Page 1

SPRINKLE VZW!

29 DECEMBER 2009

Nieuwsbrief

Omuhle 2010 !!!

Gelukkig nieuwjaar vanwege de Zuid-Afrikaanse kinderen !!!

Siyabonga, bedankt allemaal... Een boeiend jaar loopt ten einde...een jaar waarin Sprinkle dankzij jullie hulp veel kon realiseren. Zo werd ons eerste weeshuis in Bergville in februari geopend en er kunnen nu 24 kinderen terecht. We gaven hen een veilige thuis en zagen hen met grote stappen evolueren van bange kleine mensjes naar open, speelse kinderen, elk met zijn eigen talenten en karakter. Alleen daarvoor al wil ik iedereen die ons op welke manier ook steunde van harte bedanken.

2009 was een belangrijk jaar voor Sprinkle. We kregen de steun van Hilde Van Mieghem, onze meter, die met groot enthousiasme meewerkt aan de uitbouw van onze projecten. Er was er ons groot benefietconcert op 1 december, de fietstocht van Dorien en vele andere inzamelacties. Lions Club Knokke-Heist schonk ons een

groot bedrag zodat de opening van het weeshuis kon doorgaan, en er waren vele vrijwilligers die meewerkten in Belgie en ZuidAfrika. Al die steun is hartverwarmend en geeft ons de kracht om in 2010 met nog meer inzet verder te gaan !!!

PETERSCHAPPEN-FINANCIELE STEUN Uiteraard is er ook geld nodig om al onze plannen te realiseren en de weeskinderen te onderhouden. Daarom startte Sprinkle ook met peter -en meterschappen voor de kindjes. We willen langs deze weg de meters en peters bedanken voor hun steun, die een wereld van verschil betekent voor de kleintjes.

!

Chantal De Maeyer,

Voor een bedrag van 30 â‚Ź/maand kan u ook een financiele adoptie opnemen (met fiscaal attest). Elke andere gift vanaf 30â‚Ź/jaar is ook fiscaal aftrekbaar. Koning Boudewijnstichting 000-0000004-04 L82029-Sprinkle vzw voor alle info : info@sprinkle.be

PAGINA 1

/NieuwsbriefDecember2009  

http://www.sprinkle.be/site/downloads/NieuwsbriefDecember2009.pdf

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you