Page 1

KONTAKT ČISTO d.o.o.

uvoznik i distributer za područje: Hrvatske, BiH, Srbije i Slovenije

ČISTO d.o.o. Fraterščica 42a HR-10000 ZAGREB

t. +385 (0)1 3708 005 m. +385 (0)91 766 00 47

info@sredstvazaciscenje.hr

www.sredstvazaciscenje.hr

www.sredstvazaciscenje.hr

www.sredstvazaciscenje.hr


VIZUALNI PRIKAZ PRIMJENE PROTECT SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE

ČIŠĆENJE PROČELJA

Protect Cleaner Strong Protect Cleaner Soft

IMPREGNACIJA KROVA

Protect Hydro

ČIŠĆENJE KAMENCA, CIGLE, KAMENA

Protect Cleaner EC Protect Cleaner Soft

PROTUKLIZNI PREMAZ

Anti Slip

IMPREGNACIJA ZA KAMEN, PLOČICE

Protect Hydro Protect Hydro WET

IMPREGNACIJA PROČELJA

Protect Hydro

ČISTAČ ULJA I INDUSTRIJSKOG ZAPRLJANJA ČISTAČ ALGI, MAHOVINE I LIŠAJEVA UKLANJANJE GRAFITA I ANTIGRAFITNA ZAŠTITA

Protect Cleaner Strong

Protect Cleaner Moss

Tvrtka ČISTO d.o.o. za trgovinu i usluge obavlja svoju djelatnost od 1992. godine. Tvrtka Čisto iz godine u godinu razvija svoju organizacijsku strukturu, znanja i vještina svih djelatnika, tehnologije rada primjerene modernim zahtjevima ekologije i šire društvene zajednice, te njegujemo dugoročne odnose s klijentima. Danas poduzeće ČISTO d.o.o. ima desetak djelatnika koji omogućavaju kvalitetu usluge u širokom području djelatnosti. Zahvaljujući dugogodišnjem ulaganjem u našu opremu, sredstva u mogućnosti smo djelovati brzo i efikasno pružiti uslugu na cijelom području Republike Hrvatske. ČISTO prodaje provjerena sredstva za čišćenje.

Strong Graffiti Remover + Safe Graffiti Remover + Shadow Graffiti Remover ANTIGRAFITNA ZAŠTITA

Protect Antigraffiti WAX +

UKLANJANJE GRAFITA SA STAKLA, PLASTIKE

Safe Graffiti Remover

ČIŠĆENJE

+

Protect Cleaner Soft

ANTIGRAFITNA ZAŠTITA

Protect Hydro Protect Antigraffiti WAX +

ČIŠĆENJE

UKLANJANJE GRAFITA SA TVRDIH KAMENIH POVRŠINA

Protect Cleaner Soft Protect Cleaner

Strong Graffiti Remover Safe Graffiti Remover

www.sredstvazaciscenje.hr

www.sredstvazaciscenje.hr


ANTI SLIP

STRONG GRAFFITI REMOVER +

RJEŠENJE PROTIV KLIZAVOSTI

SREDSTVO ZA POROZNE POVRŠINE

ANTI SLIP je protuklizni premaz koji povećava trenje na tvrdim mineralnimm površinama. Sredstvo nema jak miris pa je pogodan za korištenje u interijerima i eksterijerima. Nakon nanošenja protukliznog premaza, površine se lakše održavaju. Protuklizni premaz je gotovo bezbojan, na tamnijim površinama može biti vidljiv nanešeni sloj. 1L sredstva je dovoljna za 8-10m2.

STRONG GRAFFITI REMOVER + sredstvo za uklanjanje grafita sa poroznih površina. Uklanja grafite sa: kamena, cigle, te sa raznih pročelja zgrada. Sredstvo je prilagođeno za primjenu na vertikalnim površinama jer prijanja na površinu i tako pospješuje djelovanje na grafit. Za uklanjanje “sjena” grafita treba koristiti sredstvo SHADOW GRAFFITI REMOVER.1L sredstva je dovoljna za 5-15m2.

VPC: 1 L = 159,83 kn 5 L = 780,45 kn

* Sve su cijene izražene bez PDV-a

SAFE GRAFFITI REMOVER SREDSTVO ZA NEPOROZNE POVRŠINE

VPC: 1 L = 94,80 kn 5 L = 456,65 kn

VPC: 1 L = 113,50 kn 5 L = 508,88 kn

SAFE GRAFFITI REMOVER uklanja grafite sa osjetljivih neporoznih površina kao što su metal, plastika, PVC, staklo itd. Sredstvo se može koristiti i za uklanjanje ljepila i naljepnica. Za uklanjanje “sjena” grafita treba koristiti sredstvo SHADOW GRAFFITI REMOVER. 1L sredstva je dovoljna za 5-15m2.

SHADOW GRAFFITI REMOVER

VPC: 1 L = 79,46 kn 5 L = 380,77 kn

SREDSTVO ZA UKLANJANJE “SJENA” OD GRAFITA SHADOW GRAFFITI REMOVER je jaki odstranjivač „sjena” prethodno uklonjenog grafita. “Sjene” se karakteriziraju kao blago vidljivi ostaci prethodno tretiranog grafita. Sredstvo se koristi na svim poroznim površinama. 1L sredstva je dovoljna za 5-15m2.

ANTIGRAFFITI WAX + ZAŠTITA OD NOVIH GRAFITA

www.sredstvazaciscenje.hr

ANTIGRAFFITI WAX+ je gotovo nevidljiv mat premaz koji štiti površinu od grafita. Novonastali grafit se ispire toplom vodom uz pomoć visokotlačnog stroja. Sredstvo ima dobra svojstva za sprječavanje ljepljenja postera i naljepnica. Koristi se na poroznim i neporoznim površinama. Upotrebljava se i u oglašavanju kao podloga za grafit, bojanje... . Trajnost premaza je do 7 godina. 1L sredstva je dovoljna za 5-7m2.

VPC: 1 L = 83,00 kn 5 L = 383,00 kn


CLEANER STRONG ČISTAČ TEŽIH INDUSTRIJSKIH ZAPRLJANJA

VPC: 1 L = 48,52 kn 5 L = 216,64 kn

PROTECT HYDRO

CLEANER STRONG je alkalno sredstvo za čišćenje težih industrijskih zaprljanja sa tvrdih kamenih površina. Uklanja zaprljanja od masti, atmosferija, ulja. Upotrebljava se koncentrirano ili razrjeđeno u omjeru 1:20. Pogodno za pranje pročelja zgrada, industrijskih hala,. ože oštetiti plastiku! 1L sredstva je dovoljna za 15-20m2. Razrjeđeno cca. 300m2

IMPREGNACIJA POVRŠINE

POROZNE VPC: 1 L = 51,38 kn HIDRO IMPREGNACIJA je bezbojna impregnacija za 5 L = 241,91 kn

CLEANER SOFT

VPC: 1 L = 49,92 kn CLEANER SOFT je blago sredstvo koje čisti atmosferska i lakša 5 L = 212,16 kn ČISTAČ LAKŠIH ATMOSFERSKIH ZAPRLJANJA

zaprljanja, te odmašćuje tvrde kamene površine. Osim za čišćenje tvrdih površina sredstvo se upotrebljava i za čišćenje bukobrana, pročelja zgrada (bez potrebe zaštite PVC-stolarije). Sredstvo nije agresivno te se koristi i na osjetljivijim podlogama kao što su: staklo, guma, metal, plastika... . Upotrebljava se u koncentriranom ili razrjeđenom obliku u omjeru 1:10. 1L sredstva je dovoljna za 20-30m2. Razrjeđeno cca. 450m2

CLEANER EC ČISTAČ CEMENTA, SALITRE I KAMENCA

VPC: 1 L = 49,08 kn 5 L = 212,16 kn

CLEANER EC je sredstvo za uklanjanje zaprljanja nastala od cementa, betona, salitre (soli), eflorescenciju tvrdih površina i naslage kamenca, te ostalog građevinskog zaprljanja. Koristi se na svim površinama koje podržavaju utjecaj kiseline (kremaičke pločice, opeka, beton ...) 1L sredstva je dovoljna za 5-8m2.

CLEANER MOSS ČISTAČ MAHOVINE, ALGI I LIŠAJEVA CLEANER MOSS je sredstvo za čišćenje mahovine, lišajeva, raspadnuto lišće, algi i drugih atmosferskih zaprljanja. Nakon tretiranja sredstvom, nečistoća se uklanja vodom iz visokotlačnog stroja. Sredstvo se može koristiti u koncentratu ili razrjeđeno u omjeru 1:10. 1L sredstva je dovoljna za 4-20m2. Razrjeđeno cca. 500m2

ZA

KAMENE

porozne površine (kamen, opeka, beton, gips, granit ...). Impregnacija djeluje preventivno za sprječavanje nastanka algi, prodiranja vode, ulja i atmosferskih zaprljanja, te tako štiti, obnavlja boju i produljuje vijek trajanja tretirane površine. Korsiti se u interijeru i eksterijeru na vertikalnim i podnim površinama. Kapljice vode i ulja ostaju na površini, također se koristi za zaštitu krovnih površina. 1L sredstva je dovoljna za 5-12m2.

PROTECT HYDRO ST IMPREGNACIJA POVRŠINE

ZA

KAMENE

VPC: NEPOROZNE 1 L = 138,40 kn 5 L = 637,81 kn

HiDRO IMPREGNACIJA ST je nevidljiva impregnacija koja se koristi za neporozne površine (granit, mramor, arhitektonski kamen). Produljuje vijek trajanja tretirane površine i štiti od ulja, masti, vina, limunske kiseline itd.. Korsiti se u interijeru i eksterijeru na vertikalnim i podnim površinama. 1L sredstva je dovoljna za 14-20m2.

PROTECT HYDRO WET IMPREGNACIJA ZA MOKRIM SJAJEM

KAMENE

POVRŠINE

SA

VPC: HIDRO IMPREGNACIJA je impregnacija sa završnim 1 L = 58,20 kn mokrim sjajem za porozne površine (kamen, opeka, beton, 5 L = 283,90 kn VPC: 1 L = 45,96 kn 5 L = 222,11 kn

gips, granit ...). Impregnacija djeluje preventivno za sprječavanje nastanka algi, prodiranja vode, ulja i atmosferskih zaprljanja, te tako štiti, obnavlja boju i produljuje vijek trajanja tretirane površine. Korsiti se u interijeru i eksterijeru na vertikalnim i podnim površinama. Kapljice vode i ulja ostaju na površini, također se koristi za zaštitu krovnih površina. 1L sredstva je dovoljna za 3-10m2.

www.sredstvazaciscenje.hr

Protect katalog sredstva za ciscenje vpc  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you