Page 1

Herfstvakantie

p10

Kerstvakantie p14 Krokusvakantie p20


Eerste inschrijvingsdag voor de kampen in deze folder :

Zondag 3 oktober 2010 Inschrijvingsdag gaat door in cafĂŠ De Curve (Becker Remyplein te Kessel-Lo)

Maximaal twee families inschrijven per aanwezige persoon !

Bezoek ons op het internet...

w w w. s p o rt y vzw.b e Informatie betreffende fiscaal attest : De kampen voor kinderen van 3 tot 12 jaar zijn fiscaal aftrekbaar. De aftrek van de kosten voor vakantieopvang is begrensd tot â‚Ź11.20 per opvangdag en per kind.

02


Welkom

In deze folder vinden jullie alle sport- en thema kampen, die wij organiseren tijdens de herfst- en kerstvakantie 2010 en krokusvakantie 2011.

Inhoudstafel 

Sporty Creactief kampen..................................................................04

Inschrijvingen...................................................................................05

Nuttig om te weten - locaties............................................................06

Abonnement + kampen paasvakantie en zomer 2011.....................08

Herfstvakantie..................................................................................10

Interne kampen zomer 2011............................................................13

Kerstvakantie week 1.......................................................................14

Kerstvakantie week 2.......................................................................16

Krokusvakantie.................................................................................20

Wij verhuizen....................................................................................23 03


Sporty Creactief

sport- en themakampen

Zijn er voor:

Alle kinderen van 3 tot 15 jaar, die lid zijn van Sporty Creactief vzw. Wie dit nog niet is, wordt het automatisch bij z’n eerste inschrijving voor een kamp. De bijdrage hiervoor bedraagt €10 voor het eerste kind van een gezin en €6 voor de volgende kinderen. Hierin zit een verzekering lichamelijke ongevallen op jaarbasis en u krijgt vanaf dan al onze folders en info thuis opgestuurd.

Staan voor:

Educatieve weken rond sport en spel, toneel, crea, muziek,... De themakampen zijn prachtige weken, uitgebouwd rond het voorgestelde thema. Of het nu draait rond koken, tovenaars, toneel of circus,... steeds vind je hier een mix van verbeelding, creativiteit en allerlei vaardigheden.

Steeds:

In een aangename, ontspannen sfeer, met maximale aandacht voor het eigen creatief denken.

Begeleiding:

Gebeurt steeds door pedagogisch geschoolde lesgevers, met hun eigen specialisatie. Voor de specifiekere kampen wordt dit team aangevuld met monitoren die zich in die vaardigheden specialiseerden.

Materiaal in overvloed:

Sporty Creactief vzw beschikt over heel veel sport- en themamateriaal en het gebruik hiervan is uiteraard in de kampprijs inbegrepen. De soms hogere kostprijs van de themakampen zit vooral in de aankoop van niet-herbruikbaar materiaal en/of huuronkosten.

04


Inschrijvingen... betalingen, annulatie

Inchrijvingen:

Inschrijvingen gebeuren steeds op het Sporty Creactief-secretariaat (Gemeenteplein 26 te Kessel-Lo VANAF 1/10/2010 E. Solvaystraat 2 te Kessel-Lo) en ze verlopen altijd op de volgende manier :

1 2 3

Leden die een “sportkampen-abonnement” hebben, krijgen volstrekte voorrang. Vanaf het ontvangen van de kampfolder kunnen zij zich telefonisch, per fax, per e-mail of persoonlijk op het secretariaat, inschrijven.

Voor leden die geen “sportkampen-abonnement” hebben, voorzien wij steeds een “speciale inschrijvingsdag” in cafe ‘De Curve’. Tussen 8u en 9u ‘s ochtends kan u een volgnummer bekomen en vanaf 9u beginnen we de inschrijvingen voor de respectievelijke kampen. Datum inschrijvingsdag : Zondag 3 oktober 2010 in ‘De Curve’ (Becker Remyplein te Kessel-Lo)

Na deze inschrijvingsdag staan de inschrijvingen open voor iedereen : je belt, faxt, mailt of springt binnen tijdens de openingsuren (dinsdag t.e.m. vrijdag van 13u tot 16u).

Betalingen:

- Per overschrijving : indien we de overschrijving en het inschrijvingsbewijs (na een telefonische inschrijving) opsturen, rekenen we hiervoor €1.25. - U komt langs op het sporty-secretariaat en betaalt cash of neemt het overschrijvingsformulier mee.

Annulatie:

- Met doktersattest : niet-aanwezige dagen worden terugbetaald (minimaal 3 dagen afwezig zijn) min 25% administratiekosten. - Zonder medisch attest tot 3 weken voor het kamp : volledige terugbetaling min 25% administratiekosten.

05


Nuttig...

om te weten

Waar:

In de folder staat de kamplocatie uitdrukkelijk vermeld. Op pagina 7 vindt u een overzicht van alle locaties waar onze kampen plaatsvinden.

Uurregeling:

Kleuterkampen : 9u tot 12u Andere kampen : 9u tot 16u (tenzij uitdrukkelijk vermeld) De 1ste ochtend vragen we iedereen aanwezig te zijn vóór 8u45 !

Opvang:

Kleuterkampen : 8u tot 9u en van 12u tot 13u Andere kampen : 8u tot 9u en van 16u tot 17u

Mee te brengen:

Voor al onze kampen sportkledij en 2 paar schoenen (één voor binnen en één voor buiten). Voor de kampen met zwemmen natuurlijk ook een zwempak en handdoek. Indien je iets specifieks nodig hebt, staat dit ook weer in deze folder. Vergeet ook geen koekje voor de pauzes en een lunch voor ‘s middags, ook een drankje en/of geld voor een frisdrank (0.80 €/drankje).

Verzekering:

In de toetreding tot Sporty Creactief vzw zit automatisch een verzekering lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid vervat. Deze verzekering geldt voor al onze activiteiten, dus ook voor de kampen.

Verantwoordelijkheid:

Bij inschrijving geven de ouders aan Sporty Creactief vzw de toelating om, bij een gebeurlijk ongeval of ziekte, medische bijstand in te roepen. Zij verbinden er zich eveneens toe, specifieke medische problemen (vb. allergische reacties op medicijnen...) aan Sporty Creactief vzw mee te delen. Dit uiterlijk de eerste ochtend voor de aanvang van het kamp ! Het ganse Sporty Creactief-team dankt u voor het vertrouwen en zal zich volop inzetten om uw kinderen een fijn en leerrijk kamp te bezorgen.

06


Locaties

een overzicht

Sporthal Heverlee Hertogstraat 180 3001 Heverlee tel : 016/40 29 43

Sportcomplex Kessel-Lo Stadionlaan 4 3010 Kessel-Lo tel : 016/25 34 80

Sporthal Boudewijnstadion Diestsesteenweg 288B 3010 Kessel-Lo tel : 016/89 52 12

07


Abonnementen Deze abonnementen zijn speciaal bedoeld voor grote gezinnen, of voor kinderen die zeer regelmatig deelnemen. Een abonnement is één sportjaar (01/09 - 31/08) geldig. Voordelen:

– Absolute voorrang om in te schrijven vóór de inschrijvingsdag – 10 % korting op de sportkampprijs – gespreide betalingen (in 3 schijven)

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij ieders specifieke noden, bestaan er ook verschillende vormen van abonnement: * Ofwel koopt u een abonnement met 5 kampen per kind (individueel abonnement) * Of u neemt een abonnement met 10 kampen voor alle kinderen van één gezin (familieabonnement) en u stelt uw familieabonnement zelf samen (min. 10 kampen) De prijs van een abonnement is gebaseerd op de sportkampprijs. €45 voor een kleutersportkamp en €75 voor een sportkamp +6 j. Individueel abonnement: Prijs:

Individueel kleuterabonnement = 5 x 45 euro - 10% = 202,5 euro Individueel abonnement + 6jaar = 5 x 75 euro - 10% = 337,5 euro

Familieabonnement (u stelt uw abonnement zelf samen (min.10 kampen) en de prijs van een abonnement wordt als volgt bepaald: Voorbeeld : 6 kleuterkampen + 4 kampen (+6 jaar)

6 x 45 euro (prijs kleutersportkamp) + 4 x 75 euro (prijs sportkamp +6 jaar) = 570 euro - 10% (57 euro korting !!!)

= gemengd familieabonnement

= 513 euro

OPMERKING: Bij een inschrijving voor een themakamp wordt het verschil nog gefactureerd (vb. kleuterthemakamp kost 56 euro,dan wordt er nog 11 euro (56 euro-45 euro) extra gefactureerd). Op dit bedrag heeft u geen recht op 10% korting.

08


Paas- en Zomer KAMPEN 2011 Sport- en themakampen: Tijdens elke schoolvakantie bieden wij een pakket sport- en themakampen aan. Alle kampen zijn qua doelstellingen en uurregeling aangepast aan de leeftijdsgroep. Vanzelfsprekend verschijnt er voor de paas- en zomerkampen een afzonderlijke kampfolder die naar al onze leden opgestuurd wordt. Deze verschijnt eind december. In het oog houden dus! Interne kampen: In de zomervakantie 2011 bieden we ook themakampen met overnachtingen aan. Meer info kan je vinden op pagina 13. Inschrijven kan ook al vanaf zondag 3 oktober!! Natuurlijk kan u voor meer info altijd op het secretariaat terecht. Paasvakantie en zomervakantie 2011 : Pasen 11/04 t.e.m. 15/04/11 18/04 t.e.m. 22/04/11 Zomer 06/07/11 - 26/08/11 (Elke week van maandag t.e.m. vrijdag)

09


Herfstvakantie 02/11/2010 tot en met 05/11/2010 4 dagen KLEUTERS LOCATIE

SPORTCOMPLEX KESSEL-LO

Minisportkamp met zwemmen

Een sportkamp waarin de kleuters spelen en sporten met verschillende sportmaterialen en al doende hun algemene motorische vaardigheden ontwikkelen. Elke dag nemen we een duik in het zwembad. De lesjes die gegeven worden zijn gebaseerd op de sporty-zwemschool. De krokodil, de kwal, de vis en de dolfijn... na deze week weet elke kleuter hoe deze dieren “zwemmen”.

code : AH1- prijs : 36 €

Woutje Astronautje

Een totaalspektakel van crea, sport en spel rond het thema “ruimte”. We vliegen langs sterren, maken een dagtrip naar Pluto en Saturnus, ontwijken voorbijvliegende kometen en tenslotte landen we weer op aarde als volleerde astronauten. Trek je ruimtepak aan en vertrek samen met ons op ruimteavontuur. 5...4...3...2...1...START!!!

10

code : AH2 - prijs : 45 €


1ste - 2de LEERJAAR LOCATIE

SPORTCOMPLEX KESSEL-LO

Ervaringskamp met zwemmen

Een week bestaande uit een mix van sport en spel. Elke dag een SPORTY zwemsessie van ongeveer 80 min. Daarnaast komen de kinderen op een prettige manier in aanraking met de basistechnieken van verschillende sporten zoals atletiek, gym, basketbal, voetbal, dans, .... Dit in korte “blokjes” zodat een week er zeer gevarieerd uitziet.

code : AH3- prijs : 60 €

CLIC-IT

Kennen jullie CLICS? De felgekleurde blokjes die je in elkaar kan klikken en op die manier kan je grote bouwwerken, auto’s, ruimteschepen en andere fantasiën bouwen. Sporty heeft wel 50 000 blokken waarmee de kinderen naar hartelust kunnen bouwen. Deze week niet alleen CLICS, ook een DOMINOspectakel en bouwen met WESCOblokken. Bouw jij graag? Denk je graag na over moeilijke en speciale constructies? Dan wordt deze week echt iets voor jou. Afgewisseld met sport en spel.

code : AH4 - prijs : 72 €

1000 sterren en planeten

Meevliegen met een Space Shuttle, een basis op de maan of een bemande reis naar Mars. Het lijkt onbereikbaar, maar het wordt meer en meer werkelijkheid. Maar hoe begin je eraan? Hoe wordt je astronaut? Hoe zit een ruimteschip in elkaar? Hoe leer ik zelf mijn weg vinden tussen de sterren? Zijn er echt beren aan de hemel en waarom is Pluto geen planeet meer? Is het heelal oneindig? Wat zijn zwarte gaten en ontploffende supernova’s? Deze week leren we de ruimte kennen. We maken een eigen sterrenkaart en kijken door een sterrenkijker naar onze eigen ster, de zon. We bouwen een ruimteschip en bereiden een reis voor naar Mars. Uiteraard brengen we ook een bezoek aan de sterrenwacht Urania te Hove. Wie gaat er mee? I.s.m. volksterrenwacht URANIA Afgewisseld met sport en spel.

code : AH5 - prijs : 80 €

11


3ste - 6de LEERJAAR LOCATIE

SPORTCOMPLEX KESSEL-LO

Typekamp met zwemmen, slagsporten, new games en frisbee

Tijdens deze week komt er elke dag een andere slagsport (badminton, baseball, bounceball, ...) aan bod en gaan we de sporten, zwemmen, frisbee en new games verder “uitdiepen”. We zwemmen schoolslag, crawl, rugcrawl en springen zo hoog en mooi mogelijk op de grote trampolines. Ook staat er elke dag “1 blokje” new games op het programma. New games zijn allerlei spelen met “speciale materialen” waarmee we leren samenwerken. Zo spelen we met de parachute, de mega grote wereldbal, bumball, rupsbanden, .....

code : AH6- prijs : 60 €

CLIC-IT

Kennen jullie CLICS? De felgekleurde blokjes die je in elkaar kan klikken en op die manier kan je grote bouwwerken, auto’s, ruimteschepen en andere fantasiën bouwen. Sporty heeft wel 50 000 blokken waarmee de kinderen naar hartelust kunnen bouwen. Deze week niet alleen CLICS, ook een DOMINOspectakel en bouwen met WESCOblokken. Bou w jij graag? Denk je graag na over moeilijke en speciale constructies? Dan wordt deze week echt iets voor jou. Afgewisseld met sport en spel.

code : AH7 - prijs : 72 €

1000 sterren en planeten

Meevliegen met een Space Shuttle, een basis op de maan of een bemande reis naar Mars. Het lijkt onbereikbaar, maar het wordt meer en meer werkelijkheid. Maar hoe begin je eraan? Hoe wordt je astronaut? Hoe zit een ruimteschip in elkaar? Hoe leer ik zelf mijn weg vinden tussen de sterren? Zijn er echt beren aan de hemel en waarom is Pluto geen planeet meer? Is het heelal oneindig? Wat zijn zwarte gaten en ontploffende supernova’s? Deze week leren we de ruimte kennen. We maken een eigen sterrenkaart en kijken door een sterrenkijker naar onze eigen ster, de zon. We bouwen een ruimteschip en bereiden een reis voor naar Mars. Uiteraard brengen we ook een bezoek aan de sterrenwacht Urania te Hove. Wie gaat er mee? I.s.m. volksterrenwacht URANIA Afgewisseld met sport en spel.

code : AH8 - prijs : 80 €

5de LEERJAAR - 2de MIDDELBAAR LOCATIE

SPORTCOMPLEX KESSEL-LO

Aquafun

Doe je zwembroek/zwempak maar aan, want dit kamp gaan we elke dag spelen en sporten in het water. Waterestafettes, hinderniszwemmen, waterpolo, waterspelen,... . Een week boordevol zwembadplezier met verschillende opblaasbare structuren!! Maar we zijn ook creatief met water en leven ons uit in allerlei waterproefjes. Afgewisseld met sport en spel.

code : AH9- prijs : 69 €

12
Interne kampen Zomer 2011 Alle interne kampen zijn voor kinderen van het 1ste t.e.m. 6de LEERJAAR 10/07/2011 t.e.m. 15/07/2011 LOCATIE

BAKKERSHOF te GAVERE

Koken op de boerderij code : IK1- prijs : 258 €

Ponyrijden op de boerderij code : IK2- prijs : 310 €

voor juiste datum kijk op onze website LOCATIE

VIERHOEKHOEVE te GIJZENZELE

Op vakantie op de boerderij

code : IK3- prijs :

08/08/2010 t.e.m. 12/08/2010 LOCATIE

SINT PIETERSHEIM te LANAKEN

Circuskamp

code : IK4- prijs : 278 €

Danskamp

code : IK5- prijs : 278 €

14/08/2011 t.e.m. 19/08/2011 LOCATIE

DOMEIN ROOSENDAEL te St-Katelijne-Waver

Frans en avontuur

code : IK6- prijs : 278 €

meer info over bovenstaande kampen kan je vinden op onze website 13


Kerstvakantie wk 1 27/12/2010 tot en met 30/12/2010 4 dagen KLEUTERS LOCATIE

SPORTCOMPLEX KESSEL-LO

Minisportkamp met zwemmen

Een sportkamp waarin de kleuters spelen en sporten met verschillende sportmaterialen en al doende hun algemene motorische vaardigheden ontwikkelen. Elke dag nemen we een duik in het zwembad. De lesjes die gegeven worden zijn gebaseerd op de sporty-zwemschool. De krokodil, de kwal, de vis en de dolfijn... na deze week weet elke kleuter hoe deze dieren “zwemmen”.

code : KE1 - prijs : 36 €

Snowie de sneeuwman

Snowie de sneeuwman is op bezoek in de sporthal van Kessel-Lo. Hij heeft zijn koffertje mee, boordevol knutsel- en sportmateriaal. Dit beloofd een cre-actieve week te worden waarin de kleuters samen met de sneeuwman dolle winterpret beleven. Misschien kunnen we zelfs sneeuwballen gooien.

code : KE2 - prijs : 45 €

1ste - 2de LEERJAAR LOCATIE

SPORTCOMPEX KESSEL-LO

Ervaringskamp met zwemmen

Een week bestaande uit een mix van sport en spel. Elke dag een SPORTY zwemsessie van ongeveer 80 min. Daarnaast komen de kinderen op een prettige manier in aanraking met de basistechnieken van verschillende sporten zoals atletiek, gym, basketbal, voetbal, dans, .... Dit in korte “blokjes” zodat een week er zeer gevarieerd uitziet.

code : KE3- prijs : 60 €

Een trip met een striptekenaar

Een striptekenaar zal je de hele week door begeleiden naar dat ene belangrijke doel : je eigen strip tekenen. Een hele week lang zal de tekenaar je helpen bij het uitwerken van een verhaal, worden ideeën samen uitgeschreven, worden je eigen stripbeelden ontworpen, kom je te weten hoe je een strip moet opmaken, hoe belangrijk cliffhangers voor je verhaal zijn, hoe spanning op te bouwen,... . En dan vergeten we natuurlijk niet dat we de strip nog moeten tekenen: eerst in potlood, dan in inkt om zo tot het einddoel te komen. Je eigen strip! Deze week worden de kinderen begeleid door echte striptekenaars. I.s.m. vzw Beeldend verhaal Afgewisseld met sport en spel.

14

code : KE4 - prijs : 74 €


3ste - 6de LEERJAAR LOCATIE

SPORTCOMPLEX KESSEL-LO

Typekamp met zwemmen, tafeltennis, hockey en atletiek

Tijdens deze week gaan we de sporten zwemmen, tafeltennis, hockey en atletiek verder “uitdiepen”. We zwemmen schoolslag, crawl, rugcrawl en leren om ons pingongballetje met forehand en backhand terug te slaan. We verdiepen ons in de techniek, tactiek en spelregels van hockey en sluiten af met een leuk tornooi. Elke dag een atletiekdiscipline zoals verspringen, hoogspringen, spurt,.. zal zeker niet onbreken.

code : KE5- prijs : 60 €

Een trip met een striptekenaar

Een striptekenaar zal je de hele week door begeleiden naar dat ene belangrijke doel : je eigen strip tekenen. Een hele week lang zal de tekenaar je helpen bij het uitwerken van een verhaal, worden ideeën samen uitgeschreven, worden je eigen stripbeelden ontworpen, kom je te weten hoe je een strip moet opmaken, hoe belangrijk cliffhangers voor je verhaal zijn, hoe spanning op te bouwen,... . En dan vergeten we natuurlijk niet dat we de strip nog moeten tekenen: eerst in potlood, dan in inkt om zo tot het einddoel te komen. Je eigen strip! Deze week worden de kinderen begeleid door echte striptekenaars. I.s.m. vzw Beeldend verhaal Afgewisseld met sport en spel.

code : KE6 - prijs : 74 €

15


Kerstvakantie wk 2 03/01/2011 tot en met 07/01/2011

KLEUTERS LOCATIE

SPORTCOMPLEX KESSEL-LO

Minisportkamp met zwemmen

Een sportkamp waarin de kleuters spelen en sporten met verschillende sportmaterialen en al doende hun algemene motorische vaardigheden ontwikkelen. Elke dag nemen we een duik in het zwembad. De lesjes die gegeven worden zijn gebaseerd op de sporty-zwemschool. De krokodil, de kwal, de vis en de dolfijn... na deze week weet elke kleuter hoe deze dieren “zwemmen”.

code : KE7 - prijs : 45 €

Druppels

Paterken groten dorst houdt van druppels in zijn buik maar niet op zijn hoofd. Ik zie een druppel op een ruit. O, daar glijden er twee uit. Er hangen druppels aan mijn neus. Er rollen druppels over mijn wang. Er komen druppels uit de kraan. Waar komen die allemaal vandaan? We gaan samen zingen, dansen, toneel spelen, vertellen over drup, drup, drup, druppels! I.s.m. Spoor 6

LOCATIE

code : KE8 - prijs : 58 €

SPORTHAL BOUDEWIJNSTADION

Minisportkamp met gym

Een minisportkamp waarin de kleuters spelen en sporten met verschillende sportmaterialen en al doende hun algemene motorische vaardigheden ontwikkelen. Elke dag gaan we ook turnen! We gaan hiervoor naar een turnzaal voorzien van alle mogelijketurntoestellen en trampolines. Koprollen, springen, klauteren, ... voor elke kleuter een echte uitdaging! Afgewisseld met sport en spel.

code : KE9- prijs : 45 €

Circus KROKOFANT

Het dierencircus “KROKOFANT” is weer in het land. Maar de circusdirecteur heeft een groot probleem. Alle dieren in het circus zijn ziek! Wie helpt de circusdirecteur? Deze week kruipen de kinderen in de huid van een aantal circusdieren en oefenen allerlei trucjes. Een themakamp vol gymnastiek, acrobatie, crea,... Natuurlijk nodigen we iedereen de laatste dag uit om eens een kijkje te nemen in ons circus.

16

code : KE10 - prijs : 56 €


LOCATIE

SPORTHAL HEVERLEE

1001 ballen

Een sportkamp waarin de kleuters gaan spelen en sporten met grote ballen, kleine ballen. Werpen rollen, shotten, ... worden in verschillende spoelvormen aangebracht. Elke dag spelen en sporten we ook met andere sportmaterialen en al doende worden de algemene motorische vaardigheden ontwikkeld.

code : KE11 - prijs : 72 €

1ste - 2de LEERJAAR LOCATIE

SPORTCOMPLEX KESSEL-LO

Ervaringskamp met zwemmen

Een week bestaande uit een mix van sport en spel. Elke dag een SPORTY zwemsessie van ongeveer 80 min. Daarnaast komen de kinderen op een prettige manier in aanraking met de basistechnieken van verschillende sporten zoals atletiek, gym, basketbal, voetbal, dans, .... Dit in korte “blokjes” zodat een week er zeer gevarieerd uitziet.

code : KE12- prijs : 75 €

Aquafun

Doe je zwembroek maar aan, want in dit kamp gaan we elke dag spelen in het water. Waterestafettes, hinderniszwemmen, waterpolo, waterspelen,... Een week boordevol zwembadplezier met verschillende opblaasbare structuren! Maar we zijn ook creatief met water en leven ons uit in allerlei waterproefjes. Afgewisseld met sport en spel.

code : KE13- prijs : 86 €

Ik wil acteur worden!

Stel je voor: een groot leeg podium dat op je wacht. Krijg je de “creeps” of geeft dit je een “kick”? We laten de kinderen op een speelse manier proeven van beweging, improvisatietheater, samen theater maken,... . Een atelier waarbij niet zozeer het resultaat, maar wel het spelplezier en zelfvertrouwen centraal staan. Afgewisseld met sport en spel. I.s.m. Spoor 6

LOCATIE

code : KE14 - prijs : 89 € SPORTHAL BOUDEWIJNSTADION

Ervaringskamp met gym

Tijdens deze week komen de kinderen op een prettige manier in aanraking met basistechnieken van verschillende sporten zoals atletiek, gym, baseball, hockey, dans,... Elke dag staat er ook 1 “blokje” gym op het programma. Gedurende 80 min. maken de kinderen kennis met de bewegingskunsten van turnen, dit op allerlei turntoestellen en natuurlijk op de trampoline. Deze gym gaat door in een turnzaal voorzien van alle mogelijke turntoestellen die er maar bestaan.

code : KE15 - prijs : 75 €

17


LOCATIE

SPORTHAL HEVERLEE

Ervaringskamp met balsporten

In dit kamp bieden we elke dag in korte “blokjes” op een speelse manier een ruim sportpakket aan. We maken dagelijks wat uitgebreider kennis met één of andere balsport (voetbal, basketbal, volleybal, bounceball,...). Daarnaast komen de kinderen op een prettige manier in aanraking met de verschillende sporten zoals gym, hockey, dans,...

code : KE16- prijs : 75 €

3ste - 6de LEERJAAR LOCATIE

SPORTCOMPLEX KESSEL-LO

Typekamp met zwemmen, slagsporten, new games en volleybal

Deze week zwemmen we schoolslag, crawl, rugcrawl en verdiepen we ons in verschillende slagsporten (hockey, baseball, bounceball, badminton,...). Elke dag spelen we de volleybal onderhands of bovenhands over het net en proberen we te smashen. “1 Blokje” new games op het programma hoort er ook bij. New games zijn allerlei spelen met “speciale materialen” waarmee we leren samenwerken. Zo spelen we met de parachute, de mega grote wereldbal, bumball, rupsbanden,...

code : KE17- prijs : 75 €

Ik wil acteur worden!

Stel je voor: een groot leeg podium dat op je wacht. Krijg je de “creeps” of geeft dit je een “kick”? We laten de kinderen op een speelse manier proeven van beweging, improvisatietheater, samen theater maken,... . Een atelier waarbij niet zozeer het resultaat, maar wel het spelplezier en zelfvertrouwen centraal staan. Afgewisseld met sport en spel. I.s.m. Spoor 6

code : KE18 - prijs : 89 €

Aquafun

Doe je zwembroek maar aan, want in dit kamp gaan we elke dag spelen in het water. Waterestafettes, hinderniszwemmen, waterpolo, waterspelen,... Een week boordevol zwembadplezier met verschillende opblaasbare structuren! Maar we zijn ook creatief met water en leven ons uit in allerlei waterproefjes. Afgewisseld met sport en spel.

LOCATIE

code : KE19 - prijs : 86 € SPORTHAL BOUDEWIJNSTADION KESSEL-LO

Typekamp met gym, trampoline, hockey en badminton

Een kamp waar we ons volledig uitleven in een gymzaal voorzien van alle mogelijke turntoestellen die er maar bestaan. Niet springen op één trampoline, maar op verschillende soorten. Ook de badmintontermen “lob” en “drop” komen deze week aan bod. We verdiepen ons in de techniek, tactiek en spelregels van hockey en sluiten af met een leuk tornooi.

18

code : KE20 - prijs : 75 €


LOCATIE

SPORTHAL HEVERLEE

Typekamp met balsporten, bounceball, atletiek en new games

Deze week komt er elke dag een andere balsport (voetbal, volleybal, ...) aan bod en gaan we de sporten bounceball, atletiek en new games verder “uitdiepen”. New games zijn allerlei spelen met “speciale materialen” waarmee we leren samenwerken. Zo spelen we met de parachute, de mega grote wereldbal, bumball, rupsbanden,... Bounceball is een slagsport waarbij we de bal wegslaan met grote “oorstokken”. Techniek en tactiek tijdens dit spel zijn heel belangrijk. Elke dag een atletiekdiscipline zoals verspringen, hoogspringen, spurt,.. zal zeker niet onbreken.

code : KE21- prijs : 75 €

5de LEERJAAR - 2de MIDDELBAAR LOCATIE

SPORTCOMPLEX KESSEL-LO

Gym- en trampolinestage

Een stage waar we ons volledig kunnen uitleven in een gymzaal voorzien van alle mogelijke turntoestellen die er maar bestaan. Niet springen op één trampoline, maar op verschillende soorten. Allerlei kunsten op de turntoestellen, maar ook radslag, flikflak en andere grondoefeningen op grote turnmatten. Lijkt dit iets voor jou? Schrijf je dan maar snel in!

LOCATIE

code : KE22- prijs : 80 €

SPORTHAL HEVERLEE

Balsportenstage

Een stage waar elke dag één balsport centraal staat. Basketbal, volleybal, voetbal en handbal,... . Technieken, tactieken en spelregels van deze balsporten zullen je na deze week niet vreemd meer zijn.

code : KE23- prijs : 80 €

19


Krokusvakantie 07/03/2011 tot en met 11/03/2011

KLEUTERS LOCATIE

SPORTCOMPLEX KESSEL-LO

Minisportkamp met zwemmen

Een sportkamp waarin de kleuters spelen en sporten met verschillende sportmaterialen en al doende hun algemene motorische vaardigheden ontwikkelen. Elke dag nemen we een duik in het zwembad. De lesjes die gegeven worden zijn gebaseerd op de sporty-zwemschool. De krokodil, de kwal, de vis en de dolfijn... na deze week weet elke kleuter hoe deze dieren “zwemmen”.

code : KR1- prijs : 45 €

Blokkenbouwdoos

Bouwen met houten blokken, bouwen met duplo, bouwen met WESCOblokken, bouwen met dozen, bouwen met... . Een bouwkamp voor kleuters die hun creativiteit graag de vrije loop laten gaan. Ook dingen creëeren met verschillende materialen, knutselen, verven,... horen er deze week bij. Een week voor echte bouwers. Afgewisseld met sport en spel.

LOCATIE

code : KR2 - prijs : 54 € SPORTHAL BOUDEWIJNSTADION KESSEL-LO

Holderdebolder

Kruipt, springt, klimt, klautert,... je kleuter graag? Dan wordt deze week zeker een leuke ervaring! Je kleuter zal zich kunnen uitleven, rent zich rot en krijgt elke dag een ander bewegingsparcours aangeboden. Die parcours worden gemaakt uit WESCOblokken. Dit zijn schuimrubberen figuren in allerlei vormen en kleuren, speciaal ontworpen voor kleuters. Afgewisseld met sport en spel.

20

code : KR3 - prijs : 50 €


1ste - 2de LEERJAAR LOCATIE

SPORTCOMPLEX KESSEL-LO

Ervaringskamp met zwemmen

Een week bestaande uit een mix van sport en spel. Elke dag een SPORTY zwemsessie van ongeveer 80 min. Daarnaast komen de kinderen op een prettige manier in aanraking met de basistechnieken van verschillende sporten zoals atletiek, gym, basketbal, voetbal, dans, .... Dit in korte “blokjes” zodat een week er zeer gevarieerd uitziet.

code : KR4- prijs : 75 €

SportyCocktail

Deze week een cocktail van enkele typische SPORTY sportactiviteiten. Springen op springkastelen, verschillende balsporten, gym met Wescoblokken. Een ludieke 10-kamp van allerlei atletiekdisciplines en new games zoals Kinball, Scoop en Bumball zijn zeker geprogrammeerd. Een week voor sportievelingen die niet schrikken van nieuwigheden.

code : KR5 - prijs : 79 €

LEGOWEEK

Een week waarin de kinderen zich volledig mogen laten gaan met duizenden legoblokken in alle geuren en kleuren. Er zullen tientallen bouwplaten zijn waarop de kinderen allerlei monumenten, dieren, huizen, ..... zullen bouwen. We maken zelf levensgrote bouwwerken met wel 5000 legoblokjes. Wie bouwt er het snelst en wie het mooist?? Een week voor creatieve bouwers in samenwerking met LEGO. Afgewisseld met sport en spel.

code : KR6 - prijs : 72 €

LOCATIE

SPORTHAL BOUDEWIJNSTADION KESSEL-LO

Ervaringskamp met schaatsen

Wat is een winter zonder schaatsen? Tijdens deze week gaan we elke voormiddag schaatsen. Voor dit kampje zijn er extra lesgevers, zowel voor beginners als gevorderde schaatsers. Daarnaast komen de kinderen op een prettige manier in aanraking met de basistechnieken van verschillende sporten zoals netbal, gym, baseball, hockey, new games, tennis, atletiek,... (Huur schaatsen en vervoer per bus inbegrepen)

code : KR7 - prijs : 110 €

21


3ste - 6de LEERJAAR LOCATIE

SPORTCOMPLEX KESSEL-LO

Typekamp met zwemmen, judo, balsporten en trampoline

Deze week komt er elke dag een andere balsport (voetbal, volleybal, ...) aan bod. We verdiepen in ons in de spelregels, techniek en tactiek. Op de tatami leren we diverse judogrepen. We vallen als een echte judoka en in onze kimono weten we ons te bevrijden uit de stevigste judogrepen. Wie zwemt er mee? Borstcrawl, rugcrawl en schoolslag komen zeker aan bod!

code : KR8 - prijs : 75 €

SportyCocktail

Deze week een cocktail van enkele typische SPORTY sportactiviteiten. Springen op springkastelen, verschillende balsporten, gym met Wescoblokken. Een ludieke 10-kamp van allerlei atletiekdisciplines en new games zoals Kinball, Scoop en Bumball zijn zeker geprogrammeerd. Een week voor sportievelingen die niet schrikken van nieuwigheden.

code : KR9 - prijs : 79 €

LEGOWEEK

Een week waarin de kinderen zich volledig mogen laten gaan met duizenden legoblokken in alle geuren en kleuren. Er zullen tientallen bouwplaten zijn waarop de kinderen allerlei monumenten, dieren, huizen, ..... zullen bouwen. We maken zelf levensgrote bouwwerken met wel 5000 legoblokjes. Wie bouwt er het snelst en wie het mooist?? Een week voor creatieve bouwers in samenwerking met LEGO. Afgewisseld met sport en spel.

code : KR10 - prijs : 90 €

LOCATIE

SPORTHAL BOUDEWIJNSTADION KESSEL-LO

Typekamp met schaatsen, toestelgym en frisbee

Tijdens deze week gaan we elke voormiddag schaatsen. Voor dit kamp zijn er extra lesgevers schaatsen voorzien. We gooien zo ver en zo goed mogelijk met de frisbee en leren de spelregels van dit leuke spel. We maken kennis met de bewegingskunsten van turnen, dit op allerlei turntoestellen in een megagrote turnzaal. (Huur schaatsen en vervoer per bus inbegrepen)

code : KR11 - prijs : 110 €

5de LEERJAAR - 2de MIDDELBAAR LOCATIE

SPORTHAL BOUDEWIJNSTADION KESSEL-LO

Ijshockey -en squashstage

Een stage waarbij we ons elke dag gaan uitleven op de schaatsbaan. Onder professionele begeleiding van ICE HOCKEY CLUB LEUVEN krijgen we ijshockeyles in techniek en tactiek. Deze week gaan we ook elke dag squashen en leren we alles over de spelregels, slagtechniek en tactiek van deze leuke sport. EIGEN FIETS meebrengen! I.s.m. University Squash Leuven

code : KR12 - prijs : 130 €

22


Wij verhuizen!!! Vanaf 1 oktober 2010 kan u ons vinden op onderstaand adres: E. Solvaystraat 2 3010 Kessel-Lo tel: 016/25.72.09 fax: 016/25.72.07

23


Eerste inschrijvingsdag voor de kampen in deze folder :

zondag 3 oktober 2010

De inschrijvingsdag gaat door in cafĂŠ De Curve (Becker Remyplein te Kessel-Lo)

Sporty Secretariaat Gemeenteplein 26, 3010 Kessel-Lo VANAF 1/10/10 E. Solvaystraat 2, 3010 Kessel-Lo tel : 016/25.72.09, fax : 016/25.72.07

Sporty Creactief vzw | Maatschappelijke Zetel Koning Albertlaan 56, 3010 Kessel-Lo tel : 016/25.72.09, fax : 016/25.72.07 info@sportyvzw.be

SPORTY vzw kampen 2010-2010  

SPORTY vzw kampen 2010-2010

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you