Page 1

Sporty Creactiefvzw organiseert

THEMAKAMPEN in MECHELEN

Waar en wanneer? Pasen 2: Week 1: Week 2:

18/04 tem 22/04/2011 04/07 tem 08/07/2011 11/07 tem 15/07/2011

COLOMA (afd. Coloma-Bos) Colomalaan 3 2800 Mechelen

Inschrijven? 016/25.72.09

kampen@sportyvzw.be

www.sportycreactief.be


PAASVAKANTIE 18/04/11 - 22/04/11 KLEUTERS (vanaf 3 jaar) Welkom op de boerderij

Code: P33 - Prijs: €55

1ste en 2de LEERJAAR Het huis van professor Kanniboemski Code: P44 - Prijs: €95 3de t.e.m. 6de LEERJAAR Het huis van professor Kanniboemski

Code: P55 - Prijs: €95

ZOMERVAKANTIE 04/07/11 - 08/07/11 KLEUTERS (vanaf 3 jaar) Smekken en smullen

Code: Z10 - Prijs: €55

1ste en 2de LEERJAAR Dans erop los Tipi’s en totempalen

Code: Z25 - Prijs: €83 Code: Z24 - Prijs: €83

3de t.e.m. 6de LEERJAAR Dans erop los Tipi’s en totempalen

Code: Z40 - Prijs: €83 Code: Z39 - Prijs: €83

ZOMERVAKANTIE 11/07/11 - 15/07/11 KLEUTERS (vanaf 3 jaar) Uch ikke kleine dappere indiaan

Code: Z52 - Prijs: €58

1ste en 2de LEERJAAR CLIC IT

Code: Z68 - Prijs: €90

3de t.e.m. 6de LEERJAAR CLIC IT

Code: Z81 - Prijs: €90


CLIC IT

Kennen jullie CLICS? De felgekleurde blokjes die je in elkaar kan klikken en op die manier kan je grote bouwwerken, auto’s, ruimteschepen en andere fantasieën bouwen. Sporty heeft wel 50 000 blokken waarmee de kinderen naar hartelust kunnen bouwen. Bouw jij graag? Denk je graag na over moeilijke en speciale constructies? Dan wordt deze week echt iets voor jou.

Dans erop los

Kan je al (een beetje) dansen? Of helemaal niet? Wil je het graag leren? Deze week maak je kennis met een brede waaier van dansstijlen, die dankzij onze veelzijdige choreograaf elke dag het beste van jezelf vragen. Kan jij de jury overtuigen van je talent?

Het huis van professor Kanniboemski

Op een wetenschappelijke manier experimenteren en knutselen we met verschillende verbruiks- en gebruiksmaterialen. Op het einde van de week is geen enkele wet van de fysica of chemie ons nog vreemd. Ook een bezoek aan Technopolis mag deze week zeker en vast niet ontbreken.

Smekken en smullen

Tipi’s en totempalen

Met kokmuts op en keukenschort aan, maken we de lekkerste gerechten. De kleuters zullen roeren, stoven, bakken, proeven en smullen. We leren deze week een heleboel bij: van handjes wassen voor het koken tot zelf weten wat gezond is. De laatste dag organiseren we voor de ouders een receptie die er ook “echt-echt” uitziet en die vooral heel lekker smaakt!!!

Deze week leven we ons in in de wereld van onze “rode broeders”. Bleke Bleekscheet is ziek. Kunnen jullie hem helpen? Hiervoor moeten jullie op heuse ontdekkingstochten, sporen zoeken, geheimzinnige codes ontcijferen, dansen rond de totempaal,... In dit crea-actieve kamp knutselen en spelen we rond het thema “indianen” in een echt indianendorp.

Uch ikke kleine dappere indiaan

Welkom in ons tipi-dorp! Maar ... er is iets niet pluis in het dorp. Bleke Bleekscheet is ziek. Daarom zoeken we andere indianen om op zoek te gaan naar een medicijn. Daarvoor moeten we op heuse ontdekkingstochten, sporen zoeken, geheimzinnige codes ontcijferen, dansen rond de totempaal,... In dit crea-actieve kamp knutselen en spelen we rond het thema “indianen”.

Welkom op de boerderij

Gitte de geit, Huppel het konijn, Karel de kip, Sofie het schaap, ... zijn de dieren van Boer Bas. Op de boerderij van boer Bas is er een probleem... Kunnen jullie samen met de dieren boer Bas helpen? Dit wordt een creaactieve week vol knutsel, sport- en spelactiviteiten waar de boerderijdieren centraal staan en waar de kleuters het mysterie van boer Bas helpen oplossen.


Algemene info: Uurregeling : Kleuterkampen : 9u tot 12u10 Andere kampen : 9u tot 16u

Opvang : Kleuterkampen : 8u tot 9u en 12u10 tot 13u Andere kampen : 8u tot 9u en 16u tot 17u

Mee te brengen : Vergeet geen koekje voor de pauzes en een lunch voor ’s middags, een drankje kan je meenemen of ter plaatse kopen (0,80 euro).

Verzekering : Als je nog geen lid bent van Sporty Creactief vzw word je dat automatisch bij een inschrijving van een kamp. De bijdrage hiervoor bedraagt 10 euro voor het eerste kind van een gezin en 6 euro voor de volgende kinderen. Hierin zit een verzekering lichamelijke ongevallen en burgelijke aansprakelijkheid vervat en u krijgt vanaf dan al onze folders en info thuis opgestuurd.

Annulatie : Met doktersattest, minimaal 3 dagen afwezig: niet aanwezige dagen worden terugbetaald min 25% administratiekosten. Zonder medisch attest tot 3 weken voor het kamp: volledige terugbetaling min 25% administratiekosten. Zonder medisch attest minder dan 3 weken voor het kamp: geen terugbetaling.

Verantwoordelijkheid : Bij inschrijving geven de ouders aan Sporty Creactief vzw de toelating om, bij gebeurlijke ongevallen of ziekte, medische bijstand in te roepen. Zij verbinden zich er eveneens toe, specifiek medische problemen,vb.allergische reacties op medicijnen, aan de kampverantwoordelijke mee te delen ten laatste op de eerste ochtend bij de aanvang van het kamp.

Fiscaal attest: De Kampen zijn fiscaal aftrekbaar voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De aftrek van de kosten voor vakantieopvang is begrensd tot 11,20 euro per opvangdag en per kind. U verkrijgt uw fiscale attesten van 2011, begin 2012 per post!

Folder Mechelen  

Folder sport- en themakampen Mechelen

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you