Page 1

PROFESSIONEL AFRENSNING


Nordea Ejendomme - Rødglødet marmor facade 2


Indhold Om Spray Away........................................... 5 Sat Surface Active Technologi.................... 6 Case: Graffiti i tunnel og på skurvogn............ 7 Graffiti.......................................................... 8 Case: Holstebro Kommune........................... 9 Case: Vølundsvej, Holstebro Kommune......... 9 Erhverv....................................................... 10 Case: Sct. Pouls Have og Essex ejd............ 11 Case: T-Hansen og Jem & Fix...................... 12 Csse: Kibæk Presenning og idé Møbler....... 13 Privat.......................................................... 14 Cases: Tag, facader og fliser........................ 15 Produkter til rengøring.............................. 16 Webshop.................................................... 18 Professionelt udstyr.................................. 19

3


RTX Telecom - Hvid pudset facade

4


Effektive produkter og moderne udstyr Spray Away A/S er en del af Kastrup Gruppen, der udover Spray Away A/S tæller Nyt Hjem og de tre Kastrup ­vin­duesfabrikker i henholdsvis Holstebro, Skive og Vildbjerg. Visionen for Spray Away er klar: Vi vil være kundernes foretrukne valg indenfor professionel afrensning. Spray Away har hovedsæde i Holstebro og udgør, ud over lageret også basen for Spray Aways administrative hovedkontor. Her sidder medarbejdere inden for salg, marketing og økonomi. Vi har konsulenter i det meste af landet og vores afdelinger skaber i fællesskab rammerne for flotte og rene facader, med produkter der tager størst muligt hensyn til miljøet.

RTX TELECOM, AALBORG Vore facader var mildest talt meget beskidte og fyldt med røde alger, så i november 2012 fik vi renset vores facader af Spray Away. Målet med afrensningen af vore facader var netop, at løfte udseendet af bygningen, som jo i sig selv er rigtig flot. Vi er meget tilfredse med resultatet af Spray Aways arbejde med facaderensningen. Facaderne er nærmest som nye, fantastisk, når man tænker på hvordan de så ud. Samtidig føler jeg, at vi er blevet rigtigt godt informeret undervejs. Det er vigtigt i et stort projekt, hvor ca. 3600 kvadratmeter blev afrenset og efterfølgende imprægneret. Dorte Koldborg Vardinghus RTX Telecom, Aalborg

Vi har en overlegen produktportefølje der indeholder den banebrydende teknologi S.A.T Surface Active Technology, der bearbejder overfladen mere effektivt og dybere end mange andre. Teknologien giver en beskyttende overflade og et flot slutresultat uden skygger. Har du en specifik opgave du ønsker løst kommer vi gerne og udfører en test ganske gratis, så du er helt sikker på kvaliteten af vores arbejde og ikke mindst vores produkter. Vi tilbyder vores ydelser til både privat og erhverv. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille.

5


GRAFFITI

S.A.T Surface Active Technology I 2007 blev SAT Surface Active Technology™ indført i alle produkter vi benytter i Spray Away A/S i dag. Teknologien er banebrydende indenfor facaderens og rengøring og formlen gør, at snavs og pletter kan angribes dybere og bedre end før. Det betyder, at pletter fra de fleste overflader man før troede var permanente nu kan fjernes effektivt og uden gener fra ætsende e ­ ller ødelæggende produkter. Alle vore produkter indeholder ikke klor eller blegemidler. Ved at introducere SAT Surface Active Technology™ i graffitti produkterne, tilbyder vi produkter, der hurtigt og ubesværet kan fjerne tags, malerier og streger fra næsten alle tænkelige overflader. Slutresultatet er en pæn og ren overflade uden skygger.

MILJØET Alle vores produkter tager størst muligt hensyn til miljøet og udgør på ingen måde en miljø fare. Når vores serviceteams fjerner graffiti eller andet snavs på facader, skurvogne og busskurer mv. anvender de produkter, der tager størst muligt hensyn til miljøet, samtidig med, at produkterne ikke beskadiger skruer, søm eller andre former for beslag.

6


Beton overflade

Skurvogn 7


GRAFFITI SKABER UTRYGGE MILJØER

GRAFFITI Graffiti er og bliver et problem for os alle. Udover at være ødelæggende for overflader og facader så skaber graffiti utrygge miljøer og sender forkerte signaler. Spray Away A/S tilbyder hurtig og effektiv fjernelse af graffiti. Vi har specialprodukter indeholdende SAT Surface Active Technology™. Med vores specialudstyr og veluddannede med­arbejdere, kan vi håndtere selv udfordrende opga­ver, hvor andre må give op. For at undgå fremtidige høje omkostninger på store afrensninger, tilbyder vi en serviceaftale, på vedligehold af bygninger og andre overflader. Denne aftale betyder, at vi passer på jeres facader således, at de altid fremstår pæne og præsentable – denne løsning er langt mere økonomisk fordelagtig, end store gennemgribende afrens­ninger, hvert tredje eller femte år.

EFFEKTIVITET I FROSTVEJR I forbindelse med afrensning af overflader og facader er temperaturen – for mange – en udfordring, dog ikke for os. Vores unikke produkter gør, at vi er effektive selv i minusgrader. Produkter til afrensning af graffiti mister ofte deres effektivitet, når temperaturen kommer under 5 grader celsius, men ikke vores. Vi tilbyder afrensning af graffiti hele året rundt.

8

HOLSTEBRO KOMMUNE En af vores offentlige bygning på Vølundsvej i Holstebro blev overmalet med graffiti. En opgave jeg gerne ville ha’ løst hurtigst muligt. Da jeg selv kom til stedet blev jeg mødt af en overraskende ren og imødekommende bygning. Fliserne var tilmed blevet fejet, så blade og lignende ikke skæmmende synet af den nyligt afrensede bygning. En virkelig god detalje, som gør meget for helhedsindtrykket. Her er man slet ikke i tvivl om, at god service er en vigtig faktor for virksomheden, siger Flemming Riddersholm. Jeg er meget tilfreds med resultatet og mener, at det er vigtigt, at offentlige bygninger bliver afrenset for graffiti hærværk hurtigst muligt. Graffiti både skæmmer bygninger og samtidig kommer det pågældende område hurtigt til, at virke som et utrygt miljø.

Forsikrings- og Risikokoordinator Holstebro Kommune Flemming Riddersholm


Holstebro Kommune - Toiletbygning - Gule mursten

Holstebro Kommune - Vølundsvej - Gule mursten 9


ERHVERV FACADER Vores serviceteams tilbyder professionel og effektiv afrensning af jeres virksomheds facade. De fleste ved, at en ren facade betyder meget for førstehåndsindtrykket af din virksomhed. Derfor er det vigtigt, at facaderne på virksomheden fremstår indbydende og ikke mindst fri for graffiti, trafiksnavs og alger. Vi hjælper hurtigt og effektivt i kampen for rene faccader og udendørsarealer. Vi sikrer ved hjælp af grundige tests den rigtige behandling af lige netop din overflade. Korrekt behandling af din overflade er lig med en forøgelse af din facades levetid og samtidig holder behandlingen også i længere tid. Vi starter alle vores opgaver med, at udføre en test på et ikke-synligt område for, at afstemme både jeres og vores forventninger. Vi sætter ingen grænser for, hvad vi / vores produkter kan løse, før der er lavet en omhyggelig test. Vi klarer også udfordrende opgaver der indebærer afrensning af tjære, olie / fedt og rust. Facaderne kan efter afrensning med fordel imprægneres, så behandlingen holder længere.

ANDELSBOLIGFORENINGEN SCT. POULS HAVE, HOLSTEBRO

Vores boliger i Sct. Pouls var i en periode plaget af både trafiksnavs og alger. Nu har Spray Away hjulpet os med, at få facaderne rene igen. Først var vi ikke helt sikre på, hvordan vi skulle håndtere opgaven og hvordan det endelige resultat ville ta’ sig ud. Derfor kom Spray Away forbi og udførste en ganske gratis test,. På den måde fik vi afstemt hinandens forventninger inden opgavens start. Vi har ikke på noget tidspunkt fortrudt valget om afrensning af vores facader. Tværtimod er vi blot blevet bekræftet i, at det var den helt rigtige beslutning. Nu lyser de rene og hvide facader igen op ned mod byen. PREBEN K. POULSEN JES CHRISTIAN JESSEN BESTYRELSESMEDLEM

TAG / UDHÆNG Med den rette vejledning og rengøring har taget mange gode år endnu. Vind og vejr sætter sine tydelige spor på alle tage. Alger, mos og andet snavs sætter sig fast og kan langsomt nedbryde et tag, da det er med til, at holde på fugten og dermed skaber grobund for frostskader om vinteren. Med en årlig behandling af taget, sikre du et flot tag år efter år - en god langsigtet investering. Selve behandlingen tager ikke lang tid, men resultatet og effekten varer ved mange år frem. DIVERSE BELÆGNINGER En pæn indkørsel og terrasse er ikke nødvendigvis lig med store udgifter. Vi udfører alle former for afrensning af belægningssten. Det sikre, at din bolig altid fremstår indbydende og imødekommende. Vi tilbyder to forskellige løsninger indenfor afrensning: - Pålægning af produkter uden efterfølgende højtryksafrensning - Pålægning af produkter og afrensning med professionel fliserenser Efterfølgende kan vi tilbyde imprægnering efter ønske og behov. 10


Sct. Pouls Have - Hvid pudset facade Essex Ejendomme - Hvid pudset facade

11


T-Hansen og Jem & Fix - Facade af søsten

12


Kibæk Pressening - Søstensfacade

Idé Møbler - Indfarvet beton facade 13


PRIVAT RENE OG FLOTTE FACADER De fleste ved, at førstehåndsindtrykket betyder meget for, hvordan dit hjem fremstår. Derfor er det vigtigt, at facaderne på din private bolig fremstår indbydende og ikke mindst fri for graffiti, trafiksnavs og alger. Spray Away kan hurtigt og effektivt hjælpe i kampen for rene facader og udendørsarealer.

TAGE / UDHÆNG Hvad enten du har problemer med alger eller mos på dit tag kan vi hjælpe. Vi pålægger vores produkter, som efter en periode nedbryder den uønskede algevækst. Vores service teams kan hjælpe uanset om dit tag er betontegl, skifertag, bølgetag eller tagpap. Faktisk anbefales det, at alle tage får en årlig behandling mod alger og mos, så det ikke sætter sig permanent fast på taget og får et grønligt skær. En årlig behandling er en rigtig god idé, da rødderne fra alger og mos vokser ned i tagpladerne. Man kan efter en årrække risikere, at tagpladerne vil revne, hvorefter man i mange tilfælde vil være nødsaget til, at anskaffe sig et nyt tag. Én årlig behandling kan derfor spare de fleste for mange penge i sidste ende, og samtidig får man et flot og rent tag.

AFRENSNING AF FLISER En pæn indkørsel og terrasse er ikke nødvendigvis lig med store udgifter. Vi udfører alle former for afrensning af belægningssten. Det sikre, at din bolig altid fremstår indbydende og imødekommende. Vi tilbyder to forskellige løsninger indenfor afrensning: - Pålægning af produkter uden efterfølgende højtryksafrensning - Pålægning af produkter og afrensning med professionel fliserenser Efterfølgende kan vi tilbyde imprægnering efter ønske og behov.

14


15


PRODUKTER TIL RENGØRING Til almindelige former for rengøring tilbyder vi en lang række produkter der tager størst muligt hensyn til miljøet og med utroligt effektive egenskaber. Vi kan tilbyde produkter til afrensning af facader, alger, bremsestøv, tjære og meget mere. Alt sammen med SAT Surface Active Technology™, der giver en dybere og mere effektiv afrensning af emner og overflader.

16

Alge- og mosfjerner

Middel til afrensning af alle typer alger. Varianter: 750 ml, 5 liter, 10 liter og 25 liter.

Facaderens

Effektivt middel til afrensning af trafiksnavs og alger. Varianter: 750 ml, 5 liter, 10 liter og 25 liter.

Kraftig Rengøring

Kraftfuldt rengøringsmiddel til afrensning af snavs, fedt, mug og skimmel. Varianter: 750 ml, 5 liter, 10 liter og 25 liter.

Generel Rengøring

Perfekt til rengøring af mindre opgaver i hjemmet, også udendørs. Varianter: 750 ml.

Glasrens

Ideel til afrensning af glas på drivhuse mv. Varianter: 750 ml.

Lugtfjerner

Neutraliserer ubehagelige lugte. Bakteriedræbende og maskere med vaniljeduft. Varianter: 750 ml eller 10 liter.


Affedtning

Fjerner og opløser fedt og olie. God til pletter. Varianter: 750 ml.

Dæk- og Fælgrens

Fjerner effektivt bremsestøv, asfalt, fedt og snavs. Varianter: 750 ml.

Tjærefjerner

Afrenser overflader for asfalt, fastsiddende snavs, olie og fedt fra hårde overflader og motordele. Varianter: 750 ml.

Camping Sorte Striber

Effektfuldt rengøringsmiddel til sorte striber, alger og genstridig snavs på campingvogn. Varianter: 750 ml.

Båd og Yacht

Rengøringsmiddel til afrensning af udfordrende snavs og alger på træ og glasfiber. Varianter: 750 ml.

Metalrens

Effektiv afrensning af rustfrit stål, krom og aluoverflader. Rengør nemt anløbne overflader. Varianter: 750 ml.

Stålpleje Bakteriedræbende. Midlet renser og polerer emnet til en flot finish. Varianter: 750 ml.

17


KØB PÅ VORES WEBSHOP

KØB VORES PRODUKTER I WEBSHOPPEN WWW.SPRAY-AWAY.EU

18


PROFESSIONELT UDSTYR TIL ALLE OPGAVER Vores professionelle udstyr kan klare alle typer af opgaver. Et professionelt hedvandsanlæg er udstyret i bilen. Fastlagt sikkerhedsprocedure ved udførelse af opgaver. Produkter, udstyr, afskærmning, sikkerhedsdatablade mv. er i alle biler

19


Mosebyvej 40 路 7500 Holstebro 路 Telefon 9610 9714 www.spray-away.eu

Brochure Spray Away  

Graffiti, facaderens, algebehandling, fliserens, tagrens, alger, mos, antigraffiti, trafiksnavs mv.

Brochure Spray Away  

Graffiti, facaderens, algebehandling, fliserens, tagrens, alger, mos, antigraffiti, trafiksnavs mv.

Advertisement