Page 1

stad & esch & ezinge

Een nieuw idee over de ideale school & de buitenkans om die van de tekentafel & van de grond nieuw te bouwen


Die zelfde ideeën vind je terug in het nieuwe schoolgebouw. Het wordt een plek waar passie en talent samenkomen, waar je jouw talent kunt zoeken, vinden en ontwikkelen. Er wordt nog volop gewerkt aan de bouw van het nieuwe Onderwijspark op Ezinge. Maar wie nú op Stad & Esch begint, gaat de opening ervan zeker meemaken.

De ideeën over een ideale school zitten in ons hoofd en in ons hart. Ze worden zichtbaar in de manier waarop we samenwerken.

In Meppel vind je een plek, waar alles opnieuw wordt doordacht en gerealiseerd. De school, de manier van leren en het hele gebouw… En waar ook nog eens

iedereen meedoet!

Een prachtig nieuw gebouw dat alles heeft en alles geeft. Flexibel, intiem als je kamer thuis. Een veilige speelplaats.

Met excellente voorzieningen.

Hoog & laag & groen & eigen zo wordt onderwijspark Ezinge

Het worden bijzondere gebouwen die ruimte bieden aan alles wat we samen willen ondernemen. Ruimtes voor de lessen, voor allerlei extra activiteiten, voor sport en cultuur.

School is een belangrijke plaats in je dagelijkse leven. Je schoolleven moet goed voelen. Veilig en vertrouwd. Je wilt er de afwisseling vinden van tomeloze energie en rust.

Ruimte om samen te werken. Maar ook ruimte waar het fluisterstil is. Voor diepe concentratie, hard doorwerken, lekker opschieten.

Onderwijspark = school + park + sport. In het ontwerp van het Onderwijspark Ezinge vormen de schoolgebouwen, het park en de sporthal een eenheid. Het park wordt omzoomd door de afzonderlijke gebouwen. Achter het vmbo-gebouw liggen de gemeenschappelijke praktijkruimten.

Het Onderwijspark is zó ontworpen dat leerlingen overal in het park een plek kunnen vinden: om even te zitten, te praten, te lezen of om gewoon een stukje te wandelen.

Midden in het Onderwijspark ligt het Hart van Ezinge. Het Hart van Ezinge is de plek waar alle creatieve vakken samenkomen: muziek, dans, drama, beeldende vakken en multimedia.

www.stadenesch.nl/ezinge


Mail & je hoort van ons belmij@stadenesch.nl www.stadenesch.nl/voorstellen/rondkijken @stadenesch

facebook.com/stadenesch

Stad & Esch & Ezinge  

Nieuw van binnen & van buiten

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you