ekspertene i sportsforretningene, de kan dette. De bør stille deg spørsmål for å finne sko til ditt behov. Føttene dine vil nyte godt av gode råd om valg av sko. To ting er ekstra viktig å huske på: Velg riktig sko til riktig underlag slik at skoen holder. Og velg riktig sko i forhold til belastningen på foten. Trener du mye, vil det være lurt å ha sko med forskjellige såler som du kan bytte på å bruke.

1

2

3

AG til kunstgress Sko med AG-knotter er beregnet for bruk på nye kunstgressbaner og bør være førstevalget for alle som spiller på kunstgress. Friksjonen er annerledes på kunstgress enn på naturgress. Man sitter mer fast, spesielt i kjappe vendinger, som det er mye av i fotball. Blir knottene for lange gir det deg ubalanse som kroppen må kompensere. Derfor har føtter, legger, knær, hofter og ikke minst rygg veldig godt av at man trener og spiller med riktige knotter!

1

2

3

Mitt beste tips er enkelt og greit å trene masse. De som trener mest blir best, enkelt og greit. Riktig utstyr betyr faktisk ganske mye. Nå er jo ikke fotball nødvendigvis en idrett som krever så mye utstyr, så slik sett slipper fotballforeldre ganske billig fra det. Jeg er hvert fall helt avhengig av å spille med noen fotballsko som sitter bra på foten. Min aller første fotballdrakt var en Newcastle drakt med Alan Shearer og nummer 9 på ryggen.

Petter Myhre

SG til vått gress Sko med SG-knotter (Soft Ground) er skoen for bløte/våte underlag og mykt gress.

Den tidligere toppfotballtreneren er i dag en meget dyktig fotballekspert for TV2. 1

Ha det gøy og tren mye på egenhånd. Det finnes ikke en trener i verden som kan gjøre deg veldig god med mindre du legger ned mye tid til kvalitetstrening utenom fellestreningene. Vær bevisst på hva du trener på!

2

Det viktigste for meg er at fotballskoene passer foten optimalt. Skoene er spillerens viktigste redskap.

Kanskje bytte i løpet av treningen? Det kan være en god ide å ha med to par fotballstøvler ut på treningsfeltet. Ofte er første halvtimen, kanskje lengre, øvelser der man fint klarer seg med lave knotter eller en turfsko, mens man kan bytte til kampskoene på spillsekvensene i siste del av økta? Om man må ta et ekstra minutt midt i treningen for å bytte sko, så er vi helt sikre på at trenere synes det er greit, så lenge man på den måten unngår belastningsskader?

Jeg spilte for Elverum. Hvit/sort drakt med nr 10. Jeg var spiss og kaptein og scora mål, helt til alle vokste fra meg. Så hadde jeg nr 13 og satt på benken i lang tid. Jeg var lei og ville egentlig bare slutte, så fikk jeg nummer 5 og tacklet alle jeg så. Og sånn ble det.

Elverumsgutten spilte så godt for Stabæk at han ble kjøpt av tyske Freiburg og så videre til St. Pauli. I vinter kom 25-åringen «hjem» og skal spille for Rosenborg. Vegar har landskamper for Norge.

FG til gress Til vanlig gress brukes knotter som kalles Firm Ground (FG). Disse skoene har skarpe og lengre knotter som gir godt grep i naturgress og sitter godt i «tørva». Dersom du bruker slike skarpe knotter på kunstgress vil de sitte fast (gresset gir ikke etter), og du kan få vridninger i foten og/ eller skoen ryker. Reklamasjonsretten ryker også dersom du har brukt FG-sko på kunstgress, men mye viktigere er risikoen for skader, som overtråkk og belastninger.

Det viktigste med utstyr for meg var å ta skikkelig godt vare på det. Jeg hadde et par fotballsko og jeg passet på dem og hadde et forhold til dem.

Vegar Eggen Hedenstad

Turf som avlastningssko En avlastningssko er gjerne en turf eller TF-sko, en sko med turf-såle (turf ground). Anbefales også til harde/ gamle kunstgressbaner. TF-skoen har mange knotter og noen av modellene har demping i mellomsålen. Denne typen knotter gir mindre belastning på beina.

Vær nysgjerrig på hva du kan lære, av hvem du kan lære og hvor du kan lære. Vær ydmyk. Du må ha et eierforhold til din egen utvikling. Det er bare deg selv som til syvende og sist bestemmer hvor god du kan bli.

3

BALLER

Stig Inge Bjørnebye – Den solide venstrebacken fikk 75 landskamper for Norge og var en markant spiller for klubber som Rosenborg, Liverpool og Blackburn. Det var Stig Inges gode venstreben som skapte Drillos berømte Flo-pasning. Han har vært trener i Tippeligaen, assistenttrener på landslaget og jobber i dag som sportslig leder for Rosenborg.

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Det viktigste når man skal finne riktig fotballsko er å tenke på hvilket underlag du skal bruke fotballskoen på. Du må tenke mest på undersiden av skoen - på sålen og knottene.

Stig Inge Bjørnebye

Min første drakt fikk jeg på fotballskolen da jeg var 5 år. Det var en grå bomullsdrakt med røde ermer uten merke og med nr. 11 på ryggen. Synes fortsatt det er verdens fineste drakt og klubben er selvfølgelig Strømmen!

5


STØRRELSESTABELLER FOR TEKSTILER OG SKO ADIDAS

STØRRELSER

Men/Unisex

2

3

4

5

156

162

168

174

XS

S

6

7

180

186

M

8

9

10

192

198

L

204 XL

3

4

5

6

7

8

32

34

36

38

40

42

44

S

M

L

XL

XXL

68

74

80

86

92

98

104

110

116

128

140

152

164

176

4-6 mnd.

8 mnd

10 mnd

1 år

1-2 år

2-3 år

3-4 år

4-5 år

5-6år

6-8år

8-10år

10-12år

12-14år

16år

XS

S

M

L

XL

XXL

XXXL

46

48

50

52

54

56

58

6

7

8

9

10

XS

S

M

L

XL

36

38

40

42

44

68

80

92

104

116

128

140

152

164

176

1/2år

1år

1 1/2-2år

2-4år

4-6år

6-8år

8-10år

10-12år

12-14år

16år

EU Barn

3-6/68

6-9/74

9-12/80

12-18/86 2/92

3/104

4/110

6/122

8/128

10/140

12/152

14/164

16/176

ASIA Barn

68

74

82

86

92

104

110

122

128

140

152

164

176

US Barn

3-6

6-9

9-12

12-18

2

3

4

6

8

10

12

14

16

EU Voksen

XS

S

M

L

XL

XXL

XXXL

XXXXL

ASIA Voksen

S

M

L

O

XO

XXO

XXXO

XS

S

M

L

XL

XXL

XXXL

116

128

140

152

164

176

S

M

L

XL

XXL

0

1

2

3

4

5

6

7

8

9

116

128

140

152

164

176

S

M

L

XL

XXL

6 år

8 år

10 år

12 år

14 år

16 år

1

2

3

4

30-34

35-38

39-42

43-46

XXS

XS

S

M

L

XL

XXL

32

34

36

38

40

42

44

S

M

L

XL

XXL

48

50

52

54

56

Dame

Barn

46

UMBRO Men/Unisex

Dame

WWW.SPORTDIREKT.NO

Barn

HUMMEL

US Voksen

PUMA Shorts

Drakter/dresser

Sokker

Dame Tekstil

Herre Tekstil

6

NIKE Men/Unisex

Dame

Barn

Sokker

XS

S

M

L

XL

XXL

XXXL

42

44/46

48/50

52/54

56/58

60

62

168

173

179

183

188

193

198

XS

S

M

L

XL

32/34

34/36

38/40

40/42

44/46

116-128

128-140

140-152

152-158

158-170

6/8år

9/10år

10/12år

12/13år

13/15år

S

M

L

XL

34-38

38-42

42-46

46-50

TruSox

S

M

L

Euro

35-39

40-43

44-47


Herre EURO 38,5

39

40

40,5

41

42

42,5

43

44

44,5

45

45,5

46

47

47,5

48

48,5

49

49,5

50

50,5

51

USA

6,5

7,0

7,5

8,0

8,5

9,0

9,5

10,0

10,5

11,0

11,5

12,0

12,5

13,0

13,5

14,0

14,5

15,0

15,5

16,0

16,5

Dame EURO 34,5

35

35,5

36

36,5

37,5

38

38,5

39

40

40,5

41

42

42,5

43

USA

4,5

5,0

5,5

6,0

6,5

7,0

7,5

8,0

8,5

9,0

9,5

10,0

10,5

11,0

26,5

27

27,5

28

28,5

29,5

30

31

31,5

32

33

33,5

34

35

35,5

36

36,5

37,5

38

38,5

1,5Y

2,0Y

2,5Y

3,0Y

3,5Y

4,0Y

4,5Y

5,0Y

5,5Y

6Y

Barn

6,0

4,0

EURO 25,5 USA

8,5C

26 9,0C

9,5C 10,0C 10,5C 11,0C 11,5C 12,0C 12,5C 13,0C 13,5C 1,0Y

ADIDAS Voksen EURO

Barn

36

36 2/3 37 1/3

38

38 2/3 39 1/3

40

40 2/3 41 1/3

42

42 2/3 43 1/3

44

44 2/3 45 1/3

46

46 2/3 47 1/3

48

48 2/3 49 1/3

UK

3,5

4,0

4,5

5,0

5,5

6,0

6,5

7,0

7,5

8,0

8,5

9,0

9,5

10,0

10,5

11,0

11,5

12,0

12,5

13,0

EURO

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

UK

3,5

13,5

50

50 2/3 51 1/3

14,0

36 2/3 37 1/3 4,0

4,5

14,5

15,0

38

38 2/3

5,0

5,5

PUMA Voksen EURO UK Barn

36

37,0

37,5

38,0

38,5

39,0

40,0

40,5

41,0

42,0

42,5

43,0

44,0

44,5

45,0

46,0

47,0

48,0

49.0

51,0

3,5

4,0

4,5

5,0

5,5

6,0

6,5

7,0

7,5

8,0

8,5

9,0

9,5

10,0

10,5

11,0

12,0

13,0

14,0

15,0

EURO

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

37,5

38

38,5

39,0

UK

10

11,0

11,5

12,0

13,0

1,0

1,5

2,5

3,5

4,0

4,5

5,0

5,5

6,0

STØRRELSER

NIKE

Herre EURO 38,5

39

40

40,5

41

42

42,5

43

44

44,5

45

45,5

46

47

47,5

48

48,5

49

49,5

50

50,5

51

USA

6,5

7,0

7,5

8,0

8,5

9,0

9,5

10,0

10,5

11,0

11,5

12,0

12,5

13,0

13,5

14,0

14,5

15,0

15,5

16,0

16,5

26,5

27

27,5

28

28,5

29,5

30

31

31,5

32

Barn

6,0

EURO 25,5 USA

26

33

33,5

34

35

35,5

36

36,5

37,5

38

38,5

1,5Y

2,0Y

2,5Y

3,0Y

3,5Y

4,0Y

4,5Y

5,0Y

5,5Y

6Y

42,5

43

43,5

44

45

45,5

46

47

48

48,5

49

49,5

9,0

9,5

10,0

10,5

11,0

11,5

12,0

12,5

13,0

13,5

14,0

14,5

15,0

38

39

43

44

44,5

45

46

46,5

47

48

48,5

9,0

9,5

10,0

10,5

11,0

11,5

12,0

12,5

13,0

8,5C

9,0C

9,5C 10,0C 10,5C 11,0C 11,5C 12,0C 12,5C 13,0C 13,5C 1,0Y

Voksen EURO

35

35,5

36

36,5

37

38

38,5

39

40

USA

3,5

4,0

4,5

5,0

5,5

6,0

6,5

7,0

7,5

8,0

8,5

EURO

27

28

29

30

31

32

33

34

35

36

37

35

36

36,5

37

38

38,5

39

40

40,5

41

42

42,5

3,0

3,5

4,0

4,5

5,0

5,5

6,0

6,5

7,0

7,5

8,0

8,5

LOTTO

Barn

40,5

41

42

MIZUNO Voksen EURO UK

ASICS Herre EURO

36

37

37,5

38

39

39,5

40

40,5

41,5

42

42,5

43,5

44

44,5

45

46

46,5

47

48

49

50,5

51,5

USA

4,0

4,5

5,0

5,5

6,0

6,5

7,0

7,5

8,0

8,5

9,0

9,5

10,0

10,5

11,0

11,5

12,0

12,5

13,0

14,0

15,0

16,0

43,5

Dame EURO 35,5

36

37

37,5

38

39

39,5

40

40,5

41,5

42

42,5

USA

5,0

5,5

6,0

6,5

7,0

7,5

8,0

8,5

9,0

9,5

10,0

10,5

11,0

EURO 27,5

28,5

30

31,5

32,5

33

33,5

34,5

35

35,5

36

37

37,5

38

39

39,5

40

USA

K11

K12

K13

1

1,5

2

2,5

3

3,5

4

4,5

5

5,5

6

6,5

7

Barn

K10

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

UMBRO

SAUCONY Dame

US

4

4,5

5

5,5

6

6,5

7

7,5

8

8,5

9

9,5

10

10,5

11

11,5

UK

2

2,5

3

3,5

4

4,5

5

5,5

6

6,5

7

7,5

8

8,5

9

9,5

EU

34,5

35

35,5

36

37

37,5

38

38,5

39

40

40,5

41

42

42,5

43

44

21,5

22

22,5

23

23,5

24

24,5

25

25,5

26

26,5

27

27,5

CM Herre

US

5,5

6

6,5

7

7,5

8

8,5

9

9,5

10

10,5

11

11,5

12

13

14

UK

4,5

5

5,5

6

6,5

7

7,5

8

8,5

9

9,5

10

10,5

11

12

13

EU

38,5

39

40

40,5

41

42

42,5

43

44

44,5

45

46

46,5

47

49

50

CM

23,5

24

24,5

25

25,5

26

26,5

27

27,5

28

28,5

29

29,5

30

31

RIKTIG SKO TIL RIKTIG UNDERLAG SG - SOFT GROUND Brukes på våte eller veldig våte naturlige gressbaner. Før bruk på regntungt underlag bør skoene impregneres. Husk at bruk av SG sko på kunstgress ødelegger sålen, og feil bruk gir ikke krav på reklamasjon.

FG - FIRM GROUND Brukes på vanlige, tørre, naturlige gressbaner. Husk at bruk av FG sko på kunstgress ødelegger sålen, og feil bruk gir ikke krav på reklamasjon.

HG - HARD GROUND AG - ARTIFICIAL GRASS / KUNSTGRESS Brukes på tørre harde gressbaner og kunstgressbaner.

TF - TURF OG TT - TURF Brukes på grusbaner og på eldre typer kunstgressbaner.

IT / IN / IC - INNENDØRS Brukes i innendørshaller (sko uten knotter)

7


MÅL OG VEKT PÅ BALLER

WWW.SPORTDIREKT.NO

STØRRELSER

FOTBALL Str. 5

Senior / Junior

68 - 70 cm

410 - 450 g

Str. 4

T.o.m. 14 år

63,5 - 66 cm

360 - 380 g

Str. 3

Barn opptil 8 år

62 - 63 cm

320 - 340 g

62 - 64 cm

400 - 440 g

Futsal

HÅNDBALL Str. 3 (Senior)

Menn Senior

58 - 60 cm

425 - 475 g

Str. 3 (Senior)

Gutter 20

58 - 60 cm

425 - 475 g

Str. 3 (Senior)

Gutter 18

58 - 60 cm

425 - 475 g

Str. 3 (Senior)

Gutter 16

58 - 60 cm

425 - 475 g

Str. 2 (Junior)

Kvinner Senior

54 - 56 cm

325 - 375 g

Str. 2 (Junior)

Jenter 20

54 - 56 cm

325 - 375 g

Str. 2 (Junior)

Jenter 18

54 - 56 cm

325 - 375 g

Str. 2 (Junior)

Jenter 16

54 - 56 cm

325 - 375 g

Str. 2 (Junior)

Gutter 14

54 - 56 cm

325 - 375 g

Str. 1 (Lilleput)

Jenter 14

50 - 52 cm

290 - 330 g

Str. 1 (Lilleput)

Jenter 12

50 - 52 cm

290 - 330 g

Str. 1 (Lilleput)

Gutter 12

50 - 52 cm

290 - 330 g

Str. 0 (Mini)

Jenter 10

47 - 49 cm

250 - 300 g

Str. 0 (Mini)

Gutter 10

47 - 49 cm

250 - 300 g

Str. 00 (Micro)

Jenter 10

Str. 00 (Micro)

Gutter 10

NB: For de regioner som arrangerer kamper i “mellomklassene” gis det følgende muligheter:

Str. 0

Jenter 11 år

Str. 1

Jenter 15 år

Str. 1

Gutter 13 år

Str. 2

Gutter 15 år

BASKETBALL Str. 7

Herre

75 - 78 cm

600 - 650 g

Str. 6

Dame / gutt 13 - 14 år

70 - 73 cm

550 - 600 g

Str. 5

Jenter t.o.m. 14 år

68 - 70 cm

450 - 500 g

Str. 5

Gutter t.o.m. 14 år

68 - 70 cm

450 - 500 g

RIKTIG BEHANDLIG AV BALLEN FORLENGER LEVETIDEN BETRAKTELIG

8

1. Før ballen pumpes bør den rettes ut så mye som mulig. 2. Rist ballen slik at blæra henger løst under ventilen. 3. Påfør 1-2 dråper ventilolje ned i ventilen. 4. Pump ballen med blæra hengende løst under ventilen.

5. Bruk trykkmåler for å sjekke at ballen har det anbefalte trykk. 6. Rengjør ballen med børste og lunkent vann. 7. Oppbevar ballen i normal romtemperatur. Slipp ut noe luft slik at materialet tørker lettere også på innsiden.

VERDT Å MERKE SEG OM BALLBLÆRER OG HVORFOR DE BESTE BALLENE MÅ PUMPES LITT OFTERE: Blærer laget av Latex har naturlige små, åpne porer. Luften i Latexblære vil derfor langsomt sive ut. Disse ballene vil tape ca 10% luft over 72 timers periode (tre døgn). FIFA’s krav til deres Quality Pro sertifisering, som er det beste en ball kan oppnå, er 20% på 72 timer. Om det siver mer ut luft enn det, kan det kalles en reklamasjon. For best mulig ball, gi alle litt luft rett før hver trening eller kamp! Blærer laget av Butyl har en markant bedre lufttetthet, helt ned i 2-3% over 72 timer. Forskjellen er likevel merkbar da man bruker ballen. En ball med latexblære vil føles mye bløtere å spille på og ha en mye større fleksibilitet. En ball med butylblære, som holder bedre

på luften, vil kjennes vesentlig hardere å spille på og det er ingen tvil om at spilleren foretrekker en ball med latexblære. Select har til og med testet dette, de har laget samme ballene med to forskjellige blærer, og spillerne foretrakk ballene med latexblære. Konklusjonen er at de beste ballene, gjerne også de litt dyrere ballene har oftest en latexblære, for komforten sin skyld, men de må da pumpes litt oftere. En billigere, men ikke fullt så god ball og spille med, holder bedre på lufta og må ikke pumpes like ofte!


BALLER AZ3204

AZ3193

Treningsball i Confederations Cup-design. Maskinsydd overflate som gir høyere slitestyrke. Str.: 3, 4 og 5

Maskinsydd fotball designet for holdbarhet og myk berøring. Lettvektsball til barnefotball anbefales av NFF. Vekt 290 gr. Str.: 4 og 5

Adidas Confederations Cup Top Glider Butikkpris kr 280,-

Adidas Confederations Cup 290

Butikkpris kr 280,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 219,-

! R E G L E S T S E VÅR B B10544

Adidas Epp II

En meget holdbar fotball med myk overflate. Str.: 3, 4 og 5 Butikkpris kr 189,-

KLUBBPRIS V/MIN 15 STK KR 139,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 219,-

9 AZ3201

HUSK VENTILOLJE

37763025700

Select Ventilolje

Forlenger ventilens levetid. Butikkpris kr 29,-

Adidas Confederations Cup Top Replique

Matchball for yngre i Confederations Cup-design. Limt overflate uten sømmer, som gir en mer forutsigbar bane, bedre berøring og lavere vanninntak. Str.: 4 og 5 Butikkpris kr 365,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 289,-


BALLER

BE OM PRISTILBUD AZ3183 og AZ3206

Adidas Confederations Cup OMB

Topp matchball i Confederations Cup-design. Termisk limet overflate uten sømmer gir en mer forutsigbar ballbane, bedre berøring og lavere vanninntak. Str. 5 Butikkpris kr 1400,-

AZ5200

Adidas Finale CDF OMB

Den offisielle matchballen for Champions League-finalen i Cardiff. Termisk limet overflate uten sømmer gir en mer forutsigbar ballbane, bedre berøring og lavere vanninntak. Str. 5

WWW.SPORTDIREKT.NO

Butikkpris kr 1400,-

BE OM PRISTILBUD

AZ3187

AZ3199

Matchball for yngre i Confederations Cupdesign. Limt overflate uten sømmer, som gir bedre berøring og lavere vanninntak. Str.: 4 og 5

Futsalball med Confederations Cupdesign. Str. Official size

Adidas Confederations Cup Competition

10

Butikkpris kr 525,-

Adidas Confederations Cup Sala 65

Butikkpris kr 525,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 419,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 419,-

AZ5201

AZ5204

Matchball i Champions League-design. Maskinsydd overflate. Str.: 4 og 5

God treningsball i Champions Leaguedesign. Str.: 3, 4 og 5

Adidas Finale CDF Competition

Butikkpris kr 525,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 419,-

Adidas Finale CDF Capitano

Butikkpris kr 280,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 219,-


BALLER B31076

AZ5446

Maskinsydd ball med soft touchoverflate. Str.: 3, 4 og 5

Maskinsydd ball med soft touch-overflate. Str.: 3, 4 og 5

Adidas Messi

Butikkpris kr 230,-

Adidas X Glider II

Butikkpris kr 209,-

ADIDAS TRIKSEBALLER AZ9608

B31077

Trikseball i Champions League-design. Str. Mini

Trikseball i Messidesign. Str. Mini

Adidas Finale CDF Mini

Adidas Messi Mini

Butikkpris kr 175,-

Butikkpris kr 175,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 139,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 139,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 165,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 179,-

11

B31078

AZ5444

Maskinsydd ball med soft touch-overflate. Str.: 3, 4 og 5

Maskinsydd ball med soft touch-overflate. Str.: 3, 4 og 5

Adidas Messi

Adidas X Glider

Butikkpris kr 230,-

Butikkpris kr 230,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 179,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 179,-


BEST SELGER!

V/MIN 15 STK KR

10507419999

BALLER

Select FB Sport Direkt

129,-

Maskinsydd treningsball som er laget i et behagelig og mykt materiale. Perfekt ball til trening og lek for yngre spillere. Produsert av Select for Sport Direkt. Str.: 3, 4 og 5 Butikkpris kr 199,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 159,-

V/MIN 15 STK KR

WWW.SPORTDIREKT.NO

99,-

10507155309

Select FB Sport Direkt

Allroundfotball i “soft M 200”-materiale som gir en myk overflate og gjør ballen god å spille med. Produsert av Select for Sport Direkt. Str.: 3, 4 og 5 Butikkpris kr 175,-

PARTIVARE! V/MIN 5 STK KR

10501111100

Select Brillant Super

599,-

Selects berømte matchball, beholder form og spillegenskaper selv etter hundrevis av timers hardt spill. Ballen er produsert i Selects eksklusive “WP200 PU”, et vannavvisende og frostsikkert materiale med stor slitestyrke og “soft touch”. Brukes av flere landslag og topplag verden over. Spesialtilbud, kun hos Sport Direkt. Str. 5 Butikkpris kr 1099,-

12 VERDT Å MERKE SEG OM BALLBLÆRER OG HVORFOR DE BESTE BALLENE MÅ PUMPES LITT OFTERE:

Blærer laget av Latex har naturlige små, åpne porer. Luften i en Latexblære vil derfor langsomt sive ut. Disse ballene vil tape ca. 10% luft over 72 timers periode (tre døgn). FIFA’s krav til deres Quality Pro sertifisering, som er det beste en ball kan oppnå, er 20% på 72 timer. Om det siver mer ut luft enn det, kan det kalles en reklamasjon. For best mulig ball, gi alle litt luft rett før hver trening eller kamp! Blærer laget av Butyl har en markant bedre lufttetthet, helt ned i 2-3% over 72 timer. Forskjellen er likevel merkbar da man bruker ballen. En ball med latexblære vil føles mye bløtere å spille med og ha en mye større fleksibilitet. En ball med butylblære, som holder bedre på luften, vil kjennes vesentlig hardere å spille på og det er ingen tvil om at spilleren foretrekker en ball med latexblære. Select har til og med testet dette, de har laget samme ballene med to forskjellige blærer, og spillerne foretrakk ballene med latexblære. Konklusjonen er at de beste ballene, gjerne også de litt dyrere ballene har oftest en latexblære, for komforten sin skyld, men de må da pumpes litt oftere. En billigere, men ikke fullt så god ball og spille med, holder bedre på lufta og må ikke pumpes like ofte!


Select Tempo IMS

Ball i holdbart PU-syntetisk skinn laminert med 3 mm. EVA-skum sikrer optimal mykhet. Zero Wingblære gir ballen en livlig stuss og optimal rundhet. Str. 5

BALLER

10502249200

Butikkpris kr 499,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

379,10502215400

Select Primera IMS Håndsydd, slitesterk ball til harde og røffe underlag. Testet og godkjent av IMS når det gjelder bl.a. dimensjon, vekt, oppsprett og vannopptagelse. En patentert Zero-Wing-blære sikrer optimal rundhet, og Double-Lock-ventil sørger for at ballen ikke mister luft. Str.: 3, 4 og 5. Butikkpris kr 499,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 399,-

10503216500

Select Talento 10502216200

Select Cosmos

Vinterball i beste kvalitet. Spesialprodusert for vanskelige forhold som is, snø, våte og leirete gressbaner. Ballen er laget i et mykt og slitesterkt materiale som tåler kulde. Str.: 4 og 5 Butikkpris kr 399,V/MIN 15 STK KR

299,-

Lettvekstball. Populær barne- og ungdomsball. Ballen er laget i offisiell størrelse, men veier 30-40 gram mindre enn en vanlig ball, som gjør ballen lett å spille med for de minste. Str.: 3, 4 og 5 Butikkpris kr 249,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

V/MIN 15 STK KR

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 199,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 319,-

13 10501218500

Select Brillant Super FIFA

Selects ypperste matchball. Ballen er produsert i Selects eksklusive “WP200 PU”, som er et vannavvisende og frostsikkert materiale med stor slitestyrke og “soft touch”. Brukes av flere landslag og topplag verden over. Str.: 4 og 5 Butikkpris kr 1199,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 950,-

10507243700

Select Strikkball Street Kicker

Tren teknikk med strikkball. Strikken festes rundt livet mens du trikser slik at du alltid har ballen nær deg. Leveres med 3 meter lang strikk. Str. 4 Butikkpris kr 249,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-


BALLER

10505237000

Select Futsal Super FIFA

Topp Futsal-matchball i meget god kvalitet. FIFA-godkjent. Den offisielle ballen til NFF Futsalligaen. Str. Official size (62-64 cm) Butikkpris kr 699,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 559,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

10505237600

Select Futsal Mimas Light

Lett futsalball. Veier kun 360 gram, som gjør den perfekt for barn og ungdom. En spesialutviklet butyl-blære gir pålitelig og ekstremt dempet sprett som gjør den enkel å kontrollere. Double-Lock-ventil sikrer høy lufttetthet. Ballen er håndsydd. Str. Official size (62-64 cm) Butikkpris kr 399,10505237100

Select Futsal Master IMS

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 319,-

En meget slitesterk futsalball til kamp og trening. Dempet sprett slik det skal være på en riktig futsalball. Str. Official size (62-64 cm)

10505237700

Select Futsal Talento 13

En perfekt treningsball for juniorer, laget av kvalitets TPU-materiale og underforet med skumgummi, noe som gir ekstra myk touch. Utviklet i samarbeid med den brasilianske futsaleksperten Aroldo Strack. Str. Omkrets 57-59 cm

Butikkpris kr 499,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 399,-

Butikkpris kr 299,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 239,-

14 10505237200

Select Futsal Mimas IMS

Treningsball i PU-materiale. En spesialutviklet butyl-blære gir en pålitelig og ekstremt dempet sprett som gjør den enkel å kontrollere. En Double-Lock-ventil sikrer høy lufttetthet. Ballen er håndsydd. Str. Official size (62-64 cm) Butikkpris kr 399,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 319,-

10506238000

Select Speed Indoor

Filtball i topp kvalitet som skåner inventar og vegger. Str.: 4 og 5 Butikkpris kr 399,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 319,15 STK KR 279,-


V/MIN 15 STK KR

X00918

Sport Direkt Indoor

Meget prisgunstig filtball med dempet sprett, for innendørsbruk. Skåner inventar og vegger. Str.: 4 og 5 Butikkpris kr 320,-

BALLER

199,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 229,-

X01245

Sport Direkt Xtreme Vinter HUSK VENTILOLJE

37763025700

Select Ventilolje

Forlenger ventilens levetid. Butikkpris kr 29,-

Produsert i et spesielt mykt materiale som gir ballen god sprett også på kalde vinterdager. Slitesterk ball som også tåler røffe underlag. Str.: 4 og 5

V/MIN 15 STK KR

219,-

Butikkpris kr 295,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 229,-

15 091830

091834

091827

God treningsball. Ballen har håndsydde paneler og egner seg godt til alle forhold. Godt og slitesterkt alternativ for fotballskoler. Str.: 3, 4 og 5

FIFA-godkjent matchball med sømløs overflate. Spesialutviklet “Air Touch”-skum gjør ballen myk og tilegner den livlige egenskaper. Passer like godt til kunstgress som til gress. Str. 5

Kamp- og treningsball i håndsydd kvalitet. Slitesterkt materiale i PU som gjør den til en kvalitetsball egnet til alle forhold. “Air Trap”ventil gir ballen gode egenskaper til å holde på luft. Str.: 4 og 5

Hummel Energizer

Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

Hummel Blade Plus

Hummel Premier

Butikkpris kr 1100,-

Butikkpris kr 500,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 879,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-


SC2943

Nike Ordem 4

BALLER

Den offisielle matchballen i ligaer som Premier League, La Liga og Serie A. Syntetisk lær for optimal touch og respons. “Nike Aerowtrac” og mikro-tekstur for best mulig presisjon. Visuelt kraftig design for at du skal se ballen og reagere raskere. Str. 5 Butikkpris kr 1300,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 999,-

SC2374

Nike Lightweight 290g

Lettvektsball for barn. Overflate i håndsydd PU. Kun 290 gram. Str.: 4 og 5 Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

SC2971

WWW.SPORTDIREKT.NO

Nike Premier Team FIFA

Nike Premier Team er en takedown-modell av Nikes nye matchball. Enkel og god ball til trening eller spill på løkka. Str.: 4 og 5 Butikkpris kr 400,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,SC2373

Nike Lightweight 350g

Lettvektsball for barn. Overflate i håndsydd PU. Kun 350 gram. Anbefalt av trenerne i NFF. Str. 5 Butikkpris kr 250,SC2370

Nike AG Duro

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

Nike AG Duro er en slitesterk fotball som er beregnet for spill på kunstgress. Str.: 3, 4 og 5 Butikkpris kr 300,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

16 SC3166

Nike Pitch Team

Treningsball i tradisjonelt design. Str.: 3, 4 og 5 Butikkpris kr 200,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

SC2365

Nike Team Catalyst

Designet for en super-soft touch. FIFA-godkjent. “Premium TPU casing” for suveren ballfølelse og god holdbarhet. Str. 5 Butikkpris kr 580,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 459,-


BALLER 20629U

Umbro Neo Trainer

Prisgunstig treningsball. “Soft touch”-paneler som gjør ballen meget myk og behagelig å spille med. Str.: 3, 4 og 5 Butikkpris kr 299,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

082432

Puma Pro Training MS Ball

En lett fotball med myk padding som gjør ballen behagelig å spille med. Str.: 3, 4 og 5

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,082657

Puma Evospeed 3.5 Hybrid

God fotball til bruk på trening eller løkka. Str.: 3, 4 og 5 Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,20626U

Umbro Neo Sub Zero

Match/treningsball i mykt Taiwansk TPU-materiale. Ballen holder seg myk helt ned til -30 grader, og er en myk og god ball for både sommer og vinterbruk. Str.: 3, 4 og 5

082555/082554

Puma Evopower 3.3 Tournament 4 FIFA

“FIFA-inspected”-ball med god slitestyrke og som tar opp minimalt med vann. “Dimple PU”-system som gjør at ballen er god å spille med. Str. 4

Butikkpris kr 499,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Butikkpris kr 200,-

Butikkpris kr 400,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

082551

Puma Evopower 1.3 Statement FIFA

20771U

Umbro Neo Pro 71

Meget anerkjent matchball. Myk og lett i utsøkt kvalitet. Brukes av Umbros tippeligalag og andre toppklubber. Str. 5 Butikkpris kr 1399,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 1119,-

FIFA-godkjent matchball som brukes av landslag og topplag verden over. Laget i “duo foam density”-materiale som gjør at du får et mykere touch på ballen og mer kraft. Pumas toppball. Str.: 4 og 5 Butikkpris kr 1100,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 880,-

17


11002125100

HÅNDBALLER

Select HB Match Soft

En slitesterk trenings- og matchball produsert i PU av høy kvalitet. Overflaten gir et meget godt grep. Kan benyttes med eller uten klister. Str.: Lilleputt, Junior og Senior V/MIN 5 STK KR

Butikkpris kr 499,-

159,-

V/MIN 5 STK KR

379,-

11002125400

Select HB Light Grippy

En god nybegynnerball med høy sprett og godt grep. Str.: Micro, Mini og Lilleputt Butikkpris kr 199,-

V/MIN 5 STK KR

619,-

11001145900

Select HB Ultimate NTH

Matchball produsert i toppkvalitets PU som gir et glimrende grep, med eller uten harpiks. Perfekt balanse og ekstrem slitestyrke. Dette er den offisielle Postenliga- og Grundigliga-ballen. IHF-godkjent. Det beste av det beste! Str.: Junior og Senior

WWW.SPORTDIREKT.NO

Butikkpris kr 799,-

V/MIN 5 STK KR

199,11002125300

Select HB Future Soft

En god barne- og ungdomsball, med en ekstra myk og behagelig overflate og godt grep. Str.: Micro, Mini, Lilleputt og Junior Butikkpris kr 249,-

11007091400

Select HB Street

Slitesterk håndball til spill på alle typer underlag. Myk og lett sammenpressbar. Lett å gripe, og selv den minste hånd kan kaste den. Ballen kan ikke sprettes, derfor er det nødvendig å sentre ofte og spille sammen. Str.: 42 cm (mini/mini). og 47 cm. (mini) Butikkpris kr 279,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 219,-

18 V/MIN 5 STK KR

159,11008164200

Select HB Soft Kids

Myk gummihåndball for barn og unge spillere. Godt grep for nybegynnere. Str.: Micro og Mini Butikkpris kr 199,-

V/MIN 5 STK KR

279,11002146000

Select HB Solera

En slitesterk match/treningsball i syntetisk materiale. Godt grep med og uten klister. IHF-godkjent. Str.: Mini, Lilleputt, Junior og Senior Butikkpris kr 349,-


X01248

091792

Særdeles prisgunstig trenings- og matchball med meget godt grep, med og uten klister. Str.: 00 (mikro), 0 (mini) og 1 (jr).

Håndsydd høykvalitetsball for barn med mykt og godt grep. Perfekt balanse. “Air Trap”ventil, som holder bedre på luften. 2 års garanti på søm og fasong. Str.: 00, 0 og 1

Butikkpris kr 200,-

Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 199,-

091790

Hummel Premier

Match- og treningsball i mykt PU-materiale som gir mykt og godt grep med og uten klister. Perfekt balanse. Håndsydd. “Air Trap”-ventil som holder bedre på luften. 2 års garanti på søm og fasong. Str.: 1, 2 og 3

HÅNDBALLER

Hummel Kids

Sport Direkt Xtreme Optima

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 319,V/MIN 5 STK KR

99,MINI/JUNIOR

V/MIN 5 STK KR

129,DAME/HERRE

X01248

Sport Direkt Xtreme Optima

Trenings- og matchball med en overflate som gir et meget godt grep. Str.: Dame og herre. Butikkpris kr 250,-

091787

Hummel Concept Plus

IHF-godkjent matchball. Håndsydd i spesialutviklet mykt PU-materiale som gir optimalt grep og perfekt balanse. “Air Trap”-ventil, som holder bedre på luften. 2 års garanti på søm og fasong. Kan brukes med og uten klister. Str.: 2 og 3 Butikkpris kr 800,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 639,091789

Hummel Elite

Laget i PU med unikt design inngravert i overflaten som gir ballen overlegent grep og ballkontroll. Spesialutviklet “Air Touch”-skum gir den perfekte balansen mellom sprett og grep, og “Air Trap”-ventilen sikrer lengre luftoppbevaring. Slitesterk og egnet for klister. Str.: 2 og 3

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Butikkpris kr 400,-

Butikkpris kr 500,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 399,-

091845

Hummel Storm Pro V/MIN 5 STK KR

139,X01249

Sport Direkt Xtreme Optima 2017

Prisgunstig trenings- og matchball med meget godt grep, med og uten klister. Str.: 00 (mikro), 0 (mini) og 1 (jr.) Butikkpris kr 250,-

Ballen er kvalitetsmerket IHF godkjent og utviklet for å kunne tilby håndballspilleren det beste. Air-Touch skum gjør håndballen ekstra myk og oppleves veldig livlig. Ballens sømløse overflate gjør den svært komfortabel i spill og gir den et fantastisk grep. Str. 2 og 3 Butikkpris kr 700,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 559,-

19


V/MIN 5 STK KR

179,-

X01068

Sport Direkt Beach Cup

VOLLEYBALLER

Meget god og prisgunstig skole- og treningsball produsert i et mykt syntetisk materiale. Str. One size Butikkpris kr 230,-

WTH4615XDEF

Mr. Wilson (Cast Away)

Kul volleyball fra den legendariske filmen Cast Away, Mr. Wilson. Lett og myk volleyball som egner seg både for inne- og utendørsbruk. Str. One size Butikkpris kr 300,-

X01247

Sport Direkt Allpro 5000

WWW.SPORTDIREKT.NO

Prisgunstig trenings- og matchball i mykt syntetisk materiale. Det myke materialet gjør at det ikke gjør vondt å bli truffet av ballen og den egner seg derfor ypperlig til skolebruk. Str. One size Butikkpris kr 299,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 239,-

V/MIN 5 STK KR

199,-

V/MIN 5 STK KR

639,-

WTH7720XYWB

Wilson I-Cor Power Touch

Innendørs matchball som føles fantastisk i kontakt med hånden, med sin soft microfiber-overflate. Den innovative “I-COR”teknologien gir god følelse og touch. Ballen er meget slitesterk. Str. One size Butikkpris kr 800,-

WTH6017XB

Wilson AVP Replica

Beach Volleyball. Replica av den offisielle AVP-ballen. Maskinsydd Compositeskinntrekk. Str. One size Butikkpris kr 350,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 279,WTH3509XB

Wilson Super Soft Play

20

Volleyball med “super soft”-konstruksjon som gir en meget myk overflate. Dette gjør at den er veldig behagelig og spille med. Ballen er perfekt til skolebruk og lek. Str. One size Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 199,-

WTH3905XB

Wilson Prestige

Volleyball i slitesterkt syntetisk lær. Str. One size

WTH3900XB

Wilson Pro Tour Indoor

Volleyball i slitesterkt syntetisk lær. Str. One size

Butikkpris kr 400,-

Butikkpris kr 300,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 319,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 239,-


B9054X/B9066/X5357

WTB1430XB

Slitesterk basketball med gummioverflate. Perfekt ball for skole, idrettslag eller til ballspill hjemme. Str.: 5, 6 og 7

Basketball med gummi for bruk både innendørs og utendørs. Overflaten øker grepet og bidrar til god kontroll. Str. 7

Wilson Basketball MVP Butikkpris kr 180,-

Wilson Clutch Rubber Basket Butikkpris kr 200,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 159,-

V/MIN 5 STK KR

V/MIN 5 STK KR

359,-

679,-

B1237X/ BIZ38X/X5475

B0686X/ B0616

God treningsball eller matchball for yngre. Ballen har “Moistre Absorbing Composite”-lær, som gir et meget godt grep. Fin ball for klubb, skole, idrettslag og alle som ønsker en god basketball inne eller ute. Str.: 5, 6 og 7

Solid innendørs basketball som er FIBA-godkjent for spill på høyeste nivå. Trukket i composite leather med paneler som forsikrer godt grep. Str.: 6 og 7

Wilson Reaction

BASKET-/AM. FOTBALLER

139,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

V/MIN 5 STK KR

Wilson Solution

Butikkpris kr 850,-

Butikkpris kr 450,-

21 WTF1533XBNG

Sr. WTF1445X, Jr. WTF1857XB

Amerikansk fotball for barn. Laget i slitesterk gummi. Laget på bakgrunn av de offisielle ballene som brukes i NFL. Perfekt ball for de yngste barna. Med New York Giants-logo. Str: Barn

Amerikansk fotball, laget av syntetisk lær og tilpasset spill for lek og moro. Kommer med integrerte lisser som er en velkjent signatur på en amerikansk fotball. Myk og behagelig grep-teknologi. Str: Voksen

Wilson NFL Mini Team NY Giants Logo

Wilson NFL Force Deflate

Butikkpris kr 170,-

Butikkpris kr 300,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 135,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 239,-


WWW.SPORTDIREKT.NO

GYMBALLER

Skumballer. Myk konstruksjon av skum og PU-overflate som er skånsom mot vinduer og inventar. Til alle former for lek og spill.

11515006800

Select Skumball Play 07 Butikkpris kr 79,-

Select Skumball Play 18

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 60,-

Butikkpris kr 249,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 199,-

Select Skumball Play 09 Butikkpris kr 99,-

Select Skumball Play 21

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 79,-

Butikkpris kr 299,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 239,-

Select Skumball Play 15 Butikkpris kr 159,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 125,-

22 11516007300

Select Medicine Ball

Styrketreningsball. Leveres fra 1 til 5 kg.

Gymnastikkball Ritmic

Benyttes til både trening og konkurranser. Brukes også som stor ball i kasteøvelser for idrettsmerket. Leveres i ass. farger. 98-01

98-02

Str. 17 cm. 280 gr.

Str. 19 cm. 400 gr.

Butikkpris kr 75,-

Butikkpris kr 99,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 59,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 79,-

Str. 1 kg. Butikkpris kr 299,-

Str. 4 kg. Butikkpris kr 499,-

Str. 2 kg. Butikkpris kr 349,-

Str. 5 kg. Butikkpris kr 549,-

Str. 3 kg. Butikkpris kr 449,-


V/MIN 5 STK KR

V/MIN 5 STK KR

289,-

36554115400

Select Ballnett 14-16 Baller Ballnett for 14-16 baller.

BA5200

E44309

Nike Club Team Ball Bag

Adidas Ballnett 12 Baller

Butikkpris kr 99,-

Ballsekk med plass til 16 baller.

Ballnett med plass til 12 baller.

Butikkpris kr 300,-

Butikkpris kr 365,X00926

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 239,-

Prisgunstig ballsekk for 10 baller.

X01069

Sport Direkt Ballsekk For 10 Baller

Sport Direkt Ballsekk For 16 Baller

Butikkpris kr 199,-

Butikkpris kr 299,-

149,-

V/MIN 5 STK KR

229,-

VBCC-100B

795,-

Sport Direkt Ballvogn Med Hjul

Ballvogn med hjul og aluminiumsramme. Passer til oppbevaring av baller i gymsaler og idrettshaller. Butikkpris kr 995,36558118800

Select Match Ballbag

Bag med plass til 6 stk. fotballer eller håndballer. Perfekt å ha med på kampdagen. Produsert i kraftig nylon med skillerom. Butikkpris kr 299,-

KLUBBPRIS KR 239,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Ballsekk for 16 baller, kan bæres som ryggsekk.

V/MIN 5 STK KR

KLUBBPRIS KR

BALLSEKKER

75,-

GTIN-13

Cyclaw One

Enkelt ballfeste til å sette på sykkelstyret. Lett og trygg måte å få med deg ballen på. Butikkpris kr 399,-

23


37763025600

5190500112

Analog trykkmåler med utluftingshull.

Enkel kompressorpistol.

Butikkpris kr 169,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 99,-

BALLPUMPER

Select Trykkmåler Analog

Compressor Pistol Basic Butikkpris kr 199,-

37763111200

Select Compressor Pistol Med Manometer II

Trykkluftpistol med manometer. Til klubber som har mange baller å pumpe. Spar tid ved pumping og sikre at ballen får riktig trykk. Nippelen holdes på plass under pumping. Butikkpris kr 1199,37763024300

Select Pumpe Klubb Stor

Ballpumpe i plast med metallnippel. Butikkpris kr 99,-

KLUBBPRIS KR 79,X00895

Sport Direkt Ballpumpe Quicker Socker

KLUBBPRIS KR

69,-

37763024500

Select Pumpe Mini Plast Med 2 Nippler

Liten ballpumpe med plastnippel. Pumper på innog uttrekk.

Mini-ballpumpe med metallnippel. Butikkpris kr 49,-

KLUBBPRIS KR 39,-

Butikkpris kr 99,-

0661007-001

WWW.SPORTDIREKT.NO

Assist Sport Double Action Pumpe

Double action pumpe med integrert slange. Butikkpris kr 125,-

KLUBBPRIS KR 99,-

37763025700

Select Ventilolje 5190900111

Henger For Compressor Pistol

Henger for kompressorpistol. Butikkpris kr 299,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 149,-

Forlenger ventilens levetid. Butikkpris kr 29,37763067300

Select Pumpe Micro m/slange

Minipumpe med 15 cm. Ventilslange av nylon. Pumper med bevegelse ut og inn. Butikkpris kr 99,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 79,5191000001

Pressure Gauge Analogue

24

Analog trykkmåler med utluftingshull.

37763069200

Select Elektrisk Kompressorpumpe Lett (kun 4 kg.) og transportabel kompressor med manometer.

Butikkpris kr 169,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 75,-

Butikkpris kr 1699,-

0293-01

37763025300

Nippel som passer til Select plastpumpe.

Nippelen passer til Select plastpumper.

Sport Direkt Nålnippel (Select Plastpumpe) 5191100001

Select Universalnippel Metall 5 mm

Butikkpris kr 10,-

Butikkpris kr 19,-

0291-01

37763120500

Nippel som passer til Select plastpumpe.

Nippel som passer til Select trykkluftspistol med manometer (pakke med 2 nipler)

Pressure Gauge Digital Digital trykkmåler som sikrer riktig trykk. Butikkpris kr 169,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 75,-

Sport Direkt Nålnippel (Select Plastpumpe) Butikkpris kr 10,-

Select Nippel 2 pk. Til Compressor Pistol Butikkpris kr 179,-


36557254300

36553254200

Select Verona Teambag L

Klubbag i kraftig ripstopmateriale. Str. 60 liter (66x30x33 cm.)

Lagbag i kraftig ripstopmateriale. Str. 103 liter (82x34x37 cm.)

Butikkpris kr 399,-

Butikkpris kr 449,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 318,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-

BAGER

Select Verona Sportsbag M

36556254500

Select Verona Ryggsekk

Ryggsekk i kraftig nylonmateriale med polstring i ryggen. Str. 27 liter (33x18x46 cm.) Butikkpris kr 299,-

SD100

Sport Direkt spillerbag

Stor robust spillerbag som enkelt kan forandre nummer fra 0-99 ved utsverting med tusj av deler av det digitale 88 nummer i hvitt. Leveres med to glidelüslommer. Ved kjøp av over 200 stk. kan bagen leveres med klubb/bedrift-logo uten ekstra kostnader i 70 forskjellige fargevarianter.

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

V/MIN 10 STK KR

199,-

Butikkpris kr 250,-

25

V/MIN 10 STK KR

149,-

SD200

Sport Direkt Lagbag Stor robust lagbag med plass til et komplett draktsett. Str. 35x38x74 cm. KLUBBPRIS KR

SD300

Sport Direkt Spillersekk

Ryggsekk med praktisk lomme for oppbevaring av fotball. Fin sekk til og fra trening. Butikkpris kr 199,-

399,-

Butikkpris kr 499,-


171098

Umbro Core Backpack

BAGER

Tøff, sporty og slitesterk nylonsekk med polstrede bærestropper. Integrert ballnett som enkelt pakkes i egen lomme. Mange praktiske lommer. Butikkpris kr 299,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,171099

Umbro Core Bag

WWW.SPORTDIREKT.NO

Tøff og slitesterk bag med coated utside. Polstrede bærestropper gjør at du kan bære baggen som ryggsekk. Praktiske sidelommer. 30 liter Butikkpris kr 299,-

60 liter Butikkpris kr 449,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-

BA5192

Nike Club Team Swoosh Duffel Bag Large

Bag med bærehåndtak eller skulderreim. Vanntett bunn. Str. Large (58 Liter) Butikkpris kr 350,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

26 BA5194

BA5190

Mindre bag med vanlige bærehåndtak eller skulderreim. Vanntett bunn. Str. Small (43 liter)

Nike Club Team Swoosh Duffel Bag Small

Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

BA5196

Nike Club Team Swoosh Backpack

Nike Club Team Swoosh Hardcase Bag Medium

Tøff ryggsekk i polyester for den kresne utøveren. Lommer innvendig og meshlommer utvendig. Justerbare bærestropper.

Robust bag fra Nike med hard bunn og separat og vanntett rom for sko eller bløte håndklær. Justerbar skulderreim som gjør den behagelig å bære. Str. Medium (45 liter)

Butikkpris kr 300,-

Butikkpris kr 350,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-


BAGER 040960

Ryggsekk i polyester med smålommer i mesh. Justerbare bærestropper. Str. 25 liter

Hummel Authentic Sports Bag Solid bag i polyester. Kraftig avstivet bunn.

Butikkpris kr 450,-

Str. Extra small 14 liter Str. Small 23 liter Butikkpris kr 250,Butikkpris kr 300,-

Str. Medium (38 liter) Butikkpris kr 350,-

Str. Large 59 liter Butikkpris kr 400,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Hummel Authentic Back Pack 040957

27 073405

Puma Pro Training Backpack Ballnet

Ryggsekk med flere rom og praktisk oppbevaringsnett for ball.

072938

Puma Pro Training Bag

Tøff lagbag med skulderreim og to sidelommer for oppbevaring av sko og vått tøy.

Butikkpris kr 300,-

Str. Medium Butikkpris kr 300,-

Str. Large Butikkpris kr 400,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-


B46130/BS4761/S98393

Adidas Tiro Backpack Spillersekk med glidelåslomme i bunnen for sko.

BAGER

Butikkpris kr 365,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 289,-

B46132

Adidas Tiro Backpack Ballnet

Spillersekk med praktisk oppbevaringsnett for ball. Butikkpris kr 315,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 249,-

B46125

Adidas Tiro XL Wheel Bag Stor lagbag med hjul. Ventilert innerlomme i mesh for oppbevaring av sko eller vått tøy. Str. XL Butikkpris kr 835,-

KLUBBPRIS KR 665,-

28 Medium: B46127/BS4739/S98392

Adidas Tiro Bag

Spillerbag med regulerbar skulderreim. Nagler i bunn. Flere lommer. Bl. a. ventilert skolomme. Str.: S, M og L

Small Butikkpris kr 365,-

Medium Butikkpris kr 420,-

Large Butikkpris kr 470,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 289,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 335,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 375,-


KEEPER

KUN HOS SPORT DIREKT GS0327 35044420006

Select Keeperhanske 03 Sport Direkt

“Markedets beste barnehanske”. God holdbarhet og gripeevne. 3 mm. “Flexion Latex”-grep. Fingrene har mesh i siden for å sikre god luftgjennomstrømning. Produsert av Select for Sport Direkt. Str.: 0-6

Nike Vapor Grip 3

Nike Vapor Grip 3 har en justerbar passform og solid polstring for god støtdemping. Lett og strategisk plassert mesh øker luftstrømmen for optimal komfort og pusteevne. Str.: 6-10 Butikkpris kr 900,-

KLUBBPRIS KR 719,-

KLUBBPRIS KR 175,35044420106

Select Keeperhanske 33 Sport Direkt

Særdeles prisgunstig og slitesterk trenings- og kamphanske. Glimrende gripeevne på alle underlag. Rollfinger cut. Produsert av Select for Sport Direkt. Str.: 5-11 Butikkpris kr 450,-

KLUBBPRIS KR 319,-

KUN HOS SPORT DIREKT

GS0329

Nike Grip 3

Håndflaten er laget med Nikes 3 mm. tykke super-soft latex. Denne gir både godt grep og er støtabsorberende. Str.: 6-10 Butikkpris kr 400,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS KR 319,35045187900

Select Keeperhanske 77 Super Grip

Keeperhanske som brukes av mange toppkeepere i Norden. Dobbelskjæring ved de to midterste fingrene forbedrer hanskens holdbarhet og øker fingrenes fleksibilitet. Super Soft Latex Rollfinger cut gir et perfekt grep i all slags vær. Str.: 5-10

29

Butikkpris kr 799,-

KLUBBPRIS KR 639,-

35045225200

Select Keeperhanske 88 Pro Grip

Profesjonell topphanske i 3 mm. soft latex. En myk og smidig hanske med perfekt grep i all slags vær. “Anatomical Fit System” sørger for optimal passform. Rollfinger cut. Str.: 7-12 Butikkpris kr 899,-

GS0331

Nike JR Match

Keeperhanske til barn med 2 mm. “contact foam” for god gripeevne under alle værforhold. Str.: 3-8 Butikkpris kr 130,-

KLUBBPRIS KR 99,-


AZ3698

Adidas X Lite

Lette keeperhansker med optimalt grep. “Soft Grip”-latex håndflater gir godt grep og holdbarhet under alle værforhold. Str.: 4-11 Butikkpris kr 210,-

KEEPER

KLUBBPRIS KR 165,-

AZ3685

Adidas Ace Fingersave Replique

Allround-keeperhansker til kamp. Fingersave® avstiver fingrene og motstår trykk. Str.: 7-12 Butikkpris kr 525,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS KR 419,-

AP7009

AZ3676

Adidas Classic Pro

Adidas Ace Trans Ultimate

Keeperhansker i klassisk design. Nova 3.5 mm. latex med 4 mm. støtdemping. Str.: 7-12

Keeperhanske med topp grep og spesialkonstruert “Evo Zone Tech”håndflate som gir en behagelig passform. Fingersave® avstiver fingrene. Str.: 7-12

Butikkpris kr 835,-

KLUBBPRIS KR 665,-

Butikkpris kr 2095,-

KLUBBPRIS KR 1675,-

30 041219

041216

041227

En god trenings-/kamphanske med 3 mm. “Multi Grip” som sørger for et optimalt grep. Borrelås rundt håndleddet gjør at hansken sitter godt. Str.: 7-11

Topphansken fra Puma med 4 mm. “Ultimate Grip Latex” som gir optimalt grep på ballen uansett forhold. “Flextec 2 finger protection” er Pumas egen patent og gir god beskyttelse for fingrene. Mesh rundt fingrene gjør at hanskene ikke blir klamme. Elastisk hanske som gir ekstra støtte og sitter godt. Str.: 7-11

2 mm. latex grip gjør at de minste også får et optimalt grep. Str.: 4-11

Puma Evopower Protect 3.3

Butikkpris kr 500,-

Puma Evopower Protect 1.3

Butikkpris kr 1000,-

Puma Evopower Grip 4.3 Butikkpris kr 200,-


AZ3691

Adidas Ace Trans Pro

Butikkpris kr 1050,-

KLUBBPRIS KR 840,-

AZ3681

Adidas Ace Fingersave Junior

AZ3677

Allround-keeperhanske, som gir godt grep, støtdemping og komfort under alle slags værforhold. Fingersave® som avstiver fingrene. Str.: 3-8

Adidas Ace Junior

Butikkpris kr 365,-

Keeperhansker til allroundbruk. “Soft Grip latex” gir godt grep og holdbarhet under alle værforhold. Str.: 3-8

KLUBBPRIS KR 290,-

Butikkpris kr 190,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KEEPER

Tettsittende keeperhansker til spillere på alle nivåer. “Evo Zone Tech”-håndflate gir en behagelig passform. Str.: 7-12

KLUBBPRIS KR 150,-

31 AZ3692

Adidas Ace Trans ClimaWarm AZ3682

Adidas Ace Training

Keeperhansker til trening. “Soft Grip latex”-håndflater gir godt grep og holdbarhet under alle værforhold. Str.: 4-12 Butikkpris kr 280,-

KLUBBPRIS KR 220,-

Keeperhansker designet for kjølig vær. Pustende ClimaWarm som holder deg varm. Str.: 7-12 Butikkpris kr 1050,-

KLUBBPRIS KR 840,-


KEEPER

1011035

1011029

1011022

1011032

God hanske med et mykt og behagelig grep. Str.: 4-8

Meget god barnehanske med support frame-teknologi som gir ekstra støtte og reduserer skaderisikoen. Str.: 4-7

Tøff hanske i nytt design. Mykt latexgrep og klassisk cut for maksimal kontaktflate og kontroll. Str.: 6-10

Tøff hanske i nytt design. Mykt latexgrep og klassisk cut for maksimal kontaktflate og kontroll. Elastisk borrelåsreim for justerbart feste rundt håndleddet. Str.: 5-10

Uhlsport Eliminator Starter Soft

Butikkpris kr 249,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS KR 199,-

Uhlsport Eliminator Soft Support Frame Junior

Butikkpris kr 499,-

KLUBBPRIS KR 399,-

Uhlsport Eliminator Supersoft

Butikkpris kr 899,-

KLUBBPRIS KR 719,-

1011011

1011006

10018501

Unik, patentert grep som gir fantastisk støtdemping og gir samtidig perfekt grep som fungerer ekstremt godt i all slags vær. Foretrukket av mange toppkeepere over hele verden. HN cut som sitter tettere og sikrere rundt hånden. Str.: 7-10

Denne spennende og innovative nyheten har blitt veldig populær blant toppkeepere over hele verden. Hansken har et spesialskum med integrerte kontraster av latexelementer som gir en helt unik ballkontakt. HN cut som sitter tettere og sikrere rundt hånden og ekstra latex rundt knokene, som gir mer kraft når du bokser ballen unna. Str.: 7-10

100% vanntett, men pustende hanske som gir maksimal komfort under fuktige og kalde forhold. Det patenterte Aquasoftgrepet gir optimalt grep i fuktig vær og på våte baner, perfekt for norske forhold. Str.: 7-10

Uhlsport Eliminator Absolut Grip HN

Butikkpris kr 1299,-

KLUBBPRIS KR 1039,-

Uhlsport Eliminator Super Grip HN

Uhlsport Eliminator Aquasoft Outdry

Uhlsport Eliminator Soft Pro

Butikkpris kr 449,-

KLUBBPRIS KR 359,-

101612

Uhlsport Reflex Ball

Uhlsport Reflex Ball i oransje farge er en spesiell formet ball utviklet for fotballkeepere. Den særegne konstruksjonen gir ballen en uforutsigbar sprett slik at du kan forbedre dine reflekser og redninger. Butikkpris kr 349,-

Butikkpris kr 1999,-

KLUBBPRIS KR 1599,-

Butikkpris kr 1699,-

KLUBBPRIS KR 1359,-

32

1001303

Uhlsport Glove Cleaner

151100

151096

SR. 171123, JR. 171124

Super treningshanske til junior for gress og kunstgress. Overflate i 3,5 mm. “Supersoft Palm Laminated Body” på denne hansken med navn etter Joe Hart. Str.: 5-8

Toppmodellen som har alt! Passer for alle sesonger. En keeperhanske for de som stiller krav til utstyret. Str.: 7-11

Keeperhanske til kamp og trening. Her har Umbro fokusert på godt grep og bruk av slitesterke materialer for maksimal robusthet.

Umbro Hart Junior Pro DPS

Butikkpris kr 449,-

Umbro Hyper Pro Roll

Butikkpris kr 1499,-

Umbro Core Gloves Training

Voksen: 8-11 Butikkpris kr 299,Barn: 4-7 Butikkpris kr 199,-

For å beholde det gode grepet er det lurt å benytte Uhlsport sin spesialsåpe for keeperhansker. Det gode grepet vil da vare lenger. Butikkpris kr 199,-

KLUBBPRIS KR 159,-


06112031

06114071

Meget kraftig og hudvennlig limkvalitet som minimerer risikoen for allergiske reaksjoner. Stabil, selv under kraftige påkjenninger. Uelastisk og lett å rive. Str. 3,8 cm. x 10 m.

Uelastisk tape av høy kvalitet til forebyggende og akutt skadebehandling. Bomullsvev med høy styrke. Meget god limkvalitet, lett å rive. Str. 3,8 cm. x 10 m.

Underlag for tape ved sår hud. Str. Bredde: 7 cm.

Strappal Sportstape

Butikkpris kr 79,-

KLUBBPRIS V/MIN EN KARTONG (24 RULLER) 15 STK KR 59,Kartongpris kr. 1.416,-

Assist Scansport Tape

Assist Underwrap Butikkpris kr 50,-

MEDISINSK

37561022300

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 39,-

Butikkpris kr 70,-

KLUBBPRIS V/MIN EN KARTONG (30 RULLER) 15 STK KR 48,-

V/MIN EN KARTONG (32 RL) KR

06121071

Assist Tapewrap Selvheftende Bandasje

15,-

Elastisk selvheftende bandasje. Brukes som generell støtte ved idrettsskader. Str. Bredde: 7,5 cm. Butikkpris kr 100,-

06122081

Assist Dauerbind Støttebandasje 06111138

Sport Direkt Sportstape

Uelastisk tape av god kvalitet. Kraftig bomull/polyestervev. Til forebyggende og akutt skadebehandling. Str. 3,8 cm. x 10 yds.

Pustende støttebandasje med bandasjehaker. Meget elastisk. Str. 8 cm. x 7 m. Butikkpris kr 75,-

06112021

Assist Scansport Fingertape

Meget god håndballtape i samme kvalitet som Scansport-tape. Svært bra limkvalitet, lett å rive. Butikkpris kr 50,-

Butikkpris kr 35,-

KLUBBPRIS V/MIN EN KARTONG (40 RULLER) 15 STK KR 15,-

Kartongpris kr. 480,-

Kartongpris kr. 600,-

06141101

Assist Bandasjesaks

Tapesaks med butte ender, spesielt egnet for klipping av tape. 15 cm. lang. Str. 15 cm. Butikkpris kr 60,-

37764291400

06141050

Revolusjonerende sammsetting av lateks får materialet til å klistre mot hverandre. Brukes til å holde leggskinner og sokker på plass. Str. Bredde 5 cm, lengde 4,5 m.

Renset bomull. 50 gr.

06121031

Butikkpris kr 45,-

Non-woven tekstiltape.

Select Elastisk Tape

Butikkpris kr 29,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Kartongpris kr. 1.260,-

Assist Bomull

Assist Medical tape Butikkpris kr 90,-

33


1020 BPHY

Physio Wrap Dispenser med 1 Rull

MEDISINSK

Tynn plastfilm til erstatning for tape og elastiske bind som festemiddel. Det trengs ingen sikkerhetsnåler eller saks. Ypperlig til feste av isposer over hele kroppen. Skadestedet sees gjennom den tynne filmen. Grad (styrke) av kompresjon kan lett reguleres ved bruk av dispenser. 100 m. pr. rull, løse ruller kan kjøpes. Leveres med dispenser som avbildet.

1020 PHYREF

Physio Wrap Refil Pack Refil-pakke til Physio Wrap med to ruller.

Butikkpris kr 175,-

Butikkpris kr 200,-

KLUBBPRIS KR 139,-

KLUBBPRIS KR 159,59083086200

Select Ispose

Engangs-ispose. Fantastisk kjøleeffekt. Ideell til skader på idrettsplassen, jobben eller hjemme. Butikkpris kr 22,Kartongpris kr. 264,-

V/MIN 1 KARTONG/24 STK

WWW.SPORTDIREKT.NO

11,-

TONGER AV 10 KARYSIO WRAP P JØ K D E H V GSÅ EN P LL. FÅR DU OENSER OG EN RU P DIS

V/MIN 1 KARTONG/24 STK

11,-

NGER 10 KARTOIO WRAP V A P JØ K S VED GSÅ EN PHY LL. FÅR DU OENSER OG EN RU DISP

06101508

Sport Direkt Assist Ispose

Meget prisgunstig engangs-ispose for hurtig nedkjøling av skader. Butikkpris kr 22,Kartongpris kr. 264,-

06101021

34

Assist Hot/Cold Flergangspose

Flerbrukspose. Legges i fryseren eller i varmt vann, avhengig om den skal brukes til kjøling eller varme på skadestedet. Kan brukes flere ganger. Butikkpris kr 50,-

59083044400

Select Kompressjonsbind til ispose

Passer til Sport Direkt isposer. Isposen legges inn i kompresjonsbindet. Neoprenens fantastiske isoleringsevne gir en meget effektiv kjøling og kompresjon. Kan tilpasses de fleste kroppsdeler. Et must i alle medisinkofferter. Butikkpris kr 129,-

KLUBBPRIS KR 99,-

06101108

Assist Direkt Isspray

For hurtig lindring av skader på ben og muskler. Butikkpris kr 60,-


KLUBBPRIS KR

499,-

0661009-009

Assist Førstehjelpskoffert i Aluminium

Kvalitetskoffert i aluminium med oversiktlig rominndeling. Uten innhold.

KLUBBPRIS KR

359,-

750,-

06103708

Z10086

Førstehjelpskoffert produsert i solid plast. Oversiktlig rominndeling. Leveres med veggfeste. Uten innhold.

Førstehjelpskoffert i 90% polyester og 10% elastan. Oversiktlig rominndeling. Uten innhold.

Assist SD Førstehjelpskoffert

Adidas Medical Case

MEDISINSK

KLUBBPRIS KR

Butikkpris kr 950,-

Butikkpris kr 450,-

Butikkpris kr 625,-

319,-

06104301

Assist Førstehjelpsmappe Komplett Inneholder: 2 stk. isposer, tape, elastisk støttebandasje, gassbind, saks, sårvaskservietter, tekstilplaster og gnagsårplate.

KLUBBPRIS KR

299,-

Butikkpris kr 400,-

06103508

Assist SD Innholdspakke

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS KR

Denne innholdspakken gjør det enkelt å fylle/etterfylle førstehjelpsutstyr i kofferter og vesker. Innhold: Bomull, sårvask, plaster, gasbind, saks, 3 stk. isposer, 1 stk. tape, 1 stk. powerflex, isspray, neseplugg og støttebandasje. Butikkpris kr 400,-

35 KLUBBPRIS KR

KLUBBPRIS KR

KLUBBPRIS KR

299,-

479,-

399,59088046800

59088076100

06103101

Førstehjelpsveske med justerbare rominndelinger. Svært slitesterk med optimal plass. Str. 24 liter. Uten innhold.

Enkel koffert med flere smarte rom og lommer. Leveres med skulderreim. Uten innhold.

Skulderveske med justerbare rom og siderom. Polstrede sider og bunn. Strikk for plassering av saks og liknende. Uten innhold.

Select Medisinveske Junior

Butikkpris kr 499,-

Select Medisinkoffert

Assist Førstehjelpsveske

Butikkpris kr 599,Butikkpris kr 400,-


06131011

59086086000

Selvklebende gnagsårplate. Klippes og tilpasses etter behov. Str. 25x15 cm.

Ultratynt plaster som fungerer som et andre hudlag. Beskytter det ømme punktet og sørger for optimale forhold for hurtig heling. Inneholder Aloe Vera for rask helbredning. Pakken inkluderer 2 x small og 4 x medium. Butikkpris kr 69,-

Assist Gnagsårplate

MEDISINSK

Butikkpris kr 25,-

NI0040.12.TN.22

NI0100.12.TN.22

Tape for rygg. 6 stk. per pakning. Leveres i tre forskjellige farger (rosa, sort og blå). Enkel bruksanvisning følger med i pakningen.

Tape for albue. 6 stk. per pakning. Leveres i tre forskjellige farger (rosa, sort og blå). Enkel bruksanvisning følger med i pakningen.

Spider Tech Kinesiologi Tape Rygg

WWW.SPORTDIREKT.NO

Spider Tech Kinesiologi Tape Albue

Butikkpris kr 399,-

Butikkpris kr 399,-

NI0010.12.TN.22

NM0210.06.01.22

Tape for kne. 6 stk. per pakning. Leveres i tre forskjellige farger (rosa, sort og blå). Enkel bruksanvisning følger med i pakningen.

Universaltape, 6 stk. per pakning. Leveres i tre forskjellige farger. Enkel bruksanvisning følger med i pakningen.

Spider Tech Kinesiologi Tape Kne

Butikkpris kr 399,-

Select Gnagesårplaster

Spider Tech Kinesiologi Tape Universal

Butikkpris kr 149,-

061.121

Müller Kinesiologi Tape

Latexfri tape for rehabilitering, komfort og stabilitet. Terapeutisk tape som brukes over og rundt musklene for å motvirke overspenning. Tapen kan bl.a. brukes på strekkskader, muskelproblemer, hevelser og leddsmerter i f.eks. skulder, albue, rygg og bekken. Butikkpris kr 200,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

V/MIN 10 STK KR

12,-

37764025900

Select Strømpetape

Elastisk strømpetape. Str. Bredde 19 mm, lengde 20 m. Butikkpris kr 19,-

36

909-35

Jaybird Tekstiltape

Toppkvalitetstape i polyesterforsterket bomullsvev som ikke absorberer vann. Str. Bredde 38 mm, lengde 23 m. Butikkpris kr 69,-

Compeed Gnagsårplaster Medium

Plaster til effektiv beskyttelse og behandling av gnagsår og blemmer. Butikkpris kr 96,-

Jaybird USA Isso Tjæretape

Vevd tjæretape som kleber lett. Str. Bredde 19 mm, lengde 18,3 m. Butikkpris kr 49,-

912

911

Toppkvalitetstape i polyesterforsterket bomullsvev som ikke absorberer vann. Str. Bredde 25 mm, lengde 23 m.

Toppkvalitets hockeytape i polyesterforsterket bomullsvev som ikke absorberer vann. Str. Bredde 25 mm, lengde 20 m.

Jaybird Tekstiltape CO9310C0124M-

908

Butikkpris kr 49,-

Jaybird Tekstiltape

Butikkpris kr 39,-


06105171/ 06105181

Assist Håndballklisterboks Natur

Str. 100 ml. Butikkpris kr 175,-

Str. 500 ml. Butikkpris kr 600,-

KLUBBPRIS KR 139,-

KLUBBPRIS KR 479,06134015

Assist Wound Compress

061051417 06105151

5 stk. 7,5 cm. sårkompress. Spesialbehandlet overflate som ikke fester seg til sår. Luft og fuktighet slipper igjennom. Til skrubbsår og små brannsår, kan også brukes til rengjøring av sår.

Assist Håndballklisterboks

Effektivt håndballklister på boks. Str. 100 ml. Butikkpris kr 160,-

Str. 500 ml. Butikkpris kr 525,-

KLUBBPRIS KR 125,-

KLUBBPRIS KR 419,-

Butikkpris kr 70,-

MEDISINSK

Naturklister som er lett å vaske bort fra gulv og haller, meget drøy i bruk. Lett å vaske bort med håndballrens.

59362092900

Select Klister Profcare Natur

Klister som er basert på naturklister og vegetabilske oljer. Gir et godt grep om ballen. Lett å vaske vekk med klisterrens og evt. såpe og vann. Anbefalt av Norges Håndballforbund. IHF godkjent. Str. 200 ml. Butikkpris kr 249,-

Str. 100 ml. Butikkpris kr 169,-

KLUBBPRIS KR 439,- KLUBBPRIS KR 195,- KLUBBPRIS KR 135,06105001

Assist Håndballklisterspray

Gir godt grep om ballen. Ny og bedre klebeevne. Str. 150 ml. Butikkpris kr 90,-

06105101

Assist Håndballklister Pumpespray

06132041

Assist Aqua Restant Plaster

20 stk. 72x19 mm. plasterstrips i elastisk slitesterk tekstil. Butikkpris kr 60,-

Konsentrert klister for bedre grep. Praktisk pumpeflaske. Str. 100 ml. Butikkpris kr 90,-

37662092000

Select Klisterrens Pasta

Klisterens i pastaform. Effektiv rensing av alle typer klister. Skånsom mot hendene. Str. 500 ml.

06131014

Assist Skin Wipe Sårservietter

Butikkpris kr 169,-

Sårvaskservietter. 6 stk. i pakningen.

KLUBBPRIS KR 135,-

Butikkpris kr 50,06105165

06105161

Assist Håndballklisterrens

Flytende klisterrens på flaske, inneholder steinolje. Hudvennlig og allergitestet. Str. 100 ml. Butikkpris kr 75,-

Assist Håndballklisterrens Med Pumpe Effektiv klisterrens som fjerner klisteret lett fra hendene. Flaske med pumpe. Str. 500 ml. Butikkpris kr 175,-

KLUBBPRIS KR 139,-

06132121

Assist Tekstilplaster 06102201

Assist Ice Gel

Kjølende krem. Brukes mot overanstrengte, stive og ømme muskler. Lindrer kløe ved insektstikk og lignende. Smøres direkte på huden etter behov. Hurtigvirkende. Str.: 50 ml. Butikkpris kr 70,-

06102101

Assist Sportsbalsam Kamfer Varmekrem til oppvarming før muskeltrening. Avhjelper muskel- og leddstivhet. Str. 250 ml. Butikkpris kr 100,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Str. 500 ml. Butikkpris kr 549,-

10 stk. 10 cm. elastisk, slitesterk tekstilplaster. Antiseptisk sårpute som ikke fester seg til såret. Butikkpris kr 60,-

Str.: 200 ml. Butikkpris kr 140,-

06102121

Assist Sportsbalsam Japansk Peppermynte

Dyptgående massasjekrem til ømme muskler og ledd. Str. 250 ml. Butikkpris kr 200,-

06131015

Assist Sensitive Plaster

5 stk. 8x10 cm. Hudvennlig med antiseptisk sårpute. Butikkpris kr 60,-

37


REKVISITA WWW.SPORTDIREKT.NO

KUN HOS SPORT DIREKT

38 V/MIN 5 STK KR

VPDM-C5P180

Sport Direkt Frisparkmur Med 5 Spillere

799,-

Frisparkmur med 5 figurer. Høyde 180 cm. Figurer er plassert på en ståltralle og har hjul så den er lett å flytte på. Et must på alle treningsfelt.

37766151000

Butikkpris kr 5000,-

Sokkelfeste til Select Frisparkfigur.

KLUBBPRIS KR 3900,-

Select Sokkelfeste Frisparkfigur Butikkpris kr 449,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 359,-

37766150900

Select Frisparkfigur

Frisparkfigur med spyd, kan også benyttes på kunstgressbaner ved bruk av Select Sokkelefeste. 180 cm. høy. Leveres også i størrelse 160 cm. Butikkpris kr 999,-


SD20163

Oppblåsbar figur i myk, robust PVC. Perfekt som frisparkmur eller markør på treningsfeltet. Sport Direkt Air D-Man har ingen harde deler og er derfor perfekt også til trening der man kommer i kontakt med markøren, som i håndball eller til keepertrening i fotball. Sport Direkt Air D-Man fylles med vann i nedre del, så den selv spretter på plass om den ramler. Kan brukes på gress, kunstgress eller på gulv uten ekstra fester. Lett å flytte på, og det er enkelt å fylle/ tømme luft og vann. Str. 180 cm

510901

Intex Luftpumpe Dobbel Quick 1,5 Liter Pumpe som passer til Sport Direkt Air D-Man. Butikkpris kr 98,-

REKVISITA

Sport Direkt Air D-Man

Butikkpris kr 1300,-

KUN HOS SPORT DIREKT

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 999,-

39


SGW-25H4

Sport Direkt Målvegg

REKVISITA

KUN HOS SPORT DIREKT

Målvegg med hull for lek eller presisjonstrening. Hullene har forskjellige størrelser med poengtall ved hvert hull. Leveres med borrelås og passer til et vanlig 7-er mål (2X5 m.). Leveres med ekstra velcro-strikker så de passer til flere tykkelser på stolpene. KLUBBPRIS KR

1399,-

Butikkpris kr 1800,-

TPA-F100

Sport Direkt Fotballtennisnett Med Aluminiumstativ 6 meter langt, frittstående fotballtennisnett. Sammenleggbare aluminiumstenger. Leveres komplett med nett.

KLUBBPRIS KR

1990,-

Butikkpris kr 2500,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

VRSPR-1812MDSD

Sport Direkt Rebounder Superia Dobbel KLUBBPRIS KR

2795,-

Samme som Rebounder Superia, men med returvegg på begge sider så flere kan trene samtidig. Str. 182x120 cm. Butikkpris kr 3500,-

KLUBBPRIS KR

KUN HOS SPORT DIREKT

1395,VMR-SU1M

40

Sport Direkt Rebounder

Det ideelle treningsredskapet til keepertrening, pasnings- og mottaktrening, kastetrening og lagspill i alle alderstrinn. Morsom hjemme i hagen til egentrening. Prisgunstig! Str. 100x100 cm. Butikkpris kr 1800,-

VRSPR-1812

Sport Direkt Rebounder Superia KLUBBPRIS KR

KUN HOS SPORT DIREKT

1995,-

Stor rebounder (182x120 cm.) som gjør den ideell til trening på pasninger og mottak. Sett den på skrå, slå pasningen mot rebounderen og sett returen i mål på volley? Str. 182x120 cm. Butikkpris kr 2500,-


1000100168

Sport Direkt Sammenleggbart Mål

Butikkpris kr 2500,-

KLUBBPRIS KR

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

1999,-

REKVISITA

Sammenleggbart mål i høy kvalitet. Målet veier 10 kilo. Rammen er laget i lettvekt aluminium av meget høy kvalitet som tåler røft fotballspill i årevis på løkka eller treningsfeltet. Nettene er i nylonkvalitet som demper påkjenningen fra harde skudd og kan lett byttes ut med nye nett. Målet er lett å legge sammen og passer enkelt i bagasjerommet. Sammenlagt har målet følgende dimensjoner 100x75x10 cm. Målet leveres ferdig montert og det er ingen løse deler som kan bli borte når man legger det sammen. Målet åpnes og legges sammen på 10 sekunder. Str. 150x100 cm.

400100114

Sport Direkt Nett til SD Mål Løst nett til Sport Direkt sammenleggbart mål. Butikkpris kr 650,-

VPW-PL20 DZ

Sport Direkt Pop-Up Mål

Rask å slå opp, leveres med tre plugger til å feste i bakken og egen transportpakning. Str. 130x90x90 cm. Butikkpris kr 400,-

KLUBBPRIS KR 299,-

BG201606

Bazooka Goal

Sammenleggbart mål som er lett å ta med seg og lett å sette opp. Målene er veldig solide og tåler røff bruk. Fin størrelse til 5-a-side-kampen. Str. 120x75 cm. Butikkpris kr 1199,-

KLUBBPRIS 1-3 STK KR 1199,KLUBBPRIS 3-7 STK KR 1099,KLUBBPRIS V/MIN 8 STK KR 999,-

41


SPORT DIREKT SOCCERWAVE JR REKVISITA

AVANSERT RETURVEGG. SoccerWave er en populær ballvegg/returvegg for spillere som ønsker å forbedre pasning, mottak, headinger og skudd. Klubber på alle nivåer bruker Soccerwave og Manchester Uniteds akademi har selv kåret SoccerWave til sitt mest populære treningsverktøy. Skal man bli skikkelig god så må man trene mye, og riktig. Med SoccerWave kan du trene så mye du vil uten å være avhengig av en treningspartner. SoccerWave gir deg returer i forskjellige høyder, alt etter hvor du treffer med din pasning. Det gir deg ypperlig trening på mottak, volley eller skudd. SoccerWave er også fin til keepere som trener alene. SoccerWave finnes i to varianter, den tradisjonelle SoccerWave XP eller den nyvinnede SoccerWave Junior som gir deg mye av den samme effekten. SoccerWave Junior er enkel å montere og lett å transportere.

POSITIVE EFFEKTER AV Å TRENE MED SOCCERWAVE: • bedre reaksjonsevne • bedre ballbehandling • trening av mottak/medtak • trening av volleyskudd • økt konsentrasjon • høyt aktivititetsnivå • økt mestringsfølelse • keepertrening • hyppige ballberøringer og mange repitisjoner

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS KR

1799,DSC0001

SoccerWave Junior

42

52010

Reactor Innebandymål 60x90 Solid mål til småbanespill i fotball eller innebandy. Str. 60x90 cm Butikkpris kr 1090,-

KLUBBPRIS KR

869,-

4212

Reactor Nett Til Innebandymål 60x90

Nett til Reactor innebandymål. Butikkpris kr 220,-


MK

Sport Direkt Hekkpakke

Hekkpakken består av 2 stk. 37 cm. kjegler med 13 hull, 3 staver på 120 cm, og to klips.

KLUBBPRIS KR

325,-

VBBH-AL4060

Sport Direkt Treningshekk Retur

Et perfekt treningshinder for raske kneløft og stepping i aluminium. Hinderet retter seg opp automatisk om det blir revet ned. Bredde 60 cm.

VSC-P10CB

Sport Direkt Speed Chute

Speedskjerm er et ypperlig treningshjelpemiddel for den som vil trene benmuskulaturen. Skjermen er laget i kvalitetsnylon med paneler for å gi ekstra stabilitet. Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 189,-

Str. Høyde: 40 cm. Butikkpris kr 390,-

Str. Høyde: 50 cm. Butikkpris kr 490,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 289,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 379,-

AGH-2N1PE

Sport Direkt Agility Hurdle To i En

Hekken har justerbar høyde: 22 cm. eller 30 cm. Hekkene er laget av lett PVC-plast og kan raskt og enkelt foldes sammen for transport. Butikkpris kr 120,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 99,VTH-12E

Sport Direkt Treningshekk

Lette hekker, produsert i kraftig PVC-rør. Perfekt treningshinder for raske kneløft, løpsøvelser og hopp. Både til forlengs og sidelengs trening. Str. Bredde 47 cm, høyde 30 cm. Butikkpris kr 98,VTH-06E

Sport Direkt Treningshekk

Lette hekker, produsert i kraftig PVC-rør. Perfekt treningshinder for raske kneløft, løpsøvelser og hopp. Både til forlengs og sidelengs trening. Str. Bredde 47 cm, høyde 15 cm. Butikkpris kr 85,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 65,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

REKVISITA

Butikkpris kr 505,-

V/MIN 5 STK KR

75,-

43


CFG-111

Sport Direkt Hjørneflagg Leddet (4 Stk.)

Sett med 4 stk. leddede hjørneflagg. Butikkpris kr 550,-

CFG-100

Sport Direkt Hjørneflagg Sett med 4 stk. hjørneflagg som passer til SD Sokkelfeste. Butikkpris kr 450,-

KLUBBPRIS KR 359,-

REKVISITA

KLUBBPRIS KR 399,-

37766151400

Select Slalomstav

Profesjonell slalomstav i bruddsikker plast. Str. 160 cm.

37766151300

Select Sokkelfeste Slalom

Butikkpris kr 79,-

Til bruk innendørs eller på kunstgressbane. Basen sørger for at stangen bøyer av hvis man tilfeldigvis løper på den.

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 63,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

Butikkpris kr 79,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 63,-

STH-P24R

Sport Direkt Step Treningsringer

Ideel treningshjelper til å få orden på koordinasjonen. 34” diameter, støttet opp med 3 stk. PVC-baller for å gi perfekt høyderegulering. Butikkpris kr 175,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 139,-

VRB-H100

Sport Direkt Sokkelfeste - Tung

Tungt sokkelfeste produsert i gummi for bruk på kunstgress, asfalt, inne eller på grus. Ypperlig for feste av hjørneflagg, staver til hekker og liknende. 20 mm. hull. Butikkpris kr 195,-

44

AGL-FA04M

Sport Direkt Agility Stige Flat

Det ideelle treningshjelpemiddelet for å få orden på koordinasjonen. Tvinger føttene til å bevege seg i et ekstremt mønster, med gjentatte repitisjoner. Stigen er 4 m. lang og har 10 stk. 50 cm. trinn.

KLUBBPRIS KR

269,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 149,-

Butikkpris kr 370,-

VRB-B18

Sport Direkt Sokkelfeste 18 cm

Sokkelfeste produsert i gummi for bruk på kunstgress, asfalt og grus. Ypperlig for feste av hjørneflagg, staver til hekker og liknende. 20 mm. hull. Butikkpris kr 75,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 55,-


Sport Direkt Treningsett

Treningssett med alt du trenger for å gjennomføre en god lagstrening. Alle produktene ligger samlet i en smart transportbag. Mye for pengene. Butikkpris kr 2900,-

REKVISITA

RIMELIG TRENINGSSETT

VATK-100

KLUBBPRIS KR

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

1490,2 STK. AGILITY STIGER 6 STK. TO I EN HEKKER (22/30 CM) 40 STK. KINAHATTER 1 STK. FLØYTE MED SNOR 10 STK. KJEGLER 1 STK. STOR OPPBEVARINGSBAG

V/MIN 10 STK KR

15,-

45

VFMN-FLCI Y

Sport Direkt Flat Markør

Flat markør i mykt og bøyelig materiale, tråkkes ikke i stykker. Ligger i ro. Farge: gul og rød. Butikkpris kr 25,-

MK6B

Karlstedt Markører 6 cm 37766202500

Select Markeringsmatte 24 Stk.

Sett med 12 gule og 12 oransje markeringsmatter. Produsert i et sklisikkert gummimateriale, og passer derfor også godt til innendørs bruk. Butikkpris kr 399,-

KLUBBPRIS KR 319,-

Punktmarkører/“kinahatter” i plast, 6 cm. Farger: gul, rød og blå. Butikkpris kr 20,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 12,-


KLUBBPRIS KR

999,-

REKVISITA

V/MIN 5 STK KR

135,-

KLUBBPRIS KR

539,-

MK9

Karlstedt Markører Halvkulesett 40 Stk.

36052019400

Select Stoppeklokke

40 stk. kraftige markører, leveres på praktisk oppbevaringsstang.

Stoppeklokke som måler tiden ned til 1/100 sek. Fungerer også som klokke med dato.

Butikkpris kr 1300,-

Butikkpris kr 169,-

37766152000

Select Markeringssett 48 Stk.

Inneholder 16 gule, 16 blå og 16 røde kjegler. Butikkpris kr 699,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS KR

369,1300938

Conechamp Med 50 Kinahatter

Conechamp samler og lagrer opptil 50 stk. markører av alle slag, gamle og nye. Conechamp er et nytt og genialt redskap som hjelper deg å plukke opp markører uten å belaste ryggen. Det teleskopliknende bæretaket består av 2 deler. Den øvre delen er utstyrt med et utformet håndtak og den nedre delen har en mekanisme til å plukke opp markørene. Spar tid og gjør treningene mer effektive.

6906-1200

Fox 40 Lagleder Sett

Sett med stoppeklokke, fløyte og pumpe, med 3 nippler. Butikkpris kr 399,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 319,-

Butikkpris kr 695,-

KLUBBPRIS KR 549,-

46

MK28B

Karlstedt Markører 28 cm Treningsmarkører i plast, 28 cm. 6906-0400

Fox 40 Whistle & Stopwatch

Butikkpris kr 35,-

Klokke og fløyte i ypperste kvalitet fra Fox 40. Butikkpris kr 299,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 239,-

V/MIN 50 STK KR

28,-

37766027000

Select Markeringssett 24 Stk.

Innholder 12 gule og 12 røde kjegler. Leveres på holder med lås. Butikkpris kr 469,-


BE OM PRISTILBUD V/STØRRE ANTALL

0661002-020

Assist Sport Flaskestativ Stål (15 Flasker)

Butikkpris kr 375,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 299,-

V/MIN 10 STK KR

190,-

0661002-019

Sport Direkt Drikkeflaske

1 liters drikkeflaske med skrukork. Butikkpris kr 40,-

Assist Sport Flaskestativ Stål (10 Flasker)

Metallstativ med plass til 10 flasker. Butikkpris kr 240,-

37767028806

Sport Direkt Flaskestativ

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

V/MIN 5 STK KR

25,0661006-088

REKVISITA

Metallstativ med plass til 15 flasker.

Plass til 8 flasker.

F50002

Adidas Classic Bottle 0,75 L

Butikkpris kr 99,-

0,75 liters drikkeflaske. Butikkpris kr 65,-

V/MIN 5 STK KR

79,BQ2535

Adidas Captain Armband

Stilig kapteinsbind fra Adidas. Butikkpris kr 225,-

37764080100

Select Kapteinsbind

Leveres med borrelås og ekstra elastikkbånd slik at den sitter godt på armen. Str. One size Butikkpris kr 49,-

47


REKVISITA

TBH-RGL

Sport Direkt Metallring Til Vester

Metallring for oppbevaring av markeringsvester og lagbånd. Butikkpris kr 30,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 24,VAB-5120

Sport Direkt Lagbånd 120 cm. lagbånd. Butikkpris kr 15,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 12,-

48

KN04

Sport Direkt Lagvester

Prisgunstige, slitesterke vester i “alle farger”. Str.: 3 (barn), 5 (junior), 7 (senior) Butikkpris kr 89,-

V/MIN 10 STK KR

55,-


404-stdb-ye

Sportlite Refleksvest

60058-3000

Sport Direkt Shoelight

Festes enkelt bakpå skoen og gjør deg synlig i mørket. Sitter godt enten man er på løpetur eller på lekende barn. Butikkpris kr 99,-

Butikkpris kr 99,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 59,-

REKVISITA

Meget godt synlig under alle vær- og lysforhold. Sitter godt på kroppen og er behagelig å bruke. Kort strikk i sidene, og borrelåslukking på den ene siden. CEmerket og EU godkjent etter EN 1150.

RH-001460

Ronhill Led Lys Til Refleksvest Lys som passer til Ronhill refleksvest.

RH-000245

Ronhill Refleksvest

Lett og behagelig refleksvest.

Butikkpris kr 100,-

Butikkpris kr 200,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

RH-001514

Armbånd med lys som gjør deg synlig langs veien. Butikkpris kr 299,-

RH-001515

Ronhill Led Clip

Med klips som kan festes lett på sko, sekker, lommer osv.

9045

Uppsala Refleksvest

Prisgunstig refleksvest med glidelås. Str.: S-XL Butikkpris kr 75,-

Butikkpris kr 199,V/MIN 10 STK KR

59,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Ronhill Led Armband

06110010/06210009

Assist Sport Tannbeskytter Enkel 37765103100

Select Lærbalsam

Lærfett i beste kvalitet, spesialtilpasset for pleie av fotballsko i skinn.

Enkel tannbeskytter med etui. Legges i varmt vann før den tilpasses. Str.: Jr. og Sr. Butikkpris kr 50,-

Butikkpris kr 79,-

5913-1301

Fox 40 Tannbeskytter 37765026700

Select Skolisse

Flate skolisser, 120 cm. Butikkpris kr 29,-

Latex-fri tannbeskytter, laget med avansert EVA teknologi. “Bite pads” gir ekstra støtdemping, overlegent grep og beskyttelse. Kok og bite-teknologi gir en perfekt passform. Leveres med etui. Leveres i følgende farger: grønn, hvit og sort. Str.: Jr. og Sr. Butikkpris kr 125,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 99,-

49


0661004-003

REKVISITA

Assist Sport Veggtavle Fotball Stor taktikktavle for fotball med magnetbrikker og whiteboardpenn. Str. 90x60 cm.

KLUBBPRIS KR

599,-

Butikkpris kr 800,-

7294000000

Select Tak-Tik Tavle Håndball

Stor taktikktavle til håndball. Inneholder magnetbrikker, penn og rensesvamp. Str. 90x60 cm. Butikkpris kr 799,-

KLUBBPRIS KR 639,-

0661004-004

Assist Sport Magnetbrikker Til Veggtavle

Komplett sett til taktikktavler. Butikkpris kr 125,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

0661004-005

50

Assist Sport Penn Til Taktikktavle Ekstra tusj til taktikktavler.

Butikkpris kr 30,0661004-012 0661004-006

Assist Sport Veggtavle Fotball Leveres med tavlepenn. Str. 30x45 cm. Butikkpris kr 500,-

KLUBBPRIS KR 349,-

Assist Sport Veggtavle Håndball M/ Tilbehør

Taktikktavle for håndball. Str. 30x45 cm. Butikkpris kr 500,-

KLUBBPRIS KR 349,-

0661004-007

Assist Sport Veggtavle Sammenleggbar 90x60

Sammenleggbar veggtavle. Str: 90x60 cm.

KLUBBPRIS KR

199,-

Butikkpris kr 900,-

KLUBBPRIS KR 719,-

36049018200

Select Tak-Tik-Mappe A4 Alle Spill Assist Sport Magnetbrikkesett Komplett sett.

Praktisk mappe i A4-størrelse tilpasset de fleste idretter (volleyball, fotball, håndball, ishockey, innebandy og badminton.) Inneholder papir, penn og brikker. Leveres i praktisk nylonveske.

Butikkpris kr 100,-

Butikkpris kr 249,-

0661004-002


L

Våre nett produseres i Danmark og er fremstilt av de beste slitesterke H materialer og er sikret mot nedbrytning av sollys. Forøvrig skaffer vi det meste etter dine behov. Kom innom din Sport Direkt forhandler, eller ring og vi kan fortelle deg mer om målnett!

D1

Materiale

Lengde (cm.)

Høyde (cm.)

D1 (cm.)

D2 (cm.)

Maske (mm.)

Bruddstyrke

Farge

Pris pr. sett

Fotballnett

4 mm. polyethylen

750

250

80

220

120

200

Hvit

2650,-

1002

Fotballnett

4 mm. polyethylen

750

250

80

220

150

180

Grønn 2250,-

3 mm. polyethylen

500

200

100

200

150

125

Grønn 1400,-

1103

Håndballnett 2 3 mm. polyethylen

310

210

80

100

120

125

Grønn 1200,-

1106

Håndballnett 3 4 mm. polyethylen

310

210

100

100

100

200

Hvit

1008a Minifotballnett

Fotballmålnett

Alle fotballmålnett levers med kraftig kantforsterkning. Det medfølger 4 mm. tau til oppheng av nettaket. Vi leverer også fotballnett i klubbfarger!

2395,-

Håndballmålnett

Håndballnett produseres i to kvaliteter. Standard utendørs - og en kraftigere kvalitet innendørs.

*) Farger: Hvit/grønn, hvit/blå, hvit/rød

BADMINTONNETT

TENNISNETT

Pris pr. stk. kr 550,-

Pris pr. stk. kr 1600,Sperrenett pr. m2 kr 79,-

1203 Kantet 4 sider 0,75 mm.

VOLLEYBALLNETT

1205 Turneringsnett m/ kevlarwire. 3 mm. Pris pr. stk. kr 1200,-

1209 Til trening 2 mm. PE

BASKETBALLNETT 5 mm nylon, 12 mm. maske.

Pris pr. sett. kr 195,-

REKVISITA

Type

1001

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Varenummer

D2

1207 Treningsnett. 2 mm. 3 mm. polypropylen hvit, sort eller grønn

4 mm. med ekstra polypropylen

4 mm. polypropylen grønn eller hvit

Pris pr. stk. kr 750,131733/1150807

FOTBALLMÅL

Transportabelt ungdomsmål med ovalprofil. Leveres komplett, umontert. Fotballmålet er stabilt på grunn av de forsterkede nettbøylene.

HASPO 5´ER MÅL

HASPO 7´ER MÅL

NETT

3 x 2 meter.

5 x 2 meter.

Pr. stk.

KLUBBPRIS KR 8.200,-

KLUBBPRIS KR 9.800,-

FRAKT KOMMER I TILLEGG, BE OM FRAKTPRIS

KLUBBPRIS KR 1.650,-

• • • • • • • •

Forsterket, sveiset nettbøyle Hjørne øverst ovalprofil: 120/100 mm. i diameter Bakkerammen har spesielle fester som passer eksakt mellom tverrligger og stolper med firkantprofil: 80x80 mm. Forsterkede sveisede koblinger mellom stolper og bakkeramme Svært sterk nettbøyle av aluminium, 40 mm. i diameter. Stabile koblinger mellom nettbøyler passer ekstakt i sporene til bakkerammen Lange bakkestenger for forbedret stabilitet, 1 m. Endene på bakkerammen er lukket

51


341822

Stiga Hobby Touch

Bordtennisracket for hobbyspilleren som ønsker en kvalitetsracket som gir god ballkontroll. Kontroll: 100 Fart: 30 Spinn: 20

BORDTENNIS

Butikkpris kr 129,-

345140

Stiga Master 6 PK

6 pk. prisgunstig kvalitetsball som passer best for den mer avanserte hobbyspiller. Leveres i hvit og oransje. Butikkpris kr 69,-

341721

WWW.SPORTDIREKT.NO

Stiga 1 Star Radical

1-stjerners racket. Denne racketen er optimal for spillere som ønsker å utvikle sitt spill videre. Kontroll: 84 Fart: 50 Spinn: 35

52

Butikkpris kr 199,-

341621

Stiga 2 Star Rocket 345160

Stiga Competition 3 PK

2-stjerners racket. Den perfekte racket for deg som ønsker mer fart og kontroll i ditt spill. Kontroll: 84 Fart: 50 Spinn: 35

3 pk. bordtennisballer. Disse ballene testes for å garantere optimal rundhet, vekt og stabilitet slik at du får det maksimale ut av spillet. Leveres i hvit og oransje.

Butikkpris kr 349,-

Butikkpris kr 79,-

Sett med to racketer og 3 baller utviklet for hobbyspillere som ønsker en kvalitetsracket som gir god ballkontroll. Kontroll: 100 Fart: 30 Spinn: 20

52

3342816

Stiga Sonic Sett

Butikkpris kr 299,-

346132

Stiga Privat Nett Treningsnett.

Butikkpris kr 349,-

343510

Stiga Outdoor Flow

Denne racketen er utviklet for å tåle harde slag og fuktig vær. Den gir god spinn og kontroll og kan benyttes både inne og ute. Perfekt for skoler, fritidsklubber og de som ønsker en holdbar utendørsracket. Butikkpris kr 349,-


WRT911830

Squashracket med stort “sweet spot” for mer kontroll og kraft i hvert slag. Spesielt godt tilpasset førstegangsspilleren, voksen eller junior. Kommer med “V-Matrix Technology”, “Power Strings”-strenger, og “Stop Shock Sleeves”-dempende håndtak. Racketen er laget av aluminium og rammevekt er 214 gram.

Kraftfull og lettspilt squashracket som er perfekt for nybegynnere og de som har spilt litt. Kommer med strenger og 1/2 cover. Rammen har en hybridkonstruksjon bestående av aluminium og grafittmaterialer. Rammevekt er 160 gram.

Wilson Impact Pro 900

Butikkpris kr 500,-

Wilson Force 165

SQUASH

WRT915030

WRT912830

Wilson Ripper Team

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Butikkpris kr 1000,-

Kraftfull og lettspilt squashracket som er perfekt for nybegynnere. Hodetung racket som betyr at man generer mer kraft. Kommer med strenger og 1/2 cover. Rammen er laget av aluminium og er helstøpt, som bidrar til bedre stabilitet i rammen. Rammevekt er 190 gram. Butikkpris kr 700,-

53

WRT617500

Wilson Staff Squash Balls 2 PK

Squashballer av ypperste kvalitet. Blå markering betyr at ballen er hurtig og spretter lett. Tilpasset nybegynnere. Gul markering betyr at ballen er ekstra treg og spretter minst av de forskjellige ballene. Tilpasset de beste spillerne (konkurranse). Rød markering betyr att ballen er medium treg og spretter middels godt. Tilpasset nybegynnere til lett viderekommende spillere. Dobbel gul markering betyr at ballen er ekstra treg og spretter minst av de forskjellige ballene. Tilpasset de beste spillerne (konkurranse). Butikkpris kr 70,-


BADMINTON

50MAV350

Yonex Mavis 350 Badmintonballer 6 PK

Badmintonballer. Leveres i rør med 6 stk. Godkjent turneringsball. Medium hastighet. Riktig flukt fra 17 til 21 grader. Naturkork med skinn og nylonkappe. Butikkpris kr 179,50GR350

50ISOLIT2-16

Flott racket for hobbyspillere og nybegynnere med lett vekt og god holdbarhet. Isometric form gir større sweetspot.

Prisgunstig grafittracket fra Yonex. Lett allroundracket.

Yonex GR 350

Yonex Isometric Lite 2

Butikkpris kr 499,-

Yonex Muscle Power 3

God, lettspilt og stabil racket der skaftet er i grafitt og hodet er i aluminium. Spesialkonstruert for å minimere friksjon mellom streng og ramme, som gir økt holdbarhet. Butikkpris kr 399,-

Butikkpris kr 199,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

50MP3-15

514-030

SunSport Badminton 4 pers. Sett Med Nett Og Teleskopstenger

Inneholder: 4 Badminton racketer, 3 Badminton baller, 1 Badminton nett, 2 stenger i plastikk, ekstra stropper og fester for stabilisering av nett. Inkluderer også en skulderbag for oppbevaring. Butikkpris kr 349,-

WRT6042WH78

Wilson Championship 6 PK

Wilson Championship er en nylon badmintonball for både hobbyspillere og konkurransespillere. Pakning på 6 baller. 78” indikerer medium hastighet. Butikkpris kr 160,-

54

WRT6046WH

Wilson Dropshot 6 Tube

Topp badmintonball i nylon for hobbyspilleren. Passer også utmerket for innendørsspill. Pakning på 6 baller. WRT8571304

Wilson Impact

Badmintonracket i helstøpt ramme med stålskaft og aluminiumshode. Perfekt for nybegynnere/ hobbyspillere. Rammevekt 98 gram. Butikkpris kr 350,-

WRT8722304

Wilson Reaction 70

Badmintonracket i 2-delt stålramme. Perfekt for nybegynnere/ hobbyspillere som ønsker å komme i gang med en god og lettspilt racket. Rammevekt 115 gram. Butikkpris kr 200,-

Butikkpris kr 120,-

300167

Forza Soft Grip 2 PK. Grip til badminton, tennis og squashracket. 2 stk. pr. pakning. Butikkpris kr 60,-


121189

God førstegangsracket for hobbyspillere som ønsker en lettspilt racket. Nytt dempingssystem i rammen som reduserer vibrasjonen og øker komforten. Vekt: 270 gr. Grep: 1, 2 og 3 514005

Babolat Academy Ballbøtte Med 72 Baller 140183

Babolat Nadal JR 19

Juniorracket med samme design som racketen til den populære spilleren Nadal. Str.: 19 (0-5 år), 21 (5-7 år), 23 (7-9 år), 25 (9-11 år)

Trykkløse baller som har en utrolig god holdbarhet. Leveres i bøtte med 72 stk. tennisballer. Butikkpris kr 1999,502035

Butikkpris kr 499,-

Babolat Team Rør Med 4 Baller Tennisball for alle spillere som stiller krav til kvalitet og holdbarhet.

121193

Babolat Falcon

Prisgunstig hobbyracket for nybegynnere. Aluminiumsramme som gir god holdbarhet. Vekt: 280 gr. Grep: 1, 2 og 3

Butikkpris kr 129,-

Butikkpris kr 449,-

501035

Babolat Orange X3 Rør Med 3 Baller Tennisball hvor farten er redusert med 50%, og som passer for barn og nybegynnere. ITF Stage 2.

WRT30200U

Wilson Tour Slam Lite

Stort “sweetspot” gjør racketen stabil og veldig lettspilt. Denne racketen er i aluminium som bidrar til god holdbarhet. “Stop Shock Sleeves” bidrar til mindre vibrasjon og bedre komfort. Tennisracketen egner seg for dem som ønsker å lære seg å spille tennis. Racketen kommer uten cover og kommer i grepstørrelse 3.27” med 112” hodestørrelse tennisracket til voksne spillere.

Butikkpris kr 79,-

Butikkpris kr 400,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Butikkpris kr 799,-

TENNIS

Babolat Evoke 102

WRT505700

Wilson Blade

Stort “sweetspot” gjør racketen stabil og lettspilt for unge utøvere. Denne racketen er i helstøpt aluminium som bidrar til god stabilitet. Tennisracketen egner seg for dem som ønsker å lære seg og å utvikle seg i å spille tennis. 26” med 100” hodestørrelse. Str. 26 (11-13 år)

700024-SG

Babolat Custom Damp Sort og Gul

Vibrasjonsdemper som tilpasser graden av demping. Butikkpris kr 89,-

Butikkpris kr 650,-

WRT508100

Wilson Burn

Stort “sweetspot” gjør racketen stabil og lettspilt for unge utøvere. Tennisracketen egner seg for dem som ønsker å lære seg å spille tennis. Str.: 21 (5-6 år), 23 (1113 år og 7-8 år), 25 (9-10 år) Butikkpris kr 400,-

WRT116200

Wilson US Open 4 Ball Can

Den offisielle tennisballen til en av de største tennisturneringer i verden; US Open. Butikkpris kr 110,-

55


1237074

1237076

1237079

En rimelig og god innendørssko fra Salming som kommer med mange av egenskapene til Kobra og Viper. Stabil, lett og fleksibel. Str.: UK 7 - 13,5

Stabil, lett og fleksibel hallsko. Str.: UK 3,5 - 8,5

En rimelig og god innendørssko med mange av egenskapene til toppmodellene Kobra og Viper. Stabil, lett og fleksibel. Str.: UK 3,5 - 6,5

TRIMUTSTYR

Salming Adder Men

Butikkpris kr 999,-

Salming Adder Women Butikkpris kr 999,Lanseres 1. august

Salming Adder Junior

Butikkpris kr 899,-

Lanseres 1. august

Lanseres 1. august

1237096

Salming Adder Kid

Barne- og juniorsko med mange av egenskapene fra Salmings toppmodeller. Stabil, lett og fleksibel. Str.: UK 13B-4,5 Butikkpris kr 649,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

Lanseres 1. august

1237080

1237071

Lett, men veldig stabil sko med god fleks og god demping. Skoen brukes av flere av Norges beste spillere i innebandy, men også i idretter som håndball og squash. Str. UK 7 - 13,5

Salmings mest stabile sko. Dette er vår anbefaling for utøvere som sliter med ustabile ankler eller knær. Str.: UK 7 - 13,5

Salming Kobra Men

Butikkpris kr 1599,-

Butikkpris kr 1549,Lanseres 1. august

Lanseres i mai

1237081

1237075

Kobra i damemodell. Str.: UK 3,5 - 8,5

Viper i damemodell. Str.: UK 3,5 - 8,5

Salming Kobra Women

56

Salming Viper 4 Men

Salming Viper 4 Women

Butikkpris kr 1599,-

Butikkpris kr 1549,-

Lanseres 1. august

Lanseres 1. august

1237077

1237073

Midutgave av Kobra. Veldig stabil, men veldig lett sko. Str.: UK 7 - 13,5

Viper i juniormodell. Str.: UK 3,5 - 6,5

Salming Kobra Mid

Butikkpris kr 1749,Lanseres 1. august

Salming Viper 4 Junior Butikkpris kr 1299,Lanseres 1. august


1107174

Salming Q2 Kid Lime/Blue F35

Innebandykølle til barn i composite med 35 flex, god grip og utskiftbart blad. Kommer i venstre og høyre fatning. Str. 72 og 77

Butikkpris kr 349,1185856

Innebandykølle til juniorspillere i composite med 32 flex, god grip og utskiftbart blad. Kommer i venstre og høyre fatning. Str.: 82 og 96 cm.

Beskyttelsesbriller til innebandy og squash. Kommer med splintsikre glass, og de er IFF- og CE-godkjente. Merk at alle barn under 16 år må bruke godkjente beskyttelsesbriller. Str. 135 mm.

Butikkpris kr 399,-

Butikkpris kr 299,-

1107124

Salming Matrix 32

3106126

Salming Shooter 30

Innebandykølle i kompositt som er beregnet til hobby-, og bedriftsspillere. Køllen kommer i både 96 og 100 cm, 30 flex, god grip og utskiftbart blad. Kommer i venstre og høyre fatning. Str. 96 og 100 cm.

Butikkpris kr 599,-

KLUBBPRIS KR

399,-

INNEBANDY

Salming Split Vision SR

1185857

Salming Split Vision JR

Samme brille som Vision SR, men tilpasset barn. Str. 125 mm.

1107293

Salming Q1 Kickzone Kn7 Edtyh F35

Toppmodell barn. Innebandykølle som kommer med Kickzone som gir 18 % ekstra skuddeffekt. Kommer med q1 blad, flex 35 og god grip. Signaturkøllen til Kim Nilsson som er verdens beste innebandyspiller. Venstre og Høyre fatning. Str. 87 cm

Butikkpris kr 299,-

1107288

Salming Q5 CC 29

1113310E

Lett og spenstig karbonkølle som kommer med 29 flex, Q5-blad og god grip. Denne køllen kan like gjerne brukes av junior-, dame- og herrespillere. Den kommer i 96 og 100 cm. skaft og venstre- og høyrefatning. Str.: 96 og 100 cm.

Salming Q1 Blade Endurance

Butikkpris kr 899,-

Butikkpris kr 299,-

Blad som passer alle Salmingkøller. Venstre- og høyrefatning.

1107283

Salming Q5 X-Shaft Kz F27

Toppmodell herre. Innebandykølle i carbon som kommer med Kickzone som gir 18 % ekstra skuddeffekt. Kommer med Q5 blad, flex 29 i 96 cm og 27 flex i 100 cm og god grip. Venstre og Høyre fatning. Str. 96 og 100 cm.

1116315T

Butikkpris kr 1199,-

Salming Q5 Blade Touch

1107285

Butikkpris kr 299,-

Blad som passer alle Salmingkøller. Venstre- og høyrefatning.

Salming Q5 Tourlite Aero F27

Dette er en av de letteste karbonkøllene til Salming og kommer med det populære Q5-bladet, 27 flex, 100 cm. skaft og god grip. Dette er vår mest solgte toppmodell og brukes av en av Norges beste spillere, Thomas Stræte. Kommer i venstre- og høyrefatning. Str. 100 cm.

Butikkpris kr 1249,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Butikkpris kr 649,-

1157821

Salming Tour Toolbag

Stor køllebag/lagbag med plass til ca. 20 køller.

Butikkpris kr 599,1184840

1184848

Butikkpris kr 69,-

Butikkpris kr 69,-

Salming Wristband

Salming Headband

57 1157817

Salming Tour Stickbag 1187858 30123485

X3M Campus 34 - 10 Sticks Set

Skolesett i composite med utskiftbare rette blader og god grip. Verdens mest solgte skolesett. 5 blå og 5 røde køller. Mye for pengene. Str.: 85 og 95 cm.

Salming Twin Hairband 2 PK Butikkpris kr 59,-

Køllebag med plass til 3 køller. Str. Sr. og jr.

Butikkpris kr 299,-

Butikkpris kr 2799,-

KLUBBPRIS KR 2100,-

1187859

Salming Knitted Headband Butikkpris kr 69,-

– Offisiell leverandør til NBF og Norges innebandyforbund

4131888

Salming Aero Floorball - 10 PK Verdens mest solgte innebandyball som kommer med dimpler for mindre luftmotstand. 10-pakning.

Butikkpris kr 199,-


Abilica DumbBells

Manualer i jernbelagt med farget vinylbelegg som gjør dem behagelig å trene med. 555801

TRIMUTSTYR

2x1 kg. Butikkpris kr 249,555802

2x2 kg. Butikkpris kr 299,-

944602

Abilica NatureRope

Hoppetau i slitesterkt bomull med trehåndtak.

555803

2x3 kg. Butikkpris kr 349,-

Butikkpris kr 99,-

555804

2x4 kg. Butikkpris kr 399,555805

2x5 kg. Butikkpris kr 499,555806

2x6 kg. Butikkpris kr 599,-

300439

WWW.SPORTDIREKT.NOTRIMUTSTYR

Abilica JumpUp

Hoppetau med plastbelagt vaier og håndtak med myk mosegummi og kulelager. Styrker benmusklene og gir god kondisjon. Butikkpris kr 199,-

524015

Abilica HandGrips

Handgrips med stålfjær og håndtak belagt med mosegummi. Styrker hånd, fingre, håndledd og underarm. Butikkpris kr 149,-

524010

Abilica HandGrips Pro

Som Abilica Handgrips, men med hardere motstand.

725418 /725430

Abilica FitnessBar

Manualer belagt med mykt mosegummi som gir et bedre grep også for svette hender. Godt egnet for aerobic, spasering/ løping og styrketrening. 2x1 kg. Butikkpris kr 349,2x1,5 kg. Butikkpris kr 349,-

Butikkpris kr 179,-

457403/457405 / 457410

Abilica WeightLoad

Vektmansjetter i myk nylon med borrelås og metallspenner. Godt egnet for spensttrening, styrketrening og opptrening. 2x0,5 kg. Butikkpris kr 279,2x1,5 kg. Butikkpris kr 349,2x2,5 kg. Butikkpris kr 449,-

58 150040/150080/150120/150160

Abilica KettleBell

Kettlebells produsert i støpejern med sort lakk og gummifot som beskytter gulvet. 4 kg. Butikkpris kr 249,8 kg. Butikkpris kr 399,12 kg. Butikkpris kr 499,16 kg. Butikkpris kr 649,-

671010

Abilica Wheel

Abilica Wheel gir meget effektiv trening av mage, rygg, armer og skuldre. Etterhvert som du blir sterkere, ruller du lengre ut. Doble hjul gir ekstra god stødighet. Håndtak i mosegummi for godt grep. Leveres med liten matte for knærne. Butikkpris kr 249,-

Lilla(300221, Sort(728230)

Abilica FoamRoller

Et perfekt verktøy for å løse opp i slitne muskler. Legg tyngde på og rull sakte over praktisk talt alle muskler i kroppen for å få en massasjeeffekt. Brukes også i pilatestrening. Str. 60x15 cm. Butikkpris kr 499,-


BlÅ (300434, Gr¯nn (555122), R¯d (555124)

Gymmatter med meget god tetthet. De har stor friksjon og ligger stødig på gulvet. Mattene er vaskbare og kan brukes i vann og basseng. Strikk med borrelås for sammenrulling og treningsplansje medfølger. Inneholder ikke ftalater eller andre giftstoffer. Str. 120x60 cm. Butikkpris kr 499,Str. 200x50 cm. Butikkpris kr 599,Str. 200x100 cm. Butikkpris kr 999,-

120 cm 94511 / 140 cm 94512

Abilica ExerTube

Strikkene er produsert i naturgummilatex og finnes i 3 ulike styrkenivåer og to lengder (120 og 140 cm). Strikkene har solide håndtak og ekstra forsterkning på midten. Treningsplansje medfølger. Lilla (lett), grå(medium), sort (hard) Str.: 120 cm. og 140 cm.

TRIMUTSTYR

Abilica GymMats

Butikkpris kr 249,-

Abilica Doorgym Advanced 728075 (Gr¯nn), 300437 (Rosa)

Abilica FitnessBall

FitnessBall gir mulighet for en rekke øvelser. Spesielt godt egnet for ryggtrening, stabiliseringstrening og balansetrening. Leveres med pumpe og treningsprogram på DVD. Str.: 65 cm. og 75 cm.

Denne festes i døråpningen, uten montering, og kan enkelt tas ned og henges opp. Passer i døråpninger opptil 90 cm og veggtykkelse 10-15 cm. Butikkpris kr 699,-

Butikkpris kr 399,-

521130 942250

Abilica Yoga/Pilates Matte

Denne matten er spesielt godt egnet for trening av Yoga og Pilates. Matten er designet for å gi god balanse, den har lav friksjon og er 3 mm. tykk. Produsert i PVC. Ligger meget stødig på gulvet. Matten kan vaskes på opptil 50 grader (tåler ikke maskinvask). Leveres med treningsplansje og praktisk nylonbag. Str. 183x61 cm.

Abilica SoftBalance

Balansepute i myk plast med luft. Perfekt til balanseøvelser og koordinasjonstrening. Stå på den, sitt på den eller ligg på den! Gir deg en unik trening av balansen, og sikrer deg samspill i muskulaturen.

Abilica HeavyRocker

Rockeringen med vekt gir deg økt bevegelighet og effektiv trening av midje, mage og rygg. Gir i tillegg økt styrke. Tyngden gjør den mer effektiv, da du bruker mer muskelkraft for å rocke. Kulene på ringen gir en kraftig massasje. Rockeringen er belagt med myk, behagelig skummgummi. Leveres i 6 deler som settes sammen med et enkelt klikksystem. Diameter 100 cm. 728702

Str. 2,2 kg. Butikkpris kr 499,-

Butikkpris kr 449,-

Butikkpris kr 229,-

59 300064

Abilica BigBalance Balansetrening er det aller beste hjelpemiddelet for å trene stabilitet, koordinasjon og reaksjon. Balanseputene gir deg en unik mulighet til å trene opp muskulatur og stabilitet i føtter, ankler, hofter og rygg. Stimulerer både blodsirkulasjon, nervesystem og muskulatur.

For å øke eller redusere vanskelighetsgraden, slipper du ut eller pumper inn mer luft i Abilica Bigbalance. Trening med Abilica Bigbalance gir effektiv trening av balansen, og kan fint kombineres med andre produkter for å øke aktiviseringen av kjernemuskulatur, f.eks. ved bruk av slynge. Treningsprogram og pumpe medfølger.

Butikkpris kr 599,-

Butikkpris kr 549,-

521225

Abilica BalancePad Maxi

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

300056

521250

Abilica PowerSlide

Powerslide er kjernetrening på sitt beste! Ved hjelp av disse mattene får du en komplett treningsøkt med øvelser som både er funksjonelle og stabiliserende. Settet består av to puter til hendene med lommer og to større puter til føttene. Butikkpris kr 249,-


TRIMUTSTYR WWW.SPORTDIREKT.NO

abilica.no

Abilica TurbineRower Art.nr: 300303 Pris: 7.500,-

Abilica Trex 7 Art.nr: 300024 Pris: 12.000,-

Abilica Stream TM X Art.nr: 300025 Pris: 17.000,-

En trendy og elegant romaskin.

Ideell tredemølle for mosjonstrening og oppvarming.

En tredemølle for den aktive bruker.

Abilica One Art.nr: 300058 Pris: .000,-

Abilica Stream Voyage Art.nr: 300475 Pris: 7.500,-

Abilica Stream Journey Art.nr: 300471 Pris: 11.000,-

Robust trimsykkel med lavt innsteg.

En ellipsemaskin for deg som er opptatt av design og kvalitet.

60

Sykkelen for deg som er opptatt av å få god treningskvalitet for pengene.

Abilica FlexiMat Art.nr: 943100 Pris: 579,-

Abilica WinMag Edge Art.nr: 300500 Pris: 4.500,-

Abilica WinElip Edge Art.nr: 300501 Pris: 6.000,-

Solid og ideell for oppvarming og kondisjonstrening.

Solid og fleksibel ellipsemaskin.

Abilica FloorMats Art.nr: 943180, 943220, 300463 Pris: 699,-/799,-/799,-


105236

405336

Knestøtte i 3 mm. neopren, som gir kneleddet kompresjon, støtte/ stabilitet og varme. Str.: S-XL

Juniormodell som gir optimal støtte og beskyttelse. Materialet i puten sørger for at friksjonen mot gulvet blir lav. 5 mm. Leveres i par. Barn: S-L

Rehband RX Knee Support

Butikkpris kr 335,-

Rehband Protection Knee JR.

405436

7710

Gir optimal støtte og beskyttelse. Anatomisk passform som optimaliserer utøverens prestasjoner. Materialet i puten sørger for at friksjonen mot gulvet blir lavere. 5 mm. Voksen: S-XL

Støtter og stabiliserer håndleddet. 5 mm. SBR-neopren. Uttagbar aluminiumskinne (formbar). Leveres i høyre og venstre. Str.: S/M og L/XL

Rehband Core Line Wrist Support

Butikkpris kr 299,-

Butikkpris kr 399,7724

7726

Albue med skinner. Kryss-stramming som skal etterstrammes for å hindre overslag i albueleddet. Str.: XS-2XL

3 mm. neopren skulderstøtte, leveres i høyre og venstre. Str.: S-XL

Rehband Hyper-X Elbow Support†

Rehband Core Line Shoulder Support

Butikkpris kr 999,-

Butikkpris kr 749,-

7751

7754

Rehband Core Line Knee Support Støtter og varmer. Avlaster og forbedrer koordinasjonen. 5 mm. SBR-neopren. Str.: XS-2XL Butikkpris kr 359,-

7757

Rehband Core Line Patellar Support

Enkel støtte for kneet med en avlastende pute for kneskålesenen. Str.: S/M og L/XL Butikkpris kr 299,-

Rehband Core Line Knee Support With Opening

Støtter og varmer. Åpningen i bandasjen minsker trykket på kneskålen. 5 mm. SBR-neopren. Str.: XS-2XL Butikkpris kr 409,-

7772

Rehband Core Line Ankle Brace Ankelstøtte med optimal støtte. Passer til alvorlig forstuing/ instabilitet i fotleddet. Str.: XS-L Butikkpris kr 599,-

7921

7923

Gir varme og øker blodsirkulasjonen. 1,5-3 mm. neopren/SBR, polyamidjersey. Str.: S-XL

Passer for tennis- og golfalbue eller musearm. Str. Universal

Rehband Basic Line Elbow Support

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Rehband Protection Knee

BESKYTTELSE

Butikkpris kr 359,-

Rehband Basic Line Epi Support Butikkpris kr 299,-

Butikkpris kr 199,-

7930

7953

Varmer og støtter. 3 mm. neopren/ SBR, polyamidjersey. Str.: S-XL

Varmer, støtter og forebygger. 1,5-3 mm. neopren/SBR polyamidjersey. Leveres både som dame og herremodell. Str.: S-XL

Rehband Basic Line Back Support Butikkpris kr 399,-

Rehband Basic Line Knee Support

Butikkpris kr 229,-

7973

7981

Varmer, støtter og beskytter. Øker blodsirkulasjonen og minsker risikoen for stivhetsplager. 1,5-3 mm. neopren/ SBR, polyamidjersey. Str.: S-XL

Varmer, støtter og forebygger. Forebygger overanstrengelser og betennelser i bl.a lysk, hofte og lår. 1,5-3 mm. neopren/ SBR, polyamidjersey. Str.: XS-XL

Rehband Basic Line Ankle Support

Butikkpris kr 219,-

Rehband Basic Line Pant

Butikkpris kr 599,-

61


195RBK

197

Maksimal ankelstøtte ved ustabile fotledd og skader. Festes med snøring og borrelås. Str.: XS-XL

Skadeforebyggende og fleksibel ankelstøtte som muliggjør aktivitet selv ved skader. To justerbare reimer med borrelås. Str.: S-L

McDavid Ultralite Ankle

Butikkpris kr 549,-

McDavid Ankle V Brace

BESKYTTELSE

Butikkpris kr 699,-

401R

414R

Gir varme og støtte. 100% latexfri, 3,2 mm. neoprene. Passer begge knær. Str.: S-2XL

Støttebånd med innvendig pute. Beskytter mot kneskader. Passer begge knær. Str. One Size

McDavid Knee Support

Butikkpris kr 299,-

Butikkpris kr 249,-

441R

463R

McDavid Calf Support

Leggstøtte som gir god kompresjon. 3,2 mm. neoprene gir støtte og varme. Str.: S-XL Butikkpris kr 299,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

McDavid Lightweight Shoulder Support

Gir varme og støtte. Justerbar. Passer både venstre og høyre skulder. Str.: S-L Butikkpris kr 599,-

471R

491R

Hjelper på restitusjonen. Gir varme og støtte, samt forebygger strekk. Str.: S-XL

Støtte for lettere plager rundt kjernemuskulatur. 100% latexfri neoprene. Str. One Size

McDavid Thigh Sleeve Butikkpris kr 299,-

McDavid Waist Trimmer

Butikkpris kr 349,-

510R

McDavid Knee Sleeve 2-Way Elastic

Gir varme og støtte. Perfekt for de med neoprene-allergi. Passer både venstre og høyre kne. Str.: S-XL Butikkpris kr 199,-

602

McDavid Flexy Pad

Knebeskytter av nylon og elastan. Formsydd for best mulig bevegelighet. Str.: S-XL Butikkpris kr 349,-

6440

6500

9 mm. HEX-beskyttelse. Passer både albue og kne. HDC-teknologi for god ventilasjon. Str.: S-XL

9 mm. HEX-beskyttelse på albue. Kompresionen holder musklene varme og beskytter mot brannsår fra friksjon. Str.: S-L

Butikkpris kr 399,-

Butikkpris kr 249,-

672R

737

Spesielt designet for håndball. Kevlar-overflate. 4 mm. neoprene gir god støtte og varme. Str.: XS-XL

9 mm. HEX-beskyttelse på hofter, lår og halebein. Kompresjonen holder store muskelgrupper varme og forebygger skade. Str.: S-2XL

McDavid Hex Knee/Elbow/ Shin Pads Pair

62

McDavid Jumpers Knee Strap

McDavid Handball Elbow Pad

Butikkpris kr 299,-

McDavid Hex Shooter Arm Sleeve

McDavid Hex Thudd Shorts

Butikkpris kr 1049,-

8100T

8200

Kompresjonsteknologien gir varme og stabilisering for muskler. “HDC Moisture Management” for ventilasjon. Str.: S-2XL

Kompresjon som gir varme og stabilisering for muskler. Designet spesielt for hofte- og lyskeproblemer. “HDC Moisture Management” for ventilasjon. Str.: S-XL

McDavid Compression Tight Shorts

Butikkpris kr 549,-

McDavid Cross Compression Shorts

Butikkpris kr 699,-


0616603

061661

Kraftig hælbeskytter. Str.: S-L

Støtdempende hælinnlegg i gelmateriale. Avlaster knær, legger og ankler. Former seg etter hælen. Str.: Standard og Large

Støtdempende såle som passer til alle typer fottøy. Maksimal støtdemping, perfekt for trening på hardt underlag. Str.: 38/39, 40/42, 43/44, 45/46

Tulis Heavy Duty Heel Cup Butikkpris kr 185,-

Tulis Polar Bear Gel Heel

Butikkpris kr 200,-

Tulis Road Runners Såle

BESKYTTELSE

0616602

37472029000

66671259600

66671290900

Suveren beskyttelse som forener beste stabilitet med optimal funksjon i fotleddet. Str.: S-L

Kompresjonsknestøtte av 80% polyamid og 20% spandex. 4-veis strekk for god komfort. Støtabsorberende EVA-pute med yttermateriale av slitesterkt Armortec. Str.: XS-2XL

Samme som 6250 for dame. Str.: XS-XL

Active Ankle T2

Butikkpris kr 699,-

Select Profcare 6250 Kne M/Pute

Select Profcare 6251 W Kne M/Pute Butikkpris kr 349,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Butikkpris kr 300,-

Butikkpris kr 349,-

63 66671291000

93200

93237

Samme som 6250 for junior. Leveres i par. Str.: S-XL

Støtdempende hælinnlegg, som også gir avlastning ved hælseneproblemer. Str.: S (3539), M (40-43), L (44-48)

En støtdempende og anatomisk utformet hælkopp. Str.: S (3539), M (40-43), L (44-48)

Select Profcare 6291 JR Kne M/Pute 2 PK Butikkpris kr 349,-

Rehband Heel Wedge

Butikkpris kr 199,-

Rehband Heel Cup Silicone

Butikkpris kr 219,-


MAXIM gir deg energi før og under trening for maksimal ytelse, og riktig ernæring etter trening for en hurtigere optimal restitusjon.

HYPOTONIC SPORTS DRINK

ENERGY BAR

Crunchy og gode energibarer med tørket frukt og havre for å maksimere ytelsen. Perfekt å spise før og under trening fordi det gir en rask tilførsel av energi. Kan også brukes som et energirikt mellommåltid. 5 ulike smaker.

Hypotonic Sports Drink inneholder karbohydrater og elektrolytter som hjelper deg å opprettholde intensiteten på treningsøkten. Karbohydrater fyller opp glykogenlagre, mens elektrolyttene bidrar til å gjenopprette væskebalansen. Kombinasjonen av karbohydrater og salter bidrar til at væsken tas raskere opp i kroppen. 480 g 2 kg

55 g

Kr. 29,-

Kr. 179,Kr. 439,-

MAXIM MINERAL GAINER

Produktet erstatter mineraltapet ved fysisk aktivitet. Bedrer elektrolyttbalansen og forhindrer kramper i muskulaturen. Mineral Gainer

Kr. 199,-

ENERGY GEL

NYHET! 40% PROTEIN BAR

Et bredt sortiment av produkter som gir deg en rask og effektiv energi. Optimal fomulering og brukervennlig emballasje. Instant Energy Gel Drink 60ml Instant Energy Gel 33g Instant Energy Gel 100g Long Lasting Energy Drink 160ml

Etter fysisk hard styrketrening må musklene bygges opp igjen. Produktene sikrer at du får i deg de riktige byggeklossene.

Kr. 36,Kr. 29,Kr. 45,Kr. 53,-

40 % Protein Bar 80 g

Kr. 35,-

KLUBBTILBUD

1599,-

18 stk

3 stk

3 stk

Før 2586,-

Maxim Bottle Blue

Maxim Sport Drink 2kg

www.maximsport.no

Flaske-stativ


XO1259

Sport Direkt Kite Torino Spillertrøye

Prisgunstig spillertrøye i lett, mykt og luftig materiale. 100% polyester. Leveres med kort og lang arm. Str.: 2XS-2XL

KLUBBPRIS KR

V/MIN 10 STK KR

99,-

X01070

Sport Direkt Sock Stopper

Sett for både ankel og legg. Holder strømper og leggskinner på plass. Str. One Size Butikkpris kr 79,-

SPORT DIREKT

29,-

Butikkpris kr 199,-

620635

Strømpebånd for å holde leggskinner på plass. Str. One Size Butikkpris kr 105,-

1526

Sport Direkt Kite Siena Shorts

Prisgunstig spillershorts med innertruse. 100% polyester. Str.: 3XS-2XL

V/MIN 10 STK KR

99,-

Butikkpris kr 179,SE0047

Nike Guard Stay II

Strømpebånd for å holde leggskinner på plass. Str. One Size Butikkpris kr 60,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Adidas Ankle Strap

40SD

Sport Direkt Fotballstrømper

Tynn og myk fotballstrømpe. 80% bomull i foten gjør at strømpen er meget behagelig å ha på. Str.: Mini (28-32), Boys (3336), Junior (37-41) og Senior (42-47)

V/MIN 10 STK KR

69,-

SE0174

Nike Guard Lock Sleeve

Dri-Fit lomme for å holde leggskinnen på plass. Tas på under strømpene, for så å putte leggskinnen i lommen. Str.: S/M, M/L, L/XL

Butikkpris kr 89,-

Butikkpris kr 60,-

V/MIN 10 STK KR

40WO

Sport Direkt Vinterfotballstrømper

119,-

Varm og behagelig vinterstrømpe til fotballtrening, med 93% merinoull i foten. Kjøp 300 par og få egen logo eller sponsorlogo med i prisen. Str.: 31-35, 36-40 og 41-45 Butikkpris kr 149,-

620656

Adidas Sock Holder

Strømpebånd for å holde leggskinner på plass. Str. One Size Butikkpris kr 85,-

65


Voksen: S-3XL Butikkpris kr 299,-

SPORT DIREKT

Barn: 6-14 Âr Butikkpris kr 279,-

V/MIN 10 STK KR

199,-

KUN HOS SPORT DIREKT

PAKKEPRIS KR 199,NG061

Sport Direkt Lue

Lue i teknisk stoff, 100% thermal (pustende) lycra. Nedre del dobbeltsydd, foret. Str. One Size Butikkpris kr 199,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 149,320

WWW.SPORTDIREKT.NO

Sport Direkt Vinterhanske 27418

Twentyfour Blåtind Superundertøy

Syntetisk superundertøy i polyester • Perfekt til helårsbruk • Genser + Bukse levert som sett i gaveeske • Brukes som innerste plagg ved trening og i aktivitet • Utrolig behagelig på kroppen • Fukttransporterende 100% polyester

Lett og myk spillerhanske med windstopper. Gummiert i håndflaten og på fingrene for bedre grep på ballen. Borrelåslukking rundt håndleddet. Str.: 2XS-XL Butikkpris kr 149,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 99,-

130708

Müller Stylewrap

Hårbånd på rull - bruk og kast! Det elastiske og behagelige hårbåndet finnes i mange farger! Str. Bredde 6 cm. og lengde 27 m. Butikkpris kr 99,-

V/MIN 5 STK KR

79,-

66 V/MIN 10 STK KR

99,2000060006194

Mr. Lacy Goalies Football Laces

Fotballskolisser! Unngå at knuten løsner på trening og kamp, bytt ut lissene med silikonbehandlede fra Mr. Lacy. Finnes i mange farger som kan gi fotballskoene dine et enda kulere utseende! Butikkpris kr 125,-

KUN HOS SPORT DIREKT


Keeperbukse med G-Forms patenterte beskyttelse på lår og hofter. Str.: S-XL Butikkpris kr 1099,-

111441

G-Form Pro-X Albubeskyttere

Tettsittende og komfortabel albuebeskytter. Ekstremt effektivt dempingsmateriale som demper 94% av alle slag. G-Forms patenterte dempingsmateriale er sydd på en kompresjonsstrømpe, som gjør at den sitter godt på armen. Kan vaskes. Str.: XS-L Butikkpris kr 599,-

KUN HOS SPORT DIREKT

AG01

G-Form Pro X Ankle Guard

Komfortabel og tettsittende ankelbeskytter. Ekstremt effektivt dempingsmateriale. G-Forms patenterte dempingsmateriale er sydd på ankelstøtten, som gjør at den sitter tett og behagelig til anklen. Kan selvfølgelig vaskes. Str.: S/M og L/XL Butikkpris kr 269,-

85546291500

G-Form Pro-S JR. Leggbeskyttere

Samme spesifikasjoner og egenskaper som Pro-S shin guard, men prisgunstigere i juniorstørrelser. Str.: S/M og L/XL Butikkpris kr 649,-

KLUBBPRIS KR 499,-

SP01050

85546244100

G-Form Pro-X Skin Pad

G-Form Pro-S Leggbeskyttere

G-Form sin tynneste og letteste leggbeskytter for de som ekstra opptatt av komfort. Samme patenterte dempingsmaterialet som i øvrige produkter fra G-Form. Str.: XS-XL

Leggskinnet som er så lett og behagelig at du glemmer at du har det på deg. Komfortabel og tettsittende leggbeskytter som demper 94% av spark og slag. G-Forms patenterte dempingsmateriale er sydd på en kompresjonsstrømpe. Kan selvfølgelig vaskes. Str.: S-XL

Butikkpris kr 650,-

Butikkpris kr 749,85546244200

KP01040

G-Form Pro-X Knee Pad Tettsittende og komfortabel knebeskytter. Demper 94% av spark og slag. G-Forms patenterte dempingsmateriale er sydd på en kompresjonsstrømpe. Kan selvfølgelig vaskes. Str.: 2XS-3XL Butikkpris kr 649,-

KP04020

G-Form Pro-S Elite Leggbeskyttere

Veldig komfortabel og tettsittende leggbeskytter. Ekstremt effektivt dempingsmateriale som demper 94% av spark og slag. G-Forms patenterte dempingsmateriale er sydd på en kompresjonsstrømpe, som gjør at den sitter tett og behagelig på leggen. Kan selvfølgelig vaskes. Str.: S-XL Butikkpris kr 849,-

G-Form Handball Knee Pad

KUN HOS SPORT DIREKT

Endelig kommer G-Form med en knebeskytter til håndball. Så lett og komfortabel at man ikke tenker på at man har den på seg. Gir både kompresjon og maks beskyttelse. Denne bør du prøve! KUN HOS SPORT DIREKT. Str.: S-XL Butikkpris kr 399,-

G-FORM LEGGSKINN ER TESTET I SAMARBEID MED NISO, OG UTVIKLET PÅ BAKGRUNN AV TILBAKEMELDINGER FRA NORSKE TOPPSPILLERE!

SPORT DIREKT

G-Form Pro-X Keepertights

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

82077244400

67


SPORT DIREKT

16030

Falke 4Grip

WWW.SPORTDIREKT.NO

Falke 4Grip er en helt ny sokk fra det tyske kvalitetsmerket Falke. Sokken er utviklet for eksplosive idretter med hurtige retningsforandringer, sånn som fotball, tennis og innebandy. En unik “Silicon Dot”-teknologi låser foten fast og hindrer at du sklir i skoen. Str.: 35-36, 37-38, 39-42, 42-43, 44-46 Butikkpris kr 399,-

TS-MC

KUN HOS SPORT DIREKT

TruSox Mid-Calf Cushion Sock

Sokken har antisklibelegg både på innsiden og utsiden for å hindre foten i å skli i skoen. TruSox hjelper deg å endre retning raskere, maksimerer kraftoverføringen fra foten til skoen og kan derfor også være skadeforebyggende. Trusox brukes av mange av verdens beste fotballspillere, og av deg? Str.: M (40-43) og L (44-47). Hvit/sort og sort/hvit leveres ogs i st¯rrelse 35-39.

68

Butikkpris kr 399,TS-MCT

TruSox Mid-Calf Thin Sock 200SD

INC Compression Grip Sock

Tynn sokk med antisklibelegg. Antisklibelegget hindrer at foten sklir i skoen, og minimerer derfor sjansen for skader. Sokkene gjør at skoene passer enda bedre, hindrer gnagsår og gir deg bedre fraspark! Str:. 35-37, 39-42, 43-46 Butikkpris kr 250,-

V/MIN 10 STK KR

199,-

Samme egenskaper som TruSox Cushion, men er tynnere. Passer spesielt godt i litt trange fotballsko og innesko. Ypperlig også til håndball. Str.: M (40-43) og L (44-47). Hvit/ sort og sort/hvit leveres ogs i st¯rrelse 35-39. Butikkpris kr 399,-


LØPESKO Herre: S20356-2: Dame: S10356-1

Saucony Kinvara 8 M

Butikkpris kr 1400,-

Herre: S20305-1: Dame: S10305-1

Saucony Phoenix 8 W

Lett mengdetrening sko med fulldempet (Progrid+ og SRC crash pads) mellomsåle, meget god respons og løpsfølelse. Skoen har en pronasjonskile i mellomsålen som gir ekstra stabilitet. Pustende mesh i overdelen og yttersåle i slitesterk gummiblanding. Vekt: Herre 281 gram i US 9 / Dame 249 gram i US 8. Herre: US 7-13, Dame: US 5-10

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Lettvektssko med 4 mm. dropp i mellomsålen som passer godt for de som vil lengre frem på forfoten. For den aktive løperen er dette en sko både på rolige og raskere treningsturer. For mosjonisten et godt valg til konkurranser og raskere trening. Kinvara 8 er også et godt alternativ til bruk på treningssenter og løping på tredemølle. Vekt: Herre 224 gram i US 9 / Dame 196 gram i US 8. Herre: US 7-13, Dame: US 5-10

Butikkpris kr 1500,-

69 Herre: S20346-1: Dame: S10346-2

Saucony Triumph Iso 3 M

Sauconys toppmodell og testvinner gjennom flere år. Nøytral mengdetreningssko med “Everun”-dempemateriale og “Isofit”-snøresystem som gir et effektivt steg og raskere overganger. Passer for de fleste løpere som ønsker maksimal demping og komfort. Overdel i pustende mesh og yttersåle i slitesterk gummiblanding. Vekt: Herre 298 gram i US 9 / Dame 275 gram i US 8. Herre: US 7-13, Dame: US 5-10 Butikkpris kr 1800,-


LØPESKO

HERRE: T6C3N-3090 DAME: T6C8N-3093

Asics Gel-Cumulus 18

Utviklet for å levere enda bedre demping og komfort. Skoen har en midtsåle med “FluidRide”-teknologi som gir mer behagelig og effektiv løping over lange avstander. Flex-spor i yttersålen gir bedre fraspark. Skoens SpEVA 45-fôr og “FluidRide”-såle gir maksimal demping. “Full Length Guidance” hjelper foten gjennom hele steget og gjør løpingen mer effektiv selv når du er sliten. Herre: US 6-15, Dame: US 5-13

WWW.SPORTDIREKT.NO

Butikkpris kr 1500,-

70

HERRE: T707N-4102 DAME:t757N-4301

Asics GT-2000 5

Designet for å være pålitelig og komfortabel når du skal løpe lange distanser. GT-2000 5 er det perfekte valget for overpronerende løpere og hjelper deg å nå løpemålene dine uansett tempo. Skoen støtter foten din hele veien fra start til mål. Hver landing er mykere takket være GEL-demping i hælen akkurat der overpronerende løpere trenger det. I tillegg gir “FluidRide” den ultimate kombinasjon av svikt og demping med redusert vekt og eksepsjonell slitestyrke. Stabiliserende teknologi hindrer foten din i å rulle for mye innover, slik at du får en mer effektiv løpeteknikk. Herre: US 6-15, Dame: US 5-13 Butikkpris kr 1500,-


2XU MA4411b MA3014A

2XU Elite Compression LS Top M

Langermet overdel med kraftig “PWX WEIGHT”-panel bak på skulderpartiet og på sidene. Panelene på hver side påvirker de skrå sidemusklene og gir bedre kontroll over nedre del av ryggen. Panelene gir også økt sirkulasjon for raskere oppvarming og restitusjon. Herre: XS-XL Butikkpris kr 1399,-

2XU MCS Run Compression Tights M

MCS Run Compression Tights kommer med et kraftig gradert kompresjonsmateriale kombinert med det revolusjonerende MCS (Muscle Containment Stamping)-støttesystemet. Dette gir tightsen et enda sterkere trykk mot de mest utsatte muskelgruppene slik at rivninger og skadet muskulatur reduseres til et minimum. Herre: XS-2XL

MA4476b

2XU Accelerate Compression Tights M

Accelerate Compression Tights kommer med et gradet kompresjonsmateriale som gir en meget god støtte til arbeidende muskler. Ny bredere linning og en elastisk strikk i livet gir økt komfort under aktivitet. Herre: XS-2XL Butikkpris kr 1199,MA3062B

2XU Elite MCS Compression Tights M

Ekstra mønster på innsiden som følger kjernemuskulaturen, sene- og nervegruppene mot framside lår og bakside legg. Herre: XS-2XL

MA3851b

2XU TR2 Compression Shorts M

2XU TR2 Compression Shorts er utviklet for aktiviteter som krever støtte til lår- og setemusklene. Den reduserer slag og vibrasjoner i muskler og beskytter mot skader og muskeltretthet. Shortsen kommer med en 3,5 cm. bred linning med snøring for økt komfort og fleksibilitet. Herre: XS-2XL

Butikkpris kr 1599,-

Butikkpris kr 949,-

MA2442E

MA4007e

2XU Striped Run Compression Sock M

Striped Run Compression Socks for menn er markedets teknisk mest avanserte kompresjonsstrømper. Sømløse, integrerte paneler med gradert kompresjon gir bedre blodsirkulasjon og maksimal støtte til leggmusklene. Str.: XS-XL Butikkpris kr 499,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Butikkpris kr 1599,-

2XU Compression Performance Run Sock M

Kompresjonsstrømper med høyt skaft som gir økt støtte og redusert tretthet i leggmusklene. Laget av et materiale som transporterer fuktighet og varme bort fra huden. 72% nylon og 28% elastan. Str.: XS-XL Butikkpris kr 549,-

71


2XU

WA2864B

2XU Mid-Rise Compression Tights W

En nyutviklet lang tights med bredere linning enn bestselgeren 2XU Compression Tights. Den nye tightsen har fortsatt de samme fordelene. Dame: 2XS-2XL Butikkpris kr 1399,WA4173b

2XU TR2 Compression Tights W

TR2 Compression Tights har gradert kompresjon og gir meget god støtte til de store muskelgruppene. Den er lett, pustende og transporterer raskt svette bort fra huden. Tightsen er antibakterielt behandlet. Dame: 2XS-XL

WWW.SPORTDIREKT.NO

Butikkpris kr 1199,-

WA4172b

2XU Hyoptik Mid-Rise Compression Shorts W

Hyoptik Mid-Rise Compression Shorts kommer med et kraftig kompresjonsmateriale som gir en meget god støtte til sete- og lårmuskulaturen. Den brede linningen er laget i et mykt Powermesh-materiale for å øke komforten og gir en bedre kroppsholdning. Dame: 2XS-2XL Butikkpris kr 949,-

WA4177b

2XU Fitness Compression Tights W WA4008e

2XU Striped Run Compression Sock W

72

Striped Run Compression Socks for dame har spesialpaneler med ekstra god pusteevne for maksimal ventilasjon og komfort. Sømløse, integrerte paneler med gradert kompresjon gir bedre blodsirkulasjon og maksimal støtte til leggmusklene. Str.: XS-XL Butikkpris kr 499,-

Fitness Compression Tights kommer med en mild kompresjon for å gi maksimal komfort under alle former for aktivitet. Tightsen har en bred linning, flatlock-sømmer og kommer i et lett pustende materiale. Dame: 2XS-2XL Butikkpris kr 999,-

UA1987B

2XU Compression Calf Guard WA2443E

2XU Compression Performance Run Sock W

Kompresjonsstrømper med høyt skaft som gir økt støtte og redusert tretthet i leggmusklene. Laget av et materiale som transporterer fuktighet og varme bort fra huden. 72% nylon og 28% elastan. Str.: XS-XL Butikkpris kr 549,-

I kraftig PWX. Kraften og graderingen stabiliserer muskulaturen samtidig som det gir økt sirkulasjon av blod og væske. Mindre vibrasjon og økt sirkulasjon kan forebygge muskeltretthet, muskelskader og blant annet benhinnebetennelse. Str.: 2XS-XL Butikkpris kr 599,-


73

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

ADIDAS


F50281

BJ9174

Adidas Tabela 14 Jersey

ADIDAS

Adidas Squadra 17 Jersey

Kort arm Barn: 116-164, Voksen: S-2XL Butikkpris kr 230,Lang arm Barn: 116-164, Voksen: S-2XL Butikkpris kr 280,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

Brodert logo. Slim Fit ClimaLite. Mykt og lett stoff for overlegen fuktighetskontroll. Leveres med lang og kort arm.

Spillertrøye med rund hals. ClimaLite-materiale som transporterer fuktighet vekk fra huden din. Leveres i kort og lang arm.

Kort arm barn: 116-164, Voksen: S-2XL Butikkpris kr 260,V/MIN 10 STK KR

180,V/MIN 10 STK KR

220,-

Lang arm barn: 116-164, Voksen: S-2XL Butikkpris kr 280,-

KLUBBPRIS V/MIN 15 STK KR 220,-

BJ9231

Adidas Squadra 17 Short Brodert logo. ClimaLite. Mykt lett stoff for god fuktkontroll. Leveres med og uten innertruse.

Uten innertruse: Barn: 116-164, Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 230,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 180,Med innertruse: Barn: 116-164, Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 260,-

74

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 205,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 205,-

AJ5890

Adidas Parma 16 Shorts WB ClimaLite®. Mykt og lett stoff for god fuktkontroll. Innvendig nettingtruse. Butikkpris kr 230,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 180,-

X20990

Adidas Adisock 12

Anatomisk plassert polstring for å støtte og beskytte utsatte områder. Høyre- og venstresokk. Nettingventilering på innsiden. Str.: 31/33, 34/36, 37/39, 40/42, 43/45, 46/48

AJ5904

Adidas Milano 16 Sock

God og slitesterk fotballstrømpe. Ekstra god passform på foten. Str.: 27/30, 31/33, 34/36, 37/39, 40/42, 43/45, 46/48

Butikkpris kr 155,-

Butikkpris kr 105,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 120,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 80,-


S16143

Adidas Striped 15 Jersey

Kort arm barn: 116-164, Voksen: S-2XL Butikkpris kr 315,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 249,S16147

Lang arm barn: 116-164, Voksen S-2XL Butikkpris kr 365,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 290,-

ADIDAS

Spillertrøye med stolpedesign, ClimaCoolteknologi for de beste pusteegenskapene og god fukttransport. V-hals og brodert logo.

Adidas Estro 15 Jersey

Prisgunstig, teknisk spillertrøye med ClimaLite-teknologi for gode pusteegenskaper. Kort arm barn: 116-164, Voksen: S-2XL Butikkpris kr 210,-

Lang arm barn: 116-164, Voksen: S-2XL Butikkpris kr 230,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 179,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 165,-

75 BJ9128

Adidas Tastigo 17 Shorts

God spillershorts. ClimaCool-teknologi med gode pusteegenskaper og god fukttransportering. Snøring i livet. Barn: 116-164, Voksen: S-2XL Butikkpris kr 315,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 250,-


ADIDAS

AZ5392

Adidas Revigo 17 GK Jersey

Z11523

Adidas GK Undershirt

Superelastisk stoff for optimal bevegelsesfrihet i områder som er kritiske for en keeper. Ekstremt lett, fukttransporterende materiale.

Butikkpris kr 420,-

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 735,-

Polstret trøye til å ha under keepertrøyen i ClimaLite®. Mykt og lett stoff som ventilerer. Str.: S-2XL

KLUBBPRIS KR 335,-

KLUBBPRIS KR 585,Barn: 116-164 Butikkpris kr 525,-

KLUBBPRIS KR 419,Z11474

Adidas Tierro 13 Keeperbukse

Laget i ClimaLite®, et mykt, lett stoff for overlegen fuktkontroll. UsePad utviklet spesielt for keeperbruk. Barn: 116-164, Voksen: S-2XL

Z11476

Adidas GK Tights

WWW.SPORTDIREKT.NO

Polstret keepertights i ClimaLite®, et mykt og lett stoff for god fuktighetskontroll. Str. S-2XL

Butikkpris kr 420,-

KLUBBPRIS KR 335,-

Butikkpris kr 370,-

KLUBBPRIS KR 249,-

Z11471

Adidas Tierro 13 GK Shorts

Målvaktshorts i funksjonsmaterialet ClimaLite®, med elastisk linning og strammesnor. 100% polyester. Barn: 116-164, Voksen: S-2XL Butikkpris kr 315,-

KLUBBPRIS KR 249,-

76

AZ5401

Adidas Assita 17 GK Jersey BK5437

Adidas Tiro 17 Jersey

Adidas sin beste spillertrøye. En teknisk trøye med ClimaCool-teknologi for gode pusteegenskaper og god fukttransport. Barn: 116-164, Voksen: S-2XL Butikkpris kr 315,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 250,-

God keepertrøye. ClimaLite-teknologi for gode pusteegenskaper. Barn: 116-164, Voksen: S-2XL Butikkpris kr 365,-

KLUBBPRIS KR 290,-


S93543

S93519

Adidas Condivo 16 Presentation Suit

Helt ny, tidsriktig og mer teknisk versjon enn noen gang. Overdel med hette, god passform og teknisk godt materiale. Underdel med smalere ben i teknisk polyester. Climacool-teknologi for de beste pusteegenskapene.

Innovativ treningsgenser fra adidas. ClimaCool-teknologi for de beste pusteegenskapene. Toppen har en elastisk krage, 3/4 erme med smal underarm for god bevegelse samt integrert hanske. Barn: 116-164 Butikkpris kr 525,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 419,-

ADIDAS

Adidas Condivo 16 Training Top

Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 630,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 499,-

Barn: 116-164 Butikkpris kr 940,-

Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 1150,-

AN9848

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 920,-

Teknisk treningsbukse med ton-i-ton striper på sidene. Bukse med ClimaCoolteknologi for de beste pusteegenskapene. Teknisk funksjonelt materiale, smal midje og glidelås nederst på bena gjør dette til en meget god treningsbukse.

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 750,Adidas Condivo 16 Training Pant

Barn: 116-164 Butikkpris kr 420,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 335,Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 525,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 420,-

S93530

Adidas Condivo 16 Training Jersey

Teknisk treningstrøye som setter utøveren i fokus. Climacool-teknologi for best mulig pusteegenskaper, god passform og kult design. Barn: 116-164 Butikkpris kr 315,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 250,Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 420,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 335,-

77 AJ6899

Adidas Condivo 16 CL Polo

Condivo 16 CL polo er en teknisk trøye med en stilig krave for de med øyne for detaljer. Trøyen har en meget god passform og kult design. Barn: 116-164 Butikkpris kr 315,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 250,Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 365,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 290,-


ADIDAS

AY2858

Adidas Tiro 17 Training Jersey En teknisk god treningstrøye med ClimaLite-teknologi for gode pusteegenskaper. Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 420,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 335,Barn: 116-164 Butikkpris kr 315,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 250,-

AY2957

Adidas Tiro 17 Cotton Polo Teknisk poloskjorte med svettetransporterende stoff for å holde deg tørr. 70% bomull og 30% polyester. Barn: 116-164 Butikkpris kr 315,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 250,Voksen: S-2XL Butikkpris kr 365,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 289,-

78 BJ9294

Adidas Tiro 17 Training Jacket

Treningsjakke til og fra trening med svettetransporterende stoff, slik at du kan holde deg tørr og komfortabel. Hull for tommelen gir ekstra dekning og sikrer at ermene holder seg på plass. Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 575,-

Barn: 116-176 Butikkpris kr 525,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 459,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 419,-


Adidas Tiro 17 Training Top

Fantastisk treningstopp fra adidas. ClimaCoolteknologi med gode pusteegenskaper. Toppen har en elastisk krage, lange ermer med smal underarm for god bevegelse samt integrert hanske.

ADIDAS

BQ2735

Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 525,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 420,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 375,-

BK0348

Adidas Tiro 17 Training Pant

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Barn: 116-176 Butikkpris kr 470,-

Teknisk treningsbukse med toniton striper på sidene. Bukse med ClimaCool-teknologi for de beste pusteegenskapene. Teknisk funksjonelt materiale, smal midje og glidelås nederst på bena gjør dette til en meget god treningsbukse. Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 525,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 420,Barn: 116-176 Butikkpris kr 420,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 335,-

79


AY2867

Adidas Tiro 17 Presentation Jacket

Adidas Tiro 17 Warm Top

Myk og lett overtrekksjakke med hette i ClimaLite-stoff som gjør at du holder deg tørr. Forlommer med lynlås.

En genser som har et varmeisolerende materiale foran og bak. Hetten er i tre stykker med elastiske bånd som gir en god passform. Pustende ClimaWarm® holder deg varm og komfortabel i kaldt vær.

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 630,-

Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 680,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 499,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 540,-

Barn: 116-164 Butikkpris kr 525,-

Barn: 116-176 Butikkpris kr 575,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 419,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 459,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

ADIDAS

AY2856

AY2983

Adidas Tiro 17 Warm Pant

En treningsbukse med varmeisolerende materiale foran på buksen. Glidelås som gjør at den er enkel å ta av. Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 625,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 499,Barn: 116-176 Butikkpris kr 525,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 419,-

80

AY2890

Adidas Tiro 17 Storm Jacket

AY2889

Adidas Tiro 17 Rain Jacket

Du har ingen kontroll over været. Men du har kontroll over utstyret. Med denne regn-/allværsjakken kan du fokusere på fotballen i vått vær. Ventilasjon i meshet gir ventilasjon og holder deg tørr på innsiden, mens en cap med indre stormklaff og glidelås stenger regn ute. Med lynlås og hette. Barn leveres kun i farge sort. Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 575,-

Barn: 116-164 Butikkpris kr 525,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 459,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 419,-

ClimaStorm gir pustende, vannavvisende beskyttelse og holder deg tørr og komfortabel. Sidelommer med zip og ripstopp. 100% polyamide. Str.: XS-3XL Butikkpris kr 1050,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 839,-


M35325

En god og varm jakke for kalde dager. God foring, klaff med borrelås og innvendige mansjetter for god varmeisolering. Lommer med glidelås i siden.

Adidas Core 15 Rain Jacket Vannavisende og tynn jakke til trening i våte forhold. Foret med mesh som løfter ytterstoffet fra kroppen og øker luftsirkulasjonen. Kommer med sidelommer og hette. Barn: 116-164 Butikkpris kr 370,-

V/MIN 10 STK KR

580,-

Barn: 116-164 Butikkpris kr 730,-

ADIDAS

Adidas Core 15 Stadium Jacket M35323

V/MIN 10 STK KR

295,VOKSEN

KLUBBPRIS KR

Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 420,-

665,-

V/MIN 10 STK KR

Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 835,-

335,-

M35336

Adidas Core 15 Windbreaker

Teknisk og tynn treningsoverdel med vindavvisende materiale. 1/4 glidelås, elastisk midje og mansjetter. Str.: XS-2XL Butikkpris kr 370,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 295,-

M35343

Adidas Core 15 Hooded Top Tidsriktig og komfortabel hettegenser fra Adidas. Ypperlig fritidsgenser, perfekt til og fra trening. Barn: 116-164 Butikkpris kr 470,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

BARN

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 375,Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 525,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 419,-

81

S22391

Adidas Core 15 Training Jersey

Teknisk treningstrøye med et stilrent design. ClimaLite-teknologi for gode pusteegenskaper og fukttransportering. Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 280,Barn: 116-164 Butikkpris kr 260,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 205,-

S22340

Adidas Core 15 Sweat Pant

Behagelig jogge- og fritidsbukse fra Adidas. Komfortabel og lett bukse, fin til og fra trening. V/MIN 10 STK KR

219,-

Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 470,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 375,Barn: 116-164 Butikkpris kr 420,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 335,-


AZ9860

Adidas Ghost Lite AP7033

ADIDAS

Adidas Everlite

Klassisk leggskinne med lav vekt og enkelt stroppesystem Str.: XS-XL

Lett leggskinne med dobbelt stroppesystem som sitter godt på leggen. Str.: XS-XL Butikkpris kr 165,-

Butikkpris kr 125,-

AZ3711

AZ9871/ AZ9872

Juniorleggskinner med et enkelt stroppesystem og god ankelbeskyttelse. Str.: XS-L

Juniorleggskinne med et enkelt stroppesystem, god ankelbeskyttelse og Messi-logo. Str.: S-L

Adidas Ghost Club

Butikkpris kr 210,-

Adidas Messi 10 Youth

WWW.SPORTDIREKT.NO

Butikkpris kr 210,-

AZ9867

AZ3716

Lett leggskinne. Medfølgende stropp for feste. Str.: XS-XL

Juniorleggskinne med et enkelt stroppesystem og god ankelbeskyttelse. Str.: XS-XL

Adidas Ghost Euro Lest

Butikkpris kr 210,-

Adidas Ghost Reflex

Butikkpris kr 230,-

AZ9853/ AZ9854

Adidas Ghost Pro

AZ9866

AZ3709

Leggskinne med medfølgende kompresjonsstrømpe som holder skinnen på plass uten stropper. Str.: XS-XL

Ekstremt tynn, lett og tilpasningsdyktig leggskinne for den kvalitetsbeviste fotballspilleren. Str.: S-L

Adidas Ghost Graph

82

Lett leggskinne med medfølgende kompresjonsstrømpe som holder skinnen på plass uten stropper. Str.: XS-XL

Adidas Ghost Foil

Butikkpris kr 280,-

Butikkpris kr 890,-

Butikkpris kr 280,-

W44097

Adidas Field Player Gloves

Hanske gummiert for godt grep ved innkast. ClimaProof-teknologi som holder deg varm og tørr. Str.: 4-11 Butikkpris kr 280,-

W67131

Adidas Neck Warmer

Neck Warmer er en hals i fleece-kvalitet, perfekt for kalde treningsdager. Str. One size Butikkpris kr 230,-


Adidas TechFit Base ClimaLite LS Top

Gir støtte og reduserer muskelvibrasjoner. Pustende perforert stoffpanel på brystet. Myke, strategisk plasserte flate sømmer minimerer irritasjoner. TechFit-merke bak på nakken. UV-beskyttelse (UPF 50 +). Beskyttelse mot skadelig ultrafiolett stråling. Str.: XS-3XL Butikkpris kr 365,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 290,-

AJ4966

Adidas TechFit Base ClimaLite SS Top

Samme spesifikasjoner som Adidas TechFit Base ClimaLite LS, men med korte ermer. Str.: XS-3XL Butikkpris kr 310,-

DESIGN ET DRØMMESETT TIL LAGET DITT! Med MiTeam kan du tilpasse klær og utstyr nøyaktig etter dine behov. Du får markedets beste utvalg og kombinasjonene er nesten uendelige. Du kan for eksempel bestemme hvilke farger de ulike delene av spillerdrakter og overtrekksdresser skal ha. Alt skjer på www.miteam. com raskt, enkelt og oversiktlig. Det gjør at hvert lag eller klubb i fred og ro kan forberede sin bestilling hjemme.

TRINN 1

Velg modell, farger og design ditt plagg som du vil ha det!

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 245,-

TRINN 2

Lagre ditt design og registrer deg som bruker AJ5037

Adidas TechFit Base ClimaCool Short Tight

Kompresjon: Gir støtte for kroppen og reduserer muskelvibrasjoner. ClimaCool: Gir varme og fuktighet med ventilasjon. Myke, strategisk plasserte flate sømmer minimerer irritasjoner. Str.: XS-3XL Butikkpris kr 280,-

ADIDAS

AJ5016

TRINN 3

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 220,-

Velg din autoriserte Sport Direkt MiTeam forhandler og avslutt din bestilling AI3357

Adidas TechFit Base ClimaWarm Mock LS Top

ClimaWarm mock top i sort farge. Undertøysoverdel som holder deg varm og tørr når du trener på kalde dager. Str.: XS-3XL Butikkpris kr 470,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 375,AI3356

Adidas TechFit Base ClimaWarm Tight ClimaWarm tights i sort farge. Undertøy som gir støtte til musklene, samtidig som ClimaWarm-materialet holder deg tørr og varm under kalde forhold. Str.: XS-3XL Butikkpris kr 470,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 375,-

Leveranse skjer innen 45 dager. Legg merke til at minimumsordre er 5 produkter. Betaling, service, support og leveranse skjer via de respektive forhandlerne. Mer informasjon kan finnes på www.miteam.com. Ditt lag er unikt - la det merkes og synes. Stadion AS (kjedesentralen) Epost: ml@stadion.no Tlf. 97 02 95 75

Freske Fraspark, Hamar Epost: firmapost@freskefraspark.no Tlf. 62 52 42 01

Torshov Sport Klubbservice, Oslo Epost: klubbservice@torshovsport.no Tlf. 22 09 20 20

Comet Sport, Lillestrøm Epost: morten@comet.no Tlf. 63 81 10 00

Nor-Contact Sport, Trondheim Epost: klubb@ncsport.no Tlf. 73 80 20 00

Tengesdal Sport, Egersund Epost: tone@tengesdalsport.no Tlf. 51 49 12 68

Steve Perryman Klubb, Bergen Epost: klubb@perrymansport.no Tlf. 55 38 18 00

83


84 WWW.SPORTDIREKT.NO

NIKE


833048

Nike Trophy III Jersey

Lang arm voksen: S-2XL Butikkpris kr 350,-

Lang arm barn: XS-XL Butikkpris kr 300,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

Kort arm voksen: S-2XL Butikkpris kr 300,-

Kort arm barn: XS-XL Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

NIKE

Laget i Nike Dry-materiale med moderat v-hals. 100% polyester. Levetid mars 2020.

SR: 725901 / JR: 725986

Nike Laser III Woven Short

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 250,-

Barn: XS-XL Butikkpris kr 200,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Shorts i Dri-Fit-materiale med ventilasjon i sidene. Integrert elastisk snøring i livet. Shortsen leveres uten innertruse.

Kort arm: SR: 725890 / JR: 725973

Nike Laser III Jersey

Topp spillertrøye i komfortabelt DriFit-materiale. Laser-perforering i fronten og på skuldrene for å slippe ut svette. Levetid mars 18. Kort arm voksen: S-2XL Butikkpris kr 400,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,Kort arm barn: XS-XL Butikkpris kr 400,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

85 SX5730

Nike Matchfit OTC Sock SR: 799870 / JR:799872

Nike Laser Woven Short

Shorts i Dri-Fit-materiale med ventilasjon i sidene. Integrert elastisk snøring i livet. Voksen: S-2XL Butikkpris kr 300,-

Barn: XS-XL Butikkpris kr 200,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

Fotballstrømpe i klassisk design. Levetid mars 2020. Str.: 30-34, 34-38, 38-42, 42-46, 46-50 Butikkpris kr 150,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 119,-


NIKE

Lang arm: SR: 725884/ JR: 725970 Kort arm: SR: 725891 / JR: 725984

Nike Park VI Jersey

Enkel fotballdrakt i Dri-Fit-materiale. Nikes bestselger gjennom flere år, ytterligere forbedret. Kommer også i damemodell. Levetid mars 2020. Kort arm barn: XS-XL Butikkpris kr 150,-

KLUBBPRIS V/MIN 15 STK KR 119,Kort arm voksen: S-2XL Butikkpris kr 200,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,Lang arm barn: XS-XL Butikkpris kr 200,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS V/MIN 15 STK KR 159,Lang arm voksen: S-2XL Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 15 STK KR 199,-

SR: 725903 / JR:725989

Nike Park II Knit Short WB

Klassisk fotballshorts med innertruse i pustende Dri-Fit-materiale. Kommer også i damemodell. Levetid mars 2020. Barn: XS-XL Butikkpris kr 150,-

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 200,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 119,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

86

SX5728

Nike Classic II Cushioned OTC

Fotballstrømpe i klassisk design. Levetid mars 2020. Str.: XS (30-34), S (34-38), M (38-42), L (42-46), XL (46-50) Butikkpris kr 100,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 79,-


Lang arm: SR: 725886/ JR: 725971. Kort arm: SR: 725893/ JR: 725976

Nike Striped Division II Jersey

Nike Striker IV Jersey

Stilfull nyhet. Dri-Fit og mesh-materiale for optimal komfort. Levetid mars 2019. Kort arm barn: XS-XL Butikkpris kr 150,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 119,Kort arm voksen: S-2XL Butikkpris kr 200,-

Lett drakt, med stripete design og krage i Dri-Fit-materiale. Rygg med mesh-teknologi som ventilerer godt. Levetid mars 2018. Kort arm barn: XS-2XL Butikkpris kr 200,-

Lang arm barn: XS-XL Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

Kort arm voksen: S-2XL Butikkpris kr 250,-

Lang arm voksen: S-2XL Butikkpris kr 300,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

NIKE

Lang arm: SR: 725885 / JR: 725977 Kort arm: SR: 725892 / JR: 725974

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,Lang arm barn: XS-XL Butikkpris kr 200,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,Lang arm voksen: S-2XL Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

SR: 725881 / Jr. 725990

Nike League Knit Short

Shorts i Dri-Fit-materiale med mesh stoff i skrittet og på baksiden av shortsen ved linningen. Shortsen leveres uten innertruse. Levetid mars 2019. Barn: XS-XL Butikkpris kr 150,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 119,Voksen: S-2XL Butikkpris kr 200,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

87 588414

Nike Park Derby Jersey

Drakt med Dri-Fit-teknologi og klassisk design. V-hals. 100% polyester. Levetid: mars 2018. Kort arm barn: S-XL Butikkpris kr 150,-

Kort arm voksen: S-2XL Butikkpris kr 200,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 119,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

Lang arm barn: XS-XL Butikkpris kr 200,-

Lang arm voksen: S-2XL Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-


Lang arm: 725899 / Kort arm: 725882 SR: 725881 / Jr. 725990

Nike Gardien Jersey

Shorts i Dri-Fit-materiale med mesh stoff i skrittet og på baksiden av shortsen ved linningen. Shortsen leveres uten innertruse. Levetid mars 2019.

Lang arm voksen: S-2XL Butikkpris kr 600,-

NIKE

Nike League Knit Short

Barn: XS-XL Butikkpris kr 150,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 119,-

Kul keepertrøye. Levetid mars 2018.

KLUBBPRIS KR 479,Kort arm voksen: S-2XL Butikkpris kr 550,-

KLUBBPRIS KR 439,-

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 200,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

SX5730

Nike Matchfit OTC Sock

Keeperstrømpe i klassisk design. Levetid mars 2020. Str.: 30-34, 34-38, 38-42, 42-46, 46-50 Butikkpris kr 150,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 119,-

Lang arm: SR: 588418 / JR: 588441

Nike Park Goalie II LS Jersey

Keeperdrakt i Dri-Fit-materiale som er designet for at du skal holde deg tørr til enhver tid og dominere i boksen. Beskyttelse på albuen. 100% resirkulert polyester. Levetid mars 2018.

88

Barn: XS-XL Butikkpris kr 400,-

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 450,-

KLUBBPRIS KR 319,-

KLUBBPRIS KR 359,-

SR: 480050 / JR: 481444

Nike Padded Goalie Pant

Lang keeperbukse i Dri-Fitmateriale. Padding på hofter og kne. Stropp under hælen. Barn: XS-XL Butikkpris kr 400,-

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 500,-

KLUBBPRIS KR 319,-

KLUBBPRIS KR 399,-


NIKE Nike Academy 16 Knit Tracksuit 2

Praktisk og kul treningsdress i Dri-Fit, et materiale som holder deg tørr. En komfortabel dress som sitter godt på. Levetid mars 2020. Barn: XS-XL Butikkpris kr 450,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

SR: 808757 / JR. 808760

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,Voksen: S-2XL Butikkpris kr 550,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 439,-

89


SR: 725930 / JR: 726003

Nike Academy 16 Midlayer Top

NIKE

1/4-zip treningsgenser i polyester DriFit. Levetid mars 2020. Barn: XS-XL Butikkpris kr 300,-

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 350,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

SR: 725931 / JR: 726007

Nike Academy 16 Tech Pant

WWW.SPORTDIREKT.NO

Fin treningsbukse som sitter godt. Dri-Fit-materiale, 100% polyester. Levetid mars 2020. Barn: XS-XL Butikkpris kr 300,-

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 350,-

KLUBBPRIS V/MIN 15 STK KR 239,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

90 SR: 725932 / JR: 726008

Nike Academy 16 SS Top

T-Shirt i Dri-Fit med meshpaneler for best mulig ventilasjon. Levetid mars 2020. Voksen: S-2XL Butikkpris kr 200,-

Barn: XS-XL Butikkpris kr 150,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 119,-


SR: 831569 / JR: 831582

Nike Team Sideline Rain Jacket

Nike Squad 17 Drill Top

Regnjakke med justerbar hette og snøringer som gjør at du kan tilpasse den til din fasong. Levetid mars 2019.

Meget komfortabel treningsgenser. Sømløs underarm for bedre bevegelse. Krage med 1/4 zip. Dri-Fit 100 % polyester. Levetid mars 2019.

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 650,-

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 550,-

Barn: XS-XL Butikkpris kr 500,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 519,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 439,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

NIKE

SR: 645480 / JR:645908

Barn: XS-XL Butikkpris kr 600,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 479,-

SR: 645539 / JR: 645904

Nike Team Performance Shield Jacket

Vannavstøtende jakke med “stående” krage som holder deg varm og god. Jakken kan pakkes inn i ene lommen, slik at den er lett å ha med seg. Levetid mars 2019. Voksen: S-2XL Butikkpris kr 650,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 519,Barn: XS-XL Butikkpris kr 600,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 479,-

SR: 831567 / JR:831581

Nike Squad 17 SS Top

Komfortabel T shirt i DriFit. Levetid mars 2019. Voksen: S-2XL Butikkpris kr 300,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

SR: 832276 / JR: 832390

Nike Squad 17 Training Pant

Treningsbukse i Nike Dri-Fitmateriale. Levetid mars 2019.

Barn: XS-XL Butikkpris kr 250,-

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 550,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 439,Barn: XS-XL Butikkpris kr 500,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

91


SR: 588468 / JR: 588390 / W: 616604

Nike Academy 14 Training Top SS

NIKE

Treningstopp med Dri-Fit-teknologi og unikt design. Dametrøyen leveres i følgende farger: sort, hvit, blå og rød. Levetid mars 2018.

SR: 658498 / JR: 658500

Nike Team Club Hoody

Hettegenser i 80% bomull og 20% Polyester fleece. Delt kengurulomme. Ribb i armer og midje. Levetid mars 2019.

Voksen: S-XL Butikkpris kr 200,-

Barn: XS-XL Butikkpris kr 150,-

Barn: XS-XL Butikkpris kr 450,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 119,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,Voksen: S-2XL Butikkpris kr 500,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

SR: 658679 / JR: 658939

Nike Team Club Cuff Pant Bukse med svært god komfort. Sidelommer og baklomme. Snøring i livet. 80% bomull og 20% polyester fleece. Levetid mars 2019. Barn: XS-XL Butikkpris kr 450,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-

92

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 500,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

803325

Nike Team Stadium II Crew Sock

Treningssokk i Dri-Fit-teknologi. Anatomisk tilpasset til venstre og høyre fot. Levetid mars 2016. Str.: XS (3034), S (34-38), M (38-42), L (42-46), XL (46-50) Butikkpris kr 100,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 79,-


703090

Tettsittende treningstopp med 8% spandex for best mulig følelse. Meshpaneler i ryggen for god ventilasjon. Str.: S-2XL Butikkpris kr 350,-

NIKE

Nike Pro Compression LS Top

SP0255

Nike Protegga Shield

Leggskinne med ankelsokk som gir god beskyttelse. Str.: XS-XL

SR: 645539 / JR: 645904

Nike Team Performance Beanie

Cashmere-liknende akrylfibre gir lua en veldig god komfort. Str.: XS-XL Butikkpris kr 200,-

SP0313

Nike Protegga Flex

Leggskinne med god beskyttelse. Str.: XS-XL

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Butikkpris kr 200,-

Butikkpris kr 200,-

93 727059

Nike FC Slider Tight Short

SP2086

Nike Mercurial Lite

Lett leggskinne i Mercurialdesign. Str.: XS-XL Butikkpris kr 250,-

Ultralett shorts i Dri-Fit-materiale for bruk under fotballshorts. Polstret midje og lår. Beskyttelse i de mest sårbare områdene slik at spillerne kan trene og takle uten å få skrubbsår. Mesh-stoff er plassert i høyvarmesoner for ventilasjon der utøverne trenger det mest. Str.: S-2XL Butikkpris kr 380,-


94 WWW.SPORTDIREKT.NO

PUMA


703063

703065

Spillertrøye i slim fit. DryCellteknologi i trøyen for å transportere bort svette og fukt fra kroppen. Barn: 116-164, Voksen: XS-2XL

Den nyeste topptrøyen fra Puma. Slim fit-design for en god passform. DryCellteknologi i trøyen for å transportere bort svette og fukt fra kroppen. Str.: XS-2XL

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

Butikkpris kr 500,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

703130

Puma Striker Shorts WB

Ny topplinje på shorts med DryCell-teknologi for svettetransport. Elastisk bånd og snøring i livet. Med innertruse. Str.: XS-2XL Butikkpris kr 300,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Butikkpris kr 300,-

PUMA

Puma Striker SS Shirt

Puma Dominate SS Shirt

95 702564

Puma Striker Socks

Fotballstrømpe i polyester/bomull. Sokken er meget elastisk og har god passform. Str.: 0 (27-30), 1 (31-34), 2 (35-38), 3 (39-42), 4 (43-46) Butikkpris kr 125,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 99,-


Lang arm: 702086 / Kort arm: 702068

Puma Striped Shirt

PUMA

Lang arm: 702088 / Kort arm: 702070

Puma Pitch Shirt

Pitch spillerdrakt i DryCellmateriale med mesh i ryggen. Gode pusteegenskaper og god passform. Kort arm: Barn: 116-164, Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,Lang arm: Barn: 116-164, Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 300,-

Tøff, stripete spillerdrakt med DryCell-teknologi. Mesh i ryggen. Lang arm: Barn: 116-164, Voksen: S-2XL Butikkpris kr 450,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,Kort arm: Barn: 116-164, Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 350,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 269,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

Herre: 702075 / Dame: 702331

Puma Pitch Shorts

96

Ny spillershorts i Pitch-serien, i myk og behagelig polyester, med strikk og snøring i livet. Shortsen kommer med innertruse. Barn: 116-164, Voksen XS-2XL Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-


702330

Puma Pitch Womens Shirt

PUMA

Spillerdrakt for damer I Pitch serien. Spillerdrakt i DryCell-materiale med mesh i ryggen. Gode pusteegenskaper og god passform. Kort arm. Dame: XS-2XL Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

702195

Puma Triumphant GK Shirt

Ny keeperdrakt i DryCell-materiale og mesh i ryggen gjør at du holder deg tørr på travle dager. Beskyttelse på albuer. Barn:116-164, Voksen: XS-2XL

KLUBBPRIS KR 399,-

702196

Puma Tournament GK Shorts

Keepershorts med god beskyttelse på hoftene. DryCell-teknologien gjør at shortsen puster godt. Barn:116-164, Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 350,-

KLUBBPRIS KR 279,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Butikkpris kr 500,-

97 702564

Puma Striker GK Socks

Keeperstrømpe i polyester/bomull. Sokken er meget elastisk og har god passform. Str.: 0 (27-30), 1 (31-34), 2 (35-38), 3 (39-42), 4 (43-46) Butikkpris kr 125,-

KLUBBPRIS KR 99,-


655220

WWW.SPORTDIREKT.NO

PUMA

Puma Esito 4 1/4 Zip Training Top

Ny treningsgenser med zip fra Esito 4-serien. DryCell-teknologi holder deg tørr under harde treningsøkter. Barn: 116-164, Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 450,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-

655221

Puma Esito 4 Training Jersey

Teknisk trenings t-skjorte i den nye Esito 4-serien. Med DryCellmateriale er dette en t-skjorte med gode pustende egenskaper. Barn: 116-164, Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

98

653824

Puma Team Training Pant

Teambukse laget i 100% polyester microfiber. DryCell-teknologi og mesh på buksens bakside og bak knærne. Lommer med glidelås. Buksen har god passform. Barn: 116-164, Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 500,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-


654641

Puma Veloce 1/4 Zip Training Top

654638

Teknisk trenings t-skjorte i den nye Veloce-serien. Med DryCell-materialet er dette en t-skjorte med gode pusteegenskaper, som transporterer bort fuktighet ved harde treningsøkter.

Butikkpris kr 500,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

PUMA

Puma Veloce Training Jersey

Treningsgenser i Veloce-serien. DryCell-teknologi holder deg tørr under harde treningsøkter. Strikk rundt håndledd og midje. Glidelås i halsen. Barn: 128-164, Voksen: XS-2XL

Barn: 116-164, Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 300,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

654643

Puma Veloce Stadium Jacket Trenings-/reisejakke i Veloceserien. 100% polyester microfiber. Strikk i håndledd og midje. Lommer med glidelås. Str.: XS-2XL Butikkpris kr 600,-

KLUBBPRIS KR 479,-

99


654382

PUMA

Puma Esquadra 1/4 Zip Training Top Treningsgenser i Esquadra-serien med DryCell-teknologi som gir genseren gode pusteegenskaper. Strikk rundt h책ndledd og midje. Glidel책s langs skulderen. Barn: 116-164, Voksen: S-2XL Butikkpris kr 450,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-

654383

Puma Esquadra Poly Tricot Jacket Trenings-/reisejakke i Esquadra-serien i 100% polyester. Strikk rundt h책ndledd og midje, glidel책s i lommer. Barn: 116-164, Voksen: S-2XL Butikkpris kr 450,-

100

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

654379

Puma Esquadra Training Jersey

T-skjorte for trening i Esquadra-serien. DryCell-teknologi og mesh i ryggen. Barn: 116-164, Voksen: S-2XL Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-


653976

Butikkpris kr 600,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 479,-

653808

Puma Team Training Fleece

653811

Puma Bench Jacket

God og varm jakke i 100% polyester med fleece på innsiden. Med polyester microfiber ripstop-materiale er dette en svært slitesterk jakke som passer på kalde dager. Str.: S-2XL Butikkpris kr 1200,-

KLUBBPRIS KR 959,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Tøff windbreaker fra Puma laget i 100% nylon. WindCellteknologien gjør den vindtett og vannavvisende. Windbreakeren er sydd inn med nylon ripstopmateriale som gjør den svært slitesterk. Barn: 116-164, Voksen: XS-2XL

PUMA

Puma Team Windbreaker

God og varm fleece i team-linjen med Polar Fleece. Zip i halsen og lommer med glidelås. Passer godt til å ha under Bench Jacket eller Windbreaker på kalde dager. Barn: 116-164, Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 550,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 439,-

101


PUMA

030606

030608

030607

Leggbeskytter med superlett “SASTECFoam” som gir deg optimal beskyttelse. Innebygget athletic-tape som holder leggbeskytteren på plass. Str.: M-L

Lett leggbeskytter med EVA som gir god beskyttelse. To elastiske stropper gjør at leggbeskytteren sitter godt. Str.: XS-L

Leggbeskytter med EVA som gir god beskyttelse. Med ankelbeskytter. Str.: XS-L

Puma Evopower 1.3 Slip

Puma Evopower 5.3

Puma Evopower 3.3

Butikkpris kr 150,-

Butikkpris kr 250,-

030629

052212

021210

Leggbeskytter med EVAstøtdemping. Str.: S-L

Hals som holder deg varm under kalde forhold.

Teknisk treningslue.

WWW.SPORTDIREKT.NO

Butikkpris kr 600,-

Puma Evopower Vigor Graphic Guard Butikkpris kr 150,-

Puma Neck Warmer II Butikkpris kr 200,-

654655

Puma Spirit II Training Jersey

Teknisk t-skjorte i den nye Spirit-serien. Med Regular Fit og DryCell-materiale er dette en perfekt trenings t-skjorte for alle. Barn: 116-164, Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 250,-

102

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

041146

Puma Field Player Glove

Komfortabel treningshanske. Str.: 4-11 Butikkpris kr 250,-

654656

Puma Spirit II Training Sweat

Treningsgenser med crew neck. 100% polyester, dobbeltstrikket 240g. Barn: 116-164, Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 400,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

Puma Beanie

Butikkpris kr 150,-


103

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

HUMMEL


04615

Hummel Core Poly Jersey

HUMMEL

Trenings- og spillerdrakt i 100% polyester. Vinkler i kontrast som gir trøyen et pent og klassisk Hummeluttrykk. Levetid ut 2020.

04-616

Hummel Authentic Charge Poly Jersey Spillerdrakt i fukttransporterende polyester og ventilerende mesh på ryggen, som gir deg best mulig opplevelse på trening eller kamp. Levetid ut 2019.

Kort arm barn: 116-176 Butikkpris kr 230,-

Lang arm voksen: S-3XL Butikkpris kr 400,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 179,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

Kort arm voksen: S-3XL Kort arm dame: XS-XL Butikkpris kr 230,-

Lang arm barn: 116/128, 140/152, 164/176 Butikkpris kr 370,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 179,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 295,-

Lang arm barn: 116-176 Butikkpris kr 280,-

Kort arm voksen: S-3XL Butikkpris kr 350,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 219,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

Lang arm voksen: S-3XL Butikkpris kr 280,-

Kort arm barn: 104, 116/128, 140/152, 164/176 Butikkpris kr 320,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 219,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 256,Kort arm dame: XS-XL Butikkpris kr 350,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

11083

Hummel Core Poly Shorts Trenings- og kampshorts i 100% polyester. Vinkler i kontrast som gir shortsen et pent og klassisk Hummeluttrykk. Levetid ut 2020. Barn: 116/128, 140/152, 164/176 Butikkpris kr 200,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,Voksen: S-XL Butikkpris kr 200,-

104

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

011334

Hummel Authentic Charge Poly Shorts

Spillershorts i fukttransporterende polyester og ventilerende mesh på baksiden for god ventilasjon. Estetisk design med ikonisk vinkeltape. Levetid ut 2019. Voksen: S-3XL Butikkpris kr 300,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,Dame: XS-2XL Butikkpris kr 300,22137

Hummel Fundamental Football Sock

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

Teknisk fotballstrømpe som inneholder 92% polyamide, 5% bomull og 3% elastan. Strømpen kommer med polstret ankelbeskyttelse og forsterket hæl-, tå- og ankelseksjon for ekstra støtdemping gjør disse til komfortable fotballstrømper til trening- og kamp. Str.: 28-31, 32-35, 36-40, 41-45, 46-48

Barn: 104, 116/128, 140/152, 164/176 Butikkpris kr 270,-

Butikkpris kr 100,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 215,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 79,-


036895

Hummel Core 1/2 Zip Sweat

Voksen: S-3XL Butikkpris kr 450,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,Barn: 116-164 Butikkpris kr 400,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

03631

Hummel Sirius Poly V-Neck Jersey

Spillerdrakt i 100% polyester med v-hals og mesh under armhulen for optimale pusteegenskaper. QuickDry-materiale sørger for at trøyen er hurtigtørkende og meget komfortabel. Kort arm barn: 116/128, 140/152, 164/176 Butikkpris kr 350,-

HUMMEL

Lett og komfortabel topp for utendørs trening. Justerbar strikk i livet som gjør den perfekt for all type aktivitet, mens glidelås i kragen sikrer perfekt ventilasjon. Levetid ut 2020.

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,Kort arm voksen: S-3XL Butikkpris kr 400,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,Lang arm voksen S-XL Butikkpris kr 450,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-

032165

Hummel Core Football Pant

Fotballbuksa alle må ha. Elastisk linning for komfort, smalt design rundt leggen så ikke buksa er i veien under trening. Trykte Hummelvinkler og en diskret logo. Levetid ut 2020.

Lang arm barn: 116/128, 140/152, 164/176 Butikkpris kr 400,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Kort arm dame: XS-XL Butikkpris kr 400,-

Voksen: S-3XL Butikkpris kr 400,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,Barn: 116-164 Butikkpris kr 350,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

10797

Hummel Sirius Poly Shorts

Trening- og kampshorts i 100% polyester. Trendy design og i en optimal kvalitet som sikrer gode pusteegenskaper og transporterer bort svette og fukt. Barn: 116-176 Butikkpris kr 300,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,Voksen: S-3XL Dame: XS-2XL Butikkpris kr 350,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

105


HUMMEL

033406

033401

Treningsoverdel i meget lett polyestermateriale. Mange sporty detaljer og har Hummelvinkeltape langs armene. Kommer med tommelhull nederst på ermene. Levetid ut 2019.

Sporty utseende og passform som passer for treningsøkter samt kampdag, både til håndball og fotball. Jakken leveres med sidelommer, ikonisk vinkeltape og mange sporty detaljer. Perfekt oppvarmingsjakke. Levetid ut 2019.

Hummel Authentic Charge Training Sweat

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 550,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 439,Barn: 116-176 Butikkpris kr 500,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

Hummel Authentic Charge Poly Zip Jacket

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 550,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 439,Barn: 116-176 Butikkpris kr 500,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

037228

137229

Hummel Authentic Charge Football Pants

Slitesterk og behagelig treningsbukse med smale ben i polyester. Glidelås både i lommene og på leggen. Levetid ut 2019.

Hummel Authentic Charge Poly Pants

Slitesterk og behagelig treningsbukse i polyester. Glidelås både i lommene og på leggen. Levetid ut 2019. Voksen: S-2XL Butikkpris kr 450,-

Barn: 116-176 Butikkpris kr 400,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

Barn: 116-176 Butikkpris kr 400,-

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 450,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-

106 21074

Hummel Tech Indoor Sock Low

Meget funksjonelle håndball/innendørssokker. Sokken har en myk såle med forsterket tå og hæl. Former seg etter foten og er meget behagelig å ha på. Finnes i høy og lav modell. Str.: 32-35, 36-40, 41-45, 46-48 Butikkpris kr 150,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 119,-


33281

Perfekt treningsoverdel i 100% polyester for både håndball og fotball. Kort glidelås i halslinning i front og en lekker detalj med tommelhull nederst på ermene. Barn: 116-176 Butikkpris kr 500,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

HUMMEL

Hummel Sirius 1/2 Zip Sweat

Voksen: S-3XL Butikkpris kr 550,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 439,-

80815

Hummel Sirius All Weather Jacket

Allværsjakke til alle forhold og formål. Jakken har en vannsøyle på 5000 og lekre detaljer med myk fleece på innside av krage og elastisk stramming i livet. Barn:116/128, 140/152, 164/176 Butikkpris kr 850,-

Voksen: S-3XL Butikkpris kr 900,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 679,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 719,-

37123

Hummel Sirius Football Pant

Glimrende allround treningsbukse med smale bein i 100% polyester. Buksen kommer med snøring i livet og frontlommer med glidelås. Barn: 116-176 Butikkpris kr 400,-

22030

Hummel 3-Pack Basic Sock

3-pakning med sorte sokker, som går halvveis opp på leggen. Perfekt til fritiden og på håndbalbanen. Str.: 8 (32-35), 10 (36-40), 12 (41-45), 14 (47-48) Butikkpris kr 100,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 79,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,Voksen: S-3XL Butikkpris kr 450,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-

107


171031A

Umbro Sublime Jersey

Spillertrøye i teknisk QuickDry-materiale som tørker raskt, og holder fasongen vask etter vask. Store, rene flater for plassering av sponsorlogoer. Suppleringsgaranti ut 2021.

151050/151051/ 151051

UMBRO

Umbro UX-1 Jersey

Spillertrøye fra Umbros UX-1-serie. God passform og slitesterk med komfortabelt materiale. Finnes i lang og kort arm. Suppleringsgaranti ut 2018.

Lang arm voksen: XS-3XL Butikkpris kr 399,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

Kort arm barn: 116-164 Butikkpris kr 399,-

Lang arm barn:116-164 Butikkpris kr 349,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

Kort arm voksen: XS-3XL Butikkpris kr 449,-

Kort arm voksen: XS-3XL Butikkpris kr 349,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

Lang arm barn: 116-164 Butikkpris kr 429,-

Kort arm barn:116-164 Butikkpris kr 299,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 339,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

Lang arm voksen: XS-2XL Butikkpris kr 479,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 379,-

171032A

Umbro Sublime Shorts

Spillershorts i lett og behagelig QuickDrymateriale. Shortsen tørker raskt, og beholder fasongen vask etter vask. Suppleringsgaranti ut 2021.

151052

Umbro UX-1 Shorts

Spillershorts i behagelig materiale. Suppleringsgaranti ut 2018.

Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 299,-

Barn: 116-164 Butikkpris kr 279,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 219,-

Barn: 116-164 Butikkpris kr 249,-

Herre: XS-3XL Butikkpris kr 299,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

108

Dame: 34-44 Butikkpris kr 299,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,111944

Umbro City Football Sock

Fotballstrømpe i halvfrotekvalitet. Strømpen har en svært god passform og holder formen vask etter vask. Den er slitesterk og tørker ekstremt fort. Str.: Gutt (30-34), Jr. (35-39), Sr. (40-44), Xsr. (45-48) Butikkpris kr 159,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 125,-

171101

Umbro Core Football Sock

Fotballstrømpe med paneler for økt ventilasjon. God stretch sørger for perfekt bevegelighet og komfort under kamp og trening. Str.: Gutt (30-34), Jr. (35-39), Sr. (40-44), Xsr. (45-48) Butikkpris kr 109,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 87,-


171004A

Umbro Sublime Training Jacket

Teknisk treningsjakke, i vindtett QuickDry-materiale. Treningsjakken tørker raskt, og beholder fasongen vask etter vask. Suppleringsgaranti ut 2021.

171003A

Laget i teknisk QuickDry-materiale, som tørker raskt og beholder fasongen vask etter vask. Dette er den perfekte klubbgenseren. Suppleringsgaranti ut 2021.

Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 599,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 479,-

Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 499,-

Barn: 116-164 Butikkpris kr 549,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 439,-

Barn: 116-164 Butikkpris kr 449,-

UMBRO

Umbro Sublime Half Zip

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-

171002A

Teknisk spillershorts som passer til trening og kamp. Laget i QuickDrymateriale som tørker svært hurtig. Strikk og snor i livet for optimal passform. Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 199,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,Barn: 116-164 Butikkpris kr 199,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,Dame 32-44 Butikkpris kr 199,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,-

171005A

Umbro Core Training Pant

Treningsbukse i QuickDrykvalitet. Smale ben for optimal bevegelighet. To lommer med glidelås, samt glidelås i legg.

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Umbro Core Shorts

Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 399,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,Barn: 116-164 Butikkpris kr 349,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

171007J

Umbro Core Padded Jacket Klubbjakke som holder deg tørr og varm. Butikkpris kr 1299,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 1039,Barn: 116-164 Butikkpris kr 1099,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 879,-

109


151061

Umbro UX-1 Training Sweater

UMBRO

Treningsgenser i behagelig og slitesterkt polyester. Materiale som holder seg godt og tørker fort etter vask. Suppleringsgaranti til og med 2018. Barn: 116-164 Butikkpris kr 449,-

Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 549,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 439,-

151055

Umbro UX-1 Half Zip Training Top

Treningstopp med glidelås i polyester Vapatec. Suppleringsgaranti ut 2018. Barn: 116-164 Butikkpris kr 499,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 599,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 479,-

151053

Umbro UX-1 Training Tee

Teknisk t-skjorte til trening eller til treneren på sidelinjen. Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 299,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

110

151067

Umbro UX-1 Rain Jacket Vanntett jakke med hette som kan skjules i kragen. Lufting for god ventilasjon. Refleks i logo. På lager ut 2018. Barn: 116-164 Butikkpris kr 699,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 559,Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 799,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 639,-

Barn: 116-164 Butikkpris kr 279,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 219,151059

Umbro UX-1 Training Pants

Funksjonell og slitesterk treningsbukse. Kommer i marineblå og sort. Glidelås i lommene. Bestselger. Suppleringsgaranti ut 2018. Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 499,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,Barn: 116-164 Butikkpris kr 449,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-


151056

Lett treningsjakke i polyester vapatec. Stretchmateriale under arm og på rygg for god bevegelighet. Lommer med glidelås. Vindtett og vannavstøtende. Suppleringsgaranti ut 2018. Barn: 116-164 Butikkpris kr 649,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 519,Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 749,-

161025

Umbro Vulcan Underwear Top

Superundertøy for den kresne utøver. Designet for at du uhindret skal kunne utføre trening under alle forhold, mens du holder seg tørr og varm. Materiale: 89% polyester, 11% elasthane.

UMBRO

Umbro UX-1 Training Jacket

Barn:116-164 Butikkpris kr 499,Voksen: S-2XL Butikkpris kr 599,-

161026

Umbro Vulcan Underwear Tights

Superundertøy for den kresne utøver. Designet for at du uhindret skal kunne utføre trening under alle forhold, mens du holder seg tørr og varm. Materiale: 89% polyester, 11% elasthane. Barn: 116-164 Butikkpris kr 349,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 599,-

Voksen: S-2XL Butikkpris kr 399,-

111 151068

Umbro UX-1 Coach Jacket

Coachjakke i sort eller blå. Kraftig vevd materiale som er vind- og vannavstøtende. Mange detaljer og praktiske lommer. Varm jakke for alle på sidelinjen. Str.: XS-3XL Butikkpris kr 1599,-

KLUBBPRIS KR 1279,-


62850

22021227400

Behagelig spillertrøye i kort arm. Dry Tech-materiale. Hurtigtørkende.

100% Dry Wick-polyester. Pustende lettvektsspillertrøye. Behagelig kvalitet. Hurtigtørkende og svettetransporterende. Kort og lang arm. Fargen gul/blå, gul/sort og lilla leveres kun med kort arm.

SELECT

Select Ultimate SS Spillertrøye

Select Mexico Spillertrøye

Barn: 6/8, 10/12, 14/16 år Butikkpris kr 299,-

Kort arm: Barn: 6/8, 10/12, 14/16 år. Voksen: S-3XL Butikkpris kr 229,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,Herre: S-2XL Dame: XS-XL Butikkpris kr 349,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 179,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

Lang arm: Barn: 6/8, 10/12, 14/16 år. Voksen: S-3XL Butikkpris kr 279,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 219,-

62852

WWW.SPORTDIREKT.NO

Select Ultimate Spillershorts

God passform i et veldig behagelig og hurtigtørkende Dry Tech-materiale. Barn: 6/8, 10/12, 14/16 år Butikkpris kr 199,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,Herre: S-2XL. Dame: XS-XL Butikkpris kr 279,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 219,22020227800

Select Mexico Spillershorts

100% Dry Wick-polyester. Hurtigtørkende og svettetransporterende. Med innertruse. Barn: 4, 6, 8, 10, 12, 14 år. Voksen: S-3XL Butikkpris kr 229,-

112

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 179,-

65510

Select Ultimate Håndballstrømper

Håndballstrømpe i 85% bomull og 15% spandex. Str.: 32-35, 36-40, 41-45, 46-48 Butikkpris kr 129,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 99,-

65532

Select Fotballstrømper

Skaft i 95% nylon og 5% elastikktråd. Fot i 85% bomull og 15% nylon. Leveres både med og uten striper. Str.: 28-32, 33-36, 37-41, 42-47 Butikkpris kr 99,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 79,-


23033402000

Komfortabel keepertrøye som puster godt og er lett. Barn: 6, 8, 10, 12, 14 år. Voksen: S, M, L, XL, 2XL

22021401500

Select Brazil Spillertrøye

Butikkpris kr 399,-

100 % mikropolyester. Flat Lock-søm og dobbelsydd krage. Svettetransporterende “Moisture Management System”. Hurtigtørkende, pustende og lett. Behagelig og slitesterk kvalitet. Kort arm. Barn: 6/8, 10/12, 14/16 år. Voksen: S, M, L, XL, 2XL

KLUBBPRIS KR 319,-

Dypetses

SELECT

Select Brazil Keepertrøye

Butikkpris kr 349,-

22020401700

Select Brazil Spillershorts

100% mikropolyester. Smal og lang passform. Hurtigtørkende, pustende og lett. Behagelig og slitesterk kvalitet. Leveres med innertruse. Barn: 6, 8, 10, 12, 14 år. Voksen: S, M, L, XL, 2XL Butikkpris kr 329,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 259,-

113

23034402200

Select Brazil Keepershorts

Slim-fit keepershorts som er lang og lett. Med innertruse. Barn: 6, 8, 10, 12, 14 år. Voksen: S, M, L, XL, 2XL Butikkpris kr 349,-

KLUBBPRIS KR 319,-

65532

Select Fotballstrømper

Skaft i 95% nylon og 5% elastikktråd. Fot i 85% bomull og 15% nylon. Leveres både med og uten striper. Str.: 28-32, 33-36, 37-41, 42-47 24039129500

Select Keeperstrømpe

Skaft i 95% nylon og 5% elastikktråd. Fot i 85% bomull og 15% nylon. Str.: 28-32, 33-36, 37-41, 42-47 Butikkpris kr 99,-

KLUBBPRIS KR 79,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

Butikkpris kr 99,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 79,-


Dypetses

22524227300

SELECT

Select Mexico Windbreaker

22528402400

100% polyester. Justerbar snørelukking. Halskrage i 1x1 ribbestrikk. Meget slitesterk. Vindtett og vannavvisende.

Select Brazil Treningsgenser 1/2-zip

100% French Terry-polyester. Hurtigtørkende og behagelig. Justerbar snørelukking nederst. Perfekt til trening. Med hull til tommelfingeren. Barn: 6/8, 10/12, 14/16 år. Voksen: S, M, L, XL, 2XL

Barn: 6/8, 10/12, 14/16 år. Voksen: S-3XL Butikkpris kr 449,-

Butikkpris kr 499,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

22538226600

Select Mexico Treningsbukse

WWW.SPORTDIREKT.NO

100% polyester. Hurtigtørkende og perfekt til trening. Smale ben med 30 cm. glidelåsåpning, og elastisk legg. Barn: 6-14 år. Voksen: S-3XL

Select Brazil Treningsbukse

100% polyester. Hurtigtørkende og perfekt til trening. Smale ben med 30 cm. glidelåsåpning, og elastisk legg. Barn: 4-14 år. Voksen: S-3XL

Butikkpris kr 349,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

Butikkpris kr 479,-

KLUBBPRIS KR 279,-

22528226800

22524190200

100% polyester. 1x1 ribbestrikk i armene. Justerbar snørelukking nederst. Perfekt til trening. Barn: 6/8, 10/12, 14/16 år. Voksen: S-3XL Butikkpris kr 399,-

100% micropolyester. Justerbar snørelukking. Microfleece-krage for optimal komfort. Meget slitesterk. Vindtett og vannavvisende.

Select Mexico Treningsgenser

114

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

Select Chile Windbreaker 1/2-zip

Barn: 6/8, 10/12, 14/16 år. Voksen: S-2XL Butikkpris kr 499,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

62930

Select Chile Allværsjakke Vind- og vannavstøtende jakke i 100% nylon med meshfor i polyester. Tåler 3000 mm. vannsøyle.

Barn: 6/8, 10/12, 14/16 år. Voksen: S-2XL Butikkpris kr 899,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 719,-


62994

62855

100% polyester. Behagelig materiale. Snor for stramming nede. To lommer. Barn: 6/8, 10/12, 14/16 år. Voksen: XS-2XL

100% polyester med microfibermesh på innsiden.

Select Ultimate Treningsjakke

Butikkpris kr 599,-

Barn: 8-16 år Butikkpris kr 399,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 479,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,Herre: XS-2XL Butikkpris kr 499,-

SELECT

Select Chile Treningsjakke

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 399,-

62995

Select Treningsbukse Smale Ben 100% polyester. Ribbekant nede. Lang glidelås. To lommer.

Select Ultimate Treningsbukse

Barn: 6-16 år Butikkpris kr 349,-

100% polyester. Ribbekant nede. Lang glidelås. To lommer.

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

Barn: 6-16 år Butikkpris kr 349,-

Voksen: XS-2XL Butikkpris kr 449,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 279,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 359,-

Herre: XS-3XL Dame: XS-XL Butikkpris kr 399,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

66677086400 22021127700

Select Profcare 6901 Kompresjonstrøye LS Kompresjonstrøye i 84% polyester og 16% elastan. 4-veis elastisitet gir økt mobilitet og komfort. Trøyens antimikrobielle egenskaper sikrer at den ikke lukter. De flate sømmene gjør den svært behagelig å ha på. Barn: 10/12 og 14/16 år. Voksen S-2XL Butikkpris kr 399,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,-

Select Profcare 6402 Kompresjonstights

Kompresjonstights i 84% polyester og 16% elastan. 4-veis elastisitet gir økt mobilitet og komfort. Tightsens antimikrobielle egenskaper sikrer at den ikke lukter. De flate sømmene gjør den svært behagelig å ha på. Dametightsen kommer i fargene sort og hvit. Leveres også i barn i størrelsene 8-14 år i fargen sort. Voksen: XS-2XL. Dame: S-XL Butikkpris kr 299,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 239,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

62860

115


100403/100404

Joma Pisa V Jersey

JOMA

Spillertrøye med stolper i semifit-passform. DryMX-teknologi gir ventilasjon. Levetid ut 2019. Voksen kort arm: S-3XL Butikkpris kr 344,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 275,Barn kort arm: 4-14 år Butikkpris kr 310,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 248,Voksen lang arm: S-XXL Butikkpris kr 402,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 319,Barn lang arm: 4-14 år Butikkpris kr 372,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 295,-

100779/100683

Joma Champion IV jersey

Spillertrøye med V-hals. Ventilerende Dry-MX-materiale med meshdetaljer. Levetid ut 2020. Lang arm voksen: S-3XL Butikkpris kr 260,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 205,Lang arm barn: 4-14 år Butikkpris kr 241,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 189,Kort arm voksen: S-3XL Butikkpris kr 249,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 199,Kort arm barn : 4-14 år Butikkpris kr 203,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

100517.600

Joma Eurocopa Shorts Shorts i Dry-MXmateriale. Str.: S-3XL Butikkpris kr 239,100684

Joma Tokio II Shorts

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 189,-

Spillershorts. Levetid frem til 2020. Voksen: S-3XL Butikkpris kr 182,-

116

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 145,-

400145

Barn: 4-14 år Butikkpris kr 165,-

Fotballstrømper. Beskyttelse i hælen, i front og under. Str.: 34-39 og 40-46

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 129,-

Butikkpris kr 119,-

Joma Profesional Football Socks

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 95,-

400054

Joma Classic II Football Socks

Fotballstrømper med god ventilasjon. Str.: 28-33, 34-39 og 40-46 Butikkpris kr 77,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 59,-


Joma Zamora III Keeper Set

Keepersett med trøye, shorts og strømper til keeper. Silikon på armer for bedre kontroll på ballen. Voksen: S-3XL Butikkpris kr 719,-

100417

Joma Campus II Jersey

Spillertrøye med rund hals, Micro-Mesh under armene for god ventilasjon. Levetid ut 2019.

KLUBBPRIS KR 575,-

Voksen lang arm: S-3XL Butikkpris kr 285,-

Barn: 4-14 år Butikkpris kr 590,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 229,-

KLUBBPRIS KR 469,-

Barn kort arm: 4-14 år Butikkpris kr 233,-

JOMA

100695

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 185,Voksen kort arm: S-3XL Butikkpris kr 257,-

Barn kort arm: 4-14 år Butikkpris kr 264,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 209,-

100053

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 205,-

Joma Nobel Shorts

Spillershorts i 100% polyester. Levetid til 2020. Voksen: S-3XL Butikkpris kr 142,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 113,-

117

Barn: 4-14 år Butikkpris kr 125,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 99,400022

Joma Calcio 24 Football Socks Fotballstrømper. Str.: 2833, 34-39 og 40-46 Butikkpris kr 115,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 89,-


JOMA

100801

100421

Joma Champion IV Training Top

Joma Campus II 1/2 Zip Sweatshirt

Treningsgenser med rund hals i polyester-fleece. Levetid ut 2020.

Treningstopp i polyester med 1/2-zip. Voksen: S-3XL Butikkpris kr 415,-

Voksen: S-3XL Butikkpris kr 415,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 329,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 329,-

Barn: 4-14 책r Butikkpris kr 342,-

Barn: 4-14 책r Butikkpris kr 342,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 269,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 269,-

100761

Joma Champion IV Training Pant Treningsbukse i polyesterfleece. Levetid ut 2020.

Voksen: S-3XL Butikkpris kr 415,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 329,Barn: 4-14 책r Butikkpris kr 342,-

118

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 269,-

100165

Joma Combi Nilo Training Pant

Treningsbukse i polyester-fleece. Voksen: S-3XL Butikkpris kr 360,-

Barn: 4-14 책r Butikkpris kr 326,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 289,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 259,-


3477.55.105S

JOMA

Joma Brama Classic Underlayer Top

Kompresjonstopp. Gode pusteegenskaper og holder godt på varmen. 92% polyamid / 8% elestan. Voksen: S-XL Butikkpris kr 468,-

Barn: 4-14 år Butikkpris kr 424,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 369,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 339,-

3482.55.101

Joma Brama Classic Underlayer Pant

Voksen: S-XL Butikkpris kr 515,-

Barn: 9-14 år Butikkpris kr 468,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 410,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 369,-

3481.55

3478.55

Kompresjonsshorts. Gode pusteegenskaper og holder godt på varmen. Str.: S-XL

Kortermet kompresjonstopp i 92% polyamid og 8% elastan.

Joma Brama Classic Shorts

Joma Brama Classic Compression T-Shirt

Butikkpris kr 269,-

Voksen: S-XL Butikkpris kr 394,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 215,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 315,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Lang kompresjonstights. Gode pusteegenskaper og holder godt på varmen. 92% polyamid / 8% elestan.

900443

Joma Crew II Hoodie

Hettegenser i polyesterfleece. Levetid 2020. Herre: S-3XL, Dame: S-2XL Butikkpris kr 755,-

Barn: 4-14 år Butikkpris kr 620,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 599,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 495,-

900029

Joma Combi Taro Long Pant W Trenings- og fritidsbukse for dame i polyesterfleece. Herre: S-3XL, Dame: S-2XL Butikkpris kr 375,-

Barn: 10-14 år Butikkpris kr 341,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 299,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 269,-

119


3 spørsmål til en toppdommer:

WWW.SPORTDIREKT.NO

DOMMER

1

2

Hva er den viktigste egenskapen en dommer kan ha? Hvilken fotballregel er den største utfordringen for en dommer i løpet av en kamp?

3 Hvor viktig er utstyr som klær, sko og fløyte for en dommer, og hva skiller godt fra ikke så godt utstyr?

Tom Harald Hagen Tom Harald Hagen, Grue IL. Dømt i Tippeligaen siden 2006. Hagen dømte den norske cupfinalen i 2010, har dømt en rekke kamper i Europa og var fjerdedommer i EM 2012. 1

En dommer må være en tydelig leder. Det er også viktig å være i god fysisk form og ha god forståelse for spillet.

2

Jeg vil si at nye offsidefortolkninger setter dommer og assistentdommer mest på prøve.

3

Klær og arbeidsverktøy er viktig for en dommer, og særlig gode sko da vi dommere løper mye i løpet av en kamp og en sesong.

Trond Ivar Døvle Trond Ivar Døvle, Fjellhamar IL. Dømt i Tippeligaen siden 2009. 1

Det er mange egenskaper som er viktig for en dommer, men om jeg skal plukke ut en så velger jeg spilleforståelse. I toppfotballen er kanskje evnen til å konsentrere seg, og fokusere på en og en situasjon, aller viktigst. Samtidig er det alltid en forutsetning å ha regelkunnskap i bunn.

2

Den mest utfordrende regelen tror jeg er frispark. Det å ha samme list gjennom hele kampen, avdekke alle frispark, og få en lik linje for begge lag, krever mye. Her er fysikk og spilleforståelse viktig, for nærhet til situasjonene er helt essensielt for å få med alle situasjonene.

120 3

Det er viktig med godt arbeidsverktøy, men det viktigste er dommerens kunnskaper og ferdigheter. Utstyret er bra nok når det ikke hindrer dommeren i å utføre jobben sin, og når dommeren slipper å bruke energi på det underveis i kampen. Utstyret er kanskje viktigere i treningsarbeidet, for blant annet kan riktig skotøy være forskjellen på god form og belastningsskader hvis man trener mye.

Ola Hobber Nilsen Ola Hobber Nilsen, Nordstrand IL. Dømt i Tippeligaen siden 2011 og har også dømt internasjonalt.

1

2 3

Den viktigste egenskapen en god dommer må ha, er en god spilleforståelse. Jeg mener offside er den regelen som gir oss dommere den største utfordringen. God kvalitet på dommerutstyret gjør at man holder seg fokusert lengre, kan bevege seg bedre og kan utføre en best mulig jobb.


9080D4

12-pakning med toppfløyten til Fox 40. Patentert trekammers design uten ert som gir fantastisk lyd. Fløyten har montert et plastbelegg rundt blåseåpningen for å gi ekstra beskyttelse for tennene. Smart pakning for klubb, så dommerne i klubben kan få hver sin farge?

9123-1408

Fox 40 Super Force CMG Glovegrip

Butikkpris kr 1375,-

Kvalitetsfløyte i metall med velcro hanskegrep for bla. ishockey. CMG (Cushioned Mouth Grip) og vannbestandig soundball, gir 110 dB. lyd.

KLUBBPRIS KR 995,-

Butikkpris kr 299,-

DOMMER

Fox 40 Classic 12 PK.

VPW-PL20 DZ

Sport Direkt Plastfløyte

12 pakning med plastfløyter. Butikkpris kr 300,-

60 FLØYTER KUN KR

745,V/MIN 5 STK KR

23,9203-3708

8803-0708

Presis fløytekammerkalibrering sikrer ren frekvens, mindre innsats, klarere lyd. Eget munnstykke gjør at den sitter lettere fast når man holder den i munnen.

Ny toppfløyte fra Fox 40 med tre kammer, uten ert. Ergonomisk design og CMG-grep for munnen. Lett å blåse og gir 115 dB. lyd og kan høres på nærmere 2 km. avstand. Brukes av mange toppdommere verden over.

Fox 40 Sonik Blast CMG Med Snor

Butikkpris kr 125,-

Fox 40 Epik CMG Med Snor

VPB-111

Sport Direkt Dommerfløyte Plast

Plastfløyte med ert. Str. Large Butikkpris kr 30,-

Butikkpris kr 125,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK 12 PK KR 149,-

V/MIN 5 STK KR

19,VPB-222

Sport Direkt Dommerfløyte Plast

9121-1418

9600-0008

Kvalitetsfløyte i metall med fingergrep. CMG (Cushioned Mouth Grip) og vannbestandig soundball, gir 110 dB. lyd.

Toppfløyten til Fox 40. Patentert tre-kammers design uten ert som gir fantastisk lyd. Fløyten har montert et plastbelegg rundt blåseåpningen for å gi ekstra beskyttelse for tennene.

Fox 40 Super Force CMG Fingergrip

Butikkpris kr 249,-

Plastfløyte med ert. Str. Small

Fox 40 Classic CMG

Butikkpris kr 25,-

Butikkpris kr 125,-

VPB-555

Sport Direkt Dommerfløyte Med Grep

Plastfløyte med metallgrep. Butikkpris kr 45,-

9902

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 35,-

Den klassiske fløyten i Fox 40-serien. Patentert trekammers design uten ert som gir fantastisk lyd.

Fox 40 Classic Official Butikkpris kr 125,-

121


KLUBBPRIS KR

DOMMER

79,-

LFA-PR054P

Sport Direkt Assistendommerflagg

0661003-001

Roterende nylon linjeflagg, 54 cm. lang PVCstang. Pris pr. stk.

Assist Sport Dommerkort Med Matchblokk Med rødt og gult kort samt notatblokk.

Butikkpris kr 110,-

Butikkpris kr 60,-

36047017800

Select Assistentdommerflagg Proff 2 Stk.

WWW.SPORTDIREKT.NO

36048018000

Select Dommerkortsett Sett med rødt og gult dommerkort. Butikkpris kr 29,-

Roterende kvalitetsflagg. Leveres i praktisk futteral med to flagg. Butikkpris kr 299,-

KLUBBPRIS KR 239,-

VRW-K100

Sport Direkt Dommermappe

Rimelig dommermappe. Butikkpris kr 250,-

KLUBBPRIS KR

199,-

VWL-021M

Sport Direkt Fløytesnor Snor til dommerfløyter. Butikkpris kr 19,-

122

0661003-010

Assist Sport Dommermynt Hvit/sort dommermynt. Butikkpris kr 25,6906-0500

6906-0700

Liten og hendig veske med tre forskjellige fløyter med forskjellig lyd, Classic Pealess, Sonik Blast og Pearl Pealess. Snøre og dommermynt er med i pakken. Perfekt utvalg for den kresne dommeren.

Fox 40 Whistle Watch og Fox 40 Sonik Blast fløyte er en ideell kombinasjon for alle dommere og trenere. Armbåndsuret er vann- og støtsikkert med stort display. Bakgrunnslys. Tidsfunksjon som viser time, minutt, sekund, måned og år. Stoppeklokke, 10 runder, 1/100 sek. Nedtellingsfunksjon, 1/100 sek. Kan stilles inn på forskjellige tider, f.eks. 45 min.

Fox 40 Whistle 3-Pack

0661003-008

Promatch Fløytesnor Til Håndledd Bånd for feste av dommerfløyte.

Butikkpris kr 35,-

Butikkpris kr 399,-

KLUBBPRIS V/MIN 5 STK KR 299,-

Fox 40 Whistle Watch Set

Butikkpris kr 599,-

KLUBBPRIS KR 479,-


Nike Libero Tech Knit Pant Teknisk bukse med Drifit-teknologi og smal passform. Perfekt til trening og oppvarming. Str.: S-2XL

DOMMER

SR: 588460 / JR: 588393

Butikkpris kr 350,807704

Nike Referee LS Jersey

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Toppdommerdrakten i lang arm som brukes av dommere i så vel Eliteserien som i Premier League. Nike DriFit-materiale som transporterer fuktigheten vekk fra kroppen og holder deg tørr. Brystlommer som kan lukkes. Lang arm: S-2XL Butikkpris kr 550,-

807703

Nike Referee SS Jersey Kort arm: S-2XL

Butikkpris kr 500,-

807705

Nike Referee Short

Dommershorts i Dri-Fit. Bak- og sidelommer. Str.: S-2XL Butikkpris kr 300,808758

Nike Academy 16 Woven Tracksuit II

Praktisk treningsdress i Dri-Fit, et materiale som holder deg tørr. Ypperlig oppvarmingsdress for dommere! Str.: S-2XL SX5730

Nike Matchfit OTC Sock

Butikkpris kr 600,-

Dommerstrømpe i klassisk design. Levetid mars 2020. Str.: 30-34, 34-38, 38-42, 42-46, 46-50 Butikkpris kr 150,-

725935

Nike Academy 16 Woven Short

Praktisk treningsshorts. Str.: S-2XL Butikkpris kr 200,-

123


V/MIN 10 STK KR

PROFILERING

47,1500

YOU Classic T-Shirt

You sin bestselgende t-skjorte i høy bomullskvalitet. Tidløs modell. Single jerseystrikket. Forsterket nakkebånd, 4- lags halsrib og skuldertape. Doble sømmer rundt hals og ermer. Forhåndskrympet for stabilitet. Matcher Classic fashion-serien. Bredt fargeutvalg og størrelsesspekter.Voksen: S-4XL (4XL: kun i hvit, marine, aske, sort, kornblå og rød. Alle andre farger går til 3XL) Butikkpris kr 59,-

1280

WWW.SPORTDIREKT.NO

YOU Classic T-Shirt JR.

You sin bestselgende t-skjorte i høy kvalitet til barn. Tidløs modell. 100% kjemmet bomull, single jerseystrikket. Forsterket nakkebånd, 4- lags halsrib og skuldertape. Doble sømmer rundt hals og ermer. Forhåndskrympet for stabilitet. Barn: 2/3, 4/6, 8/10, 12/14 år

V/MIN 10 STK KR

39,-

Butikkpris kr 49,-

V/MIN 10 STK KR

119,-

124

0100

YOU Antilope T-Shirt 1400

1460

Pro-Dry behandlet t-shirt til dame og herre. Pustende og fukttransporterende stoff gjør den perfekt til aktivitet. Bredt fargeutvalg som faller i smak hos de fleste.

Pro-Dry behandlet t-shirt til dame. Pustende og fukttransporterende stoff gjør den perfekt til aktivitet. Bredt fargeutvalg som faller i smak hos de fleste. Dame: S-2XL

Voksen: S-3XL, Barn: 4/6, 8/10, 12/14 år Butikkpris kr 149,-

Butikkpris kr 149,-

YOU Wembley Training T-Shirt

YOU Rosario Training T-Shirt

Unisex t-shirt i single jerseystrikket kvalitet med 4-lags halsrib, forsterkningsbånd i nakke. Forhåndskrympet. Matcher Coyote 0102 til dame hvis du ønsker en fasongsydd passform. Voksen: XS-4XL Butikkpris kr 49,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 39,-


V/MIN 10 STK KR

199,-

3851

Hettegenser til dame og herre. Dobbel jerseystrikket, flosset innside, forsterkede sømmer og lycra i alle ribber. Snøring i halsen og stikklomme i front. 300-320 g/ m2. 65% bomull og 35% polyester. Str: 4111 Queens Dame: S-2XL. 3851 Harlem - Unisex: S-4XL. (3XL-4XL: kun i sort og marine. Alle andre farger går til 2XL) Butikkpris kr 249,-

V/MIN 10 STK KR

159,-

PROFILERING

YOU Harlem/Queens Hood/Queens

3741

YOU Harlem Hood JR.

Myk og behagelig hettegenser. Dobbel jerseystrikket, flosset innside, forsterkede sømmer og lycra i alle ribber. Snøring i halsen og stikklomme i front. Barn: 4/6, 8/10, 12/14 år

7261

7271

YOU Gausta Microfleecejakke

YOU Rondane Microfleecejakke

Lett figursydd microfleecejakke. Bredt fargeutvalg og god komfort gjør denne til en bestselger. Dekorative flatlocksømmer og kontrastdetaljer. Raglanermer. Praktiske stikklommer med glidelås i front. Regulerbar linning. Antipill-behandlet. 160 g/m2. 100% polyester microfleece. Noen farger kommer også i barnestørrelser, spør din Sport Direkt forhandler. Herre: S-2XL

Lett figursydd microfleecejakke til dame. Bredt fargeutvalg og god komfort gjør denne til en bestselger. Dekorative flatlocksømmer og kontrastdetaljer. Raglanermer. Praktiske stikklommer med glidelås i front. Regulerbar linning. Antipill-behandlet. 160 g/m2. 100% polyester microfleece. Dame: S-XL

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Butikkpris kr 199,-

Butikkpris kr 329,-

Butikkpris kr 329,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 263,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 263,-

125 YOU Classic Sweatshirt

Unisex sweatshirt i super kvalitet. Tidløs modell. Dobbel jerseystrikket, 2- lags rib med lycra i alle ribber. Flosset innside. Bredt fargeutvalg og størrelsesspekter gjør denne til et naturlig valg. 3801

Voksen: S-6XL (4XL6XL: kun i marine, aske, sort, rød, kornblå. Alle andre farger går til 3XL)

3701

Barn: 4/6, 8/10, 12/14 år

Butikkpris kr 199,-

Butikkpris kr 129,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 159,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 99,-


3460

YOU Benidorm Pique

PROFILERING

Herrepolo i flott kvalitet. Kontraster på krage, stolpe og ermer. Forhåndskrympet. Herre: S-3XL Butikkpris kr 229,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 185,-

3470

YOU Altea Pique

Damepolo i flott kvalitet. Kontraster på krage, stolpe og ermer. Forhåndskrympet. Dame: S-2XL Butikkpris kr 229,-

WWW.SPORTDIREKT.NO

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 185,-

126 3250

YOU Milano Pique

Klassisk polo med sidesplitt og ribdetaljer på krage og ermer til herre. Herre: S-3XL (4XL: marine, sort.) Butikkpris kr 139,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 109,-

3370

YOU Carinda Pique

Klassisk polo med sidesplitt og ribdetaljer på krage og ermer til dame. Dame: S-2XL Butikkpris kr 139,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 109,-


0110

Unisex Pro-Dry t-shirt til de store kampanjene. Dekorative kontrastsømmer. Pustende og fukttransporterende stoff gjør den perfekt til den aktive. 145 g/m2. 100% polyester. Voksen: 2XS-2XL Butikkpris kr 99,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 79,-

PROFILERING

Blue Rebel Fox Training T-Shirt

0211

YOU Cheetah Zip Sweat

Unisex zip sweat med 2-lags krage og doble sømmer. Lycra i alle ribber, flosset innside og stikklommer i front. Voksen: XS-4XL Butikkpris kr 239,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 189,-

0180

Blue Rebel Wolf Hood

Klassisk unisex hettegenser med snøring og fôring i hette. Myk og god kvalitet med flosset innside og stikklomme i front. Voksen: XS-3XL

0111

Blue Rebel Swan & Dragon Training T-Shirt

Teknisk Pro-Dry t-shirt. Dekorative kontrastsømmer. Pustende og fukttransporterende stoff gjør den perfekt til aktivitet. Made for performance!

Butikkpris kr 195,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 155,-

Dame: S-2XL Butikkpris kr 69,-

Herre: 2XS (8/10 år)-3XL Butikkpris kr 69,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 55,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 55,-

Stormtech Eclipse Pique

Slitesterk og superlett micropique poloskjorte. Laget i fukttransporterende stoff og stretch for maksimal komfort. Flotte detaljer som sidesplitt, stolpe med 3 knapper og ribdetaljer i kragen. SP05 PG-1 Herre

SP06 PG-1W Dame

Herre: S-3XL (Sort: S-5XL) Butikkpris kr 209,-

Dame: XS-2XL

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 165,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 165,-

Butikkpris kr 209,-

127


PROFILERING

N85I / N85J

WWW.SPORTDIREKT.NO

NYXX Explosive Training Jacket

Pro-Dry treningsjakke til herre og dame. Figursydd med kontrastsømmer og refleksdetaljer. Pulsvarmer på ermene og stikklommer foran. Velegnet til både trening og fritid. Herre: S-3XL, Dame: S-2XL Butikkpris kr 729,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 579,-

N01A / N01B

NYXX NO1 Training T-Shirt

Treningsoverdel med korte ermer til dame og herre i ProDry stoff. Laget i stretch for optimal komfort og mesh under ermer for ekstra ventilasjon. Pustende og fukttransporterende stoff gjør den perfekt til aktivitet. Refleksdetaljer på ermer og rygg. Raglanermer. Herre: S-3XL, Dame: S-2XL Butikkpris kr 245,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 195,N65H

NYXX Change Training Tight

128

Pro-Dry treningstights til dame. Bred og støttende buksekant øverst og perfekt passform, gjør den meget behagelig å trene i. Dekorative kontrastsømmer. Pustende og fukttransporterende stoff gjør den perfekt til aktivitet. Modellen er stor i størrelsen. Dame: S-2XL Butikkpris kr 415,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 329,-

N80I / N80J

NYXX Air Training Jacket

Lett fasongsydd treningsjakke til dame og herre. Godt egnet til sport og fritid. Mesh i sidene for optimal ventilasjon. Pulsvarmer på ermer. Regulerbar og avtagbar hette. Gjennomgang for øretelefoner. Regulerbar linning. Reflekspiping. Herre: S-3XL, Dame: S-2XL Butikkpris kr 679,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 539,-


N67I

Unisex treningsbukse laget i stretch for optimal komfort. Passer til NYXX Free treningsjakke. Snøring og stikk i livet. Refleksglidelåser i ben og på lommer. Glidelåser nederst bak på bena. Voksen: XS-3XL Butikkpris kr 459,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 365,-

PROFILERING

NYXX Strong Training Pant

N08B

Pro-Dry treningssinglet til dame. Behagelig passform og laget i stretch for full bevegelsesfrihet og komfort. Pustende og fukttransporterende stoff gjør denne perfekt til trening og aktivitet. Dame: S-2XL Butikkpris kr 229,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 179,-

N83I / N83J

NYXX Free Training Jacket

Pro-Dry treningsjakke til dame og herre. Godt egnet til sport og fritid. Pulsvarmer på ermer. Refleksdetaljer. Herre: S-3XL, Dame: S-2XL Butikkpris kr 629,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 499,N905

NYXX Speed Belt

Komfortabelt og lett løpebelte med gjennomgang for øretelefoner. Refleksdetaljer og glidelås. Gir deg full bevegelsesfrihet og sørger for at tingene dine ligger trygt. Speed løser dine oppbevaringsproblemer mens du trener! Str. One size Butikkpris kr 69,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

NYXX Dynamic Tank Top

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 55,-

N953

NYXX Heat Beanie

Behagelig sportslue som passer like godt året rundt. Isolerende og pustende materiale med god stretch. Str. One size Butikkpris kr 95,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 75,N84I / N84J

NYXX Core Underwear

Pustende og fukttransporterende superundertøy til dame og herre. God stretch og behagelig passform. Herre: M/L, XL/2XL, Dame: XS/S, M/L Butikkpris kr 699,-

KLUBBPRIS V/MIN 10 STK KR 549,-

129


PROFILERING

St.Louis Polo Art.nr: 10 025 Klassisk piquet-strikket tennisskjorte hvor krage og erme avsluttes med eksklusiv rib-kant. 80% bomull / 20% polyester. Forkrympet for å oppnå maksimal kvalitet. 230 gr. S - XXXL. Farge Norway S - 6XL Pris 115,- Ved kjøp av 25 stk kr. 99,- pr. stk

St.Louis Tailor Fit 10 210 langermet / 10 211 kortermet Lett klassisk finvevet skjorte i 55% bomull 45% polyester. Easycare gjør den lett å stryke. Skjorten har meget fin passform og finish. Brystlomme. Finnes i hvit, sort og isblå. XS - XXXL Pris langermet 225,- Kortermet: 209,-

St.Louis Polo Woman Art.nr: 10 026 Figursydd piquet i samme kvalitet som St.Louis Polo S - XXL

WWW.SPORTDIREKT.NO

Pris 115,- Ved kjøp av 25 stk. kr. 99,- pr. stk.

St.Louis Tailor Fit lady 10 212 langermet / 10 213 kortermet Lett klassisk finvevet skjorte i 55% bomull 45% polyester. Easycare gjør den lett å stryke. Skjorten har meget fin passform og finish. Brystlomme. Finnes i hvit, sort og isblå. XS - XXL Pris: Langermet 225,- Kortermet: 209,-

130

St.Louis Manhattan 10 090 Elegant v-hals genser strikket i den beste bomulls kvalitet, combed cotton. Flott passform og finish skaper et produkt man vil trives med. Passer perfekt i de sammenhenger man skal representere firmaet eller organisasjonen på en elegant måte. Kombiner med Tailor fit eller polo, for å skape helheten. Materiale: 100% kjemmet bomull. 260 gr. S - XXXL Pris: 359,St.Louis Atlanta 10 057 Unisex hettejakke i kraftig college materiale. Dekorasjonssømmer og innside av hette i kontrastfarge. YKK Glidelås. Frontlommer. 280 gr. 80% bomull / 20% polyester. Voksen XS - XXXL Barn 4-6 år / 8-10 år / 12-14 år

St.Louis Manhattan Cardigan 10 091 Elegant og klassisk cardigan for dame strikket i samme kvalitet som St.Louis Manhattan. XS - XXL Pris: 359,-

Pris: Voksen 298,- / Barn 259,PRISER ER EKS. MOMS


PROFILERING

St.Louis Polo 10 025NO Klassisk piquet-strikket tennisskjorte hvor krage og erme avsluttes med eksklusiv ribkant. 80% bomull og 20% polyester. Forkrympet for å oppnå maksimal kvalitet. 230 gr. Farge Norway S - 6XL Pris 115,St.Louis Explorer 8000 Norway 10 150 Sporty, teknisk jakke som passer til de fleste aktiviteter og gjøremål. Produsert i de norske fargene, rødt, hvit, og blått. XS – 6XL.

St.Louis Atlanta 10 057NO Unisex hettejakke i kraftig college materiale. YKK Glidelås. Frontlommer. 280 gr. 80% bomull / 20% polyester. Voksen XS - XXXL. Barn 4-6 år / 8-10 år / 12-14 år

Pris 839,-

St.Louis Big Trolley Norway 20 032NO Stor Trillebag i høy kvalitet og med stiv bunn. Tre rom. Materiale: 1680 D Nylon coated og PVC500D Størrelse: 79 x 41 x 33 cm / 107 liter. Pris 829,-

St.Louis Backpacker Norway 20 015 Hendig og lett tursekk i kraftig materiale. 3 utvendige lommer m/glidelås. Regntrekk integrert. Materiale: 1680 D Nylon coated. 23 liter. Pris 259,-

St.Louis Big Mountain Art.nr: 10 074 Lett og behagelig jakke med fastmontert hette i melert Leecetec® Fleece. Ellers samme kvalitet og egenskaper som art. 10 073 Mountain. (Se egen beskrivelse). Høykvalitets produkt! Materiale: 240 gr. Leecetec® 100% Polyester. Størrelser: XS – XXXL

131

Pris 398,St.Louis Mountain Art.nr: 10 073 Lett og behagelig jakke i melert Leecetec® Fleece. Nederst på ermer er det hull til tommel og jakken har forlenget ryggparti. Frontlommer med glidelås i YKK kvalitet. Elastisk piping i hals, ermer, og linning. Antipill – behandlet. Unisex. Høykvalitets produkt! Materiale: 240 gr. Leecetec® 100% Polyester. Størrelser: XS – XXXL Pris 359,-

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

Pris Voksen 335,- / Barn 279,-

St.Louis Discovery Fleece / Fleece Lady Art.nr: 10 077 / Art.nr: 10 078 Lett og behagelig jakke med fastmontert hette i melert Leecetec® Fleece. Ellers samme kvalitet og egenskaper som art. 10 073 Mountain. (Se egen beskrivelse). Høykvalitets produkt! Materiale: 240 gr. Leecetec® 100% Polyester. Størrelser Herre: XS – XXXL / Dame: S - XXL Pris 229,-

PRISER ER EKS. MOMS


SPESIALPRODUKSJON KLUBB –

PROFILERING

OG SUPPORTERARTIKLER Vi produserer ferdig på fabrikk tilpasset dine ønsker!

HÅNDBALL- OG REKLAMESOKKER MED LOGO

Fra 300 par, bomull, god kvalitet! Str. 31/35-36/39-41/45 Leveringstid 4-5 uker.

FOTBALLSTRØMPER MED LOGO

WWW.SPORTDIREKT.NO

Strømper med bomull i fot produseres fra 300 par Kvalitetsstrømpe for nordiske forhold! Str. 31/35-36/39 og 41/45 Vi kan også levere vinterstrømper med ull i fot fra 200 par. Leveringstid 4-5 uker

KLUBBSKJERF

Fra 100 stk med levering ca. 4 uker

FOTBALLTRØYER i spesialfarger fra 250 stk. SUPPORTERFLAGG fra 100 stk KLUBBGENSERE spesialfarger fra 250 stk SPILLERVANTER med klubbnavn fra 200 par

132

KLUBBLUER

Be om modelloversikt! Fra 250 stk med levering ca. 4 uker

BE OM DESIGNFORSLAG OG TILBUD!


TRYKK Vi kan trykke bokstaver, tall, sponsor- eller klubblogoer på alle deres produkter. Vi har trykkepresse i butikken, men har også både trykkeri og plotter på vårt hovedlager i Moss. Ved større antall kan vi også trykke eller brodere ferdig på fabrikken. Dette er vårt fag og både utstyret vi bruker og medarbeiderne er 100% profesjonelle. Vi har som nevnt også en plotter der vi kan lage navnestriper og enkle logoer for dere. At vi har utstyret hos oss og betjener dette selv, betyr raskere leveringstid og sikker og god kvalitet.

Spør oss om priser!

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

PROFILTRYKK

133


Vent til transfer blir kald før den dras av.

TRYKK

Modum Tekstiltrykk ble etablert i mai 2000. Daglig leder er Harald Midtskogen. Vi er i dag 8 ansatte og holder til i Åmot i Modum kommu i Buskerud. Omsetninga er ca 13 mill pr år.

Vi driver med trykking av transfer for tekstil, samt noe på Vi tilbyr også digitaltrykk. Se vedlagte prøver. Trykkes på 150 grader, 15 sekunder og ca 3 kg press. Vent til transfer blir kald før den dras av.

WWW.SPORTDIREKT.NO

BE OM PRISTILBUD PÅ ANTALL OVER 1000 STK.

Modum ble etablert i mai 2000. EtablertTekstiltrykk i 2000 Daglig leder er Harald Midtskogen. Modum ble etablert i mai 2000.kommune Vi er i dagTekstiltrykk 8 ansatte og holder til i Åmot i Modum leder er Harald Midtskogen. iDaglig Buskerud.

134 PRISLISTE

TRYKK AV REKLAME Vi er i dag 8 ansatte og holder til i Åmot i Modum kommune

Antall:

1 farge

- 25 50 mill pr år.51 - 100 Omsetninga er 26 ca -13 i10Buskerud. Kr 47,-

Kr 37,-

Kr 31,-

101 - 250

251 - 1000

Kr 24,-

Kr 16,-

2 farger

Kr 69,Kr 57,Kr 51,Kr 44,Kr 26,Vi driver med trykking av transfer for tekstil, samt noe påsetting. Omsetninga er ca 13 mill pr år. 3 farger Kr 89,Kr 79,Kr 71,Kr 44,Vi tilbyr også digitaltrykk. Se vedlagte prøver.Kr 64,TRYKK AV TALL OG BOKSTAVER Trykkes på 150 grader, 15 sekunder og ca 3 kg press. Vi med trykking avden transfer for tekstil, samt noe2,5påsetting. Størrelse 25Vent cm.driver 20 cm.blir cm. 5 cm. cm. til transfer kald15før dras10av.cm. Kr 26,-digitaltrykk. Kr 17,- Se vedlagte Kr 15,Kr 12,også prøver. Klisjékostnader kommer i tillegg, be om Alle grader, priser er inkl. 15 mva. sekunder og ca 3 kg press. Trykkes påtilbud. 150 Vent til transfer blir kald før den dras av.

Pris pr. siffer:

Kr Vi 29,-tilbyr

Kr 10,-


Avery Dennison NTP AS

Transfers: Klubblogo og sponsorlogoer for merking på tekstiler. Vi merker både topp og bredde og kan tilby:

NTP Heat Transfers

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG PREMIER 2017

• Flock transfers • Broderte emblemer • Vevde emblemer • Pustende transfers • Personnavn som transfers

montasje: SVIGGUM DESIGN | foto: ISTOCK

• Tall og bokstaver i ulike størrelser • Transfers: Egne klubblogoer og firmanavn med mulighet for merking av tekstiler • Selvklebende etiketter for merking av ski, utstyr osv • Reflex Transfers

TRYKK

TRYKK AV TALL OG REKLAME PÅ SPILLE- OG TRENINGSTØY

135


136 WWW.SPORTDIREKT.NO

PREMIER


PREMIER

CA 220 C H-220MM KR. 84,00 CA 220 B H-190MM KR. 74,00 CA 220 A H-140MM KR. 59,00

CA 115 D H-280MM KR. 174,00 CA 115 C H-250MM KR. 124,00 CA 115 B H-220MM KR. 99,00 CA 115 A H-200MM KR. 79,00

CT 500 H-130MM KR. 39,00

CA 40 D H-380MM KR. 279,00 CA 40 C H-340MM KR. 207,00 CA 40 B H-305MM KR. 176,00 CA 40 A H-275MM KR. 145,00

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

CA 105C H-220MM KR. 84,00 CA 105 B H-190MM KR. 74,00 CA 105 A H-140MM KR. 59,00

137

Nedre Kongerød 33 3737 SKIEN

TLF: 35505690


138 WWW.SPORTDIREKT.NO

NOTATER


www.torshovsport.no

Sommerveita 3, Torvet,7011 Trondheim. Tlf.: 73 80 20 00 E-post: klubb@ncsport.no www.ncsport.no www.fotballsko.no

12. EVENSEN MOSS

Varnavn. 35, 1526 Moss Tlf.: 69 26 70 90 Mob: 918 50 140 E-post: klubb@evensenmoss.no www.evensenmoss.no

2. TORSHOV SPORT KLUBB BERGEN

13. ENERGIHUSET SPORT & FRITID Tangen Nærsenter 1450 Nesoddtangen Tlf. 66 96 32 00 E-post: sporten@e-huset.no www.e-husetbutikk.no

Strandgaten 198, 5004 Bergen Tlf.: 55 38 18 00 Fax: 55 38 18 19 E-post: bergen@torshovsport.no www.torshovsport.no

2 TORSHOV SPORT FOTBALL BERGEN

21

Christian Michelsensgate 2b, 5012 Bergen Ny adresse fra 1. juni: Valkendorfsgaten 5, 5012 Bergen. Tlf.: 55 33 69 00 E-post: bergen@torshovsport.no www.torshovsport.no

14. TORSHOV SPORT FREDRIKSTAD

3. HETLAND SPORT AS

Storgt. 1, 2000 Lillestrøm Tlf.: 63 81 10 40 E-post: kenneth@comet.no www.comet.no

Stadion 45, 1671 Kråkerøy Tlf.: 947 91 897 E-post: fredrikstad@torshovsport.no www.torshovsport.no

15. COMET SPORT - LILLESTRØM

Solaveien 3, 4307 Sandnes Tlf.: 51 66 12 68 Fax: 51 66 14 05 E-post: jarle@hetlandsport.no 1 www.hetlandsport.no

Rotneshjørnet, Gamleveien 2, 1482 Nittedal Tlf.: 67 07 35 50 Fax: 67 07 35 51 E-post: post@glommisport.no www.glommisport.no

Elvegaten 26, 4370 Egersund Tlf.: 51 49 12 68 E-post: tone@tengesdalsport.no www.tengesdalsport.no

17. FRESKE FRASPARK AS

5. SPORTSPROFIL NORGE AS

Torggaten 36, 2317 Hamar Tlf.: 62 52 42 01 E-post: firmapost@freskefraspark.no www.freskefraspark.no

Industrigaten 1, 4632 Kristiandsand Tlf.: 38 07 91 20 Fax: 38 07 91 21 E-post: sportsprofil@sportsprofil.no www.sportsprofil.no

22

6. BREKKE SPORT AS Tollbodgaten 6, 4836 Arendal Tlf.: 37 02 18 20 E-post: post@brekkesport.no www.brekkesport.no

1

19. B. RONGVE

Fridtjof Nansens Gate 21 3722 Skien Tlf. 406 97 100 E-post post@telemarkklubbservice.no www.telemarkklubbservice.no

Daaeveien 2, 6018 Ålesund Tlf: 48 32 05 63 E-post: klubb@rongve.no www.rongve.no

19

20. SPORTCENTRET AS Kongensgt 50, 8514 Narvik Tlf. 76 94 69 50 E-post: mail@sportcentret.no

8. GJERTSEN SPORT 18

Vogtsgate 66, 0477 Oslo Tlf.: 22 09 20 20 E-post: klubbservice@torshovsport.no

21. TORSHOV SPORT TROMSØ

16

15

11

10

Øvre Storgate 8, 3018 Drammen Tlf.: 32 83 07 35 E-post: drammen@torshovsport.no www.torshovsport.no

11. TORSHOV SPORT KLUBBSERVICE

17

2

9. TORSHOV SPORT DRAMMEN

Sandvika Storsenter Brodtkorpsgt. 7, 1388 Sandvika Tlf.: 67 54 11 00 www.torshovsport.no

18. TORSHOV SPORT GJØVIK Strandgt. 28, 2821 Gjøvik Tlf.: 61 69 90 60 E-post: gjovik@torshovsport.no www.torshovsport.no

7. TELEMARK KLUBBSERVICE

10. TORSHOV SPORT SANDVIKA

23

SPORT DIREKT HOVEDKATALOG 2017

16. GLØMMI SPORT AS

4. TENGESDAL SPORT AS

Dronningensgt. 3, 3211 Sandefjord Tlf. 33 42 30 00 • Fax. 33 42 30 09 E-post post@gjertsensport.no www.gjertsensport.no

20

KARTOVERSIKT

1. NOR-CONTACT SPORT AS

9

12 13

8

3

6 4

5

7

14

Heiloveien 6, 9015 Tromsø Tlf.: 930 77 555 E-post: tromso@torshovsport.no www.torshovsport.no

22. NAVA SPORT AS Havnegata 7 7800 Namsos Tlf.: 74 28 44 75 E-post: post@navasport.no www.navasport.no

23. NAVA SPORT MOSJØEN AS CM Haviksgate 16 8656 Mosjøen Tlf.: 92 80 25 39 E-post: erik@navasport.no www.navasport.no

139 3


LEONBERG AS - PRODUKTFOTO/MODELLBILDER: TONJE KORNELIE

www.sportdirekt.no

EN KLUBBAVTALE MED OSS LØNNER SEG!

Profile for Stadion AS

Sport Direkt hovedkatalog 2017  

Sport Direkt er landets ledende kjede innen salg av sportsutstyr til klubber, foreninger, skoler og bedrifter. Vår størrelse og posisjon er...

Sport Direkt hovedkatalog 2017  

Sport Direkt er landets ledende kjede innen salg av sportsutstyr til klubber, foreninger, skoler og bedrifter. Vår størrelse og posisjon er...

Profile for stadionas