Page 1

Sprinkle vzw steunt kleinschalige opvanginitiatieven voor aidsweeskinderen in Zuid-Afrika. www.sprinkle.be

Warm aanbevolen… U kunt bij Sprinkle kwaliteitsvolle wijnen bestellen. De opbrengst gaat integraal naar onze projecten. Een mooie manier om uw voorraad aan te vullen of een idee voor een eindejaarsgeschenk.

Phambili 'Moving Forward' (Xhosa)

Chenin Blanc Klassieke Chenin Blanc aroma’s van rijpe guave en perzik met een delicate kruidige toets, knapperig tropisch fruit en zachte zuurheid voor een levendig smaakpalet. 100% Chenin Blanc. Druiven van een 27 jaar oude wijngaard in volle rijpheid geplukt.

€ 9,95

Fair trade

Pinotage/Viognier 2011 Rijke mokka koffie smaken met een fijne florale toets. Perfecte blend van 95% Pinotage en 5% Viognier, 6 maanden gerijpt in Franse eiken vaten.

€ 10,95

Phambili is een boeiende nieuwe richting in de wijncultuur: uitstekende kwaliteit en smaak gecombineerd met tastbare voordelen voor de werknemers van de ‘INKQUEBELA PHAMBILI EMPOWERMENT TRUST’, a Black Economic Empowerment (BEE) initiatief. Phambili is een fairtrade product en de opbrengsten worden geïnvesteerd in permanente woongelegenheid, onderwijs, training en ontwikkelingsprojecten ten gunste van de werknemers en hun families.


Nieuw!

Bosman Family Vineyards

De Royan Cabernet Sauvignon/Merlot/ Cab Franc/Malbec/Petit Verdot - 2010 Diep karmozijnrood met paarse rand Elegante aroma’s van framboos, zwarte bes en pruim. Mooi ronde fruitige afdronk Geschikt bij lam en hartige stoofpotjes of om gewoon van te genieten.

€ 10,95

€ 16,95

Chardonnay Méthode Cap Classique (MCC) Het Zuid-Afrikaanse equivalent voor Champagne. Deze vonkelwijn is een blend van de Chardonnay druif en Pinot Noir en is vervaardigd volgens de Méthode Cap Classique, bij ons gekend als de Méthode Traditionnelle of onder de oudere benaming Méthode Champenoise. Deze methode bestaat onder andere uit een tweede gisting op de fles, dus niet te vergelijken met schuimwijn waar bij het bottelen een deeltje koolzuurgas wordt toegevoegd. Een echte topper!

Klipvlei olijfolie - ‘Extra Virgin Olive Oil’

Ook verkrijgbaar in bag in box van 2 liter - € 32,95

€ 11,95

‘Klipvlei produceert enkel de beste kwaliteit. De olijven worden met de hand geplukt en koud geperst. De Klipvlei Extra Virgin Olive Oil is een fijn uitgebalanceerde olie met een nasmaak van peper en kruidige aroma’s.’

Sprinklewijnen_2012-2013  

http://www.sprinkle.be/site/downloads/Sprinklewijnen_2012-2013.pdf

Advertisement