Page 78

sajmovi

Održan 34. sajam nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju -

3 4 . N AU T I C S H OW SAJAM NAUTIKE I OPREME ZA SPORT, KAMPING I REKREACIJU

B udva, 1 1 - 1 5. 05. 201 6 .

Jadranski sajam najavljuje

34. NAUTIC SHOW Sajam nautike, opreme za sport, kamping i rekreaciju od 11. do 15. maja 2016. godine na Jadranskom sajmu u Budvi.

Izložba koja afirmacijom različitih segmenata nautičke industrije u kontinuitetu podstiče i po razvoj nautičkog turizma, na pragu turističke sezone posjetiocima u poslovnom ambijent stavlja ponudu prilagođenu potrebama i specifičnostima nautičkog i turističkog tržišta – resantnih projekata male brodogradnje u regionu, preko brodskih i vanbrodskih motora, plovila za sport i razonodu pa sve do zastupnika prestižnih svjetskih brendova motornih b i jedrilica koji su nosioci novih tehnologija brodogradnje, ali i inovacija na polju ostalih seg nautičkog biznisa.

Nautic Show

Nezaobilazan dio manifestacije su oprema za plovila i sportove na vodi, transport i remont, ri i kamp oprema,čarter kompanije i finansijske usluge. Institucije, školske ustanove, udruž specijalizovani mediji i portali su učesnici i partneri Sajma sa kojima po tradiciji pripremam imljive programske aktivnosti, u skladu sa Vašim promotivnim potrebama i vodećim tren industrije. U programskom dijelu omogućavamo učešće i izlagačima, kako bi na zaokruže predstavili svoju ponudu i poslovne aktivnosti tokom manifestacije.

Unaprijedite prodajne rezultate, ostvarite direktan kontakt sa potencijalnim kupcima i po partnerima u dinamičnom poslovnom ambijentu, na samom početku nove nautičke sez obali Jadrana. Za učesnike smo obezbijedili značajne popuste, dizajnirane da podrže p aktivnosti i omoguće još uspješniji rezultat.

Uz poziv da blagovremeno prijavite učešće i iskoristite povoljnosti koje nudimo, želim uspješan sajamski nastup i ugodne trenutke na 34. Sajmu nautike u Budvi.

Na Sajmu tehnike u Beogradu

S poštovanjem,

Aleksandar R Projekt me

Rajko Bujković

Srđa Popović

oc.dr. Rajko Bujković rekao je da je ovogodišnji Sajam nautike okupio niz izlagača koji su se predstavili s više od 60 brendova, te naglasio raznovrsnost i pristupačnost ponude.

„Prateći privredne tokove Jadranski sajam AD je razvijao svoju djelatnost u zemlji i inozemstvu, ali ono što je uvijek ostalo kao 'okvir prepoznatIjivosti' u njegovom razvoju su vjerni izlagači i grad Budva. Danas prisustvujemo još jednoj značajnoj manifestaciji u organizaciji Jadranskog sajma, Sajmu nautike i opreme za sport, kamping i rekreaciju.“

D

„Jadranski Sajam je već 34 godine prisutan na tržištu kada je u pitanju nautička oprema, koju i promovira i unapređuje prodaju kako plovila, nautičke opreme, tako i sveg ostalog što je vezano za nautički turizam“, rekao je Bujković. „Za svoj nastanak i razvoj Budva u velikoj mjeri treba zahvaliti pomorstvu i trgovini. Tradiciju zasnovanu na razvoju ove dvije privredne grane, uz turizam koji je stigao na naše prostore nešto kasnije, na najbolji mogući način baštini i dalje razvija Jadranski sajam AD.“ Predsjednik općine Budva dr. Srđa Popović istaknuo je:

78

Suvremena trgovina 3(41)

Obzirom na činjenicu da je Crna Gora pomorska zemlja, zemlja čuvenih moreplovaca, pomorskih kapetana, Popović je kazao da onda i ne čudi što, zahvaljujući ovakvim manifestacijama, teži očuvanju koraka sa svijetom kada je u pitanju i nautički turizam - jedan od najznačajnijih segmenata turizma kao privredne grane, koju naš grad i naša država razvijaju na valjan način.

AD Jadranski sajam, Trg slobode 5, 85310 Budva / Tel: +382 410 423, Fax: +382 33 452 132 fair@jadranskisajam.co.me

w w w. a d r i a f a i r. c o. m e

B

oraveći u radnoj posjeti Sajmu tehnike u Beogradu, direktor Jadranskog sajma, doc.dr. Rajko Bujković, susreo se s izvršnim potpredsjednikom Regionalne privredne komore Valjevo Petrom Nikolićem i predsjednicom Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Pula Jasnom Jaklin Majetić, na štandu Hrvatske gospodarske komore. Priliku su iskoristili da razmijene informacije koje mogu biti u funkciji unapređenja suradnje kada je u pitanju prezentacija privrede regije kroz međunarodne sajamske platforme koje nudi Jadranski sajam u Budvi. Također je razmatrana suradnja u okviru predstojećih sajamskih manifestacija, prije svega Sajma građevine, energetike, vode, vodovodi i sanitarne tehnologije, te malih i srednjih poduzeća.

Profile for Suvremena trgovina - online

Suvremena 3 2016  

Stručni časopis za trgovinu, trgovina, financije, gospodarstvo, turizam, marketing, carina, sajmovi, Magros, trgovina u urbanim sredinama, l...

Suvremena 3 2016  

Stručni časopis za trgovinu, trgovina, financije, gospodarstvo, turizam, marketing, carina, sajmovi, Magros, trgovina u urbanim sredinama, l...

Advertisement