Page 1

Optimer din klub og spar bĂĽde tid og penge


Vi samler alle opgaver i din klub ét sted og hjælper dig gratis i gang på ingen tid Her sparer du tid Nem håndtering af medlemskaber og kontingenter Økonomisystem også for folk uden regnskabskendskab Gør livet nemt for holdkaptajnen Automatisk opdatering af alle ranglister

Intuitiv klubhjemmeside Levende hjemmeside med brugerinteraktion Nem tilmelding til træning Gratis promovering af klubben


Fordele for jeres medlemmer Mere aktive medlemmer pga. match af spillere Nemt at booke personlig træner Automatisk døråbning med din mobil App til iOS og Android

Automatisk kontrol og styring Automatisk lysstyring Undgå snyd og tomme baner med automatisk check-in af spillere Bookingsystem - simplere end nogensinde før


Peter Gade: “Jeg er rigtig glad for at være blevet en del af Sportyfriends teamet, da jeg tror på, at Sportyfriends kan gøre en forskel for sportsklubber, og på sigt revolutionere måden vi dyrker sport på.”


Spar tid og kræfter på arbejdet i din klub Sportyfriends giver dig en unik platform skræddersyet til ketchersportsklubber baseret på 20 års erfaring. Vi samler ganske enkelt alle din klubs opgaver ét sted for at gøre dit arbejde nemmere, mere effektivt og mere lønsomt.

Sportyfriends teamet Vi er et team af dedikerede ketchersportsfolk og IT-specialister, der selv har arbejdet med alle tænkelige opgaver i klubregi. Derfor har vi en stor forståelse af, hvilke udfordringer du som klubmand står overfor. Vi har udviklet et unikt værktøj til at løse disse udfordringer for at gøre dit arbejde nemmere.

5


Alle opgaver samlet ét sted Undgå besværet med at bruge mange forskellige hjemmesider til håndtering af aktiviteterne i din klub. Sportyfriends samler alt på én og samme platform samt sparer dig dermed tid og kræfter samtidig med, at du altid har det store overblik. Med en klubprofil hos Sportyfriends kan du blandt andet udføre følgende opgaver i din klub: Medlemshåndtering Økonomistyring Hjemmeside

6

Banebooking Holdtræning Rangliste


Nem og effektiv medlemshåndtering Sportyfriends’ intuitive brugerflade sikrer din klub en nem og effektiv medlemshåndtering. Nu er det slut med manuelt at opkræve halv- og helårlige indbetalinger af kontingenter fra medlemmerne. Vi har nemlig automatiseret processen, så medlemmerne selv klarer dette, naturligvis med en venlig påmindelse når betalingsfristen er nået. Desuden håndterer medlemmerne også selv ind- og udmeldelser og status på eget medlemskab via deres egen, personlige profil. Alt sammen for at lette den administrative byrde i din klub.

9


Brugervenlig økonomistyring med “Billy” Opgaven som kasserer går fra at være den tungeste til en af de letteste poster i din klub. I samarbejde med online regnskabsprogrammet “Billy”, får du et intuitivt opbygget og brugervenligt regnskabsprogram der sørger for at regnskabet og medlemsstatistikker altid er opdateret, på den nemmest tænkelige måde. Du får gratis support - både til nem og sikker overflytning af data i starten - men også til alle fremtidige opgaver.

10


Overskuelig hjemmeside der nemt kan opdateres Selv uden de mindste IT-kundskaber kan du nemt oprette og opdatere hjemmesiden via den brugervenlige brugerbase. Hjemmesidens struktur og indhold kan du tilpasse lige præcis til din klubs behov, og den er ekstremt let at opdatere og vedligeholde. Modsat mange traditionelle klubhjemmesider fremmer en hjemmeside via Sportyfriends’ interaktion mellem klub og medlemmer. Brugere med administratorrettigheder (typisk bestyrelse samt udvalgte “indpiskere”) kan lave opslag og oprette events, mens medlemmerne via deres profil kan kommentere opslag og tilmelde sig de opslåede events. Som klub opnår du med andre ord langt mere brugergenereret indhold og liv på hjemmesiden, hvor medlemmerne altid har et overblik over nyheder og arrangementer i klubben.

12


13


14


Nem og fleksibel banebooking Med Sportyfriends’ app til iOS og Android kan din klubs medlemmer booke baner nemt og bekvemt, når det passer dem. App’en checker dig endda automatisk ind i centeret ved ankomst, og foreslår at aflyse din banetid, hvis den i forhold til din geografiske placering vurderer, at du ikke kan nå frem i tide. Via app’en er det også muligt for potentielle, nye medlemmer at booke prøvetimer i din klub. Dermed slipper du som kontaktperson for en længere mailkorrespondance omkring, hvornår det passer vedkommende at booke prøvetimen. Endelig får din klub med app’en et effektivt værktøj til at øge belægningsprocenten på jeres baner. Med funktionen “Quick Match” kan et medlem finde en ny makker med kort varsel i tilfælde af et sent afbud.

15


Automatisk opdatering af ranglister Undgå tidskrævende, manuel opdatering af ranglisterne i din klub. Via Sportyfriends indtaster spillerne selv resultater af deres udfordringskampe, hvorefter ranglisten opdateres automatisk. Vælg mellem de tre mest udbredte ranglisteformater: Pyramide Bokssystem Pointsystem Som administrator af ranglisten kan du tilpasse den til netop din klubs behov, og medlemmerne og holdkaptajner kan til hver en tid se den nyeste opdaterede rangliste i klubben, til brug for udtagelse af spillere til holdkampe eller andre formål.

16


Picture of rankings, coming


Organisering af træning Organisering af træninger bliver langt nemmere med Sportyfriends’ planlægningsværktøj. Opret f.eks. en holdtræning til dele af eller hele sæsonen på under ét minut. Medlemmerne melder sig selv til og fra en træning fra gang til gang, så eventuelt ledige pladser kan overtages af andre. Træneren kan uploade et program for den enkelte træning, så deltagerne på forhånd ved, hvad der arbejdes med. Efter træningen kan der tilføjes videomateriale enten optagelser af deltagerne selv eller via f.eks. Youtube. Disse er kun tilgængelige for deltagerne på det specifikke hold. Med sin egen kalender har træneren desuden det store overblik over alle træninger både individuelle og holdtræninger samt notater til sine træninger. Via kalenderen er det også muligt for klubbens medlemmer at booke en undervisningstime med træneren direkte fra hans kalender.

18


Hvad koster det? Priser pr. måned ved et års forudbetaling ift. antal medlemmer i klubben: Medlemmer Klubside Bookingsystem Billy 1-99 150 kr. 150 kr. 100 kr. 100-299 200 kr. 200 kr. 100 kr. 300-599 300 kr. 300 kr. 125 kr. 600-999 400 kr. 400 kr. 150 kr. 1000+ 500 kr. 500 kr. 150 kr. Alle priser er ex. moms. Ved betaling på månedlig basis tillægges 20 %. Vi hjælper gratis med både opsætning af ny hjemmeside og overflytning af medlemmer. På andre opkrævninger end medlemskaber kan der forekomme transaktionsgebyrer. Betaling til betalingsudbyder fx. Mobilepay afholdes af klubben. Medlemmerne kan nemt betale i vores system med Mobilepay, Visa/Dankort og andre kreditkort.

19


,

VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG GODT I GANG

Kontakt os på tlf. 3178 7528 eller på e-mail info@sportyfriends.com

Sportyfriends  

Information til sportsklubber om det banebrydende klubadministrationssystem Sportyfriends.

Sportyfriends  

Information til sportsklubber om det banebrydende klubadministrationssystem Sportyfriends.

Advertisement