Energihuset Sport & Fritid - Julekatalog 2020

Page 1

Din lokale sportsbutikk - personlig service og stor faglig kompetanse

VI HJELPER DEG Ã… FINNE

GAVER TIL HELE FAMILIEN

SKIPAKKER TIL SUPRE PRISER!

1


Foto: Bergans, Hans Kristian Krogh-Hanssen

GODT RUSTET MOT VÆR

ALLROUND BEANIE

399,-

Komfortabel strikkelue av høy kvalitet. Allround Beanie fra Bergans er laget i en teknisk blanding av merinoull og Tencel – et materiale som delvis er fremstilt av bærekraftig utvunnet tre.

2499,-

RØROS DOWN LIGHT JKT W/HOOD, HERRE OG DAME

Varm og allsidig, både på tur og til hverdags. Den er lett og komfortabel, og vattert med resirkulert dun. Pertex® Quantum ytterstoff gjør den både vindtett og vannavvisende. Jakken fungerer perfekt alene, eller som et ekstra lag med isolasjon under skalljakke eller kåpe.

STRIPED BEANIE

Komfortabel strikkelue av høy kvalitet laget i en teknisk blanding av merinoull og Tencel, som er fremstilt ved bruk av bærekraftig utvunnet tre.

STOPPER SNØ OG VANN I SKOENE KIDS GAITER

Laget i polyamid og bomull. Snorstramming i topp. Utskiftbar, justerbar strikk.

399,2

TIND GAITER

En lav, lett og luftig gamasje. Egner seg både til lave fjellsko/joggesko, og til klassiske fjellstøvler.

599,-

399,-

GAITER ZIPPER DERM

Vindtett, vanntett og pustende gamasje i Dermizax® Perfekt for turer i vått terreng.

749,-


OG VIND

RABOT 365 DOWN JKT, HERRE OG DAME

3999,-

Den boksformede passformen og innovative materialkombinasjonen gjør Rabot 365 Down Jacket til en perfekt blanding av varme og værbeskyttelse! Hemmeligheten ligger i hetten, skulderpartiet og ermene der utvalgte partier er vattert med PrimaLoft® Gold Insulation Cross-core under et lag av Bergans Element Active®. De tekniske materialene i kombinasjon med Pertex®-yttermaterialet, gjør at jakken bevarer sin isolasjonsevne selv i fuktig vær.

1999,-

RABOT 365 HYBRID BUKSE, HERRE OG DAME

Slitesterk og beskyttende og samtidig myk og deilig! En softshellbukse laget av resirkulert polyamid, som har det lille ekstra. Smarte forsterkninger på setepartiet og knærne. Disse har vanntett Cordura på utsiden og isolerende merinoull på innsiden, noe som er perfekt når du sitter på kaldt og vått underlag.

RØROS INS SKIRT

Et ekstremt lett og varmeisolerende plagg i unisexmodell. Med varmeisolerende PrimaLoft® Silver Eco-vattering og vindtett og vannavvisende Pertex® Quantum-yttermateriale. Den er superkomprimerbar og tar minimalt med plass i sekken.

899,-

3


ÖVIK KNIT SWEATER DAME/HERRE

Foto: Fjällräven

Behagelig genser i myk, varm ull til hverdagsbruk og lettere friluftsliv. Et plagg med nydelig mønster, som også har en førsteklasses funksjonalitet. Perfekt som et isolerende mellomlag under en skalljakke, eller sammen med for eksempel en dunvest på varmere dager.

1699,-

NORDIC HEATER

CANVAS BELTE

Varm lue i vind- og vanntett ytterflate, laget for kaldere værforhold. Innsiden er dekket medsyntetisk pels. Øreklaffene har hull under slik at hørselen ikke hemmes nevneverdig.

Canvasbelte med metallspenne fra Fjällräven, til et allsidig bruksområde.

399,-

899,ÖVIK HEAVY FLANNEL SHIRT, HERRE

BYRON HAT

Dobbeltstrikket lue i ull. Dobbel oppbrett nederst

499,-

KEB TROUSERS DAME/HERRE

Turbukse av ypperste kvalitet i G-1000 Eco og elastisk stoff. Super passform og ventilasjonsglidelåser, romslige lommer og stroppe-justering nederst på beina.

2499,-

En langermet skjorte i robust børstet bomullsflannel. Den har to brystlommer med knapp og klaff. Skjorten er fremstilt i organisk bomull, og knappene er laget av resirkulert polyester.

1199,-

999,-

KAIPAK TROUSERS DAME/HERRE

Tekninsk bukse i G-1000 som passer like godt til hverdags som til friluftsliv. G-1000 er værbestandig, og kan vokses med Greenland Wax for mer beskyttelse.

1899,-

KÅNKEN SEKKEN, 16L

Klassisk Kånken-ryggsekk i slitesterkt Vinylon-stoff med en glidelås som åpner hele hovedrommet. Løst sitteunderlag, liten frontlomme, enkle skulderremmer og håndtak på toppen.

GREENLAND WAX

Miljøvennlig voksimpregnering for klær laget av G-1000®. Gir en vannavstøtende og slitesterk ­overflate. Laget av parafin og bivoks.

149,4

INKLUDERT SITTEPUTE


Foto: Helly Hansen, Jesper Molin

1799,-

JR ISFJORD DOWN MIX JACKET

En lett og vannavstøtende dunjakke som holder junior komfortabel i høst- og vintersesongen.

249,K URBAN CUFF BEANIE

En klassisk hverdagslue til barn med myk og behagelig passform.

1199,- / 899,JR. LEGENDARY 8-16 ÅR/ JR. K RIDER 2 INS BIB BUKSE 1-12 ÅR

Skibukse for barn og junior. Vattert med primaloft og vanntett med Helly Tech® ­Performance.

1399,-

FREIBERG PANT, HERRE

En god ski- allværsbukse for vinterbruk til herre med avtagbare seler. 4-veis stretch, 2 lags. 60 gr. isolasjon. 10 000 mm vannsøyle holder deg tørr hele dagen. Icepeak sine mest solgte vinterbukser til herre.

FREYUNG PANT, DAME

LAGOS JR PANT JENTE / LISMAN JR PANT GUTT

Skibukse med god stretch til gutt med avtagbare seler. Vannsøyle 10 000 mm og med refleks.

999,-

En god ski- allværsbukse for vinterbruk til dame i slimfit. 4-veis stretch, 2 lags. 60 gr. isolasjon. 10 000 mm vannsøyle holder deg tørr hele dagen. Kommer også i modell med korte bein. Icepeak sine mest solgte vinterbukser til dame. 5


PERLE H/Z

699,-

PERLE PANT

Foto: Kari Traa, FRED JONNY

599,-

599,PERLE LS

En komfortabel, langermet ullmix overdel for damer som liker å kombinere solide farger med et Jacquard-strikket mønster.

1499,-

249,-

999,-

TIRILL JACKET

For jenter som elsker å være ute i naturen. Tirill Jacket er en vannavvisende, lettisolerende utendørsjakke for kvinner, som er konstruert for varme og gir deg en stil med to toner.

FRØYA SPORTS BH

349,-

Friere enn noen gang. Frøya er en kompresjonssports-bh med racerback, varmt ullfor, komfort mot huden og all den friheten du trenger for å være komfortable når du er aktiv.

899,-

899,-

SMEKKER H/Z / SMEKKER LS / SMEKKER PANT

Lett ullundertøy for damer, med 100% Merinoull og paneler med fantastiske Jacquard-strikkede mønstre.

249,-

TIRILL PANT

En funksjonell utendørs treningsbukse for kvinner, med det som trengs for å holde deg komfortabel og varm på utendørs aktiviteter. 6

999,-

199,-

PERLE BEANIE/ PERLE HEADBAND / PERLE TUBE

199,-

INKA SOCK 2PK

Inka Sock 2pk er et par varme, ullblandede, crew-lengdes sportssokker for jenter. Sokkene gir god varme på kalde vinterdager.

Den fargerike Perle Tube er et teknisk, jacquard-strikket og funksjonelt vintertilbehør for kvinner, med et nordisk-inspirert mønster.


DEVOLD® DUO ACTIVE

Strikket i to lag, med fin merinoull på utsiden og ThermoLite® på innsiden. På grunn av dens myke innside, er Duo Active spesielt egnet for de med sensitiv hud.

649,-

DUO ACTIVE ZIP NECK, HERRE OG DAME

Foto: vegardphoto.com≈ Foto: Devold

DUO ACTIVE SHIRT, HERRE OG DAME

WOOL FLEECE BRA

DUO ACTIVE LONG JOHN, HERRE OG DAME

2 - 8 ÅR

DUO ACTIVE JUNIOR SHIRT / LONG JOHNS

DUO ACTIVE KID SHIRT / LONG JOHNS

449,- pr. del

749,-

649,-

10 - 16 ÅR

449,-

Devold® Wool Fleece Bra er perfekt for jenter som er aktive ute når det er kaldt i været. Devold® har kombinert merinoull med teknisk, syntetisk fiber for å få det beste av to verdener. BHen tørker fort, har høy isolasjonsevne og gode pusteegenskaper, samtidig som den føles myk og behagelig mot huden. Devold® Ull Fleece BH transporterer svetten effektivt vekk fra huden og holder deg varm.

399,- pr. del

DEVOLD LOGO BEANIE

449,-

DEVOLD LOGO HEADBAND

349,-

Lue i ull, med mykt för/lining.

Pannebånd i ull, med mykt för/lining.

7


Foto: Dynafit

MOT NYE HØYDER!

7000,-

TALKBACK 88 DAME / WAYBACK 88 HERRE

En lett og lettsvingt toppturski som er enkle å sette i skrens og gir et kantgrep som biter godt. Den midtre delen av skiene har en innlagt Titanal plate som gir en god demping mot underlaget og økt torsjonsstivhet. En liten jevn Rocker i framskiene gir enklere føring i urørt snø når en går med feller, samtidig som det øker flyten og svingegenskapene på turen ned. En av markedets mest allsidige toppturski som gir gode skiopplevelser for de mest uerfarne til de godt øvede skikjørerne. Tupp og bakski har hull for feste av ferdigkuttet K2 Pomoca fell, og disse hullene kan også benyttes til å lage redningskjelke hvis uhellet er ute.

6699,-

PAKKEPRIS: SKI+STØVEL+BINDING

12 999,-

Gjelder K2 Talkback/Wayback ski, Atomic Backland støvel og Dynafit Speed Turn 2.0 binding Tilbudet gjelder til 31.12.20

3999,MARKER ALPINIST 9

Marker Alpinist 9 er en superlett, fullspekket toppturbinding. Med en vekt på kun 245g har Alpinist 9 imponerende spesifikasjoner. Aktivt fremovertrykk, 15mm lengdejustering, 0, 5 og 9 graders hælløft og anti-is pads. En tåbinding som er ekstremt stabil, og hele 38mm bred innfesting i skien. Bindingen kan kombineres med lette skistoppere i 3 ulike bredder. Marker Alpinist har flere egenskaper enn noen andre bindinger i samme vekt- og prisklasse. 8

ATOMIC BACKLAND PRO/BACKLAND PRO W

Toppturstøvel med personlig passform som er varm og pustende, og har en fantastisk naturlig bevegelse. Skiller seg ut med hvordan støvelen beveger seg gjennom 74 grader. Har en god rotasjon i overskallet. Med Memory Fit teknologi er støvelen 100 % tilpasningsdyktig. Backland Pro: Vekt / Size: 1101g / 26,5. Backland Pro W: Vekt / Size: 1030g / 24,5.

3499,DYNAFIT SPEED TURN 2.0

Lett og rimelig toppturbinding uten skistopper. En forbedret frembinding som er lagd i smidd aluminiumi stedet for stål. Lav vekt og pålitelig utløsersystem,en uovertrufne driftsikkerheten.DIN 4-10. Skarejernsfeste inkludert. Justerebar +/- 12,5mm. Vekt - 342 g.

MAMMUT BARRYVOX PACKAGE

Den sveitsiske skredspesialistens bestselgende skredpakke. Genial ABC-løsning, som inneholder den ikoniske skred­søkeren Barryvox, solide og UIAA- GODKJENTE Alugator Ride SE skredspade og søkestangen Probe 240.

4399,-


FOR EKTE

Foto: Aclima, SINDRE KINNEROD

FRILUFTSFOLK

1099,DESIGNWOOL MARIUS LONGS, DAME OG HERRE

Designwool Marius longs i det klassiske marius-mønsteret.100% merinoull som er myk og varm. Longsen er sydd med flate sømmer. Godt egnet som baselayer og mellomlag.

1199,DESIGNWOOL MARIUS CREW NECK SHIRT, DAME OG HERRE

DesignWool Crewneck er en langermet genser med rund hals. Det tradisjonelle mønsteret går på tvers over brystet og tas opp igjen øverst på armene, øverst på venstre arm er det en vevet Marius by Aclima logo.

299,LIGHTWOOL BEANIE

349,-

En tynn lue som varmer godt tross tykkelsen. Passer til høyintensive aktiviteter som løping, langrenn og sykling. Perfekt under hjelm.

WARMWOOL BALACLAVA

Hals og lue i ett. Laget i myk merino ull. Den har god passform og sitter perfekt under hjelm.

LIGHTWOOL HEADOVER

Et allsidig plagg, det kan man bruke som skjerf, pannebånd, balaklava eller lue.

WARMWOOL HOODSWEATER / LONGS, DAME

Bestselgere! Hettegenseren er designet for kalde dager. Tommelgrep rundt håndristen og du kan putte hendene i en varmelomme på magen. Klassisk longs som holder på varmen under aktiviteter som alpint, friluftsliv, padling, klatring og lignende. Total Easy Care (TEC) – behandlet Merinoull, noe som gjør plaggene ekstra myke. Isolerer godt også om de blir fuktige.

1299,- / 799,-

299,HOTWOOL LINER HANSKE

299,-

299,-

LIGHTWOOL LINER HANSKE 9


KLAR FOR

Foto: Volkl / www.mathis-photographs.com

BAKKEN PAKKEPRIS: SKI + STØVEL Tilbudet gjelder t.o.m. 31.12.20

3999,-

VÖLKL DEACON X (UNISEX) MED VMOTION 10GW BINDING / FLAIR 72 (DAME) MED VMOTION 9GW LADY BINDING

En lettkjørt alpinski. Den har rocker i tupp slik at den er enkel å kontrollere, og rette kanter på midten, som gir godt grep og stabilitet. Passer fra nybegynner til noe øvet løper.

3499,-

DS MX 65, HERRE

Superkomfortabel støvel som er enkel å komme inn og ut av, et skall som gir gode kjøreegenskaper og en innerstøvel som sikrer fantastisk komfort hele dagen. Leveres med Supercomfort liner.

1599,-

10

DX MX 65 W, DAME

Superkomfortabel damestøvel som er enkel å komme inn og ut av, et skall som gir gode kjøreegenskaper og en innerstøvel som sikrer fantastisk komfort hele dagen. Leveres med Supercomfort liner.

1599,-


DS MX 70 W, DAME

DX MX 80, HERRE

DS MX 70 W er en sporty og meget komfortabel støvel. Den er laget for å yte maksimalt sammen med moderne ski med rocker. Den passer løpere som trenger god støtte og mye volum. Fantastisk passform ift pris. Leveres med TF innerstøvel.

DS MX 80 er en sporty og meget komfortabel støvel. Den er laget for å yte maksimalt sammen med moderne ski med rocker. Den passer løpere som trenger god støtte og mye volum. Fantastisk passform ift pris. Leveres med TF innerstøvel.

1999,-

1999,-

PAKKEPRIS: SKI + STØVEL Tilbudet gjelder t.o.m. 31.12.20

4999,-

VÖLKL FLAIR 76 MED VMOTION 10GW BINDING

Flair 76 er en sporty, lett, leken og presis allroundski til dame. Den har rette sidekanter på midten, som gir grep og stabilitet. Tupprockeren gjør at den spiser alle typer underlag, og at den er leken og tilgivende. Trekjerne under midten av skien gir god respons ut av svingen. Perfekt ski for løpere som ønsker å ha det gøy på ski uten å måtte tenke på utstyret.

3999,-

VÖLKL DEACON XT MED VMOTION 10GW BINDING

Deacon XT er en sporty, lett, leken og presis allroundski. Den har rette sidekanter på midten, som gir grep og stabilitet. Tupprockeren gjør at den spiser alle typer underlag, og at den er leken og tilgivende. Trekjerne under midten av skien gir god respons ut av svingen. Perfekt ski for løpere som ønsker å ha det gøy på ski uten å måtte tenke på utstyret.

3999,-

MIPS Mips (Multi-Directional Impact Protection System) betyr at man legger inn et lavfriksjonslag i hjelmen. Dette laget er forankret i hjelmens konstruksjon og gjør sitt til at man sprer kreftene som oppstår utover ved slag ifra skrå vinkel/rotasjon. På denne måten leder man kreftene bort i fra hodet og energiene i selve slaget blir kraftig redusert. MIPS er utviklet av hjerneforskere og kan vise til utrolige resultater når det gjelder begrensning av skader.

MIRAGE MIPS ALPINHJELM

Mirage har spesielle tilpasninger til damer for økt komfort og passform, perfekt for de som liker å være aktive både i og utenfor bakken og som søker et frekt design i kombinasjon med sikkerhet og ytelse. Smith sitt velkjente airvac system sørger for at varm luft transporteres ut av hjelmen og forhindrer dugg på brillene. Leveres med tilpasningssystem for å sikre at hjelmen sitter riktig for optimal sikkerhet.

1499,-

MISSION MIPS ALPINHJELM

Mission er tilpasset de som liker å være aktive både i og utenfor bakken og som søker et frekt design i kombinasjon med sikkerhet og ytelse. Smith sitt velkjente airvac system sørger for at varm luft transporteres ut av hjelmen og forhindrer dugg på brillene. Leveres med tilpasningssystem for å sikre at hjelmen sitter riktig for optimal sikkerhet.

1499,-

ASPECT ALPINHJELM

Klassisk alpinhjelm for de som setter sikkerhet og komfort i førersetet. Tidløs design kombinert med lav vekt og tilpasningssystem gjør dette til en sikker vinner for de som skal uti bakken. Hjelmen er spekket med ventiler og dette i kombinasjon med Smith sitt velkjente airvac system sørger man for at varm luft transporteres ut av hjelmen og forhindrer dugg på brillene. (Ord. pris 1099,-)

TILBUD

899,-

Tilbudet gjelder til 31.12.20

11


HESTRA LEATHER BALM

Meget god lærbalsam, som beskytter skinnhanskene dine, og forhindrer at de tørker ut. Påføres med en fuktig klut. Merk at lyst skinn kan mørkne noe ved påføring.

Foto: Hestra

110,-

295,HESTRA BASIC WOOL HANSKE

Klassisk ullhanske i 100% ull.

395,-

HESTRA ISABERG CZONE SR HANSKE/VOTT

En varm basishanske/vott med en vindtett, vanntett og pustende CZone-membran.

1300,HESTRA ARMY LEATHER HELI SKI HANSKE/VOTT

Lengre modell for de som ofte kjører ski i løssnø og trenger en slitesterk og varm turkamerat i fjellet. Kan kombineres med ulike fôr.

495,-

650,-

HESTRA LEATHER BOX

Klassisk og enkel skinnvott som er like godt egnet til daglig bruk som i skibakken.

HESTRA FJELLVOTTEN SR.

Skallhanske i slitesterkt materiale for allround bruk med uttagbart fôr i ull og ullfrotté.

895,HESTRA ARMY LEATHER HELI SKI HANSKE/VOTT JUNIOR

Hestra sin legendariske Heli Ski hansken for juniorer. Slitesterk og varm følgesvenn med avtagbart fôr.

550,-

HESTRA FJELLVOTTEN VOTT, JR

Snølås og veldig varm, uttagbart fôr i terry. En favoritthanske i de nordlige delene av Skandinavia. 12

300,HESTRA ISABERG CZONE JR. HANSKE

God passform og CZone membranen gjør den vind- og vanntett og pustende.

449,DIRT BAG GLOVES

En varm, tøff og superenkel hanske designet for skikjørere. Fôret hanske i geiteskinn.

449,MIDWEIGHT SOFTSHELL

Elastisk, pustende og værbestandig. Middels vekt hanske som passer perfekt til topptur, skiturer, tur og andre aktiviteter.

799,-

TOUR GLOVES

En lett hanske for skikjøring med høy aktivitet med tynt fleecefor. Laget i geiteskinn av god kvalitet.


SPESIAL KIDS ANTI SLIP

Perfekte barnehagesokk! En medium tykk helårs merino ullsokk. Merinoull blandet med tekniske fibre for økt slitestyrke og perfekt passform.

99,-

ULVANG ULTRA

En tynn, men varm ullsokk til hverdag og tur. Ultra er myk og behagelig med ekstra forsterkning mot slitasje på tå og hel.

129,-

ULVANG SPESIAL KIDS

En medium tykk helårs merino ullsokk. Merinoullen er blandet med tekniske fibre for økt slitestyrke og perfekt passform.

89,-

ULVANG SPESIAL

En medium tykk helårs sokk i merino ull. Gode temperaturregulerende og fukttransporterende egenskaperr.

129,-

PHD PRO FREESKI DAME/HERRE

Foto: smartwool, adam mowery

Sokken er paddet i helen for ekstra komfort og passform i skistøvelen. Sokken har en lett padding i skinnleggen.

HIKE LINER CREW

En ultra-light sokk som passer fint til både hverdag og høyere aktivitet.

239,-

429,-

MARGARITA, DAME

En livlig sokk med spreke farger som kan brukes året rundt.

259,-

ULVANG SPESIAL JR.

En medium tykk helårs Merino ullsokk. Gode temperaturregulerende og fukttransporterende egenskaper.

89,-

ULVANG AKTIV

En tykk, helfrottert og ekstra varm ullsokk til hverdag og tur.

149,-

PHD SKI MEDIUM DAME/HERRE

En super sokk for høy aktivitet med ekstra cushion i hel, forfot og framsiden av leggen.

429,-

COZY CABIN CREW, DAME

En lekker fritidssokk. Sokkene har en behagelige passform og tykkelse.

319,-

RAGGSOKK

Raggsokk er en god og varm ”hjemmestrikket” ullsokk som egner seg like godt inne, som ute på tur!

199,-

MARISTUA SOCK

Kosesokker som er litt tykkere og varmere enn hverdagssokker. God passform og super kvalitet.

199,-

MOUNTAINEERING EXTRA HEAVY CREW

Mountaineering Extra Heavy Crew er den ultimate sokken for lange turer og høy aktivitet, men også den beste i sofakroken.

399,-

HIKE MEDIUM CREW, DAME/HERRE

Hike Medium Crew er en middels tykk modell for tur og høy aktivitet.

329,-

13


GOGGLE JR AGENT

299,-

Alpinbrille for de minste. Meget behagelig brille som beskytter mot sol og snø. Passer godt inn i hjelm og har 100% UV beskyttelse.

399,-

RASCAL

Rascal er brillen for de yngste i bakken. Spesielt utviklet for å sitte optimalt i kombinasjon med hjelm. Tøft design og morsomme farger sørger for at dette er en sikker vinner blant de minste – dobbelt glass.

LANGE RSJ 60

En referansestøvel da det kommer til barnestøvler. God komfort, progressiv flex og aluminiums spenner.

ZOOM HJELM, JUNIOR

Fantastisk barnehjelm med lav vekt, riktig design og optimal komfort.

Foto: AdobeStock

1399,-

GI BARNA

SKIGLEDE TIL JUL

MENACE / GAIA 4 – 2 – 1

699,-

1399,1199,MENACE / GAIA 1 str. MP 14.5-18.5 Flex 20 899,MENACE / GAIA 4 str. MP 220-265 Flex 40.

Myk fleks, god passform og en varm, myk innerstøvel sørger for at barna trives ute i snøen fra morgen til kveld.

MENACE / GAIA 2 str. MP 19-22.5 Flex 25.

PAKKEPRIS 130-160CM + GAIA 4/MENACE 4

PAKKEPRIS 100-120CM + GAIA 2/MENACE 2

PAKKEPRIS 80-90CM + GAIA 1/MENACE 1

3299,-

2999,-

2599,-

Tilbudene gjelder til 31.12.20

CHICA/RACETIGER JR V-MOTION 80-90CM M/4.5 VMOTION JR BINDING CHICA/RACETIGER JR RED V-MOTION 100-120CM M/4.5 VMOTION JR BINDING CHICA/RACETIGER JR RED V-MOTION 130-160CM M/7.0 VMOTION JR BINDING

14

en fantastisk ski til barn. Den er lett, har en avansert konstruksjon med rocker i tuppen, og et meget fleksibelt bindingssystem.

80-90cm 100-120cm 130-160cm

2599,2699,2899,-


BRIGADE HJELM, GUTT OG JENTE

Frikjøringshjelm - en allsidig og tøff hjelm med god ventilasjon.

1000,-

HOLT II

GROM HJELM, GUTT OG JENTE

Lett junior hjelm med tilpasset justeringssystem som passer enhver hodeform. Airflow ventilasjonssystem gir optimal klimastyring. (Ord pris 800,-)

Foto: AdobeStock

799,-

599,-

REVOLT JUNIOR / BASH W JR MED 7.0 EPS BINDING

Knalltøff twintipski. Full rocker gjør den lettkjørt og tilgivende. Den har full trekjerne slik at den er stabil og tåler masse juling. Innsvinget gjør at skien kjører fine svinger også i preppet bakke. Full trekjerne. Full, lav rocker. (3599,-)

Klassisk bombshell konstruksjon En av de sikreste hjelmene for tøff bruk. 14 ventilerfor god ventilasjon og airvac systemet hjelper deg å holde brillene duggfrie. Passer fra junior til voksen.

SQUAD

1199,-

Tilbudet gjelder til 31.12.20

Med en krystallklar sylinderformet carbonic-x linse. Ekstra bred stropp med silikon slik at brillene sitter som støpt både med og uten hjelm. CHROMAPOP™ og TLT-teknologien sørger for krystallklar sikt.

FLEXCELL, JUNIOR

Pustende ryggbeskyttelse designet for å passe junior. (Ord. pris 1000,-)

TIL AKROBATENE

799,-

Tilbudet gjelder til 31.12.20

VÖLKL BASH 86 W/ BASH 86 MED SQUIRE BINDING

Bash 86 er en allround parkski med rocker i tip&tail. Skien har retningsbestemt innsving, full trekjerne og er forsterket med cap foran og bak. Den passer best til lekne løpere i parken, men er fin i bakken også. Den er tilgivende, men spennet under midten sørger fortsatt for god stabilitet i in-runs. Leveres med Marker Squire 11 ID binding. (6498-)

VÖLKL MANTRA JUNIOR M/7 FREE BINDING

Fantastisk allround twintipski til junior! Full trekjerne og rette sidekanter. 86mm under fot og rocker i tuppene gjør den utrolig lettkjørt, under alle forhold og gir fantastisk flyt i pudder. Dette er den perfekte allroundskien for aktive barn og unge. (4699,-)

TILBUD

4599,-

Tilbudet gjelder til 31.12.20

TILBUD

3599,-

Tilbudet gjelder til 31.12.20

TILBUD

JR 2499,Tilbudet gjelder til 31.12.20

DALBELLO IL MORO 90 MX

Fantastisk jibbestøvel. Cabrio-design kombinert med et nytt dempemateriale i leggen og under foten, samt et skall som demper bakover, gir markedet den mest komfortable jibbestøvel. Leveres med TF innerstøvel.

2999,-

DALBELLO JAKK

Twintip- og frikjøringsstøvel til de yngre og lettere løperne. Cabrio design gir god demping i landinger, og støvelen har en nøytral stå-posisjon som gir løperen full kontroll i parken.

1999,-

15


KIKUT DAME/HERRE

JAKKE + BUKSE

1999,Foto: Dæhlie

Tilbudet gjelder til 31.12.20

HALF ZIP COMFY , HERRE

Den perfekte ullgenseren før og etter trening på kalde dager. Høy krage og glidelås i halsen for ekstra komfort. Fòret front gir god isolasjon .Perfekt til trening og fritid.

1199,-

BOOSTER BUKSE, DAME

Pants Booster er den perfekte langrennsbuksa for trening på kalde dager. En lett og varm softshellbukse med vind- og vannavvisende paddet front gir god isolasjon på kuldeutsatte steder.

1299,-

KIKUT JAKKE, DAME OG HERRE

En klassisk langrennsjakke ment for rolige skiturer der komfort er viktig. Vind- og vannavvisende softshell med stretchpanel i ryggen for god bevegelighet og ventilasjon.

1399,-

KIKUT BUKSE, DAME OG HERRE

En perfekt bukse for deg som liker rolige skiturer i alle typer værforhold.

899,-

HEADBAND POLYKNIT

det perfekte pannebånd for alle typer fysisk aktivitet. Flate sømmer for god komfort. Bred fasong som er egnet for alle.

LUE OBERSTDORF

En strikket lue ment for trening og fritid på kalde dager.

Foto: Dæhlie

199,-

NORTH JAKKE, DAME

En langrennsjakke med en hette, ment for trening med mordrat intensitet. Vind- og vannavvisende 3-lags softshell med Thermore padding i front for ekstra isolasjon. Meshpanel under ermene og på ryggen gir optimal ventilasjon og bevegelighet. Jakken har en høyere hals enn normalt og en lett hette med børstet innside som isolerer godt. Når gradestokken kryper under -10, vil det komme frem et tøft mønster i softshellmaterialet.

1599,16

349,-

PRO BUKSE, HERRE

En svært teknisk langrennsbukse ment for trening med høy intensitet. Vind- og vannavstøtende softshell i front. Strategiske stretchpaneler i sidene og på innsiden av beinet. Tynnere meshpanel bak kneet for optimal ventilasjon. Bionic Finish Eco® gir holdbarhet i materialet, både i form av langvarige farger og dens evne til å tåle vær. Artikulerte knær som former seg etter dine naturlige bevegelser. Refleksdetaljer for økt synlighet.

1499,-

WINNER 3.0 BUKSE, DAME OG HERRE

En perfekt bukse for deg som elsker langrenn og er på jakt etter den perfekte overtrekksbuksen. Vind- og vannavstøtende microfiber i front og meshfòr på innsiden.

1199,-


RACEX LONGS, HERRE OG DAME

499,-

Ultralett treningslongs i fuktabsorberende og hurtigtørkende materiale. Buksen gir full bevegelsesfrihet med stretch i alle retninger.

999,BUKSE 599,JAKKE

STEADY JAKKE/BUKSE JR. STR: 6-14 ÅR

Utviklet med tanke på at noen barn er seriøse I forhold til skisporten akkurat som en dedikert atlet. Steady produktene er laget med en trelags laminert vindtett softshell Klassisk layout med to frontlommer.

HORIZON JAKKE / BUKSE , DAME

Teknisk feminint ski/treningstøy med varmeisolerende front og 360° ventilert vinbeskyttelse.

1799,- / 1299,-

299,CROSS HANSKE JR

En god og funksjonell langrennshanske for juniorer basert på bestselgeren for voksne.

EVOLUTION SOFTSHIELD JAKKE / BUKSE , HERRE

Mykt, elastisk varmeisolerende, pustende, vindavvisende softshell-tøy til tur og vintertrening.

1999,CROSS JAKKE, HERRE / DAME

Komfortabel softshell- jakke med et klassisk snitt. Vindavvisende frontparti og god ventilering under ermer og rygg.

1199,-

1399,-

299,TRADITION LIGHT BEANIE

En klassisk langrennslue laget av tynn ulblanding.

349,-

CROSS BUKSE, HERRE / DAME

Lett microfiber bukse med teknisk meshfôr og stort stretch panel på baksiden. Strikk i livet med snøring. Vind- og vannbestandig

899,-

CROSS DAME/HERRE

JAKKE + BUKSE

1999,Tilbudet gjelder til 31.12.20

CROSS HANSKE, HERRE / DAME

Varm hanske for langrenn og annen trening vinterstid.

17


Foto: © Fischer Sports GmbH

FELLESKI

FELLESKI

CLASSIC TURSTAV MED STOR TRINSE

TWIN SKIN PRO IFP

TWIN SKIN E89

Fischer Twin Skin Pro er en smørefri klassisk konkurranse- og treningsski med integrert kortfell. Et innovativt system fra Fischer med todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god gli. Skiene fungerer best ved faste forhold, ved de fleste temperaturer. TURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne justere feste og gli til teknikk, vekt og ulike føreforhold.

Twin Skin E89 er en allsidig stålkantski med integrert fell som benyttes mest i løyper, men også utenfor ved fast underlag i marka og på fjellet. Et innovativt system fra Fischer med todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god gli. Lett og sterk trekjerne og sintret svartsåle gjør at skiene har lang levetid og god gli. Anbefalt skilengde er kroppslengde + 15 - 25 cm. Mål: 59-49-55. Lengder: 180, 190-205 cm.

Pris uten binding:

2499,-

18

Pris uten binding:

2799,-

Den nye Classic staven er utstyrt med standard stropp, PC håndtak og TR400 tur trinse. Bruksområde: Preparerte løyper, løs snø.

499,-

COMFORT / COMFORT MY STYLE (DAME)

Comfort er en sporty markasko med snøbeskytter, bred lest og Comfort Guard varmeisolerende materiale. Behagelig sko med Thermo Fit for god passform. Lett å ta på og av.

1299,-


LEI AV Å SMØRE? KJØP FELLESKI

FELLESKI

2399,-

R220 ROUND WALL THERMOMETER Rundt veggtermometer til utendørs bruk, for langrenn. Perfekt på hytteveggen. Viser deg hvilken voks eller klister du bør bruke for å få en perfekt dag på ski. Henges i skyggen. Ø 30 cm.

399,-

RC 5 COMBI En lett skisko for deg som ønsker ett par skisko til både skøyting og klassisk teknikk med fokus på passform og komfort. Relativt bred lest og Thermo Fit for god passform gjør denne skoen perfekt for både trening og turer. Triple-F Membrane og Comfort Guard gir en tørr, varm og ventilerende sko. Skoen har også Fischer Fresh, et naturlig enzym som reduserer vond lukt. Fischers Speed Lock system for hurtigsnøring betyr at det er enkelt å ta på og av seg skoen. Ankelstøtten gir ekstra stabilitet og støtte i skøyting. TURNAMIC® Race klassisk såle med myk flex.

1699,BCX 5

Bcx 5 er en vanntett, stabil og lett støvel med lær og BC*-såle. Høy støvel med god støtte i ankel, samt god passform. Triple-F Membrane og Comfort Guard for varme, tørre og ventilerende støvler. Sikkerhet og komfort i ethvert terreng. I tillegg har nå Bcx 5 en innerstøvel som er vanntett og vil holde deg tørr og varm. Støvelen har Fischer Fresh; et naturlig enzym som reduserer vond lukt.

TWIN SKIN SPORT IFP Twin Skin Sport EF er en prisgunstig smørefri markaski med innsving og integrert kortfell. Et innovativt system fra Fischer med todelt fell og midtrand som gir lett føring, et sikkert feste og god gli. Skiene fungerer best når det er faste forhold ved de fleste temperaturer. Hybrid teknologi for bedre holdbarhet og design. Perfekt ski til tur i marka. Twin Skin Sport har IFP-plate med Fischers TURNAMIC® bindingssystem for enkelt å kunne flytte bindingen uten bruk av verktøy for justering av feste og gli. Pris uten binding:

1799,19


FINSE 2.0 2-LAGS BUKSE DAME OG HERRE

En lett og god 2-lagsbukse med god stretch i vind- og vanntett materiale. Den har økt vannsøyle og er uten fluor impregnering. Buksen har justeringsmuligheter i livet og nede på ben, samt leddede knær for den beste passform og bevegelighet. Buksen egener seg godt til både tur og fritid hele året. Foto: © Twentyfour

1099,-

FINSE 2.0 DUNJAKKE DAME OG HERRE

1999,-

Jakken er superlett og myk i matt stretchmateriale. Den har fast hette med 2-veis justering og sidelommer med glidelås. Jakken er lett innsvingt og har en fin fasong. Perfekt til alle anledninger både høst, vinter og vår.

FINSE REPREVE ANORAKK DAME

En superfin anorakk i vann- og vindtett materiale med 4-veis stretch og vattering i 100 % resirkulert polyester. Den har stor brystlomme under klaff og sidelommer med glidelås. Vannavvisende glidelås i front og på lommer. Lange 2-veis glidelåser på begge sider for ventilering og for å få den lettere av og på.

20

1799,-


FINSE 2.0 JAKKE DAME OG HERRE

1499,-

Foto: © Twentyfour

En lett 2-lags jakke med 4-veis stretch. Den har ventileringsglidelås under begge armer, sidelommer med glidelås under klaff. Jakken har justerbar linning og innstrammingsmuligheter i midjen for en mer feminin fasong. Dette er en super jakke som du kan bruke til det meste året rundt. I skiløypa, på tur eller til hverdags

FINSE DALEN LUE

349,-

Luen har en behagelig ullblanding som varmer godt. Luen passer til det meste tur i skogen, i skiløypa eller til hverdags.

FINSE 2.0 ANORAKK DAME

1499,-

En lett 2-lags anorakk med god stretch i vind- og vanntett materiale. Den har lange glidelåser i begge sider for ventilering og for å få den lettere av og på. Stor lomme på bryst i ny stil og sidelommer med glidelås under klaff. En bestselger du kan bruke til det meste året rundt. I skiløypa, på tur eller til hverdags.

249,FINSE DALEN PANNEBÅND

Strikket pannebånd i behagelig ullblanding som varmer godt. 21


SMØRING OG SMØREUTSTYR P15 KIT FOR SKIN SKIS

Smørepakning for felleski som inneholder Skin Care (N15), Skin Cleaner (N16), glider (N19) og Fiberlene papir. Her har du alt du trenger for en god skiopplevelse.

499,-

NORDIC SKIBAG, 1 PAR, 210CM

Skipose plass til ett par ski i lengder inntil 210 cm.

299,-

MAVEN WOOL LONG SLEEVE

2499,-

Myk og varm baselayer i 100% merinoull. Føles god og myk mot huden. Feminin og flatterende passform. For utendørs trening eller innendørs bruk på de kaldere dagene.

799,-

NORDIC SKIBAG, 2 PAR, 215CM

Dobbel skipose plass til ett par ski i lengder inntil 215 cm.

399,-

MAVEN WOOL 1/2 ZIP

Myk og varm baselayer i 100% merinoull. Føles god og myk mot huden. Feminin og flatterende passform. For utendørs trening eller innendørs bruk på de kaldere dagene.

849,-

CONCEPT JAKKE

Teknisk og feminin jakke med hette til langrenn og annen utendørsaktivitet. Softshell materiale og dun padding i front for å beskytte mot vær og vind. Refleksdetaljer for mørke vinterkvelder.

MARBLE DOWN MITTEN

Varme dunvotter med et mykt fleecefór på innsiden for optmal komfort. Perfekte til vinteraktiviteter eller en sporty hverdagslook.

CONCEPT BUKSE

Superfleksible og behagelige bukser til langrenn og annen utendørsaktivitet. Vindtette softshell paneler i front og 4-veis stretch på baksiden. Myk og behagelig børstet innside. Refleksdetaljer for mørke vinterkvelder. Praktisk glidelås nederst på bena.

1499,22

799,-

MAVEN WOOL LONGS

799,-

Myk og varm baselayer i 100% merinoull. Føles god og myk mot huden. Feminin og flatterende passform. For utendørs trening eller innendørs bruk på de kaldere dagene.

THERMAL HEADBAND

Lett og teknisk pannebånd med fôr på innsiden. Pustende materiale som holder deg tørr. Refleksdetaljer for mørke vinterkvelder.

199,-


SKIGLEDE FOR JUNIOR Foto: © Fischer Sports GmbH

MED RIKTIG UTSTYR

KIDS GAITER

Gamasje for barn i bomull/polyester blanding

399,-

SNOWSTAR CROWN MED BINDING

En smørefri, innsvingt og myk barneski for de minste. Dette er en kvalitetsski med lang levetid. Skiene har også flexitupp som gjør at skituppene bøyer seg ved ev. fall fremover. Mål: 54-48-52 mm. Lengder: 90-140 cm.

899,-

SPRINT CROWN IFP MONT MED TOUR STEP IN JR

En ny smørefri ski med Crown sålebelegg til barn med racingdesign for løyper. Lett og sterk trekjerne og sidekantforsterkninger gir skiene godt kantgrep og lang levetid. Økt stabilitet i fremski gjør skiene enkle å håndtere for de minste. Innsvingt markaski med avrundet flexitupp og langspenn, samt Crown-belegg gir godt feste og og gjør skiene sikre.

999,-

JUNIOR CROSS, RED

Barnestav med komponenter som PC håndtak og semi racing trinse montert for å utvikle god skiteknikk. Håndtak 13 mm, trinse 13 mm. 85 cm - 120 cm. 5 cm intervall. Bruksområde: Preparerte løyper, klassisk, skøyting.

Foto: Fjällräven

299,-

SNOWSTAR SKO, BARN

699,-

Høy og kraftig barnesko. Myk flex og varme­isolerende materiale som beskytter mot kulde, gjør den godt egnet til både skiturer og lek. Borre­lås gjør det enkelt å ta på og av skoene for barna. 23


JULEGAVETIPS

CLUTCH

319,-

299,-

Clutch vesken kommer med regulerbar og avtagbar bærestropp som gjør at den kan bæres som elegant veske, henge rundt halsen eller bæres løst. Isolerer og beskytter mobilen og gjør at batteriet holder seg lengre. Vesken har innerlomme til kort eller penger, og rommer plass til mer en telefonen.

Mykt pannebånd i andedun som holder deg god og varm. Deilig fleece på innsiden og solid borrelås. Sydd i vannavstøtende materiale. Dunen er RDS-sertifisert for å ivareta dyrevelferd.

349,-

699,-

BUM BAG

Thermopoc - Bum Bag i dun som forlenger batteritiden. Justertbart bærebelte for fleksibel bruk. God plass og flere glidelåslommer. 100% nylon, vannavstøtende. Fylt med 90/10 andedun som er RDS sertifisert = 100% god dyrevelferd.

PANNEBÅND

DUNPOSE MOBIL

229,-

Isolerer mobilen og forlenger batteritiden. Beskytter mobilen mot kulden og mot støt. Lomme på innsiden for penger og kort. Passer de fleste mobiler. Karabinkrok for oppheng i belte eller sekk.

699,BLACK HOLE® WAIST PACK 5 L

ULTRALIGHT BLACK HOLE® SLING 8L

Kul og praktisk skulderbag som rommer 8 liter. Laget i 100% resirkulert nylon.

5-liters hovedrom gir plass til småstasj, nødskalljakke og et ekstra mellomlag du trenger å ha med på tur. Stretchlommer på hver side til drikkeflasker. Justerbart belte - behagelig mot korsryggen.

BLACK HOLE® DUFFEL

En superpraktisk bag til reise, friluftsliv, trening osv., som kan bæres både som bag og som ryggsekk. Utvendig glidelåsrom langs siden og to separate rom med glidelås og netting på innsiden av lokket.

24

40L - 1399,55L - 1599,70L - 1799,100L - 1999,-

CLASSIC MOUNTAIN CAP

Den orginale fjell luen som er vindtett og meget vannavstøtende. Borrelås stramming bak på luen gjør den enkel og tilpasse. Testvinner år etter år.

599,-


TALUS

Aclima Lars Monsen Anárjohka kolleksjon i 100% merinoull i ­velkjent Aclima-kvalitet

Talus er en lav gamasje som funger til alle årstider.

Foto: Aclima, SINDRE KINNEROD

399,-

FLEECEHANSKER

Vindtette fleecehansker med myk, børstet innside og elastisk håndledd.

199,1099,MOVE VOTTER / HANSKER SR

Vanntette votter. Fibrefill og børstet trikotforing holder dem myke og varme. Med justerbar snøring ved håndledd, snølås og tørkepanel på tommel er dette solide votter som holder snøen ute og beskytter godt ved de fleste vinteraktiviteter. Pustende DRIVENT-innlegg med en vannsøyle på 10000mm.

LARS MONSEN ANÁRJOHKA POLO W/ZIP / CREW NECK, HERRE

Trøye med ribbestrikk i sidene for bedre passform. Lomme i front og oppheng for kompass eller annet turutstyr. Trøyen har utvendige hemper slik at du lettere kan henge opp og tørke klærne på tur.

LARS MONSEN ANÁRJOHKA THICK SOCKS

Ull i løkkene inn mot foten for ekstra isolasjon, løkkene lager luftrom som holder på varm luft. Hemper som gjør det enkelt å henge sokkene til tørk.

349,-

MOVE VOTTER / HANSKER JR

299,-

Vanntette votter for barn. Fibrefill og børstet trikotforing holder dem myke og varme. Med justerbar snøring ved håndledd, snølås og tørkepanel på tommel er dette solide votter som holder snøen ute og beskytter godt ved de fleste vinteraktiviteter. Pustende DRIVENTinnlegg med en vannsøyle på 10000mm.

999,-

299,-

LARS MONSEN ANÁRJOHKA SOKKER

Ekstra tykke og varme sokker i merino ull. Ribbestrikkede områder for bedre passform og hemper som gjør det enkelt å henge sokkene til tørk.

279,-

949,LARS MONSEN ANÁRJOHKA LONGS, MAN

Laget i Aclimas gode WarmWool - kvalitet. Longsen har dobbelt stoff på baken, innside av lår og kne. Den har strikk rundt livet med ull på innsiden og ribbestrikk i siden for bedre passform. 25


349,-

K AY BLOCKED TIGHTS

Treningstights med høy midje. Elastisk og mykt materiale som puster og transporterer fukt bort fra kroppen. Skjult lomme for nøkkel og andre småting.

699,KIRA SPORTS TOP

For lavintensitetstrening. Tekstil som puster og borttransporterer fukt. Uttakbare skåler. Myk elastisk kant nederst.

NORA LASTING HIGH WAIST TIGHTS

KAY HIGH WAIST TIGHTS

Treningstights med høyt liv laget av resirkulert og funksjonelt materiale. Passer like godt på treningssenteret som på pilateseller yogastudioet.

Treningstights med høy midje. Elastisk og mykt materiale som puster og transporterer fukt bort fra kroppen. Det brede båndet i linningen holder tightsen på plass, og i den skjulte lommen kan du trygt oppbevare nøkler og andre småting mens du trener.

499,-

599,-

STAY IN PLACE

349,- / 399,-

249,-

Trening eller fritidscap til herre. HeatGear® svettebånd transporterer bort svette for å holde deg kjølig og tørr. Stretch-konstruksjon gir en behagelig passform 26

STAY IN PLACE

RIB SEAMLESS BRA

Rib Seamless Bra er en myk og sømløs sportsBH som passer perfekt til lav- og middelsintensiv trening.

HIGH SUPPORT SPORT BRA

HERITAGE TEE / LONG SLEEVE

Treningstopp laget av resirkulert tekstil som puster og transporterer fukt bort fra huden. Normal passform og er egnet for enhver slags trening, uavhengig av intensitet.

MEN´S BLITZING 3.0 CAP

549,-

Designet for å gi høy støtte for de hardeste treningsøktene. Størrelser fra C-cup til H-cup med 65 til 90 i omkrets. Cup-en er formpresset og har bøyler for å gi optimal støtte. Spennen i ryggen gir både vektfordeling, ekstra support og er bra for holdningen.

UA TECH 2.0 1/2 ZIP

399,-

Super teknisk langermet t-skjorte med zip, Materiell transporterer svette og tørker veldig fort. UA Tech ™ -stoffet er hurtigtørkende, ultramyk og har en mer naturlig følelse.

299,-

TECH 2.0 SS TEE

299,-

Super teknisk trenings t-skjorte, Materiell transporterer svette og tørker veldig fort. UA Tech ™ -stoffet er hurtigtørkende, ultramyk og har en mer naturlig følelse.


399,699,ADV ESSENCE HIGH WAIST TIGHTS, DAME

ADV ESSENCE SS TEE, DAME OG HERRE

God passform og blir garantert en favorittights. Liten nøkkellomme på innsiden for sikker oppbevaring. Meshdetaljer på baksiden av benet gir effektiv ventillasjon.

Adv Essence Tee har en vanlig passform med god fukttransport for hverdagstrening. Myk og behagelig t-skjorte.

ADV ESSENCE 2-IN-1 STRETCH SHORTS, HERRE

Ergonomisk passform, skjult lomme bak og innertruse for optimal støtte. God stretch og en høyere skjæring i sidene for ekstra bevegelsesfrihet.

499,ESSENTIAL WARM TIGHTS, DAME

En høyfunksjonelle treningstights designet for intensiv trening i kalde høst- og vinterforhold. Tightsen er laget av mykt, elastisk materiale med børstet innside.

699,-

EAZE T&F PANTS, HERRE

CORE ESSENCE THERMAL HEADBAND

Lett og elastisk pannebånd for trening under kalde forhold.

149,-

999,VANISH WOVEN SHORT

449,-

Treningsshorts til herre. Ultralett, slitesterkt vevd stoff som er bygget for de mest intense treningsøktene

Fungerer både for roligere treningsøkter, til og fra treningsstudioet og for avslappende stunder mellom treningsøktene. Avsmalnende ben gir et klassisk sporbukseutseende mens ergonomisk formede knær gir perfekt passform.

ESSENCE KNICKERS, DAME

Tøyelig og funksjonell sykkelbukse, laget av resirkulert polyamid og Lycra® Sport Energy komprimeringsmateriale som gir god muskelstøtte og effektiv fukttransport for optimal ytelse. Infinity C3 pad gir god komfort.

499,-

799,ESSENCE SHORTS, HERRE

Tøyelig og funksjonell sykkelbukse, laget av resirkulert polyamid og Lycra® Sport Energy komprimeringsmateriale som gir god muskelstøtte og effektiv fukttransport for optimal ytelse. Infinity C3 pad gir god komfort. 27


SKIPAKKER NORDISK

FOR TUR

ING OG FOR TREN NSE KOKURRA

G FOR TURNOING LETT TRE

PAKKEPRIS

3199,-

SKI: Fischer Twin Skin Power BINDING: Rottefella Quicklock IFP STØVEL: Fischer Touring (Totalpris løssalg = 4448-)

Foto: ©Andre - stock.adobe.com

LLESKI RACING FE

FELLESKI

FELLESKI

VÅR LAVPRIS

VÅR LAVPRIS SKI+BINDING

2999,-

2999,-

SKI: Rossignol Delta sport BINDING: Rossignol Race Classic

SKI: Rossignol R-skin Race Comp (Pris uten binding)

FELLESKI

, BARN JR KLASSISK PAKKEPRIS

1999,-

SKI: Fischer Twin Skin Sprint Jr. med binding STØVEL: Fischer Sprint (Totalpris løssalg = 2699,-)

PARTIVARE

BEGRENSET ANTALL

SKI: Völkl Racetiger RC ski m/binding GS-racecarver som gir sporty lange svinger med god kontroll. Passer for deg som er god til middels god på ski.

K, TUR OG LE SKI + BINDING

5999,-

BARN

VÅR LAVPRIS

1499,SKI: Rossignol Hero LT ski m/binding.

GS-racecarver for de store lange svingene med høy fart og maksimal kontroll. Passer for deg som er god på ski.

SKI: Rossignol Soul HD 7.

SKI + BINDING

SOUL 7 HD en av markedets mest etterspurte freeride-ski!

28

SKI

5399,3999,-

SKI: Fischer Snowstar BINDING: Rottefella Dino STØVEL: Fischer Snowstar


TILBUD

269,-

299,Tilbudet gjelder til 31.12.120

TILBUD

199,Tilbudet gjelder til 31.12.20

THERMOKOPP

Lifeventure termokopp - LifeventureThermal Mug.Den originale termokoppen kan brukes på tur, reise, skole, jobb, bil, lesesal…..Tett, trykkregulerende lokk og 0,33L. Drikk rett fra koppen.Holder drikken varm i 4 timer. (Ord. pris 229,-)

HYDROFLASK 621ML STANDARD MOUTH

Robust drikkeflaske produsert i rustfritt stål, med pulverlakkert overflate som gir et sikkert grep. Holder innholdet kaldt eller varmt i mange timer. (Ord. pris 399,-)

BOXER BRIEFS

Laget av SoftBoost™-materiale, en unik miks av bambus lyocell og modalfibre som gjør boxeren usedvanlig myk og komfortabel, samtidig som den er like slitesterk som bomull. Stoffmiksen gjør at boxeren er tilpasset alle temperaturer og føles deilig og avkjølende på sommeren samt varm og god på vinteren. (Ord. pris 249,-)

1199,-

SILVA TRAIL RUNNER FREE H

Trail Runner Free er en lett og smidig hodelykt for alle som elsker å løpe. Lyktens egenskaper og lysbilde er optimalisert for løping.

399,MAVEN TUBE HALS

Myk og varm hals i 100% merino ull. Holder deg god og varm under treningsøkten eller til hverdags.

TOURING MITTEN

499,-

Varm og behagelig vott til langrenn eller annen utendørsaktivitet.

650,ORIGINAL HENGEKØYE

Original er hengekøyen for deg som vil ha en hengekøye som dekker alle turer og bruksområder, uansett om du er på tur på kollen bak huset eller på reise jorda rundt. Original passer like godt i hagen, på hytta, på seilbåten eller i parken. Er du glad i friluftsliv og overnatting er Original den mest anvennlige modellen.

OPPHENGSTAU FOR HENGEKØYE 5MM

170,-

29


Best i test! Dagbladet Pluss 31. juli 2020

TERMOFLASKE CURVE STÅL - TESTVINNER

Nyt favorittdrikken din ved riktig temperatur! Holder drikken varm opptil 12 timer og kald opptil 24 timer!

BRENNER 220G M/SLANGE & PIEZO

Solid, god og stødig brenner. Med piezotenning og slange. Leveres med varetrekk.

219,-

469,-

1399,EASYFUEL II PIEZO

Easy Fuel er som navnet antyder en gassbrenner som er svært enkel å bruke takket være enkelt og pålitelig design og piezo. Et perfekt kjøkken for den globale reisende.

TRETALLERKEN DYP / GO KOPPEN STOR

Tretallerken med diameter 23 cm, og kopp som er utrolig trivelig og anvendelig på tur.

189,- / 199,-

999,EXPRESS SPIDER II

En av de letteste gassbrennerne med slangemontering som finnes. Bygger på teknikken fra vår toppmonterte brenner ExpressStove. Leveres med varmereflektor og en pakkepose av nylon. Gass følger ikke med.

499,LITECH FRYING PAN

En veldig lett stekepanne laget av hardt anodisert aluminium med et keramisk overflatebelegg på innsiden. De sammenleggbare håndtakene er utstyrt med grepvennlig silikon.

MER TURGLEDE MED GODT UTSTYR 249,-

ASTRO 250 HESDLAMP

Astro 250 er sterk nok til alle fjellturer og kompakt nok til å kunne være med som en reservelykt. Den nye Astro 250 har en kraftig lys på 250 lumen, men er likevel enkel, elegant og rimelig.

2200,-

699,VJ-SPORT

1950,-

VJ SARVA XERO 5 DAME/HERRE

STORM 400 HEADLAMP

Konstruert for bruk under alle forhold, med et robust vanntett / støvtett hus og 400 lumen lysstyrke. Storm 400s PowerTap-teknologi gir deg rask og enkel tilgang til maksimal lysstyrke med et berøring av en finger. 30

En fulldempet piggsko for sti og vinterløping. 40 stykk metallpigger i hvert par, sørger for optimalt grep på islagte veier og stier. Takket være at den er vind- og vannavstøtende så egner den seg ypperlig for vinterog stiløpning. Både hel og front er dempet med Poron® -demping, som gjør skoen meget behagelig å løpe i.

PACE3 BUGRIP® GTX DAME/HERRE

Det ankelhøye skaftet til Pace gir stabilitet, og sammen med fleecefôret gjør dette skoene varme og deilige. Overdelen er laget av Ripstop-nylon, noe som gjør støvelen både slitesterk og lettstelt. Vanntett membran fra GORE-TEX® holder føttene tørre i både snø og slaps. 16 dynamiske karbidstålpigger gir et sikkert grep på glatte underlag og fungerer samtidig like bra på for eksempel asfalt – uten å slites fort ut. Pace3 BUGrip GTX er en perfekt støvel for personer som vil være aktive utendørs hele vinteren. Veldig populær og god sko for deg som er hundeeier!


RETROLOOK!

NSW GYM VNTG PANT, DAME

Nike Sportswear Gym Vintage-buksen er laget av en supermyk og slitesterk bomullsblanding som føles komfortabel hele dagen.

449,-

2 PK ANKLE SOCK

129,-

Laget i et fukttransporterende materiale. Passer for flere typer trening med sin komfortable og tettsittende passform.

3-PACK CUSH CREW

99,-

3-pakning med klassiske tennissokker fra Nike i førsteklasses bomullsmateriale. En bestselger.

NSW GYM VNTG HOODIE FZ, DAME

Nike Sportswear Gym Vintage-hettegenseren med hel glidelås er laget av en blanding av økologisk og resirkulert polyester, noe som gir denne garderobeklassikeren en retrolook og en myk og behagelig passform. Dette produktet er laget av en blanding med minst 75 % økologisk bomull og resirkulert polyester.

649,-

METAL SWOOSH CAP

Nike Metal Swoosh H86 justerbar caps har justerbar lukking med klips bak for ønsket passform.

189,-

31


Beste ullsokk til barn - Foreldre & Barn

399,KIDS WOOL PACK

Et pennal fylt med fire av våre gode og varme ullsokker.

499,-

NATTSMELLE PJ-SETT TIL BARN OG VOKSEN

Ta på deg en Tufte pysjamas og du er garantert en komfortabel natt, eller en skikkelig god start på dagen. Buksen er vevd i bambusviskose og økologisk bomull i et tidløst mønster, og har et løst og behagelig snitt. Genseren er iblandet elastan for god komfort. Gaveesken kan brukes som veske til nettbrett eller tegninger!

499,- / 699,-

TILBUD

JULEGAVER

299,-

SOM VARMER

Tilbudet gjelder til 31.12.20

2 PK SHORTS ESSENTIAL SAMMY

Behagelige boxershorts i bomull. God stretch og stikk i livet. (349,-)

KARI TRAA VRIMMEL LS / VRIMMEL PANT

Undertøy i en varm ullblanding som er laget for alle typer kalde aktiviteter. Designet er sporty med jacquardstrikkede mønstre.

749,- / 699,-

KARI TRAA VRIMMEL

En medium tykk helårs Merino ullsokk. Gode temperatur­regulerende og fukt­transporterende egenskaper.

GENSER + BUKSE

999,-

149,-

Tilbudet gjelder til 31.12.20

EN TRYGG JULEHANDEL BUTIKK:

ULVANG LIGHT 3PK VOKSEN

Vi har håndsprit i butikken og rengjør alle berøringsflater flere ganger om dagen. Vi oppfordrer alle våre kunder til å holde minimum 1 meter avstand.

VARELEVERING:

Kan du ikke komme i butikken pga sykdom eller karantene, så leverer vi varer på døren i nærområdet (10 km) etter avtale på telefon. Ønsker du å hente varene utenfor butikken, så pakker vi de klare for deg etter avtale.

ULVANG ALLROUND 3PK VOKSEN

En medium tykk helårs Merino ullsokk. Egnet for aktivitet sommer som vinter.

149,-

KUNDESERVICE:

Vi står klare til å gi deg hjelp med julegaveforslag eller om du har spørsmål om noen produkter. Du når oss både på telefon, mail og vår facebook side. Er du i risikogruppen så ta kontakt med oss for en avtale når det er få mennesker i butikken, så er vi klare til å hjelpe deg.

Tangen Sentrum, 1450 Nesoddtangen Tlf. 66 96 32 00 sporten@e-huset.no www.e-husetbutikk.no 32

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil og at noen av varene kan bli utsolgt. Vi gjør oppmerksom på at ikke alle butikkene fører alle varer, men at de har t­ ilsvarende merker og produkter.

www.sterkkommunikasjon.no - Forsidefoto: Kari Traa - Fred Jonny, Dæhlie, Völkl - www.mathis-photographs.com

EVERYDAY 7-PACK SOKKER

En gaveeske med sokker for alle anledninger og ukedager! Laget i Tufte sin mykeste SoftBoost™-blanding.