Page 8

CIJENE ZIMSKI REŽIM

info

80

kuna cijena je najma terena (1 sat) pod balonom u terminima od 7 do 16 sati

NAJAM STRELJANE

Za sportske manifestacije najam streljane Pampas iznosi 5.000 kuna + PDV. Jedan sat korištenje otvorenog prostora za praktičnu obuku gađanja iznosi 265 kuna + PDV, a korištenje vatrene linije 30 kuna + PDV po satu korištenja. Streljana je izgrađena 1985. za potrebe EPSO-a (Europskog prvenstva u streljaštvu), a prigodom obilježavanja 200 godina streljaštva u Hrvatskoj. Velikih je prostornih i sadržajnih mogućnosti.

120

kuna cijena je najma terena (1 sat) pod balonom u terminima od 16 do 23 sata

Najljepši su treninzi na otvorenom

je a na u

ŠKOLA JAHANJA KK OSIJEK

Polaznici uče jahati i brinuti o konjima Početni tečaj u 16 nastavnih sati

TENIS I PAMPAS

TENIS BALON

Tijekom zimskih mjeseci tenis se u Perivoju kralja Tomislava igra pod balonom. Dva su teniska terena natkrivena balonom, a prostor je zagrijan na 13 stupnjeva. Idealna je to temperatura za igru. Uobičajeno, balon se postavlja krajem listopada, a dva su terena natkrivena u prosjeku pet mjeseci godišnje.

Škola jahanja za svako dijete započinje u drugo vrijeme, jer svatko ima individualne treninge. Iz tog razloga se za učenje jahanja kandidati mogu upisivati tijekom cijele godine. Početni se tečaj završi već dva mjeseca nakon upisa. Trenutno škola jahanja ima 20-ak polaznika. Cijena početnog tečaja iznosi 1.000 kuna za 16 dolazaka. Nakon toga postoji mogućnost upisivanja drugog tečaja, ako početnik želi nastaviti. Cijena i broj sati su isti

TRENINZI

Jednom ili dvaput tjedno, po dogovoru se odvijaju treninzi. Prijepodne između 10 i 12 sati, te poslijepodne između 17 i 19 sati. 8 ▪ ŠPORTSKI OBJEKTI ▪ studeni/prosinac 2017.

kao i kod prvog tečaja. Nakon završena dva tečaja, polaznik postaje član škole jahanja. Cijena članstva tada iznosi 500 kuna mjesečno. U školi jahanja djeca su podijeljena. Za vrijeme treninga zna biti više djece odjednom, ali nikada na treningu nisu dva početnika u isto vrijeme. Dijeli ih se po iskustvu kako bi se treneri mogli svima jednako i dovoljno posvetiti. Uče brinuti o konjima, spremanju konja za trening i, na kraju, o jahanju.

U školu jahanja djecu treba upisivati nakon upisa u osnovnu školu. Za djecu vrtićke dobi postoji opcija šetanja na konjima.

Športski Objekti br. 38 - studeni/prosinac 2017.  
Športski Objekti br. 38 - studeni/prosinac 2017.  
Advertisement