Page 1

TEKNISET VAATTEET, ALUSVAATTEET, SUKAT, KODIN TEKSTIILIT

SYKSYN UUTUUDET UPEAT TREENITRIKOOT JA YHTEENSOPIVA PAITA-TOPPISETTI!

TEKNISIÄ SEKÄ PERUSVAATTEITA KOKO PERHEELLE

SYKSY/TALVI 2021

JOKAISEN TILAAMASI PAKETIN HINNASTA MENEE

5€

HARRASTUSTOIMINNAN TUKEMISEKSI!

SUOSITUT LAHJAT YLELLINEN SAUNASETTI & AJATON KEITTIÖSETTI

NO. 1 NIMI: TILAAMALLA TUETTE:

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

1


VIIMEINEN TILAISUUS! -

Rajoitettu erä suosikkituotteitamme vain sinulle, VIP-asiakas! Käythän kirjaamassa tilaukset aina saman tien joko sovelluksen tai nettisivujemme kautta.

Kuvaston tilauslomakkeen lopussa on muutama tyhjä rivi VIP-tuotteita varten, mutta on tärkeää kirjata varsinkin nämä rajoitetun erän tuotteet järjestelmään mahdollisimman pian.


ART. NO. 304238

ART. NO. 304302

LADIES’ COTTON BOXER

3 KPL

20 €

LADIES’ COTTON STRING

Suositut bokserimalliset alushousut, joissa on pehmeä ja leveä resori. Hyvä perusalusvaate. Paketti sisältää valkoiset, mustat sekä harmaat alushousut.

Suositut stringmalliset alushousut joissa on upea, leveä ja pehmeä resori. Hyvä perusalusvaate. Paketti sisältää neljät alushousut kuvan mukaisesti.

KOOT: S, M, L MATERIAALI: 95% kampapuuvillaa, 5% elastaania PESU: 60 astetta, ei rumpukuivausta

KOOT: S, M, L MATERIAALI: 95% kampapuuvillaa, 5% elastaania PESU: 60 astetta, ei rumpukuivausta

4 KPL

20 €

ART. NO. 304232

ART. NO. 304069

Mukavat naisten kampapuuvillaiset bokserit, hyvä istuvuus. Erittäin korkea laatu. Paketti sisältää kolmet alushousut kuvan mukaisesti.

Klassinen perustoppi jossa on kapeat olkaimet. Paketti sisältää Klassinen Klassiskt linne perustoppi i mjuk bomullstrikå jossa on kaksidiskret valkoista ja Paketti yhdenoch mustan med kapeat olkaimet. urringning sisältää smala topin.valkoista axelband. kaksi Linnet ja är yhden en perfekt mustanbas i garderoben. Innehåller två vita och topin. ett svart linne.

KOOT: S, M, L MATERIAALI: 95% kampapuuvillaa, 5% elastaania PESU: 60 astetta, ei rumpukuivausta

KOOT: S, M, L MATERIAALI: 95% kampapuuvillaa, 5% elastaania STORLEK: XS, S, M, L PESU: 60 astetta, ei rumpukuivausta MATERIAL: 95% bomull, 5% elastan TVÄTT: 60 grader, ej torktumling

LADIES’ FASHION COTTON BOXER

3 KPL

20 €

LADIES’ COTTON SINGLET

3 KPL

20 €


-

KYSYTYT GUTZ TUOTTEE SUUNNITELTU JA VALMI VARAINHANKINTAKAMP NIITÄ EI MUUALTA SAA

-

Kannustuspuheet pukuhuoneessa, tunnelma linja-autossa sekä se tunne kun koette jotakin suurta yhdessä. Tilaamalla tuet lasten ja nuorten unelmia ja mahdollisuuksia harrastaa. Jokaisen tilaamasi paketin hinnasta menee 5 euroa joukkueelle tai luokalle. Kun 20:n nuoren joukkueesta jokainen myy 10 pakettia, joukkue ansaitsee 1000 euroa. Kun jokainen myy 20 pakettia, joukkue ansaitsee 2000 euroa. Tämä raha voi toteuttaa unelmia.

2

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


EET OVAT MISTETTU MPANJAA VARTEN AA!

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

3


Me Gutzilla uskomme elinvoimaiseen seuratoimintaan, jolle ovat ominaista esikuvat ja hyvät arvot, ja jossa on tilaa kehittymiselle, ystävyydelle ja naurulle. Minä ja kollegani olemme myös aktiivisesti mukana seuratoiminnassa vapaa-ajallamme, joten tiedämme, kuinka tärkeää on, että asiat toimivat sujuvasti, ja että voimme antaa jokaiselle yksilölle mahdollisuuden osallistua. UNELMIEN TOTEUTTAMINEN MAKSAA Seuratoiminta perustuu pitkälti vapaaehtoistyöhön. Joka vuosi joukkueenjohtajat, valmentajat, vanhemmat sekä muut seura-aktiivit käyttävät miljoonia tunteja omaa aikaansa, jotta lapsemme saisivat merkityksellisen arjen. Seuratoiminnan pyörittäminen vaatii kuitenkin myös taloudellisia resursseja. Rahaa tarvitaan pelimatkoihin, turnauksiin, seuravaatteisiin ja moniin muihin koko joukkuetta hyödyttäviin asioihin. Tässä Gutz voi auttaa. Kun ostat Gutzin tuotteita; treenipaitoja, juoksutrikoita tai alusvaatteita, saat teknisiä ja laadukkaita vaatteita ja päivittäin tarvittavia alusasuja itsellesi ja koko perheellesi. Samalla tuet lähialueesi kunnianhimoisia urheilujoukkueita, seuroja tai koululuokkia.

GUTZILLA JOKAISESTA TULEE VOITTAJA Gutz on toiminut Suomessa vuodesta 2010, ja joka vuosi jaamme aatteellisille yhdistyksille lähes miljoona euroa. Seura-aktiivien sekä vanhempien kanssa työskentely on erittäin antoisaa. Seurat ja joukkueet ovat aina rahan tarpeessa, mutta sen hankkiminen ei ole tänä päivänä välttämättä niin helppoa. Gutzille on tärkeää, että sekä myyjä että asiakas ovat tyytyväisiä, ja tuntevat itsensä samanarvoisiksi, ja että kampanja sujuu hyvin. Tätä voi verrata seuratoimintaan.

Nopea kampanja – laadukkaat tuotteet – yksinoikeus tuotteisiin – yksinkertaista ja helppoa. Tätä on Gutz! Haluamme palvella asiakkaitamme henkilökohtaisesti, ja tarjota seuroille jatkuvan, säännöllisen talkookampanjan. BSCI sertifikaatti on meille tärkeä. Lue lisää sivulta 59. Älkää epäröikö, vaan käynnistäkää oma kampanja saman tien, sillä teillä ei ole mitään menetettävää! Onnea kampanjaanne! Michaela Lindqvist Gutz Myyntipäällikkö Suomi 4

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


TUE PAIKALLISTA HARRASTUSTOIMINTAA -

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

5


6

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


SPORTS & FUNCTION Korkea laatu, upeaa ja tyylikästä. Gutzilta löydät urheilu- sekä tekniset vaatteet aktiiviselle perheelle.

08. 14. 18.

SPORT SET FUNCTIONAL WEAR SPORT UNDERWEAR

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

7


SPORTS & FUNCTION

SPORT SET

SQUAT PROOF TIGHTS Erittäin mukavat treenitrikoot leveällä vyötärökaitaleella. Varma valinta myös jalkakyykyissä. Upea logopainatus alaselässä ja pieni tasku sisäpuolella.

8

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


U

U

TU

U

S

SPORTS & FUNCTION

+

1 SETTI

20 €

ART. NO. 304270

LADIES’ SPORT TOP & SINGLET

KOOT: S/M, L/XL MATERIAALI: 75% polyesteriä 25% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

U

S

Väljänmallinen treenipaita sekä musta treenitoppi nopeasti kuivuvaa teknistä materiaalia. Paidassa holkkihihat sekä pyöristetty helma. Treenitopissa painijanselkä. Upeat kullanväriset logot paidan helmassa ja topin selässä. Pakkaus sisältää vihreän paidan sekä mustan topin. Molemmat sopivat hyvin yhteen treenitrikoiden 304269 kanssa.

U

U

TU

x1

ART. NO. 304269

LADIES’ SPORT TIGHTS

Erinomaisen istuvuuden omaavat treenitrikoot ovat pehmeää, joka suuntaan joustavaa materiaalia, joka siirtää kosteutta iholta sekä kuivuu nopeasti. Sopivat erinomaisesti kaikenlaiseen liikuntaan. Korkea ja tukeva vyötärökaitale pitää housut paikoillaan treenatessasi! Resorin etupuolelta löytyy myös pieni tasku avaimille tai kortille. Helposti yhdisteltävä kuosi, alaselässä upea kullanvärinen logo.

1 KPL

20 €

KOOT: S, M, L, XL MATERIAALI: 75% polyesteriä 25% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

9


SPORTS & FUNCTION

RUNNING TIGHTS

x1

BE SAFE WE CARE Suositut juoksuhousumme saivat uuden heijastavan painatuksen oikean pohkeen kohdalle. Näissä housuissa näyt paremmin liikenteessä myös iltalenkillä.

10

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

x1


SPORTS & FUNCTION

MYYNTIMENESTYS!

ART. NO. 304070

LADIES’ RUNNING TIGHTS

x1

1 KPL

20 €

Mustat juoksuhousut teknistä materiaalia. Normaali vyötärö, leveä vyötärönauha ja nyöritys. Takana vetoketjulla varustettu tasku avaimelle ja muutamalle kolikolle. KOOT: XS, S, M, L MATERIAALI: 90% polyesteriä 10% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta. Pestävä erillään ensimmäisen kerran.

HEIJASTIN

KÄTEVÄT YKSITYISKOHDAT

KÄYTÄNNÖLLINEN TASKU GUTZ AUTUMN WINTER 2021

11


SPORTS & FUNCTION

U

U

TU

U

S

FUNCTIONAL WEAR

ART. NO. 304267

SPORT SHORTS

x1

1 KPL

20 €

Treenishortsit hengittävää ja nopeasti kuivuvaa teknistä materiaalia. Vyötäröllä sekä resori että kiristysnauha. Kaksi sivutaskua. Sopivat kaikkeen liikuntaan ja vapaa-aikaan. KOKO: S, M, L, XL MATERIAALI: 92% polyesteriä 8% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta. Pestävä erillään ensimmäisen kerran.

KLASSISK GUTZ RESÅR

12

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


U

U

TU

U

S

SPORTS & FUNCTION

HUOM!

x2

Tämä tuote ei valitettavasti ole tällä hetkellä tilattavissa toimitusvaikeuksien takia. ART. NO. 304325

KIDS’ SEAMLESS TIGHTS

Lasten treenitrikoot nopeasti kuivuvaa teknistä materiaalia. Sopivat sekä liikuntaan että vapaa-aikaan. Korkea vyötärö, jossa leveä ja mukava resori. Minimaalinen määrä saumoja takaa hyvän istuvuuden sekä liikkumisvapauden. Hienot koristeneuloskuviot pinnassa.

2 KPL

20 €

KOKO: 130/140, 150/160 MATERIAALI: 65% polyamidia 27% polyesteriä 8% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta. Pestävä erillään ensimmäisen kerran.

HIENO KORISTENEULOSKUVIO & LEVEÄ VYÖTÄRÖKAITALE

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

13


SPORTS & FUNCTION

SEAMLESS SPORT UNDERWEAR

TYYLIKÄS REIKÄNEULOS SELÄSSÄ

IHANAN PEHMEÄ JA JOUSTAVA

14

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


SPORTS & FUNCTION

ART. NO. 304300

LADIES’ SEAMLESS SPORT HIPSTER

Toiminnalliset ja saumattomat hipsterimalliset alushousut. Joustavaa ja laadukasta materiaalia. Paketti sisältää kolmet mustat alushousut.

x3 ART. NO. 304318

LADIES’ SEAMLESS SPORT TOP

3 KPL

20 €

KOOT: S/M, L/XL MATERIAALI: 92% polyamidia, 8% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

Saumattomat ja erittäin hyvin istuvat urheiluliivit. ”Painijanselkä” antaa parhaan mahdollisen liikkumisvapauden. Keskivahva tuki ja maksimaalinen mukavuus. Sopii hyvin yhteen urheiluhipstereiden 304300 kanssa.

1 KPL

20 €

KOOT: S, M, L, XL MATERIAALI: 90% polyamidia, 10% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

ART. NO. 304301

LADIES’ SEAMLESS SPORT STRING

SAUMATONTA TUKEA Urheiluliivien tehtävänä on tukea, ja niiden täytyy myös olla mukavat päällä. Saumattomat urheiluliivimme ovat muotoonneulotut, niissä on leveät ja tukevat olkaimet sekä reikäneulottu painijanselkä, joka takaa hyvän liikkumisvapauden.

x4

4 KPL

20 €

Toiminnalliset ja saumattomat stringmalliset alushousut. Laadukasta elastista materiaalia. Pakkauksessa neljät alushousut kuvan mukaisesti.

KOOT: S/M, L/XL MATERIAALI: 92% polyamidia, 8% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

15


SPORTS & FUNCTION

SPORT UNDERWEAR

ART. NO. 304315 (BLACK)

LADIES’ SPORT LONG LEG BOXER x2

2 KPL

20 €

Mikrokuituiset urheilubokserit. Tiukka istuvuus sekä pehmeä ja mukava Gutz-resori vyötäröllä. Täydelliset jalkapalloshortsien tai juoksuhousujen alla.

KOOT: S/M, L/XL MATERIAALI: 90% polyesteriä 10% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

TÄYDELLISET SHORTSIEN ALLA PERFEKT UNSHORTSIEN DER SHORTSEN ALLE

Pitkälahkeiset urheilubokserimme ovat täydelliset shortsien, judopuvun tai pitkien juoksuhousujen alla. Lämmittävät ja mukavan tuntuiset!

Värmer och hjälper dina ljumskar till effektiv träning.

16

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


ART. NO. 304061 (BLACK)

ART. NO. 304233

Toiminnalliset, tiukasti istuvat, mikrokuituiset bokserit, joissa on pehmeä ja mukava vyötärönauha. Täydelliset jalkapalloshortsien tai juoksuhousujen alla.

Mukavat urheilubokserit, jotka ovat ohutta, miellyttävää ja hengittävää materiaalia. Sopivat hyvin urheiluun. Paketti sisältää kahdet mustat urheilubokserit. Verkkokangasta haarassa ja reisissä.

MEN’S SPORT LONG LEG BOXER x2

2 KPL

20 €

KOOT: S, M, L, XL MATERIAALI: 90% polyesteriä 10% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

MEN’S SPORT BOXER

x2

2 KPL

20 €

KOOT: S, M, L, XL MATERIAALI: 92% polyamidia 8% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

MESH-VERKKOKANGASTA HAARASSA SEKÄ MESH-VERKKOKANGASTA NIVUSTEN KOHDALLA HAARASSA SEKÄ NIVUSTEN KOHDALLA

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

17


22

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


EVERYDAY BASICS Vaatteet mukavaan arkeen. Upeat mallit, ihanaa materiaalia. Tehty sinua varten, hyvän asian vuoksi

24. 30. 32. 38.

LADIES’ UNDERWEAR MEN’S UNDERWEAR KIDS’ UNDERWEAR FUNCTIONAL SET

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

23


EVERYDAY BASICS

LADIES’ SEAMLESS UNDERWEAR

NYNY BILD MUKAVA, MUKAVAMPI, SAUMATON.

-

Seamless-vaatteemme ovat erittäin mukavia ja pehmeitä, eikä niissä ole lainkaan hankaavia tai ärsyttäviä sivusaumoja. Materiaali on polyamidin ja elastaanin sekoitetta, joka saa vaatteet istumaan vartalonmyötäisesti. Kokeile – et taatusti kadu.

20

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


EVERYDAY BASICS

ART. NO. 304321

LADIES’ SEAMLESS TOP WITH LACE

Pehmeä saumaton toppi joustavaa ribbineulosta. Hieno pitsireuna sopii yhtä hyvin arkeen kuin juhlaan. Sopii täydellisesti saumattomien hipstereiden 304322 kanssa. Paketti sisältää yhden harmaan sekä yhden roosanvärisen topin.

2 KPL

20 €

KOOT: S/M, L/XL MATERIAALI: 90% polyamidia, 10% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

ART. NO. 304008

LADIES’ SEAMLESS SINGLET

Leveäolkaiminen toppi. Erittäin laadukasta ja elastista materiaalia, jossa on GUTZ-logo. Topin pituus kainalosta 36 cm. Paketti sisältää yhden mustan sekä yhden valkoisen topin.

2 KPL

20 €

KOOT: One size MATERIAALI: 92% polyamidia, 8% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

ART. NO. 304322

LADIES’ SEAMLESS HIPSTER

Ihanan mukavat saumattomat hipsterimalliset alushousut. Sopii täydellisesti saumattoman topin 304321 kanssa. Paketti sisältää kahdet harmaat sekä kahdet roosanväriset alushousut.

4 KPL

20 €

KOOT: S/M, L/XL MATERIAALI: 90% polyamidia, 10% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

JOKAISEN TILAAMASI PAKETIN HINNASTA MENEE

5€

HARRASTUSTOIMINNAN TUKEMISEKSI!

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

21


EVERYDAY BASICS

LADIES’ LYOCELL & BASIC UNDERWEAR

ART. NO. 304323

LADIES’ LYOCELL SEAMLESS MIDI

UUTUUSA!VA

Aivan ihanan pehmeät lyocellluonnonkuidusta valmistetut midimalliset saumattomat alushousut. Pakkaus sisältää kahdet mustat ja yhdet valkoiset alushousut.

• 100% BIOHA JO EN • K ASVIPERÄIN

3 KPL

20 €

KOOT: S/M, L/XL MATERIAALI: 80% lyocellia, 15% polyamidia, 5% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

MITÄ MITÄON ON LYOCELL? LYOCELL? 22

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


EVERYDAY BASICS

x3

ART. NO. 304250

LADIES’ COTTON MAXI

Miellyttävän pehmeät alushousut, joissa on hieman korkeampi vyötärö. Huomaamaton pitsireuna lahkeensuissa sekä vyötäröllä. Paketissa kahdet valkoiset sekä kahdet mustat housut.

4 KPL

20 €

KOOT: M, L, XL, XXL MATERIAALI: 95% puuvillaa, 5% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

3 KPL

20 €

ART. NO. 304064

LADIES’ THERMO LEGGINGS

Ihanan pehmeät, lämpimät leggingsit, joissa harjattu sisäpuoli. Sopivat kaikkeen talven ulkoiluun. Erittäin pidetty malli! Paketti sisältää kolmet mustat leggingsit.

KOOT: S, M, L MATERIAALI: 95% polyesteriä, 5% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

Lyocell on selluloosapohjainen viskoosi, joka on tuotettu nopeasti kasvavasta energiapuusta, kuten eukalyptuspuusta, pyökistä sekä kuusesta. Tällä materiaalilla on monta etua. Se on vahvaa, kulutuksenkestävää, se kutistuu hyvin vähän, kuljettaa kosteuden pois iholta, on hengittävää ja tuntuu mukavalta ihoa vasten. Muuhun viskoosiin verrattuna lyocell on ympäristöystävällisempää siksi, että sen valmistukseen käytettävät kemikaalit käsitellään suljetussa järjestelmässä. Prosessissa käytettävä liuotinaine on myös ympäristöystävällisempää. Tavaramerkki Tencel takaa lisäksi, että raaka-aineena käytetty puutavara on kestävyyssertifioitu eli FSC-merkitty.Selluloosan kuidut ovat siis luonnonkuituja ja Tencel on 100% biohajoavaa!

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

23


EVERYDAY BASICS

MEN’S UNDERWEAR

3 KPL

20 €

ART. NO. 304001

MEN’S REGULAR BOXER

Miesten laadukkaat bokserit joissa sopivan pituiset lahkeet ja hyvä istuvuus. Pehmeä ja miellyttävä vyötärönauha. Paketti sisältää kolmet mustat bokserit.

KOOT: S, M, L, XL, XXL MATERIAALI: 95% kampapuuvillaa, 5% elastaania PESU: 60 astetta, ei rumpukuivausta

3 KPL

20 €

ART. NO. 304236

MEN’S FASHION BOXER

Miesten laadukkaat bokserit, joissa sopivan pituiset lahkeet ja hyvä istuvuus. Pehmeä ja miellyttävä vyötärönauha. Paketti sisältää tummansiniset, siniset sekä harmaat bokserit.

24

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

KOOT: S, M, L, XL, XXL MATERIAALI: 95% kampapuuvillaa, 5% elastaania PESU: 60 astetta, ei rumpukuivausta


LU

O

M

U

!

EVERYDAY BASICS

ART. NO. 304305

MEN’S LONG JOHNS

ART. NO. 304272

MEN’S COTTON T-SHIRT

Pehmeät pitkät kalsarit laadukasta puuvillaa, resorit lahkeensuissa. Vyötärössä klassinen pehmeä GUTZ vyötärönauha joka pitää housut mukavasti päällä koko päivän. Paketti sisältää kahdet pitkät kalsarit.

Klassinen lyhythihainen t-paita nyt luomupuuvillaisena! Paketti sisältää yhden mustan sekä yhden valkoisen t-paidan. 2 KPL

20 €

KOOT: M, L, XL MATERIAALI: 100% luomupuuvillaa PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

2 KPL

20 €

KOOT: S, M, L, XL, XXL MATERIAALI: 95% puuvillaa, 5% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

YHDESSÄ TOTEUTAMME UNELMIA! TILAAMALLA TUET LASTEN JA NUORTEN UNELMIA JA MAHDOLLISUUKSIA HARRASTAA.

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

25


EVERYDAY BASICS

KIDS’ UNDERWEAR

FOR EVERYDAY USE MUKAVAT JA KÄYTÄNNÖLLISET SAUMATTOMAT TREENITRIKOOT SEKÄ TOPPI

26

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


EVERYDAY BASICS

3 KPL

20 €

ART. NO. 304260

GIRLS’ SEAMLESS TOP

Ihanan pehmeät saumattomat tyttöjen topit pehmeää ja mukavaa materiaalia. Paketti sisältää kolme toppia kuvan mukaisesti.

5 KPL

20 €

ART. NO. 304261

GIRLS’ SEAMLESS HIPSTER

Ihanan pehmeät saumattomat tyttöjen hipsterimalliset alushousut. Paketti sisältää kahdet mustat, kahdet harmaat sekä yhdet vaaleanpunameleeratut alushousut.

KOOT: 130/140, 150/160 MATERIAALI: Musta: 92% polyamidia, 8% elastaania, Muut värit: 72% polyamidia, 20% polyesteriä, 8% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

KOOT: 130/140, 150/160 MATERIAALI: Musta: 92% polyamidia, 8% elastaania, Muut värit: 72% polyamidia, 20% polyesteriä, 8% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

6 KPL

20 €

ART. NO. 304324

GIRLS’ COTTON BOXER

Lyhyet tyttöjen puuvillabokserit. Paketti sisältää kahdet mustat, kahdet harmaat sekä kahdet vaaleanpunaiset alushousut.

KOOT: 134/140, 146/152, 158/164 MATERIAALI: 95% puuvillaa, 5% elastaania PESU: 60 astetta, ei rumpukuivausta

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

27


EVERYDAY BASICS

KIDS’ UNDERWEAR & PRACTICAL HANDS

4 KPL

20 €

ART. NO. 304306

BOYS’ COTTON BOXER

Laadukkaat poikien bokserit joissa on sopivan pituiset lahkeet. Paketti sisältää neljät bokserit kuvan mukaisesti. Yhteensopivat värit isälle ja pojalle: Tilaa isälle bokserit 304236.

28

KOOT: 122/128, 134/140, 146/152, 158/164 MATERIAALI: 95% puuvillaa, 5% elastaania PESU: 60 astetta, ei rumpukuivausta

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


EVERYDAY BASICS

6 PARIA

20 €

x6

ART. NO. 304185

JUNIOR TOUCH + ANTI-SLIP GLOVES

Käden kokoon sopeutuvat neulotut sormikkaat. Peukalon ja etusormen kärjessä on materiaalia joka mahdollistaa älypuhelimen käytön. Kämmenosassa liukuesteet. Paketissa on kuusi paria sormikkaita. KOOT: One size MATERIAALI: 77% akryyliä, 20% polyamidia, 2% metallikuitua, 1% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

29


EVERYDAY BASICS

FUNCTIONAL SET

1 SETTI

20 €

ART. NO. 304320

MEN’S FUNCTIONAL SET

Kaksiosainen toiminnallinen aluskerrasto. Pehmeää ja joustavaa materiaalia joka hengittää ja varaa lämpöä, kehitetty erityisesti aktiiviseen vapaa-aikaan.

IHANAT RIBBINEULOTUT ALUSKERRASTOT

30

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

KOOT: M, L, XL, XXL MATERIAALI: 100 polyesteriä PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

TALVEN LÄMMITTÄVÄ SANKARI.


EVERYDAY BASICS

1 SETTI

20 €

ART. NO. 304319

LADIES’ FUNCTIONAL SET

Kaksiosainen toiminnallinen aluskerrasto. Pehmeää ja joustavaa materiaalia joka hengittää ja varaa lämpöä, kehitetty erityisesti aktiiviseen vapaa-aikaan.

KOOT: S, M, L, XL MATERIAALI: 100 polyesteriä PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

1 SETTI

20 €

ART. NO. 304308

KIDS’ FUNCTIONAL SET

Kaksiosainen toiminnallinen aluskerrasto. Pehmeää ja joustavaa materiaalia joka hengittää ja varaa lämpöä, kehitetty erityisesti aktiiviseen vapaa-aikaan.

KOOT: 134/140, 146/152, 158/164 MATERIAALI: 100 polyesteriä PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

Lämmin, mukava ja vartalonmyötäinen aluskerrasto on kullanarvoinen niin laskettelumäessä, lumitöissä kuin pitkällä kävelylenkillä. Unisex-aluskerrastomme on valmistettu pehmeästä kanavaneulotusta materiaalista, joka siirtää kosteutta iholta tehokkaasti ja pitää olon lämpimänä ja kuivana. Kerraston saumat ovat litteät ja myötäilevät vartalon liikkeitä, mikä vähentää hankausta.

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

31


JSA – HUIPPUUN HIOTTUA YHTEISTYÖTÄ – GUTZ KAMPANJA ON KUIN LUOTU MEILLE!

-

Jaguars Spirit Athletes (JSA) on Jyväskyläläinen cheerleadingin ja cheertanssin erikoisseura. Seurassa jäseniä on lähes 800. Jäsenten viihtyvyys, yhteisöllisyys ja ilo ovat tärkeitä asioita kaikessa toiminnassamme. Varainhankinta on tärkeää toimintaa niin urheiluseuroille kuin joukkueillekin. Varainhankinnan tärkeys on korostunut erityisesti korona-aikana. JSA otti GUTZin kampanjan syksyllä 2020 ja siitä oli iso apu sekä seuralle, että joukkueille.

Kysytyt Gutz tuotteet ovat suunniteltu ja valmistettu varainhankintakampanjaa varten – niitä ei muualta saa! Valitsimme GUTZin tuotteet syksyn varainhankinta kampanjaksi, koska kampanjan toteuttaminen oli helppoa sähköisen tilauksen ansiosta. GUTZ edustaja saapui paikalle kertomaan selkeät ohjeet joukkueiden edustajille ja toi mukanaan tuotteita nähtäville. Tuotteiden laadukkuus vakuutti joukkueiden edustajat, jonka takia tuotteita oli helppo ryhtyä markkinoimaan. Tuotteet sopivat jokaiselle jokapäiväiseen liikkumiseen. GUTZ- tuotteiden myynnistä saaduilla tuotoilla joukkueet kustansivat leiri-, varusteja kilpailukulujaan. GUTZin reilulla sponsoroinnilla seura sai katettua koronavuoden tappioita. Toiveena olisi, että GUTZ yhteistyötä jatketaan säännöllisesti jatkossakin. Seuraavina vuosina sponsorointia suunnataan mm. varustehankintoihin.

Yhteistyö Gutzin kanssa on mittavaa, kattavaa ja erittäin järkevää. 46

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


PITKÄ, MENESTYKSEKÄS YHTEISTYÖ

-

TPS ja Gutz ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä jo 10 vuoden ajan. U18 joukkueenjohtaja Matti Lindstedt on ollut mukana TPS:n toiminnassa jo 20 vuoden ajan, ja Gutzin kanssa koko 10 vuoden ajan. –”Tuotto tulee helposti. Tuotteiden perään kysellään jo etukäteen, että milloin myytte seuraavan kerran. Rahaa tarvitaan aina.” U10 joukkueenjohtaja Heikki Ojala tiedostaa, että varainhankintaa täytyy tehdä tavalla tai toisella, voi joko pyytää rahaa vanhempien lompakosta, tai sitten voi tehdä varainhankintakampanjan. –”Gutzin valikoimissa on jokaiselle jotakin. Kaikki tarvitsevat näitä tuotteita ja tuotteet ovat laadukkaita. Joukkueillamme on hieman kilpahenkeä keskenään, tänä syksynä aiomme tehdä entistäkin paremman tuloksen! Digitaalinen myynti on Gutzin kanssa todella helppoa.” Joukkueenjohtaja Jaana Laihosen mielestä kampanjan yhteyshenkilönä toimiminen on helppoa ja yksinkertaista. –”Vanhemmat lähtivät hyvin mukaan ja tuotteita myytiinkin melkoinen määrä. Gutz-tuotteet olivat minulle jo entuudestaan tuttuja. Itselläni on useampikin tuote, joihin olen ollut tyytyväinen. Perheessämme on liikunnallisia ja aktiivisia poikia, jotka päivittäin käyttävät tuotteita. Äitinä voin suositella, että Gutz-tuotteet ovat laadukkaita, kestäviä ja käytännöllisiä.” TPS Juniorijääkiekon toiminnanjohtaja Kalle Lahti arvostaa pitkää ja menestyksekästä yhteistyötä Gutzin kanssa, jossa loppua ei näy! –”Seura on ollut erittäin tyytyväinen kampanjoihin. Joukkueet, vanhemmat, pelaajat sekä asiakkaat ovat kaikki tykänneet Gutzista ja odottavat jo innokkaina, milloin seuraava kampanja alkaa. Jatkuvan, säännöllisen kampanjan edut ovat tuttu tuote, joka on helppo myydä, sekä selkeä, joustava, hyvin helppo ja vaivaton varainhankintakampanja. Urheilutoiminnan kiinteät kustannukset juoksevat koko ajan, joten varoja tarvitaan aina.”

Nettisivujemme suosittelijat-osiosta voit käydä katsomassa nämä haastatteluvideot: www.gutz.fi/fi/suosittelijat/tps GUTZ AUTUMN WINTER 2021

47


SUOSITTELIJAT

SIKSI GUTZ!

Tässä voit lukea muutamista joukkueista, henkilöistä ja koululuokista, jotka Gutzin yhteistyön avulla ovat voineet harjoitella ja kilpailla edullisemmin, sekä tehdä kivoja asioita yhdessä, esimerkiksi retkiä ja matkoja.

KAARINAN TAITOLUISTELIJAT ”Kaarinan taitoluistelijat r.y. on ollut mukana Gutzien myynnissä jo useita vuosia. Tuotteet ovat hyviä ja yhteistyö mutkatonta, joten myynti on helppoa ja hauskaa. Tuotoilla kerätään varoja seuralle ja joukkueille.”

OULUN NORMAALIKOULU, KOSKELAN YKSIKKÖ 5AB ”Luokkamme on kerännyt rahaa leirikoulua varten neljännen luokan alusta saakka, ja viidennen luokan kevään koittaessa leirikoulukassasta puuttui vielä n 1000 €. Päätimme myydä Gutz-tuotteita, ja niiden myynti osoittautuikin menestykseksi. Luokkamme opettajat arvostivat

48

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

myös myynnin helppoutta yhdyshenkilölle sekä Gutzilta saatua joustavaa ja ystävällistä palvelua. Lopulta myyntitavoitteemme lähes tuplaantui ja pääsemmekin kuudennen luokan syksyllä kauan odotettuun leirikouluun.”


KOUVOT YLIVIESKA GYMNASTICS ”Ylivieska Gymnastics telinevoimistelijat ovat mustien trikoitten suurkuluttajia. Myynti oli jo siinäkin mielessä helppoa, mutta muutenkin kiitosta tuli mukavista ja edullisista tuotteista. Tuloilla saimme uutta saliin ja myös gutzilla oli suuri merkitys hankkeen toteutumisessa.”

”Muutama vuosi takaperin Kouvojen juniorijoukkueet aloittivat varainkeruukampanjan yhteistyössä Gutzin kanssa. Tuotteet ovat laadukkaita ja hyvin suosittuja ja jokainen vuosi onkin ollut edellistä vuotta tuottoisampi. Yhteistyö on ollut antoisaa ja on hienoa, että saamme tehdä tätä juuri Gutzin kanssa!”

LAUTTAKYLÄN LUJA ”Olemme myyneet menestyksekkäästi Gutzin tuotteita jo kolmena peräkkäisenä syksynä kaikkien yli 20 joukkueemme voimin. Myyntikampanjamme on toiminut loistavasti ja vanhat tyytyväiset ”asiakkaamme” tietävät jo hyvissä ajoin ennen uuden kampanjan alkua alkaa kysellä hyväksi havaittujen tuotteiden perään. Gutz-myynnin tulot ovat muodostaneet valtaosan joukkueidemme talkootuloista ja uusi mobiilisovellus on helpottanut vielä entisestään hyvin toimivaa myyntiä.”

KEMPELEEN LENTOPALLO ”Kempeleen Lentopallo on tehnyt hyvää yhteistyötä Gutzin kanssa vuodesta 2012 lähtien. Olemme saaneet hyvin mukaan meidän kaikki perheet ja joukkueet markkinoimaan ja myymään laadukkaita Gutztuotteita ja näin olemme saaneet hankittua rahaa PowerCup- turnaukseen osallistumista varten.”

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

49


50

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


ALL OUR SOCKS -

Seiso, kävele, juokse, hyppää!

Meiltä löydät täydelliset sukat joka lajiin, sekä urheiluun että vapaa-aikaan.

52. FUNCTIONAL & SPORT SOCKS 58. EVERY DAY SOCKS

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

51


SOCKS

FUNCTIONAL SOCKS

JAKSA ENEMMÄN -

Yhä useammat käyttävät urheillessaan kompressiosukkia. Sukat parantavat verenkiertoa, auttavat lihaksia palautumaan nopeammin ja lievittävät väsymyksen tunnetta jaloissa. Lisääntynyt verenkierto ehkäisee myös lihasten kipeytymistä sekä maitohapon muodostumista.

ISKUA VAIMENTAVAT, MUKAVAT SEKÄ TÄYDELLISEN MUOTOISET Kompressiosukkia on saatavilla eri kompressioluokissa. Meidän sukkamme ovat luokkaa 1 (kevyt kompressio), ja ne sopivat kaikenlaiseen liikuntaan. Sukat ovat hengittävää ribbineulosta. Sukkien pohjassa on vaimennus, ja kärjen sauma on litteä eikä siksi hankaa. Vasemman ja oikean jalan sukka on muotoiltu ja merkitty erikseen parhaan istuvuuden takaamiseksi. 38

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


SOCKS

COMPRESSION SOCKS BLACK Korkealaatuiset tukisukat sekä miehille että naisille, parantavat verenkiertoa jaloissa (15-21mmHg). Sopivat sekä sisä- että ulkoaktiviteetteihin. Sukat ovat mukavuutta varten muotoiltu vasemman ja oikean jalan mukaan. Paketti sisältää kaksi paria sukkia.

ART. NO. 304133

COMPRESSION SOCKS BLACK

2 PARIA

20 €

KOOT: 34/36, 37/40, 40/43, 44/47 MATERIAALI: 89% polyamidia, 10% Coolmax, 1% elastaania PESU: 30 astetta, ei rumpukuivausta

ART. NO. 304146

x4

COMPRESSION SOCKS WHITE

2 PARIA

20 €

+

KOOT: 34/36, 37/40, 40/43, 44/47 MATERIAALI: 89% polyamidia, 10% Coolmax, 1% elastaania PESU: 30 astetta, ei rumpukuivausta

x4

8 PARIA

20 €

ART. NO. 304141

SUKAT OVAT VAATEKAPPALE, JOTA KULUTAMME EHKÄ ENITEN. ONNEKSI ON VARAA MISTÄ VALITA!

FUNCTIONAL SNEAKER SOCKS

Laadukkaat ja mukavan pehmeät varrettomat sukat. Jalkapöydän lisätuki takaa ihanteellisen istuvuuden. Paketti sisältää neljä paria mustia ja neljä paria valkoisia sukkia.

KOOT: 34/36, 37/40, 40/45 MATERIAALI: 98% polyamidia, 2% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

39


SOCKS

VI

LL

A

A

FUNCTIONAL SOCKS

3 PARIA

20 €

ART. NO. 304145

20 €

ART. NO. 304109

EQUESTRIAN KNEE-HIGHS

Klassinen polvipituinen salmiakkikuviollinen ratsastussukka. Froteinen sisäpuoli pohjassa ja hengittävä neulos yläpuolella. Paketissa 3 paria sukkia tyylikkäässä väriyhdistelmässä.

3 PARIA

FUNCTIONAL WOOL SOCKS

KOOT: 34/36, 37/40 MATERIAALI: 80% puuvillaa, 15% polyamidia, 5% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

Lämpimät ja miellyttävät villaa sisältävät sukat sekä urheiluun että vapaa-aikaan koko perheelle.

KOOT: 37/40, 40/45 MATERIAALI: 30% puuvillaa, 25% akryyliä, 25% villaa, 18% polyamidia, 2% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

x5

x5 5 PARIA

20 €

ART. NO. 304143

SPORT- & RUNNING SOCKS Täydellinen sukka aktiiviselle. Sukassa on kestävä pohja ja erikoiskudos, joka pitää sukan paikoillaan ja on hengittävä. Sukat on muotoiltu vasemman ja oikean jalan mukaan. Paketti sisältää 5 valkopohjaista sukkaparia.

40

KOOT: 37/40, 40/43, 44/47 MATERIAALI: 82% polyamidia, 11% puuvillaa, 4 % polyesteriä, 3% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta.

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

5 PARIA

20 €

ART. NO. 304160

SPORT- & RUNNING SOCKS

Täydellinen sukka aktiiviselle. Sukassa on kestävä pohja ja erikoiskudos, joka pitää sukan paikoillaan ja on hengittävä. Sukat on muotoiltu vasemman ja oikean jalan mukaan. Paketissa 5 paria sukkia kuvan mukaisesti.

KOOT: 37/40, 40/43, 44/47 MATERIAALI: 82% polyamidia, 11% puuvillaa, 4 % polyesteriä, 3% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta


SOCKS

WOOL SOCKS -

RIBBINEULOS MUOTOILEE SUKAN JALAN MUKAISESTI JA PARANTAA ILMANVAIHTOA. SUKKA ON MUOTOILTU NILKAN KOHDALTA NIIN, ETTEI SE RULLAANNU KENGÄSSÄ.

PEHMEÄ JA MIELLYTTÄVÄ RESORI

YLELLISEN PAKSU JA LÄMMIN VILLAPOHJA. PÄÄLLINEN FROTEETA.

TALVEN PARAS SUKKA!

Mukavat ja lämpimät tekniset villasekoitesukat. Paksu villapohja pitää jalkasi kuivina ja lämpiminä. Villakuidun kiharuus antaa hyvän lämmöneristyksen ja imee kosteuden iholta. Tekniset villasukkamme sopivat niin liikuntaan, vapaa-aikaan, kuin työsukiksikin. Lämmin suositus vuoden ympäri käytettäviksi viileillä lattioilla kulkiessasi! Pakkauksessa kahdet harmaat sekä yhdet mustat sukat. GUTZ AUTUMN WINTER 2021

41


SOCKS

EVERYDAY SOCKS

LU

LU

O

O

M

M

U

U

!

!

PEHMEÄÄ LUOMUPUUVILLAA -

x6 6 PARIA

20 €

ART. NO. 304155

CLASSIC COTTON SOCKS

Klassiset, erittäin laadukkaat luomupuuvillaiset sukat. Joka tilanteeseen sopivat mustaja harmaasävyiset sukat. Pakkauksessa kahdet yksiväriset, kahdet raidalliset sekä kahdet pilkulliset sukat.

42

KOOT: 40/45 MATERIAALI: 75% luomupuuvillaa, 23% polyesteriä, 2% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

6 PARIA

20 €

ART. NO. 304161

SOLID COTTON SOCKS

Klassiset unisex-sukat laadukasta ja kestävää materiaalia. Nyt luomupuuvillaa! Koot on merkitty väreillä, mikä helpottaa lajittelua pesun jälkeen. Paketti sisältää kuusi paria mustia sukkia.

KOOT: 37/40, 40/45 MATERIAALI: 75% luomupuuvillaa, 22% polyesteriä, 3% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta


! U M O LU

LU

O

M

U

!

SOCKS

x10 10 PARIA

20 €

ART. NO. 304163

SNEAKER COTTON SOCKS

Miellyttävät varrettomat puuvillasukat kaikkiin mataliin kenkiin. Vaatekaapin perustuote! Nyt luomupuuvillaa!

x10

KOOT: 34/36, 37/40, 40/43 MATERIAALI: 75% luomupuuvillaa, 22% polyesteriä, 3% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

10 PARIA

20 €

ART. NO. 304162

SNEAKER COTTON SOCKS

Miellyttävät varrettomat puuvillasukat kaikkiin mataliin kenkiin. Vaatekaapin perustuote! Nyt luomupuuvillaa!

KOOT: 34/36, 37/40, 40/43 MATERIAALI: 75% luomupuuvillaa, 22% polyesteriä, 3% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

43


SOCKS

EVERYDAY SOCKS

AINA UPEANA LENKKAREISSA -

44

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


SOCKS

6 PARIA

20 €

ART. NO. 304158

SHORT SOCKS FASHION

Upean ja muodikkaan urheilusukan malli on lyhyt ja sukkaosa on pehmeää froteeta. Paketti sisältää kahdet mustat, kahdet luonnonvalkoiset, yhdet harmaameleeratut sekä yhdet vaaleanpunameleeratut sukat.

KOOT: 34/36, 37/40, MATERIAALI: 75% puuvillaa, 22% polyesteriä, 3% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

6 PARIA

20 €

ART. NO. 304157

SHORT SOCKS FASHION

Upean ja muodikkaan urheilusukan malli on lyhyt ja sukkaosa on pehmeää froteeta. Paketti sisältää kahdet mustat, kahdet luonnonvalkoiset, yhdet harmaameleeratut sekä yhdet tummansiniset sukat.

KOOT: 34/36, 37/40, 40/43, 44/47 MATERIAALI: 75% puuvillaa, 22% polyesteriä, 3% elastaania PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

45


BATH AND HOME

Ylellisen pehmeitä pyyhkeitä ja upeita uutuuksia: keittiösetti ja saunasetti. Täydelliset sekä omaan kotiin että lahjaksi!

62

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


BATH AND HOME

1 KPL

20 €

ART. NO. 304333

BATH TOWEL LIGHT GREY

Ylellinen ja paksu froteepyyhe, jossa on huomaamaton GUTZ-logo.

KOKO: 1 kylpypyyhe 90x150 cm MATERIAALI: 100 % puuvillaa PESU: 60 astetta, rumpukuivaus sallittu PAINO: 500 g/m2

NÄIN PIDÄT HYVÄÄ HUOLTA PYYHKEISTÄSI Pese aina pyyhkeet ennen ensimmäistä käyttöä, niin saat paremman imukyvyn Pese pyyhkeet 60 asteessa, näin saat bakteeritkin pestyä pois Vältä huuhteluaineen käyttöä, se asettuu kalvona kuitujen pinnalle ja huonontaa pyyhkeen imukykyä.

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

47


BATH AND HOME

U

U

TU

U

S!

KITCHEN + SAUNA

1 SETTI

20 €

ART. NO. 304334

KITCHEN SET KOKO: 2 kpl 50x70 cm, yhdenkoon patakinnas MATERIAALI: 100% luomupuuvillaa PESU: 40 astetta, ei rumpukuivausta

U

U

TU

U

S!

Uudista keittiötäsi setillä, joka sisältää kaksi tyylikästä keittiöpyyhettä (50x70 cm) sekä yhteensopivan patakintaan, kaikki 100% luomupuuvillaa.

1 SETTI

20 €

ART. NO. 304335

SAUNA SET LINEN BLEND

Kaksi pellavasekoitteista laudeliinaa sekä niihin sopiva pehmeä pesukinnas.

48

KOKO: 2x 45x40 cm ja yhdenkoon pesukinnas MATERIAALI: laudeliina: 68% pellavaa ja 32% luomupuuvillaa, pesukinnas: 100% puuvillaa PESU: 60 astetta, ei rumpukuivausta.

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

SAUNA SET LINEN BLEND


BATH AND HOME

UUTUUS! SAUNASETTI Tee saunahetkestä vielä nautinnollisempi! Kaksi ihanan tyylikästä ja pehmeää pellavaista laudeliinaa, sekä yhteensopiva pesukinnas, jolla puhdistat ihon pehmeästi. Sopii hyvin yhteen kylpypyyhkeen 304333 kanssa.

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

49


AW 2021

TILAUSLISTA S

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

MEN’S REGULAR BOXER 3-P

LADIES’ SINGLET SEAMLESS 2-P

MEN’S LONG LEG SPORT BOXER 2-P (BLACK)

LADIES’ THERMO LEGGINGS 3-P

304001

304008

304061

304064

L

ONE SIZE

M

XL XXL

S

M

L

XL

S

M

L

NIMI: PUHELIN:

E-MAIL: NIMI: E-MAIL:

PUHELIN:

NIMI: PUHELIN:

E-MAIL: NIMI:

PUHELIN:

E-MAIL: NIMI: E-MAIL:

PUHELIN:

NIMI: PUHELIN:

E-MAIL: NIMI:

PUHELIN:

E-MAIL: NIMI:

PUHELIN:

E-MAIL: NIMI: E-MAIL:

PUHELIN:

NIMI: PUHELIN:

E-MAIL: NIMI:

PUHELIN:

E-MAIL: NIMI:

PUHELIN:

E-MAIL: NIMI:

PUHELIN:

E-MAIL: NIMI:

PUHELIN:

E-MAIL: NIMI:

PUHELIN:

E-MAIL: NIMI:

PUHELIN:

E-MAIL: NIMI:

PUHELIN:

E-MAIL: NIMI: E-MAIL:

PUHELIN:

NIMI: PUHELIN:

E-MAIL: NIMI:

PUHELIN:

E-MAIL:

S

50

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

M

304001

304008

L

ONE SIZE

XL XXL

304061 S

M

L

304064 XL

S

M

L


TILAUSLISTA

LADIES’ RUNNING TIGHTS 1-P

FUNC. WOOL SOCKS 3-P

COMP. SOCKS BLACK 2-P

FUNC. SNEAKER SOCKS 8-P

SPORT - & RUNNING SOCKS 5-P (WHITE)

EQUESTRIAN KNEE-HIGHS 3-P

COMP. SOCKS WHITE 2-P

CLASSIC COTTON SOCKS 6-P

SHORT SOCKS FASHION 6-P

304070

304109

304133

304141

304143

304145

304146

304155

304157

XS

S

M

L

S

M

40 45

34 36

304109

304070 XS

37 40

L

37 40

40 45

37 40

40 43

44 47

34 36

304133 34 36

37 40

40 43

37 40

40 45

304141 44 47

34 36

37 40

37 40

40 43

44 47

304143 40 45

37 40

40 43

44 47

34 36

37 40

34 36

304145 34 36

37 40

37 40

40 43

44 47

304146 34 36

37 40

40 43

40 45

34 36

304155 44 47

40 45

37 40

40 43

44 47

304157 34 36

37 40

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

40 43

44 47

67


SHORT SOCKS FASHION 6-P

SPORT - & RUNNING SOCKS 5-P (BLACK)

SOLID COTTON SOCKS 6-P

SNEAKER SOCKS COTTON 10-P

SNEAKER SOCKS COTTON 10-P

TOUCH + ANTI-SLIP GLOVES 6-P

MEN’S SPORT BOXER 2-P

MEN’S FASHION BOXER 3-P

304158

304160

304161

304162

304163

304185

304233

304236

34 36

37 40

37 40

40 43

44 47

37 40

40 45

34 36

37 40

40 43

34 36

37 40

40 43

ONE SIZE

S

M

L

XL

S

M

L

XL XXL

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 304158 34 36

68

37 40

304160 37 40

40 43

44 47

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

304161 37 40

40 45

304162 34 36

37 40

304163 40 43

34 36

37 40

304185 40 43

ONE SIZE

304233 S

M

L

304236 XL

S

M

L

XL XXL


TILAUSLISTA

LADIES’ COTTON MAXI 4-P

GIRL’S SEAMLESS TOP 3-P

GIRL’S SEAMLESS HIPSTER 5-P

SPORT SHORTS

LADIES SPORT TIGHTS 1-P

LADIES’ SPORT TOP & SINGLET 2-P

MEN´S COTTON T-SHIRT ECO 2-P

304250

304260

304261

304267

304269

304270

304272

M

L

XL XXL

304250 M

L

XL XXL

130 140

150 160

304260 130 140

150 160

130 140

150 160

S

304261 130 140

150 160

M

L

XL

S

304267 S

M

L

M

L

XL

304269 XL

S

M

L

S/M

L/XL

M

304270 XL

S/M

L/XL

L

XL

304272 M

L

XL

LADIES’ LADIES’ SEAMLESS SEAMLESS SPORT HIPSTER SPORT STRING 4-P 3-P

304300 S/M

L/XL

304300 S/M

L/XL

304301 S/M

L/XL

304301 S/M

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

L/XL

69


MEN’S LONG JOHNS 2-P

BOY’S BOXER 4-P

KIDS’ FUNCTIONAL SET 1-P

LADIES’ SPORT LONG LEG BOXER 2-P (BLACK)

LADIES’ SEAMLESS SPORT TOP 1-P

LADIES’ FUNCTIONAL SET 1-P

304305

304306

304308

304315

304318

304319

S

M

L

XL XXL

122 134 146 158 134 146 158 128 140 152 164 140 152 164

S/M

L/XL

S

M

L

XL

S

M

L

LADIES’ MEN’S SEAMLESS TOP FUNCTIONAL SET WITH LACE 1-P 2-P

304320 XL

M

L

XL XXL

304321 S/M

L/XL

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 304305 S

70

M

L

XL XXL

304306

304308

122 134 146 158 134 146 158 128 140 152 164 140 152 164

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

304315 S/M

L/XL

304318 S

M

L

304319 XL

S

M

L

304320 XL

M

L

XL XXL

304321 S/M

L/XL


TILAUSLISTA

LADIES’ SEAMLESS HIPSTER 4-P

LADIES’ LYOCELL SEAMLESS MIDI 3-P

GIRL’S COTTON BOXER 6-P

KIDS SEAMLESS TIGHTS 2-P

BATH TOWEL LIGHT GREY 1-P

KITCHEN SET 1 SET

SAUNA SET LINEN BLEND 1 SET

304322

304323

304324

304325

304333

304334

304335

ONE SIZE

ONE SIZE

ONE SIZE

S/M

L/XL

304322 S/M

L/XL

S/M

L/XL

304323 S/M

L/XL

134 146 158 140 152 164

304324 134 146 158 140 152 164

130 140

150 160

304325 130 140

150 160

304333

304334

304335

ONE SIZE

ONE SIZE

ONE SIZE

YHTEENSÄ

YHTEENSÄ MAKSETTAVA

MAKSETTAVA

+

=

+

=

+

=

+

=

+

=

+

=

+

=

+

=

+

=

+

=

+

=

+

=

+

=

+

=

+

=

+

=

+

=

+

=

+

=

+

= YHTEENSÄ YHTEENSÄ MAKSETTAVA

MAKSETTAVA

+

= GUTZ AUTUMN WINTER 2021

71


304001

MEN’S REGULAR BOXER, 3-P

304008

LADIES’ SINGLET SEAMLESS, 2-P

304061

MEN’S LONG LEG SPORT BOXER, 2-P

304064

LADIES’ THERMOLEGGINGS, 3-P

304070

LADIES’ RUNNING TIGHTS, 1-P

304109

FUNCTIONAL WOOL SOCKS, 3 PAIRS

304133

COMPRESSION SOCKS BLACK, 2 PAIRS

304141

FUNCTIONAL SNEAKER SOCKS, 8 PAIRS

304143

SPORT- & RUNNING SOCKS (WHITE), 5 PAIRS

304145

EQUESTRIAN KNEE-HIGHS, 3 PAIRS

304146

COMPRESSION SOCKS WHITE, 2 PAIRS

304155

CLASSIC COTTON SOCKS, 6 PAIRS

304157

SHORT SOCKS FASHION, 6 PAIRS

304158

SHORT SOCKS FASHION, 6 PAIRS

304160

SPORT- & RUNNING SOCKS (BLACK), 5 PAIRS

304161

SOLID COTTON SOCKS ECO, 6 PAIRS

304162

SNEAKER COTTON SOCKS (WHITE), 10 PAIRS

304163

SNEAKER COTTON SOCKS (BLACK), 10 PAIRS

304185

TOUCH + ANTI-SLIP GLOVES

304233

MEN’S SPORT BOXER, 2-P

304236

MEN’S FASHION BOXER, 3-P

304250

LADIES’ COTTON MAXI, 4-P

304260

GIRL’S TOP SEAMLESS, 3-P

304261

GIRL’S HIPSTER SEAMLESS, 5-P

304267

SPORT SHORTS, 1-P

304269

LADIES’ SEAMLESS SPORT TIGHTS, 1-P

304270

LADIES’ SPORT TOP & SINGLET, 1 SET

304272

MEN´S COTTON T-SHIRT ECO, 2-P

304300

LADIES’ SEAMLESS SPORT HIPSTER, 3-P

304301

LADIES’ SPORT STRING SEAMLESS, 4-P

304305

MEN’S LONG JOHNS, 2-P

304306

BOYS’ BOXER, 4-P

304308

KIDS’ FUNCTIONAL SET, 1-P

304315

LADIES’LONG LEG SPORT BOXER, 2-P (BLACK)

304318

LADIES’ SPORT TOP SEAMLESS, 1-P

304319

LADIES’ FUNCTIONAL SET, 1-P

304320

MEN’S FUNCTIONAL SET, 1-P

304321

LADIES’ SEAMLESS TOP WITH LACE, 2-P

304322

LADIES’ SEAMLESS HIPSTER, 4-P

304323

LADIES’ LYOCELL SEAMLESS MIDI, 3-P

304324

GIRL’S COTTON BOXER, 6-P

304325

KID´S SEAMLESS TIGHTS, 2-P

304333

BATH TOWEL LIGHT GREY, 1-P

304334

KITCHEN SET, 1 SET

304335

SAUNA SET LINEN BLEND, 1 SET

TÄHÄN VOIT KIRJATA MAHDOLLISET ERILLISET KAMPANJATUOTTEET.

56

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

XXS

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

S M

L ONE 122 XL SIZE 128

134 140

146 152

158 164

130 140

150 160

34 36

37 40

40 45

40 43

44 47

XXS

XS

S

M

L

XL

XXL XXXL

S M

L ONE 122 XL SIZE 128

134 140

146 152

158 164

130 140

150 160

34 36

37 40

40 45

40 43

44 47


KOKOTAULUKKO

MIKÄ KOKO SOPII SINULLE? -

Sopivan koon valinta ei aina ole helppoa. Se on vielä vaikeampaa kun vaatteita ei voi sovittaa. Teemme parhaamme, jotta saisit parhaan avun kokotaulukostamme. Toivottavasti siitä on apua. Jos tuote ei tästä huolimatta sovi sinulle, niin sen voi aina vaihtaa. LADIES’

XS

S

M

L

XL

XXL

RINNAN YMPÄRYS (CM)

76-80

84-88

92-96

100-104

110-116

122-128

VYÖTÄRÖN YMPÄRYS (CM)

60-64

68-72

76-80

85-90

96-102

108-114

LANTON YMÄRYS (CM)

84-88

92-96

99-102

105-108

113-118

123-128

KOOT VASTAAVAT

XS = 32/34

S = 36/38

M = 40/42

L = 44/46

XL = 48/50

XXL = 52/54

MEN’S

XS

S

M

L

XL

XXL

VYÖTÄRÖN YMPÄRYS (CM)

68-72

76-80

84-88

92-96

100-104

108-112

LANTON YMÄRYS (CM)

84-88

92-96

100-104

108-112

116-120

124-128

KIDS’

122/128

134/140

146/152

158/164 (XS)

A B C

IKÄ

6-8 v

8-10 v

10-12 v

12-14 v

VYÖTÄRÖN YMPÄRYS (CM)

56-58

59-62

63-66

67-70

LANTON YMÄRYS (CM)

66-69

72-75

78-81

84-87

A = Rinnan ympärys, vaakasuora

ympärysmitta rinnan korkeimmalta kohdalta

B = Vyötärön ympärys, vaakasuora

ympärysmitta vyötärön kapeimmasta kohdasta

C = Lantion ympärys, vaakasuora

ympärysmitta lantion leveimmältä kohdalta

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

57


74

GUTZ AUTUMN WINTER 2021


EVERYDAY BASICS

SUURIN OSA TUOTTEISTAMME TOIMITETAAN HIENOISSA LAHJAPAKKAUSISSA — TÄYDELLINEN LAHJAIDEA!

GUTZIIN VOIT LUOTTAA KANNAMME VASTUUMME

Gutz on BSCI-yritysvastuujärjestelmän jäsen. Noudatamme BSCI:n käytäntöjä, jotka perustuvat muun muassa YK:n lapsen oikeuksien sopimukseen.

LAADUKKAITA TUOTTEITA

Valikoimamme sisältää upeita ja tyylikkäitä treenivaatteita, jotka istuvat hyvin, on valmistettu teknisistä materiaaleista ja testataan huolellisesti.

HELPPOA MYYDÄ JA OSTAA

Meiltä on helppo tehdä ostoksia, ja tuotteitamme myymällä urheiluseurojen ja yhdistysten on helppo kerätä varoja toimintaansa.

HINTA-LAATUSUHDE KOHDALLAAN

Gutz tarjoaa hyviä tuotteita hyvään hintaan. Tuotteet sopivat sekä omaan käyttöön että lahjaksi.

GUTZ AUTUMN WINTER 2021

59


GUTZ, SPRINGHILL TEXTILE AB | BOX 22300 | SE-250 25 HELSINGBORG PUH: 0800-118 010, +46 42 250 838 | INFO@GUTZ.FI | Y-TUNNUS: 2346933-8

YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN.

-

Kannustukset pukuhuoneessa, ainutlaatuinen tunnelma bussissa ja yhdessä kokemisen voima. Tilaamalla tuet lasten ja nuorten unelmia ja harrastusmahdollisuuksia.

Gutz Suomi

gutzsuomi 76

GUTZ AUTUMN WINTER 2021