Suvremena trgovina 5 2016

Page 47

kent-corner

KentBank svečano otvorila dvije nove poslovnice – u Zagrebu i Šibeniku

N

akon objave odličnih poslovnih rezultata za prvu polovinu 2016. godine, KentBank nastavlja s dobrim vijestima: u zadnjem tjednu listopada, Banka je obilježila otvorenje dvije poslovnice: u Horvaćanskoj ulici u Zagrebu te u Šibeniku. Društvena odgovornost jedan je od visoko postavljenih kriterija poslovanja KentBank. Donacije i humanitarne akcije su dio dobre prakse KentBank, s time da prednost imaju pojedinci ili ustanove koje teže dolaze do pomoći jer su manje eksponirani. Pri tome važnu ulogu igra regionalna zastupljenost Banke, odnosno Banka nastoji pomoć raspodijeliti diljem Hrvatske. Sponzorska politika KentBank je transparentna, ona se planira unaprijed, uključuje prijedloge voditelja poslovnica i regija koji su direktno na terenu i poznaju potrebe područja na kojem žive i rade. Strategija sponzorstava i donacija KentBank fokusirana je na pomoć djeci i mladima kojima je pomoć potrebna, a koji teško do nje dolaze ili koji su se iznenada, igrom sudbine, našli u teškoj situaciji. Tako je prilikom otvorenja poslovnice u Zagrebu uručen ček na iznos od 10.000 kuna Marini Marjanović, studentici i mladoj majci dvoje djece koja je prije nekoliko mjese-

Banka je orijentirana na poslovanje s građanima te malim i srednjim poduzetništvom gdje je najveća prednost i fokus Banke na brzini i fleksibilnosti te potpunoj orijentiranosti na klijente. Banka nudi proizvode i usluge „po mjeri klijenta“, u najvećoj mogućoj mjeri prilagođene potrebama i željama svakog pojedinog klijenta, kako u segmentu poslovanja s građanstvom, tako i u segmentu poslovanja s malim i srednjim poduzetništvom.

ci u požaru ostala bez krova nad glavom. U Šibeniku Banka je istim iznosom potpomogla rad i djelovanje Centra za inkluziju Šibenik čija je glavna misija uključivanje osoba s posebnim potrebama u svakodnevan život. KentBank je moderna, univerzalna banka fokusirana na poslovanje s građanima te malim i srednjim poduzetnicima kojima na raspolaganju stoji 14 poslovnica diljem Hrvatske. Banka raspolaže aktivom od 2 milijarde kuna uz visoku stopu adekvatnosti kapitala i oko 20.000 klijenata. Prema poslovnim rezultatima za prvih šest mjeseci 2016. godine, KentBank je najbrže rastuća banka u Hrvatskoj.

V

U dobrim ste rukama.

Kao jedna od malobrojnih banaka u Hrvatskoj, KentBank svojim klijentima, korisnicima Internet bankarstva, nudi jednostavnu i sigurnu prijavu na uslugu e-Građani koja građanima omogućava modernu, brzu i jednostavnu komunikaciju s javnom upravom. Putem sustava e-Građani, u svakom trenutku i bez čekanja u redovima, dostupne su brojne elektroničke usluge različitih tijela javne uprave, poput izvoda iz matičnih knjiga (domovnica, rodni ili vjenčani list), usluga Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, dobivanja raznih potvrda, pregled osobnih e-poruka, informacija i obavijesti od strane javne uprave putem Osobnog korisničkog pretinca te preko 30 ST drugih on-line usluga.