Page 1

Bij u in de organisatie

Datum nieuwsbrief Volume 1, editie 1

Titel nieuwsbrief KOP VAN HOOFDADOEN MET DE INFORMATIE IN DE NIEUWSBRIEF, BIJVOORBEELD UW MEDEWERKERS OF MENSEN DIE UW PRODUCT ZOUDEN WILLEN KOPEN OF VAN UW DIENSTEN GEBRUIK ZOUDEN WILLEN MAKEN. U KUNT EEN ADRESSENLIJST SAMENSTELLEN OP BASIS VAN ONTVANGEN ANTWOORDKAARTEN, INFORMATIEBLADEN VAN KLANTEN, VISITEKAARTJES DIE U HEBT VERZAMELD TIJDENS BEURZEN OF LEDENLIJSTEN. U KUNT OOK EEN ADRESSENLIJST KOPEN VAN RTIKEL Dit artikel kan 175 tot 225 woorden bevatten. Het doel van een nieuwsbrief is om specifieke informatie te verstrekken aan een doelgroep. Een nieuwsbrief kan een uitstekende manier zijn om uw producten of diensten te presenteren, en kan helpen bij het opbouwen van een goede reputatie en het vergroten van uw naamsbekendheid onder branchegenoten, leden, werknemers of leveranciers. Bepaal eerst de doelgroep voor de nieuwsgroep. Dit is in principe iedereen die zijn voordeel kan doen met de informatie in de nieuwsbrief, bijvoorbeeld uw medewerkers of mensen die uw product zouden willen kopen of van uw diensten gebruik zouden willen maken. U kunt een adressenlijst samenstellen op basis van ontvangen antwoordkaarten, informatiebladen van klanten, visitekaartjes die u hebt verzameld tijdens beurzen of ledenlijsten. U kunt ook een adressenlijst kopen van een bedrijf. In de catalogus van Publisher vindt u vele publicaties in dezelfde stijl als deze nieuwsbrief. Vervolgens bepaalt u hoeveel tijd en geld u kunt besteden aan uw nieuwsbrief. Aan de hand van deze factoren kunt u bepalen hoe vaak u de nieuwsbrief wilt uitgeven en hoe lang deze moet worden. Het wordt aanbevolen om de nieuwsbrief ten minste vier maal per jaar uit te brengen, zodat de nieuwsbrief een onmisbare bron van informatie wordt. Uw klanten of medewerkers zullen zich erop verheugen.

IN DIT NUMMER Artikel ......................................2 Artikel ......................................2 Artikel ......................................3 Artikel ......................................3 Artikel ......................................4 Artikel ......................................4 Artikel ......................................4

INTERESSANTE INFORMATIE

KOP TWEEDE ARTIKEL

 Geef hier interessante informatie.

Dit artikel kan 75 tot 125 woorden bevatten.

 Geef hier interessante informatie.

De kop is doen met de informatie in de nieuwsbrief, bijvoorbeeld uw medewerkers of mensen die uw product zouden willen kopen of van uw diensten gebruik zouden willen maken. U kunt een adressenlijst samenstellen op basis van ontvangen antwoordkaarten, informatiebladen van klanten, visitekaartjes die u hebt verzameld tijdens beurzen of ledenlijsten. U kunt ook een adressenlijst kopen van Een paar voorbeelden van koppen: ‘Product wint ontwerpprijs’, ‘Nieuw product bespaart u tijd’, ‘Resultaten ledenwerfactie boven verwachting’ en ‘Binnenkort bij u in de buurt’.

 Geef hier interessante informatie.  Geef hier interessante informatie.


KOP VOOR ARTIKEL OP BINNENPAGINA Dit artikel kan 150 tot 200 woorden bevatten. Het gebruik van een nieuwsbrief als reclamemiddel heeft onder meer als voordeel dat u informatie uit andere marketingmaterialen, zoals persberichten, marktonderzoeken en verslagen, opnieuw kunt gebruiken. Hoewel uw nieuwsbrief er in eerste instantie op gericht is uw producten of diensten aan de man te brengen, is het voor het succes van uw nieuwsbrief van groot belang dat uw lezers er iets aan hebben. Het schrijven van uw eigen artikelen is een uitstekende manier om nuttige inhoud aan deze nieuwsbrief toe te voegen. U kunt ook een evenementenkalender of een speciale aanbieding ter promotie van een nieuw

product opnemen. Voor achtergrondinformatie bij uw artikelen of interessante informatie ter opvulling kunt u terecht op het internet. U kunt over allerlei onderwerpen schrijven, maar probeer de lengte van uw artikelen te beperken. Veel van de informatie die u in de nieuwsbrief opneemt, kunt u ook gebruiken op uw website. Met Microsoft Publisher kunt u uw nieuwsbrief in een handomdraai converteren naar een webpublicatie. Wanneer u dus klaar bent met het schrijven van de nieuwsbrief, kunt u deze converteren naar een webpagina en op uw website plaatsen.

‘Trek de aandacht van de lezer door hier een interessante zin of een citaat uit het verhaal weer te geven.’

KOP VOOR ARTIKEL OP BINNENPAGINA Dit artikel kan 75 tot 125 woorden bevatten. Foto's en afbeeldingen vormen een belangrijk onderdeel van de inhoud en het kiezen ervan moet met de nodige zorg gebeuren. Denk na over uw artikel en vraag u af of de illustratie de boodschap die u probeert over te brengen ondersteunt of versterkt. Kies geen afbeeldingen die niets met de inhoud te maken lijken te hebben. Bij Microsoft Publisher kunt u terecht voor duizenden illustraties waaruit u kunt kiezen en die u in uw nieuwsbrief kunt importeren. Daarnaast kunt u gebruikmaken van tal van hulpmiddelen om vormen en symbolen te tekenen. Als u een afbeelding hebt gekozen, plaatst u de afbeelding vlak bij het artikel. Zorg ervoor dat u het bijschrift voor de afbeelding ook vlak bij de afbeelding plaatst.

KOP VOOR ARTIKEL OP BINNENPAGINA Dit artikel kan 100 tot 150 woorden bevatten. Het aantal onderwerpen dat u in nieuwsbrieven kunt behandelen is bijna onuitputtelijk. U kunt bijvoorbeeld artikelen schrijven over actuele technologieën of innovaties in uw vakgebied. Daarnaast kunt u ook stilstaan bij zakelijke of economische trends of bepaalde ontwikkelingen toelichten voor uw klanten of cliënten. Als de nieuwsbrief intern wordt verspreid, kunt u kanttekeningen plaatsen bij nieuwe procedures of verbeteringen binnen uw bedrijf. Aan de hand van de omzet of de winst kunt u laten zien hoe het bedrijf groeit. In sommige nieuwsbrieven is een vaste rubriek opgenomen die in elke aflevering wordt aangepast, bijvoorbeeld een vragenrubriek, een boekbespreking, een brief van de directeur of een redactioneel artikel. U kunt in een dergelijke rubriek ook nieuwe medewerkers voorstellen, of uw beste klanten of leveranciers in het zonnetje zetten. Dit artikel kan 175 tot 225 woorden bevatten. Het aantal onderwerpen dat u in nieuwsbrieven kunt behandelen is bijna onuitputtelijk. U kunt bijvoorbeeld artikelen schrijven over actuele technologieën of innovaties in uw vakgebied. Daarnaast kunt u ook stilstaan bij zakelijke of economische trends of bepaalde ontwikkelingen toelichten voor uw klanten of cliënten. Als de nieuwsbrief intern wordt verspreid, kunt u kanttekeningen plaatsen bij nieuwe procedures of verbeteringen binnen uw bedrijf. Aan de hand van de omzet of de winst kunt u laten zien hoe het bedrijf groeit. In sommige nieuwsbrieven is een vaste rubriek opgenomen die in elke aflevering wordt aangepast, bijvoorbeeld een vragenrubriek, een boekbespreking, een brief van de directeur of een redactioneel artikel. U kunt in een dergelijke rubriek ook nieuwe medewerkers voorstellen, of uw beste klanten of leveranciers in het zonnetje zetten.

2


KOP VOOR ARTIKEL OP BINNENPAGINA Dit artikel kan 150 tot 200 woorden bevatten. Het gebruik van een nieuwsbrief als reclamemiddel heeft onder meer als voordeel dat u informatie uit andere marketingmaterialen, zoals persberichten, marktonderzoeken en verslagen, opnieuw kunt gebruiken. Hoewel uw nieuwsbrief er in eerste instantie op gericht is uw producten of diensten aan de man te brengen, is het voor het succes van uw nieuwsbrief van groot belang dat uw lezers er iets aan hebben.

Bijschrift bij foto of afbeelding

KOP VOOR ARTIKEL OP BINNENPAGINA Dit artikel kan 150 tot 200 woorden bevatten. Het gebruik van een nieuwsbrief als reclamemiddel heeft onder meer als voordeel dat u informatie uit andere marketingmaterialen, zoals persberichten, marktonderzoeken en verslagen, opnieuw kunt gebruiken. Hoewel uw nieuwsbrief er in eerste instantie op gericht is uw producten of diensten aan de man te brengen, is het voor het succes van uw nieuwsbrief van groot belang dat uw lezers er iets aan hebben. Het schrijven van uw eigen artikelen is een uitstekende manier om nuttige inhoud aan deze nieuwsbrief toe te voegen. U kunt ook een evenementenkalender of een speciale aanbieding ter promotie van een nieuw product opnemen.

Het schrijven van uw eigen artikelen is een uitstekende manier om nuttige inhoud aan deze nieuwsbrief toe te voegen. U kunt ook een evenementenkalender of een speciale aanbieding ter promotie van een nieuw product opnemen. Voor achtergrondinformatie bij uw artikelen of interessante informatie ter opvulling kunt u terecht op het internet. U kunt over allerlei onderwerpen schrijven, maar probeer de lengte van uw artikelen te beperken. Veel van de informatie die u in de nieuwsbrief opneemt, kunt u ook gebruiken op uw website. Met Microsoft Publisher kunt u uw nieuwsbrief in een handomdraai converteren naar een webpublicatie. Wanneer u dus klaar bent met het schrijven van de nieuwsbrief, kunt u deze converteren naar een webpagina en op uw website plaatsen.

Voor achtergrondinformatie bij uw artikelen of interessante informatie ter opvulling kunt u terecht op het internet.<0} {0>You can write about a variety of topics but try to keep your articles short. <}0{>U kunt over allerlei onderwerpen schrijven, maar probeer de lengte van uw artikelen te beperken. Veel van de informatie die u in de nieuwsbrief opneemt, kunt u ook gebruiken op uw website. Met Microsoft Publisher kunt u uw nieuwsbrief in een handomdraai converteren naar een webpublicatie. Wanneer u dus klaar bent met het schrijven van de nieuwsbrief, kunt u deze converteren naar een webpagina en op uw website plaatsen. Dit artikel kan 100 tot 150 woorden bevatten. Het aantal onderwerpen dat u in nieuwsbrieven kunt behandelen is bijna onuitputtelijk. U kunt bijvoorbeeld artikelen schrijven over actuele technologieĂŤn of innovaties in uw vakgebied. Daarnaast kunt u ook stilstaan bij zakelijke of economische trends of bepaalde ontwikkelingen toelichten voor uw klanten of cliĂŤnten. Als de nieuwsbrief intern wordt verspreid, kunt u kanttekeningen plaatsen bij nieuwe procedures of verbeteringen binnen uw bedrijf Aan de hand van de omzet of de winst kunt u laten zien hoe het bedrijf groeit. In sommige nieuwsbrieven is een vaste rubriek opgenomen die in elke aflevering wordt aangepast, bijvoorbeeld een vragenrubriek, een boekbespreking, een brief van de directeur of een redactioneel artikel. U kunt in een dergelijke rubriek ook nieuwe medewerkers voorstellen, of uw beste klanten of leveranciers in het zonnetje zetten.

3


KOP VOOR ARTIKEL OP BINNENPAGINA Dit artikel kan 150 tot 200 woorden bevatten. Het gebruik van een nieuwsbrief als reclamemiddel heeft onder meer als voordeel dat u informatie uit andere marketingmaterialen, zoals persberichten, marktonderzoeken en verslagen, opnieuw kunt gebruiken. Hoewel uw nieuwsbrief er in eerste instantie op gericht is uw producten of diensten aan de man te brengen, is het voor het succes van uw nieuwsbrief van groot belang dat uw lezers er iets aan hebben. Het schrijven van uw eigen artikelen is een uitstekende manier om nuttige inhoud aan deze nieuwsbrief toe te voegen. U kunt ook een evenementenkalender of een speciale aanbieding ter promotie van een nieuw product opnemen. Voor achtergrondinformatie bij uw artikelen of interessante informatie ter opvulling kunt u terecht op het internet. U kunt over allerlei onderwerpen schrijven, maar probeer de lengte van uw artikelen te beperken. Veel van de informatie die u in de nieuwsbrief opneemt, kunt u ook gebruiken op uw website. Met Microsoft Publisher kunt u uw nieuwsbrief in een handomdraai converteren naar een webpublicatie. Wanneer u dus klaar bent met het schrijven van de nieuwsbrief, kunt u deze converteren naar een webpagina en op uw website plaatsen.

KOP VOOR ARTIKEL OP BINNENPAGINA Dit artikel kan 150 tot 200 woorden bevatten. Het gebruik van een nieuwsbrief als reclamemiddel heeft onder meer als voordeel dat u informatie uit andere marketingmaterialen, zoals persberichten, marktonderzoeken en verslagen, opnieuw kunt gebruiken. Hoewel uw nieuwsbrief er in eerste instantie op gericht is uw producten of diensten aan de man te brengen, is het voor het succes van uw nieuwsbrief van groot belang dat uw lezers er iets aan hebben.

len of interessante informatie ter opvulling kunt u terecht op het internet. U kunt over allerlei onderwerpen schrijven, maar probeer de lengte van uw artikelen te beperken. Veel van de informatie die u in de nieuwsbrief opneemt, kunt u ook gebruiken op uw website. Met Microsoft Publisher kunt u uw nieuwsbrief in een handomdraai converteren naar een webpublicatie. Wanneer u dus klaar bent met het schrijven van de nieuwsbrief, kunt u deze converteren naar een webpagina en op uw website plaatsen.

Het schrijven van uw eigen artikelen is een uitstekende manier om nuttige inhoud aan deze nieuwsbrief toe te voegen. U kunt ook een evenementenkalender of een speciale aanbieding ter promotie van een nieuw product opnemen. Voor achtergrondinformatie bij uw artike-

Bijschrift bij foto of afbeelding

KOP VOOR ARTIKEL OP BINNENPAGINA Dit artikel kan 75 tot 125 woorden bevatten. Foto's en afbeeldingen vormen een belangrijk onderdeel van de inhoud en het kiezen ervan moet met de nodige zorg gebeuren. Denk na over uw artikel en vraag u af of de illustratie de boodschap die u probeert over te brengen ondersteunt of versterkt. Kies geen afbeeldingen die niets met de inhoud te maken lijken te hebben. Bij Microsoft Publisher kunt u terecht voor duizenden illustraties waaruit u kunt kiezen en die u in uw nieuwsbrief kunt importeren. Daarnaast kunt u gebruikmaken van tal van hulpmiddelen om vormen en symbolen te tekenen. Als u een afbeelding hebt gekozen, plaatst u de afbeelding vlak bij het artikel. Zorg ervoor dat u het bijschrift voor de afbeelding ook vlak bij de afbeelding plaatst.

KOP VOOR ARTIKEL OP BINNENPAGINA Dit artikel kan 100 tot 150 woorden bevatten. Het aantal onderwerpen dat u in nieuwsbrieven kunt behandelen is bijna onuitputtelijk. U kunt bijvoorbeeld artikelen schrijven over actuele technologieĂŤn of innovaties in uw vakgebied. Daarnaast kunt u ook stilstaan bij zakelijke of economische trends of bepaalde ontwikkelingen toelichten voor uw klanten of cliĂŤnten. Als de nieuwsbrief intern wordt verspreid, kunt u kanttekeningen plaatsen bij nieuwe procedures of verbeteringen binnen uw bedrijf. Aan de hand van de omzet of de winst kunt u laten zien hoe het bedrijf groeit. In sommige nieuwsbrieven is een vaste rubriek opgenomen die in elke aflevering wordt aangepast, bijvoorbeeld een vragenrubriek, een boekbespreking, een brief van de directeur of een redactioneel artikel. U kunt in een dergelijke rubriek ook nieuwe medewerkers voorstellen, of uw beste klanten of leveranciers in het zonnetje zetten.

4


KOP VOOR ARTIKEL OP BINNENPAGINA Dit artikel kan 100 tot 150 woorden bevatten. Het aantal onderwerpen dat u in nieuwsbrieven kunt behandelen is bijna onuitputtelijk. U kunt bijvoorbeeld artikelen schrijven over actuele technologieën of innovaties in uw vakgebied. Daarnaast kunt u ook stilstaan bij zakelijke of economische trends of bepaalde ontwikkelingen toelichten voor uw klanten of cliënten. Als de nieuwsbrief intern wordt verspreid, kunt u kanttekeningen plaatsen bij nieuwe procedures of verbeteringen binnen uw bedrijf. Aan de hand van de omzet of de winst kunt u laten zien hoe het bedrijf groeit. In sommige nieuwsbrieven is een vaste rubriek opgenomen die in elke aflevering wordt aangepast, bijvoorbeeld een vragenrubriek, een boekbespreking, een brief van de directeur of een redactioneel artikel. U kunt in een dergelijke rubriek ook nieuwe medewerkers voorstellen, of uw beste klanten of leveranciers in het zonnetje zetten.

‘Trek de aandacht van de lezer door hier een interessante zin of een citaat uit het verhaal weer te geven.’

KOP VOOR ARTIKEL OP BINNENPAGINA Dit artikel kan 150 tot 200 woorden bevatten. Het gebruik van een nieuwsbrief als reclamemiddel heeft onder meer als voordeel dat u informatie uit andere marketingmaterialen, zoals persberichten, marktonderzoeken en verslagen, opnieuw kunt gebruiken. Hoewel uw nieuwsbrief er in eerste instantie op gericht is uw producten of diensten aan de man te brengen, is het voor het succes van uw nieuwsbrief van groot belang dat uw lezers er iets aan hebben. Het schrijven van uw eigen artikelen is een uitstekende manier om nuttige inhoud aan deze nieuwsbrief toe te voegen. U kunt ook een evenementenkalender of een speciale aanbieding ter promotie van een nieuw product opnemen. Voor achtergrondinformatie bij uw artikelen of interessante informatie ter opvulling kunt u terecht op het internet. U kunt over allerlei onderwerpen schrijven, maar probeer de lengte van uw artikelen te beperken. Veel van de informatie die u in de nieuwsbrief opneemt, kunt u ook gebruiken op uw website. Met Microsoft Publisher kunt u uw nieuwsbrief in een handomdraai converteren naar een webpublicatie. Wanneer u dus klaar bent met het schrijven van de nieuwsbrief,

kunt u deze converteren naar een webpagina en op uw website plaatsen. Dit artikel kan 100 tot 150 woorden bevatten. Het aantal onderwerpen dat u in nieuwsbrieven kunt behandelen is bijna onuitputtelijk. U kunt bijvoorbeeld artikelen schrijven over actuele technologieën of innovaties in uw vakgebied. Daarnaast kunt u ook stilstaan bij zakelijke of economische trends of bepaalde ontwikkelingen toelichten voor uw klanten of cliënten. Als de nieuwsbrief intern wordt verspreid, kunt u kanttekeningen plaatsen bij nieuwe procedures of verbeteringen binnen uw bedrijf. Aan de hand van de omzet of de winst kunt u laten zien hoe het bedrijf groeit. In sommige nieuwsbrieven is een vaste rubriek opgenomen die in elke aflevering wordt aangepast, bijvoorbeeld een vragenrubriek, een boekbespreking, een brief van de directeur of een redactioneel artikel. U kunt in een dergelijke rubriek ook nieuwe medewerkers voorstellen, of uw beste klanten of leveranciers in het zonnetje zetten.

5


BIJ U IN DE ORGANISATIE Dit is een goede plaats voor een alinea met informatie over uw organisatie. U kunt vertellen over het doel en de missie van de organisatie, wanneer de organisatie is opgericht en hoe deze zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld. Ook kunt u een kort overzicht geven van het soort producten, diensten of programma's dat u aanbiedt, aangeven binnen welk gebied u werkzaam bent (bijvoorbeeld alleen in Nederland of in heel Europa) en een profiel geven van uw klanten of leden.

KOP VOOR ARTIKEL OP BINNENPAGINA Dit artikel kan 175 tot 225 woorden bevatten. Het aantal onderwerpen dat u in nieuwsbrieven kunt behandelen is bijna onuitputtelijk. U kunt bijvoorbeeld artikelen schrijven over actuele technologieĂŤn of innovaties in uw vakgebied. Daarnaast kunt u ook stilstaan bij zakelijke of economische trends of bepaalde ontwikkelingen toelichten voor uw klanten of cliĂŤnten. Als de nieuwsbrief intern wordt verspreid, kunt u kanttekeningen plaatsen bij nieuwe procedures of verbeteringen binnen uw bedrijf. Aan de hand van de omzet of de winst kunt u laten zien hoe het bedrijf groeit. In sommige nieuwsbrieven is een vaste rubriek opgenomen die in elke aflevering wordt aangepast, bijvoorbeeld een vragenrubriek, een boekbespreking, een brief van de directeur of een redactioneel artikel. U kunt in een dergelijke rubriek ook nieuwe medewerkers voorstellen, of uw beste klanten of leveranciers in het zonnetje zetten.

Noem tevens de naam van een persoon met wie lezers contact kunnen opnemen als zij meer informatie willen over uw organisatie.

PLAATS

Bij u in de organisatie Adres bedrijf 1 Adresregel 2 Adresregel 3 Adresregel 4

HIER EEN STEMPEL

Telefoonnr.: 555-555-5555 Faxnr.: 555-555-5555 E-mailadres: iemand@voorbeeld.com

Adresregel 1 Adresregel 2 Adresregel 3 Adresregel 4 Adresregel 5

UW LOGO

Publicatie2  

djfgbermuifgaermuifg

Publicatie2  

djfgbermuifgaermuifg

Advertisement